Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

próbáltam a swordsman karaktert de olyan lassú.
nem az lenne a lényege,h 1más után hajtson végre jobb és bal kézzel gyors támadást v. strong támadást dupla klikkel?
Az könnyû 😊 De ne nézegesd meg elõre mi jön, úgy jobb az élmény 😊
Myselor
hát de tényleg belecsaptam és elkezdett hányni,én emg nézem most meghalok toxic vagy mi lesz?gyorsan a hátsólábáig mentem aztán vertem.1 ütés kellett arcal rámnéz és pofán vertem xd jaj mondom rohadj meg végre 😄 hallod a pók jön,az nagyon geci lesz?dúrvább mint ez?😄
Énis már vagy 3mat...😄
Myselor
hát én egyet jól elbasztam a semmire.de hát na 😄 leszarom
Összehányta magát ez hatalmas 😄DDDD Az vagy valami korróziós cucc volt vagy méreg amit kiokádott 😄 Nem azért hányta össze magát mert akkorát kapott😄
Shep
Á tele a hely Pharos köves zárakkal, jó lenne tudni melyiket érdemes kinyitni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem megy az online nálam se....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Haladok 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Myselor
na meglett a rohadék végig a lábai közt maradtam.a végén összehányta magát az nem tom mivolt.de kúrva gyorsan elkezdtem verni és meglett 😄
Myselor
eddig 1x jutottam el a bossig,majdnem megvolt a köcsög a lábai alatt rohangáltam és úgy csaptam.egy jó ideig semmi sebzést nem vitt be ,aztán csak úgy átcsapott a pajzson.instant kill .2-3 ütés hiányozott.repült minden a kezembõl xd
Shep
Öcsém megevett a retkes láda. Na úgy fest akkor mostantól kezdve ütlegelni kell õket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én bementem a tûz után, beinvadel ott egy gépi ellen de közben meg az ugráló patkány lemérgezett, mint a huzat.

Myselor
hát igen beérek kis gecik toxicolnak aztán lejön a boss leüt ehh -.-
Myselor
hát az fasza xd én is örültem hogy legyõztem 😄 am nekem nincs bajom ezzel a helyjel elefánt emberek meg ilyenek,viccesek inkább a törpök is 😊 megütni nem bírnak kb.viszont a rat bosstól félek.a másik is geci volt xd
Shep
A skorpióval kellett volna lecsapatni, nekem sem jött össze, örültem, hogy levertem. Na de utána milyen egy szar helyszín jön, kedvem sincsen hozzá.

Myselor
ha már itt tartunk a skorpió csaj termében van egy felakadt ember egy fára.van nála item azt hogy szedem le?😄
Myselor
okés köszi akkor elnéztem kicsit😊
MerlinW
Nem kell Phaross. A táborból menj a le az úton ahol a köveket görgetik le.

[merlinw.org]

yesname
Nektek sem megy oline módban a játék vagy csak nálam van probléma? (Steam rendben.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

MerlinW
Valaki kérdezte merre van mágus ruhaszett. A skorpio csajhoz vezetõ úttal szemben van egy kõvé vált monszter, amögött egy láda.

[merlinw.org]

Myselor
Tower Shield +5 😊 amúgy a royal rat authorityhez hogy jutok oda? látom a bejáratot a barlangba de hát na.nembírok akkorát ugrani.kell a pharros stone hozzá?hogy átjuthassak?elhasználtam itt az összeset most.szóval nem maradt már.
MrDevil
Valakinek van valami jó tanácsa a Pursuer bosshoz ? 😄

Terawatt
Melyik? 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Myselor
hát én a kardot nem de a pajzsot sokáig.most már másik van nagyon dúrva a pajzsom.a bossok támadásait is 2-3at simán kivéd.és a legerösebbeket is kiszokta 😄
Terawatt
Én még 70+osként is a kardot pajzsot hordtam abból a setbõl. Elég táp. Most Zweihanderrel tolom, régi kedvenc. Felplusszoztam tán 8asra és kapott lightning infusiont, hogy jobban skálázódjon faithhez.

Myselor
köszi,mondjuk a drangelic settet hordom még mindig.jobbat nem találtam még 😄
MerlinW
Ha a Dragoner szettet fegyverrel tudod viselni úgy, hogy 70% alatt maradj, akkor elég. Ha Knight vagy, akkor dukál a nehéz páncél😊 Dragoner szett felfejlesztve durva védelmet ad😊 40 str és end több, mint elég az elsõ végigjátszásnál. ADP pedig gyorsítja a gurulást, futást, kevesebb staminát is használsz, védelmet ad, stb.

[merlinw.org]

Myselor
az is azon a helyen van,õ könyebb de mégse xd nem azért haltam meg vagy 10szer mert nehéz.csak belelök a lávába ,saját hülyeségembõl haltam a lávába esve meg ilyenek xd
Terawatt
Nincs meg. <#fejvakaras>

Myselor
kitudod.majd késõbb visszamész.gondolom az old iron king úgyis megvan 😄 amúgy én nem shaded woodsban voltam elõször hanem itt ,most járos doors of pharros-ban 😊
Myselor
láttam egy buildet 30vit mondjuk nekem szerintem nem kell annyi,nem hordok nehéz páncélt.
Myselor
oksa.kb mennyire?
MerlinW
VIT és ADP-t tornázd fel kicsit.

[merlinw.org]

Terawatt
Csak rázom a fejem. Ki tudom ezt valahogy skippelni egyelõre?

Myselor
hát igen ez ilyen 😄 beszarás.pursuer után szerintem õ volt a leg gecibb xd
Terawatt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
wháááá, két sima suhintásból max hpról megöl, ez mi a *****. Hogy a **** ** ** ** * * * * ** szal értitek? 😄D

Myselor
oksa kösz😊
Myselor
amikor felugrik és leszór utána általába aoe-zik akkor érdemes a pajzs mögött maradni,annyira nem is gáz akkor a sebzése 😄
Seth
Amúgy is odaadja, ha majd késõbb visszamész hozzá, miután legyõztél egy boss-t (nagy pók)

PSN ID.: Beegabor

Terawatt
Gurulás hát...Van amikor felugrik le akar szúrni, és ha sikerül még nyom egy aoe-t is. Hát van amikor kiérek vele gurulással, van amikor nem. Pedig ugyan azt csinálom spamelem a spácét mint az állat. <#vigyor3>

Myselor
hát szép volt.de phantommal 2-3 try után lement szerencsére 😄 örültem mit a hülye.egyedül nem ment volna szerintem még sokáig xd
Myselor
ahha értem.jó a skorpió csaj másodszorra meglett.am azt néztem second dragon ringet adott a srácnak mert megölte.ha nem akkor is azt adja?😊
wedge31
Valahogy nem olyan hatékony a gurulás mint az elsõ részben, legalábbis nekem ez a tapasztalatom, nem is használom annyit mint ott.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Terawatt
Fú emberek ez a smelter demon... 😄 Kezdem úgy érezni magam, hogy bullshit a játék ennél. Gurulás közben is rámhúz 1hit killel elpusztít megerõszakol. <#wilting> (szokásosnál tovább tartó bosshoz rohanásról nem is beszélve...)

Seth
Ad vmi gyûrût meg egy olyan cuccot amivel a kõvé változottakat lehet gyógyítani,illetve segítségként megidézhetõ a skorpiócsajnál

Myselor
köszi és megéri vele dumálni amúgy?😊
Myselor
skorpiu kurva gyorsan megölt xd aha jó lesz ez a toxic cucc 😄
Seth
Ring of Whispers

Myselor
köszi de melyiket?😊