8811
Dark Souls II
-
#3565 Ó ne aggódj... szűz az a játék most is, csak nem kell semmibe se belenézni, meg skippelni kell a hsz-eket, amik jövőbeni dolgokról írnak. Elég jól megy eddig. Még trailert sem néztem direkt :-) -
#3564 Igaz, Deprieved lvl1-en kezd. Oké, akkor korrigálok, SL1-en játszom:) Te kukacos...:) -
#3563 Ancient pedig szintén egy kétfázisos boss:) Felrepül fújni, te a peremig futsz. Leszáll, kicsit közeledsz hozzá, nekiáll fújni egyet a földön, ekkor te odaszaladsz és vered ameddig van stamina-d, majd megint irány a perem:) -
#3562 Deprieved? -
#3561 nagyon könnyen kijátszható :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én úgy csináltam hogy beértem egyből neki rohantam ugye elkezd előre tüzet fújni akkor megcsapkodtam a lábát.2 kézre fogtam a +10 bastard swordot lightingot raktam rá addig.na és mikor abbahagyta a tüzet kiszaladtam elé,megvártam mit lép.amikor láttam felrepül elrohantam hátrafele ameddig csak bírtam.aztán lejött odafutottam megcsapkodtam megint a lábát.majd átrohantam alatta ameddig bírtam addig tüzelt majd vissza és így tovább.jól megkell figyelni mit reagál és merre van elég helyed elfutni :D
-
#3560 Na ez mindig érdekelt... erre van valami mod? Mert egyik kari sem SLVL0-ás sajna, hanem magasabb szinten kezd :-/ -
#3559 hát igen.de egyszer majdnem meghaltam :)) am behívtam segítőt is de csak összezavart,hamar meghalt aztán behülyült a sárkány és én is.egyedül jobbvolt menni 2 kézzel fogtam a bastard swordot amit addig lightingra raktam,hamar meghalt ^^ -
berci73 #3558 MerlinW, le a kalappal előtted, úgy gondolom, h. én ezt ilyen feltételek mellett nem tudnám végig vinni... :-) HIHETETLEN VAGY!!!! Csinálj videót!!! Rakd fel légyszi, vagy küldj 1-1 fotót, ... -
#3557 Azt hogy? :D -
berci73 #3556 Gratulálok!!! Myselor, ez egy nagy győzelem volt!... :-) -
#3555 Wall of Text:) Sortörések, bekezdések, sokat segítenek:)
Én eddig kétszer játszottam végig offline (warez) NG és NG+-on. Az eredeti példányommal pedig egy SL0-ás karakteremmel és egy sorcival tartok a Sentineleknél:) -
#3554 Ancient dragon lent :D kb 5-6 try élveztem nagyoon :D -
berci73 #3553 Teljesen igazad van, én a DaS1-et, Tinman, videoi által kezdtem el PC-n, sikerült végigtolni, majd jött a DeS az már csak PS3-on volt, így ott vagy 5-6-szor végigtoltam, sikerült kimaxolni. Később újra elővettem PS3-on a DaS1-et kb. 7-8 szor végigjátszottam, sokat PvP-tem... majd alig vártam már a DaS2-t, még tavaly megrendeltem elővételben a játékot mivel PS3-n és XBOX-on jelent meg először, így a PS3-n kezdtem el játszani, már a megjelenés napján elkezdtem a végigjátszást (2014.03.14., ekkor kaptam az első halálomért az 1. trófeát :-)). Akkor még semmi nem volt fent a hálón, sem videó, sem wiki, semmi, de semmi infó, ..... abszolút 0-n nyomtam végig az 1. játékot, itt csak a DaS1 tapasztalataimra tudtam építkezni. NAGYON FURA ÉRZÉS VOLT EGYEDÜL MENNI A NAGY SEMMIBE, ISZONYATOSAN FÉLTEM MINDEN KÖDFÜGGÖNYBE BEMENNI!!! Esténként, sokszor a kezem lábam remegett, nem volt fórum, nem volt ismerős akivel tudtam volna egyeztetni, nem volt semmilyen segítség... Elég furcsa érzés volt, az abszolút szűz játékban barangolni, dolgozott az adrenalin rendesen, de alapvetően, így utólag nagyon jó érzés volt... :-) Az első végigjátszást követően kezdtek szivárogni az infók, gyakorlatilag, úgy játszottam végig a játékot, h. egy illuzórikus falat sem nyitottam ki, de még véletlenül sem, hiszen abszolút nem tudtam róla, h. van ilyen.. :-) Az első menet igazából a karik és a pályák megismeréséről szólt.... pld. a Pilgrims of Dark Covennant teljesen kimaradt... , de még így is ez a végigjátszás tartott a leghosszabb ideig, hiszen rengetegszer meghaltam, végig szólóban, 0 infóval nyomtam, későn tudtam a fegyvereket fejleszteni... stb... Aztán elkezdtem 0-ról újra a játékot, teljesen új karival a kimaxoláshoz először varázsló-knight voltam, majd átmentem magas szintű cleric-ké. Úgy végignyomtam másodjára az NG játékot,na ekkor jött elő sony PSNProfiles Dark Souls 2. platinum trophy guide és el kezdtem sorról sorra nézni, h. milyen trofikat nem csináltam még meg a max.-hoz. Én például ezért csináltam meg (mivel utólag tudtam róla csak) sokkal nehezebb körülmények között az NG+ ban a Lucatieles és a Benhartos küldetéseket. Aztán végig ment az NG+, majd jött az NG++ , mivel néhány pyro és miracle varázslatot csak itt kapcs meg, de ha már itt voltam, így természetesen ezt is végig toltam az, egyedül az Ancient Dragon van még hátra, de már két lélke van nálam az előző részekből, nem biztos, h. küzdeni fogok újra vele, illetve már időközben a karimat átállítottam PvE karakterről, PvP karakterre... Ha jól számolok, akkor már 4x játszottam végig a DaS2-t. Tudom, h. hülye vagyok, de ez a játék már csak ilyen, vagy magával ragad és soha nem enged él, vagy örökké eldob... Én, úgy gondolom, hogy a Tinmannal, no meg még jó pár emberrel az 1. csoportba tartozunk... :-)... bocsi a hosszú levélért.. -
Zozo0122 #3552 Helyes :) Remélem sok szabadidőd van, mert durván függőséget okoz a játék :D -
#3551 izgalmasnak tűnik, dobok neki még 1 próbát :D -
Zozo0122 #3550 Nézd meg ezt a videót kedvcsinálónak! Itt az egyik legnehezebb boss küzdelem, itt láthatod az ellenfél milyen elegánsan és könnyedén küzd, a játékos meg még gyenge és tapasztalatlan...láthatod a játékmechanikán, hogy kb. időd sincs leállni nézegetni a grafikát mert bedarálnak :D
-
#3549 Az is fontos, hogy úgy mozogj, hogy mindig lásd mind a 2-t, így elkerülheted, hogy beférjenek a pajzsod mögé.
Amit meg szemből rád küldenek abba akár bele is állhatsz, de ha folyton mozogsz, akkor staminát takaríthatsz meg, így egy gyorsabb karddal 2-3 ütést is bevihetsz egy-egy pattern után. -
Zozo0122 #3548 Lényegtelen kb. Némelyik helyszín amúgy kifejezetten jól néz ki, viszont van amelyik egyáltalán nem...nem ez a fontos. Kezdj bele és tapasztald meg milyen érzés lecsapni egy bosst :) -
#3547 Nagyon sok mínuszt fogok kapni, de 2014-ben ilyen graffal kiadni egy játékot szégyen akárki akármit mond :D, tudom hardcore gémereknek van, amúgy nem az én világom a játék, de attól még nem szólom le mert az élmény biztos jó, de ez a kinézet mint valami ps2 oldscool gém :/ -
#3546 Hú emberek ez a Grand Lance fejlesztve nagyon op egy fegyver. :D Mióta megvan sorra nyerem a dueleket. -
#3545 elsőre fél hpig xd -
Rony94 #3544 Köszi szépen, de ahogy az első résznél is, itt sem kell segítség. Próbálok magam rájönni a mechanikára. :)
Csak ugye eléggé nehéz hogy mindig ilyen pár órácskákat tudok csak játszani.
8-kor felkelek, játszok kb. 2 órát, 12-kor már készülődöm, megyek dolgozni egészen este 10-ig, mire hazaérek már 11 óra van, beállítom az ébresztőt reggel 8 órára és kezdődik mindez elölről. Lehet hogy már ma megcsinálnám a Ruin Sentinel-t, csak egyszerűen nincs időm rá. :( -
#3543 Az elsőt nem gond lenyomni, na csak ne ess le.
A 2.-at várd meg (gyógyíts ha kell), míg felugrik, kis távot tarts a peremtől, szembe várd. Rögtön ütni fog, kivédened sem kell, mert távot tartottál. Utána 2x a legerősebb csapásoddal szemből elkapod, majd azonnal legurulsz a platformról.
Ha ez megvan tarts akkora távot, hogy a felugró támadásuk ne találjon be... mindig védekezz, nehogy beszívj egy találatot. Nem feltétlenül kell full meztelenül tolnod, de könnyű cuccokkal érkezz, hogy gyorsan és nagy távra tudj vetődni.
A 2 rohadék közül ne foglalkozz vele melyiket gyengítetted meg. Mindig azt támad, amelyik a legbiztonságosabb. Van úgy, hogy 4-5. támadásuk eléggé EGYSZERRE történik... na ez a te pillanatod olyankor támadj be! Ne légy kapzsi, egyszerre csak 1 támadás, ha úgy ítéled meg, hogy marad bőven stamina akár 2 vetődésre, akkor mehet még 1 könnyű, de gyorsan. Mihelyst megvan, azonnal hátrálj/vetődj. Töltődj, rövid időre pajzsot is leengedheted, de az első gyanús mozdulatra hátrálj/vetődj.
Megint türelemjáték jön, megint támadni fognak, de megint lesz olyan, hogy szinte egyszerre teszik, ekkor megint egyiket támadd, etc. U.e. csináld míg el nem hullanak. Mikor már csak 1 van, az már sima ügy.
Jah és folyamatosan legyél mozgásban! Hátrálj, oldalazz, körözz, etc.
Szerintem kellemes kis harc volt, rá kell koncentrálni, hideg fejjel bemenni és sima menet. -
Rony94 #3542 Most megint megpróbáltam vagy 6x a három Ruin Sentinel-t, de nem sikerült legyőzni őket. Eléggé szar hogy a héten délutános vagyok. Délelőtt alig van időm bármire is. Dark Souls-al is csak 2 órát tudok játszani 1 nap. :( -
#3541 Én most kezdek bele:P -
#3540 na lekéne nyomni ma az ancient dragon-t és vendricket is.jaj sokba fog ez kerülni nekem úgyérzem :D darklurkert ti megöltétek?jól tudom hogy csatlakozni kell egy covenanthoz? -
#3539 Kimaradt a pont, hogy lásd:P Na sebaj remélem érted, mit is szerettem volna.
-
berci73 #3538 thx.., ahogy a lányom mondaná... -
#3537 Mikor üzenetet írsz másoknak, ott van a láblécben egy "makrók" pont, azon belül rengeteg opció van. Csak a spoiler pedig így néz ki SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler szöveg -
berci73 #3536 köszi... -
#3535 végén meg [] közé rakod, hogy "/spoiler" -
#3534 [] közé rakod a "spoiler" szót, a végén meg [/spoiler] -
#3533 Helyes:P Nekem az a gondom vele, hogy több mint 10 percig kell verni s hiába van +10-es zwei nálam, 2-3 ütés is 800-1000 sebzést oszt ki, aztán futi s vége felé tuti lankad a figyelmem s oneshotol:P
persze már gondoltam arra, hogy felhúzok 1 zweit +10-re s abból lightningos fakardot varázsolok.
DRagonrider bow meg +5-ön elég kemény:d főleg poison arrow esetén:P
Berci only pc. -
#3532 most ugrok neki a játéknak, kivi vagyok, remélem a hajamat fogom tépni :D -
berci73 #3531 Egyébként a segítséget az NG++ ban a Lost Sinnernél kértem volna, mivel mint tudjuk itt már kibővül a csapat, tudom van gépi summon-ra is lehetőség, de Majulában elcsesztem egy rossz idejű Bonfire Ascetic-elést (, de megkaptam a Moon Butterfly Shield-et és a Moon Butterfly settet), igy nem kaptam gép invédeléses segítséget, a hálón sem kaptam segítséget, így vért izzadva egyedül kellett lenyomnom a bosst... -
#3530 Ja hát akkor felejtős, van ps3-am de ott csak a demon souls van meg. :D Pc-n nyomom ezt. -
berci73 #3529 PS3-on játszok, Te milyen platformon nyomod? -
#3528 még nekem is hátra van :D lehet hogy ma neki esek :D -
berci73 #3527 Tarti, segíts nekem légyszi, hogy kell spoilert beríni? -
#3526 Segíthetek ha gondolod, bár még én sem öltem le azt a dögöt. :D