8811
Dark Souls II
  • MerlinW
    Így áll a mágusom jelenleg:

• Myselor
    értelek akkor kibaszott mindegy:) köszi
  • Lunki88
    Köszi így már tiszta a dolog!
  • MerlinW
    Azt úgyis csak NG+++ környékén érnéd el, ott meg már úgyis mindegy. PvE-re elég 50 pont akárhányadik NG-t játszod. Igazából PvP-hez is több, mint elég, lásd Cowboy videóit. A max STR stat bónusz egyébként +200, annál többet nem kaphatsz akármilyen fegyverről is van szó.
  • Terawatt
    Pvpben soul memory számít. (egy idő után már az sem) Ha akarod húzd el addig, mert szintkorlát nem igazán van. slvl 250 körül már ~~300k egy szint, szal úgy kalkuláld a karaktered. :))

Alapvetően felesleges addig elvinni, de ha csak két-három statot húzol és nem akarsz mást akkor nyomasd.
  • Myselor
    oké mostmár értem így.de nem érdemes 99 pontot rakni str-re nem?
  • MerlinW
    Mit nem értetek?:) Vannak stat bónuszok S-től E-ig többnyire STR, DEX, INT és FTH-en.
    A betűvel jelölt bónuszok a pl. STR-re pakolt pontokat szorozza be valamennyivel. S a legtöbbel, E a legkevesebbel.

Példa nem valós számokkal, csak arányokkal:

Ha van egy STR-re C bónuszt adó fegyvered 300 sebzéssel, akkor 40STR mellett a fegyver 300+120-at fog sebezni, ami 420. Ha raw kővel edzed a fegyvert, akkor E bónusza lesz, viszont 380 lesz az alapsebzése + 90 bónusszal ami 470.

Tehát a raw fegyver rövidtávon jó, hosszútávon - amennyiben tervezel 99 pontot költeni az STR-re, akkor viszont nem biztos.
  • Myselor
    értem hát köszi,de nem nagyon értem.akkor hagyom:)
  • Terawatt
    Ha piros akkor azt mutatja , hogy ront valamilyen staton. Black Knight Halberd egy jó példa arra, hogy C a skálázódása, és ezt nyugodtan kukázni lehet a Raw infuseal, mert összességében több sebzést nyersz vele. :)
  • Lunki88
    Én egyébként ezt a skálázódást úgy ahogy van nem értem. Pl. vegyük a Grand Lance-t, amire ha raw-ot rakok akkor C helyett E jelű lesz. Ráadásul pirossal mutatja, ami gondolom azt jelenti hogy rossz döntés lenne. Tehát inkább nem raktam rá semmit, mert faith-em meg int-em is nagyon alacsony, egyedül a strength meg dex az erős a karakteremen.
  • MerlinW
    Igen, S-A-B-C bónuszú fegyvereket nem jó ötlet raw kővel szétverni:) Talán még a C-t igen, utána kell számolni. A Wiki erre pont jó.
  • Terawatt
    Raw az növeli a sebzést de rontja a skálázódását a fegyvernek. Olyanra érdemes rakni aminek alapból is szar. :)
  • Myselor
    ja amúgy a raw stone-t belerakom a fegyerbe nem kicsit megnövelö a sebzést.ez jó?vagy ez is olyan mint az enchant elossza a sebzést és valaki lehet immune-rá?
  • Myselor
    hmm,megnézem majd köszi egyébként a videó hát az nagyon kész xd
  • Terawatt
    Faithnél 50ig érdemes menni, mert a legjobb chimenak akkora a követelménye. Meleeből az ultra greatswordök csapnak óriásiakat. :)

Napi wtf videó, spoiler mentes:
  • Myselor
    amúgy sorcerer még is lehet nagyon táp olyanokat láttam hogy jaj,4 lövés az ancient dragon
  • Myselor
    persze hogy tulzás egyszerűen kiváncsi voltam mi van akkor de semmi :D a mágusból láttam nagyon op-t meg talán 2 fegyveres meelet.bossokra értem persze.de ez így lófasz :D felesleges pontok 30 után a stamina is.nemtom a mágushoz meg hozzá kell szokni,úgy kell elkezdeni játszani tök más mint a meele így keverve meg nem túl erős nincs elég pont.nemtom na mindegy :)
  • Terawatt
    40 után minden stat kevesebbet ad, hogy ne lehessen only str meg hp buildet vagy egyéb táp dolgot csinálni, így a 70 str már túlzás szerintem. :)
  • Myselor
    rájöttem hogy én valamit rohattul nem értek ebben a játékban.először is 70es strengtel is csak 420 sebzésem van,70vig sem ér szart se.nem lehet meeleből nagyon durva dpst csinálni max ha 2 fegyvert használsz egyszerre.vagy valamit én csinálok rosszul
  • Fpocok
    fuk yea rájöttem, hogy működik és már próbáltam egy modot is. Működik.
  • Lunki88
    Akkor most már nincs semmi ami megakadályozná a csalókat? Ennek nem örülök.
  • Fpocok
    Amint rájövök, hogy kell használni ezt a gettosatot :D
  • Fpocok
    NAh. most hogy már nincs VAC rajta, megnézek valami modot, hátha szebbé tudom tennie.
  • Tinman #4182
    Összecsapásom volt vagy ~45, ebből nyertem 35-öt, ennek alapján írtam :-)
  • Tinman #4181
    Akkor eddig mákom volt, Effigy-t kaptam... kérdés, hogy minek, úgysem használom :-D
  • Tinman #4180
    Amikor marad egy leheletnyi staminád abból még bármit ki tudsz vitelezni! :-)
  • Tinman #4179
    103-as szinten vagyok :-)
  • MerlinW
    Főleg, hogy ott az okosak mindenféle villámalapú fegyvert, mágiát használnak, mert a víz miatt kapnak +20% bónuszt:)
  • Laza
    Nekem a kb 20 összecsapásból 1x futottak túl a kis vizes részen ... leugrott a hídról, inkább meghalt. A Doors of Pharos-nál (a második patkányos pvp hely) több értelme van aktiválni a ketyeréket, ott mindenféle fejszedobáló robotok, meg ajtók mögé bújtatott óriás meg egyéb monszta tud neked segíteni ... ott alapból lent térdig ér a víz ... szóval az ebből a szempontból egy sokkal érdekesebb rész :)
  • Myselor
    basszus most nézek egy videót a tag 2 macel tolja és be stunnolja a bossokat nagyon durvákat sebez. :O nem is tudtam hogy van ilyen
  • MerlinW
    20 effigy-re? Hol?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha a fészekre gondolsz, ott kapsz ezer féle cuccot, effigy-ből max 10 eshet összesen, és ritkán dob

Silky-t egyébként minden kis szappanköves segítségnyújtásért kapsz.
  • Rony94
    Én nem nagyon rakok Endurance-re, csak nagyon ritkán, mert minden egyes szintlépésnél csak EGGYEL nő mindig a stamina. Az meg nem éri meg. Akkor már inkább költöm a pontjaimat Vitality-re, Strength-re vagy Dexterity-re.
  • Lunki88
    Majd ha olyan 100as szint felett leszel fogsz visítani eleget ha ilyen dupla mundane avelyn meg resonant buffos santier's spear-el rontanak rád.
  • Tinman #4172
    5-6 órányi, kizárólag a covenant beli harcok után megvan a 35. nyertes győzelmem = 35 offer = Rank 3! Megkaptam a gyűrűt... nem nagy szám, kvázi Hush csak always on. Meg persze Gold Trophy is unlockolódott :-)

Tök jó amúgy, hogy minden Rank-nál többet tudsz meg a covenantról és persze ajándék is van. Eskü megszerettem a patkányokat a végére! ^^

Összesen 20 silky stone-t kaptam, amit ugye tudjuk hol 20 Effigy-re lehet cserélni. Korrekt! :-)

Sokat tanultam ebben az összesen 5 órában... eskü egy könyv egyik fejezetét meg lehetne belőle írni.

Csak egyet még: Volt egy srác aki 30 percen belül 2x is jött. Ennek elég kicsi az esélye, de megtörtént. Első körben karddal jött + pajzs. Lenyomtam, főleg, hogy meg is leptem!

2. körben baz ugyan ott lesek rá és megint beszívta, de ezúttal valami tüzes halberd-el jött... lassú volt, mint a bűn, a hátát mutogatta, Estus flask-et szorongatott, nagyon kezdő lehet szvsz. Hamar meghalt :-)

Nagy tanulság, hogy nagyon SOK embernek feltörtem a védelmét pusztán erős csapásokkal! Egyszerűen lezabáltam a staminájukat és ott álltak aztán széttárt karral és nekem még éppen volt mindig 1 erős ütésre való... csúnyán benyalták, még jól felszerelt profik is. Jó a sok stamina, én szeretem :-)
  • Rony94
    Visszaköszöntött a Dark Souls hangulat. Fogalmam sincs hogy merre kéne mennem és hogy mit kéne csinálnom. Earthen Peak-nél nagyjából megnéztem mindent, vadul nyomogattam a falakat is, nem találtam semmit. A mai nap nem értem el SEMMIT SE a játékban, még egy rohadt új itemet se szereztem.

Ennek amúgy részben örülök. Nem lett casual-os. Holnap remélem már találok valami érdekeset.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sokszor írtam ezt, de nem kérek segítséget.
  • Myselor
    jah értem.hát az úgy jó :D vicces lehet ilyeneket játszank ^^
  • Tinman #4169
    Csak patkány ügyben tudok hitelesen nyilatkozni egyelőre. Itt a terep összes patkánya, élőholtja nem támad rád, helyette a hozzád látogatók nyakába ugranak. Néha annyit magára rántott a szerencsétlen, hogy nekem csak a végső döfést kellett megadnom :-D

Viszont 35 a Rank 3. Shit, még vagy 5 nyertes csata kell és egyre húzósabb a magas szinten miatt :-/
  • Myselor
    amúgy amelyik covenantba belépsz azok az npc ellenfelek velünk lesznek?:D
  • Tinman #4167
    Ez elég megtisztelő volt, tényleg köszönöm szépen! :-)

Patkányos covenant:

Lassan megvan a 30 leölt játékos PvP-ben, de hülye voltam, mert 20-nál rohantam a patkányhoz, Rank 2 és már nincs patkány help, magam vagyok.

Vegyes a halálozási arány. Olyan minden 2. siker, pedig 75% HP és semmi extra fegyó, páncél és pajzs full alap :-)

Néha olyan szettekben jönnek, hogy összepisilem magam, meg szórják a varázslatokat, mint állat... kemény néha nagyon :-)

LAZA!

Mondom én neked... semmi értelme annyi lockstone-ot elcseszni. Ha a másik hidat lenyitod sima menet neki a tábortűzig. Akkor már jobb. a 2. hidat fent hagyni és csapdába esik. Az END leszedős tócsa meg nekem rossz kb.
  • Myselor
    nem tartalmaz:)