8811
Dark Souls II
-
Zozo0122 #4007 De már elérte azt a szintet, hogy nem nagyon tudják legyőzni érted(azért van ami igen :D)...sok kihívást már nem nyújtana az NG+ sem, lazán lenyomom asceticcel is a bossokat:( Inkább indítok majd egy új mágust, ez meg megmarad baromkodni :) -
berci73 #4006 Ne dobd ki a karit, emelt szinten akár 2-3 óra alatt össze tudsz szedni könnyen 1 millió lelket, Soul Vessellel meg operáld meg a karidat... -
Zozo0122 #4005 Sőt még többet is, szerintem csak az Old Dragonslayer egymás után 7x legyőzéséből kaphattma szinte ennyit, mert ugye minden NG+ al többet ad valamivel :D -
Zozo0122 #4004 Nem megyek ezzel a karival NG+ra, ahhoz már túl sokat baromkodtam vele,meg elpazaroltam dolgokat mióta végigvittem, azóta legalább vagy 1 000 000 lelket hagytam csak úgy elúszni :D -
berci73 #4003 na jaaa... -
berci73 #4002 NG+ előtt vedd meg az összes Slabot, Twink T., Petr. Bondot... fontos!!! -
Zozo0122 #4001 Amúgy a vörös színűek elég poénosak :DDDDD -
berci73 #4000 ebben nem vagyok biztos... -
Zozo0122 #3999 Hú tényleg... bocsi :) Most nézem, végülis nem vettem tőle semmit, mert mindenből csomó van :D -
berci73 #3998 Igen, ez lehetett.. jól gondolod.. -
berci73 #3997 Sajnos ez nem így van, shardot, large shardot és chunkot tudsz venni korlátlanul, a többi korlátozva van ... sajnos... -
Zozo0122 #3996 Nem bug, egy idő után ez történik. Legalább látod előre, hogy kihagysz e valahol titkos bonfire-t a továbbiakban :) -
Skyline #3995 Az uncharted trilógiára köpködne, én is köpködök, az első részt imádtam aztán rohambutulásba ment a sorozat.
Primitív COD szintű csőpályás hentelde lett belőle TPS nézetben minimal kalandelemekkel...
-
#3994 jah értem oké .most én is idézgetem be az embereket lucatiel már 2x volt :) ő is ad valamit ugye? -
Zozo0122 #3993 Visszajönnek azok...amiről Tinman beszél azt én is sokadszorra kaptam el. talán az történt, hogy Tinman belelőtt, majd a lövés elejétől a gyík lezuhant és belehalt. Szóval nem csak lesunnyogott a sziklán. -
berci73 #3992 Korlátlanul lesz, sőt már most van, farmolj a Bell Keepers covenantban, a Belfry Luna-ban használd a Bell Keeper's Seal gyűrűt onlineban, ha megállítod a játékosokat, lenyomod a gép által adott játékosokat az ő adott pályáikon, akkor kapsz Chunkot, könnyen menni fog... -
#3991 Nekem bebugzott a játék ... a travel alatt megjelentek fantom bonefire helyek, amikre persze nem tudok menni, ilyen foltos izék. -
#3990 3x be kell idézni bossfightra a tulaját, és neked adja. Ez az egész felszerelés amit ad, nem ezekkel nyomulok :) -
#3989 Eddig nekem is visszajöttek a lizardok ... szerencsére. -
Zozo0122 #3988 Amúgy se keseredj el, ha kihagysz 1-2 gyíkot, mert a játék végére bármilyen kőből tudsz majd venni bármennyit! Meg addigra annyi sok helyről összegyűlnek + lesz egy hely ahol kész gyíkszaporulat van :D -
Zozo0122 #3987 Ne aggódj, bőven lesz még chunk :) Hamarosan farmolni is fogod tudni... -
#3986 Megnéztem wikin, buktam Chunk-ot... az nagyon kellett volna. -
berci73 #3985 akkor majd nézd meg ezt a részt magasabb szinten, majd emlékezz az írásomra... :-) -
berci73 #3984 elfut, leesik, meghal... bár szerintem a soulod nem nő... lassan passzolok.. :-) -
berci73 #3983 egyébként majd próbáld ki máshol, ha meg fogod sebezni, vissza fog jönni... -
#3982 1x sem öltem meg.
A banditák is ott vannak még javában... de a lizard nincs :-( -
berci73 #3981 Tinman, lehet, h. a lizárdok is csak az alap ellenfelek megjelenési számában jelennek meg az adott pályákon?, szerintem igen... -
#3980 Ha lesz időm felveszem neked... nincs ott, pedig csak talán egy 80-as sebzés érte és el is menekült. -
#3979 720p helyett 1080p lesz, magasabb minőségű textúrák, élsimítás hegyek, 60 frém és persze indulóban benne a DLC.
Erősen arra fáj a fogam. Ha lesz DeS 2 PS4-re van a From Soft domborít valami ütőset oda, máris 2 cím van ami miatt kötelező lesz PS4-et vennem majd. Persze ez még nagyon messze van.
Nem veszek konzolt, ha minimum 10 db. engem nagyon érdeklő cím nincs rá. -
#3978 jólnézki az a fegyver pontosan hogy kaptad meg? :D am a pajzsod tényleg ez?vagy jobbat is használsz ? :D -
berci73 #3977 DE, HIDD EL NEKEM, ÉN UGYAN ÍGY JÁRTAM OTT, NEKEM MINDIG VISSZAJÖTTEK.. LASSAN KÖZELÍTSD MEG ŐKET, EGYÉBKÉNT OTT NEM NAGY VESZTESÉG... -
Rony94 #3976 Tetszik a kommented. :D -
#3975 Osztom :-)
Csak ne kezdjen el farmolni a tudjuk mire, a tudjuk mit, mert az borzalom és nekem NAGYON NAGY szerencsém volt.
Ismerek olyan magyar játékost, aki HETEKEN keresztül csak arra az 1 kőre vadászott. -
berci73 #3974 Rony, tetszik a gondolkodásod... -
Rony94 #3973 Harvest Valley-ban van az a rész ahol NÉGY darab Sickle Wielder van. Ma azzal próbálkoztam párszor, de csak vereség lett a vége mindig. :D Jó szopatós rész ez is. Nekem már kettő is sok lenne, na de négy!!!! Lehet ide is magasabb szinttel kéne visszajönnöm mint a három Ogre-hoz.
TIPPET NEM KÉREK!!! Köszönöm. -
#3972 Nem.
Hunted Copse -> Balra fel, 3 "bandita" + 1 lizard.
4x elfutott a rohadék. 5.-re na mondom kicseszek vele, lenyilazom. Egyet belelőttem messziről, de rögtön megindult, utána már nem találtam el.
Soha többé nem jött vissza, azóta már elmentem máshová, kiléptem, beléptem, kikapcsoltam a gépet újra be és ott már nem jött vissza. -
#3971 Na, meglett a megérdemelt jutalmam :D
várnom kellett míg újra összefutok vele, így a dupla Dragonrider után kaptam meg ...... de megijedtem először, mikor bemegyek és dupla HP csík jelent meg ... aztán elég szépeket ütöttem rájuk, valahogy meglett, pedig a pajzsom is rongyosra tört, volt 1-2 necces pillanat, 1 estussal mentem be ... szerencsére voltak köveim :)
-
berci73 #3970 Tinman, vissza fognak jönni a Lizárdok, akkor is, ha megsebezted őket... -
#3969 És GTA5 ... mert PC-n ki tudja mikor lesz ... PS3-on meg meglepően büntet ahogy kinéz, iszonyat jó ... első napos vétel volt, rongyosra játszottam :) -
#3968 hát de ez az alapnál azért jóval szebb... sőt :D