Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
A kimaxoláshoz több kell, hiszen ahhoz végig kell játszani az NG+-t is😊

[merlinw.org]

MerlinW
Lehet hogy kihagyta a memory dungeonokat, meg egy pár opcionális területet😊

[merlinw.org]

Shep
Csak a fõ szál az 30-40 óra, maxhoz meg kell vagy 100+

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Igen, lévén Steam nélkül nem is lehet vele játszani.

[merlinw.org]

Myselor
annyi,én sokat grindeltem és kb mindent összeszedtem 😊 nem sok dolog maradt ki.azt nemtom amúgy hogy hoztad össze gyors vagy xd
wedge31
Ja, még jó, hogy csak nagy ritkán vagyok mágia használó tipus. Az elsõ részben mondjuk ki "pyroztam" magam rendesen...<#hehe>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Nem értem ezt a játékot, néhány boss kabaré, ez a követõs démon is bementem azt meghalt, mások meg olyan szinten aljasra vannak csinálva, hogy szavak nincsenek rá.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Azt én is néztem, hogy sorci 30x használható 200-at sebzõ spell-el kezdi a játékot...

[merlinw.org]

davidka003
74 óra? Jézus. Nekem 30 óra lett pedig grindeltem és pár helyen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Myselor
ja és 148-as szintû lettem,simán meglenne a 150+ is.a new game+-t egy ideig hanyagolom most így elfáradtam 😄D van 1-2 opcionális boss még lehet majd nekik esek de most pihi,imádtam végig a játék élveztem de néha nagyon felkúrt,a végén már minden halál után repült az egér és rageltem rendesen xd ilyen nehéz játékkal még nem játszottam.nekem ugye kimaradt az elsõ rész ,mai napig játszhatatlan mint mondtam.de ez normálisan elfutott néha beakadt de ennyi.na mindegy jó volt hajrá mindenki aki még küzd vele 😊
davidka003
Összességében nem könnyebb szerintem se.
1-2 dologban könnyebb másban meg gecibb.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Myselor
na végigvittem én is.74 óra lett végül😊 hát a vége vicc.nashandra elég mocsok de annyira nem dúrva.voltak nála szopatósabbak és nevetségesen könnyû bossok is.viszont tényleg a történet az pff xd elég szánalmas nem értem.aki már végigvitte tudja mirõl beszélek.van pár kérdésem ezzel kapcsolatban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most akkor mi a fasz van?bementem és leültem a trónra és?mivel lett jobba világ?legyõztem nashandra-t oké de most megváltottam a világot ?nem igazán értem.meg amúgy mi volt ennek a storyja?ez se volt annyira világos az a kevés ami volt xd

Shep
Lehet, hogy könnyebb de kétszer olyan idegesítõ.

wedge31
Az sajnos nem cheat ennyivel könnyebb lett ez a rész, hát ha még valamilyen varázsolgatós karival mennél, na akkor aztán tényleg annak éreznéd...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
majd mindjárt.csak nashandranal szopok nagyon mocsok lett.xd
Ráadásul ott még "bossfire" sincs 😄DDD Nekem is az jön amúgy 😄 Mutass képet, hogy állsz most spoilerbe 😊
Myselor
meglett.amúgy viccesen fog hangzani de számomra a legnehezebb bossok a giantok xd na mindegy😊 bocs hogy itt ragelek de valahogy ki kell adnom😊
Myselor
jólvan én ezt nem bírom kész. a kúrva anyját aki ezt kitalálta rohatt kúrva giant lord mindig kibaszik velem hp töltés közben megöl felfutok arra a kis gecire de akkor is bazdmeg kardal
Shep
Majulában a tûznél ott a csaj, nála tudsz szintet lépni.

szintlépés h. van?
majulában az npc vmi emerald haroldra utalt.
Myselor
különben már eléggé elfogyott az én türelmem is.már szívesen lecsapnám a final bosst egy kis pihi kellene😊
Myselor
már az odavezetõ úgy is geci
Myselor
rohattul gyûlölöm ,már most az elsöt is mindig rám lépett hát ez se bírta ki ,hp-t töltenék de nem mert a geci lecsap.és kitöltés újra betöltés.aha nagyon jó ez a hely megint -.-
A vörös sárkánykákon ne fussatok át, könnyen lecsaphatóak és darabonként 4000 lélek 😊
Shep
Hát asszem ebbõl csak keresztülfutás lesz.

, de szeretni fogod, mert relatíve könnyû ellenfél...
Shep
Hát hogy eljutok-e oda az kérdéses. Ez a mérgezõ helyszín is roppant vicces.

Tinman, olyan elõmenetellel, mint amilyen neked van, eleve NG+ ba kellett volna elindítani a karidat... :-)
Azért írtam le, mert ha majd oda jutsz emlékezz rá, fogod látni, mivel elkerülhetetlen helyszín... :-) Shrine of Amana.
dobozos verzóban van esetleg steam kód is?
help!
thx
Myselor
na most jön a giant lord nem fogom szeretni xd
Tinman, itt is meghagyták ellentétben a DeS-sel hasonlóan a DaS1-hez, hogy a Blue Crystal Lizardok, visszajönnek a pályára, amennyiben elveszíted õket, csak az adott pályáról ki kell lépned, majd egy újbóli visszamenetel esetén fogod látni a kis gyíkokat... használj max. luckot ellenük is!!!
Shep
Játék elején lehet megszerezni.

Ez így van, azt ne felejtsd el, h. itt a DS2-ben ellentétben az elõzõ részektõl, kb 8-10 alkalommal jelennek meg az ellenségek egy-egy világban utána sajnos már nem tudod õket farmolni, kivéve, hogyha használsz Bonfire Ascetic-et, de ezt az emelt szintet viszed tovább az NG+ okban, a használatával iszonyatosan meg tudod nehezíteni magadnak az adott pályákat az adott Bossokat, nagyon meggondolandó a használata...
Tinman
Na de ki tart még ott... te mondtad, hogy bármerre lehet menni, épp nem arra tartok :-D

Olyan mocskos erõs lett a karim sebzése ennyire a játék elején, hogy kezdem cheatnak érezni, amit mûveltek :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Szia!

Nagyon rendi vagy :-) Egy valamit azért ne tessék elfelejteni: Engem csak az érdekelt anno bonusként, hogy minél többen szeressék meg a játékot. Most sincs ez másképp, bár örömmel konstatálom, hogy sok embert személyesen sikerült megfertõzni :-) Nálam rengeteg profibb játékos van, ellenben ha végigjátszást kreálok, a lehetõ legkényelmesebb utat fogom bemutatni, lehetõség szerint kevés dolgot kihagyva, így ha valaki megnézi, akkor az alapján jó eséllyel õ is végig tudja majd tolni :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Azt sem tudom merre van a hely 😊

Terawatt
Nem kell nekem human effigy mert 2 ring of life protection is van nálam. 😊 (Ajánlom is, hogy használjátok, mert így ha meghaltok akkor nálatok marad a pénz, nem estek vissza undeadbe a gyûrût meg 3k soulért meg tudjátok javítani.)

Twinkling viszont jól fog jönni.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Szerintem nem érdemes átrohanni a Dragon Aerie-n mivel 11 Blue Crystal Lizard van a területen!!! Ez egy kincse bánya az armor ill. a fegyver fejlesztõknek itt is használjatok a max. luckot!!!
Tinman
Így 20 óra után, gondolod ez eddig nem esett le? :-D

Azért írtam, hogy boss elõtt érdemes lehet egy effigyt elpattintani, mert bosshoz általában úgy megyünk, hogy kipucoljuk a környéket tisztességesen. Igen ám, de ez biztos jár pár halállal, ha sokáig voltál, akkor meg simán cursed státusszal (fele élet). Így SZERINTEM sokkal jobb úgy bosst támadni, hogy az elsõ 1-2 harcod fele amolyan megfigyelés. Megnézed mit tud, felméred a pályát. Ilyenkor ha meghalsz senkit nem érdekel, nem buksz semmit. Mikor már úgy érzed nagyjából ismered a patterneket, akkor jöhet az effigy, berongyolsz human formba és ha le is vág, akkor is majdnem max HP-vel mész neki utána hollow módban.

Tinman
32. szint körül szvsz a shortswordnél sokkal jobb akkor már a tüzes kard. Asszem itt Flame Sword a neve, 78 alatt + 78 tûzsebzés. Persze ez a szép a játékban, hogy mindenki úgy és azzal tolja, ami neki tetszik. Nekem ezekkel a kis kardokkal az a bajom amúgy, hogy sokszor jártam úgy, hogy egyszerûen nem értem el az ellenfelet. Az nagyon dühítõ, amikor ott a találat, megtaláltad a rést, csak éppen 2mm hiányzik még.

Nálam azért lett 45. szint a kari mikor hozzá kerültem, mert imádom magam felfedezni a terepet. Van olyan hely, ahol ha 40x nem mentem már végig, akkor 1x sem, szeretem betanulni, hogy magabiztosan menjen.

Egyébként üzenem Mindenkinek, h. Shrine of Amana kiemelten fontos!!, mivel itt tudtok farmolni Human Effigyt ill. Twinkling Titanite-ot, ezért szinte kötelezõ használni a magasabb luck-ok miatt a Covetous Gold Serpent Ring+2 t ha van v. +1 et, Jester's Cap+10-et, Prisoner's Tatters+10, + Rusted Coint
Shep
Ne spoilerezzetek neki!

Shep
Nem sokkal találkoztam még belõlük sajnos, pedig a sárkányos kard fejlesztéséhez az kellene.

Sokszori halál esetén itt is használd a már jól ismert Ring of Binding-et 75% alá nem engedi a HP-det többszöri halálozás után sem, helye Heide's Tower of Flame, a jó öreg Old Dragonslayer köd függönye elõtti ládában találod...
Seth
Azt azok a kicsi kristálygyíkok dobják

PSN ID.: Beegabor

Myselor
oksa köszi szépen 😊 hát itt a vörös sárkányok fent eléggé kibasztak velem. leesösen tudsz lejönni erre megégetett.na mindegy átfutok 😄
Shep
Twinkling titanitot lehet valakinél venni, vagy hol dropolják a népek?

Gratula, már nem vagy messze, a következõ Boss az Ancient Dragon lesz, fontos, hogy beszélj vele mielõtt megütöd!!!, mert akkor oda fogja adni harc nélkül az Ashen Mist Heart-t, egyébként le kell gyõznöd a sárkányt és csak ezt követõen kapod meg az Ashen Mist Heart-t. Az Ancient Dragon opcionális boss, hagyd a végére a legyõzését, vedd elõ Nashandra legyõzése után...
Shep
Na meg van gyûrû ami még csökkenti is.