Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
hát ja.mondjuk néha beszoktam dde csak ha tuti kipucoltam a helyet akkor.meg bonfirenél 😄 bár 1-2nél ott se nagyon szabad 😄
Terawatt
Ciki vele beafkolni. <#vigyor3>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Shep
Tüzeknél vagy bonefire-nél tudod meggyújtani

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Sejtem, csak attól tartok az meg a másik véglet lesz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

thx.
lesz benne kihívás...😊
+a tárgyak használata,mikor mit...angoloul.😊
Myselor
ja és magától ment igen,nincs töltés meg ilyenek. eléggé olyan játék. sok kitartás és türelmet igényel 😄
Myselor
bonfire-nél át tudod nyomni N-betüvel alapbol.
Myselor
hát én is ezen gondolkozom. az a hülye kard úgyse kell a faszitól.😊
hi.
a fáklyát ,h kell használni amit a játék elején ad?
inventoryban nem találom.
csak a kilépésnél van mentés,vissza tölteni nem lehet?
csinálj mindent jól alapon megy a játék? 😊
help!
thx.
MerlinW
Macsek gyûrû szerintem jobb választás. Egyrészt azzal is mindent elérsz, másrészt számtalan más helyen is használható.

[merlinw.org]

Myselor
köszi szépen.de most mondja seth hogy arrol nem elérhetõ a fentebb lévõ cuccok.most nem tom mi legyen xd
MerlinW
Nyugi lesz még itt normális stan és pan bossharc😊 Kettõ is😊

[merlinw.org]

Myselor
aha aha,akkor mondjuk sorban mindet mi?😊
Terawatt
Na meglestem, nem lustálkodok. Ezt adja. Elég ha elsõre a legdrágábbra mész és akkor mindent megkapsz. /legjobb létra opció+a fegyver/

Seth
Minél drágább,annál mélyebbre ereszkedhetsz , én megvettem mindegyiket, mert volt pár cucc útközben, ami a hosszú létráról nem elérhetõ

PSN ID.: Beegabor

Myselor
hmm majd utána nézek akkor mit ad.köszi😊
Terawatt
Talán ha a legdrágábbra mész hálából ad valamit. Nem vagyok benne biztos.

Myselor
ja és az armourer faszinál még mindig nincs új cucc,pedig mindig csak ismételgeti a dumáját nem értem.valamit kell neki csinálni?
Myselor
na megjelent a létrás faszi.meddig érdemes leengedni a létrát?melyiket válasszam?
Shep
Ja de egyébként Stan is egy vicc volt, bezzeg az 1-ben volt aki ott adta fel, igaz ott Pan is segített neki 😊

Shep
Azóta már túl vagyok 2 bosson 😄

Myselor
tudom rájöttem már.meg is lett a kúrva 😄
Terawatt
Ezeket nem rosszindulatból mondom, vagy mert büdös troll lennék, de tényleg ha már 4-5 játékóra után, esetleg másnap sem jobb és csak stresszeled magad a legkisebb akadályon amit eléd rak a játék (lásd a 3 íjász amawgad(!!) *sadface rage* ) akkor ez nem a te türelmedhez van igazítva. Senki sem fog megharadgudni, hogyha nem tolod ki. Cseréld be a játékot, max buksz rajta pár ezret, de legalább megpróbáltad. (már ha dobozos, ez részlet kérdés 😛 )

Billentyûzet kiosztás teljesen logikus szerintem, fél óra alatt megszokod, majd még annyi alatt már csuklóból fog menni minden - ami egy kontrollerrel is- mókázva és kacagva.

davidka003
Ja a királynõs? Ott van könnyítés egyébként.
Eltüntethetõ a méreg a szobából.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Én rendre így járok 😄

Myselor
jól megszívtam a fejnélküli kurvát elõbb.bementem a méreggel teli szobába xd okké sok esélyem volt <#idiota>
Shep
Na ugye, hogy nem mindig én vagyok a hülye béna? 😊

Avenger
A legviccesebb amúgy az, amikor nem indítom el az autohotkey-t aztán szaladok be a tömegbe aprítani, és csodálkozok, hogy miért nem üt. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Ilyet nekem is csinált. Valami bug lehet, de átállítottam "nothing"-ról a sétára váltást valami gombra(mert alapból tényleg shift+klikk volt, de hiába vettem ki ugyan úgy váltott), és azóta nem csinálja szerencsére.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Myselor
értem köszi😊 mondjuk a faszi majulában mindig csak ugyanazt mondja találtam e valami jó cuccot.de nála nem lesznek új cuccok amit nem értek.amúgy mindig addig dumálok mindenkivel még nem mond újat
Myselor
igazad lehet de nem emlékszem melyik volt akkor xd
Shep
Dehogynem, elsõre megölted. Lementem a toronyból valami barlangi kikötõbe, de olyan rohadt sötét van ,hogy semmit nem látok, õk persze a pálya másik végébõl lenyilaznak.

Seth
Mindegyikkel addig beszélj,amíg már ismétlik magukat. A legtöbb karakter mondja is hogy útra kel valahova, általában Majula-ban kötnek ki

PSN ID.: Beegabor

wedge31
Én mindig az idöt nézem amennyit játszok vele ha az megvan 30+ óra akkor már megérte az árát.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
azt hogy lehet hogy pl a boszi vagy az árus csaj vagy bármelyik odamenjen majulába?és láttam a kõböl kiszabadított faszinál a pursuer kardját,meg pajzsát megtudom venni.ja és majulában az egyik faszinál is kellene lenni új cuccoknak,nem a kováncs hanem a másik annál mikor lesz?
Myselor
wolfridernél még nem voltam az hol van?Xd
Shep
A bástyát meg hanyagolom egy kicsit, mert a vízben túl erõsek azok a nagy skorpiófarkas nemtudommicsodák.

Shep
Ja, arra még nem jártam, most a wolfrider után vagyok, ill. visszaindultam fel a várba.

Myselor
hát visszamentem majulába,aztán elmentem a huntmans'copse-ba és utána jött és abból jutottam el ide is
Shep
Az merre van?

Myselor
háta poison pálya után fu most nemtom mi a neve.volt egy dagadt bálna boss és utána vagyok
//És 4900-ért vettem.😊
Ennyit megért, fpként hogy pdf-ben képregény + mp3-ban játék zenéi is vele voltak + valami kard dlc.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ez is nagyon jó de egyébként egyet kell értenem...
Az elsõ részben pont az tetszett hogy minden ellenfélnek más volt a módszere, és egymaga is 1-2 ütéssel le tudott szopatni...A nagyon kis ellenfelek hordában voltak veszélyesek...Stb...
Itt ez nincs meg. Persze van 1-2 ellenfél ahol a módszer annyi hogy keringek körülötte, de az ellenfelek színe java simán lecsapkodható, gyakorlatilag az elsõ rész szemétláda pajzsos ellenfelei, akik levédték az ütéseinket majd kicsináltak itt gyengék...Az elsõben például jött volt szakasz ahol tudtam hogy pajzsos lándzsás ellenfél tanyázik, mindig ment a para amikor arra kellett mennem mert tényleg kihívás és ügyeskedés kellett a kinyírásához...Ugyan ez itt? Az esetek 90%-ban elsõként ütök és egy sorozattól meg is fekszik. Ha ne adj isten levédte az ütést gyorsan hátrálás, megvárom hogy szúrjon hármat és már kapja is a halotti bizonyítványt....
Jó a cucc mert leköt, de az elsõ részben az ellenfelek tudása és nem a létszáma jelentette a kihívást, valamint nem az hogy a kardom felakad egy szûk folyosón a falba, míg az ellenfél vígan átüt a falon...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Shep
Hol tartasz már ,hogy azok is "jönnek"?

Shep
Kár, hogy ennek semmi köze hozzá. Amúgy meg nyilván nem fog sírni az aki megvette 7-10 ezerért, mert akkor saját magának kellene beismernie, hogy hülye volt, na ez meg azért nem egy egy lépcsõs dolog. 😊

Myselor
hát nem megevett egy kibaszott láda?xd istenem
Laza
Bírom mikor ált azok sírnak akik meg sem vették 😉

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Shep
Béna a nagyanyád térde kalácsa. Amúgy meg az elsõ rész sokkal de sokkal jobb játék, mint ez.

Wolfrider is egy dagadt óvodás páncélban, tiszta kabaré.

Terawatt
Én nem érzem. Ott is tele volt a játék bonfirrel meg shortcuttal. Ami szerintem könnyebbé tette az a hollow és humán állapot babrálása . Bossfight elõtt ott bonfirenél éledtél fel hogy majd ha túléled a boss kapujáig akkor behívsz valakit.

Ha ez megy akkor már az is fog egy kis átállás után. Ami nehezebb itt az íjászok Ai-ja. Állandóan eltalálnak . 😄

JethroHUN
Ahh kizárt dolog. Az már túl hardcore nekem. Viszont ebbe a DS2 elég sok játékos barát könnyítés van.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!