8811
Dark Souls II
-
berci73 #3847 Tinman, en az elso jateknal sajnos a jatek kb. 50 %nal tudtam meg, h. hol van a Bind gyuru, egyszeruen nem vettem eszre, addig azert eleg sokat elpattintottam, egyebkent igazad van... -
#3846 Dehogy, tuti még mindig csak lvl 1-es -
berci73 #3845 Estere irok egy ket dolgot a Mad Warriorrol, most indulok vissza Debrecenbol, Torokbalintra... nyomjatok, nyomjatok, Merlin az Lv1el haldsz? -
berci73 #3844 Egy ido utan, tulsagosan batorra es vakmerove valsz a jatekban.. sajnos.. -
#3843 akkor lehet itt is az volt a gond most ,mindegy biztosra mentem :D -
#3842 -
#3841 Örülj neki ha nem tudod :D (Call of Duty) -
#3840 Nekem már sima ng-n is jöttek 4en, mert túl lassú voltam. :) -
#3839 amúgy a 3sentinelnél nemtom mit bénáztam össze tegnap de először meghaltam,ma meg elsőre lement az is.van azért némi nehezítés ng+ban bár annyira nem tűnik fel eddig -
#3838 gargoyle-ok ng+ban elsőre :D élvezetes volt 4en is jöttek xd akkor kicsit megijedtem :D -
#3837 Szegény cikkírót látom savazzátok rendesen. :D Így jár az aki tájékozatlanul értekezik valamiről. -
#3836 Hát kb. erről beszéltem. 75%-os gyűrű a játék 5-8%-nál megvan, aztán utána már nem sok haszna van az Effigy-nek. Tudjátok mi lenne a jó? Ha From patchelné olyanra, mint a Humanity-t, hogy gyógyítson is fel fullra! Nem szimpi, hogy elpattintom és ott állok 75% életerővel, ha van gyűrűm, vagy 50%-al, ha nincs. -
#3835 Az szép! Én már 1-2 szintre való lélekkel visszaspurizok fejleszteni/lvl uppolni. Elég fájó amikor pár óra "munkája" elvész. -
#3834 Bithu/ncore wrz szekció torrentje alatt. -
#3833 NPC summon? Na jó, majd ha a kislányom játszik vele ő kérhet segítséget :-D -
berci73 #3832 Laza, mar bocsi, de mi az a CoD-ozas..? -
berci73 #3831 Ez ku. va jo ... :-)) meg most is rohogok, szivesen beleolvasnek meg, esetleg atkuldod a topic elerhetoseget, koszi, udv. B. -
berci73 #3830 Mindenre, de foleg arra, hogy eld tul, ... :-) nyugi menni fog, az ev jatekaval jatszol,. hajra... majd ha elakadsz, segitunk... -
berci73 #3829 Te jo eg, ertem mar, Tinman, ebben a cikkben pont a lenyeg egy fasz.sag, Te jo eg, ki irta ezt?? Ő még nem jatszott ezzel a jatekkal, szomoru... -
#3828 PRAISE THE SUN
-
berci73 #3827 igen... -
#3826 Simán használj el egy human effiny-t. -
berci73 #3825 Tarti, mindent ami neked fontos maxolj ki, esetlegesen farmolj v vegyelj nyersanyagot, minden bosst gyozz le meg az opc is, meg rengeteg dolgod van, ne kapkodd el!!! -
#3824 hogy tudom v issza nyerni az emberi alakomat? elég sokszor meghaltam most az elején xD -
berci73 #3823 na ezt sem tudtam, koszi.. meg meg mi mindent nem tudunk, a posonos bossnal max poison ellenallas mellett vert+gyuru viszonylag konnyen abszolvalhato a csaj, egyebkent en a Chariot lovaknal magasabb szinten mar nem hasznaltam a kapu zarast, hanem egy gyors lighting spearral operaltam, nagyon erdekes a lovak halala, direkt nem irom le, probaljatok ki, nagyon meg fogtok lepodni.. :-) -
#3822 NG+ ban is tudod estust fejleszteni. -
#3821 Nos akkor mit ne csináljak, hogy ng+-t kezdjek?
1 estus shardot valahol meg kell találnom illetve 1 égetni valót is mert most csak +4-es:P
Továbbá még van 2 opcionális bossom:P -
berci73 #3820 Tinman , en egyszer 193k lelket veszitettem el, a szivem szakadt meg.. de tul lehet elni... :-) -
berci73 #3819 egyebkent, nekem is van 187 db. humanitim, hiszen miutan elertem a 99db beraktam az Item boxba a bonfirenel, es gyujtottem tovabb, szivesen adok barkinek ha kell, ill. irjatok meg kinek mire van szuksege, ha tudok segitek... bocsi, de csak PS3on.. -
berci73 #3818 igen, mint ahogy irtam, en , igy csinaltam meg, de a Tinman, meg irt, egy extra leereszest, amirol en nem tudok, egyebkent a lotyi raadasul meg meg is fog lelassit... valamint nem tudsz ugrani, gurulni, elvetodni... siralmas, jo olvasgatni, igy visszamenoleg a hetvege uzijeit.. -
berci73 #3817 Tinman, ezt nem ertem, ugy gondolom ez nalam kimaradt, de mindegy.. -
#3816 ja igen meg npc summolás:) -
berci73 #3815 Tinman Te is, tudod, hogy csak human formaban tudsz summon segitseget invedelni, hidd el, sokan elnek vele.. -
#3814 hát csak arra ha nagyon sokat meghal valaki,és már csak félig van a max hpja amit visszakap eltol egyet és max lesz megint.másra nem :) első körben ha sokat meghalsz bosson arra jó.:) -
berci73 #3813 Sajnos en nem tudtam a legelejen errol a trukkrol, igy kb 8 jara sikerult lenyomnom szloloban a mergezos lassitos boss fightban, jelentos nehezites foleg egy harcos eseteben aki nem tud gurulni ez a boss fight, de abszolut kivitelezheto... -
#3812 Tényleg, a human effigy amúgy mire jó? Azon kívül, hogy azt a szaros 25% HP-t visszakapom, meg ha elégetem, akkor nem invadelnek.
Annyi van belőle, mint a szemét, nélküle is remekül lehet haladni. -
#3811 hehe.bezony ez ilyen :D tényleg még az a lényeg ne halj meg ha lehet,human effigy-t ne pocsékold.nézz körbe mindenhol :D -
#3810 Most mit vársz azoktól, akik simán letöltik, mert 'megjelent egy új játék és ki kell próbálni', aztán minden féle szívbaj nélkül törlik ... aztán mennek vissza CoD-ozni :) -
#3809 Nekem is baromira bejön ez a rész ... voltak akik riogattak, hogy a végére csalódni fogok benne, de ez egyáltalán nem így van ... és lehet 1-2 boss nem túl acélos, ettől függetlenül ugyanúgy megvan az a pár szívatós, az első részben is csak pár nehezebb volt. Ráadásul a terepen is tudnak szívatni, illetve a pályadesign sem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik ... mondjuk nekem azért a minden össze van kötve mindennel DS1 típus jobban bejött, de ez is jóféle, DeS szerű.
A pvp is most jobban bejön, sokkal jobban átgondolt ... a bell keeperek, akik meg akarják akadályozni hogy végigmenj a pályaszakaszon, vagy a patkány király és 'tower deffense' szerű elemei, mikor a te világodba idézik a játékosokat, ahol 10 perce van, hogy végigmenjen a pályán, amiken mindenféle csapdákat tudsz bekapcsolni ... baromi jó :) arról nem beszélve, hogy a Steam rendszerével jóval stabilabb.
Szóval jó kis játék ez :) -
#3808 Olvasgatok más DaS 2 topikokat, ez a legjobb hsz:
"na, a dagadt ogrét könnyebb megölni mint a három szipirtyó cselédjét...
remekbeszabott AI kb fél órát nyomtam, aztán shiftdel :D"
Phászmek, hihetetlen, hogy az ilyen agyhalottak pl. szavazati jogot is kapnak, meg jogsit, meg ellátást a kórházban :-(
Nyilván nem kell, hogy mindenkinek tetszen a játék, de néhányan annyira fogalmatlanok, mintha anyámat ültetnem le PDTI motort megszerelni, majd már a motorháztető felnyitásakor közölné, hogy ez a motor a legalja, nem ér semmit.