Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terawatt
Mondjuk ez egy hülye kérdés volt a flaskjaid számát nézve /bár ng+ is lehetett volna akár 😛 /

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Lunki88
Nem, a Looking Glass Knight a kastélyban. 😊
Terawatt
Bádogember? 😊 Pursuer? Grat hozzá ^^

Lunki88
Na meglett a bádogember is, nagyon sokat szenvedtem vele mire sikerült. Még jó hogy nem mentek a szerverek így játékost nem tudott idézni magának csak npc-t. 😄 Ez a set amúgy nagyon hülyén néz ki szerintem.
Shep
Hát én meg egyre inkább afelé hajlok ,hogy még 1 végigjátszás sem lesz. Úgyis jön a Bound by Flame ami sok szempontból jobbnak ígérkezik, mint ez, aztán lehet mégsem lesz jobb, majd elválik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Feje a sérülékeny pont, a lábai nem sebzõdnek, meg még le is pattan róla.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Terawatt
Nekem az tetszett. Fõleg amikor még lõttek téged is mellé. A travel az tényleg nagyon jó, plusz még egy pont aminek lehet örülni, hogy már ennyi helyen járt az ember. 😊

Megint neki álltam, és harmadjára lement a nagy pókboss. Csak én éreztem úgy, hogy fogalmam sincs hol lehet ütni? 😄 Fején biztos sérülékeny volt, de a hülye zweihanderem mindig elakadt a lábaiban. Mókás volt, de túléltük. Npct egyszer healeltem amikor tudtam, mert megdöglött volna. Imádom ezt a karit. 😊)

davidka003
Nincs annyi titok NG+-ban, hogy megérje a szopást.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Mondjuk az is igaz, hogy nem tudom eldönteni, hogy miért nem nyomok NG+-t.
Elsõ részt 4-szer vittem végig. Itt nem érzek rá késztetést.
Vagy az van, hogy már nem lehet ugyan azt lenyomni a torkomon vagy az, hogy a 2. rész gyengébb.

Bizonyos dolgokban jobb, talán másban gyengébb.
Szvsz "kiöregedtem" abból, hogy ugyan azt újra lenyomjam csak nehezebb szinten.

Inkább játszok más játékokkal. Annyi van még.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
Egy szerintem sokkal jobb volt, ott nem kellett ügyesség csak szépen nyugodtan taktikusan játszani, itt meg mindig nyomja a hordákat, meg a pályán végigkövetõ elleneket, idegesítõ bossharcok. Marha nagy bejárható terület csak éppen értelme nem sok van, mert olyan üres, mint a tenyerem. Mondjuk az is lehet, hogy egyszerûen elég volt nekem az elsõ rész és ez már nem hiányzott. Mondjuk a bádogos tuti élvezi minden percét, még mikor századjára megy végig ugyanott azt is. :d

Shep
Ja amúgy a kedvencemet nem is mondtam még. Belockolom a tagot, elõttem áll erre a karakterem meg fogja magát megfordul és maga mögé vág, a másik meg jól hátba szúr.

davidka003
100-szor idegesítõbb volt az elsõ rész.

Itt van teleport a kezdettõl fogva és nincs idióta ügyességi rész(Sen's fortress)

Shep
Nem az a patkány, ott még nem jártam, ez a másik.

Shep
Nem is próbáltam ütni de az elmenéssel volt gondom, de nem érdekel, elég nekem a fõ szál de lassan úgyis kezdek besokallni a játéktól ezekkel a direkt plusz idegesítõ dolgoktól a hajam az égnek áll már. Érdekes, hogy az elsõ rész ebbõl a szempontból sokkal jobban össze volt rakva.

Fpocok
Én már rájöttem arra, hogy amikor kiírja, hogy jön a boss, akkor utána 5-10 seccel fog leesni a bejárat közelében.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Terawatt
Patkány bosshoz csak aoe kell aztán meg kiteolod õket és szép lassan mindet megölöd. Illetve ha a bosst megölöd (egyik patkány a sok közül 😄 ) akkor a maradék elszalad. 😊

davidka003
Csak úgy mondom, hogy nem kell ütni a boss-t. El kell menni a kör pálya végére és meghúzni a kart. Ettõl összeesik és lehet ütni.
Kb 5-6 csapásból meghalt nálam.

Shep
Na jó feladtam, megint a falat ütöttem, mikor azt hittem, hogy a csontit nézem, elmennek a picsába a készítõk, hogy még ezzel is nehezítik a dolgot, és tuti nem azért, mert így akarták, hanem mert balfékek.

Myselor
am dúrva lett most így a hp-m fél képerényõig ér kb :"D elég keménynek érzem magam így 140lvl körül 😄
Myselor
nyugi én is szoktam magamon néha annyira balfasz vagyok xd
Myselor
hát elég hülye a kamera sokszor de hát na 😊
Shep
Mégsem, mert mondom, elindulok a másik irányba, ja csak ott meg egy rohadt nagy árok van 😄 Na de legalább röhögtem egy jót mikor belezúgtam 😊

Fpocok
Ash Knuckle ring vagy mi mit csinál? Mi az a peri izé?
Nincs poison elleni ring valahol?

Shep
Na utolsó próba, ha most nem sikerül otthagyom, mint a retkes patkányt.

Shep
Ja, egyszerû, ha nem szívnék a szar kameraállás miatt.

Myselor
jah D: az nagyon egyszerû pedig
Terawatt
Executioner's chariot ahogy kivettem. 😊

Myselor
melyik boss?😊
Shep
Ja a rohadás esne bele, nem tudom ott hagyni. De a hót béna kameraáláls is öcsém, 5x legalább azért haltam meg, mert nem láttam ,hogy hol állok, viszont legalább rájöttem ,hogy a villámot nem szeretik a nyamvadékok.

Fpocok
Pedig meg akarod ölni. Ami mögötte van... akarod. 😊

Terawatt
Akartam mondani, hogy opcionális, engem annyira elkapott egy másik útvonal, hogy utólag tudtam meg, hogy van olyan, de a boss reward nem érdekel így hát ez most kimarad az életembõl. Jó kis fightnak tûnt. Majd ng+ban ^^

Shep
Na de úgy látom nem kell nekem itt idegelnem magam, opciós boss, hát akkor majd valakinek eladom az opciómat én meg megyek tovább a fõszálon. 😊

Shep
Olan szívesen mennék azt szét golyószóróznám az egész rohadt kócerájt, aztán lovagolhatna a hülyéje. Leginkább az tetszik ,hogy engem 1 suhintással megöl a kocsija, a csontvázak meg lazán kibírnak 2-3 kört is.

Shep
Ez a retek láda lovas is és a szaros csontvázai, hát nem hiszem el, hogy ilyen szarokkal szívatnak be.

Terawatt
Van egy npc, ahol meg lehet nézni hányszor haltál Majulában. Õ meséli a dolgokat. Utólag néztem én is sajnos, hogy fosta a jó infókat.

Terawatt
Aranyos a kicsikéd. Erõs? 😊

Fpocok
Hát igen, azért így másodjára le is ment.
Ez a szörnyû a játékban, hogy nincs sztorija. Ha lenne valami története és egy kis utalás, akkor nem kéne a netrõl nézni.

Terawatt
Gázos a hangulata, szó szerint <#hehe>

davidka003
Mérgezõs medúzánál? Hát ott én se jöttem volna rá.

Egyébként szerintem az iszonyú szar helyszín meg ami elõtte van. Nincs hangulata szvsz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

YEAH!!! Alig vártam, hogy meglegyen ez a fegyver !!! 😄 Gyorsan fel is toltam +10 Lightningra.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fpocok
Sajnos 2-3 óra után sem jöttem rá, így szégyenlem, de meg kellett néznem, mit kell csinálni 😞 Nem jöttem volna rá.

Oké megvan, ha a Company of Champions covenantba vagyok akkor summolni se lehet...

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Terawatt
Egy egész cod kampány annyi, szal ez relatív. <#idiota>

Nem tudom miért de nekem nem enged summolni segitõ npc-t se a mirror knightnál, se a Supra Demonnál. Pedig mindkettõnél beszéltem már az npc-vel. Hiába nyomom be a Human Effigyt semmi.

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Myselor
oh értem.hát akkor valszeg én is holnap a végére érek 😊 gondolom inkább csak bossok lessznek utána már. nagyon durva a vége?
davidka003
Dranleic után szvsz kb 4 óra alatt letudható. Nagyon rövid már utána.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Elsõnek volt története? 😊

Myselor
draglenic után már ennyire nincs sok?ma kezdted úgy tudom azt a részt te is
davidka003
Na én végigvittem. Azt mondom ne a vége miatt játszatok vele. 😄
Pályák, bossok nem voltak rosszak. Sztori szokás szerint nem nagy szám. (elsõnek több sztorija volt)

wantonly
Nálam egy-két órája nem megy online a játék.

"Dark Souls II service is not available."

Nálatok?