Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg van valami kemény varázsló amit csak akkor érsz el ha csatlakozol egy bizonyos covenanthoz. Az is kimaradt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gavlan
Lonesome Gavlan
NPCs >> Merchants
Encounter:
No-Man's Wharf, the second floor of the house swarmed by the Dark Stalkers, on the uppermost level of the wharf, just before the bell.Sells a limited number of Consumables. Warning, these enemies will aggro you all the way into his room and burst the door frame down. Clear them before talking to him.
After he is spoken to and subsequently leaves No-Man's Wharf, Gavlan can be found in a small cave in the first poisoned area of Harvest Valley just behind the first Dark Magic Giant you encounter.
Sells a limited number of Consumables.
Doors of Pharros, up the stairs outside of the Gyrm Respite bonfire, in the middle of the spiral staircase, on the way to Brightstone Cove Tseldora.
Sells an unlimited number of Consumables.
Stays here for the rest of the game (not confirmed, switched back to No-Man's Wharf after i visited)
Allows the player to sell their own wares in return for souls, similar to Kingseeker Frampt in Dark Souls 1.
If he is killed in No-Man's Wharf a gravestone will be in his place which costs 3500 souls to talk to him.
He will gift you Gyrm Greataxe after purchasing 15,000 souls worth of goods from him and selecting "Talk"
Drops Gyrm Greataxe if killed
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A Demon's Souls és a Dark Souls után sikerült a héten kiplatináznom a Dark Souls 2-t is (PS3). Ha esetleg valakinek tudok segíteni, szívesen segítek, mind a 3 részben. A berci73 alatt tudtok a bossok ellen segítségként beinvédelni, bár NG++on vagyok. Higgyétek el, h. a Looking Glass magasabb szinten, fõleg szólóban iszonyatosan vértizzasztó tud lenni, ráadásul a Benhart-os küldetés miatt még rá is kell figyelned, hogy õ is túlélje a csatát. Nagyon örülök a fórumnak, a legjobb játékkal játszotok, bár szerintem a Demon's Souls nehezebb volt... Sok sikert és kitartást kívánok mindenkinek, egyébként a játék még az NG++on is sok újdonságot fog Nektek adni... :-) üdv. Mindenkinek Berci.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Köszi
Nem tudjátok véletlenül,hogy miért van az,hogy a kardomat kb. 6-8 csapás után újra kell javítani?Paladinnal vagyok,strenght-re pakoltam egy pár statit,de csaknem attól van nem?Elõtte clericet próbáltam és vele úgy elmentem a 2. bossig,hogy hozzá sem kellett nyúlni a buzogányhoz.Ráadásul a palánál már 3 fejlesztést is öltem a kardba hátha azért van ez.
Elõre is kösz a helpet. 😊
Kicsit fejlõdni kellett hozzá. Ez a lost bastille nagyon egy szemét rész. Az egy dolog, hogy minden második lépésnél le lehet zuhanni, de az egyetlen kulcs, amit találtam ott sem nyitotta azt az egy ajtót, így el kellett lõni egy homward bone-t, mert vissza sem lehet menni. -.-
Ideje lenne egy lightning és egy tûz alapú vad fegyvernek😛