Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
Abban egyébként én is egyetértek hogy az elsõ rész fényévekkel jobb, minden téren.
Más:
Guardian Dragon ketrecharc nagyon hangulatos volt😊 Ja és lvl120 lettem😊
[merlinw.org]
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Viszont VÉGRE szereztem Longsword-öt. Már elegem volt a Broken sword-ból meg Short sword-bõl.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Konkrétan a bástyán lett elegem, hogy mentem 10 métert és mögöttem megint mindenki ugyanúgy ott üldögél, álldogál, alszik, recskázik mintha csak álmodtam volna azt a két órát ahogy kínkeservesen eljutottam idáig.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy hatalmas nagy páncélos lovag és tök kis hely volt, ahol harcolni lehetett plusz simán le lehetett esni onnan és akkor instant halsz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Roll speed is the same. Roll length however does vary a lot (breakpoints are 30% 50% and 70% (fatroll) I believe), and I find >50% roll length is easily punishable in pvp at least)."
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Torony felsõ szint: a létra elõtt kicsit távolabb le van omolva a mellvéd, azon fel tudsz sétálni, a létrához, csak le ne ess. 😊