8811
Dark Souls II
-
#3927 Ezek szerint még az első benyomások hatása alatt vagyok :D -
#3926 Ja tényleg, Pharros-ban áll meg. Igaz. -
berci73 #3925 A árukereskedőnek (fegyver és pajzs, armor, meg minden...)Gavlannak a fix helye az Doors of Pharros-ban van a lépcsőn kell felmenni, nem lehet eltéveszteni... -
berci73 #3924 Illetve szó volt a Mad Warrior Set, Berserker Blade megszerzéséről, nekem sikerült a teljes garnitúrát viszonylag rövid időn belül megszerezni, 2,5-3 óra.... általában napokig szokott tartani, majd feladják... aki még nem járt Belfry Sol-ban, az ne nézze még meg a videót!!! ... Arról a teljes szettről, no meg arról a különleges kardról ami a játékosnál van, tudok mesélni, ezt a teljes felszerelést is sikerült megszereznem... no de vissza a Mad W. Set, Bers. bladehez, a legfontosabb szabályok:
1. OFFLINE-ban kell lennetek!!!
2. The Bell Keepers covenanthoz kell tartoznotok!!!
3. ne használjátok a Bell Keeper's Seal gyűrűt
4. a maximális szerencs, Luck miatt legyen rajtatok a Jester's Cap, Prisoner's Rags, Covetous Gold Serpent Ring+2 v. 1
5 ha megjelenik a gép dark invéder, akkor és csak akkor pattintsatok el egy Rusted Cointot szerencs növelés, majd bízni kell abban, h. miután legyőztétek az invédert, akkor dob is valamit.
6. bármennyiszer meg tud jelenni, nincs humán formához kötve illetve nincs pályaszinthez sem kötve
7. ha nem jelenik meg a gépi dark invéder, ami sajnos nagyon gyakori, akkor vissza teleport a bonfirehez, pályafrissítés, majd újabb próbálkozás..
küldöm a kapcsolódó videót...
http://www.youtube.com/watch?v=WcnD6G9F3sc -
#3923 Harvest Valley-ben az első méregtóban ácsorog egy nagy dark mágus. Mellette egy barlang (veled szemben). Ott az árus. Utána költözik Peak-be és asszem ott is marad. -
#3922 idegesítő rohadt büdös tetves nehéz szar játékot még nem láttam hogy rohadna meg ott ahol van... (imádom) -
berci73 #3921 Azért ez szép, egy mini PvP közben egy LG mondjuk az NG+++ on... :-) ez egyébként egy nagy trollkodása a játéknak, talán a legnagyobb, ha belegondoltok... -
berci73 #3920 Többen kértétek, h. mutassam meg, hogy hogyan tud benneteket a Looking Glass beinvédelni magához... hát nézzétek...
Használjátok az adott helyen a Red Sign Soapstone-t...
Aki még nem járt itt az ne nézze meg!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=jQMqo5PWnuA -
berci73 #3919 Na, vagyok... Laza, félre ne értsd, ez egy nagyon fontos küldetés volt, gondolom láttad, meg is kaptad érte a trophyt, ez nagyon sok embernek hiányzik... még egyszer GRATULA!!! -
#3918 igen igen a contrát én is sokszor végigjátszottam ma már nem menne szerintem xd -
Rony94 #3917 Final Fantasy első részében már volt mentés. De igazad van, a legtöbb játéknál nem volt. Mikor visszaemlékszek az első kockulásomra, mindig eszembe jut amikor nagyban toltam a Contra-t. Volt hogy hetente többször is kijátszottam EGYEDÜL. Most meg még egy plusz emberrel is alig tudok eljutni a 3.-4. pályára. :D -
#3916 egyébként tényleg régen még ennél is nehezebbek voltak a játékok és még mentés sem volt semmilyen formában xd -
#3915 érdemes körbetáncolni őket és mögéük menni ha tudsz tényleg az időzítés a fontos :D -
#3914 am nekem is tetszik hogy ennyire nehéz, de amúgy az AI-t nagyon jól megcsinálták. -
chris0000 #3913 én ennek csak örülök,h nehéz...:)
végre 1 játék amihez sok gyakorlás,kitartás,koncentráció kell.:) -
Knabb #3912 Okosan kell játszani, terelgetni az ellenfelet, meg kiismerni. Fognak többen is támadni nem csak 3an. ;) -
#3911 komolyan..... megvárom amíg szúr azzal a tetves lándzsával vágok erre beszúr xD hihetetlen -
#3910 emberek a hajamat tépem :D -
Rony94 #3909 Nem "qva nehéz", csupán van ebben kihívás, ami a mai napig kihaló félben van a játékokban, ezért van az hogy a legtöbben már rögtön azt mondják rá hogy nehéz. A NES korszakban egy átlagos játék ilyen nehéz volt mint ez. -
chris0000 #3908 csak veszek 1 eredetit.
rászánom a pénzt 1 qva nehéz játékra...:)) -
#3907 am ez mind szép és jó de bakter 3an jönnek rám... xD -
#3906 Mr. asshole face. -
#3905 Azt elhiszem, hogy egy fullkockaautista végigszalad a játékon ruha meg fegyver nélkül, de én mint átlag ember kifejezetten sokat szívtam a tükrös bossnál. Maga a boss nem lenne problémás, mert könnyen kiismerhető a mozgása, de ha a kisfickót, aki kijön a tükörből nem ölöd meg gyorsan, akkor szopacs az egész. KB 10x mentem neki mire összejött az npc segítségével. Most meg ez a vizes, sötét pálya elég gáz. 8 irányból lövik a mágiát, plusz rádront a semmiből a vízi gyík vagy mi. Nem lehet látni, hol a vége a talajnak, merre lehet menni.
Jegelem egy pár napig a gamét, mert felbasz. -
#3904 Ált megvárom míg az ellenfél megcsinálja az ütését, kombóját, és csak az után jövök én :) szúrós fegyverekkel szeretek menni, mint pl a Drangleic Sword ... azzal megyek mióta megtaláltam, azaz a játék majd eleje óta, most +3-as. Ezzel be tudok szúrni ellen támadása közben is. Most annyi staminám van, hogy akár 4-es kombót is tudok bele. -
#3903 Most éppen a Rat King-ben. Az jóféle, két helyen idézi be a játékodba a gyanútlan arra járókat, ahol aktiválni tudsz mindenféle csapdákat :) egyszer Majula lyukban lent, egyszer meg a Doors of Pharrosban.
Még 10-et meg kell csináljak, hogy meglegyen a 30 és megkapjam a gyűrűt (Slumbering Dragoncrest Ring). -
#3902 odatartod a pajzsod meg hátrálsz és akkor csapsz amikor lent van a kardjuk vagy csaptak 1-2-t -
Rony94 #3901 Ja hogy te bill+egér kombóban nyomod. Véleményt erről nem tudok mondani, mert így még nem játszottam vele, de az első részben borzasztó volt.
Itt, a legtöbben Xbox 360 kontrollerrel játsszuk és ezzel a legélvezetesebb és legpontosabb az irányítás. Ha van pénzed rá, akkor érdemes neked is beszerezni egyet. 10k-ba kerül a legtöbb boltban. -
#3900 Majd megnézzük :) most csak 105-ös voltam, mikor csináltam. Na meg majd ha nem megy summonolok :) de ez még odébb van. -
#3899 nem tudom mit csinálok rosszul, de egyfolytában betalálnak és meghalok, próbálok elgurulni meg minden de egyszerűen olyan szerencsétlen vagyok xD
ti csak a jobb klikket használjátok attackra? -
#3898 te melyik covenantban vagy?:) -
#3897 Tudom, de amit lehet összegyűjtök ... Pokemon effektus :) -
Rony94 #3896 *80% -
#3895 Megvettem, de minek ... fire res jó lesz majd a lávából összeszedni a cuccokat :)
-
#3894 Csak 50%-ig, nem elég? :) A Ring of Binding-el elvileg ha jól rémlik csak 85%-ig megy le. -
#3893 csak a feléig -
berci73 #3892 most vezetek majd kesobb... -
chris0000 #3891 thx.
a HP a felétől lejebb nem fog menni?
kipróbáltam,h ha meghalok sorozatban lemegy-e teljesen de úgy látom,h csak a feléig... -
#3890 azt hogy csináltad? -
berci73 #3889 az Ng++ on 1200-1400 kozott volt 1 tamadasi sebzesem!!! -
berci73 #3888 igen... meg jonnek be uj ellenfelek, meg minden...