Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Dehogy tudok, még egyet sem, 3 nyíl kell bele, nem fejlesztettem ilyesmire, pedig úgy fest kellett volna, na meg íjjam is csak valami alap szar van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tarti19
a tüzes boss meg... magát😊 10 humanitym elment:d
úgy érzem varázslat nélkül esélytlelen vagyok. szóval mit érdemes ellene bevetni s hol tanulhatom meg😛

Terawatt
Na most öltem meg a smelter demont (hagytam egy darabig, majd most elsõre lement). Beidéztem az npc-t, majd távolról dobáltam lightning spearrel. Amint az elfogyott heavenly thunder nagyon szépeket sebzett belé, tán még jobban is mint az elõbbi. Biztonság kedvéért a tower shieldet felplusszoztam 8-ig és adtam neki fire infused ami még jobban megdobta a fire védelmét a pajzsnak. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Myselor
Bossok nincsenek fennt valahol sorrend szerint? Aszem nekem kimaradt valami patkány, meg a lovassal sem találkoztam még.

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Myselor
hát jó.mondjuk nekem is életbe maradt egy azt is a lábai alatt intéztem el xd
Fpocok
Messzirõl nem tudsz leíjazni kettõt? Elvileg nagyon kevés hpjuk van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Méreggel nincs gondom, bekaptam egy csomó bogyót, meg a legjobb méregvédõs ruhát+pajzsot kaptam magamra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát arra rájöttem, csak olyan tetvek ,hogy elsõ kettõt levágom a másik kettõ meg megáll és addigra már ott is a nagy aki kapásból lecsap de akkor is megölöm a mocsadék szarokat. Sokszor az az érzésem jobb lett volna mágust indítani mert akkor távolról lehetne alázni.

Myselor
ugy ugye?engem is azok kúrtak fel.nemtudtam máshogy megcsinálni mint túléltem a toxicot alatta. flask utána is ott maradtam és pufoltam 1-2-t bele mikor csapkodott a lábaival.fuss be mindig szembe alá néha fejel egyet de csak a stamot viszi le pajzsal kivéded.annyira nem gáz csak óvatosan kell
Fpocok
Elején azonnal le kell vágni õket. Egyszer megüthetnek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Ó hogy a zavarodás jönne a rohadt patkányra, a kicsik miatt állandóan bealáz. Ehhez képest a Capra démon semmi nem volt.

Myselor
én nagyon óvatosan toltam én csak futottam a kis pókok elõl lézerezett elszaladtam a másik fejéhez és megcsaptam.kicsit sokáig tartott a kis gecik miatt majdnem meg is haltam de meglett.nem nehéz volt már roszabb 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyszerû egyébként a taktikája a póknak. A kispókokat én megritkítottam firebombbal, aztán mikor a nagypók okádta a lézert az egyik száján, hátraszaladtam és megütöttem a másikat. Aztán el gyorsan. Ezt megismétled párszor és done.

MerlinW
A pók az Great soul, szóval muszáj lesz megölnöd. Megjegyzem piszok egyszerû. Nem szabad lock-olni, csak rohangálsz körülötte és ütöd azt a fejet amelyik nem támad.

Smelter meg kell a következõ Great soul-hoz, az Iron King-hez.

[merlinw.org]

Fentebb van egy átjáró a Smelter Demontól ami elvisz old iron kinghoz. Viszont a pókot muszály lesz leütnöd.

Myselor
én azthittem már rég túl haladtál rajtuk 😄 amúgy sajna nem lehet más felé.ott van iron keepben az old iron king még de amúgy a pók az kell a 4 great soul miatt
davidka003
Se a pókkal nem bírok se a smelter démonnal.
Másfele nem lehet menni? 😄

Smelter démont hogy lehetne kikerülni?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Myselor
na megvan a kúrva pók.utálom a pókokat xd
Solid Snake
<#pias>
Terawatt
Nice. Na vissza vagyok közben és úgy döntöttem, hogy meglátogatom a szalamandrákat elsõ boss elõtti ajtónál.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Lunki88
Get to the choppa!! <#idiota>
Myselor
fasza amúgy.ha nem ölöm meg a kispókokat mielõtt bemennék a bosshoz be glitchel az ajtó.nemtudok bemenni a ködbe.omg xd
Myselor
akkor nincs .igen 😄
Ugye van az elsõ ami Shaded Ruinsba van, meg van a nagyobb, ami Brightson Cave-be van. Az utolsónál egy kis bonfire van csak ami visszateleportál Majulába.

Myselor
hát a pók bossnál vagy csak én nem találom?
Melyk póknál? Az elsõnél nincs rögtön, de arrébb van.

Myselor
a póknál cuki hogy nincs bonfire.hát oké xd
Megnéztem ezt a modot, gagyi. Színtelen lesz a játék tõle és fakó, egy két helyen screenshotot lõni jó mert szép is tud lenni fõleg Majulában, de inkább az alap Degosato postprocessel...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Myselor
ja oké 😄 azthittem volt valami más módszer is 😄
MerlinW
Hát meggyújtottam az összes fáklyát😊

[merlinw.org]

Myselor
hát én nagyon fostam ott.majd visszamegyek még de elsõre nagyon elég volt az a kevés is belõle.hogy világítottad ki?😄
Myselor
azért a mágusok eléggé beszopattak elsõre.másodikra már feküdtek de milyen köcsög már néztem amúgy dúrván a bossokat is lehet alázni mágusként 😄
MerlinW
Én Gutter-t kivilágítottam poénból, miután kipucoltam😊

[merlinw.org]

Myselor
gutter-ben kellett volna ,de én még ott se használtam xd rohantam kifele csak végére érjek 😄
Hogy nincs értelme a fáklyáknak? Egyrészt már találkoztam ellenféllel aki félt a fénytõl, így könnyedén le lehetett csapni vagy amikor hordában jöttek utat nyitni köztük fáklyával a kezemben...
Másrészt voltam már helyen ahol mindenféle kontraszt és egyéb szénnémodolás nélkül (csak a sima DeGoSaTo van fent) kb 1 méter volt a látótáv...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Nem megy az online része a játéknak. Egyszerûen nem tud csatlakozni a szerverekhez. 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
mágusok?😄 ez mi?utottem rá az egyikre erre mindenki spellezett és instant kill.oké -.-
Myselor
hát õszintén 1x használtam fáklyát az egész játék alatt eddig.amikor a kovácsnak tüzet gyujtottam lost bastille-ben😊
Igen 😊 De eredetileg is ilyennek akarták a fejlesztõk, csak aztán lecserélték a motort. Így semmi értelme a faklyáknak, legalább akkor lenne.

tarti19
Tegnap 3 óra alatt tovább vittem a játékot, mint elõtte 16 óra alatt 😛
Drake dragonswordot akarok!!! Azt hiszem így hívják, hogy szerzem meg?

Myselor
amúgy iron keepbe visszamentem körülnézni kicsit,smelter boss helyén feljön egy pursuer,kicsit szórakoztam vele.de elég keveset sebeztem bele.aztán úgy jártam mint a gifen lévõ srác detto xd jó mondom hagyjuk.nem ölt meg de nem volt kedvem tovább szarakodni vele😊valaki leölte már mit dob?
Myselor
hát igen.nagyon ott volt 😄
Shep
Ja, azon meg is lepõdtem, mekkora technikai újítást vetettek be 😄

Myselor
nekem a homok a skorpió asszonynál bejött xd
Shep
Mi az ,hogy szebb. Néha csak úgy megállok és ámulok milyen profi grafikát vonultat fel a játék, vizes lábnyomok a padlón, homokban kirajzolódó lábnyomatok, távoli ps2-es minõségû várak és fák, egyszerûen egy csoda ez a játék 😄

MerlinW
Azt ugye tudod, hogy ettõl nem szebb lesz, csak sötétebb és sokkal nehezebb a játék?😊

[merlinw.org]

Valaki segítene ennek a grafikai módnak a telepítésében: http://www.nexusmods.com/darksouls2/mods/7/?tab=1&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fdarksouls2%2Fajax%2Fmoddescription%2F%3Fid%3D7%26preview%3D&pUp=1

MerlinW
Power stance-et kapcsold be és úgy üss bal kézzel. N bill hosszan tartva. Továbbá a power stance csak akkor mûködik teljes erõvel, ha 2x annyi stat pontod van, mint az adott fegyver igénye. Tehát, ha a kard használatához 10dex kell, akkor neked 20-nak kell lennie.

[merlinw.org]

Myselor
jólvan 😄 akkor majd nemsoká odaérek szerintem azt mondom nekem mennyire könnyû e xd