8811
Dark Souls II
  • tarti19
    Dragonrider bow faja lesz, csak kell hozzá dragon stone:P Viszont +5-ön epix:d
    Szóval ezt most ki is veszem s fel is rántom 5-re:P

lightning zweihander mennyire baxó( pioson sebzésű fgyverek mindenkire felpakolják az immunisokon kívül a dotot?)?

Köszi a helpet:P
    Akkor nem most fogok varázsolni:P
  • Lunki88
    Én néha meg szoktam nézegetni a vértócsákat hogyan haltak meg néhányan és marha jókat tudok rajtuk röhögni mikor beszopják a "jump here!" és hasonló üziket. :D
  • Laza
    Az utóbbi pár napban figyelgettem, hogy alakulnak az össz halál számok ... a hétvégén 49 millió volt, tegnap előtt este talán 55 milla, most meg 61 millió :)
  • Myselor
    hát én egy helyen kezdtem el használni jobban.én is jól sebzek már.ng+ban kiveszem majd az íjat én is lehet:)
  • Laza
    Amúgy a lightingeset még csak most kaptam meg (Iron Keep), ezt meg már nagyon régóta használom :)
  • Laza
    Én rengeteget használom az íjat ... szépen, biztonságosan haladok, ha nem muszáj nem keveredek nagyobb csetepatéba :) egyébként is jól sebzek vele, fel van húzva +2-re.
  • Lunki88
    Leülsz bonfire-nél és attune spells. Viszont kell legyen legalább 10 ATN pontod ahhoz hogy legyen 1 slotod. Mondjuk ha nincs neked ennyi akkor ott van a Southern Ritual Band nevű gyűrű amit ha viselsz akkor kapsz egy slotot.
  • Myselor
    hát eddig én se használtam de már ugye végigvittem és csak farmolgatom a lelkeket,nemtudom még mire költsem őszintén :D még van 2 opcionális boss.aztán utána kezdek egy ng+-t:)
  • Lunki88
    Én sosem halmozok fel 50k soulnál többet, egyből megyek elköltöm valamire. A gyűrűt nem szeretem használni mert kicsit csalás szaga van a dolognak az első rész után. Ugye ott ha eltört akkor nem tudtad megjavítani mert eltűnt az inventoryból.
  • tarti19
    Ezt most nem vágom, kezembe vágtam a piro kesztyűt s sehogy sem tudok spellt becserkészni a tábortűznél:P Soha nem varázsoltam még, az elődökben sem:P Szóval mit bénázok el?
  • Myselor
    hehe.na ja fura :) meg nekem amúgyse jön be.én már jóideje nem vagyok hollow :D gyűrűk miatt.mondjuk most a 228k soult védem is rendesen:)
  • Lunki88
    Jaja épp most próbáltam fel de hát többnyire hollowként szaladgálok és kicsit visszataszítóan nézek ki benne. :)
  • Myselor
    jah.ez nekem is feltünt am megkaptad tőle az ajándék armort?:)
  • Lunki88
    Amúgy nekem először nem volt egyértelmű, hogy ez a csóró néger Majulában akinél armort lehet venni, később ilyen jó cuccokat is fog árulni. (Általában a legyőzött bossok után ugye.) Mióta tömöm a sok soullal a zsebét már tisztára beképzelt lett. xD
  • Myselor
    az inventory-ban lesznek a lelkek use-olod.lost bastille-kovácsnál tudsz majd ha megszerezted neki az ember flame-t :))
  • tarti19
    van egy, ahol nem lehet, mert időre kell leölni, vagy fadel az egész történet:P
  • mcwolf
    A boss-okból kinyert lelkeket hogy lehet felhasználni?
    Hogy lehet tuningolni a fegyvereket? Nem a sima tuningra gondoltam, hanem pl. a tűz,mágia sebzésre.
  • Myselor
    hát igen.meg alapbol honnan a kettő zweinhander?:D
  • Myselor
    én kiszoktam kerülni őket xd
  • tarti19
    Ezek e a giant soul vadászatok brutálisak... akkorákat ütlegel némelyik , hogy elfogy a full staminám s hozzá az 1600 életem:P
  • Lunki88
    Engem attól ráz ki a hideg amikor olyat látok hogy mindkét kézben zweihander van ( vagy valami más ultra nagy kard). Annyira hülyén néz ki hogy arra nincsenek szavak, arról nem is beszélve amikor elkezd vele a karakter felváltva idétlenül csapkodni.
  • Myselor
    ez a kard nagyobb nem is lehetne már :D
  • Fpocok
    Én amit magamtól találtam legdurvább bow az a Hunter's Blackbow és a dragonlik kastélyban találtam.
  • tarti19
    Szerintetek milyen alap mágiát érdemes használni? Mivel minden statom ami ehhez köthető 10 alatt vabn, így csak nagyon alapokra telne, de ugye még semmit se izzítottam be neki:) milyen fegyver kell hozzá?
    Illetve hol találok nagyon durva bow-ot, mert a poison arrow eszméletlen bacó:d
  • Fpocok
    Új karakter. Egyelőre ezzel megyek. Most van miracle meg sorcery cuccom is. Mondjuk fegyvert elfelejtettem fejleszteni NG-ben, majd most meg kell csinálnom. Ezenkívül be van rakva még egy Avelyn is, ha olyan kedvem van.

• MerlinW
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ahhoz nálad kell hogy legyen az 5 giant lélek, hogy normálisan sebezd.
  • Myselor
    én is nagyon utálom azt a kriptát fuj xd
  • tarti19
    Jah bocsánat, az egy másik boss lelke:P
    Szóval nekem a "soul of Velstadt" kékes feketés színben tündököl.
    Amelyik bossról én beszélek az a Vendrick:) Szóval abba a bossba max 5-10 sebzést tudok belevágni. majd a játék végén visszanézek ide, mert nem a kedvenc helyszínem:D
  • MerlinW
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Agdayne-t be tudod hívni magaddal. Ott a jele az egyik szobornál. Egyébként a villámra allergiás. Ha távol mész tőle néha elkezd varázsolni valamit, olyankor odaszaladsz és 4-5 ütést is be tudsz vinni. Majd ismét futás.
  • Lunki88
    Akkor jó! :D Ez meg a másik amiről beszéltem. Nyugi azt nem lövik le hol található. ;)
  • Tinman #3454
    Azt pont tegnap vettem fel :-)

STR-ben kevés vagyok még hozzá. Fúúú de utálom azt a házat, ha oda kell menni... azok a mocsok Stalkerek -.-
  • Lunki88
    Itt is megvan, de itt jobban hasonlít rá , tehát nem egészen ugyanaz a kard mint az 1-ben. A kalózos résznél azt mondtad jártál már, pont ott lehet megtalálni egy ládában.
  • Tinman #3452
    DaS 1-ben? Az a Gwyn lelkéből készíthető kard nem igazán keltette fel a figyelmem.

DaS 2-be is megvan? Akkor kicsit sok lesz már az ismétlésből t. From Soft.
  • Myselor
    manga?van belőle?
  • Lunki88
    Tinman, Guts kardját megtaláltad már? :D Állítólag még a mangában lévő kardja is benne van, legalábbis erősen hasonlít rá.
  • Myselor
    az tényleg jó.bár én azt se szedtem ki,ahol használok íjat nem sok hely és oda tök jó ez a lightinges is.kicsit toltam fel rajta :D
  • Myselor
    hát igen lehetséges:)
  • Lunki88
    Ez számomra is rejtély, szerintem elírás az vagy rosszul fogalmazott. :)
  • Laza
    Azért a Dragonrider íját kiszedtem, az jóféle, azt használom :)
  • MerlinW
    Ez olyan, mint a japán horrofilmek. Kemények és jók, aztán jön az amerikai remake, ami könnyű és fogyasztható. Lásd pl. "A szem", vagy "A kör" c. műveket:)