8811
Dark Souls II
-
#4165 hát sajna nincs és igen tervezem azt is megnézni már el is kezdtem:)) egyébként tényleg nagyon illik hozzá ez a játék.nagyon otthonosan mozog benne ^^ -
Rony94 #4164 Ez tartalmaz spoiler-t? Még nem játszottam ki a 2. részt. -
Rony94 #4163 Ha nincs PS3-ad és nem is tervezed, akkor ajánlom még Tinman Demon's Souls végigjátszását is. Számomra az a kedvencem. Meghallom/meglátom hogy "Demon's Souls", rögtön Tinman jut eszembe, annyira hozzáillik ez a játék. :) -
#4162 a videó végén zene nagyon beteg.ha valakit érdekel xd
praise the sun -
#4161 úristen ez nagyon kemény xd -
#4160 Visítok :D
-
#4159 Egyrészről üdvös, hogy nem kell ütögetni a falakat, mert a fegyver roncsolódik ám rendesen minden falba ütögetéssel, akár harcban is. Másrészről meg érthető, hogy senki nem tudja ezt, hiszen a DaS1-ben ütögetni kellett, és ugye sokkal erősebb volt a weapon endurance :)
Most Iron Keep-ben vagyok, és furcsálom kicsit, hogy az itteni ellenfelek nagyon gyorsak, gyors fegyvereket használnak, és mégis itt sikerül sorozatosan a backstab :S Előtte a bénább moboknál pedig alig. Nem értem igazán. Nagyon máshogy működik, mint az első részben. -
#4158 Semmi nem volt ott jó ... érezte, hogy a fallal kell kezdeni vmit, de csak ütötte ... lehet még egyet sem nyitott ki :) -
#4157 szívesen.kiváncsian várom majd a második rész végigjátszásodat is :) -
#4156 Nézd meg a jó öreg Cowboy videóját a #4075-es postban. Elmagyaráz sokmindent a PvP mechanikáról, többek között azt is, hogy miért elég 30 pont majdnem mindenre akár lvl260-as szinten is. -
#4155 Futkosott egy nagyon kicsi helyen, csak akkor láttam, hogy valamit művel, amikor visszatért a saját világába. -
#4154 Nem nyomkodta magába a nagy radiant lifegem-eket? Azt szokák, life regen gyűrűvel elég sokáig és masszívan gyógyulsz tőle. Illetve lehetett rajta barrier spell is, protection gyűrű, illetve mint írtam a legtöbb PvP-s Jester mellényben van, ami a backstab/ripost általi kiritkus támadásokat elnyeli. -
#4153 Megtisztelő, ha valaki megnézi, szóval én köszönöm :-) -
#4152 Mocskos csíterek!
"Petitindi" nevű user!
Nem viccelek gyerekek: 350 DMG-es karddal 3x backstab, és HÚSZ betalált csapás és nem ment le az életereje!!! Béna volt, de kegyetlenül, de semmit nem értem ellene -.-
Aztán elpattintott valamit és visszament a saját világába.
Mindez PS3-on. Faszombamár' -.- -
#4151 na vévignéztem tinman mester videóit az első részről hát azhtiszem nem kicsit durvább volt és nehezebb.igaz nem sokat játszottam vele mivel nem ment a gépemen,ez meg igen max felbontásban is szépen fut megszünt a beakadás is,ami érdekes.de hát tudjuk ez jobban van megcsinálva:)talán nekem az első rész túl elvont és más a világ is.jobban tetszik a 2 barátságosabb számomra:) nézni viszont tök jó volt szóval köszi tinman itt is ^^ -
Skyline #4150 Kivégeztem...NG+-al megvárom amíg a látványt szénnémodolják.:)
//Elkezdtem a DS1-et, így nyugodt szívvel kijelentem: sokat butult a 2 kihívás terén....:/ -
#4149 Van egy emóció, amivel tudsz mutogatni magad elé:) -
#4148 Amúgy az elején én is rengeteg rejtett dolgot elhagyhattam, mert hozzá voltam szokva első rész után hogy ütni kell a falat. :D -
#4147 Vicces volt, mikor Mytha előtt segítettem egy csomó embernek elmutogatni a titkos dolgokat, és voltak akiket egyszerűen sehogy sem tudtam rábírni a falak kinyitására :) mert ütni tudtam meg gurulgatni, de hogy nyomd meg a kiba gombot, azt nem :D
Ált egy idő után feladtam és mentem a boss felé ... még a fáklyázást is volt akinek 10x kellett elmutogatni, pedig azt simán lehet :) -
#4146 [apro]Konkrétan a use a tárgyhasználat ebben a játékban, az interact, amivel nyitja, de persze érthető volt, amit írtál. -
titani #4145 köszi sikerült, tényleg nyomni kell egy use gombot. /én meg vártam valamiféle kiírást/ -
#4144 Többnyire a use gombbal nyílnak ebben a részben. (Amivel felveszed a tárgyakat.) A lockstone-os és gerendákkal eltorlaszolt falakat/ajtókat kell ütni.
Biztos volt előtte is problémád, hiszen a 3 sentinel arénájában is 5 titkos fal is van:) -
titani #4143 Üdvözlet
Az illúzió falakról érdeklődöm , ezek hogy nyílnak ki ?
Jó helyen /youtube ról nézve/elé állok , beleütök többször , de semmi.
/a játék eredeti, fel patchelte magát 1.04-re /
Most a Lost Bastille-t végeztem és mentem a Sinners rise helyre. egyik helyen se nyílnak ki az ilúzió falak.
Próbáltam emberi alakban is ,a ring of binding gyűrűt levéve is.
az előző helyszíneken nem volt ilyen gond. -
Zozo0122 #4142 Nekem több is volt. Ezek a bossok mentek le elsőre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Dragonrider
- The Skeleton Lords
- Covetous Demon
- Looking Glass Knight
-
#4141 Pachee! -
#4140 Az alap nehézségi szint végére értem végre, bár még van néhány boss ami kimaradt, de a throne of want bossok elég gyengére siekredtek. Nem is tudom volt e olyan, hogy elsőre lement egy boss, a legutolsón kívül. :) Most egy kicsit rápihenek, mielőtt tovább játszanék vele. -
Rony94 #4139 Természetesen a "soha" szót az első végigjátszásra értettem. :) -
#4138 Deprive, company of champions, lvl37, levertem Pursuert. Mi a jutalmam? :D -
#4137 Én simán kitérek a varázslatok elől ... nálad vmi nagyon lagos lehet :) -
#4136 - Lehet farmolni.
- Folyamatos kihívás és elfoglaltságot és élvezetet nyújt :)
- Gondolj bele, milyen rövid és unalmas lenne a játék, ha kipucolás után üres területeken kellene rohangálnod. -
#4135 -
#4134 Ezt összefogalmaztam:)
nincs kapsz sebzést -> nem kapsz kritikus sebzést
-
#4134 "Aztán tegnap volt egy olyan, akinek levertem kínkeservvel HP-jét felére, sikerült backstab-elnem és alig ment le tovább az élete."
Jester's Robes: nem kapsz kritikus sebzést (Iron Keep-ben megveheted a szettet) :)
Ring of Thorns: ha bekapsz egy ütést, a támadó visszakapja a ~felét. Nem tudom milyen sűrűn, van 10-20mp cooldown-ja (Mild-mannered Pate dobja, ha levered). -
#4133 Áááá ilyen tárgyak környéken se járok még :-)
Black Gulch legelején jártam, mikor visszamentem patkányokat szolgálni.
Aztán közben azt néztem, beletoltam a játékba már 50 órát és még a felénél se vagyok :-D -
#4132 "Aztán tegnap volt egy olyan, akinek levertem kínkeservvel HP-jét felére, sikerült backstab-elnem és alig ment le tovább az élete."
Jester's Robes: nincs kapsz sebzést (Iron Keep-ben megveheted a szettet) :)
Ring of Thorns: ha bekapsz egy ütést, a támadó visszakapja a ~felét. Nem tudom milyen sűrűn, van 10-20mp cooldown-ja (Mild-mannered Pate dobja, ha levered). -
#4131 Faith az egy jó kis cucc. Imádom. Főleg azzal a gyűrűvel amivel gyorsabban lehet varázsolni. Olyan mintha greatswordoket dobálnék sebzésileg. :D -
#4130 A vízesésen nem tud átmenni?
Amúgy néha nagyon fura a PvP.
Általában egyenrangú a küzdelem, minden oké, vagy én hibázok és halok, vagy fordítva. Tiszta sor.
De néha bejön olyan ürge, akin sebzek 350 dmg mellett úgy, hogy még észre sem vett 15-öt????? WTF?
Aztán tegnap volt egy olyan, akinek levertem kínkeservvel HP-jét felére, sikerült backstab-elnem és alig ment le tovább az élete.
A Lightning Spear miracle-t mocsok sok harcos használja. Utálom. Lehet kvázi bárhol, evadelhetek, akkor is tuti eltalál vele. Argh.
Varázsló karik viszont viccesek. Elkezd varázsolni és már le is vágtam, köszipuszicsá :-D -
#4129 Első két végigjátszásban én sem. A mostaniban viszont sokszor, mert vidám dolog (persze csak emberi játékosokat, nem NPC-t). Többnyire úgyis kihalnak mellőlem:) A varázslóknak egyébként sem árt egy tank:)
A másik, hogy minden boss-t megöltem már vagy 20x mint segítő, egyedül már unalmasak:)
-
#4128 +1 -
berci73 #4127 Kicsit magam alatt vagyok, a dual fighttokban, elég rendesen lenyomtak tegnap este, és sajnos nem is egyszer.... no, de van ez így....