8811
Dark Souls II
-
#3484 Dragonrider bow faja lesz, csak kell hozzá dragon stone:P Viszont +5-ön epix:d
Szóval ezt most ki is veszem s fel is rántom 5-re:P
lightning zweihander mennyire baxó( pioson sebzésű fgyverek mindenkire felpakolják az immunisokon kívül a dotot?)?
Köszi a helpet:P
Akkor nem most fogok varázsolni:P -
#3483 Én néha meg szoktam nézegetni a vértócsákat hogyan haltak meg néhányan és marha jókat tudok rajtuk röhögni mikor beszopják a "jump here!" és hasonló üziket. :D -
#3482 Az utóbbi pár napban figyelgettem, hogy alakulnak az össz halál számok ... a hétvégén 49 millió volt, tegnap előtt este talán 55 milla, most meg 61 millió :) -
#3481 hát én egy helyen kezdtem el használni jobban.én is jól sebzek már.ng+ban kiveszem majd az íjat én is lehet:) -
#3480 Amúgy a lightingeset még csak most kaptam meg (Iron Keep), ezt meg már nagyon régóta használom :) -
#3479 Én rengeteget használom az íjat ... szépen, biztonságosan haladok, ha nem muszáj nem keveredek nagyobb csetepatéba :) egyébként is jól sebzek vele, fel van húzva +2-re. -
#3478 Leülsz bonfire-nél és attune spells. Viszont kell legyen legalább 10 ATN pontod ahhoz hogy legyen 1 slotod. Mondjuk ha nincs neked ennyi akkor ott van a Southern Ritual Band nevű gyűrű amit ha viselsz akkor kapsz egy slotot. -
#3477 hát eddig én se használtam de már ugye végigvittem és csak farmolgatom a lelkeket,nemtudom még mire költsem őszintén :D még van 2 opcionális boss.aztán utána kezdek egy ng+-t:) -
#3476 Én sosem halmozok fel 50k soulnál többet, egyből megyek elköltöm valamire. A gyűrűt nem szeretem használni mert kicsit csalás szaga van a dolognak az első rész után. Ugye ott ha eltört akkor nem tudtad megjavítani mert eltűnt az inventoryból. -
#3475 Ezt most nem vágom, kezembe vágtam a piro kesztyűt s sehogy sem tudok spellt becserkészni a tábortűznél:P Soha nem varázsoltam még, az elődökben sem:P Szóval mit bénázok el? -
#3474 hehe.na ja fura :) meg nekem amúgyse jön be.én már jóideje nem vagyok hollow :D gyűrűk miatt.mondjuk most a 228k soult védem is rendesen:) -
#3473 Jaja épp most próbáltam fel de hát többnyire hollowként szaladgálok és kicsit visszataszítóan nézek ki benne. :) -
#3472 jah.ez nekem is feltünt am megkaptad tőle az ajándék armort?:) -
#3471 Amúgy nekem először nem volt egyértelmű, hogy ez a csóró néger Majulában akinél armort lehet venni, később ilyen jó cuccokat is fog árulni. (Általában a legyőzött bossok után ugye.) Mióta tömöm a sok soullal a zsebét már tisztára beképzelt lett. xD -
#3470 az inventory-ban lesznek a lelkek use-olod.lost bastille-kovácsnál tudsz majd ha megszerezted neki az ember flame-t :)) -
#3469 van egy, ahol nem lehet, mert időre kell leölni, vagy fadel az egész történet:P -
#3468 A boss-okból kinyert lelkeket hogy lehet felhasználni?
Hogy lehet tuningolni a fegyvereket? Nem a sima tuningra gondoltam, hanem pl. a tűz,mágia sebzésre. -
#3467 hát igen.meg alapbol honnan a kettő zweinhander?:D -
#3466 én kiszoktam kerülni őket xd -
#3465 Ezek e a giant soul vadászatok brutálisak... akkorákat ütlegel némelyik , hogy elfogy a full staminám s hozzá az 1600 életem:P -
#3464 Engem attól ráz ki a hideg amikor olyat látok hogy mindkét kézben zweihander van ( vagy valami más ultra nagy kard). Annyira hülyén néz ki hogy arra nincsenek szavak, arról nem is beszélve amikor elkezd vele a karakter felváltva idétlenül csapkodni. -
#3463 ez a kard nagyobb nem is lehetne már :D -
#3462 Én amit magamtól találtam legdurvább bow az a Hunter's Blackbow és a dragonlik kastélyban találtam. -
#3461 Szerintetek milyen alap mágiát érdemes használni? Mivel minden statom ami ehhez köthető 10 alatt vabn, így csak nagyon alapokra telne, de ugye még semmit se izzítottam be neki:) milyen fegyver kell hozzá?
Illetve hol találok nagyon durva bow-ot, mert a poison arrow eszméletlen bacó:d
-
#3460 Új karakter. Egyelőre ezzel megyek. Most van miracle meg sorcery cuccom is. Mondjuk fegyvert elfelejtettem fejleszteni NG-ben, majd most meg kell csinálnom. Ezenkívül be van rakva még egy Avelyn is, ha olyan kedvem van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#3459 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahhoz nálad kell hogy legyen az 5 giant lélek, hogy normálisan sebezd. -
#3458 én is nagyon utálom azt a kriptát fuj xd -
#3457 Jah bocsánat, az egy másik boss lelke:P
Szóval nekem a "soul of Velstadt" kékes feketés színben tündököl.
Amelyik bossról én beszélek az a Vendrick:) Szóval abba a bossba max 5-10 sebzést tudok belevágni. majd a játék végén visszanézek ide, mert nem a kedvenc helyszínem:D -
#3456 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Agdayne-t be tudod hívni magaddal. Ott a jele az egyik szobornál. Egyébként a villámra allergiás. Ha távol mész tőle néha elkezd varázsolni valamit, olyankor odaszaladsz és 4-5 ütést is be tudsz vinni. Majd ismét futás.
-
#3455 Akkor jó! :D Ez meg a másik amiről beszéltem. Nyugi azt nem lövik le hol található. ;) -
#3454 Azt pont tegnap vettem fel :-)
STR-ben kevés vagyok még hozzá. Fúúú de utálom azt a házat, ha oda kell menni... azok a mocsok Stalkerek -.- -
#3453 Itt is megvan, de itt jobban hasonlít rá , tehát nem egészen ugyanaz a kard mint az 1-ben. A kalózos résznél azt mondtad jártál már, pont ott lehet megtalálni egy ládában. -
#3452 DaS 1-ben? Az a Gwyn lelkéből készíthető kard nem igazán keltette fel a figyelmem.
DaS 2-be is megvan? Akkor kicsit sok lesz már az ismétlésből t. From Soft. -
#3451 manga?van belőle? -
#3450 Tinman, Guts kardját megtaláltad már? :D Állítólag még a mangában lévő kardja is benne van, legalábbis erősen hasonlít rá. -
#3449 az tényleg jó.bár én azt se szedtem ki,ahol használok íjat nem sok hely és oda tök jó ez a lightinges is.kicsit toltam fel rajta :D
-
#3448 hát igen lehetséges:) -
#3447 Ez számomra is rejtély, szerintem elírás az vagy rosszul fogalmazott. :) -
#3446 Azért a Dragonrider íját kiszedtem, az jóféle, azt használom :) -
#3445 Ez olyan, mint a japán horrofilmek. Kemények és jók, aztán jön az amerikai remake, ami könnyű és fogyasztható. Lásd pl. "A szem", vagy "A kör" c. műveket:)