Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Ha meghalsz nem lesz rögtön fele életed. Minden újabb halálnál csökken kicsit

PSN ID.: Beegabor

Myselor
guardian dragon lent.van még egy ugye?😄
Shep
Én is így voltam vele csak én ott valami 20-as szint környékén voltam de megfogtam és lenyilaztam, úgy 2 ütés kell neki 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ettõl csak idegesítõbb és szarabb bossok lesznek szóval kitartást de ha rám hallgatsz még idõben kiszállsz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gratula, látod, ez az szép ebben a játékban.... :-) a Human Effigy-ket ne pazarold el, késõbb sokkal nagyobb szükséged lesz rá!!
Szia Tinman, nagyon örülök, hogy hallok felõled, a DS2-rõl is csinálsz egy szuper végigjátszásos videosorozatot? Az elõzõ két részhez csak gratulálni tudok, hogy-hogy csak most kezdted el a játékot? Tudod, nekem még Te mutattad meg a videóid által ezt a fantasztikus sorozatot, próbáltalak felvenni az ismerõseim közé a PS3-on, de nem sikerült, pedig nagyon örülnék... ma napig Téged tartalak a mentoromnak... hihetetlenül jó videókat kommenteket csináltál...örülök, h. itt vagy. Egyébként én is a Te filozófiádat követve agy knighttal vittem végig a DS2-t majd az NG+ ban váltottam (Soul Vessel), egy fullos Cleric-re, kipróbáltam ezt a kasztot is... üdv.: Berci
benőmenő
Mármint a broadsworddel tudtam 2-t csapni, míg a bastarddal csak egyet.
benőmenő
Nekem a legnagyobb problémám az volt vele, hogy 32. szint körül, shortsworddel kerültem vele szembe az elsõ pármillió alkalommal, és a warriornak marha pici az adaptibilityje, így amint közel került és ütötte a hármas kombót már vége is volt. Még gyógyítani sem tudtam, mert ahhoz is adaptibilty kell. Pech.
Elmentem Heidébe, léptem sok szintet, felhúztam a broadswordöt, szereztem egy jó gyûrût és így már pite volt.
A bastardswordöt kissé lassúnak éreztem, simán 2-t is tudtam csapni a rush támadásnál.
Myselor
köszi szépen amúgy tudom.de most a sárkánnyal küzdök.cuki -.- xd
Ahogyan azt ígértem, megírom a Giant lelkek helyeit...

1. Dragon Shrine. Ancient Dragon dobja, ha legyõzted..
2. Memory of Orro. Giant boss dobja
3. Memory of Vammar : Giant boss dobja.
4. Memory of Jeigh. Giant Lord boss dobja..
5. Black Gulch: a két Giant közül az egyik dobja a Forgotten Key-el együtt!!!
Tinman
:-D

Grat!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

yesname
Köszi! Mint látod közben meglett. 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Csak nem bírtam megnyugodni. Lenyomtam ezt a genya Pursuert.
Remegnek az ujjaim még minidg. 😄😄😄 Kigúvadt, kiforduló szemekkel kellett koncentrálnom.
Azt az idegeskedést ami a célig vezet nem lehet leírni. Egyszer repült a kontroller is. Viszont az öröm utána... 😄😄😄
Nyugtassatok meg ez volt a legnehezebb boss, ugye? És most megveszem azt a rohadt leesõs gyûrût belõle.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Tinman
Épp most nyírtam ki LVL45-ös Knight-al. Kb. 10. sikerült, kicsit be vagyok rozsdásodva még :-/

A vicc az, hogy már a 2. halálnál tudtam mi a trükkje, de még elbénáztam pár életet mire sikerült. Mondjuk 4x azért haltam mert beakadtam a tereptárgyakba, 1x meg lelökött a semmibe.

Szóval, nem egy nagy téma a tag.

Knight karimmal az volt a trükköm, hogy könnyû páncélt öltöttem magamra a 2 estus bõven elég, még sok is. Azért sok, mert gyógyítani sok idõd nem lesz. Érdemes inkább az evade-re koncentrálni a piálás helyett.

Egy Effigy-t elõtte érdemes elnyomni, hogy ha meghalsz, akkor se ugye fele élettel kezdj, hanem magasabb HP-val.

Aztán Bastard Sword-öm egy kis ideje volt már, azt felcibáltam +3-asra.

Ha szembe állsz vele és balra evadelsz, az szívás, tuti bekapsz 1 sallért és onnan helyrejönni már nehéz.

Helyette mindig jobbra vetõdni és amikor látod, hogy a 3 kombót tolja, akkor minden áron hátragurulás.

Távolságot kell tõle tartani olyankor nyomatja a rusholós támadását, de azt evadeled jobbra és oldalról EGYETLEN EGYSZER megcsapod! Ha ez megvan, megint távolságra törekszel. Ezt kb. 8-10x megcsinálod és meghal.

Ha véletlenül megcsapna mégis és pánikolsz, hogy mindjárt véged, akkor is tedd ugyan azt mintha támadni akarnád, csak az ütés helyett azonnal távolságot tarts és igyál vele szembe, ha jól csinálod pont lesz idõd evadelni az újabb támadását... na merre? Jobbra.

Ennyi.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hát igen, én is egy komolyabb kihívásra számítottam az elsõ rész alapján az O&S küzdelem után (legalább száz halál..), de az 2. részben az Old Dragonslayer egy kisebb fajta vicc volt... :-)
Ja bocsi, látom már legyõzted az Old Iron Kinget, a fõszereplõ Nashandra után is le tudod gyõzni az esetlegesen lemaradt opc. bossokat, mivel a játék nem indul automatikusan miután legyõzted a Nashandrát, visszakerülsz majulába, és te magad döntheted el, h. mikor indítod újra az NG+ t. Fontos opc. bossok: Darklurker, Vendrick,Belfry Gargoyles,Royal Rat Vanguard,Smelter Demon,Ancient Dragon..
tarti19
Én szinte minden bossra behívok segítõt😛
Nekem elég volt a a 2 elõdbõl s az ottani egyjátékos módból 😛
Még 1 kis fegyver up s mehet a végjáték😛

Gyõzd le Old Iron Kinget, viszonylag könnyen verhetõ,használj Flash Sweat-t illetve Small Orange Burr-t, Phoenix Parma Shield, Smelter Demon armor.. no problem... :-)
tarti19
Azt hiszem minden opcionális bosst levágtam már old iron king elõtt😛 Onnan meg azt hiszem, csak egyfelé lehet vágtatni😛

yesname
Ring of Binding van. Stamina gyûrû is meg van. Minden. Egyszerûen idegesít már, hogy elmegyek mellette, elgurulok, támadási animációja még sehol de mégis eltalál. Pihentetem inkább egy darabig. Köszi a tanácsokat.

2879-es üzenet!!!!
Myselor
oké kell az ashen mist hear hozzá jólvan akkor
Te jó ég, hamarabb kellett volna írnod, ha hollow vagy át tudsz menni humán formába úgy is, ha nincs humanitid, hogy ha használod White Sign Soapstone-t beinvédel egy másik játékos a saját világába, és együtt sikeresen legyõzitek az õ Bossát, akkor át mész a te pályádon humán formába, a White Sign Soapstone-t használhatod hollowként is, a Ring of Binding nálad van?
tarti19
Van a játékban idézés is. Nincs benne semmi szégyen, ha valakit behívsz magad mellé.

Myselor
oké nem értem mivan,csak rá kénye nyomnom a giantra és kezdödne a memory de ala,nothint happend ennyit ír ki.most mi a fene van?kell hozzá valami vagy mivan?
Az Ancient Dragon-tól kapod meg a Ashen Mist Heart-t ezzel tudod aktiválni a Giant fát, addig pihi van, helye: Dragon Shrine...
yesname
Kiismertem a mozgását, próbáltam könnyûben, nehézben. Már az flask ivását is tökélyre fejlesztettem a Pursuernél. 😄 De esélytelen vagyok. Egyet hibázok kampó. Fõleg könnyûben. (Illetve 80%-ban nem én hibéázom, hanem hiába vagyok jó, ha szare a program.) Mind1, nem vagyok elég ügyes hozzá.
A legnagyobb bajom, hogy már minden mobot full kifarmoltam azért, hogy legyen effigym, legyen life gem a Pursuerre és elfogyott az minden. Nem tudok már soult szerezni és nem tudok human formába visszamenni sem. 😄

Myselor
memory of jeighnél use-olnom kéne a giant fát.de nem történik semmi?most itt mi a picsa?
Nehogy már feladd! Nekem anno az O&S harcra ráment a teljes hétvégém. Menni fog az, hidd el. 😊

Mondjuk nem tudom kötelezõ-e megölni õt, mivel õ elvileg opcionális.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Yesname, ha minden ág szakad, használj kellõ távolságból soul speart, mindig vetõdj hátra elõle, könnyû kiismerni a mozgását, miután befejezte a támadását akkor támadj hátulról v. távolságból... vetõdni, vetõdni,vetõdni... nem kell nehéz armor!!!!
davidka003
Nekem a Drangleic páncél volt, azt ezek nélkül is maxra bírtam fejleszteni.
Amúgy meg úgyis a taktika számít. Hiába van az embernek maxos páncélja, úgyis megölhetnek simán.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Szerintem nem érdemes átrohanni a Dragon Aerie-n mivel 11 Blue Crystal Lizard van a területen!!! Ez egy kincse bánya az armor ill. a fegyver fejlesztõknek itt is használjatok a max. luckot!!!
yesname
Na nnyi volt nekem ez a game azt hiszem. 50-esként nem tudom leölni a Pursuert. Elég egyszer hibázni és csók.

Myselor
na megvan a king ring.vendrick viccesen koborol odalent majd megverem csak késõbb xd
Van még egy ebbõl a szörnybõl? Hmm....annál jobb, eléggé könnyû boss. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

davidka003
Nem csak ott.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shrine of Winter? Nem a No Man's Wharf-ra gondolsz te? Mivel a Flexile Sentry ott tartózkodik (pontosabban a hajón).

basszus, ezidáig ezt eszre sem vettem, hihetetlen, nagyon jó észrevétel... :-) köszi...
Mondjuk gondoltam már rá hogy lehet nem a Ruin sentinel-ekkel kéne foglalkoznom most, mivel kettõt rám ütnek és már el is fogyott a teljes staminám. Mindegy, még párszor próbálkozom, aztán meglátjuk hogyan tovább.

davidka003
Shaded woods egyébként túlságosan kopár és kidolgozatlan. Nem tudom, hogy szándékos volt-e de azon még lehetett volna dolgozni.

davidka003
Amúgy azon jót nevettem, hogy a Shrine of Winter-be azért kell csak bemenni, hogy kikerüljük azt az 1 méteres akadályt ami jobbra van tõle. Ahol a flexible sentry is van. Be van omolva az átjáró de simán át bírna mászni rajta a karakter és akkor nem kéne megölni a 3 primal soult. 😄 Videogame logic. 😄

Megoldhatták volna máshogy is,hogy hihetõbb legyen.

korrekt... :-) én is így gondolom, én egyébként megcsináltam a Majula környéki bossokat Old Dragonslayer,Dragonrider, miután megerõsödtem, úgy mentem be egyedül a Ruin Sentinels Yahim, Ricce and Alessia bossokhoz... :-) elsõre nagyon nehéz volt, magasabb szinten könnyebb lesz...
Hallelujah!

Egyébként még próbálok úgy nehezíteni a játékon hogy fegyvert és pajzsot EGYÁLTALÁN nem veszek kereskedõktõl/kovácsoktól. Az elsõ részben se vettem ilyeneket, mert a játék során úgy is meg lehetett szerezni õket ingyen.

davidka003
Drangleic kastély is marha kicsi.

Én azt érzem, hogy nagyon össze lett csapva a vége felé.

davidka003
Már rég végig vittem.

Amúgy meg kb nulla kihívás volt eljutni az ancient dragon-ig.
Annyi a titok, hogy a piros sárkányokat ignorálni kell. Elfutni mellettük és kész.

Én kicsit csalódtam, hogy ez a sárkányos pálya meg kastély is olyan rövid.

Hamarosan ott is találkozol ismerõsökkel 😊
a King's Ring-et Vendrick szobájában tudod felvenni, csak ha megütöd akkor kell csatáznod vele, fontos, hogy elõször a gyûrût vedd fel csak utána üsd meg a Bosst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudod mikor hívok segítséget.....soha!!! 😊

@Zozo
Ornstein-el már találkoztam, de mivel elég könnyedén levert, így inkább a Dragonrider felé vettem az irányt, ahonnan eljutottam egészen Lost Bastille-ig. Egyelõre ezt a helyet próbálom kipucolni.

egyébként az Ancient Dragon is opcionális!!!!
Myselor
akkor a kriptában addig kell szopnom csak még meglesz a king ring?