Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Lehet venni a macskánál gyûrût és akkor tudsz vele beszélni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

NiceBoys
Az igen xD
Terawatt
Általában úgy idõzítek, hogy boss elõtt megzabálok egy human affigy-t, hogy max hpval tudjak menni és ha már van ott segítõ akkor behívom, hogy miért ne, addig is tanulom a bosst plusz ha megdöglik az külön jó.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Myselor
shaded ruinsben ez a skórpió srác ez alszik?😄 mit lehet vele?
Meglepõen türelmes volt. 48 halálnál azért már repült a kontroller...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Solid Snake
Nehéz a hõsök élete <#vigyor5>
Myselor
hát ez az erdõ kúrva csodálatos ezekkel a backtstabbelõ enemykkel amikbõl ugye szart se látok.😊
Myselor
értem köszi 😊 mondjuk nemtom mire pakoljak most.str 40 dex 20 vig 40 endurance 37
wedge31
Ha hordasz nehéz páncélt érdemes többet pakolni rá, egyébbként elég felhúzni 10-ig.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
knightal a vitality-re mennyire kell pakoljak?
Fpocok
Sikerült a nagy bravúr 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Igen. De már az elsõ részben is lehetett talán, íjvesszõket biztosan, bár úgy is sebzett, de csak kicsit. Direkt próbálgattam anno.
Fpocok
Spell parry? Ilyen is van? Ki lehet parryzni a varázslatokat? 😄

Fpocok
LENYOMTAM A HÁROM RUIN SENTINELT EGYEDÜL A NEM IGAZI FÉRFI KARAKTERREL!! WOOHOO%

Nekem elõtte nemsokkal virított a maszkos csaj jele 😄 Bár én nem vittem magammal, sehová sem kell segítõ, egyedül akarom.
Terawatt
Na jól van, mostanra elég volt. 😄 Smelter demon 30% hpnál megrépázott másodjára. Elvileg kéne lennie egy npc segítõnek, de nem látom a feliratát. Tipp?

Terawatt
Kerekes csontik? Haha. Jók voltak az elsõben. 😄

Jó volt az úgy, bár mikor az utolsót öltem meg kicsit megijedtem, az elsõ rész miatt, de végül elsõre megvoltak.
Terawatt
Te jó ég az utolsó ötleted. 😄 Szerintem a skeleton lordok ha több hpt kaptak volna az addok helyett megtette volna. 😊

Hát legalább hasonlóak 😊 Jaja az is jó volt 😄 De most már nagyon várok újra valami dupla vagy tripla bossharcot 😊 Olyan kéne, hogy egy harcos egy mágus és egy íjász egyben...vagy esetleg valami óriási gyík boss, ami felszaladgál a falakra meg a plafonra is 😄 Esetleg valami négykezû lény, egyikben pajzs, másikban számszeríj, harmadikban varázsbot, negyedikben kard. Na...hívom is a From Software-t hátha keresnek bossdizájnert 😄DD
Terawatt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem az tetszett amikor eldobta a fejét, robbant majd utána vetõdött. Ez nem medúza volt ,hanem egy naga. A kettõ két különbözõ lény. 😊

Ezt a bosst úgy kellett volna megcisnálniuk, hogy

Medúsza (görög mitológia) szerûen, azaz tegyük fel ha felemeli a fejét és nem fordítasz hátat neki, akkor kõvé változol😄 Bár így sem volt rossz harc végülis, de sok jobb van.
Király, köszi 😊 Akkor megint végig kell vinnem az elsõ részt is majd 😄 Asszem 5. végigjátszás lesz 😄
Terawatt
Meglett a naga boss. Cool volt. Irány Iron keep ! ^^
van két illúzió fal ott ahol le kell esni a boss kapujához. Egyik az bonfire. Plusz ez elõzõ bonfirenél egy kicsit visszább ahol van a malom közepe azt fel lehet gyújtani és akkor kevesebb poison lesz a teremben. 😊

MerlinW
Ez a kis tool, automatikas ment megadott idõközönként.
Valamint itt is mûködik az Alt+F4-es dolog, azaz ha Alt+F4-el lépsz ki, akkor utána ugyanoda dob vissza. (ezt nem célszerû használni mert tönkreteheti a mentett állást).

Mondjuk én nem használom ezeket, simán kilépek az adott bonefire-nél és csinálok mentést a mentett állásról. Ha harcolni akarok O&S-el, akkor bemásolom azt a mentést és játszom.

[merlinw.org]

Igenigen, mindig duma velük addig,amíg nem ismétlik magukat 😊
Myselor
értem köszi.nagyon sokat segítesz 😊
MerlinW
Ja, ha végigdumálod a párbeszédeket vele (minden NPC-nél érdemes), akkor elmegy Majula-ba. Az árusokkal is dumáljatok sokat, mert minde 10-15k náluk elköltött lélek után adnak ajándékot.

[merlinw.org]

De hogyan? Megállsz elõttük és kiveszed a mentést? Késõbb vissza lehet tenni külön-külön, és akkor a menübõl egymás után elérhetõek lesznek?
MerlinW
Én most NG+-ban minden bossfight elõtt csinálok mentést magamnak, pont emiatt😊 Az elsõ résznél is ezt csináltam, igaz ott NG+++++ (nem tudom már hanyadik +-nál)😊

[merlinw.org]

MerlinW
Birghtstone és Pharros környékén fog esni elég sok, de miután megölted Iron Keep-ben az Old Iron King-et Iron Keep-ben, Harvest Valley-ban fog várni a bonefire környékén Chloanne, akitõl vehetsz 10-et. Asszem 6k/db. Drangelic Castle kipucolása után meg akármennyit.

[merlinw.org]

Engem is megölt vagy 3x, bár nemigazán küzdöttem inkább csak táncoltam 😊 Kiélvezkedtem magam, utána mikor kellett a lélek beugrottam megölni😄 De nekem kelleni fog majd 1 kari amit elõtte állítok meg, meg még egy amit a Gargoyleok elõtt, hogy bármikor mehessek velük küzdeni. 😊
MerlinW
Engem ki is nyírt elõször. Ahogy írtad, megláttam, mondom YEAH! Aztán abban a pillanatban felszúrta élõhalott testemet a lándzsájára xD

[merlinw.org]

Myselor
rendben köszönöm a jó tippet.megfogadom szerintem 😊 mit is mondtál titanite chunk-ot honnan lehet majd venni?meg ami kell még +10ig a fegyverhez?
MerlinW
Ez nem olyan sárkány😊) Vagyis olyan, de Kalameet-nél tudtál szaladgálni, itt meg egy kalitkában vagytok összezárva 😊 Vidám boss😊

[merlinw.org]

Bizony 😊 Mikor megláttam szívesen meghajoltam volna, de sejtettem, hogy kapásból rámröppen a lándzsával😄 Én még megtisztelném õt meg nem érdekli a régi haverság 😄DDD
MerlinW
Jaja vele élvezet harcolni, fõleg úgy hogy már ismered. Kevesebb stressz, több tánc😊

[merlinw.org]

Ezekbõl nekem még csak a Sinner volt meg...akkor tehát a legjobbak még hátra vannak 😊 Nagyon helyes...ideje aprítani õket 😄 Bár a sárkánytól félek, hogy elrontották, mert Kalameet nagyon kemény volt...egyszer 12x ölt meg egymás után az elsõ részben. Nehéz lesz õt überelni 😄 Bár ebben a részben a Royal Rat Authority máris megtette...kb. 15 legyilkolással...na de mikor végre sikerült megszabadulnom a kicsiktõl utána hozzám sem ért.
Fpocok
Na meghalt az old dragonslayer. Pajzs, tüzes kard és félig íjjal is lõttem. Remek élmény volt. <#taps>

MerlinW
Elsõ végigjátszásnál szerintem többet ér a lélek (a 4 great soul az 100.000 lélek!), amit szintlépésre, fejlesztésekre költesz. A boss fegyókkal lehet majd pepecselni NG+-ban. Szerintem.

[merlinw.org]

MerlinW
Az elsõben Sif, O&S, a DLC-s Guardianok (NG+-ban mikor 2-3 jön belõlük), és a DLC-s sárkány. Ebben az Ancient Dragon, Old Dragonslayer, Watcher and Throne Defender, és Nashandra. De a Demon of Song (bár könnyû volt de tetszett😊, valamint Velstadt és a Sinner sem volt rossz.

[merlinw.org]

Myselor
jah,így már tényleg nem hangzik jól xd azthittem egyszerûbb volt.oké így jobb 😄 majd megnézem még milyenek vannak
Akkor is kellett hozzá kovács, de a mostani rendszer jobb...ott minden effekthez külön ember-t kellett találni, bossfegyvereknél meg csak nagyjából tudtad megsaccolni miféle alapfegyver kell neked...pl Quelaag tüzes kardjához bármilyen felerõsített szablya kellett, az Iron Golem fejszéjéhez felerõsített csatabárd és így tovább 😊
Õk a legjobbak 😄 Mikor elõször bementem hozzájuk, tudtam, hogy itt nem fogok gyõzni...messzirõl látszott...Bud Spencer és Terence Hill együtt...mindig õk gyõztek 😄 Na de aztán rengeteget gyakoroltam rajtuk, most már nem gyõznek le 😊
Myselor
jólvan mostmár értem.köszi szépen hogy elmagyaráztad 😊
Myselor
aah,az de dúrva lehetett 😄 itt kár hogy nem így van
Tegyük fel a Pursuer sword asszem a Pursuer lelke + 1500 soulért a tiéd.
Terawatt
Ornstein&Smough miatt nem vittem végig az elsõ részt. Fújj. <#wilting>

Azok kellenek a fegyverekhez! Becserélni tudod õket + minimális lelket is kérnek! Az elsõ részben ez úgy volt, hogy megfelelõ típusú fegyverekbe tudtad belekovácsolni a bossok lelkét és a fegyver átalakult.
Myselor
na köszönöm szépen 😊 erre voltam kiváncsi 😄 mondjuk a pursuer cuccai jól néznek ki.de nemtom megvenném e õket.am nemtom mér gondoltam hogy azokból lehet majd fegyvert vagy bármit csinálni 😄 érdekes