Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yesname
Én a trógereket addig ölöm ilyen esetben amíg meg nem szûnnek létezni.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Shep
Annyira idegesítõ, hogy ilyen rohadt messze vannak a bossok a tüzektõl, ráadásul még végigfutni sem lehet, mert végig követnek a trógerek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Szereztem egy acél esernyõt, ami pajzsként és számszeríjként is funkciónál lol.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Elmentem a nagy leereszthetõ híd felé és enyhe bugba futottam. Át lehet menni egy kis hídon csontvázakkal teli barlangba, meg valaki még fel is éleszti õket, na és itt ha a bejáratnál egy adott pontra érek minden csontváz láthatatlan lesz, aztán ahogy befutok, hirtelen ott terem mind és kapásból rám ugranak. Persze a környék még pluszban tele Sólyomszem klónokkal. Asszem megyek inkább levágom a lovast.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Mintha az egyben is lett volna valami boss, ami hasonlóan néz ki és szinten nem volt érzékeny az áramra, nem?

Fpocok
Nálam már megint nem megy a szerver. többet van leállás, mint a tesóban baszki.

benőmenő
Én is errõl tudok, mint legfrissebb info dlc ügyben.
A gamestar szerint már pár éve van Red Dead Redemption is PC-re 😄
Seth
"+10 Lightning "
Talán pont ezért 😄 Õ mivel hadonászik ?

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Az komoly, hogy nincs forrás megjelölve. Gameszar.

Amúgy meg "“For Dark Souls 2, we don’t even expect any additional downloadable content because we want to deliver a full game, the full experience, to fans who purchase the package from day one.”"

És én pontosan ezért is vettem meg.

Akkor ajánlanám figyelmedbe: http://www.gamestar.hu/dark-souls-2-pc-ps3-xbox-360-gameplay-trailer-dlc.html

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Fpocok
Én messzirõl leíjaztam.

Ehhez a játékhoz NEM LESZ DLC.

Terawatt
...ott nekem akkor végem lesz

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

davidka003
Mirror Knight brutál.
Alig sebzek rajta. +10 Lightning Bastard Sword-el.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Remélem a DLC-t is csinálják közben ehhez.

Lunki88
Annak viszont nem örülök hogy a fromot felvásárolta egy nagyvállalat, mert így már nagyban bele fognak szólni hogy mit készíthetnek és mit nem.
Na csatlakoztam a Company of Championba csak hogy mégnehezebb legyen végigvinni ezt a remek játékot 😄

Shep
Nem bírom megölni a lovas elõtt kint álló gépi invadert.

Érdekes...

http://gamekapocs.hu/hir/39734/project_beast_a_from_software_ps4_es_jateka
Shep
Megöltem a pókot erre levágott az a 2 kardos állat a tûznél. Hát köszi. Az egyben legalább a tüzeknél nem háborgatták az embert.

davidka003
Na higgadt fejjel meglett a Smelter Demon is meg az Old Iron king is. 😄
Úgyhogy jöhet a Drangleic kastély. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Pedig annyira nem gáz szerintem.
Jó 1-2 helyszín tényleg élettelen de azért a nagy része nem gáz.

Persze 99%, hogy nem fogom nyomni NG+-ban már a játékot.
Így simán végigviszem és várok DLC-re.

wedge31
Szerintem is minden téren visszalépett a játék de még igy is magasan kiemelkedik a mindent elöntö középszar tengerbõl amivel évek óta elárasztanak minket.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Amúgy rájöttem ,hogy mi a fõ bajom a játékkal, hogy olyan igénytelenek a helyszínek, az ok ,hogy szar a grafika, azon hamar túl lehet lendülni, de azon ,hogy ötlettelen, igénytelenül megvalósított helyszínek jönnek sorra egymás után azon már elég nehéz. Ps2-es grafikával is lehet jó pályákat és hangulatos helyszíneket alkotni, na ez megint nem nagyon sikerült nekik.

Shep
Ez de szar 😄

Solid Snake
<#vigyor3>
Shep
Á dehogy, ha a végére is érek nem igen fogom újrakezdeni, ahogy az elsõt is csak 1x játszottam végig.

Solid Snake
Én tuti meglesem <#pias>
Fpocok
Na lõttem még egy íjászóskodósat (haha) hátha valaki másnak is megjön a kedve. Elõbbi boss másodjára, utóbbi elsõre lement. Jobban bejön, mint full páncélban nagy baltával csapkodni.

És nem, nem fogom szétspamolni a hülye videóimmal a topikot. Ne is kérjétek... <#pias>

Fpocok
Ez nagyon vicces 😄

Solid Snake
Te már függõ vagy, innen már nincs visszaút. Majd talán pár ng+ után <#idiota>
Solid Snake
Az igazi férfi <#pias>
Fpocok

Fpocok
Szereztem wolverine karmokat, jó cucc? Most én vagyok hülye, vagy tényleg nem tudom megnézni a boltban, hogy a ruhának milyen statjai vannak? Elsõben meg tudtam.

Fpocok
A ló után csak egy magic vendor van?

Terawatt
Addig nem nyugodtam, amíg meg nem ölöm a Rottent. Victory achieved. Gondoltam egyet, hogy kipróbálom a bosson a heavenly thundert és nem csalódtam, npcvel együtt táncoltam a boss körül és felváltva öltük. Végül õ megdöglött (remélem ez nem jelent túl nagy gondolt), de meglett. <#nevetes2>

MerlinW
Már írtam, vit és adp hogy gyorsabban mozogj. Persze rakosgathatsz str-re és end-re vagy vgr-re is még ha jól esik😊 40 nem a limit, csak lassabban adja a bonuszt.

[merlinw.org]

Terawatt
Hát most a 4. trynál szintén hamar megdöglött, de még egész jól bírtam, viszont valami spellt nyomott ami full váratlan volt és fél hpról kukázott pedig még shield is fent volt(elvileg...). Nagyon érzem, hogy ez egy greater soul (great szopással 😄 )

Myselor
amúgy tényleg nem tom mire rakjak már 50körül a virg,endurance 40 de csak egyeket ad már rá.strengt 40 dex 20 több nem kell semmihez vitality 15.125 vagyok vagy 128 a boss lelkel megvannak még gondoltam elköltöm de nem tudom mire lenne érdemes raknom még.hmmm valaki ötlet?
Myselor
hehe .akkor egyedül? 😄 azt mondják itt a srácok hogy könnyû.nekem nem volt az egy szaros hús cafat az az egész de gyorsabb kb nálam.meg hát hogy megfog.az bosszanto 😄 elég nehzé volt lesebezni sokáig tartott .párszor meghaltam. a tûz miatt persze xd npcre nem volt idõm se.berohantam inkább mindig,nem volt kedvem gecizni az olajos szarokkal 😄 hát én nekem már a elég de holnap neki megyek a shrine of winternek kemény lesz érzem 😊
Terawatt
Hallod... Én most dobom el a gépem összes alkatrészét darabokban. 😄 A retkes npc kétszer egymás után bele táncolt a tûzbe és mindkétszer 20% hpnál haltam meg negyed óra geciség után a hülye tócsa meg szobrok miatt... Az a kis help kellett volna mindig amit amiatt vesztettem el, hogy meghalt korán...

Myselor
hehe 😄 jó lehetett amúgy nem csak a kinézetével van baj .én szépen beletáncoltam a tûzbe párszor.meg az hogy felkap az sokszor volt nála téma 😄 fájt de meglett a köcsög 😊
Terawatt
Great lighning spearrel flawless victory-t arattam a pursuer felett. 7db kellett, hogy megdögöljön. Na most irány befejezni a zöld okádék helyet. A boss tényleg betegül néz ki. 😄

Myselor
jaja azt olvastam én is szóval majd összegyüjtöm 😊
Terawatt
Soul of a giant-et dobott, ami Vendrick meggyengítésére fog kelleni végjáték környékén. 10k soul ha elnyomod, de nem éri meg ahogy elnéztem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lower Vendrick's defense bonus when souls are in your inventory.

Having none in your inventory will give King Vendrick 32x his normal defenses. Having 1 gives him 16x his defenses. Having 2 gives him 8x def, 3 gives 4x def, 4 gives him 2x and having 5 or more results in him having normal defense stats.

Myselor
oksa köszi majd reggel meglesem õket én is 😊 nehezek a giantok?kaptál lelket tõlük? 😄
Myselor
te nagyon elvagy ám<#idiota> de különben megértelek.egy pillanatig amikor bugos volt a pók bossnál a bejárat és nem bírtam bemenni megkönyebbülést éreztem na mndom nem kell ezzel a szarral szopnom most akkor abbahagyom és végignézem youtboen.de csak felkúrt és neki mentem újra és jó volt.kínlódtam vele kicsit de meglett 😄 de már félek a végétõl elõre 😄D
Terawatt
Utána jártam és most szereztem meg ebben a pillanatban. Nem volt egyszerû, de meglett másodjára. (inkább az oda út a vicces, ha már ott vagy akkor balra elmész a teremben/vagy jobbra és onnan lehet õket snipeolni.)

Vannak nagy szürke kõkapuk és azokat nyitja ki. Ment is a plusz a tippért, mert az egyik ilyen mögött lesz egy great lightning spear ami nagyon nagyon nagy hasznomra lesz. <#puszi>

Shep
Rohadna meg ez a játék, csak nem bírtam és folytattam, elvittem a pókig, az is vicces, már megint, itt is a kis szarok szívatnak, nem igaz, hogy minden bossnak kellenek ilyen csatlósok. Egy uninstall de jót tenne nekem 😊

Myselor
az hova lesz jó?😊
Meg ne felejtsd el megölni a két óriást a hely alatt, dobnak egy jó kis kulcsot.