8811
Dark Souls II
-
berci73 #3887 bocs Laza, de mindenki dobalozik azzal, h milyen konnyu ez a jatek... -
chris0000 #3886 ez az ng+ mit jelent pontosan?
új game+mégnehezebb ellenfelek?
thx. -
berci73 #3885 jo es engedd el online, akkor meg raadasul a Looking G be tud invedelni egy masik veled egy szinten levo jatekost a halorol aga melle, na ez a szep kihivas... en kaptam... egyebkent Ti is tudtok jelentkezni az LG nel , hogy invedeljen be maga mello , egy masik jatekos boss harcaba... -
berci73 #3884 Gratula, de azert megneznelek, h nyomnad le szoloban Ng+++ on a kovetkezo szinten majd kiprobalhatod hidd el oriasi kulonbseg lesz ng++ es ng+++ kozott, de ezek a szep kihivasok... :-) -
berci73 #3883 Latom nyomjatok felfele a palyakat, de ne feletsetek el, az emelt palya szintek mennek !!! En normal ng++ on mar nagyon eros voltam, fel kellett nyomnom Looking Glasst ng+++ ra , de itt mar szinte alig serult meg a tamadasaimtol, sok ido kellett neki, de sikerult... -
#3882 Érted... lineáris a játék én meg most pihentetem már majd' 1 órája, mert lementem a Majula hole-ba és kb. vagy 5 felé tudnék most elmenni.
Lineáris. Az. Mi más. -
berci73 #3881 Az jo, ha tudod, h. nem ez a jatek valodi moon kardja... kekes zold.. -
berci73 #3880 Lucatiel meg volt mar? -
#3879 milyen bossról beszélsz és milyen jutalom?:)
-
#3878 Feltoltam NG++ -ra is, nem volt nagy szám ... igaz itt a boss már majdnem megölt 2x is, a lövése nagyot sebez ... de Jugo barátunk nem rest kaszabolni és jól bírja ...
Megvolt a 3 boss ölés, úgyhogy meg is keresem a megérdemelt jutalmamért :) -
#3877 Pont ezért is jó ez a rész, mert vannak plusz dolgok az NG+ -ban, nem csak ugyanannak az ismétlése nehezebb szinten. -
#3876 hát ez nagyon mocsok dolog na mindegy most szerencsém volt:) -
#3875 rendben bocsi.:) -
berci73 #3874 Myselor, ne loj le mindent, en ezert mar kaptam.. -
berci73 #3873 tudtuk, h igy lesz... már bocs... -
#3872 NG+ -ban lesz még ilyen :) -
#3871 srácok hát ez meg mivolt?lost sinnernek neki esek nyugodtan,erre harc közepén beinvadel két gépi piromágus hát kész agyam eldobom még rájuk is figyelni,izgi volt.őket lecsaptam először aztán jól levertem azt a kurvát is :DD ezt nem is tudtam hogy lehet ilyen,de ez mekkora köcsögség már komolyan xd -
#3870 aha oksa, hagyom is, mert bele is haltam :D -
#3869 Ha alul megjelenik egy hosszú csík a HPjával, akkor igen. Ha nem, akkor haggyadd... majd később még összefutsz vele. -
#3868 Srácok, most ott tartok, hogy egy repülő sárkány vagy valami repülő cuccos ledobott egy nehéz páncélos nagy kardos ürgét az egy boss? :D -
#3867 MerlinW, ha jól tudom, szerintem nem fog PS3-at verni, egyszerűen nem akar. -
berci73 #3866 Tinman, a Merlinnek ne ajanljuk a DeS t Lv1 es vegigjatszasat? :-) , tenyleg , nem is rossz otlet magamnak... -
#3865 Earthern Peak-ben találkoztam vele legutóbb. -
Janeszkusz #3864 Megvan köszi szépen!!!Már csak az érdekelne,hol lehet eladni a cuccaimat,ha a kalózos résznél eltűnik a faszi. :D
-
Janeszkusz #3863 Köszi Rony94.Esetleg a nevét le tudnád írni a gyűrűnek?
-
Rony94 #3862 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Heide's Tower of Flame-ben van egy ládában pont a köd átjáró előtt közvetlen. (előtte még le kell engedni a kaput hogy odajuthass) -
berci73 #3861 illetve, kesobb mergezodsz meg , mint normal esetben... -
Janeszkusz #3860 Sziasztok
A kalózos résznél találkoztam egy iszákos emberrel akinél el lehetett adni a cuccaimat,de amikor következőnek elmentem ugyanarra a pontra az ember már nem volt ott.Ez csak egyszeri alkalom lett volna?Hová tűnt a faszi?Lehet valahol másnál is eladni a fölösleges cuccaimat?
Jaaa...meg említették nekem azt a gyűrűt amivel csak 75%-ra esik vissza az életcsík,ha meghalsz.Annak mi a neve?Vagy van esetleg egy vidi,hogy kell megszerezni?
Köszi -
Rony94 #3859 Hát szerintem az is ugyanolyan gyorsan megy le mint gyűrű nélkül. -
#3858 A templomos boss előtt felnyomtam a játékot NG+ -ra (meg akarom szerezni a kék kardot), rádobtam a bigyót a sátorban a tűzre, jövök ki, erre két buzi nagy disznó úgy nekem rontott, szaladtam mint a kis nyuszi :D előtte itt kismalacok voltak, mondom mieeeez :D
Aztán persze a nyárson végezték :) -
berci73 #3857 Nem ez meg nem Bligjtt.... maj kesobb jon.. -
berci73 #3856 Rony, a gyuru hasznalataval, a mergezes lassabban veszi le a HP det.. -
berci73 #3855 Folyamatos beszamolot kerunk.. mar ujra bizsereg a verem el kellene kezdenem az 5. vegigjatszast valami trukkos modon v . nyomok ujra egy kis DeS ... -
Rony94 #3854 A Skeleton Lord most elsőre meglett. Meglepően könnyű volt. Egyetlen flaskát használtam el öszz-vissz. Viszont azt hiszem elértem Blighttown 2.0-t, azaz Earthen Peak-et. Viszont lehet tévedek, mivel Majula-ban is van egy nagy üreg, lehet hogy az Blighttown megfelelője. Mindegy, a lényeg hogy eléggé szívatós helynek tűnik Earthen Peak meg Harvest Valley.
Azok a nagy gólemek eléggé lassúak és könnyen halnak, de ha bekapok egy magic attack-ot, akkor az életem 3/4-e lemegy, tehát vigyázni kell vele is. A hammer-es, pocakos takony ellenfél is levert már egy-párszor. A poison resist-es gyűrű meg most micsoda és minek lett berakva a játékba? Semmi változást/javulást nem vettem észre. Nagyjából ugyanolyan gyorsan kapom el a poison-t és ugyanolyan lassan telik is le. -
berci73 #3853 Tuti, h. lesz 1-2 amit nem fogsz kimaxolni.,. 1000 PvP gyozelem.., stb -
#3852 Sentineleket öltem ma meg vele, most indulok majd vele Bastille-ba. Lassan de haladok, három karaktert ápolgatok:) -
#3851 Hát ezen a kis irományon jót derültem, de így elolvasva egyet tudok vele érteni. :D Benhart of Jugo the most badass character -
#3850 Tegnap nálam 5-en jöttek, mikor lvl40-es sorcival rohangáltam velük:) Másodszorra sikerült:) -
berci73 #3849 ez jo... :-)))))) remelem, meg mindig Lv1-es... -
#3848 És azt kihagytam, hogy most valóban van értelme a pvp-nek, mert nagyon jó kis rewardokat ad ... mint pl a Bell Keepereknél minden győzelem után kapsz egy Titanite Chunkot ... Rank 1-en egy Titanite Slab-ot is, meg később péncélszetet.
A patkányoknál mindegy győzelem után egy Pharos követ, 30 patkányfarok után megkaphatod a sunnyogó gyűrűt, stb ...
Most kb mindegyik covenant ad valami jó kis dolgot, tervezem is, hogy mindegyiken végig megyek, mert most van értelme :)