Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindkettõt megcsináltam, nem csinált semmit.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
Iron keepben láttam ilyen szürke summon jeleket, valami dragon. Az micsoda?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Smelter 5
Pursuer 2
Old démon valami 1

Utóbbi egy hatalmas vicc.

Fpocok
Kamu falakat vagy megütöd, de most már inkább az van, hogy az INTERACT gombot megnyomod.

Igen, egy láda volt ott. A képen meg látszik a kijárat, csak fogalmam sincs hogy a kamu falat hogy lehet eltüntetni. Mondjuk Homeward bone-om van, szóval így ki tudnék jutni, de azért mégis csak meg próbálok majd tisztességesen kijutni. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
értem és nem tom.amúgy engem is érdekelne 😊
Fpocok
Valaki elmondaná, hogy az iron keepben a vendor mit akar az incense alatt?

3. Most vagyok iron keepben.

Myselor
amúgy te hány karakterrel kezdted már el a játékot?és most hol tartasz?😄
Fpocok
Ott volt egy láda vagy loot nem? Van kiút onnan.

Hát gyerekek, én már el is akadtam. Huntsman's copse-nál bementem egy olyan helyre, ahonnan már nem tudok sehogy se kijutni. :'D Kép

Elõre szólok, NEM KELL segítség. Csak gondoltam megosztom veletek a szerencsétlenkedésemet. Annyira felidegeltem magam ezen. 😊

Tinman
Helyes! Tartson is sokáig :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Dragonrider, nagyon gyík volt... 3 kapcsoló fel és vicc volt az egész, már a "kalózos" barlangot pucolom :-)

Visszamegyek majd oda is persze, de most ilyen kedvem volt, lementem a mélybe :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aha értem hát köszi akkor nem jól értettem.hát ez mondjuk így szarabb mint gondoltam de hát na 😊
davidka003
Szerintem nem.
Ez egy teljesen más hõs.
Inkább king vendrick az elsõ rész fõhõse.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Myselor
amúgy történet szempontjából jól értelmezem hogy az elsõ rész hõse éledt ujjá?és vele megyünk újra megállítani a sötéteket van aki újjáéledt ez idõ alatt,és vannak új genyók meg ilyenek.viszont a végét még mindig nem vágom most mi a picsa lett és az mért jó.valaki?😊 a többi rész már érthetõ utána olvastam
Fpocok
Nem emlékszem multkor ki panaszkodott, de most ezzel a dexes builddel vagy 20szor elpicsázott a nagy patkány. Elmentem és szereztem magamnak egy aoe fire spellt, így már másodjára meglett 😄

davidka003
Én is tudok wikipediát olvasni ha akarok. Tényleg felesleges elmondani mindent.

Amúgy benyomtam újra a játékot. Megöltem a Royal Rat Vanguard-ot elsõre. Meg Dragon Aerie-ben az összes sárkányt megöltem. Nem volt nehéz és meglett ott az összes twinkling titanite.
Fejlesztettem a páncélomat is.

Majd valamikor nekiesek Vendrick-nek is. De még így is brutál, hogy megvan 4 Giant soul.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

nfrequency
😊

Fáj a szívem a 60 FPS-ért, de tényleg sokkal jobban néz ki.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Terawatt
Ha a dark souls 1ben fos frammel végig lehetett menni brightown területén akkor annyival bõven nem lesz bajod. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

nfrequency
felraktam az új GeDoSaTo modot és az FPS leesett fix 60-ról 47-re. Mondjuk ezen nem csodálkozom. A kérdésem az volna, hogy ez ronthat az esélyeimen vagy ezzel a framerate-tel még nincs különbség játszhatóság terén?

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

ok... bocs, látom idõközben elírtam egy két szót ... mindenféleképpen... még egyszer bocs... :-)
Myselor
tényleg rendes vagy meg minden,de minden dolgot ne mondj el azért.csak ha már valaki nemtudja és kérdezi,meg spoilerben.😊)
Seth
Szerintem nem szükséges minden egyes trükköt,titkot elmondani

PSN ID.: Beegabor

A Vendricknél mindenféle képen legyen nálad az összes Giant Soul, így gyengül a Vendrick védelme...
A Darklurkernél használd a Great Magic Barriert!!
A Darklurker karddal szép kihívás, már eljutni odáig sem egyszerû, de fontos Boss, mindenféle képen csináld meg, utána nagyon jó cuccokat kapsz a Darkdiver Grandahl-tól... no meg Soulja!! hajrá.. :-) a Vendrick is fontos, Soul of the King !! Az Ancient Dragon, szólóban, karddal, a csúcsok csúcsa... :-)
Fpocok
Mi történik akkor, amikor valaki likeolja az írásunkat?

Laza
Még szerencse, h ma már jó volt a DS2 szerver, mert a szélmalomba sosem jöttem volna rá egy dologra ha nincs ott egy üzenet 😊

És így is ...
... a második boss próba után vettem észre, mikor már elfogyott minden mérgezés gyógyítóm ... pont jókor jött h le lehet ereszteni a mérgezõ vizet 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Megszereztem a Sun Swordot. NAgyon jó! <#eljen>

Én 220 órát játszottam vele, sajnos a kiplatinázáshoz el kell jutni az NG++ közepéig, itt elértem a 245-ös szintet, de itt ahogyan azt már írtam, 233.000 lélekre van szükség a következõ szintlépéshez...
Laza
Nem játszottál az elsõ résszel? ezek szerint nem 😊

Az Estus a HP 'lötyi' 😊 És csak a tûznél lehet újratölteni.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Earthen Peak-on volt 1-2 szorgos piros idézõjel, akiket behúztam aztán nem tudtak velem mit kezdeni ... jobb esetben elmenekültek, rosszabban otthagyták a fogukat ... nem tudtak mit kezdeni a Drangleic Sword és Old Knight's Shield párosommal, mindenki ettõl fekszik 😊

estus flask az mire jó,vmi HP növelõ?
majulában adta a nõ de nem akartam elpocsékolni.😊
lehet fejleszteni is...
jah és a dumálós "talk" szövegeket,h lehet elnyomni?
szerintem még nem érted el a 10%-ot...
Laza
A ring of binding késõbb lesz még.

Én 28 óránál tartok és már a Forest of Giants és a Tower of Flame felõl is ki van pucolva az a terület, mindkét irányból, aztán most elindultam egy másikba, ahol most értem fel Iron Keepbe ... elég hosszú út volt, mindent fullosan átkutatok, mindent összeszedek, még ha van amire egy órát is ráverek csakhogy rájöjjek h lehet felszedni .. és végül vmi szar van ott 😊
És 'csak' 71-es szinten vagyok.

Egyébként a fenti gyûrû az általam említett új irányban van, ahová elindulhatsz a Dragonrider lecsapása után ... szóval ha elõbb átkutatod az elsõ irányt fullosan, akkor még odább lesz 😊

Tinman, a Sokszori halál esetén itt is használd a már jól ismert Ring of Binding-et 75% alá nem engedi a HP-det többszöri halálozás után sem, helye Heide's Tower of Flame, a jó öreg Old Dragonslayer köd függönye elõtti ládában találod...
"Heide's Tower of Flame (Dragonrider-t csapkodom)", ne a Dragonrider felé menj, hanem a másik oldalra, a játék bal oldali részére.. fontos gyûrû..
davidka003
Minden területen voltam és mindent felszedtem. Néha rápillantottam végigjátszásra onnan tudom. 4 Boss-t nem öltem meg. Nagy sárkán a végén, a nagy patkánykutya, Darklurker és Vendrick.
Ennyi.
Mondjuk igaz, hogy a Drangleic kastélynál nagyon belehúztam már. Elõtte lassabban ment. Csak belassult a szintlépés is 130. szint környékén úgyhogy nem is foglalkoztam már a szintlépéssel.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Jah és még egy módja cuccok elveszítésének: ha te, vagy bármelyik mob szétveritek a faládákat (te elõvigyázatosságból mimicek miatt ugye véletlenül túl sokat csapsz, vagy túl erõset) akkor a bennük lévõ item elvész és helyette csak rubbish-t kapsz.
Ha csak ezeken a helyeken jártál még akkor nem mentél túl az igaz, de azért arra figyelj, hogy a titkos falakat most már nem csak szétveréssel hanem gyakran a use gomb megnyomásával lehet megnyitni. És ebben a részben ez a gyakoribb! Ezzel nem azt mondom, hogy az említett gyûrû titkos fal mögött van, hanem azt,hogy ha ezt nem tudod akkor igen hamar fog elõfordulni nagyon sok itemmel, hogy túlmész rajta.
Terawatt
Elsõ karakteremmel nálam is az volt, hogy 10 óra alatt nem sokat haladtam, és kezdtem egy másikat amivel meg 2 óra alatt ott tartottam mint az elõzõvel 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Shep
Azt sem tudom hol vettem fel 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Mert kizárt, hogy túlmentem rajta.

De mond meg te: #2962

Tinman
WTF? ^^

13 órám benne van a játékban, de lehetek kb. a 15%-nál. LVL45-ös szint és ezeken a helyeken jártam csak:

- Majula
- Things Betwixt
- Forest of Fallen Giants
- Heide's Tower of Flame (Dragonrider-t csapkodom)

Nagyon, de nagyon kiélvezem a cuccot, már most a fenti helyek minden pixelét ismerem, amit ezen a szinten egyelõre el lehet érni :-)

Shep
Honnan tudod ,hogy nem tartasz ott, lehet túlmentél rajta 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Ring of Binding-ra gondolsz?

Nekem olyanom még nincs, mert még nem tartok ott.

Fpocok
Második végigjátszásra váltok majd sorcira. Addig meg össze kell szedni az összes varázslatot, amit tudok.

Shep
Azért 100+ 😄 Abba belefér az 1000 óra is 😊

MerlinW
Én most tartok a "bálnánál" NG+-ban😊 A sztorit pedig itt elmesélik, Ahhoz hogy értsd, kell az elsõ rész történetének ismerete is.

[merlinw.org]

Myselor
valószínûleg .na mindegy így nekem kényelmes volt.de már a végén sok volt xd jó megpihenni mostmár a trónon 😄 am a storyt eltudnád magyarázni?xd
Myselor
tudom.valszeg én több fele jártam grindeltem,neki kimaradtak olyan bossok amik nekem nem.nekem asszem 2 opcionális maradt ki a sárkány meg vendrick.meg 1 estus flask persze pár item is de tényleg nem annyira sok.szóval asszem elég szépen végig játszottam😊