8811
Dark Souls II
  • Myselor
    hát sajna nincs és igen tervezem azt is megnézni már el is kezdtem:)) egyébként tényleg nagyon illik hozzá ez a játék.nagyon otthonosan mozog benne ^^
  • Rony94
    Ez tartalmaz spoiler-t? Még nem játszottam ki a 2. részt.
  • Rony94
    Ha nincs PS3-ad és nem is tervezed, akkor ajánlom még Tinman Demon's Souls végigjátszását is. Számomra az a kedvencem. Meghallom/meglátom hogy "Demon's Souls", rögtön Tinman jut eszembe, annyira hozzáillik ez a játék. :)
  • Myselor
    a videó végén zene nagyon beteg.ha valakit érdekel xd
    praise the sun
  • Myselor
    úristen ez nagyon kemény xd
  • Terawatt
    Visítok :D
  • Voltan
    Egyrészről üdvös, hogy nem kell ütögetni a falakat, mert a fegyver roncsolódik ám rendesen minden falba ütögetéssel, akár harcban is. Másrészről meg érthető, hogy senki nem tudja ezt, hiszen a DaS1-ben ütögetni kellett, és ugye sokkal erősebb volt a weapon endurance :)

Most Iron Keep-ben vagyok, és furcsálom kicsit, hogy az itteni ellenfelek nagyon gyorsak, gyors fegyvereket használnak, és mégis itt sikerül sorozatosan a backstab :S Előtte a bénább moboknál pedig alig. Nem értem igazán. Nagyon máshogy működik, mint az első részben.
  • Laza
    Semmi nem volt ott jó ... érezte, hogy a fallal kell kezdeni vmit, de csak ütötte ... lehet még egyet sem nyitott ki :)
  • Myselor
    szívesen.kiváncsian várom majd a második rész végigjátszásodat is :)
  • MerlinW
    Nézd meg a jó öreg Cowboy videóját a #4075-es postban. Elmagyaráz sokmindent a PvP mechanikáról, többek között azt is, hogy miért elég 30 pont majdnem mindenre akár lvl260-as szinten is.
  • Tinman #4155
    Futkosott egy nagyon kicsi helyen, csak akkor láttam, hogy valamit művel, amikor visszatért a saját világába.
  • MerlinW
    Nem nyomkodta magába a nagy radiant lifegem-eket? Azt szokák, life regen gyűrűvel elég sokáig és masszívan gyógyulsz tőle. Illetve lehetett rajta barrier spell is, protection gyűrű, illetve mint írtam a legtöbb PvP-s Jester mellényben van, ami a backstab/ripost általi kiritkus támadásokat elnyeli.
  • Tinman #4153
    Megtisztelő, ha valaki megnézi, szóval én köszönöm :-)
  • Tinman #4152
    Mocskos csíterek!

"Petitindi" nevű user!

Nem viccelek gyerekek: 350 DMG-es karddal 3x backstab, és HÚSZ betalált csapás és nem ment le az életereje!!! Béna volt, de kegyetlenül, de semmit nem értem ellene -.-

Aztán elpattintott valamit és visszament a saját világába.

Mindez PS3-on. Faszombamár' -.-
  • Myselor
    na vévignéztem tinman mester videóit az első részről hát azhtiszem nem kicsit durvább volt és nehezebb.igaz nem sokat játszottam vele mivel nem ment a gépemen,ez meg igen max felbontásban is szépen fut megszünt a beakadás is,ami érdekes.de hát tudjuk ez jobban van megcsinálva:)talán nekem az első rész túl elvont és más a világ is.jobban tetszik a 2 barátságosabb számomra:) nézni viszont tök jó volt szóval köszi tinman itt is ^^
  • Skyline
    Kivégeztem...NG+-al megvárom amíg a látványt szénnémodolják.:)

//Elkezdtem a DS1-et, így nyugodt szívvel kijelentem: sokat butult a 2 kihívás terén....:/
  • MerlinW
    Van egy emóció, amivel tudsz mutogatni magad elé:)
  • Lunki88
    Amúgy az elején én is rengeteg rejtett dolgot elhagyhattam, mert hozzá voltam szokva első rész után hogy ütni kell a falat. :D
  • Laza
    Vicces volt, mikor Mytha előtt segítettem egy csomó embernek elmutogatni a titkos dolgokat, és voltak akiket egyszerűen sehogy sem tudtam rábírni a falak kinyitására :) mert ütni tudtam meg gurulgatni, de hogy nyomd meg a kiba gombot, azt nem :D
    Ált egy idő után feladtam és mentem a boss felé ... még a fáklyázást is volt akinek 10x kellett elmutogatni, pedig azt simán lehet :)
  • Fpocok
    [apro]Konkrétan a use a tárgyhasználat ebben a játékban, az interact, amivel nyitja, de persze érthető volt, amit írtál.
  • titani
    köszi sikerült, tényleg nyomni kell egy use gombot. /én meg vártam valamiféle kiírást/
  • MerlinW
    Többnyire a use gombbal nyílnak ebben a részben. (Amivel felveszed a tárgyakat.) A lockstone-os és gerendákkal eltorlaszolt falakat/ajtókat kell ütni.
    Biztos volt előtte is problémád, hiszen a 3 sentinel arénájában is 5 titkos fal is van:)
  • titani
    Üdvözlet
    Az illúzió falakról érdeklődöm , ezek hogy nyílnak ki ?

Jó helyen /youtube ról nézve/elé állok , beleütök többször , de semmi.
    /a játék eredeti, fel patchelte magát 1.04-re /
    Most a Lost Bastille-t végeztem és mentem a Sinners rise helyre. egyik helyen se nyílnak ki az ilúzió falak.

Próbáltam emberi alakban is ,a ring of binding gyűrűt levéve is.
    az előző helyszíneken nem volt ilyen gond.
  • Zozo0122 #4142
    Nekem több is volt. Ezek a bossok mentek le elsőre:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- Dragonrider
    - The Skeleton Lords
    - Covetous Demon
    - Looking Glass Knight
  • MerlinW
    Pachee!
  • Avenger
    Az alap nehézségi szint végére értem végre, bár még van néhány boss ami kimaradt, de a throne of want bossok elég gyengére siekredtek. Nem is tudom volt e olyan, hogy elsőre lement egy boss, a legutolsón kívül. :) Most egy kicsit rápihenek, mielőtt tovább játszanék vele.
  • Rony94
    Természetesen a "soha" szót az első végigjátszásra értettem. :)
  • Fpocok
    Deprive, company of champions, lvl37, levertem Pursuert. Mi a jutalmam? :D
  • Laza
    Én simán kitérek a varázslatok elől ... nálad vmi nagyon lagos lehet :)
  • MerlinW
    - Lehet farmolni.
    - Folyamatos kihívás és elfoglaltságot és élvezetet nyújt :)
    - Gondolj bele, milyen rövid és unalmas lenne a játék, ha kipucolás után üres területeken kellene rohangálnod.
  • Terawatt
  • MerlinW
    Ezt összefogalmaztam:)

nincs kapsz sebzést -> nem kapsz kritikus sebzést
  • MerlinW
    "Aztán tegnap volt egy olyan, akinek levertem kínkeservvel HP-jét felére, sikerült backstab-elnem és alig ment le tovább az élete."

Jester's Robes: nem kapsz kritikus sebzést (Iron Keep-ben megveheted a szettet) :)
    Ring of Thorns: ha bekapsz egy ütést, a támadó visszakapja a ~felét. Nem tudom milyen sűrűn, van 10-20mp cooldown-ja (Mild-mannered Pate dobja, ha levered).
  • Tinman #4133
    Áááá ilyen tárgyak környéken se járok még :-)

Black Gulch legelején jártam, mikor visszamentem patkányokat szolgálni.

Aztán közben azt néztem, beletoltam a játékba már 50 órát és még a felénél se vagyok :-D
  • MerlinW
    "Aztán tegnap volt egy olyan, akinek levertem kínkeservvel HP-jét felére, sikerült backstab-elnem és alig ment le tovább az élete."

Jester's Robes: nincs kapsz sebzést (Iron Keep-ben megveheted a szettet) :)
    Ring of Thorns: ha bekapsz egy ütést, a támadó visszakapja a ~felét. Nem tudom milyen sűrűn, van 10-20mp cooldown-ja (Mild-mannered Pate dobja, ha levered).
  • Terawatt
    Faith az egy jó kis cucc. Imádom. Főleg azzal a gyűrűvel amivel gyorsabban lehet varázsolni. Olyan mintha greatswordoket dobálnék sebzésileg. :D
  • Tinman #4130
    A vízesésen nem tud átmenni?

Amúgy néha nagyon fura a PvP.

Általában egyenrangú a küzdelem, minden oké, vagy én hibázok és halok, vagy fordítva. Tiszta sor.

De néha bejön olyan ürge, akin sebzek 350 dmg mellett úgy, hogy még észre sem vett 15-öt????? WTF?

Aztán tegnap volt egy olyan, akinek levertem kínkeservvel HP-jét felére, sikerült backstab-elnem és alig ment le tovább az élete.

A Lightning Spear miracle-t mocsok sok harcos használja. Utálom. Lehet kvázi bárhol, evadelhetek, akkor is tuti eltalál vele. Argh.

Varázsló karik viszont viccesek. Elkezd varázsolni és már le is vágtam, köszipuszicsá :-D
  • MerlinW
    Első két végigjátszásban én sem. A mostaniban viszont sokszor, mert vidám dolog (persze csak emberi játékosokat, nem NPC-t). Többnyire úgyis kihalnak mellőlem:) A varázslóknak egyébként sem árt egy tank:)
    A másik, hogy minden boss-t megöltem már vagy 20x mint segítő, egyedül már unalmasak:)
  • Tinman #4128
    +1
  • berci73
    Kicsit magam alatt vagyok, a dual fighttokban, elég rendesen lenyomtak tegnap este, és sajnos nem is egyszer.... no, de van ez így....