8811
Dark Souls II
-
#3364 Én csak segítettem eddig másoknak legyőzni, de úgy vettem észre ha benyomsz egy lifegemet úgy simán megúszod az ilyen cursed dolgokat, csak legyen nálad sok belőle. :D -
#3363 hát a chunkból elég kevés van sajna.de lehet szerezni később :) különben én nekem nemsokszor tört el a kardom,sokat visszamentem bonfire-höz meg sok is van :D -
#3362 Nem is a shard a probléma, hanem a chunk.
Igaz, asszem, rá kell állni felfejleszteni pár extra fegyvert, amíg a főbökőt fejleszteni tudom. Ehh, a durability rohadt idegesítő. A "kalózos" pályán 3 fegyvert törtem szét, és vacak sima longsword-dal mentem neki a bossnak, segítséget is kellett hívnom :(
Pedig a Zweihanderre várok :) -
#3361 aha.hát grat nekik :D -
#3360 Hát vannak fanatikusok akiknek millió óra idejük van a játékra és mindent kipróbálnak 100x végigviszik és így lesz a cochapik. -
#3359 igen láttam már.de am erre hogy jön rá valaki hogy akkor szedi szét a sárkány a hidat?:) -
#3358 Na de nem mondtam igazat a legszebb pillanat az volt mikor a 3 nyurgát megvertem, meg a sárkányvidék. -
#3357 Na akkor tényleg az a legkidolgozottabb helyszín. -
#3356 Nekem mindig volt annyi titanite shard ami kellett még sok is, pedig én nem nagyon kutakodtam csak ami kézenfekvő volt azt szedtem össze, twinklingből volt kevesebb így nem is tudtam a drangelic kardot nagyon fejleszteni, pedig az volt a kedvenc fegyverem. -
#3355 Na találtam is videót
-
#3354 Nem maradt ki, sok tojást kell szétcsapni és ugyanúgy leszáll egy a hídra és kettészedi -
#3353 Nem, a főbosshoz már nem volt idegzetem, nyilván sikerült volna sokadjára de bőven elég volt nekem ebből ennyi. Egyébként a játék első felét még élveztem is de egy idő után nagyon fárasztóvá vált és a sok béna helyszín csak tovább rontott a helyzeten. Szerintem az első rész valahogy változatosabb volt, meg hát ugye a kevesebb néha több. Itt volt millió 1 helyszín, na de minek, lett volna fele ennyi de jobban kidolgozva, meg egy normális történet sem ártott volna, mert a vége videonál a fejemet fogtam. -
#3352 Valaki tud tanácsot adni nekem? A Harvest Valley-ben vagyok és eddig azt hiszem, kitakarítottam mindent a Drangleic páncéllal nyomulok, és egyelőre ez a legjobb poison ellenállást adó védelem, a többi szart sem ér, és ez is kevés. Azonkívül a Bastard Sword-ot fejlesztettem fel már +6-ra, ezzel elhasználva az egyetlen titanite chunk-ot, amit találtam.
Szóval valamit elszúrtam, vagy így a játék 1/3 - 1/4-nél ez normális? Még egy Heide Knight Sword-om van +2-re felhúzva, amit szeretek, de volt már úgy, hogy a fegyver így sem volt elég kitartó, eltört a nagy üvöltős harcban - mármint én üvöltöttem, főleg, mikor a kurva harci szekeret kellett leverni. :D
Szóval én nézek el valamit, vagy tényleg ilyen nehéz fejleszteni a fegyvert? Titanite slab-em már van LOL :D -
#3351 lol :D na grat akkor te is végigvitted :D
amúgy ja ez is kimaradt belőle :D -
#3350 trükkös kis kastély ejnye-bejnye:P DE nem jár túl az eszemen:P -
#3349 Hát akkor az biztos kimaradt a véglegesből, ahogy a jó grafika is :D
Na itt van a játék legszebb pillanata :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#3348 Főboss event elsőre lement úgy, hogy nem tudtam, mire számíthatok...
-
#3347 volt benne olyan :D a demoban mikor játszanak.rászáll a sárkány és leszakad a híd a srác meg zuhan le a picsába xd -
#3346 Persze de a többihez képest remekmű :D -
#3345 A sárkányos jó csak pl jó lett volna bele olyan, hogy mikor mész át a hídon akkor rászáll a sárkány vagy valami. :D -
#3344 Egyébként a játék legjobban kidolgozott és leghangulatosabb része az a sárkányos, nem értem ,hogy a többi része miért olyan semmilyen. -
Bandoolero #3343 Sziasztok!
Én egy nagylelkű (xD) játékostársat keresek, aki rendelkezik egy fölösleges Bat Staff-al, mert nekem egyszerűen nem akar kiesni... (PC-n)
Köszönöm ha valaki ezt látja és megsegít engem :)
-
#3342 Hát szart nem ér a gyűrű. de a fő hogy kapni lehet :D -
#3341 Kastélyban a 2 fáklyás óriásnál kipucoltam a termet, de nem nyílt meg az átjáró? miérT? -
#3340 nincs mit,igaz én nem próbáltam.de cska jó valamire amúgy nagyon köcsög lett az a boss így amúgy nem lenne nehéz .de ez paraszt a full hpból pár mp alatt szar se marad:) -
#3339 Na megnézem azt a gyűrűt, kösz. -
#3338 az úgy szép :D hát megnézném .dúrva lehet -
#3337 hát elég geci nagyon ügyesen kell csinálni és bírni a curse-t van egy gyűrű iron keepben a merchantnál 9kért cursed ellenállást ad.amúgy meg maradj távol a cuccoktól.de elég nehéz szerintem :) -
#3336 Bementem a főbosshoz de még csak rá sem néztem már leátkozott és azon nyomban meg is haltam, ánéztem a cuccaimat nincs semmi értelmes cursed ellen. Akkor most mi van, menjek keresni valami csecsebecsét ami jó ellene, vagy mi a túró? -
ratgab #3335 Nem lép szintet. 0-ás szinten játssza végig a játékot. -
#3334 az milyen?:) -
#3333 Haragszik a nyavalya. Látom priviben is írtál, köszi. -
#3332 Leülsz egy kívánt bonfire-höz (amelyik terület szintjét akarod emelni/reset-elni), majd burn menü és hajrá. Egy +-al emel mindig, a következőt akkor tudod ellőni, ha az area boss halott. -
#3331 Ezt leírnád hogy működik pontosan? Mármint van ascetic-em de még nem használtam egyszer sem. Bejön egy menü ahol megadod hogy milyen szintűre akarod emelni a nehézséget vagy ilyesmi? -
#3330 No, elkezdtem itt is egy SLVL 0 végigjátszást:) -
berci73 #3329 megnéztem, sajnos nem, túl szép lenne... :-) -
#3328 Ne legyél agresszív, körözz nagy ívben a teremben. Ha befejezi a 4 támadásábol az egyiket odaszaladsz ütsz, visszavonulsz. Elvileg meg sem karcolhat a csóka akkora területen:) -
berci73 #3327 ne haragudj, de másoknak válaszoltam, ígérem, meg fogom Neked nézni.. -
#3326 Egyébként megvolt az első pvp élményem és legalább olyan szar volt, mint az előző részben.
A nyomorultja a lag miatt 2x mögémteleportálva backstabelt, pedig vagy 2-3 hit kellet volna, hogy ő feküdjön, amúgy hozzám se nagyon tudott érni -.- -
berci73 #3325 Sajnos ez nem az én karim, bár meg van az összes felszerelésem, kimaxolva ami szükséges ehhez a karihoz, srácok a poise iszonyatosan fontos ebben a játékban is, ugyan úgy, mint a DS1 ben, erről majd később írok, ha érdekel benneteket... , de kezdek fáradni, illetve szeretnék másoknak is teret engedni, ezért lassan a háttérbe helyezem maga, a család már így is kezd kiakadni (van egy 12 és egy 10 éves lányom, még át kell, hogy nézzem a leckéjüket.. bocsi... :-))