8811
Dark Souls II
-
berci73 #4088 Myselor, remélem sikerült a karakter felépítésed? v. nem igazán? -
Rony94 #4087 Mytha kenterbe ver. Főleg a poison-el. Egyelőre gondolkodom hogyan kéne ezt megoldani, de eddig nem jöttem rá. Így késő estére már lezsibbadt az agyam. -
berci73 #4086 Sziasztok, kb. erről beszéltem a leveleiben, a figura nagyjából úgy gondolkodok mint én, nagyon hasonló a karakterünk is... nézzétek meg az előzetes saját karakterleírásomat... de azért őt is meg lehet szorongatni egy gyors közeli pyroval ill. Avelynnel, bár ez neki is meg van, mint láttuk... egyébként valóban nem rossz a kari, ügyes a build... -
Zozo0122 #4085 Ez brutális :D Ez a tag ebben a játékban élhet kb :D -
#4084 Az ilyennek nem kell HP-re pakolni, minek ... :D
Látom már, hogy imádni fogom ezt a harcot ........ de hát tök könnyű :D -
#4083 nagyon beteg a srác :D -
#4082 Ez egy állat.
-
#4081 jah jó :D bocs rosszul értelmeztem.amúgy az jó :D vannak ilyenek ^^ -
#4080 Mondjuk 269-es szinten már mindenre lehet bőven rakni (21m soul memory) ... azt kéne tudni milyen ott az élet ... vagy most mi a fene is számít és pontosan hogyan ... mert ha nem számít a szint akkor nem fogok egy rakat lelket elkölteni minden vacakra, hanem nyomom fel magam mint a güzü :) -
#4079 Nem belőlem, a köcsögből! Oh wait, I see what you did there!
Viccet félretéve: az egyik urna szétcsapása után ez volt a treasure. 20 db! -
#4078 Semmire sincs negatív hatással ... sőt :) én folyamatosan váltogatom őket, mert nem veszíted el az elért eredményeket :) -
#4077 az mit jelent hogy kifordult 20 lifegemed?:D am tényleg undorító hely xd -
#4076 Ez a gutter, amilyen rohadék tud lenni...ezért meg is lepett, amikor egy törött köcsögből kifordult 20 db lifegem :D -
#4075 Na ehhez hasonló játékosokkal nem szeretnék összefutni pvp-ben... Gyakorlatilag mindenféle build össze van gyúrva benne, és szinte esélytelen ellene nyerni.
-
Rony94 #4074 A covenant-okhoz direkt nem csatlakozom. Első végigjátszásban próbálok semleges maradni. Majd a többi végigjátszásban próbálgatom őket. -
#4073 Hmmm Ez a covenant még nincs meg nekem. Az bejövős, hogy lehet vele farmolni, hol lépek be hozzá? -
#4072 Túl az egymilliós eladáson -
#4071 Jók az animációk, meg nem is ... 'súlytalan', és az ütközéspontok sincsenek rendben ... mintha nem érnének össze a dolgok, kezdve az egymás ütésén át a terep ütéséig ... leüt a monszta a földre, és olyan, mintha ijesztgetné, azaz mintha meg akarnék ütni valamit de az utolsó pillanatban megállítom a kezem ... meg mikor gyepálják egymást is hasonló ... átütnek egymáson, ilyenek. -
#4070 Nálam 25-ön van, ez a statom, és tökéletesen elég ... a Drangleic karddal tudok 3-as (3x nagy üt) és 4-es kombót is (kis üt + 3x nagy üt), és szinte minden fekszik már kevesebbtől is + fent van a +1 -es stamina regen gyorsító.
PvP-ben meg pont nemrég vertem le majdnem egyszerre két emberkét fent Iron Keep harangnál ... bejött az első, rávadultam, fele HP-je volt mikor jött a második, de mire odaért szétszedtem, jöhetett ő is :)
Ha betalál az első nagy ütésem akkor még kap kettőt, védeni sem tudja, elgurulni sem, és már ugrott min a fele HP-ja. Kettő ilyen és vége :) De ha csak kettőt ütök be akkor is még simán tudok védekezni vagy elgurulni :)
-
#4069 rendben köszi szépen :) és melyik fegyvert ajánlod a varázslatokhoz?:) -
#4068 Elég egyértelmű, melyik sorozat volt a minta :D
Technóban nem lesz nehéz felülmúlni a From Software-t, már csak az a kérdés, hogy a "soul" meg lesz-e benne :) -
#4067 Az erősebb spell-ek 2 slotot foglalnak. Tehát 4 slottal 2-őt tudsz használni azokból. 30 pontért ad 6 slotot.
1 Slot at 10 ATN
2 Slots at 13 ATN
3 Slots at 16 ATN
4 Slots at 20 ATN
5 Slots at 25 ATN
6 Slots at 30 ATN
7 Slots at 40 ATN
8 Slots at 50 ATN
9 Slots at 60 ATN
10 Slots at 75 ATN
Magyarul rajtad múlik mennyit szeretnél használni. Miután nem csak támadó varázslatok vannak, hanem egyéb hasznos support fajták is, így érdemes minél többet. Emellett 25 faith és 25 int az alap, hogy használni tudj majdnem mindent (pyro-hoz is illik, mert mindkettő növeli a fire dmg-t.) A vadállatt sorci spellek-hez 40 int kell, de abból nincs olyan sok és a pyro/hex spellek kiváltják azokat, alacsonyabb követelményekkel.
INT és FTH-re akkor is érdemes pontokat dobálni, ha bármilyen elementál fegyvert használsz, hiszen ez a két stat emeli az elementál sebzéseket. 20 int+fth mellett pl +100 fire dmg bónuszt kap a fire longsword. -
#4066 Én most ezt nagyon várom. DS2-t szeretem, de azért pár dologban jobb lehetne. (például történet vagy grafika) -
#4065 Akár még jó is lehet. Az biztos, hogy látvány és karakteranimáció tekintetében nagyon ott van, de tudjuk, hogy ez még nem elég. DaS-t nehéz lesz felülmúlni hangulat tekintetében. Persze lehet, hogy nem is az a cél (dehogynem:)) -
#4064 Darklurker-hez vezető út -
#4063 Aki nem tudja hogyan szedje fel a cuccokat a lávából Iron Keep-ben. -
#4062 Nekem is van néhány gondolatom ezzel kapcsolatban, gondoltam leírom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem ahol Nashandrával harcoltunk a kastély alatt, az volt az a hely ahol Gwyn-t legyőztük az első rész végén. Mintha még hamu is lenne a földön, meg a falai is úgy néznek ki mint a kiln of the first flame helyiségnek volt. Ezt az egész throne of want dolgot viszont nem igazán értettem. Oké elfoglaltuk a trónt de ezután mi lesz? Pusztán hogy leültünk oda majd a gólemekkel felhúzunk egy új királyságot magunknak vagy mi a szösz? :D Asszem a throne of want-al kapcsolatosan említésre került hogy a király csak azt látja amit látni szeretne, vagyis ez valamiféle mágikus eszköz ami valóra váltja a király akaratát ha jól értettem. De azért elég homályos így is az egész.
Na meg hogy ez az egész curse dolog miért ismétlődik állandóan. Ugye az első rész végén két választásunk volt, vagy feláldoztuk magunkat a tűz újragyújtásával vagy otthagytuk kialudni és akkor mi lettünk a dark lord. Vendrick ugye ezek szerint hagyta kialudni a lángot hogy beköszönthessen az emberek kora (legalábbis Darkstalker Kaathe ezt ígérte nekünk.) De szerintem ahogy Frampt, így ő sem mondta el a teljes igazságot ezzel kapcsolatban. Miszerint mindegy mit teszünk az átok idővel vissza fog térni újra. -
berci73 #4061 a slotnál legyen legalább 4 helyed... -
berci73 #4060 bármi szeretnél lenni, minimum 40, ebből nem fogok engedni... :-) -
#4059 rendben köszi addig megpróbálok egyet magamtól:) -
berci73 #4058 Myselor, este tudok segíteni, kicsit el vagyok havazva... szuper kis karid lesz, ha ügyesek leszünk, jó lesz PvE-re is meg jó lesz PvP-re is... -
#4057 hát szerintem is kevés a 20 azért nem értem.nekem is 30-40 körül van.csak ugye valamin sporolni kell a mágiához. kellene egy jó build:) -
#4056 Akkor már értem miért tudom az összes knight-ot, szintén knight-al leverni, ha ellenem jönnek. 30-as END-el nyomom, de szvsz 40-ig biztos feltolom picit később.
20 end egy melee karinak lófax. -
#4055 nézem a buildeket endurance-ra pl 20nál többet nem igazán raknak.nemtom hogy kéne -
#4054 tudnál segíteni hogy mi a megfelelő build knightnak ha mágiát is akar használni kicsit?2 slot elég?vagy 3? intellect faith mekkora szintű kell?lighting meg sima varázslatokhoz amik erősek is.meg úgy az egész stat kb hogy nézzen ki -
berci73 #4053 Zozo,köszönjük, nagyon korrekt munka, gratula!!... -
#4052 OFF:
-
#4051 köszi megnézem :) -
#4050 Itt egy lista mutatja, hogy mennyi statig mennyit ad... tehát vgr nál 50 fölörr már nagyon kevés hpt ad. Nézd meg. -
#4049 igen én is így vettem észre,60ra pakoltam de elég felesleges már 40 után sincs akkora élmény.most átakarok menni egy kis mágiára emiatt kérdezem az már alapbol 20pont lenne.csak kiváncsi vagyok ki mennyire rakta knightal pl