Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elmentem Heidébe, léptem sok szintet, felhúztam a broadswordöt, szereztem egy jó gyûrût és így már pite volt.
A bastardswordöt kissé lassúnak éreztem, simán 2-t is tudtam csapni a rush támadásnál.
1. Dragon Shrine. Ancient Dragon dobja, ha legyõzted..
2. Memory of Orro. Giant boss dobja
3. Memory of Vammar : Giant boss dobja.
4. Memory of Jeigh. Giant Lord boss dobja..
5. Black Gulch: a két Giant közül az egyik dobja a Forgotten Key-el együtt!!!
Grat!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Remegnek az ujjaim még minidg. 😄😄😄 Kigúvadt, kiforduló szemekkel kellett koncentrálnom.
Azt az idegeskedést ami a célig vezet nem lehet leírni. Egyszer repült a kontroller is. Viszont az öröm utána... 😄😄😄
Nyugtassatok meg ez volt a legnehezebb boss, ugye? És most megveszem azt a rohadt leesõs gyûrût belõle.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A vicc az, hogy már a 2. halálnál tudtam mi a trükkje, de még elbénáztam pár életet mire sikerült. Mondjuk 4x azért haltam mert beakadtam a tereptárgyakba, 1x meg lelökött a semmibe.
Szóval, nem egy nagy téma a tag.
Knight karimmal az volt a trükköm, hogy könnyû páncélt öltöttem magamra a 2 estus bõven elég, még sok is. Azért sok, mert gyógyítani sok idõd nem lesz. Érdemes inkább az evade-re koncentrálni a piálás helyett.
Egy Effigy-t elõtte érdemes elnyomni, hogy ha meghalsz, akkor se ugye fele élettel kezdj, hanem magasabb HP-val.
Aztán Bastard Sword-öm egy kis ideje volt már, azt felcibáltam +3-asra.
Ha szembe állsz vele és balra evadelsz, az szívás, tuti bekapsz 1 sallért és onnan helyrejönni már nehéz.
Helyette mindig jobbra vetõdni és amikor látod, hogy a 3 kombót tolja, akkor minden áron hátragurulás.
Távolságot kell tõle tartani olyankor nyomatja a rusholós támadását, de azt evadeled jobbra és oldalról EGYETLEN EGYSZER megcsapod! Ha ez megvan, megint távolságra törekszel. Ezt kb. 8-10x megcsinálod és meghal.
Ha véletlenül megcsapna mégis és pánikolsz, hogy mindjárt véged, akkor is tedd ugyan azt mintha támadni akarnád, csak az ütés helyett azonnal távolságot tarts és igyál vele szembe, ha jól csinálod pont lesz idõd evadelni az újabb támadását... na merre? Jobbra.
Ennyi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem elég volt a a 2 elõdbõl s az ottani egyjátékos módból 😛
Még 1 kis fegyver up s mehet a végjáték😛
A legnagyobb bajom, hogy már minden mobot full kifarmoltam azért, hogy legyen effigym, legyen life gem a Pursuerre és elfogyott az minden. Nem tudok már soult szerezni és nem tudok human formába visszamenni sem. 😄
Mondjuk nem tudom kötelezõ-e megölni õt, mivel õ elvileg opcionális.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Amúgy meg úgyis a taktika számít. Hiába van az embernek maxos páncélja, úgyis megölhetnek simán.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Megoldhatták volna máshogy is,hogy hihetõbb legyen.
Egyébként még próbálok úgy nehezíteni a játékon hogy fegyvert és pajzsot EGYÁLTALÁN nem veszek kereskedõktõl/kovácsoktól. Az elsõ részben se vettem ilyeneket, mert a játék során úgy is meg lehetett szerezni õket ingyen.
Én azt érzem, hogy nagyon össze lett csapva a vége felé.
Amúgy meg kb nulla kihívás volt eljutni az ancient dragon-ig.
Annyi a titok, hogy a piros sárkányokat ignorálni kell. Elfutni mellettük és kész.
Én kicsit csalódtam, hogy ez a sárkányos pálya meg kastély is olyan rövid.
@Zozo
Ornstein-el már találkoztam, de mivel elég könnyedén levert, így inkább a Dragonrider felé vettem az irányt, ahonnan eljutottam egészen Lost Bastille-ig. Egyelõre ezt a helyet próbálom kipucolni.