8811
Dark Souls II
  • Myselor
    én is így gondolom.megnéztem az összes boss fegyvert pajzsot,nem mondanám hogy nagyon odalennék egyikért sem :D szóval nem kellenek:)
  • Terawatt
    Ki próbáltam a csont kaszát de az elég szar pvere. Sok fegyver PvP re jó szerintem.
  • MerlinW
    A sima fehér lelkeket törd össze, másra nem jók. A boss-ok lelkét lehet ugyan cserélgetni, de első végigjátszás alkalmával törd össze azokat is nyugodtan. A boss fegyverek nagy része inkább jópofa, mintsem hasznos és teljesen kihasználni úgyis csak NG+-ban tudnád.
    A boss lelkek 6000-25000 lelket adnak.
  • Myselor
    érdekes.sima kardal jól kéne csapkodnod.én nekems is volt pár kék lelkem vagy fekete?:D kinek mi.már csak azt nem értem leölés nélkül hogy kaptál tőle :D
  • tarti19
    fire longsword, zwei, broadsword, meg ligtningos knight karddal:p
    Elsőre még szépen csapkodtam le a hp-ját, de meghaltam s utána kb. sebezhetetlen volt:P
    igazából kék színű soult még nem láttam.
  • Myselor
    én +10es bastardal ütöttem le elsőre.odajutni nehezebb volt.mivel prótáltad?és hogy kaptál tőle lelket?:)
  • tarti19
    most már mindegy, kaptam tőle 1 kék színű lelket, pedig nem öltem le.
  • Lunki88
    Nála emlékszem mikor sikerült leverni nyomtam egy "double fuck you"-t a monitornak örömömben. xD Igazából az odajutással voltak problémáim amíg meg nem találtam a köcsög harangozót. :)
  • berci73
    Köszi... :-) több cég tartozik hozzám, nagy családdal, de úgy látom van itt sok fiatal aggilis harcos, hátha akad egy bátor jelentkező... :-)
  • berci73
    nem... és ez így szép....
  • Tinman #3434
    Szervezd meg :-)
  • tarti19
    Van egy kis gond.
    Valstadtot csak minimálisan tudom sebezni:( ráadásul még segítőt sem tudok behívni magam mellé...
  • Laza
    Kérdés, hogy ott lehet e behívni segítőt :) mert az Iron Keepeshez nem lehet :)
  • berci73
    Még egy adalék a Pursuerhez... Az NG+ ban van egy terem, ahol egyszerre 2 magas szintű Pursuerrel kell megküzdeni egy adott időpontban, na ők a Pursuer ikrek.. ez is egy szép kihívás lesz mindenkinek... :-)
  • Laza
    Leitatjuk, utána esélytelen :)
  • Terawatt
    Pursuer lesz a díszvendég :D
  • Laza
    Milyen estre gondolsz? Kocsmai találka? :)
    Mondjuk kirr lenne egy DS Fesztivál ... prepare to die festival... aki eljön készüljön a halálra, bármi megtörténhet :D
  • ratgab
    Akkor mondjuk úgy, hogy a Lords of the Fallen lesz a Darksouls Light... persze erős túlzással...
  • Laza
    Nem akarjuk ahhoz hasonlítani ... a játék erőlteti ránk :D

Hirtelen ez a reklám jutott róla eszembe ... az eredetit és egyébként jót másolni mindig nehéz :D

• berci73
    Tinman, v. valaki igorjon neki légyszi, a pénz másodlagos, hidd el összedobjuk, én, úgy gondolom, hogy inkább időszűkében vagy... sajnos...
  • ratgab
    Ha itt most elkezdtek mindent DS-hez hasonlítani, akkor nagyon ritkán fogtok bármivel is játszani az adott stílusban...
  • Zozo0122 #3423
    Vigor, Endurance és Strength?:D Érthető amúgy:) Ha már itt tartunk én is szívesen összefutnék innen a srácokkal egy kis Dark Souls kibeszélésre! :)
  • Tinman #3422
    Sok tervem lenne, de mindegyikhez pontosan az a 3 dolog kell, mint ami egy háborúhoz. Rossz helyre születtem, ez van.
  • Shep
    City játék szóval csodát azért nem kell várni bár azért fejlődnek a srácok de a legtöbb termékük még mindig bugoktól hemzseg.
  • berci73
    Sziasztok, Tinman, nem tervezel egy Dark Sols rajongói, fan club estet? Szívesen megismerkednék egy-két sráccal... biztos lennénk jó páran...
  • Rony94
    A boss tényleg eléggé könnyűnek tűnik. De hátha ez csak az easy mód volt. Nekem amúgy tetszik. És lesz PC-re is úgyhogy....majd meglátjuk. :)
  • Myselor
    nekem a boss kicsi ütése volt amibe beletudnék kötni eddig xd de amúgy tényleg jónak tűnik:)
  • Laza
    Kíváncsi leszek ... jól néz ki, jó nagy copy-paste DS, amivel még nem is lenne baj, de ha a mechanikája nem lesz ugyanolyan minimum, akkor csak egy mázas másolat próbálkozás marad :) már most is bele lehetne kötni 1-2 dologba, de várjuk meg az E3-at :)
  • Zozo0122 #3416
    Próbálj nagyon időzítetten ugrani...én sem értem, szerintem csak bug miatt tudunk oda beugrani...nekem kb. 30 próbából 3x sikerült...használd az ajtót, az kényelmesebb :D
  • Shep
    IDCLIP :D
  • Myselor
    menj be az ajtón,vagy cat ringel ugorj le xd
  • Fpocok
    Az előbb sikerült beugranom oda, de most már 5 perce nem megy. Egy csomó lelkem van ott wtf mi a trükk?
  • Shep
    Azért arra nem.
  • Myselor
    jaj tegnap jártam én is itt.fuj xd nagyon undorítóak D: lenyilaztam őket,meg ketőtt jól pofán vertem xd
  • Zozo0122 #3410
    Bár látom elég fejlett a karid, szóval valszeg megvan már a kulcs is az ajtóhoz ami ide visz, nem kell itt beugranod, mert nekem sikerült párszor ezen a lyukon is beugrani.
  • Zozo0122 #3409
    :DDDDDDDDDDDDD

Ráérsz később visszamenni :) Vigyél poison nyílvesszőket:D
  • Fpocok
    Hiba volt.
  • Fpocok
    Semmi. Bejutottam.
  • Fpocok
    Ide hogy megyek be?
  • Avenger
    Az első néhány órán kívül nekem sosem volt gondom a fegyverekkel, bár nem is igazán van fejlesztett fegyverem, mert mindig váltogatom őket.
    De szerintem 2 bonfire között bőven elég 2 fegyver(egy gyors kis fegyver meg egy lassú de messzire elérő). A bossok előtt meg általában mindig van nem messze bonfire. A kovács kalapácsot használom amúgy szinte mindig, sosem került még törés közelbe, és elég nagyokat lehet vele odasózni. :)