8811
Dark Souls II
  • Myselor
    aha értem már akkor azért :)
  • Fpocok
    Szerintem mindkettő mod. A maszk az biztos, azt láttam is nexuson.
  • nfrequency
    A "madár" adott a Petrified Something-ra egy white ringet. Ezzel az erővel egy csokor virágot is küldhetett volna :)
  • Myselor
    aha :D meg ezek a karmok.én nem találkoztam ilyesmivel a játékomban :D
  • Fpocok
    Erre gondolsz?

• Myselor
    amúgy ez a predátor maszk ez mi a picsa a játékban?:D láttam már pár pvp-s videóban xd
  • Fpocok
    HOPPÁCSKA. Levették a VAC feliratot a játék főoldaláról. Ezek szerint most már lehet nyugodtan modolni?
  • Rony94
    Megvan a Ruin Sentinel. :) Plusz kinyírtam már azt a három Ogre-t Things Betwixt-nél. Most Sinner's Rise-nál vagyok.
  • berci73
    Ez változó, de mindenhova elég a 20-20 INT-FAITH...
  • Fpocok
    Kipróbáltam a nehézpáncélos+faith buildet de nem tetszett. Visszamegyek dex+katana+arrow módba. Vannak vendorok, akik sorci meg miracle spelleket árulnak. Hogy velük tudjak beszélni, mekkora stat kell?
  • Lunki88
    Hát ez marhára ügyes volt! :D Ez hiányzik nekem a pc-s verzióból, a szaftos hatemailek miután szemét módon leölsz valakit. xD
  • berci73
    Szóval gyorsan belekukkantottam reggel a Player statuszomba, Lv 244 (Ti is a kimaxolás után itt fogtok állni...)
    VGR50
    END43
    VIT50
    ATN25
    STR38
    Dex25
    ADP20
    INT20
    FTH26
    Jobb kéz Stone Twinblade +10 / Mundane Avelyn +10
    Bal kéz Watcher's Shield +5 / Pyromancy Flame+10
    Vért:
    Fej: Mad Warrior Mask+5
    Test: Steel Armor+10
    Kéz: Engraved Gauntlets+5 (Fontos tulajdonsága, g. sűrűn ad kritikus sebzést a harc közben +50% támadó erő!!!)
    Láb: Havel's Leggings+5
    Gyűrűk:
    Ring of Blades+2 (ez a legfontosabb!!)
    Third Dragon Ring
    Stone Ring (ez már változtatható)
    Chloranthy Ring+2 (ez is változtatható)
    + 999 db. Lightning Bolt
    + Forbidden sun spell (fontos, nagyon jó, mert gyors és erős spell, nagy területre hat)
    + Great Chaos Fireball (kicsit lassú, de ha betalál... :-) ez egyébként változtatható...)
    Egyébként szerintem nem kell semmilyen gyógyító fű, meg semmilyen flame weapon.. ez, így általában elég...)

Sok sikert mindenkinek!!!
  • berci73
    Zozo, lehet, hogy ugrani fog az egész heti ebédmeghívásom... :-)
  • Fpocok
  • Fpocok
  • MerlinW
    Igaz, hülyeséget írtam. Igazából én is csak olvasgattam róla, sosem használtam.
  • Terawatt
    Ez a szintezés nélküli embereknek van kitalálva úgy érzem.
  • MerlinW
    Magasabb szinten van.

Avelyn +10
    Damage: 170 / Scaling: 34 / Total: 204

Mundane Avelyn +10
    Damage: 85 / Scaling: 205 / Total: 290

Dagger
    Damage: 57 / Scaling: 112 / Total: 169

Mundane Dagger
    Damage: 28 / Scaling: 205 / Total: 233
  • Terawatt
    Mundane infusenak van valami értelme amúgy?
  • Zozo0122 #3626
    Igen, a giantokra meg a tüzes gyíkokra én is azt használtam, de csak időkímélő szempontból :D Egyébként nekem a magic sebzés jött nagyon be a nagydarab páncélozott ellenfelek ellen...a játék végefelé nagyon jó a magic sebzés, az elején pedig főleg lightning, aztán fire.
  • Terawatt
    Bossokra mondjuk elég jól jöhet a poison. Rotten előtti gianteket például azzal sebeztem le. Elfogyott a lightningom azt gondoltam megdobálom őket amivel lehet, és nagyon durván hatott rájuk.
  • Zozo0122 #3624
    Igen, PVE-re gagyi. Használj inkább elementális sebzést. A mérgezett nyilak és dobókések jól tudnak jönni azért néha:) Nemrég kitaláltam, hogy majd én az Avelynemből (ami hármas sorozatot lövő nyílpuska) majd poison boltokat fogok kilőni és akkor mekkora király leszek...csakhogy poison bolt a játékban nincs. Na jó akkor mérgezővé tesszük magát az Avelynt...csak hogy ezt meg nem lehetett, úgy látszik számszeríjat nem mérgezhetünk meg. :D Szóval tettem rá villámot meg vettem bele kb. 700 lightning boltot :D
  • Terawatt
    Csak szerintem gagyi pve-re a poison alapú fegyverek használata? Több helyen is a twinbladet ajánlották, mert hogy gyorsan felrakja, de még így is csomót kellett ütnöm bele és a gagyi sebzésével is előbb döglött meg egy relatívan sok hps mob. Elkezdett tickelni,de már amikor 25% hp alatt volt.
  • Zozo0122 #3622
    +7 :D
  • Zozo0122 #3621
    Egyébként én felküldtem őket NG++ ra, de alig bírok velük :D Nagyon kemények, Old Dragonslayernél viszont már NG+6 -nál járok :)
  • Zozo0122 #3620
    Megmondtam! Az egyik legjobb fight az egészben, nekem is kb. 3-4-jére sikerült, de kegyetlenül jó volt :D Egyébként hamar rájöttem, hogy állandóan körözni kell úgy, hogy az egész bagázst viszed magaddal:) Amelyik nagyon lesebződik az már nem támad, csak okádja a tüzet orrba-szájba :D Mivel mindet nagyon lesebezted kb begyújtottál magadnak, de a hideg fej győzött:) Így kell ezt, nem szabad pánikolni :) BŐVEN lesz még olyan bossfight amiben többen jönnek rád, élvezi fogod ;) Én sem használok sosem segítőt és némelyik elég komoly kihívást nyújt :)
  • Laza
    Pf, van aki bejön és inkább leugrik a hídról a vízbe, minthogy férfiként harcoljon ... mindegy, legalább gyorsabban megkapom a rewardom :D
  • Laza
    Tök jó ez a Lockstone farmolás a patkánylyukban :) szerencsétlenek hullanak mint a legyek :)
  • berci73
    Akkor irány a Giant Lord...
  • tarti19
    biztos, hogy nincs:d
  • berci73
    Tarti, a Giant's Kinship nálad van, nézd meg légyszi a kulcsok között?
  • berci73
    Én amikor, először taliztam velük, akkor, még nem volt upgrédelve a játék, és őszintén bevallom, én kértem segítséget, nem tudom hányszori próbálkozás után... , de már a következő NG-ben egyedül nyomtam le őket, egyébként a Boss(ok) sokkal könnyebben fog(nak) menni, magasabb pályaszinteken, GRATULA!!!
  • Fpocok
    Többször is elolvastam, de továbbra sem értem teljesen :D Én egyedül mentem be és nem volt a spawnolással, pedig sárkányt nem öltem meg. Sajnos elsőre le is ment, nagy szar az egész.
  • tarti19
    Akkor megkérdezném hh nem spawnol be az utolsó boss? 2 opcionális boss él még giant soul faló s a sárki? Ahogy belépünka ködbe mindenki megy vissza a saját világába, de előtte hollowként meg sikerült leölni.
  • berci73
    Visszajöttem, újra skáláztam a karimat, megerősítettem a vértemet és a Poiset!!!, felment a PvP győzelmi arányom 85% fölé, nemsoká leírom az új, szinte "mindent elsöprő tuti karakter skálázásomat".... :-), természetesen azért, lenyomtak egy párszor, így is. Elég jó féle kardot adott a Dragon Cov. 30 dragon scale után, Rang 3. ... megyek egy másik Cov.-ba PvP-ni, megpróbálok egy-két fotót feltenni... MerlinW hogy állsz?
  • Myselor
    közben én elnyomtam a ng+-t és már az elején is meglepetés fogadott.jó lesz ez :D
  • Myselor
    ugye az nagyon dúrva volt?:D nagyon élveztem én is.jó kis harc tényleg.egy gondom van néha tényleg van annyira unfair szopatós boss itt az opcionálisokra gondolok nem spoilerezek direkt.biztos az egyben is volt.ilyen 1 hitelős gecik hát nekem ahhoz nem nagyon van kedvem főleg amikor undorító helyen kell végig vergödni miattuk.de tényleg jó kis harc a gargolyle-os és asszem ez volt az egyik legélvezetesebb:)
  • Tinman #3608
    Lenyomtam Belfry Gargoyles-eket 4.-re!!!

1. Feltérképezés. Hamar szétkapott a 2 Gargoyle.

2. Páncélban, szokásos szettben. Kiismerés céljából történő látogatá. WHATTAFAKKOLÁS, mikor 3-an lettek :-DDDD

3. Oké 3-an vannak, de tüzet hál égnek nem fújnak... nem a lófaxt nem. :-D

4. Na baxátok meg! Meztelenül(!), hollow mód, mint mindig, 100-as pajzs, gyűrűk fent, regeneráló gyűrű le, fizikai védelmet adó gyűrű fel. Gyertek parasztok!

Qrva hosszú harc volt gyerekek, szerintem simán 10 perc... a szívem majd kiszakadt a mellkasomból, úgy koncentráltam, leverem őket 3/4-ig, erre anyám érdeklődik, hogy "minek baszom el a szabimat holnap?"

2 mp-en belül bekaptam egy akkora maflást, hogy lement 30%-ra az életerőm. Na mondom ilyen k. jól állok és miatta megdöglök ég nem is tudom hova fogom elküldeni... hál égnek a "Semmi közöd hozzá + nem tudsz te semmit Havas Jon!"-ra szó nélkül kiment -.-

Ekkor már csak 1 estusom volt, pedig 6 db-al jöttem! Az az igazság, hogy ha már 60% alá esett az életem kényszeresen gyógyítottam magam. Nagy souls tapasztalatom, hogy boss-ok ellen nem érdemes spórolni, hanem ki kell használni, ha az ember tudja magát gyógyítani. Mondjuk 2x is belecsaptak az Estus ivászatomba ezek a mocskok :-/

Szóval, csak jönnek ezek a köcsögök, kinyírok egyet, jön még egy, kínosan gyakran vannak egyszerre 3-an a placcon. Egyik tüzet fúj, a másik felugrós támadást nyom, a 3. meg kerget. Na jó, de mikor fogok én visszaütni heh?

Sokáig tartottam úgy a helyzetet, hogy védekeztem, evadeltem, nem vesztettem HP-t... na de mondom, ezt így meddig lehet bírni?

Elkezdtem úgy mozogni, hogy egymásba picit elakadjanak, az előrenyomuló első mindig egy balra csapós támadást tol, többnyire a hátsó tüzet szokott fújni... utána egy pillanatra az első sebezhető, szóval kizárólag mindig csak egy gyors csapást, de kapott! Igen ám, de mindig más volt az első, mindig cserélődtek. ARGHHHH!

Baxa meg a k. élet, úgy vertem le szinte chip dmg-elve az életüket, hogy folyamatosan 3-an voltak. Fááááááák -.-

Aztán fogalmam sincs mi történt velük, mert amikor olyan 25% körül lehetett az életük, nagyon bedurvultak, mocsokul elkezdtek tüzet fújni én meg ott állok 1 szál faszba, tűzvédelmem annyi amennyit a pajzs tud, se gyűrűm, se varázslatom a károk enyhítésére és egyszerre kettő is gyakran fújja a tüzet.

Ez a rész nagyon mocsok volt... megértem mindig akkora távot tartani, nehogy szénné égessenek, mert a pajzs mögött is 40% HP veszteség ért, ha csak hozzáértem a lánghoz.

Végül tényleg úgy haltak meg, hogy kettőnek egy lehelet életereje volt, a másiknak meg 30% körül... ekkor már tudtam, hogy ezt nem szabad elbaxni, odarohantam az egyik gyengéhez és tudtam, hogy kapni fogok, de bevittem egy nagy és lassú ütést, mondom hátha a közeli másikat is eltalálom... hát nem, azt nem találtam el, de az egyik kidőlt + kaptam is egy bevédetlen ütést.

6 estus, 3 life gem elment. Mondjuk utóbbi nem gond, mert valami mocsok sok van nálam, sehol máshol már napok óta nem használok.

Összességében egy nagyon, de nagyon érdekes és igazán kihívást nyújtó harc volt! Meg kell mondjam cefetül élveztem... minden másodpercben észnél kellett lenni, hiszen itt TÉNYLEG 3 felé kellett figyelni + a stamina.

Én azt mondom, aki ezt segítséggel tolja le az saját magát csapja be és egy cefet nagy katarzistól fosztja meg magát.

Kb. 15 perce volt a harc, de még mindig a hatása alatt vagyok, folyik rólam a veríték. :-D

Dark Souls. Köszönöm!
  • Tinman #3607
    El se engedi úgy indítani a PS3 a játékot, hogy nem updatelek :-(
  • benőmenő