Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nfrequency
pcguru-s videóban néztem, hogy alázza le távolról, Forest of Fallen Giants elején a fehér lovagot a fa tövében, ebbõl szûrtem csak le 😊

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Myselor
értem.hát nekem se ül rajta csak hadonászik elõtte xd majd megnézem😊
Fpocok
Késõbb visszamentem az egyik boss után, akkor már nem csücsült rajta. Talán egy nagy bunkós?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
ja és a kovács mögötti ládában mivan?hogy lehet megszerezni?
JethroHUN
Egyértelmû, hogy a Ring of Blades

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Hát szerintem pont az elején szar a varázsló, hiszen még nincs semmilye, és még közelharcban is gyenge. Persze késõbb már más a helyzet.

Azon gondolkozok lecseréljem-e Stone ringet a Ring of Blades-re. Melyk ér többet a poise vagy a physical attack?

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Myselor
lost bastille-ban hol van a páncél?komolyan nem találom xd meg ahol taliztunk a csajjal annak fel lehet valahogy menni a felsõ részére.van egy létra is le a falra majd,oda hogy jutok?
Myselor
jah tök dúrva nagyon ez az érzés 😄 és grat ^^
Na Purseur leverve, 46-os szinten is megizzasztott. Igazából ez az egyetlen olyan játék ahol boss fight közbe hallom a szívem dobbanását 😄

Kösz. Gondolom ez a kb3 napos munka a játék konvertálóinak már túl sok lett volna...
Fpocok
Már majdnem örültem, de látom kell az a program. Egyelõre hagyom, nem akarok bant. Még megkockáztatni sem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

nfrequency
..ami parry (boccs)

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

MerlinW
Parry után várd meg amíg lefekszik, majd kis ütés.

[merlinw.org]

nfrequency
A játék elején úgy tudom irigyelni a varázsló kasztokat, mennyire könnyen zúzzák le távolról az ellent, de képtelen lennék, nem fegyveres karaktert indítani, mert sokkal szórakoztatóbb kihívás 😊

A kérdésem viszont az lenne, hogy az istennek nem megy a perry után a ripost. X360 kontrollerrel tolom, és hiába adja be hiba nélkül L2-vel a perry-t, ha rányomok az R1-re, nem nyomja a ripost animációt. Elvileg az elõre+R2(nagyütés) után is kéne groundtámadást csinálnia R1-el de még ezt sem láttam.

Valaki leírná egy amatõr, de nagyon DS rajongónak, hogy mit ronthatok el? 😊

Elvileg ez bár nem próbáltam: http://www.nexusmods.com/darksouls2/mods/30/?

Myselor
értem okés köszi 😊
MerlinW
Majd találsz köveket a játék második felében amikkel tudsz fejleszteni. Raw, Dark, Enchanted, Magic, stb.

[merlinw.org]

MerlinW
A kezdõ játékosoknak. Én ebben a részben 70%-ban pajzs nélkül haladok, két kézben fogva a kardot. (Oké, annak is van 60% védelme)

[merlinw.org]

Myselor
amúgy a kard mitõl lesz enchantolt?ugye van a tûz kardom a heide kard elvileg villámos.mikor lesz látható rajtuk?vagy láttam pl bastard swordöt is kéken világítani.
Van valami olyan patch vagy mod ami a számítógép BILLENTYÛZETének ikonjaival mutatja hogy mi-merre? Mert hiába mutatja hogy nyomja le XYnyíl kombót a gamepadon ha gõzöm sincs hogy azt hogyan kell bill-en használni...
Myselor
oksa,amúgy sikerült közben phantom nélkül is.fuj te ez nagyon gáz volt xd
Seth
Igen, human formában kell lenni.Ahogy leérsz a lifttel, mögötted a sarokban.

PSN ID.: Beegabor

Myselor
az van aha amúgy igen megvan a kulcs is.a phantomot keresem amit megidézhetek de nemtalálom .azt csak ember formában lehet ugye.de az hol van?
Seth
100%-os pajzsod van? Azzal mérföldekkel könnyebb, szokásos körözést kell csinálni. Egyébként ha a "ködkapu" elõtt jobbra-balra meggyújtod az olajos cuccot (az ajtókat a Bastille Key-jel kell kinyitni,ami hullánál van ha jól emlékszem, vagy invadelõ npc dobja? passz, remélhetõleg már nálad van)akkor már világos lesz a teremben és nem lesz gond a lock-kal.

A védekezés már a DS-ben is létfontosságú volt szóval lehet hogy elõször valami ismerõsebb karakterrel kezdek...

A lovagnak amúgy miért nincs már az induláskor pajzsa? Lehet gyorsan találni neki?
Myselor
annyira agyfaszt kapok ettõl a targetelt aimozott nemtom milyem szúrásoktól komolyan vicc ez a sinner boss és megöl mert mindig megtud szúrni -.- annyira undorító egy fos ez a boss
Avenger
Nekem fõleg nagy fegyvereknél fordul elõ, hogy akkor is csap még egyet, mikor már mozognék. A target leesés ott feature a sötét miatt, úgy tudom, de ha az arcába mászol akkor nemigazán fog leesni.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

MerlinW
Két karddal nem tudsz védekezni, viszont power stance-ben effektive 250%-os sebzésed van. Igaz a PS eszi a staminát mint az állat.

[merlinw.org]

Myselor
lost sinner nem nehéz de ez hogy lejön róla a target,istenem .meg hogy többet csapok amennyit kéne.felkúr
tomsolo
ph-n 7800 pénz

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Ha 2 karddal nyomolunk az miben jó illetve rossz? Hogyan lehet úgy védekezni? Vagy mi befolyásolja a védekezést?
Laza
Humm ... 2x már találkoztam vele 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

nfrequency
Valaki segítene privát üzenetben, hol találok jó áron steam kulcsot a játékhoz? 34EUR volt eddig a legjobb ami velem szembejött.

Elõre is köszi 😊

Seth
Háromszor kell megtalálni különbözõ helyeken,utána lehet csatlakozni a Pilgrims of Dark covenant-hoz

davidka003
Olyan mint az elsõ részben a fekete lovag.
Azért van ott, hogy megöld. Nem ad semmit, nem beszél.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Myselor
azt nemtudom xd ezt majd megmondja egy okosabb 😄
De ha nem ölöm meg? Nem ad valamit majd késõbb? 😄

Myselor
meglehet ölni fegyvert dob😊
A fehérköpenyes úriembert aki csak ül- már másodszor találkozok vele- fontos npc? vagy meg lehet ölni?

Myselor
na gratula 😄
Lunki88
El se hiszem de sikerült egyedül! <#taps>
Myselor
nekem most lett meg harmadjára😊 nem olyan dúrva de gyorsan lekell csapni mindig egyet ha 3 marad az gáz.
hehe...velem is ugyenezt csinálta😄 Csak aztán aktiválódott a ring of life protection, felkeltem és bedaráltam a rohadékot😄 Meglepõdhetett...a gyõzelem mámorában érte a halál. Amúgy OP ez a ring of life. gyakorlatilag 2 életed van, nem vesztesz lelket csak eltörik a gyûrû...de 3000ért megjavítható.

Lunki88
Csak alig tudok eljutni a bossig mert folyton beinvadelnek...
Lunki88
Én is pont ott tartok nem segítünk egymásnak? Lunky néven vagyok steamen
Myselor
ez esélytelen volt nekem.ez tényleg ennyire nehéz?😮 úristen
Myselor
hajaj gargolyles kemény lesz érzem xd
Myselor
köszönöm😊 nekem meg hihetetlen szopás volt másik boss. xd pl old dragonslayer
Lunki88
Gratulálok, nekem csak segítséggel sikerült. 😊