Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Leülsz és megavul mindened. Ha eltörik valami, akkor Majula-.ban a kovács megszereli.

[merlinw.org]

MerlinW
Elõször is öltözz fel tûz ellen. Csak arra a statra koncentrálj ennél a boss-nál. Másodszor, a boss néha megáll és "pajzsot" húz magára. Ekkor kisebbet sebzel. Aztán elmúlik pár mp. után. Van a dögnek egy passzív AOE spell-je, az one-hit-el minden esetben, szóval mikor cast-ol, akkor legyél óvatos.

[merlinw.org]

hi.
bonfirenél,h lehet tárgyakat,fegyvereket javítani?
MerlinW
Én közben végigjátszottam, most izzadok Pursuer-el NG+-on...xD Balliszta nélkül akarom leverni...😊

[merlinw.org]

MerlinW
Igen, de ha kipucolod akkor utána már csak két monszteren kell átfutnod. A faroktámadást meg nem kell védened, menj hátra és dobáld késsel. Amint befejezte a farkazást ess neki. Mikor varázslatot használ vagy menj hozzá közel és forog vele pajzsot felhúzva, vagy szaladj nagyon távol tõle. Könnyû boss az nagyon.

[merlinw.org]

Shep
Mondjuk az a felkapós lemérgezõs támadása is vicces, maxos méreg elleni cucc semmit nem ér, mindegy ha egy szál semmiben vagyok. Asszem megyek másfelé.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ez a skorpióretek elmehet a csába, a faroktámadását le sem tudom védeni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Amúgy retek egy játék ez, olyan szívesen megnézném pl. az új Pókemberes cuccot, de ez a mocsokláda meg hívogat, hogy menni kell tovább, menni kell tovább.

Myselor
na jó ez a smelter demonba mért sebzek kb semmit?poison van a fegyveremen ez lehet probléma?+7 broadsword.eddig nem volt gond vele
Shep
Shaded woodsban csak az az egy bonfire van a skorpiócsaj elõtt?

Myselor
én 110 vagyok smelter demon jön majd.shaded woods felé utána indulok még csak 😊
Nem tudom, lehet kihagytam egy-két területet, Fire Keep és most utoljára a lyukba voltam legalul. Feljebb meg ott van a sok pharos stone hely ,fogalmam sincs melyket kéne feloldani. Mindegyikhez meg nincs kövem. Úgyhogy elindultam erre 😊

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Shep
Én is ott vagyok de én még csak 73, bár ugye kérdés ki merre haladt.

Shep
Hát én sem 😊

Lunki88
Erõsítsd fel a mobokat a bonfire-nél.
95-ös, most kezdem Shadow Woodst.

Fpocok
Azt sem tudom, hogy mi a rendes sorrend... 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Amúgy ki hányas szintû?

Shep
Kezd el fordított sorrendben a helyszíneket, vagy csak ököllel menj 😄

Fpocok
Egy picit unom, hogy az egész játék egy facepalm és kéne valami kihívás. Mit kéne csinálnom? Szorszi? Piro? Íjász?

Fpocok
Ja az kell neki? Az van kettõ is.

Én úgy tudom a piroskáknál, a Soul Vesselt odaadod nekik és úgy. De nem próbáltam csak láttam videóba.

Shep
Fogalmam sincs, mert még a kérdést sem értem 😊

Shep
Én egyelõre csak azt találtam amit a Bûnös dobott de itt az erdõben jó lenne pár db belõle.

Fpocok
Retalentolni hogy tudok?

Egyet én vettem árustól, illetve hulláktól, talán még ládákban is találhatsz.

Shep
A kõvé változtatottakat vissza alakító gyökeret, vagy mit honnan lehet még szerezni?

Myselor
gratula😊
Végre legyõztem Dragonrider-t is. És szereztem egy Knight armor-t. Rám fért már ez is.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
értem okés akkor kicsit nehézségben felüdülés lesz😊 viszont enchant köveket honnan szedek azt elmondjátok?xd egyet se találtam még.
Igen, de azok a részek nagyon igénytelenül lettek összerakva 😞 Kb. a játék mélypontja, bár 1-2 jó bossfight akad legalább. Viszont a legrondább és legkidolgozatlanabb helyszínek...pedig milyen jó lett volna egy normális misztikus erdõ...omladozó várakkal meg minden. Amúgy ezzel próbálkoztak, de nekem nem tetszett, ezekre a pályákra ráfért volna még pár nap tervezés meg egy sokkal jobb pályadesigner.
Myselor
amúgy a shaded woods meg a többi könnyebb hely mint az iron keep?
Egyszer nekem magától felcserélte a jobb és bal egérgombot a hotkey, visszaállítottam és azóta az rendben van. Mondom kell ide 1 patch...kényelmetlen is mindig elindítani a hotkeyt...direkt a DS2 ikon mellé tettem, hogy ne felejtsem el 😄 Amúgy ez az Iron Keep király hely, ez tetszik, de a múltkoriak után még midnig úgy vagyok vele, hogy az elsõ rész jobb...remélem ez meg fog még változni 😊
Jah amúgy én is megöltem a Smelter Demont 😄 Jó harc volt, tetszett ez a boss, bár párszor elintézett. Az Old Iron Kinghez bementem, de már csak egyetlen kis gemem maradt, úgyhogy megölt, de fele életét levittem. Szerintem másodjára menni fog.
Shep
Nekem a rollal nincs bajom, viszont idõrõl idõre van olyan ,hogy hiába nyomom az ütést nem üt egybõl pedig már a hotkeyel javítva a dolog de néha még így is szórakozik.

Tényleg nem múködik jól...ráfér egy patch a játékra sajnos😞 Ha kijavítják rendesen a mouse meg a roll delayt akkor örülni fogok 😄
Shep
Errõl jut eszembe, hogy még jó régen leraktam a fészekbe kövecskét, vissza kellene már nézni ,hogy adtak-e cserébe valamit.

Myselor
amúgy enchant köveket hol találok a fegyverbe?
Myselor
hát nemtom.szerintem nem csak azért😊
Shep
Miért nem mûködik? Ha túlterheled a karaktert akkor persze ,hogy nem.

Myselor
old iron king megölve.a végére egész megszerettem.rájöttem hogy lehet kijátszani a kis genyót 😄
Myselor
de minek van ebbe a szarban roll?ha úgyse mûködik.van amit azzal tudnál kivédeni de még így se lehet.annyira nem hiszem el ezt hogy ilyen szar lehet
Myselor
ez az iron king is egy mocsok,csak beleesek mindig abba a kúrva lávába 😊)
Myselor
aha aha.köszi.majd meglesem 😊 köszi a tippet
Lunki88
Én úgy csináltam meg hogy megvettem a flash sweat spellt a csajtól aki "meg volt kövülve". Ezt még a harcos karakterem is használni tudta szerencsére. Na ezt ha elnyomod akkor növeled a fire resit így nem fog rajtad akkorákat sebezni a tüzes kardjával. Plusz még segítségnek behívtam a Lucatiel nevû npc-t, a summonja ott lesz a ködajtó elõtt.
Myselor
iron king nemtünik nehéznek,meglestem.de a smelted demon egy rohadék.neked már megvan?😊
Lunki88
Ha kiismered a mozdulatait az iron king sokkal könnyebb mint a smelter demon, csak vigyázz hogy bele ne ess a lávába ugrálás közben. 😄
Myselor
jah de megvan a bonfire ,megyek a main bossra és a smelter demon szerintem késõbbre marad
JethroHUN
Az egy iszonyat szemét rész ott... biztos halál elsõre.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Myselor
ennyit itt szopni komolyan egy szoba tüskés falak tüzek és akkor megmozdulni nem bírsz mert jön a geci szájba kúrt teknõc úristen már gratulálok