8811
Dark Souls II
-
#3765 Azt azt hittem azért kell felgyújtani, hogy ne mozogjanak a gépek.
Na akkor gőzöm sincs, hogy a 2 kihúzós kapcsoló ami volt a falon, azok közül a másik mit csinál. Az egyik az leengedi a savat a boss bejárata előtt, ahol a 2 őr is áll, ez 100%, ezt tapasztaltam. Hogy a másik mire jó azt nemtom :-/ -
#3764 Én pedig úgy csináltam meg. 4-5 próbálkozásból így is meglett egyedül. Meg szerencse az is, hogy a boss bejárat felett van egy titkos tábortűz, így baromi gyorsan lehet újrapróbálkozni -
#3763 Ott konkrétan: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha nem gyújtod fel a szélmalom kereket, akkor végig méregben állva, és konstans megmérgezve kell megküzdeni vele, utána már sima ügy.
Poison edényeket én nem lökdöstem ott. :) -
#3762 Simán el lehet futni minden mellett. -
#3761 de az a baj tudom hogy kell.de valahogy mégis mindig belém ért a kard. akkor meg baszhatom.de nem is az volt a gond már nem volt kedvem utálom azt a helyet elfutni odáig meg vissza.amúgy mikor 2-3 csap mindig ott szívtam be akkor lehetek a háta mögött .nem érdekel ez a boss őszintén ahogy a darklurker se -
#3760 Ehhh... de rohadt messze van a tábortűz az Executioner Chariot-tól :-/
Előre a bejáratnál jobbra mekkora trollkodás az a rohadt mézes madzag (2 felvehető cucc). Odaugrás ment, vissza is ugrottam de eltolt a fal, halál.
Utána megyek 23k lélekért, akkor meg visszaugráskor tolt el. Fáááááákkk -.- -
#3759 Na most nem tudom mi történt, valószínűleg marha nagy mázlim volt de egyszer sem repült fel csak maga elé fújta a lángot. Én meg ott maradtam a feje alatt és az első lábait ütöttem. Így sikerült végre el se hiszem. :) -
#3758 Pedig csak jobbra kell forogni vele (simulva) és csapkodni. Egyedül arra kell figyelni, hogy ne legyél pont a háta mögött, mert akkor hátraüt.
Ezt nézd meg. -
#3757 pedig elég egyszerű és egyedül könyebb mint mással.az csak bezavar:) én vendricket hagytam a faszba.nekem ez nem élvezet amikor tényleg egyszer megcsap és haltam.undorító a kripta és különösebb okom sincs megölni .elfér :) -
#3756 Persze hogy az ancientre. Hát nem tudom én akkor biztos rossz irányba futok mert mindig utolér a rohadt tűz. -
#3755 Melyiket? Mindkettőnél annyi a trükk, hogy ha felrepül, te elfutsz, mikor a földön fúj, odaszaladsz és ütöd. Semmi extra. -
#3754 ancient dragonra gondolsz? -
#3753 Wait!
Akkor a másik mérgezős edény az azért volt???
OMG! Nem is értettem, hogy a 2. poisonos edényt leengedni mi értelme volt. Akkor ezért? -
#3752 A süsüt valahogy nem olvasom senkitől hogy verte le egyedül. :) Én vele szívok napok óta már. -
#3751 Áá az a méreg, én kétszer úgy mentem be, hogy biztos az a normális, aztán olvastam hogy lehet trükközni, meg is lett utána egyből. :) -
#3750 +4-es bastarddal elit knight + dragnleic set, heide knight sisakkal, illetve silver kite shielddel nyomulok.
A fog gate előtt lecseréltem a bastardot +5-ös broadswordre, nehogy eltörjön, illetve volt még 3db +1-es estusom a 6-ból. Ebből a boss alatt 2-t kellett ellőni, mert közben hozzászoktam a hosszabb kardhoz, meg siettem is kicsit, látva mekkora nyominger. -
#3749 Ja nem is, hazudtam. Nem a soulmennyiség növelőset, hanem az item find +2-t dobott. -
#3748 Gondoltam adok még egy utolsó esélyt a gargoylenak, mielőtt hagyom a picsába, most lement elsőre és adott egy "plusz soulokat adó gyűrű +2-t". Nice. -
#3747 én 1x haltam meg nálla.bele sétáltam a fullánkjába xd jó volt.utána már nem dőltem be neki :D -
#3746 Neeem, arra figyeltem :-) -
#3745 Legalább a méregben táncoltál vele? -
#3744 3.-ra lett csak meg a Mytha The Baneful Queen. Van egy olyan támadása, amivel full stamina mellett is felöklel, + benyaltam a távolsági mágikus sebzését is.
Hát evvan, 3.-ra ismertem csak ki :-/ -
#3743 A lordok elég lassúak, lehet őket egyesével szedni. Ez a harc, ahol nagyjából nem is kell használni a lockolást. Na meg szerencsére ott vannak a nagy kupacok, amik mögé el lehet bújni, és várni hogy a gyorsabb kis csontik jöjjenek, majd szaladni a következő buckához. -
#3742 Azt én is úgy csináltam: Először a két nagy kardos, a varázsló elől elbújni, aztán a kicsik, majd végül a varázsló, és utána a kerékbetörtek. :) -
#3741 én balról kezdtem a skeletonokat.leütöttem az elsőt aztán a csontikat.aztán tovább a varázsló maradt utoljára.mikor feljöttek a gurulos vackok kapták egyből idejük nem volt megmozdulni 3 lent volt.aztán 1 maradt asszem.nem egy nehéz tényleg csak mindig kikell szedni a dögöket :D -
Rony94 #3740 Én is pont most ütöttem le. Először nagyon alábecsültem, be is darált rendesen. De másodjára már gyerekjáték volt.
Viszont a Skeleton Lord-okkal szopok rendesen. Még próbálgatom hogy hogyan kéne leütni őket, az biztos hogy az nekem nem fekszik hogy kapásból leütöm mind a hármat, egyszerűen túl sok skeleton lesz a teremben. Ahogy néztem, a varázslót se nagyon szabad eleinte, mert az ő halála után jönnek létre azok a wheel skeletonok amik rohadtul idegesítőek. De mivel megint elment az idő, így ma már nem tudok tovább játszani. Majd holnap folytatom. -
#3739 jó kis harc volt.nem volt túl nehéz de bejött :) -
#3738 Most végeztem a looking glass knight-al, a kalapácsommal valamiért nem tudtam szemből sebezni, aztán ráment az összes flaskám a kiismerésére, szóval csak másodjára lett meg. :) -
#3737 Először én is megijedtem tőle, főleg az odavezető út genya ... aztán jó szokásomhoz híven a pajzsom mögé bújva nézegettem mit csinál vagy 3 percig, majd mikor láttam, hogy ez lótúrót nem tud, levágtam, mint a vasárnapi csirkét :)
Azóta is a maszkjában rohangálok, jóféle :) -
#3736 nem mindenkinek volt olyan könnyű elsőre :"D mondjuk most kiváncsi leszek második találkozásunkkor mit reagálok majd én is rá :D talán könyebben megy majd xd -
#3735 Emberek ez a Lost Sinner most így mi volt?
Most rántom a májat ebédre és nagyságrendekkel durvább Dark Souls feeling :D -
#3734 hehe köszi :D levágtam a trollokat én is bár nem mentem visszautána a merőkanalas jutalomért.de majd meglesem köszi xd -
#3733 -
Rony94 #3732 "Ki fog merőkanalas végigjátszást készíteni???"
Challenge accepted! -
#3731 Főleg! Ha nem toljátok végig vele a játékot kislányok vagytok!!! -
#3730 És 8 ütés után törik. -
#3729 Első kardommal rögtön a játék elején levágtam őket, meg is kaptam kanalat.
Mondjuk gyanús is volt, hogy kicsit nehéz velük elbánni, de há' mondom Dárkszósz, ez ilyen :-D
Ki fog merőkanalas végigjátszást készíteni??? Végül sebez vagy 20-at, erre lehet alapozni ;-) -
#3728 Things betwixten meg kell ölni a 3 nagy dürhőt (1 a ház előtt a lábnyomokkal, meg kettő a sexchange koporsónál), majd a fire keeper felvigyázó kötényes asszony odaadja, hogy hálánk jeléül merőkanál :D -
Knabb #3727 Én úgy művelem ezeket a támadásokat, hogy defaulton az erős támadás a G betűn van, a gyenge meg a H-n. így amikor ezeket akarom alkalmazni akkor csak a W és a G vagy Hra tenyerelek egyszerre. Megszokható és akkor az egérrel se kell bűvészkedni :D -
#3726 oksa köszi :) jó ivást ^^