8811
Dark Souls II
-
#4048 Hát azt te döntöd el, mennyi kell, de 50 fölé nem éri meg menni. -
#4047 virgből amúgy mennyi az ajánlott?40 az elég? -
#4046 hát jó csak ahogy néztem tipikus mágus harc van egy része amikor meele esélytelen ott ahogy levettem.meg nem is igazán értem hogy kell előhozni őt :D szóval hagytam inkább :) -
#4045 hát igen jól elvan rejtve az biztos xd nem a szokott modon van elénk tárva.:) hát most a project beast készül amit nagyon várok már hogy mi lesz belőle :D -
#4044 Pedig a Darklurker bossfight nagyon jó lett:) Van vagy 10 féle támadása, osztódik, teleportál, varázsol, stb:) Igazi üdítő boss. Én imádtam. -
Zozo0122 #4043 De senki sem tudja pontosan :D Csak találgatni lehet...biztos lesznek akik majd máshogy gondolják a dolgokat, de biztosat nem lehet tudni :D Ezért marha jó szerintem a történet :D Sokan mondják, hogy nincs történet - de van, csak marhára el van rejtve :D Ez a Dark Souls, még a rohadt történetért is meg kell küzdeni és gondolkodni :D Ki tudja legközelebb mit találnak ki (mert nagyon remélem, hogy már most nekiálltak titokban fejleszteni a 3. részt - sőt talán már rég elkezdték új generációs konzolokra és remélem PC-re is) :D -
#4042 aham én is ezen gondolkoztam amúgy régóta.igazából nem igazán van kedvem küzdeni sem vele,lehet hogy ng+ leverem még de eddig nem érzem azt hogy kéne.ez ilyen nálam mint ahogy a darklurkeres hülyeség sem érdekel xd nincs miért az ancient dragon érdekelt imádok sárkányokat ölni de az se a jutalomért ment.a többi mind érdekelt és gondoltam jó lesz a harc de vendricket megölni elég hülyeség nincs amiért megérné számomra.a harc is borzalmas vele lehet mondani hogy könnyű de nem az,kinek mi.és hát nem hülyeség amit mondasz nagyon érdekes elgondolás szerintem nem annyira pontatlan,de majd egy okosabb biztos kijavítja :D :) jó a története tetszik nem egy nagy dolog de jó és hangulatos a felépítése :) -
Zozo0122 #4041 Vendrick biztos, hogy nem gonosz. Nagyon sokat gondolkodtam most ezen, hogy ő kicsoda (kb. fél órája ezen agyalok és közben járom a helyszíneket) de azthiszem megvan :) Leírom spoilerbe a gondolataimat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, Vendrick az első rész főhőse. Sőt Drangleic = Lordrannal az első részből, de ezt úgy kell elképzelni, hogy itt akár 100 000 év is eltelhetett azóta...konkrétan már nem is emlékeznek Gwyn nevére, vagy a többiekére. Mikor legelőször Majulában megálltam a szobornál és lenéztem a falura, már akkor nagyon ismerősnek tűnt valamiért...most jöttem rá, hogy az egész az első rész végének a helyszínére épült. (Kiln of the first flame) Nézzetek el a távolba, az a furcsa híd + az aréna ahol Gwynnel küzdöttünk ezek akár annak a maradványai is lehetnek. A ház is furcsa az alagsorral...mintha az alagsorban a Lordvessel lenne darabokra törve...nézzétek meg! Vendrick (mondják is, hogy már anno legyőzte a Great Soulok hordozóit - tehát biztos, hogy az első rész hőse) miután megölte Gwynt, elfoglalta a trónt, majd felépítette a saját királyságát. Ezután rendben mentek a dolgok, de szép lassan vsiszatért az átok (a ciklus újraindulása miatt) és megjelent Nashandra, aki rávette, hogy lopjon el valamit az óriásoktól. Nem tudni mi volt az, talán a Giant's Kinship és ezzel teremtette és parancsolt a gólemeknek, amik a játék végén is vannak - velük építette fel a kastélyát is. Na most a gólemek segítségével elzárta az utat a tróntól és a lángtól, így megakadályozva, hogy bárki is háborgathassa. Nashandrának ez nem tetszett, ezért Vendrick óvatos volt és megalkotta a King's Ringet és elzárt minden fontosat Nashandra elől, majd fogta a gyűrűt és elmenekült előle. Elintézett mindent, hogy Nashandra ne tudja őt követni, ezután az évezredek alatt szép lassan hollowwá vált ő maga is. Mikor találkozunk vele teljesen öntudatlan kb. Előfordulhat, hogy elhagyta a lelke, vagy egyszerűen újjászületett, valószínűleg a mostani hősünkben, mert pl. a macska is megjegyzi, hogy olyan szagunk van mint a királynak volt. Így tehát ha Vendrickkel küzdünk, akkor önmagunkkal küzdünk. Valószínűleg tényleg a Giant's Kinshipet lopta az óriásoktól, ezért tudjuk csak óriás lelkekkel sebezni őt...valószínűleg óriássá változtathatta önmagát (ezért ilyen nagy) és így szinte sebezhetetlenné vált...nagyjából ezek járnak a fejemben:) Bonyolult a lore az biztos, sőt az is, hogy amit leírtam valószínűleg több ponton hibás. Gondolkodni kell majd még ezen, meg nem árt még 1-2 végigjátszás :) -
#4039 Nekem az Iron Keep-i lizard csinálta ezt most:) -
#4038 GoW 1-2, Colossus-t kimaxoltam PS2 emulátoron:) Egyébként nem azt írtam csak a DeS miatt, hanem hogy 2-3 játék miatt:) Első sorban a Naughty Dog és Quantic Dream játékai miatt venném. Bayonetta meg a hasonló japán idétlenségek nem vonzanak. DMC-től is mindig kivert a víz.
Majd talán egyszer.. Most jobb helye van a pénzemnek máshol:) Most költöttem majdnem 1 misit biciklire, edzőgépre és a házra... Emellett az én igazi hobbim az utazás (miután napi 10 órát ülök a gép előtt ez érthető lehet) és mint tudjuk az sem két filléres hobbi:) -
#4037 Ezt nézzétek meg:) Mióta ezt láttam, nincs gondom a Bell invade-erekkel:) Mellette Fire Storm-al és Poison Mist-el rombolom az önbizalmat:)
Egyébként beléptem a Heirs of the Sun covenant-ba és három fővel farmoljuk a boss-okat. Najkát öltem 2 órán át, az eredmény 150k lélek, 7 effigy, 5 chunk és pár egyéb apróság:) Persze szintet is léptem a covenantban 2x:) -
#4036 oké már megvan:) -
#4035 hogyan lehet újra rakni a pontjainkat?mit kell használni?és visszakapom a lelkeimet?vagy hogy működik ez valaki leírná pontosan?:) -
#4034 köszi szépen jó kis leírás akkor végülis vendrick nem rossz,de őt még mindig nem értem ki volt előzőleg. itt valaki azt írta ő volt az első rész hőse aki újjászületett.amit még nem értek akivel most vagyunk ő csak egy újabb chosen undead vagy van valami köze az előzőhöz?:) a többi érthető főleg mivel nézem közben az első rész végigjátszását tinman mesterünk videóit :D így főleg ismerem már a bossokat és a történetet is elolvastam. -
Zozo0122 #4033 Tudom használni, de inkább kiírtam az elejére, most így kényelmesebb volt. Egyébként is ezek csak spekulációk abból a videóból, amit MerlinW linkelt, nem tekinthető 100%-nak. -
Zozo0122 #4032 Van még pár dolog egyébként:)
SPOILER!
A Drangleic kastély tetején be van zárva egy Malfinito - valószínűleg Nashandra ejtette foglyul, hogy megtudja hogyan mehet Vendrick után.
Az Old Dragonslayer természetesen az öreg Orstein koma újjászületése - még a gyűrűje is ugyanaz.
Van ez az Aldia nevű fickó. Lord Aldia...ugye aki visszavonult kísérletezgetni Aldia's Keepbe. Ő Vendrick testvére, és egy sárkányt akart magának újraéleszteni méghozzá elfogott óriások lelkéből. Sokat készített is, sőt önmagát is sikerült sárkánnyá alakítania. IGEN! Az Ancient Dragon maga Aldia!:) Mikor meghal Giant Soult dob - tehát sikerült a kísérlet és tényleg óriások lelkét használta :)
Aztán vannak még ilyen apróságok, hogy például Captain Grummond páncélja a Drangleic set ugye, akivel találkozunk az egyik óriás emlékeiben stbstb... de ezek már tényleg egyértelmű dolgok :) -
#4031 Nekem az első gondolatom, hogy meg kellene tanulnod a spoiler tag használatát... -
Zozo0122 #4030 Na szóval nagy vonalakban, saját gondolatokat is belefűzve:
SPOILER!
Ez az egész átok úgy ahogy van mindig újraindul, ez egy ciklus, ami az Első Láng meggyújtásával indítható újra. Ugye az első részben Lordranban jártunk, most Drangleicben. Az első rész végén meggyújthattuk a lángot, ezzel újraindítottuk a ciklust, és ezzel minden lélek "újjászületett". Vagy újra testet öltött. Mi pedig belehaltunk, és a hamvainkból, a maradványainkból lettek a sublime bone dustok. Ezután több száz év eltelt, több karakter mondja a játékban, hogy királyságok épültek, majd tűntek el egyazon helyen. Egyébként a tárgyak leírásából rengeteg dolog kiderül ám! Na most akkor, a ciklus újraindulásával a legerősebb lelkek is újra testet öltöttek: igen a 4 great soul. Nézzük őket:
The Lost Sinner
Igen, ő nő. Biztosan észrevettétek, hogy amikor rátok néz, a kis bogár ami a szemébe mászik úgy néz ki, mint ami az Izalith-i boszorkányból megmaradt az első részben. Ugye a Lost Sinner a régi bűneiért bünteti magát - amikor korszakokkal ezelőtt megpróbálta az első lángot lemásolni, ezzel megteremtve a Chaos Flamet... + a világra szabadított egy rakás démont. Biztosan emlékeztek a jó kis bossokra az első részből...Taurus Demon, Capra Demon, Adylum Demon, Firesage Demon stbstbstb de jó kis bossok voltak azok! :)
The Rotten
Ő Nito :) Hasonlóan is néz ki, magába nyelt rengeteg testet. Valószínűleg később ugyanúgy csonttá rothadna ő is, mint Nito, egyenlőre még "élő" hollowokból áll össze, ha jól megfigyelitek. Odalent vár a sötétben az elfeledett, eldobált dolgokat gyűjtögetve és mindent elnyelve. Többször említik a játékban, hogy ami nem kellett valakinek azt a lyukba dobták.
Duke,s Dear Freya
Ő a sárkányok árulója :) A jó öreg Seath. Hát persze :) Már a sárkánytetem is árulkodó fölötte + az ősi emlékeibe is bele lehet menni...valószínűleg még azokból az időkből, amikor Gwynék harcoltak a sárkányokkal. Seath elárulta a sárkányokat, így sikerült őket legyőzni. Meg ugye ez a "Duke" is árulkodó, mert Seath tekintette önmagát egyfajta hercegnek, miután Gwyn adok neki egy szép nagy könyvtárat Anor Londoban, hogy ott kutathasson a halhatatlanság után...de aki játszott az elsővel, az ezt tudja :)
The Old Iron King
Na igen. Itt az első rész főbossa :) A jó öreg Gwyn, dicső napjaiban a Napfény, később viszont már csak a - parázs? (cinder) ura. Ő született újra, majd épített magának egy új királyságot Iron Keep stb. tudjátok...a lovagjai is eléggé hasonlítanak a Black Knightokra + amikor meghalnak a hangjuk is ugyanaz :) Valamint több helyről előkerülnek a régi jó varázslatai is.
Nashandra
ő Manus, az Abyss Ura, mely egyfajta sötét szakadék volt az első részben(DLC), ami mindent elnyelt. Széthasadt, de lassan újra összeáll drabjaiból ez a sötétség. Újjászületett Nashandraként, és elcsábította Vendricket, majd a királynője lett. Ő vette rá az óriások elleni háborúra is a királyt, majd Vendrick miután rájött romlottságára elmenekült előle. Pontosabban, nem akarta őt a trónra engedni...a lánghoz. Vendrick próbálta megőrizni a királyságot amit felépített (Drangleic). Magával vitte Velstadtot is, hogy őrizze. (jó kis harc)
Nashandra nem tudta őt követni, mert amíg szól a dal Shrine of Amanában, addig ő ott nem jut át, ezért énekelnek folyamatosan a Malfinitok. (zöld ruhás lányok) Ezért vna szüksége ránk, hogy a King"s Ring megszerzésével, majd később megnyissuk neki az utat, és miután legyőztük a Trón védelmezőit utánunk jön:)
Röviden ennyi a lényeg. Remélem nem írtam hatalmas baromságokat, nekem így jön le a story:) Ha hülyeséget írtam, akkor elnézést. Mit gondoltok minderről?
-
#4029 Pedig az az erdő volt a legparáztatósabb rész :) mikor a semmiből backstabelt egy láthatatlan ellenfél, majd beszartam :D -
#4028 értelek,hát kiplatinázni nem szeretném még ng+ban megyek egy darabig iron keepig szerintem .ott el leszek egy darabig :D aztán majd meglátom. -
#4027 hát én nem teljesen értek mindent,úgyhogy én igényelném :) -
berci73 #4026 Zozo, várjuk... köszi... :-), így egyszerűbb :-) -
Zozo0122 #4025 Nekem csak a shaded woodsal van bajom...mert a többi helyszínhez képest kidolgozatlan és igénytelen, valamint egyetlen boss (Royal Rat Authority) ami bénán lett megcsinálva :( -
berci73 #4024 Myselor, én, általában úgy szoktam, hogy legelőször megismerem a játékot, egy normál végigjátszás, majd jön a játék kiplatinázása, végén meg már amikor nem tudok mit kitalálni, akkor jön a PvP, tesztelem, h. mit értem el... na ennyi... :-) -
Zozo0122 #4023 Ez a videó, amit nemrég linkelt MerlinW a storyról nagyon jó! Rengeteg rejtélyre választ ad, amiket nem is gondoltam volna :D Kegyetlen jól összefűzték a játékot az előző résszel. Aki nem tud angolul annak írhatok egy rövid összefoglalást, ha vna rá igény :) Itt a videó:
-
#4022 hát próbálok :D egyébként néha annyira béna dolgokat művelek komolyan xd de szerintem mindenki bénázik vicceseket néha :D -
#4021 Nem tudom mi a baja egyeseknek a helyszínekkel, szerintem barmi hangulatosak ... most végeztem a Glass Kingh-al ... az előtte lévő folyosó is nagyon állat volt, de utána a föld alatt ... hangulatbomba :) -
berci73 #4020 Myselor, fő az önbizalom, na ez tetszik... :-)))) -
#4019 jó azok még nincsenek meg.:) -
berci73 #4018 de kell pld. Third Dragon Ring, Ring of Blades+2 ha harcos vagy... nagyon ajánlott a Chloranthy Ring+2, Stone Ring... -
#4017 hát az a baj nem érdekel tényleg a pvp:) amúgy second dragon ringem van eddig,használom a life protectiont ha sok lélek van nálam.hp nővelőt
+2es vagy 3as nemtom hirtelen,meg változo ring of blades vagy a def növelő vagy a sok lélek gyüjtöset:) faaram armor majdnem maxon fegyverem bastard sword +10 tower shield +10 nincs ami ellenfél lenne ha nem bénázok xd -
berci73 #4016 a poiset legalább 75 ig nyomd fel a vérteddel, pyrod max legyen és gyors, 60%nál ne legyen magasabb a súlyszázalékod.. stb... mindig legyen sok staminád és mindig legyél gyors átlag kb. 8-900 as védelmed legyen... -
#4015 értelek hát végülis szerintem ilyen statokkal nem kell már kötelezően használnom dolgokat csak ami jólesik :) mágia meg annyira nem érdekel őszintén :D -
Zozo0122 #4014 Azóta utánanéztem, azután jelentkezik ez, hogy
[spoiler] bezsélsz Nashandrával a kastélyban. [/spoiler -
berci73 #4013 tíz elvesztett meccs után bele fogsz jönni, sőt később már élvezni is fogod, sajnos nem ismerem a gyűrűidet, a fegyvereidet, a vértjeidet, a varázslataidat, hiszen ezekre kell építeni a karit.. ne félj a Pvp ben mindenki így kezdi, ezt is meg lehet tanulni, ill. mások sem ügyesebbek, max. tapasztaltabbak.. ezáltal rafináltabbak, de nem jobbak, mint Te!!!... -
#4012 Ez is tippem volt, csak nem tudtam mi értelme ... amit megtaláltam azt megtaláltam, amit meg nem már úgysem érdekes ... elvileg :) -
berci73 #4011 Az a lényeg a megfelelő stat. kiválasztásában, h. ne kelljen nem kötelező gyűrűket használnod, de mégis muszáj pld. súly kérdés Royal Soldier's Ring, atn-ben legyen legalább 4 hely a tüzes varázslatok miatt... nézd meg az én karimat, már régebben leírtam... -
#4010 köszönöm.de merre fele fejlődjek már ?:) max mágia felé tudnék szerintem.vagy mit tanácsolsz?amúgy pvpzni nem szeretnék nagyon nem szeretem egyik játékban sem,béna is vagyok benne :)) -
berci73 #4009 szerintem, még van bőven hova fejlődnöd, de ez a szint már nagyon dicséretes, gondolom PvP-ni akarsz? -
#4008 amúgy 173 lvl szinten annyira nem látom már értelmét a fejlődésnek knightal virg 60 endurance 40 vit 25 strengt 50 dex 20 ugye raktam atn-re is hogy legyen slotom,most végülis rakhatnék intellectre meg a többi varázslós cuccra de a többi bőven jó már nem?:) van több száz ezer lelkem dde nemtom igazából annyira nem érződik már a fejlődés