8811
Dark Souls II
-
#3605 jah xd az szép.amúgy ő mit tett lehet tudni?és ki az a bed of chaos?:) -
#3604 Lelke leírásánál: the Lost Sinner eternally punishes HERSELF for the sins of HER past -
#3603 lol.honnan tudod hogy nő?:O -
#3602 Shock : a Lost Sinner nő !
Illetve az elején ami belebújik bogárszerű lény, az a bed of chaos-os féreg miniatürizált változata
Amúgy le lett már gyengítve. Ha igazi férfi vagy nem tettél fel javítást :D -
#3601 GeDoSaTo-s sweetfx-et használok csak. -
#3600 Fogd fel úgy, hogy megszabadítottad a szenvedéseitől. -
#3599 Ő is szar ember volt amiért gyújtogatni próbált. :D -
#3598 Lost Sinner ma elsőre meglett... hogy mekkora béna az az ürge. A felugrós támadásával a legtöbb esetben pont a háta mögé kerültem (nyilván belemozogtam én is) és rommá daráltam. Normális pajzzsal és meztelenül randiztunk.
A végén már kezdtem sajnálni, szegény ott abban a nagy börtönben egyedül, az a sok lánc, még a padlót is teleírta... én meg odamegyek és elveszem a lelkét.
Szar ember vagyok :-( -
#3597 Sweetfx lesz a hunyó, 100%. GeDoSaTo bőven elég szvsz. -
#3596 Már raktam középre egy lockstone-t, de a pallókon még így is netto sötétség van, brightness a játékban maxon.
Majd este és kikapcsolt sweetfx-el is megnézem, mert már nagyon unom. -
#3595 Játssz mod-ok nélkül vagy vedd fel a fényerőt. Nálam semmi gond nem volt ott a látótávolsággal. Vagy dobj egy lockstone-t középre és világos lesz minden. Ha No Man sötét nálad, Gutter az fekete képernyő lesz:) -
#3594 Srácok ez a kalózöböl akkor egy bullshit.
Az orromig sem látok, pedig már találtam egy pilácsot, de még így is rohadt sötét. A 15 perc fáklyám kb. mintha soha nem is lett volna.
Legalább lehetne venni vmelyik vendortól fáklyát -,- -
berci73 #3593 Hát igen, de én annak idején, csak így az üzenetek által tudtam meg sok infót.... -
#3592 Sokat számít melyik covenant tagja vagy. Egyébként ezért is játszottam végig először offline. Nem szeretem, ha piszkálnak felfedezés közben:) -
berci73 #3591 Megyek, PvP-zek egy kicsit...
Merlin, hogy megy? Hogy állsz, érdekel a LVL1-es állásod, játékod... lehet, h. még a végén kipróbálom én is... :-) , de már annyiszor meghaltam, nem akarok még többször... egyenlőre felejtős.... :-) -
berci73 #3590 Hát igen, most eszembe jutott a DeS-ben fent a Hősök Csarnoka, v. Panteonja... hihetetlen, milyen eredmények voltak ott is... elszomorító... -
#3589 4 óra alatt tudod ki maxolja ki?
Aki a PS3-as játékállását módosítja, majd azt visszatölti. Az olyanok nem játékosok, hanem senkiházi nullák.
A 3-4 nap is kicsit erős. Egy játék melyről semmit nem tudsz és elsőre simán 60 óra játékidő és 3-4 nap alatt kimaxolta. Hát persze ;-)
-
#3588 ne aggodj hamarosan látni fogsz.hol jársz most?:) -
#3587 Oke kösz. Beletoltam már kb 60 órát, de egy deka sárkányt nem láttam, még csak a távolban repkedni sem. -
berci73 #3586 Tinman, teljesen igazad van, én is már csak akkor vettem elő a kimaxolást, amikor már nem tudtam mit kitalálni a játékban, látod nekem is majd 2 hónapba telt... hasonlóan majd hozzád, de azt mondjuk én sem értem, hogy hogy lehet ezt a játékot 4 óra alatt kimaxolni...??? illetve mi értelme van a mondjuk 3-4 napos kiplatinázásnak... aztán, amikor sikerült, persze megnéztem, érdekesség képpen, hogy a magyarok közül ki végzett előttem, ki őrültebb, még nálam is, de valóban, mint ahogyan azt már írtam, semmi értelme nincs... -
#3585 majd ha meglesz az itemed hozzá.ancient dragon adja:Ashen Mist Heart. -
#3584 Mikor tudok bemenni a giant memory helyekre? t
Találtam már 3 ilyen halott fát, de ha rányomok, nem csinál semmit. -
#3583 minél vagy?:D hát jó lehet nem olyan nehéz.de attol még jó játék és hidd el nem mindenkinek "könnyű" csomo ember az első bossig nem jut el. -
Ra1n #3582 Már a "őssüsünél" vagyok, 1-2 szívósabb rész volt, de összességében keménységre gyengébb ez mint az elődök... -
#3581 Az a rejtőzés jó móka de én egy idő után mindig lebuktam vele, mert elkezdte a frusztrált invader szétcsapkodni a tárgyakat és egyszer én is sorra kerültem. :D -
#3580 azért lesznek itt is szivatósabb ellenfelek:) bossok is -
#3579 Mostanában rátértem arra, hogy szívatom az invadereket, elbújok valahová és meg sem mozdulok. Vicces ahogy feladják, gondolom szidhatják a felmenőim :-D
Azt a rejtőzős varázslatot eskü befogom szerválni ;-)
Majd akkpr PVP-zek, ha ÉN AKAROK és nem amikor MÁS akarja... -
#3578 Hmmm...
Talán szentimentális vagyok, de én a játék öröméért, a felfedezésért és persze az ép elméjű kihívásért játszom... aztán majd talán év végére 66783.-ként kimaxolom.
Mit jelent az, hogy valaki 1.-ként maxolta ki? Számomra semmit. Hogy lehet élvezni IGAZÁN valamit, amit hetek alatt szinte kényszeresen, rutinból tol valaki? -
Ra1n #3577 A Demon Souls-hoz képest a DS2 kutyaf*sza....
Abban vért izzadtam egy kisebb ellenféltől is már az első fél órában (például egyszerű páncélos, pajzsos dárdás ellenféltől, aki állandóan lehárított mindent és nagyon kellett trükközni vele, vagy kakukk)... Itt meg halomra ölöm az ellenfelek javát...
A minap feltettem a DS1-et, akkor szembesültem vele hogy kimaradt, kevertem a DeS-el. Elkezdtem azt is tolni, abban is valahogy nagyobb a kihívás, már az első pajzsos KIS ellenfelek állandóan védekeznek okosan. Itt 10-ből 9-szer inkább csak dísz az ellenfél kezében a pajzs... -
#3576 hát nálam van az inventoryban.akkor később meglesem köszi :) -
berci73 #3575 Fontos, h. nálad is legyen mind az 5, ne hagyd az Item boxba!!! Egyébként, szerintem, már 3-al is ment volna... -
#3574 Istenem de elqrták ezt,hogy egyszerre többen is betörhetnek az emberhez -
#3573 amúgy most hogy megvan az 5 giant soul.vendricket könyebben lecsaphatom nem?:) -
berci73 #3572 Legközelebb újra olvasom, mielőtt elküldök valamit... bocsi... -
berci73 #3571 Egyébként, bocsi, h. ide pofátlankodtam, de a magyar konzolosok kicsit fatökűek (eltekintve a kivételtől, akik, mint tudjuk sokszor erősítik a szabályt). Sajnos ez a játék hasonlóan az elődeikhez, főleg a DeS-hez a kihívások miatt, nem igazán jöttek be a magyar konzolosoknak, ezért én se fórumról semmiről nem tudok ami játékokról szólna, ezért örültem, én ennyire ennek a fórumnak.. Egyébként, nekünk soha nem volt konzolunk, csak a DeS miatt vettem egyet, az egyszerűbb irányítás és a nagy HD képernyő miatt kicsit átszerettem a PS-re, emlékszem rá, h. annak idején mennyit szenvedtem PC-n a DaS1 irányításával, még mindig olyan, nehézkes? remélem ezen már javítottak... Érdekesség képpen, megnéztem a PS szerverén, amit mi látunk azon, ezidáig 235.786.000 db. halálozás történt márc. 14.-től. .. :-) azért ez is egy szép szám, illetve van két magyar srác, hasonlóan őrültek, mint mi akik nagyon komolyan nyomják a DaS2-t én nem ismerem Őket, talán Tinman, tud róluk valamit... szóval az egyikük, akit Lord_Mortanius már 2014.márc. 29.-én már kimaxolva platina szintet ért el, 845. volt a világon... , úgy h. mi (Európaiak) ráadásul 2 nappal később kaptok meg a játékot, mint mondjuk az USA, Japán v. Ausztrália... szerintem szép teljesítmény... a
másik srác magyar srác CountofHell_HUN aki ápr. 9.-én maxolta ki a játékot.. 2316.-ként ... én a magyarok között szerényen :-))) a 3. lettem ápr. 30.-al, összességében a 4361. vagyok..
Egyébként ezt a játékot a játékosok 13% maxolja ki, a legnehezebb megszerezni az összes pyro és miracle varázslatot, na ennyit a statisztikákról, befejeztem... még mielőtt nekem ugranátok.. :-)
(ebben a statisztikában, csak a Sony szerverén regisztrált játék tulajdonosok szerepelnek...)
http://psnprofiles.com/Lord_Mortanius
http://psnprofiles.com/CountofHell_HUN
http://psnprofiles.com/berci73 -
Zozo0122 #3570 A deprived a legjobb, az elején nagyon meg kellett küzdeni mindenért :) -
#3569 Viszont ugyanúgy 6 pontja van minden stat-on, tehát pont annyi, hogy tudj használni pajzsot/fegyvert. Gyakorlatilag annyi itt a különbség, hogy a 0 az 1 :) -
#3568 Na jó, de tényleg nem értettem :-) -
#3567 #3564
:-D -
#3566 hát igen .csak mondjuk nem mindig van elég időd elfutni,vagy 2x repül fel egymás után.odakell figyelni és nem nehéz :)