Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm, beszerzem akkó 😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Húú, de felbasz ez a Dragonrider. Még ha elvetõdöm a támadása elõl, akkor is meg tud sebezni. De mindegy, legalább szereztem egy gyûrût, amivel Hollow-ként is nagy az életem.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

+10? 😮 Nekem Raw +7 de nem találok Titanate Chunkot.

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Myselor
ugyanez a helyzet nálam is nyugi xd néha jó kis szopás tud lenni😊 smelter demonhoz sok sikert én neki se merek menni,meglestem xd pursuer 2.0 kb 😄
Nekem is az van most...Magic Zweihander +10 😄
Amúgy nekem kicsit jobb gép kéne szerintem. Szépen fut a játék, de levettem közepes beállításokra kb...viszont amikor sokan jönnek rám, vagy ha bossokkal küzdök renszeresen beszaggat néha és mindig akkor amikor az ellenfél üt. Emiatt rengetegszer meghaltam már...ha nem akadt volna be el tudok ugrani. Most küzdök a Smelter Demonnal, miután elõveszi a tüzes kardot utána minden 2. ütésénél van egy kis lag, így meg aztán idõzíthetek...
Ez a Zwaihander ebbe a részbe is jó kis fegyó <#vigyor5>
Amúgy ha effektet teszek a fegyverbe utána még tudom tovább plusszozni?

Myselor
még ennyit meghalni ironkeepben komolyan😄
Shep
Hát ezek a pajzsos minotauruszok rohadt mocskosok, akkorát csapnak ,hogy mindegy mi van rajtam 1 ütéstõl majdnem meg is fekszek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
jah jó oké vágom amúgy ez undorító egy hely komolyan emberek.
Shep
Ahhoz mely értékeket kell növelni, hogy ne tántorodjon meg a bekapott ütéstõl, meg hogy ne fél nap legyen mire visszarakja maga elé a pajzsot?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Opcionális: Smelter Demon
Végén lévõ: Old Iron King

Myselor
melyikre gondolsz?
Nem, az opcionális bosst elteszem késõbbre, most a végén lévõ bossal küszködök.

Fpocok
Az jó hely, egy két órája voltam ott 😄 Sok sikert 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Ja, megvan az agyagvázákból jön-

Shep
Igen, találtam is egy jó párat, de utána átmentem rajta és ott meg elérek egy pontra van valami viháncolás és megátkozódik a karakterem ,vagy mi.

Myselor
iron keep bossok már megvan nektek?😊
Fpocok
Csomó csomó cucc van ott.

Shep
Á a francba, látom már a térkép szerint sajna menni kell arra is 8(

Shep
Ebben a hülye ködös erdõbe muszáj menni? Van ott valami lényeges, vagy csak tárgyak elszórva?

Fpocok
Meghalt a nagy patkány is, igaz vagy 7-szerre. Viszont nem lehet ott coopozni, egyedül kellett megölnöm.

Fpocok
Bõven játszanak vele. Itt meg tudod nézni

Terawatt
Nyugodtan vedd meg szerintem. Legrosszabb esetben npckkel co-opolsz 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Direkt ide írtam mert most itt vannak a fanok...😊
Csak gondolkodom az elsõ rész beszerzésén is, annó konzolon nyomtam és valahogy hiányzik.😊

Terawatt
Topicot tévesztettél 😊 Külön van az elsõnek topicja. Szerintem még játszanak vele, de értelemszerûen nem annyian az új rész miatt.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Myselor
hát ez az ironkeep ezekker a sniper shotos buzikkal elég undorító egy hely
Emberek, a DS1-rõl van valakinek mostani tapasztalata, játszanak még vele a népek pc-n, vagyis nem kihalt? Köszi!

Hiába vettem meg a gyûrût, váltok át nagyobb fire defes ruhára, még mindig úgy szedi a láva az életem...bosshoz így nem is merek bemenni 😄

Myselor
na most jön iron keep.jó lesz érzem <#gonosz1> igazi teadélután lesz sütikével <#idiota>
Myselor
79<#idiota> te? 😄
Shep
Ha el is jutok nekem dupla olyan kemény lesz, utálom az ilyen lávás, tüzes szar pályákat, de sajnos a játékok 90%-ban van ilyen.

Hát ami itt van boss, éget. Lehet meg kéne venni a fire defes gyûrût.

Kemény hely, én is épp itt vagyok.
Shep
Francba, úgy tudtam ,hogy a lávás szarság ebbõl a játékból sem maradhat ki.

Hányszor haltál meg eddig? Úgy értem az egész játékban 😄
Myselor
hát elég beteg tényleg.és az a bónusz is jó 😄 executioner leölve elsõre.visszamentem érte mert elmaradt xd
Hát ahogy beállítod, nekem például tab, de ahhoz hogy manuálisan célozhass 2 kézre kell fogni az íjat.
Valaki meg tudja mondani melyk gombbal jön elõ a célzás nyílpuskával és íjjal?

Van abban valami amikor bohócálarcban mászkálsz egy ilyen játékban 😄 Meg hát jó kis bónuszt ad az a sapka, mert item findingot növel 😊
Igen, azzal az íjjal nyomom, nagyon jó!
Karakterem jelenleg: http://kep.psharing.com/794497

JethroHUN
Az, kegyetlen erõs. Az ellenfelek varázslatai is. Mind célkövetõ. Shrine Of Ammarban 20x haltam meg mire elértem a bossig, olyan messzirõl lövik a spelleket. Detto ugyan ez Brightown Tseldorában is. Már úgy volt teszek még 3 pontot DEX-re, hogy használhassam a Dragon Rider Bow-t ami tökéletes távolsági fegyver STR karinak. Mondjuk én melee/faith karival vagyok. Lightening kicsit erõs így 😄 pláne mivel majdnem minden boss gyengéje.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Lunki88
Erõs, de közel sem annyira mint az elsõ részben volt hálistennek. Ott full havel setben is két lövés voltam annak aki dark magices szarokat lõtt rám.
Shep
Ráadásul haver azt mondja aki már 3x is a végére ért a játéknak, hogy a mágia kicsit erõs lett most a játékban.

Lunki88
Dettó. Ezért is vagyok bajban amikor egy mágia használó invadel be mert a spelleket sem ismerem.
Shep
Én is a lovagokat komálom, a mágiahasználat nem az én világom.

Myselor
elég beteg ,mivagy te bohoc?Xd amúgy rottennel kicsit megszenvedtem éjszaka.most iron keep lesz a következõ.szerintem nagyon fogom élvezni xd
tarti19
ocz agility 100-as 2,5 év után.
Na mindegy, akkor kezdek egy új knight karit😛
Az a baj, hogy imádom a nehéz páncélokat s nehezen mondok le róluk😛

Shep
Milyen ssd volt amúgy ami behalt, meg mennyi idõ után?