8811
Dark Souls II
-
#3324 Úgy látszik kamu valóban az S skálázódás, felére esett a bónuszom :S -
#3323 ne aggodj előfordul az ilyen, a titanite slabot mondjuk nem volt szerencsés eladni,de lesz még belőle azért pár.én mondjuk így is tartok magamnál feleslegben.a kardom és a pajzsom is +10.twinking titanite-ből is van 15 nekem darabot nem használtam még xd -
#3322 Valaki tudna nekem linkelni warrior character sheet-et olyan 30-40 körüli szinten. Érdekelne milyen buildek vannak a játék elején. Abszolút melee-re gyúrt pure buildek érdekelnének. Sehol nem találok ilyet és borzasztóan érdekelne, hogyan érdemes az első körben befolyó, nagy nehezen megszerzett pontokat elosztogatni. -
berci73 #3321 Ne vegye vissza kedvét a sztori, mivel rengeteg Titanite slabot tud farmolni Drangleic Castleben, nekem még most is van legalább 25 db. pedig igazából nem is gyúrtam rá... -
berci73 #3320 én a Manikin Clawsokért nagyon sokat küzdöttem, viszont a Mad Warriortól a Berserker Blade relatíve könnyen jött... -
#3319 Azt hittétek párszor, hogy akkora bakit más soha nem csinált volna, mint ti? Ezt olvassátok!
Elértem Galvanhoz és annyira megörültem, hogy el tudom adni a cuccaim, hogy megfeledkeztem, hogy egy sell képernyőn vagyok, így abban a tudatban adtam el neki egy titanite slabet és 2 large shardot, hogy azt tőle veszem meg
BDSRSTNT!
Legalább tudok most lépni pár szintet, de ez most alaposan visszavetette a kedvemet :( -
#3318 én is így csináltam ,tök egyszerű volt aztán már :) -
#3317 pvp-re ez korrekt:P lehet i is farmolom a cuccokat, csak előbb még kijátszom a játékot:P
Mekkora poise értékkel bírsz ebben a felszerelésben? -
#3316 Hát ez úgy hangzott, hogy MINDENED legyen magas és jó lesz. :D -
#3315 Iron king mekkora egy köcsög. :) El kellett ugranom néhány mérgező nyílvesszőért, utána már csak a falon átlövő lézersugara lepett meg egyszer.
Royal rat authority meg kb a legegyszerűbb boss eddig. A trükk pedig hozzá:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem szabad targetelni, mert akkor mindig fejbe vág, hiába van pajzs, mivel hátulról üt, de a target a feje lesz(így a lábait is kész művészet eltalálni). Target nélkül viszont gyerekjáték, mindig felemelt pajzzsal át kell szaladni az első lábai közt és ütni a hátsókat, ha ugrik, akkor egyből fordulni utána és szaladni át a lábai közt.
Harmadik próbára vettem ezt észre, akkor meg lement sérülés nélkül. :) -
berci73 #3314 sajnos én még nem régen regisztráltam, így mindig várnom kell 90 másodpercet, kicsit várj megnézem a fegyver skálázását a játékomban... -
#3313 Nyomnám én is a streamet csak itt a titkos 29-es körzetben maximálisan 1,5 megás feltöltés érhető el:P -
berci73 #3312 igen... -
berci73 #3311 Nézd meg a ma feltöltött Predatoros videomat, Te egy Predator vagy... 3256 os üzi... -
#3310 Ha encsantolok és visszacsinálom, akkor ugyanúgy +10 marad a fegyó? -
#3309 Az lehetséges, hogy a blacksteel katana encsant után is S marad? Wiki szerint nem, de nekem S-t ír. -
berci73 #3308 Szerintem jó, magas HP kell, magas Dex. magas stamina, elég magas ADP és elég magas Str. kell, mivel gyakorlatilag nem lesz védelmed, itt is kiemelten fontos a mozgékonyság, de a gyorsaságod valamint a támadási bónuszod gyakorlatilag max. lesz, elég nagy a kockázata ennek a karakternek, de egy gyakorlott kéz, tudás, csodákra képes... nekem pld. amikor 2 Blacksteel Katana volt a két kezemben, a kari elég lassan, vitte be a támadásokat, mindenféleképpen, könnyű gyors fegyvereket használj!!! -
#3307 Semmilyen varászlatot nem használok:P Mindig hívok be segítőket:)
Nálam csak a vért s vas számít !!! :P -
berci73 #3306 Tarti, Te hihetetlen vagy, ezt nem hiszem el, az a kis mókus ha eléred a The Bell Keepers 2. rangot, akkor egy nagyon jó kis sorcery varázslatot adott volna, de sebaj, van másik kis törpe... Őneki azért kegyelmezz meg.... :-) -
#3305 Két egykezes kardal jó játszani? :) -
#3304 Én levágtam a gargoyle előtti kalapos mókust:P Egyszerűen irritált a kis kerti törpe:P -
berci73 #3303 Jó, hogy mondod, ide még nekem is vissza kell mennem... a francba elfelejtettem valamit... -
berci73 #3302 A sin, bűnt jelent, akkor válsz bűnössé, hogy ha egy natural személyt megölsz, pld. egy segítő NPCt pld. kovács Majulában... innentől kezdve vadásznak rád a világhálón, mivel bűnössé váltál.. -
#3301 értem kösz srácok én nem igazán tervezek megölni senkit :) am dragonshrine-t most jártam végig újra jó kis cuccokat találtam ott:)) -
#3300 Pl. a blue mianeve covenant, akiknek a katedrálisában van az öreg sárkánymészáros direktbe a "bűnösökre" utazik, és invadelik őket.
Barátságos NPC-k gyilkolásával pl. bűnt követsz el. -
#3299 Kék fantomok tudnak invadelni. -
#3298 mit jelent a sin?mi változik? -
#3297 Amúgy köcsög a játék.
Azt mondtam biztos nem nyomom NG+-ban.
Aztán nagyon bennem van, hogy ránézek majd. :D -
berci73 #3296 Ez így van, én is így tudom,amikor lenyomtam a Licia of Lindelt azonnal bűnössé váltam, de sajnáltam a sin levételére kiadni a Cromwell the Pardonernek 150k soult, érdekes módon a 2. részben miután lenyomtam jó pár a más világból érkező dark invédert a sin-em eltűnt... -
berci73 #3295 Az NG+ ba átviszitek magatokkal az összes nálatok lévő fel nem használt lelkeket, ezért nem muszály elhasználni őket, főleg meg nem a Giant Soulokat 5 db., amit elvesznek az összes kulcsot, valamint az összes Fragrant Branch of Yore-t, az esetlegesen megmaradt Pharros' Lockstone-okat át tudod magaddal vinni az NG+ ba ez FONTOS!!! -
#3294 Úgy tudom, hogy ha npcket ölsz, akkor a sineket viszed magaddal... és akkor készítheted az ánuszodat. -
berci73 #3293 Tarti, el tudom képzelni... :-) -
berci73 #3292 Ez így van minden, szó szerint, de szerintem az NPC közül elég kinyírni a "Kill Licia of Lindelt using the Crushed Eye Orb from the Undead Crypt" a fontos miracle miatt, amit dob, egyébként nagyon nem könnyű lenyomni, majd meglátjátok miért, itt is lesz egy két halálotok, NG++ ban szinte lehetetlen lenyomni... higyjétek el... -
#3291 Nekem csak az hiányzott a platinához:P -
berci73 #3290 Bár úgy emlékszem, h. az Neked könnyen ment, mint, úgy általában, minden.. -
#3289 Dark Souls II NG+ Checklist
Kill all NPCs and purchase their armor from the Merchant Hag Melentia at Majula
Kill Licia of Lindelt using the Crushed Eye Orb from the Undead Crypt
Buy all items that are obtainable only in limited quantity:
Human Effigies
Bonfire Ascetics
Elemental & Twinkling Titanite
Petrified Dragon Bones
Buy all upgrade materials that you think you'll need in NG+
Buy all Boss Weapons, Armor, and Spells while you still can
Farm all the enemies that drop items that you want until they despawn
Learn all gestures from NPCs
Kill the Ancient Dragon, Darklurker, and any other optional bosses you may have missed
Collect all Giant Souls and kill Vendrick:
Memory of Giant Orro
Memory of Giant
Memory of Giant
The two giants located under Black Gulch
The Ancient Dragon
Obtain Vendrick's soul and armor in Shrine of Mana (hug the left ledge after the second bonfire, must be human)
Farm the Giant Memories for souls, Twinkling Titanite, and Bonfire Ascetics
-
berci73 #3288 Bár egyszer-egyszer ledorgált a Tinman, hogy ne farmoljak ennyit, főleg a DeS-ben, de sajnos muszáj volt a platina szint eléréséhez. Tinman, emlékszel még a Adjudicator Archstone-ban lévő, Dual-katana Black Skeleton Pure Bladestone dobására... :-)))) -
Zozo0122 #3287 Jah, és nem bill+egér vagy joy, hanem KORMÁNY + pedálok + nyomógombok és 5%-ra levett fényerő a monitoron :D Na jó ez már túl beteg..... -
Zozo0122 #3286 Vagy mondok jobbat :D Ancient Dragon NG+7 fejlesztés nélküli sima tőrrel, gyógyítás nélkül, fele élettel hollowként. Berci ehhez mit szólsz?:D Na ez az esélytelen! -
Zozo0122 #3285 Na akkor jöhet egy Pursuer NG+20 :DDDDDD