8811
Dark Souls II
  • berci73
    Errol majd meselek... csak most videken iszunk a haverokkal...
  • berci73
    Latom, van meg mit tanulnom... :-)
  • berci73
    Zozo, ezen meg gondolkodok... :-)
  • MerlinW
    Én alapvetően utálom a PvP-t és most még béna is vagyok benne, hiszen az első sorci karakterem. A 800HP-m két ütés a nehézkardosoknak:)
    A tetőn a törpéket úgy vágtam le, hogy közben ketten rohangáltak körülöttem. Az utolsó leheletemmel húztam meg a kart. Kicsit sem izzadtam le:)

Ó, ha itt lenne a warezos lvl200-as tankom:) Még jó, hogy opcionális terület, így az SL1-es karakteremmel elkerülhetem a helyet:)
  • Lunki88
    Ja ott megy a gangbang rendesen. :D Szinte mindig ketten invadelnek be egyszerre, az a rossz benne.
  • MerlinW
    Basszus órák óta görcsölök a Blue Cathedral-ban. 20x indultam a Gargolye-okhoz, és 1x sikerült bejutnom a b**i invade-erek miatt. Lehet átmegyek offline-ba...
  • Myselor
    nem hát próbálkoztam velük de nemsok sikerrel.jó ez így :D
  • Myselor
    értem hát köszi akkor maradnak a szokásos harc modjaim xd
  • Zozo0122 #3717
    Amúgy te ezek nélkül vetted végig? Nekem első dolgom egy játéknál, hogy kikísérletezem, hogy mit hogyan kell mielőtt rárontok az ellenségre :D
  • Zozo0122 #3716
    A backstab úgy, hogy mögé állsz és kis ütés. Az ugrásból támadás előre + nagy ütés, a pajzs félreütése előre + kis ütés. Van még parry is, a megfelelő időben a pajzsoddal hárítasz, és mikor elesik az ellenség, akkor kis ütés. Jó dolog ezeket beépíteni a harcmodorodba, de sajnos az ugrásból támadás meg a parry jóval nehezebb, mint az első részben volt. Remélem jön még patch a mouse delayre, a roll delayre meg az ugrásból támadás javítására, mert néha nem érzékeli, annyira pontosan kell lenyomni a kettőt...vagyis én inkább úgy vettem észre, hogy 1 tizedmásodperccel előbb kel nyomni az előre gombot.
  • Myselor
    az sem rossz ötlet :) am én se tolom már szerintem full végig. a mágust én is meglesem majd érdekelni kezdett :D amúgy backstabelni meg ugrásból ütés az hogy működik?a második néha sikerül magától :"D és pont amikor nem kéne nem jövök rá. xd
  • Zozo0122 #3714
    Én nem megyek rendesen NG+ ba, inkább csak asceticcal erősítem fel amit szeretnék :) Ha kifogyok az asceticből és megunom a karit, akkor kezdek majd egy újat :D Szerintem egy mágust fogok majd nemsokára.
  • Myselor
    értem.hát én inkább csak úgy megyek ng+-ban és amit van kedvem leölök és haladok is kicsit,ma első 4bosst levertem kicsit grindeltem is.az invaderek is jopofák :))
  • Zozo0122 #3712
    Jó kis csata ez, de sajnos a legkevésbé sincs esélye, a Gargoyleok meg mindig is nagyon kemények lesznek, oda járok rendszeresen, de most új kihívás kell :) Elkezdtem a SPOILER lehet sokaknak! - tükörlovaggal meg a végén lévő dupla bossal kötekedni NG+ ban:) Ezek is marha jók ám :)
  • Myselor
    értem xd hát egyikkel pedig még dumáltam is.na mindegy :D
  • Zozo0122 #3710
    A banyák adják, ha visszalátogatsz hozzájuk :D
  • Laza
    PvP-ben az csalónak számít, h valakinek mindig fullon mutatja a HP-ját? De érdekes mód néha mégis iszik estust ... vagy csak vmi multi bug?
  • Myselor
    a merőkanál honnan?xd
  • Myselor
    hát én is így vertem el ma.de csak ng+ban :D 1x se ért hozzám persze
  • Fpocok
    Akkor a karaktered nagyon bátor lehet... mert állandóan mersz :D
  • Zozo0122 #3705
    Ezen a lepkeszárnyon meg még mindig nem tudtam magam túltenni :D Jobbnál jobb páncéldarabok vannak a játékban, de ez....:DDDDDDDDD Feldolgozhatatlan .
  • Zozo0122 #3704
    Az alapelv az volt, hogy minél betegebb szintet hozzak össze :D Amúgy ezek a zenék mind a Dragon Ball-ból vannak
  • Fpocok
    Gay kinézethez illő zene dukál. Gondolom ez volt az alapelv? :D
  • Zozo0122 #3702
    Na jó...kezdek ettől a játéktól megőrülni :D Lenyomtam Old Dragonslayert NG+7-en, de nagyon idióta módon :D Fel is vettem, a végén van a bizonyíték, hogy ez NG+7 volt :) Előre szólok, ami a videóban történik nagyon súlyos...elég nehéz vizsgán vagyok éppen túl, muszáj volt baromkodni kicsit :D A győzelem pillanatában már a gépem se bírta ezt a szintet, úgyhogy belaggolt kicsit :DDD Fontos még hozzátennem, hogy alapesetben teljesen máshogy játszok, tisztelni szoktam az ellenfelet :D Szegény Orstein...meg sem tudott ütni, csak az elején megszúrt az üdvözlésem közben :D Íme:

• benőmenő
    Az úgy elég lutri. Én is elég béna vagyok, mellé eszméletlen laggok vannak itt is. De ha ez a legegyszerűbb...
    Legalább tesztelhetem a legújabb halálos fegyverem a - dobpergés - merőkanalat!
  • Laza
    Szerencsére nem, van itt több lehetőség is.
  • Laza
    Most jutott eszembe, h délután levertem a skorpió bosst, de elfelejtettem előtte behívni segíteni a BlueMoon kardos NPC-t ... akkor most buktam ily módon a kard megszerzését? Le kell verjem?
  • Laza
    Lehet, legkönnyebben lent a lyukban ha csatlakozol a Rat King-hez és várod hogy a világodba idézze a gyanútlan játékosokat ... minden kill után kapsz egy követ.
  • benőmenő
    Srácok lockstone-t lehet valahol farmolni/venni?
    A bátyus nyanyánál egy volt, azt megvettem, de kéne vagy nyolc xd
  • Zozo0122 #3696
    Szép kis csapda, gyönyörűen belesétáltam én is, de csodával határos módon túléltem :D Ilyenkor mindig az az első gondolatom, hogy ne pánikolj egyelőre mérd fel a terepet mit lehet tenni, mivel 4 sarlósnak nem támadok neki...aztán megláttam fenn az apró szegélyt ahova maximum egyenként jöhettek fel...és akkoriban +5-ös winged spearem volt, szóval onnantól kezdve előnyben voltam :)
  • Tinman #3695
    Az sem gond... evadel az ember, jól kiismerte őket a DaS 1-be és nincs gond. Össze-vissza gurulnak, inkább szánik, mint komoly ellenfelek.
  • Tinman #3694
  • Tinman #3693
    Így igaz, eleinte eléggé paráztam, most, hogy újra beleszoktam a játékba már nagyon élvezem, meg nem rettegés minden mp.

Human formba az egész játék során eddig 1x voltam.
  • Lunki88
    Mondjátok hogy velem van a baj, de 5 perce ezen röhögök.
  • Tinman #3691
    Ami kemény volt egy kicsit, az előtte valamennyivel a 4 dupla sarlós köcsög, egy kis bezárt helyen. Azok 3x azért megszívattak.
  • Zozo0122 #3690
    Annál a bossnál amúgy tényleg van nehezítés :) Engem konkrétan megzabált...(elugrottam de valahogy belerántott a játék a szájába...talán vmi lag lehetett) és utána kiköpött meztelenül :DDDD Gyorsan előkaptam egy másik kardot és felaprítottam meztelenül elsőre :D
  • ratgab
    Kemény boss, meríti a kontrollert...XD
  • Myselor
    ne haragudjatok nemtom mért lett ilyen kicsi.na utoljára :)
  • Myselor
  • Myselor
    nekem ez a kedvenc páncélom és a 2 kedvenc pajzsom :))