Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terawatt
Amúgy csak én érzem úgy, hogy az elsõ részhez képest nagyobb a bejárni való terület? Most is olyan részt fedeztem fel egy már bejártnak hitt területen hogy lesek.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

The Sinner
köszi, az lett 😄....Nem volt ráállítva semmi.

Terawatt
Szerintem adj majd még egy esélyt az 1nek miután ezzel végzel 😊

JethroHUN
Nem tudom minek görcsölsz ilyen scriptekkel, amikor játékon belül majdnem minden gombot átlehet állítani amire akarod.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Te vagy a béna. Kurvára nem fogadod meg mások tanácsát itt a fórumon, aztán meg jössz ezzel a dumával, hogy így szar úgy szar. Én eddig azt ajánlottam, hogy egérrõl le kell venni minden fölösleges funkciót, kivéve a bal és jobb ütést, és az erõs ütést átállítani shift + egér gombra, mert a 2 egér kattintás alapból elég szar.

Elég érdekes én már Dragenlic Castlenél játék és még nem fordult meg a fejembe, hogy töröljem. Pedig az elsõ részt 1 óra után kukáztam a fenébe (DsFixel)

Shep
Egyébként ezt használom és erre csinálja a védekezve nem tudok ballal támadást indítani, mert õ a séta és futás között váltogat helyette

;====================================================================================================
; OPTIONS
;====================================================================================================
#NoEnv
#UseHook
#SingleInstance Force
#IfWinActive ahk_class DarkSouls2 ;This means the script only runs in the Dark Souls 2 window.
SendMode Input
SetWorkingDir %A_ScriptDir%
; REMAPS
~<+rbutton::h ; Remap the combination LEFT shift+right mouse button to the keyboard button h. Change to >+ for right shift.
~rbutton::u ; Remap the right mouse button to the keyboard button u.
~<+lbutton::y ; Remap the combination LEFT shift+left mouse button to the keyboard button y. Change to >+ for right shift.
~lbutton::g ; Remap the right mouse button to the keyboard button g.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egérgörgõre katt, ha erre gondolsz.

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Shep
Nekem is be van, és tegnap még jó is volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mert az egyben is tökéletes volt talán azért.

The Sinner
Srácok, a ellenfélen a cél"karika" milyen módon jön elõ. Vagy valamelyik gyûrû tulajdonsága ez?

Myselor
nekem sincs semmi bajom vele.mióta rájottam hogy nem kell használnom a shift + kattingatást xd
Ha meg nincs kontrollered, nekem 10 perc volt beállítani az egyhez hasonló irányításra.

wedge31
Nekem tökéletesen jól müködik az egeres írányitás.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

davidka003
Nem tudom miért jó szopatni magad egérrel mikor a kontroller irányítás tök jó benne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Na jó szórakozást mindenkinek, nekem elég volt ebbõl a hulladékból. Nincs már nekem se idõm, se kedvem, se idegzetem az efféle önszívatásokhoz. Az elsõ rész egy szar port volt de legalább normális játék, ez meg csak egy jól optimalizált de szar port és szar játék is.

Myselor
engem az utána lévõ boss készített ki xd
Shep
Kikészít ez a szar játék. Azt mondja meg valaki mi a fenét állítsak ahhoz, hogy ne azt csinálja amikor bal kéz pajzs, jobb kéz kard majd shift-el ugye védekezek és ilyenkor ha bal egeret nyomok a futás és a séta között váltogat a támadás helyett, végignéztem a menüt nincs is benne shift+egérre állítva semmi. Egyre inkább a törlés felé hajlik a kezem a sok idiótaság miatt. Ja az is vicces azért, hogy bonfire és kapásból ott áll 3 számszeríjas, aha, kurvára nem vicces szerintem.

Myselor
ezen a poisionos helyen elvagyunk ám ereszte titanite shardal xd
Laza
Az íj is baromi jó, sok mindenre használom most is 😊 a kétkezes karddal jövõ óriást simán szedem vele, még oda sem ér hozzám 😊

Viszont a gurulást baromira nem használom ... azzal nekem valami bajom van most, mert kiszámíthatatlan, míg pl a DS1-ben mindent annak vetettem alá és tökéletesen lehetett vele harcolni, taktikázni.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Komolyan mondom, brutális most a dobókés, vegyétek ezerrel, majdnem minden ellen jó😊
Gyengébb is a firebomb most kisebb hatótávval sztem. Vizsont ami most nagyon hasznos az a dobókés 😊
Myselor
jah ott még nem jártam.várom a létrás csávót de még sehol xd
Laza
Kár h most olyan drága a firebomb ... az elõzõ részben mindig volt nálam 99, hasznos kis cucc volt 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Leges-leges-legalul. A kútban.
Myselor
rotten õ hol van?én voltam már huntman copseban most vagyok a poisonos helyen
Myselor
oh értem akkor ebben nagyon babapiskoták lettek xd
Keményebbek, gyorsabbak, többféle van és ha hatékonyan akarsz ellenük küzdeni akkor divine sebzés is kell a fegyverre. 😊
Avenger
A rottent levertem, most jön huntman copse. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Myselor
szép nagy darab vagy.gondolom jóval messzebb jársz már mint én 😄
Myselor
miért abban milyenek?😊
Avenger
Mostani állapot:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Laza
Gargoylek majdnem megvoltak elsõre 😊

Ebben a részben nagyon gyengék a csontvázak, az elsõ részben ugyanez a bossfight nagyon durva lett volna 😊
Myselor
skeleton lords ?vicc xd elsõre alig ért hozzám pár mob
Terawatt

Seth
Szerencsére közel sem olyan vészes,mint a BT1.0 😊 Ha meggyújtogatod a fáklyákat sokat segít merre jártál már, de ez gondolom egyértelmû

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Zsinórban harmadjára esek le és halok meg BT2.0-ban. Fákk... szüntelek most.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
és oda hogy lehet csatlakozni?
A gépi invéderek nem adnak soult? Vagy csak akkor ha human formba vagyok?

JethroHUN
A pilgrims of dark az a covenant

Myselor
jah jó .hát valszeg azoknak való tényleg xd
Az csak a játék nehézségét viszi fel nem? Nem akarok még többet szívni 😄

Terawatt
Slvl növelés nélküli végigjátszási challangenél jók a kis tárgyak. Vannak mazoista emberek 😄

Fpocok
Ha felküldöd a liftet akkor be tudod csalni abba az árokba és akkor nem is kell harcolni mert meghalnak maguktól.

Laza
Kecsegek, becsaltam õket a lifthez és lenyilaztam, a láncoktól nem tudott elérni 😊

Myselor
jaah értem azthittem találtad.amúgy van egy olyan pajzsom ami 25-t defensel az mégis mire jó?xd falon találtam bastille-ban
Myselor
nekem 6estusom van és +2
Fpocok
Malujában a vendortól vettem.

Myselor
na és az hol van pontosan és mit ad?😊
Myselor
jólnézki a pajzsod ez milyen?😊