8811
Dark Souls II
-
#3807 köszi :D bekészíttettem vizet sört, csipszet, kajak függőséget okoz ez a játék :D -
#3806 Hogy ne halj meg :D -
#3805 kard és pajzs ,mindig figyeld meg az ellenfeleid,ne ess le.ne kapkodj lassan haladj megtanulod pár óra alatt a játékot:))
-
#3804 Knight-al kezdtem egyenlőre még az elején vagyok :d -
#3803 Attól függ, hogy milyen stílusban játszol. -
#3802 Jól jönne egy két tanács, hogy mire figyeljek oda :)! -
#3801 Adtam még egy esélyt a Ds2-nek, mert elsőre nem jött át, de emberek ahogy egyre kezdtem mélyebbre menni atya ég... kurva nagy :D -
#3800 Az első fele annyiban nyilvánul meg, hogy hollow formban kopaszodunk, a második fele pedig nettó hülyeség :D -
#3799 "emberségünk is állandó csökkenésben van, ami nem csak kevesebb életerőt jelent, hanem azt is, hogy amennyiben eléri a nullát, a játék véget ér."
-
#3798 Már az első mondata f@szság :D -
#3797 Megvolt a gargoyle fight, illetve valahonnan (talán smooth & silky stoneból) guberáltam egy ilyen furanevű ágat, így gagyilovag felé levettem az átkot a pyro néniről. Egész jó helyszín van arra, főleg a ködös erdő. Viszont később a curse-ös, baltás bullshitnél úgy döntöttem, hogy ez így nekem nem hiányzik (curse nélkül is 2 ütésből halál, még ha egyenként pullolom a szemeteket akkor is dög nehéz). Úgyhogy eltéve későbbre, maradt a Gutter. Fáklya nélkül (tehát a sweetfx-ről ismét le kellett mondanom).
Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de inkább blighttown 100x! -
#3796 SG főoldali cikk Dark Souls 2.
Meglepő és mulatságos :-D -
#3795 Tegnap lenyomta 2 boss-t.
Az Executioner Chariot többször is megszívatott, de nem a boss, hanem a csontikat becsültem alá, aztán a szgk alá keveredtem :-D Ez a ló meg nem vak, hanem vakmerő :-)
A patkányos Royal Rat boss harc nagyon száni volt. Mikor megláttam miről van szó, a szemöldököm a tarkómig szaladt. Nem is tudom... talán 3 ütés volt az a szerencsétlen, pedig már napok óta nem húztam semmit a kardomon.
Ettől függetlenül mocsok jó a játék, továbbra is nagyon tetszik, remek helyszínek frankó és változatos ellenfelek és TENGERNYI boss harc. Hát naponta lenyomok 2-öt alsó hangon :-D -
#3794 hát az van,rendesen :D -
#3793 Biztos nem egyszerű ... de legalább van kihívás :) -
#3792 A szobája előtt lévőt is, illetve szembe a túloldalon egy kis folyosóban lévőt is ... ez mind az.
Nem tudom melyik karokra gondolsz, de az előző boss után van kettő, azok csak felemelgetnek 1-1 bödönt ott mellettük, a szélmalom kerekénél lévő meg egy szobában emeli a padlót, ami alatt van cucc eldugva (a daráló melletti szobában). Több karról nem tudok.
De az tuti, hogy a fent írtakat (kis átjáró, boss előtt és bossnál) a szélmalom ereszti le, mert ezt min 5 embernek el kellett mutogatni, és a felgyújtás után tűntek el ezektől. -
#3791 lehetséges.te is úgy próbáltad először?vagy úgy ölted meg?:) egyébként nézem a dark soulsos walktrough videódat jó nagyon :D köszi én is hogy nézhetem -
#3790 hát akkor majd ng+ban :D -
#3789 hát nemtom először persze én is úgy töltam :D egy darabig bírtam is.lehet megölhető úgyis de nem könnyű főleg mert gyógyítja is a méreg :D -
#3788 Én első próbára úgy nyomtam, akkor még nem vettem észre a leeresztést ... gondoltam is magamban, h mekkora szopatás :)
Szerintem le lehet, ha feltolod a méreg ellenállást ... nekem fel volt tolva, lehetett bírni, de persze nem árt ha van mérgezés gyógyító ... nálam 5db volt, el is ment mind ... de persze első próba volt, úgyhogy halál ... nekem :) -
Zozo0122 #3787 Megpróbáltam...elnyomtam egy asceticet...de a mérgezést nem kaptam vissza :( méreg nélkül meg könnyen legyőztem, szóval nincs mit tenni, majd következő végigjátszásban tudom megpróbálni. -
#3786 Poisonbite gyűrű felszedhető előtte, szóval szerintem igen. -
#3785 hát nemtom szerintem baszhatod így is xd de próba meg :D itt durván megy le a hp poisoned alatt .de hát próbáld meg majd mond mi lett :D -
#3783 A boss szobában igen... na de akkor mire is jó a 2 kar? :-) -
Zozo0122 #3782 Elfogadom a kihívást! :D Biztos megoldható, de a méreg gyógyítja őt, ez 100%, szal igyekezni kell :) Be kell menni és alágyújtani szépen + tüzes vesszőkkel Avelynnel odapörkölni. Ez az első stratégia amit ki tudok találni :D Ha nem jön be, ki kell találni valami mást + jól fel kell nyomni a méregvédelmet. -
#3781 le lehet nyomni amúgy méreggel teli szobában is?én nem hiszem van idő annyit gyógyítani magad meg mindenre figyelni -
#3779 És ez azért is 100%, mert nekem is csak attól ment le, meg 15x voltam legalább ott segíteni a bossnál (medált gyűjteni), és akinek nem volt leeresztve, mindnek a felgyújtást mutogattam el, és úgy ment le. -
#3778 Amúgy nem is sav, hanem mérgező lötty ... a sav az a tárgyaidat marja szét, később lesz olyan. -
#3777 A savat nem a karok engedik le, hanem a szélmalom felgyújtása. -
yevon #3776 Köszi a tippeket. Sajnos továbbra is csak a "BlackScreenOfDeath" jelenik meg, úgyhogy szerintem megpróbálom majd egy frissen telepített Windows -ra felrakni a játékot. A jelenlegin már eléggé sok minden volt telepítve. -
#3775 A drivert is kilőném a hibaforrások közül.
Eddig 13.12-vel ment, most raktam fel én is a 14.4-et és azzal sincs gond.
A játék _CommonRedist mappájában lévő cuccokat próbáld manuálisan telepíteni rendszergazdaként. Hátha. Magát a játékot is rendszergazdaként próbáld indítani.
Biztos semmi külsős géming program nem fut? Akár fraps, afterburner, xfire? -
#3774 Nem kell nézni, ha akarod ha nem frissiti magát. -
yevon #3773 Steam -be valahogy meg lehet nézni, hogy frissítve van-e már a játék? -
yevon #3772 Eredeti a játék, nem használok semmilyen külső programot. Catalyst 14.4 van fent ami a legfrissebb. -
#3771 Akkor kevertem. Én a malomról beszéltem, az picit később lesz. -
#3770 Nem tudom...
Tovább kerestem és emlékeztem, hogy nem mertem Harvest Valley után szinte azonnal, de az Earthen Peak-hez tartozó savas részen továbbmenni (földszint, savas köcsögökkel van tele és 2 dag is van ott nagy kalapáccsal), mert egy csomó véres tócsát láttam ott. Messziről pedig láttam, hogy zsákutca, de a végén van egy fényes tárgy egy hullánál. És most onnan eltűnt a sav!!! Estus Flask Shard volt ott!!!
Szóval, akkor a 2 kar amit meg lehet húzni ott az 2 helyről engedi le a savat:
1. Mytha The Baneful Queen boss előtti helyen a 2 őr előtt.
2. Harvest Valley - Earhen Peak közelében levő zsákutcánál.
Ergo amit most írtál az nem tudom mi lehet, de ezek szerint akkor még valami elkerülte a figyelmem, pedig már csomószor bejártam az egészet :-((( -
#3769 Sok minden okozhatja.
Az ilyen külső programokat (radeon pro, enb, sweetfx, GeDoSaTo, stb.) kilőve sem hajlandó elindulni?
Driverből melyik van fent?
Eredeti a játék? -
#3768 Ha nem eredeti, akkor telepítsd a patch-et. -
#3767 Ha továbbmész a kar után, van ott egy liftplatform. Fel is mehetsz vele ládáért, és alá is mászhatsz miután felemelkedett loot-ért. -
yevon #3766 Sziasztok!
Sajnos nekem nem hajlandó elindulni a játék. Egy fekete képernyő jelenik meg és így is marad amíg manuálisan be nem zárom a programot. Próbálkoztam már többféle hibamegoldással: gpu scaling bekapcsolás, ablakos módba indítani a játékot, lecsatlakoztatott monitorral elindítani, próbáltam újratelepíteni, mindhiába.
A konfigurációm a következő:
AMD Radeon R9 270X VGA
Asus VW193DR monitor, 1440 x 900 felbontás VGA csatlakozással
Windows 7 oprendszer
Valakinek volt már esetleg hasonló problémája?
Please help!