8811
Dark Souls II
-
#3444 én is így gondolom.megnéztem az összes boss fegyvert pajzsot,nem mondanám hogy nagyon odalennék egyikért sem :D szóval nem kellenek:) -
#3443 Ki próbáltam a csont kaszát de az elég szar pvere. Sok fegyver PvP re jó szerintem. -
#3442 A sima fehér lelkeket törd össze, másra nem jók. A boss-ok lelkét lehet ugyan cserélgetni, de első végigjátszás alkalmával törd össze azokat is nyugodtan. A boss fegyverek nagy része inkább jópofa, mintsem hasznos és teljesen kihasználni úgyis csak NG+-ban tudnád.
A boss lelkek 6000-25000 lelket adnak. -
#3441 érdekes.sima kardal jól kéne csapkodnod.én nekems is volt pár kék lelkem vagy fekete?:D kinek mi.már csak azt nem értem leölés nélkül hogy kaptál tőle :D -
#3440 fire longsword, zwei, broadsword, meg ligtningos knight karddal:p
Elsőre még szépen csapkodtam le a hp-ját, de meghaltam s utána kb. sebezhetetlen volt:P
igazából kék színű soult még nem láttam. -
#3439 én +10es bastardal ütöttem le elsőre.odajutni nehezebb volt.mivel prótáltad?és hogy kaptál tőle lelket?:) -
#3438 most már mindegy, kaptam tőle 1 kék színű lelket, pedig nem öltem le. -
#3437 Nála emlékszem mikor sikerült leverni nyomtam egy "double fuck you"-t a monitornak örömömben. xD Igazából az odajutással voltak problémáim amíg meg nem találtam a köcsög harangozót. :) -
berci73 #3436 Köszi... :-) több cég tartozik hozzám, nagy családdal, de úgy látom van itt sok fiatal aggilis harcos, hátha akad egy bátor jelentkező... :-) -
berci73 #3435 nem... és ez így szép.... -
#3434 Szervezd meg :-) -
#3433 Van egy kis gond.
Valstadtot csak minimálisan tudom sebezni:( ráadásul még segítőt sem tudok behívni magam mellé... -
#3432 Kérdés, hogy ott lehet e behívni segítőt :) mert az Iron Keepeshez nem lehet :) -
berci73 #3431 Még egy adalék a Pursuerhez... Az NG+ ban van egy terem, ahol egyszerre 2 magas szintű Pursuerrel kell megküzdeni egy adott időpontban, na ők a Pursuer ikrek.. ez is egy szép kihívás lesz mindenkinek... :-) -
#3430 Leitatjuk, utána esélytelen :) -
#3429 Pursuer lesz a díszvendég :D -
#3428 Milyen estre gondolsz? Kocsmai találka? :)
Mondjuk kirr lenne egy DS Fesztivál ... prepare to die festival... aki eljön készüljön a halálra, bármi megtörténhet :D -
ratgab #3427 Akkor mondjuk úgy, hogy a Lords of the Fallen lesz a Darksouls Light... persze erős túlzással... -
#3426 Nem akarjuk ahhoz hasonlítani ... a játék erőlteti ránk :D
Hirtelen ez a reklám jutott róla eszembe ... az eredetit és egyébként jót másolni mindig nehéz :D
-
berci73 #3425 Tinman, v. valaki igorjon neki légyszi, a pénz másodlagos, hidd el összedobjuk, én, úgy gondolom, hogy inkább időszűkében vagy... sajnos... -
ratgab #3424 Ha itt most elkezdtek mindent DS-hez hasonlítani, akkor nagyon ritkán fogtok bármivel is játszani az adott stílusban... -
Zozo0122 #3423 Vigor, Endurance és Strength?:D Érthető amúgy:) Ha már itt tartunk én is szívesen összefutnék innen a srácokkal egy kis Dark Souls kibeszélésre! :) -
#3422 Sok tervem lenne, de mindegyikhez pontosan az a 3 dolog kell, mint ami egy háborúhoz. Rossz helyre születtem, ez van. -
#3421 City játék szóval csodát azért nem kell várni bár azért fejlődnek a srácok de a legtöbb termékük még mindig bugoktól hemzseg. -
berci73 #3420 Sziasztok, Tinman, nem tervezel egy Dark Sols rajongói, fan club estet? Szívesen megismerkednék egy-két sráccal... biztos lennénk jó páran... -
Rony94 #3419 A boss tényleg eléggé könnyűnek tűnik. De hátha ez csak az easy mód volt. Nekem amúgy tetszik. És lesz PC-re is úgyhogy....majd meglátjuk. :) -
#3418 nekem a boss kicsi ütése volt amibe beletudnék kötni eddig xd de amúgy tényleg jónak tűnik:) -
#3417 Kíváncsi leszek ... jól néz ki, jó nagy copy-paste DS, amivel még nem is lenne baj, de ha a mechanikája nem lesz ugyanolyan minimum, akkor csak egy mázas másolat próbálkozás marad :) már most is bele lehetne kötni 1-2 dologba, de várjuk meg az E3-at :) -
Zozo0122 #3416 Próbálj nagyon időzítetten ugrani...én sem értem, szerintem csak bug miatt tudunk oda beugrani...nekem kb. 30 próbából 3x sikerült...használd az ajtót, az kényelmesebb :D -
#3415 IDCLIP :D -
#3414 menj be az ajtón,vagy cat ringel ugorj le xd -
#3413 Az előbb sikerült beugranom oda, de most már 5 perce nem megy. Egy csomó lelkem van ott wtf mi a trükk? -
#3412 Azért arra nem. -
#3411 jaj tegnap jártam én is itt.fuj xd nagyon undorítóak D: lenyilaztam őket,meg ketőtt jól pofán vertem xd -
Zozo0122 #3410 Bár látom elég fejlett a karid, szóval valszeg megvan már a kulcs is az ajtóhoz ami ide visz, nem kell itt beugranod, mert nekem sikerült párszor ezen a lyukon is beugrani. -
Zozo0122 #3409 :DDDDDDDDDDDDD
Ráérsz később visszamenni :) Vigyél poison nyílvesszőket:D -
#3408 Hiba volt. -
#3407 Semmi. Bejutottam. -
#3406 Ide hogy megyek be?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3405 Az első néhány órán kívül nekem sosem volt gondom a fegyverekkel, bár nem is igazán van fejlesztett fegyverem, mert mindig váltogatom őket.
De szerintem 2 bonfire között bőven elég 2 fegyver(egy gyors kis fegyver meg egy lassú de messzire elérő). A bossok előtt meg általában mindig van nem messze bonfire. A kovács kalapácsot használom amúgy szinte mindig, sosem került még törés közelbe, és elég nagyokat lehet vele odasózni. :)