8811
Dark Souls II
  • Zozo0122 #3404
    A kalózos helyszín király és lesznek még hasonlóan hangulatosak, de sajnos lesz egyetlen rész ami kivételesen igénytelen lesz, azt nem is értettem miért kellett...egyébként nagyjából rendben van a többi, sőt némelyik nagyon durván jól kidolgozott. Trailereket néztél a játékról? Mert ha igen, akkor abban már láthattad például a

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sárkányfészket, na az marhajó :D
  • Tinman #3403
    Nem, még nem... PS3-on tolom.

Féltem nekiállni mikor 1+ hónapja megjött a 2 konzolos verzió mert:

1. Bugoktól tartottam. PS3-ra 5 patch jött mikor végül betoltam a lemezt a BR olvasóba.

2. Azért ezt egy nagy vállalkozás, nem 1-2 hét, hanem 1-2 ÉVSZAKNYI! Ki akarom maxolni, mind a 3 platformon + WT. Ez úgy szvsz 1000-1200 óra.

3. Semmiképpen sem sietek vele, minden másodpercét élvezem az ismeretlen felfedezésének. Nekem pl. a "kalózós" helyszín eléggé bejött... mocsok jó hangulata volt.
  • Zozo0122 #3402
    Nekem is úgy tűnt, de imádom ezt a harcot:D Tegnap már majdnem győztem NG+2 ben ellenük, de végül legyűrtek :D
  • Myselor
    pedig annyira nem lett spoileres direkt nem írtam konkrétan le.de bocsi.xd
    amúgy szerintem annyira nem könnyű ha már több is van.de másodszorra nekem is meglett,viszont kitud fogni másokon. a lényeg nem is ez volt csak hogy az elsőbe jobban sebződnek talán :D
  • Fpocok
    De te már végigtoltad, nem?
  • Tinman #3399
    Köszi!
  • Zozo0122 #3398
    Szerintem amúgy könnyűek, és a legélvezetesebb csata lett kb, folyamatos és intenzív bunyó :):D
  • Zozo0122 #3397
    TINMAN NE OLVASD EL AMIT MYSELOR LEGUTÓBB ÍRT HA JÓT AKARSZ ! :D Ha még eddig nem spoilerezték el amúgy is mi következik a 3 Sentinel után:D
  • Myselor
    azok a knightok tényleg nagyon bambák de nagyokat ütnek :D ha szépen eltalálnak 2-et akkor megtudnak ők is lepni jó sokan jönnek ott.nehezebb eljutni a bossig kb mint maga a fight :D ja amúgy elkezdtem nézni a Dark Souls végigjátszásodat,azért látom téged is van hogy kicsinálnak a kisebb dögök is xd és ami feltünt a bossok az elején nem valami durvák sőt talán jobban is sebződnek mint itt.pl a gargoyle-ok itt nem csak 2 jön egyszerre és összesen sem,kevesebbet lehet ütni belé,a dark soulsban az nem valami kemény:) és még van pár amiben könyebbnek láttam
  • Tinman #3395
    Szerintem sokan túllihegik ezt a kérdést.

Első körben míg kiismered a terepet addig a "fő" fegyvereddel toljad, mikor "weapon at risk" üzenetet kapod, válts át a 2. legjobb fegyódra, amit majd csak akkor húzz fel, ha már nagyon nem tudsz mit csinálni a shard-okkal. Ez van felderítéskor.

Már jó ideje így tolom... előbb főfegyóval feltérképezés, aztán mikor a boss felé kajtat az ember és tudod, hogy kockáztatod a kard épségét (No Man's tipikusan ilyen hely), akkor a főfegyó pihen a mellékessel a már kiismert ellenfeleket lazán lenyomod, boss előtt vagy a húzósabb részeken meg vissza a főfegyverre. Így semmi gond nincs a durability-vel. Persze, picit kényelmetlen, de szokható.
  • Tinman #3394
    Tegnap találkoztam a 3 sentinel-el. Próbaharc alatt levertem másfelet. Utána még 3x mentem, de olyan bagatell hülyeségek miatt haltam (legurultam magasból és azért haltam, beleevadeltem pont az ütésbe, elakadtam a szinte semmiben), hogy már 21 óra előtt kiléptem... majd pihent fejjel.

Jóféle harcnak ígérkezik :-)

Előtte azok a kis genyó knight-ok azokkal a nagy kardokkal teljesen elmebetegek :-D Nagy gyengeségük, hogy csak jönnek, mint a birkák a vágóhídon így sok ész nem kell, hogy az ember levágja őket.
  • Myselor
    elég jónak tűnik kicsit olyan mint a DS de túl kicsiket sebez a boss xd
  • Tinman #3392
    Ez igaz a játékra is nem?
  • tarti19
    Hmm, ez a játék máris bekerült a látómezőmbe :P
  • Fpocok
  • Fpocok
    Ne törjed. Van két NPC is, akik cserébe adnak speciális fegyvereket. A listát itt tudod megnézni.
  • benőmenő
    A három csicska bastilleban? :O
    Akkor tényleg nem igazán tudták felülmúlni az elődöt, mert nem volt egy nagy mutatvány. Olyan szüneteket tartanak, hogy inkább lifegemekkel healeltem estus helyett xd.
    Ráadásul eldobálják a pajzsukat és full védtelenek. Az egyetlen reális veszély, hogy idő előtt elfogy a fegyvered durabilityje -.-
  • chris0000
    a lost soulokat össze kell törni v. másra is lehet majd használni?
  • Fpocok
    MEGHALT A STEAM, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Fpocok
    Olyanom nincs
  • Terawatt
    A plusz heal jól tud jönni. Általában azt használom.tipp: Saint set sapija ad plusz 1 faithet és spell uset :)
  • Fpocok
    Azt hiszem végü lis faithel megyek, kombinálva azzal, amit mondtál.
  • MerlinW
    Bastard, majd Zwei. Lesz két 2 stabod mire Keep-be érsz, addig pedig fel fogod tudni húzni a Bastard-ot is 10-re. Péncél pedig értelemszerűen Drangelic és Vengarl szettek, ahogy jobban kijössz teherbírásban. Tankként sem árt a 70% alatti terheltség.
  • Laza
    Jöjjenek csak, én kifejezetten csak röhögök rajtuk ... a Bastile-ból nyíló harangtoronyban is jönnek folyamatosan, még nem vertem le a monsztát, tök jól lehet mulatni ahogy szenvednek és vagy megunják vagy meghalnak vagy elmenekülnek :) ..... azért néha 1-2 halál becsúszik, de a védelmem sokkal erősebb mint a támadásom :D a piros jeleseket is be szoktam hívni, hadd szenvedjenek :)
  • Myselor
    harvest valleyben beszélsz vele az első bonfire közelében.aztán ha végigmondta amit akart,elmegy majulába :)
  • tarti19
    Az melyik, hol, mikor szabadítom ki őt?:P
  • Fpocok
    Bögyös csajnál a városban korlátlan lesz majd.
  • tarti19
    Elfogyott a sima upgrade titanite shardom:P Hol tudok még szerezni ? :P
  • Fpocok
    Ja tényleg. Vak vagyok :D
  • tarti19
    zweihander:P írja is:P
  • Fpocok
    És fegyvernek?
  • Myselor
    kemény a tag,nagyon felvan pörögve xd
  • MerlinW
    Akkor csinálj DaS féle pyro-t. 40 str, 30 end, 25vgr, 10 atn, 30vit, 20adp legyen a cél. Így tudsz full drangelic szettben zwei-el rohangálni:) ATN-t pedig opcionálisan tologasd, függően hány spell slotot szeretnél magadnak.
  • MerlinW
    A nagy ütés eszi a fegyvert nagyon. Amikor lehet használd a normált és tovább tart minden:)
  • Fpocok
    Azt hiszem mégsem sorcit csinálok, hanem egy STR tankos buildet. Valaki tudna segíteni? Szeretnék mellé egy fajta varázslást és nem tudom a három közül melyik legjobb... vagy mit kéne.
  • Lunki88

Hát ez jó példa mondjuk hogy miért nem jó randomokkal a voice chat.
  • tarti19
    Akkor majd egy vállalkozó szellemű arcot beinvitálnék:P azt hiszem most 113-as soul lvl vagyok.
  • Lunki88
    Ha mindkét félnek be van kapcsolva akkor működik rendesen, csak sokszor vissza kell venni a többi hangeffektből ahhoz hogy hallani lehessen a másikat. Én arra lennék kíváncsi hogy pvp-ben működik-e, mert eddig hiába pofáztam angolul az invadereknek válasz soha nem jött szóval szerintem ott nem megy... :D
  • tarti19
    voice chat rendesen működik a játékban? tesztelte már valaki?
  • Myselor
    hát túl lehet élni :D én egy humanity-t is eltoltam :D