8811
Dark Souls II
-
#3685 Hát ez lol ^^
Jabba the Hut, akarom mondani Covetus Demon.
Már a méretéből láttam, hogy ez kb. 1 perces harc lesz, aprófát csinálok belőle.
Aztán az 1. találatom után, a karakterem leengedte a pajzsát magától!!! Megütött és nem tudtam megmozdulni többet... úgy értem semmi, se a kamera, se a karakter nem reagált. 2 ütéssel később meghaltam.
Na mondom fasza, ebben az a nehezítés, hogy ha 1x megüt, akkor véglegesen vége a dalnak.
Bonfire. Nem tudok mozogni... baxa meg a k. élet lemerült a controller -.-
Töltőre dugtam. Utána 8-9 ütés volt, nyilván esélye sem volt. -
Zozo0122 #3684 Az a legszebb az egészben, hogy először félve mész be a ködökön, de később annyira jól küzdesz már és annyira belejössz az adott fegyver forgatásába, hogy akár gezstusokra meg sétálgatásra is van időd közben, kb. egy elegáns párbajt vívtok, főleg a humanoid bossokkal:) -
#3683 Ez legyen a legnagyobb bajom. :) Már közben túlmentem a területen, de vissza nézek épp Iron keepbe, hogy a láva szintjét hogy lehet csökkenteni még jobban. :) -
Zozo0122 #3682 Old Dragonslayer +7 -re megkapom?:D Nagyon jó kis harcokat nyomunk, igazi tánc az egész,ha meg tud ütni akkor szinte biztos, hogy meghalok, de megölöm és felveszem Frapssel, ha áll a meghívás:D Gargoyleoknál +2nél vagyok, jó harc, de itt már nagyon nehéz, ahhoz hogy őket tovább vigyem erőteljesen kell még költenem a páncélomra és át kell variálnom a Zweihanderemet lightningra :D -
#3681 Ott ne is használj fáklyát mert a vízben rejtőzködő szörnyek rád cuppannak egyből. :D -
#3680 szegény.amúgy nekem nem igazán volt egy sötét hely sem a játékban gutteren kívül :"D fáklyát is csak viccből használtam . xd -
#3679 Rájöttem, hogy a 2. bonfire utáni mistnél ahol van lábgomba ott van bonfire. Elsőre túlmentem rajta , meghaltam, majd mérgelődtem, hogy miért nem volt már bonfire, pedig ezer éve elhagytam. Persze az odaút borzalmas volt. 3x is leestem egy kis gödörbe amit fáklya nélkül baromi nehéz észrevenni az ilyen vizes részeken. -
#3678 én is imádtam nyugi xd oda kell egy bow vagy halott vagy :"D -
#3677 Én ott azt szívtam be, hogy a csontikon jobban kopik a kardom, meg már régóta nem ültem le, és mikor kint voltak a kerekesek eltört a kardom .... ott futkorásztam, de mire sikerült előkapnom egy másikat a menüből, addig szétgurultak :) -
#3676 Ez a shrine of Amana kiborít :D -
#3675 Az a bossfight akkor ciki, hogyha vérszemet kapsz és gyorsan megölöd a mágust majd még egyet, mert akkor a 3. plusz az addok, főleg a kerekes szarok azért meg tudnak ölni :) -
#3674 Thx :-)
Az a Dark Souls életérzéshez kell, hogy első körben egyedül verd le az adott boss-t muszáj! Ha nem megy, menj el grindelni. Csak így alhat az ember nyugodtan :-) -
#3673 Tulajdonképpen nekem gargoyle-ok 2 hitelősök voltak, hiszen meztelenül pontosan 2 ütést bírok el, a 2. már halál. Igen, mocsok jó harc volt, sokat gondolok rá azóta is :-) -
#3672 Bizony, a lazaság, a poénre vevés és a hideg fej csodákra képes ebben a játékban :-) -
#3671 Skeleton Lords-ok, ezeket komolyan gondolták?
Átlag mobok voltak a "bossok", a 3 nagyobbat meg összes 6 csapás volt, darabonkét 2.
Hát ilyeneket reggelizek báze' :-D -
#3670 Sweetfx nélkül már elég könnyen körberöhögtem a kalózokat. A boss sem volt nagy szám, elsőre meglett. Jóval egyszerűbb volt, mint az a rengeteg patkányos bullshit a veremben.
Úgy tűnik, innen minden út Lost Bastille-be vezet. -
#3669 Üt vele, lecsapja a földbe és akkor pattan vissza róla a lövedék. Legalábbis a videó alapján.
http://www.youtube.com/watch?v=1gufeD_cgZA
Na csak ugye az a kérdés, hogy mi lesz az átlag, ahol pörög a PvP :) -
#3668 Nincs parryje annak a shieldnek, hanem üt vele. Vagy az ilyanoknak is van, csak más gombra?
Soul memory érték változó, hogy mennyi az ideális szerintem, mert vannak olyan itemek, amikket ki lehet tolni azt a határt amivel megtalálhatnak. 12 millió SM után meg már mindegy.
Edit: Summon range calc. -
#3667 Most olvasom, hogy a pvp-nél már nem a soul lvl, hanem a soul memory (azaz az eddig összesen összegyűjtött érték) számít ... azaz pl nem érdemes már lvl1-es pvp karit csinálni ... ez tök jó.
De akkor most mi az ideális érték? :) -
#3666 De amúgy parry-val próbáltad? Mert YT-t úgy néztem, h csak úgy működik, sima védekezésnél nem. -
#3665 Kiszedtem a King's Mirror pajzsot, hogy majd milyen jó lesz a Shrine mapon visszaverni a hülye mágusok varázslatát. Jól van meglett, simán átlőnek rajta... Hmmmm. Hát csak PvPben megy a wiki szerint... -
#3664 hehe.izgalmas harc lehetett :D -
#3663 Ng+ra felraktam a Skeleton Lords bossfight területét. Hát mit ne mondjak elég kemény volt. Kezdjük ott, hogy minden monster feléledt, ami még oké, de két nagy kampós piros monster is rámrohant, kiteolgatva a keskeny peremen megöltem őket. Aztán jött az npc invader egy sunyi banditával aki megkarcolta a hátam amitől úgy frászt kaptam, hogy majdnem lefutottam a szikláról.
Jól van ők is meglettek. Kinyaltam az estus bödön alját is, és gondoltam, hogy vissza kéne menni a bonfirehöz, mert csak great heal csudával nem lesz meg a boss...Fél másodpercnyi gondolkodás után erre jutottam:
Jól van yolo vanik essünk neki így. Végül eltartott vagy 5 percig a fight, mert kiteolni kellett őket rendesen. Könnyű páncélban tolom és a dupla kardos csonti ~~fél hpt üt belém. Végül két great healt kellett elnyomnom, de megérte megpróbálni, mert sikerült és jó móka volt. A drop az +2es cast time csökkentő gyűrű volt. (1.22 x Base Cast Speed) -
#3662 értem :) egyébként ng+-ban sok ilyen gépi invader van.mondjuk értelmét nem látom xd -
#3661 Nem tudom mi lehet az, lehet csak valami érdekesség. -
#3660 aha.látom de amúgy ez mi akar lenni?:) -
#3659 https://www.youtube.com/watch?v=ZHVzHfVUatA
Ebben a videóban látszik, miután aktiválta a bonfire-t, de úgy látom csak elrepül ott a háttérben. -
#3658 én olyannal nem is találkoztam :O van róla valami videó? -
#3657 a fenébe vicces lett volna a tetőn leverni,meglepődtem volna hogy ott már nem jön.bár én úgy éreztem a tetőn sokkal kevesebb a hpja és gyengébb is.kár hogy leestem xd -
#3656 Én, ahogy megláttam, hogy ott jön valami egyből leugrottam. :D Másik ilyen a Sinners rise volt, ahol egy wyvern szerű valami kezdett el közeledni, amikor felértem a bonfire-höz, de gyorsan le is pihentem inkább, mielőtt odaért, persze az sem jött már többé. :) -
#3655 az jól hangzik xd -
#3654 Jaja ott már nem lesz abban a végigjátszásban. :) -
#3653 Ha levered a tetőn akkor nem jön már a ballisztáknál?
Mikor ott jártam először leugrottam ijedtemben ... utólag jól tettem :D -
#3652 Na majd a dupla pursuer. -
#3651 ng+ last giant pursuer egymást után megvoltak xd kicsit könyebb na.pursuer is egy vicc volt :D meglett volna a tetőn is de véletlen leestem és mikor másztam volna vissza már elteleportált a köcsög.na mindegy:) -
#3650 Most ebben a részben lehet ám farmolászni rendesen :)
Én tegnap 2 órán keresztül farmoltam a lyukban a patkány király nevében a gyűrű miatt ... 15 farok meg is lett a 30-ból, de elég lassan dobálja be az embereket ... a laptopon neteztem míg vártam az újabb áldozatokra, elég hamar lekaszáltam a népeket ... akadt 1-2 nehezebb falat, de csak egyszer haltam én :)
És még kéne farmolni a bell keepreknél is ... -
#3649 Egy NPC invader dobálja a set darabokat, de nem volt még erőm kifarmolni. :) -
#3648 Ja hogy van ilyen ruha is benne? NEm tudtam. -
#3647 Mondjuk csak hasonlít a kis kép alapján a mad warrior sisakra, de semmi lényeges különbség nincs. -
#3646 Mad Warrior Set a sisak, karmot meg lehet néhány fajtát szerezni, hogy ez melyik azt nem tudom.