8811
Dark Souls II
  • Laza
    Teljesen rendben van PS3-on, nem hinném, hogy ezen bármit tudnak extraként hozzátenni, olyan brutális lett PS3-on ... nem vicc ... és most megkapod baromi olcsón, minthogy tizenxezrekért vedd meg.
  • Myselor
    nem ép alap játékot használok :D
  • Ozzyehh
    Köszönöm, de am ha tud valaki jobbat akkor dobhatna egy linket, mert eddig ez a legjobb amit én találtam :S
  • Rony94
    Használj puush-t. Az eddigi legjobb képfeltöltő amit eddig találtam. Praktikus, hiszen le lehet tölteni és a tálcán mindig könnyen elérhető, semmi weboldalt nem kell hozzá megnyitni.
  • berci73
    Igazából arra gondoltam, h. pld, próbálja megszerezni az összes gyűrűt, ismerje meg és tapasztalja ki a Pure Black/Pure White Character Tendencyt és mondjuk a Pure Black World Tendencyt illetve ezek egyvelegére.. és ne csak egy rohanás legyen a végéig... :-)
  • Ozzyehh
    te másik modot használsz mert ha igen akkor muti ?! :D
  • Tinman #3961
    Last of Us NÁLAM felejtős PS3-on. A superior verzió hamarosan jön PS4-re. Annyira jó a játék, hogy azt OTT kell tapasztani nextgen graf mellett és nem a 9 éves hardveren.
  • Myselor
    nem a legjobb.am jó sok lelked van :"D
  • Rony94
    Ilyeneket ne írjál, mert ezzel csak felspanolsz engem. PS3-am pedig még egy jó ideig nem lesz (pedig kurvára akarok).

-Heavy Rain
    -Beyond: Two Souls
    -Uncharted széria
    -God of War széria
    -THE LAST OF US!!!!!
    -Gran Turismo (valamelyik része)
    -Demon's Souls (annak ellenére hogy már láttam a végigjátszásodat)
    -Little Big Planet 1-2
    -stb.

És ezen kívül biztos van még 1-2 cím ami érdekelhet engem. De mivel most új PC-re gyűjtök, meg fogszabályzóra, meg jogsira így hát.....áááááááh. :'(
  • Ozzyehh

tess srácok, bocs a window modért :D
  • Ozzyehh
  • Tinman #3956
    De utálom, hogy ha megsebződik picit is egy Crystal Lizard akkor azt már többet nem látom... vááááááááá :-(

Aztán a másik, hogy egyet nem rég lenyomtam, leesett a mélybe a cucc amit dobott, le is tudtam volna érte menni, de 10 mp múlva halott voltam, így elveszett a drop.

Fúúúúúúúúúú -.-
  • Ozzyehh
    próbáltam képhostot, képfeltöltést de nem engedi őket :)
  • Myselor
    töltsd fel valahova.kép beszúrása és a link :D
  • Ozzyehh
    Bazz.., hogy tudok képet beszúrni ide amit én csináltam print screennel? nem tudok 20kb-osat akkor túl kicsi akép
  • Ozzyehh

Találtam egy modot, talán érdemes lenne megnézni, már leszedtem nagyon állat.
  • Tinman #3951
    Egyet kell értsek.

A DeS-nek megvan a maga hangulata a Nexus-al, a világokkal és az NPC-kkel. Nagyon különleges cucc! A topik látogatóinak kvázi kötelező! Csak ne platinázzátok ki, mert az utolsó 15-20% az munka a bányában.
  • Tinman #3950
    Ne haragudj, hogy személyeskedek, de annyira már ismerlek, hogy tudjam, hogy nem csak a DeS tetszene neked PS3-on!

Szeretnéd az Uncharted trilógiát, a Yakuza részeket, a God of War-re se sokat köpködnél, az ICO és a Shadow of the Colossus-t szvsz ki is maxolnád, a Metal Gear részekre se fujjognál, Heavy Rain, Beyond... Ni No Kuni, Heavenly Sword,Bayonetta, és ha megerőltetem magam írok még 10 must have PS3 címet.

Tudom neked is rengeteg játékod van Steam-en, megértelek, hogy nem akarsz még 1 platformot, de vannak játékok, melyeket látnod/tapasztalnod kell :-)
  • berci73
    NG+ -osok, figyeljetek oda, hogy magas luck bónusszal menjetek be bizonyos bossokhoz, mivel az új segítőik a boss harc ideje alatt spec. fegyvereket, felszereléseket, vérteket dobnak, így itt, már a boss harcok alatt is lehet farmolni!!!... ez egyébként vonatkozik a megjelenő új gépi dark invéderekre is!! sajnos itt is a mob!! dark invéderek (nem az új bossosok!!!), ha egyszer meghalnak, már nem jelennek meg újra, így csak egy szintlépéssel tudod újra előcsalogatni őket, ami nagyon hátrányos, ha meg akarsz tőlük szerezni valamit!!!
  • Tinman #3948
    Pont ott tartok... minden 3. betolakodóval sikerül is elbánnom.

Baz, olyan dühítő, amikor 1mm életereje marad és ráparázok és elcseszem. Már vagy 4x így haltam meg :-(

Mindegy 30 farokig meg sem állok :-D
  • benőmenő
    Most olvasom, hogy lockstone farmoláshoz nem kell belépni a patkányos covenantba, hanem elég ott mászkálni, és amikor megidéznek grey phantomként a patkánykirály szolgái, vagy le kell verni az ellenfelet, vagy szimplán elszaladni egy bonfire-ig, és akkor is jár pharros' lockstone.
  • MerlinW
    MGS 2 és 3 voltak a sorozat legjobb darabjai:) A második megjelent PC-re, a harmadikat PS2 emulátorral végig tudtam játszani:)
  • berci73
    Köszi... , de figyelj oda az elejétől fogva, mivel egy elcseszett world tendencia miatt, iszonyatosan be tudod, már a legelején magadnak durvítani a játékot, nézz utána, tudod, ez nem DeS fórum... :-)
  • Lunki88
    Amúgy én a Metal Gear Solid 4 miatt vettem konzolt és azt se bántam meg.
  • Lunki88
    Akkor most ki fogsz rajtam akadni, mert van ps3-am meg is vettem a Demon Souls-t, de még nem szántam rá magam hogy jobban elmélyedjek benne. :D Most hogy ezt befejeztem lehet nekiállok majd, meghoztad a kedvemet hozzá. :)
  • berci73
    Hát igen, ez sem véletlen... :-)
  • Laza
    Nem egy mai játék, pont egy éve PS+ -hoz is ingyen adták.

Nekem a japán verzió van meg ... angol nyelv is van benne, viszont érdekessége, hogy a mai napig ott a legaktívabb a közösség, annyi szellem és vértócsa van, mint most a DS2-ben :)
  • MerlinW
    A történet összefoglalva
  • tarti19
    Igen, mert ugye a lore nem túl bonyolult. 1 célod van összesen. :P
  • Ryder7
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Közel 40 óra szenvedés után végigvittem a játékot. Nashandra érdekes volt, engem személy szerint sokkal jobban érdekel Shanalotte és a háttértörténete.

Amúgy a játék tényleg csak ennyi? Egy befejezés Nashandra után?
  • berci73
    2500 Ft a Demon's Souls DVD, ez nevetséges... nézzétek csak, most, h. kijött a PS4, használt PS3 fillérekért van...

http://konzol-jatekszoftver.vatera.hu/jatekszoftver/playstation3_ps3_jatek/demon_s_souls_ps3_1899875558.html
  • tarti19
    dex alapon az íjat érdemes méreggel erőltetni :P
    40 környékén már nagyon gyorsan lehet vele lőni :P
  • Zozo0122 #3935
    Van köztetek valaki aki méreggel operál?:D Azon gondolkodtam, hogy egy esetleges dex buildnek mennyire jó fegyver lenne már a Ricard's Rapier...az erős támadása egyből felküldené a mérget :D
  • Zozo0122 #3934
    Jól beszélsz, 1-2 játék miatt nem éri meg:( Ha lenne olyan ismerősöm akinek van PS3-ma és megvan hozzá a DeS, akkor már rég kölcsönkértem volna:)
  • MerlinW
    Nem gyűlölöm a konzolokat, csak sajnálom rájuk a pénzt (IT szalmában vagyok így nekem a PC első sorban munkaeszköz), 2-3 játék miatt nem akarok belefektetni. Talán majd egyszer kölcsönkérek egyet valakitől.
  • Zozo0122 #3932
    Én nagyon szívesen végigjátszanám a Demon's Souls-t is, mint a Dark Soulsokat, de szintén nincs PS3-mam és nem is akarok egyetlen játék miatt venni :( Meg ha vennék is, akkor sme biztos, hogy be tudnám szerezni a játékot, mert úgy tudom elég ritka mostanra. :( Nagyon jó lenne abból is egy pc-s port...
  • berci73
    Itt nagyon sok rejtély van, ne hagyd ki őket!!!...
  • berci73
    Kedves MerlinW, látom, hogy Te is egy kisebb fajta megszállottja vagy a szériának. Megsúgta a Tinman, hogy valószínűleg nem fogod kipróbálni Demon's Souls-t, az első részt, mert hogy az csak PS3-on van meg, és kissé gyűlölöd a konzolokat. Hát elárulom Neked, h. én ugyan ebben a cipőben jártam évekkel ezelőtt, úgy 2-3 éve. A PC-ről le se tudtál volna venni, ha game-ről beszéltünk, akkor az csak PC lehetett... stb. , de és itt jön a nagy DE, megjelent a DeS, és én is csak azért vettem egy használt 1 éves PS3-at, hogy ki tudjam próbálni a DeS-t, elárulom Neked, ez volt életem egyik legjobb döntése, no nem a PS3 miatt, hanem a DeS miatt. Én úgy gondolom, hogy ez a játék az igazi nagybetűs korszakos játék, nem csak azért, mert a széria első darabja, hanem, mert ez hozott egy igazi áttörést a játékok között. Ha engem megkérdezel a szériában eltöltött több száz, talán több ezer játékóra után, én a DeS-t raknám az első helyre, és csak utána jönnének a DaS-ok (Ha végig ment a Tinman is a DaS2 pályáin, azt követően kíváncsi leszek az Ő véleményére is!!) Hogy miért? Igazából nagyon sok érv van mellette... a DeS grafikája, zenéje meg sem közelíti a DaS-okét, de mégis van a játékban valami leírhatatlan különlegesség, ami abszolút magával ragad, valami sejtelmes, valami különleges... A DeS nagyobb kihívás, lényegesen nehezebb mint a DaS-ok, sokkal összetettebb bonyolultabb,amely komoly összetett kihívásokat jelent, gondolok itt, a már eleve nehezebb pályák és bossok mellett a Karakter Tendenciák, és a Világ Tendenciák változásaira. Sajnos ezeket a jegyeket már nem vitték tovább a következő DaS-os szériákba, túlságosan is összetett volt a játék és talán ezért is áll közelebb egy kicsit a szívünkhöz. Üthetted, vághattad a bossokat a játékban, ha nem jöttél rá a gyengéjükre, esélyed sem volt ellenük, hiába sebezted állandóan őket.. Nagyon-nagyon különleges játék az egyszer biztos, ha ez kimarad az életedből, akkor egy óriási élményről fogsz lemaradni. A DeS végigjátszását (főleg a kimaxolását) követően, azt fogod mondani, hogy igazam volt... Kérlek, próbáld ki, nem fogod megbánni... :-)

Egyébként a DeS után a DaS1-et és a DaS2-t én azonos szintre rakom..., ezért persze megkövezhettek, de én így gondolom..

Nézzetek bele légyszi a Tinmanos Demon's Souls-os videókba... aztán hajrá mindenkinek...

MerilinW, NE HAGYD KI!!!

http://www.youtube.com/watch?v=oekkV4wX4Q4
  • Zozo0122 #3929
    Lesz Blighttown 2.0 nyugalom :D De egyébként elég jó kis hely lett és most laggolás sincs :D
  • Rony94
    Igazatok van. Earthen Peak tényleg nem Blighttown-ra hajaz, sokkal inkább Sen's Fortress-re. Szopat rendesen. :D