Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Elvileg ment oda is de én jártam már pórul a felhõre számítva.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tarti19
ssd csere volt, mert behalt az elõdje egyik pillanatról a másikra😛
szóval, ha nincs felhõ alapú mentés, akkor új játék lesz 😞

Shep
Gépre is ment.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tarti19
jaj neeeee
felhõben tárol valamit a steam? Nincs mentett játékom 😞
ugye máshová is ment a játék, mondjátok, hogy igen!!! 😞

Shep
Melyik kard ad a legnagyobb fizikai védelmet és mennyi az értéke, van egyáltalán ami 60-tól többet ad?

Shep
Tuti van de én még nem találtam meg, pedig jó lenne már.

tarti19
Akkor úgy írom le, hogy laod equip növelõ gyûrû😊
Havel's ring utódja😊

Shep
Persze, úgy hívják uninstall 😊

Shep
Nem mintha lett volna rá idõm ,hogy lámpázzak ott de amúgy sem volt rá szükségem.

Shep
Az már van, de a francba, akkor vissza kell mennem arra a szar helyre 😞

tarti19
3 napig nem játszom s 500 hozzászólás!!! Ez igen 😛
Van "könnyítõ" gyûrû a játékban?

Új megjelenés 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A cursed azt jelenti, hogy a maximális életerõd lejjebb megy, mintha meghaltál volna, és csak effigyvel állíthatod vissza. A dark pyro flame skálázódik a statjaiddal és human formban gyenge, hollowként viszont annál erõsebb minél inkább hollow vagy...gondolom minél kevesebb az életed, ami asszem a maximum felére csökkenhet le max.
Fpocok
Mi a különbség a dark pyro és a sima pyro között?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Cursed mit jelent ebben a játékban? Azt tudom, hogy félhpra esek az egyben, de itt nem látom, hogy csinálna valamit.

Myselor
én utána néztem .nemtom kijön rá magától ilyenre <#idiota>
Myselor
hát nekem nem volt könnyû de csak meglett a rohadék xd
Az Earthen Peak malomnál rájött valaki magától arra, hogyan kell eltûntetni a tudjátokmit?😄
MerlinW
Rotten az könnyû. Vagy maradj közel hozzá és guruld ki a támadásait, AOE-nél menj távolabb, vagy rohangálj körbe a teremben ezzel kiharcolva a nagy ütéseit. Ütés után verd a kezét. Ha ügyes vagy, le is vághatod a karját és onnantól csak kirakatbábú.

Nekem még van 2 opcionális boss-om, aztán jöhet az utolsó két boss😊

[merlinw.org]

MerlinW
Hehe, Lost Sinner-nél "fel lehet kapcsolni a lámpát"😊 A bejárat mellett van két izé, amit fáklyával be lehet gyújtani😊

[merlinw.org]

Myselor
nagyon felkúr ez a fos -.-
Fpocok
FÁKKK JE! Megtaláltam végre a pyro trainert!

Myselor
jólvan ez a rotten ez mi?sebezni alig lehet,és ilyen nagy lófasz hús de gyorsabb mint én?ehh -.-
Hát ezzel a sorcererrel szétszedek mindent😊 DS1-et knight-al próbáltam meg de nem értem a végéig...felbaszott. Ahogy haladok úgy látom itt is elfogyott volna már a türelem közelharcossal. Fürge kis sorcival range-bõl gyalázok, hozzám sem érnek. cast cast gurulás cast cast aztán el is dõl mint a rohadt nád kb. minden. Fõleg most hogy kaptam homing missilet, targetolni se kell😄 Bossokat szét kite-olom aztán csokolom. Némi DS1 tapasztalattal meg ezzel a kasztal kifejezetten könnyõ a játék, legalább is eddig.

Myselor
the black gulchban vagyok asszem mindjárt vége.dejó lesz már xd
Myselor
hát köszönöm szépen maradok inkább ennél xd ez is felkúr néha.itt meg is halnék :"D
Ez se semmi😊 Ha ettõl nem jön meg a kedved az elsõhöz, akkor semmitõl😄

Az elején tényleg nem az 😊 Az elején alig haltam meg párszor, pedig felszerelésem alig volt (deprivedet indítottam) de mostanában azért meghalogatok 😄 Sõt, az egyik boss kb. 15x megölt! Mondjuk azt hagyjuk is...az rossz volt.
De igen. Annyit segítek, hogy legyen nálad Pharros lockstone 😊
Shep
Az a 3 boss akiket most vertél le tuti könnyítettek, mert nekem is simán ment mind a 3.

Shep
Lost Bastionból merre kell menni a vízköpõkhöz, vagy azok nem ott vannak? Az uutolsó bûnös embert levertem de a harangozókat nem leltem.

Fpocok
Azt hiszem rájöttem, mit rontottam el. Én hátulról kezdtem a játékot. Csak ez lehet, mert zsinorban három bosst is elsõre öltem és egyre könnyebbek (kalóz is elhunyt). Eddig elég nagy csalódás. Ez a játék nem is szopatós.

Nyugi, a következõ agyba-fõbe fog verni 😊 Közel van, keresd a még ki nem nyitott ajtókat 😄
Túl vagyok az elsõ boss-on végre. Ez a Last Giant elég könnyû volt, na de mégis csak ez volt a legelsõ boss, úgyhogy elnézem. 😊 Most megint nézhetek körbe hogy merre kell tovább mennem.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
hát ez a gutter egy undorító hely xd
Shep
Aha, jobb volt az egy 😊

Myselor
ez kegyetlen xd
Jah igen, az tipikus csapda 😊 Nem is nagyon lehet elkerülni, de jó kis csata 😄
Kis ízelítõ, nézd végig, kíváncsi vagyok mit fogsz mondani 😊

Shep
Tudom még az elején, mikor feléleszted a kõvé vált kapcsolós csajt és egybõl kiengedi a rabokat. Amúgy már sikerült továbbjutom, de ezek a zombik elég durvák, nem túl szívósak viszont brutál nagyokat ütnek, meg annyira méreg sem buli.

Egyébként Te lány vagy? 😊

Myselor
hát az cuki lehetett 😄 inkább nem
Pontosan hol?
Jó hely, mert annyira kilátástalannak tûnik ott a helyzet...alig látsz valamit,a fáklya mindennek hosszú árnyékot csinál, mindenféle eltorzult hollow mindefelé. Na most ezt az elsõ részben képzeld el úgy, hogy még szúnyogok is röpködtek a képedbe amik mérgeztek 😄DD
Shep
Kurva életbe, nem bírok bejutni a gülüszemüekhez, mert az a 6 vagy hány tróger zombi elintéz állandóan, miért kellett ilyen hordajátékot csinálni?

Myselor
igen gutterban vagyok😊
Hívd a nevükön a helyeket mert most pl. fogalmam sincs mirõl beszélsz😄 Talán a Gutterban vagy?😊
Myselor
amúgy itt a lyukban meghalni nem fasza nagyon lemegy a max hp :|
Myselor
aha értem.én a huntman bonfire-nél találkoztam vele másodszor.majd visszamegyek megnézni,bár utálom a helyet xd
Vannak, de nagyon gyengék 😄 Sokat gyengítettek rajtuk, és kevesebben is vannak. Meg itt egészen más az átoknak a hatása.