Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Mocsok lassú, én nem szeretem. Bastard (280+ C/C) ami szerintem a legkényelmesebb. A Zwei (350 + B/C) sem lett ebben a részben olyan jó, mint az elsõben. Ultra karddal egy ütés, majd védekezés = ~500 dmg. Bastard-al 2-3 ütés, majd védekezés = ~900 dmg.

[merlinw.org]

Lunki88
Enchantolt fegyverrel öljed, a lightningot nem szereti annyira.
Myselor
ennek is kéne 300-at sebezni már így simán.és nem most a bleed enchant miatt vagy mi a tököm?
Myselor
igen én is élveztem .nagyon xd ez se lesz jobb úgy érzem ezt a geci demon
Az is igaz.1et én is zwei-al toltam végig.De ebbe olyan szinten üt ez az ultra hogy hihetetlen.
Myselor
én 70eket ütök bele hallod.sárgába nem megy a sebzésem.az mi a fasz?+6 bastard sword
Lunki88
Hogy én itt Black Gulch-ban mennyit szenvedek. Elcsesztem már itt 6 humanityt mert segítséget is hívtam de mindig olyan szerencsétlenek voltunk hogy meghaltunk a bossnál... Már az odajutás is egy rémálom.
10 re húzva 400 at sebez plusz a str meg a dex miatti többlet.
MerlinW
Van neki Bastard-ja. Sõt kell lennie Zweihander-nek is, ha a Demon-nál tart.

[merlinw.org]

Én a helyedbe visszamennék No mans wharf területre a Greatswordért.Sima titan sharddal fejleszthetõ.Nem kéne szenvedni a broadsword-el.
MerlinW
Ha kipucoltad Iron Keep-et, akkor lesz egy vendorcsaj, akitõl végtelen számban vehetsz titanite-ot, illetve 10 Large és Twinkling-et is. Drangelic kipucolása után utóbbi kettõ is végtelen lesz.

A Demon egy masszív dög, én sem ütöttem bele 200-nál többet (+8 körül volt a kardom), ha jól emlékszem.

[merlinw.org]

Myselor
szóval akkor az lehet a baj a fegyveremmel most?tényleg lófaszt ütök a demonba enchantolt fegyverrel.sárgába is alig megy a sebézés😮
Fpocok
Vajon normális, ha 20 óra játék után, úgy hogy még sosem vittem végig, úgy döntök, hogy kezdek egy új karaktert? DEX-vadászt? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Nem tudtam mi hiányzik...Azt ugye tudod, hogy SG-n még mindig banán jár a kéretlen youtube account reklámokért?

[merlinw.org]

MerlinW
Semmilyen. Sima regular. Nem szeretek az elsõdleges fegyveremre enchantot tenni, mert ha valamelyik boss immunis az adott effektre, akkor csak fele akkorát üt. Physical-ra meg mind allergiás így vagy úgy😊

[merlinw.org]

Ryder7
Elkezdtem egy Dark Souls II végigjátszást Bandit kaszttal, próbálok minél több információt mondani a helyekrõl, rejtett cuccokat megmutatni, informatív jelleggel készül. Akit érdekel itt megnézheti. Próbálok feltölteni egy-egy részt minden kedden, csütörtökön és szombaton.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Fpocok
Amit én találtam WIKI-t az nagyon hiányos.

Myselor
köszi szépen 😊 és milyen enchantod volt a bastardon?vagy arra nem érdemes rakni.bleed-et raktam rá
MerlinW
Nézd végig az árusokat😊 Vagy a Wiki-t😊

[merlinw.org]

MerlinW
Végig Bastard +10-et használtam. A tartalékfegyverem Old Knight Greatsword volt +10 volt. A mágikus fegyvereim a Fire Swords +5 és valamilyen Magic Mace +5.

[merlinw.org]

Fpocok
De jó. Lehet cancelelni pontrakás közben, ha nem tetszene, illetve mutatja, mik voltak az eredeti statok.

Fpocok
Azt nézem, hogy semmi varázslónak való cuccom nincs. Érdekes. Valahol tudok venni?

MerlinW
Ezt akartam javasolni😊

[merlinw.org]

MerlinW
Itt vannak a stat breakpoint-ok, mikor melyik stat mennyi bonuszt ad.

[merlinw.org]

Myselor
jah 😄 remélem .kicsit szenvedõs volt most itt a teknõsök meg ilyenek
Myselor
oksa köszönöm.akkor még van hova fejlõdni.milyen fegyverrel toltad a végén?😊
Fpocok
pff

na mindegy, csinálok egy mentést, azt ha elbaszom, visszatöltöm.

MerlinW
Az erdõ az lazítás lesz számodra, én lvl60 körül néztem el oda és már akkor is 2-3 ütésbõl hullottak a nagyobb mob-ok.

[merlinw.org]

MerlinW
A végére már izmos az ember, inkább csak arra kell figyelni, hogy nem kapjon be ütést, mert a mob-ok 1000-1200-akat ütnek alsó hangon. Tehát inkább idegesítõ, mikor sokan vannak, de én szerettem velük játszani😊

Asszem 144 voltam, mikor végeztem.

(Az Abyss dungeonok szopatósak nagyon😊

[merlinw.org]

Myselor
én mondjuk szerintem elég jól fejlõdtem hogy 110 vagyok iron keepben,smelter demon boss van még.shaded erdõ fele még nem jártam
MerlinW
Én 5-öt találtam.

[merlinw.org]

Shep
Hát könnyen lehet 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
mennyi voltál amikor a végére értél?azok nagyon gecik?😊
MerlinW
Lehet, hogy ezért anyázol folyamatosan?😄 Mondjuk én is vért izzadtam a Gargolye-okkal a Sentinelek után... (~lvl20-on) De megcsináltam😊

[merlinw.org]

Fpocok
És hány ilyen retalentes szarság van? Most kettõ van nálam.

Shep
Hát én ennek a közelében sem vagyok, teljesen másfelé kalandozok 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Tudod, hogy sosem varázsoltam😊

Faith és Int ami fontos neked, de miután nem fogsz csak varázslatból megélni, kell egy könnyû dex fegyver is.

Vitality nem nagyon fog kelleni neked. Faith, Int, Dex, Atn és némi Adp és Vigour. Elsõ kettõ kell ugye a varázslatokhoz, Atn a spell slotokhoz, Adp és Vgr a túléléshez.

[merlinw.org]

Fpocok
Bár a második doable.

Fpocok
Ühhümm... ez nagyon érdekes... azt hiszem passzolom.

" Illusory Ring of a Conqueror - To obtain this ring the player must clear a game cycle (NG, NG+ etc) without dying even once, deaths as a summoned phantom do count as do deaths as an invader. This ring turns your left hand weapon/shield invisible.

Illusory Ring of the Exalted - To obtain this ring the player must clear the game without resting at a bonfire. Dying and then respawning at a bonfire that the player has lit does not break this requirement nor does using a Homeward Bone or aged feather to warp to a bonfire. This ring turns your right hand weapon invisible."

Myselor
oksa köszi 😊
Fpocok
merlin pls #2360

MerlinW
Csak nézd végig a páncéljaidat és keresd ki a magas tûzellenállással rendelkezõ darabokat😊 Valamint elvileg már kell hogy legyen fire protection gyûrûd is. Ha nincs, vehetsz a csajtól akin segítettél a Shaded Woods-ba vezetõ úton. Ott ácsorog az obeliszk elõtt.

[merlinw.org]

MerlinW
Nem muszáj a kés, csak plusz 100-100 sebzés. Amolyan gyorsító😊

[merlinw.org]

MerlinW
Itt a sorrend. Mondjuk én is tök máshogy csináltam.

[merlinw.org]

Fpocok
Ha sorcererre akarok talentolni, mit kell tudnom? Intet meddig kell húzni? Milyen stat kell neki még? Ruci?

Na megevett az elsõ láda, erre nem számítottam 😄

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Myselor
rendben köszönöm miket ajánlasz ellene?miket használjak és hol tudok szerezni?😊
Shep
Ja, ahhoz elõbb akkor kést kellene vennem 😊

akkor kovács...😊
thx.
MerlinW
147

[merlinw.org]