Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Parasite Eve 2, best game EVER!
Pursuer 2
Old démon valami 1
Utóbbi egy hatalmas vicc.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
3. Most vagyok iron keepben.
Elõre szólok, NEM KELL segítség. Csak gondoltam megosztom veletek a szerencsétlenkedésemet. Annyira felidegeltem magam ezen. 😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Visszamegyek majd oda is persze, de most ilyen kedvem volt, lementem a mélybe :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Inkább king vendrick az elsõ rész fõhõse.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amúgy benyomtam újra a játékot. Megöltem a Royal Rat Vanguard-ot elsõre. Meg Dragon Aerie-ben az összes sárkányt megöltem. Nem volt nehéz és meglett ott az összes twinkling titanite.
Fejlesztettem a páncélomat is.
Majd valamikor nekiesek Vendrick-nek is. De még így is brutál, hogy megvan 4 Giant soul.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Fáj a szívem a 60 FPS-ért, de tényleg sokkal jobban néz ki.
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
És így is ...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Az Estus a HP 'lötyi' 😊 És csak a tûznél lehet újratölteni.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
majulában adta a nõ de nem akartam elpocsékolni.😊
lehet fejleszteni is...
jah és a dumálós "talk" szövegeket,h lehet elnyomni?
Én 28 óránál tartok és már a Forest of Giants és a Tower of Flame felõl is ki van pucolva az a terület, mindkét irányból, aztán most elindultam egy másikba, ahol most értem fel Iron Keepbe ... elég hosszú út volt, mindent fullosan átkutatok, mindent összeszedek, még ha van amire egy órát is ráverek csakhogy rájöjjek h lehet felszedni .. és végül vmi szar van ott 😊
És 'csak' 71-es szinten vagyok.
Egyébként a fenti gyûrû az általam említett új irányban van, ahová elindulhatsz a Dragonrider lecsapása után ... szóval ha elõbb átkutatod az elsõ irányt fullosan, akkor még odább lesz 😊
"Heide's Tower of Flame (Dragonrider-t csapkodom)", ne a Dragonrider felé menj, hanem a másik oldalra, a játék bal oldali részére.. fontos gyûrû..
Ennyi.
Mondjuk igaz, hogy a Drangleic kastélynál nagyon belehúztam már. Elõtte lassabban ment. Csak belassult a szintlépés is 130. szint környékén úgyhogy nem is foglalkoztam már a szintlépéssel.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De mond meg te: #2962
13 órám benne van a játékban, de lehetek kb. a 15%-nál. LVL45-ös szint és ezeken a helyeken jártam csak:
- Majula
- Things Betwixt
- Forest of Fallen Giants
- Heide's Tower of Flame (Dragonrider-t csapkodom)
Nagyon, de nagyon kiélvezem a cuccot, már most a fenti helyek minden pixelét ismerem, amit ezen a szinten egyelõre el lehet érni :-)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem olyanom még nincs, mert még nem tartok ott.
[merlinw.org]