Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így van, valószínûleg a kis kút maradt ki Tinman! 😊
Myselor
majulában is van egy,és a no man wharfban is.😊
MerlinW
Majula-ban a kis kutat megnézted?😊 Elvileg 2 flask (+1 amit a csajszi ad) és két dust-ot találhattál az általad bejárt területen.

[merlinw.org]

MerlinW
Én most edzem magam NG+-ban varázslat irányba, a HEX-ek betegesen erõsek. Vannak pl. resonanse HEX-ek, amelyek a nálad levõ lelkekbõl meírtik az erejüket. A szóban forgó skeleton lord-boss népsége négy AOE spell-bõl feküdt, úgy hogy hozzám sem értek.

[merlinw.org]

Tinman
Nem.

Miért hagytam volna el?

Pont ti mondtátok, hogy tök 8 merre mész.

Nálam a sorrend ez volt:

- Things Betwixt
- Majula (itt sok az elagázás, nyilván nem minden helyen voltam még)
- Forest of Fallen Giant (2 boss leverve, de a Porsuer után nem mentem tovább)
- Heide's Tower of Flame (Dragonrider)
- No man's Wharf (~70%-át fedeztem fel eddig kb., ide megyek vissza)
- Cathedral of Blue (Old Dragonslayer)

Szóval, eddig 2 db. shard volt az k. élet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Ja de egyébként az pl. egy jó boss lehetett volna, de így minden volt csak az nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Igen, pont emiatt kerültem az õrület határára. Rendre vagy a falat ütöttem, mert ugye a karakter az nem látszik, vagy mikor feltartott pajzzsal védekeztem a fal ellen, ezek mind külön jólesõ dolgok, meg a legalább 6-7 csontváz is az akiket a szekér jóformán nem is sebez, ellenben engem 1 találattal kivégez.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
akkor viszont szépen elhagytál kész estus flask shardot is ha csak kettõ van eddig 😊
Laza
Mondhatjuk 😊 mert a szaros lyukakba befutva nagyjából semmit sem látszik abból, hogy a nyomi csontik 3 irányból akarnak megerõszakolni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Akkor tépek is oda, meglesem!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Van, már ha bossnak nevezhetõ, kb akkora kihívás, mint a jóllakott óvodás és Stan.

Tinman
Már akinek! :-D

Elmentem Dragonrider irányába, lenyomtam, majd lementes a No Man's kalózos barlangba, az majdnem totál kipucoltam, de aztán feljöttem, mondom megnézem mi van a nagy várhídon túl és így nyomtam le az Old Dragonslayert... tehát lenyomhattam volna a kalózos hely boss-át is (ha van?).

Tinman
2 estust használtam, 2 is van egyelõre még csak, de a 2.-at már csak inkább biztos ami biztos alapon lõttem el. Igazából csak feltérképezni mentem oda :-)

Shep
Hanem a szar kameraállás miatt? 😊

Laza
Inkább a Dragonrider elõtt van 😊 Az csak egy kiugró ott út közben, nem visz onnan tovább semmi ... nagyjából nem is értettem minek van az ott 😊

Egyébként ne aggódj, lesz még késõbb jóféle harc, mint pl a Chariot ... szívatós, és még csak nem is a boss miatt 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

benőmenő
Grat! Én is megvédtem veretlenségemet Ornsteinnel szemben.
Egyébként Vaatinak van egy lore videója Heidérõl.
Itt elmondja, hogy mi lehet a magyarázat:
-O&S harc is Gwyndolin illúziója az egyben
-ez nem az igazi Ornstein
-ez az igazi Ornstein, de már nincs mellette a dagi, dark magic-et használ (tehát küzd az abyss-el, vagy szimplán hanyagolja a lightningot), illetve nem véletlenül van a nevében, hogy "Old" 😉
Viszont azzal egyet kell értsek, hogy baromi könnyû volt. 75% hp-val és 3db +1-es estussal mentem be, és elég sokat bénáztam, így el kellett tolni egy lifegemet is (amibõl már lassan Dunát tudok rekeszteni, meg különben is bossnál erre idõ? vicc!)
Shep
Most már tudom mi hiányzott még az életembõl. The Gutter. Eszméletlen, egy élet álma vált valóra, köszönöm!

Shep
2 legkönnyebb boss egyébként.

Tinman
Öööö ez most komoly?

Már a Dragonrider-nál se értettem a 3 kapcsolós könnyítést, de kvázi Ornstein-t (Old Dragonslayer) betenni majdnem utána? WTF???

Nem tudtam mi következik, szépen levettem az ÖSSZES páncélom, bementem egy szál faszba a karimmal, de úgy, hogy az életerõm csak fele volt, tehát hollow mód/cursed status.

Erre 2 perc után Victory Achieved.

Na most vagy ennyire mûködik a glass cannon ebben a játékban, vagy ez a 2 boss tényleg ennyire gyík? Azt az opciót nem tudom elfogadni, hogy a rutin... mert a nagy fenéket az.

Ja és amirõl beszéltetek gyûrût az most kaptam meg ezután a harc után, szóval nem, nem maradt ki :-)

benőmenő
Lehet jó a dagger is megfelelõ mennyiségû staminával.
Valahogy itt jobban bejönnek a gyors fegyverek, de a dagger az nekem már túl kicsit sebzett. 2-3 suhintással vett le annyi hp-t, mint nekem a broadsword 1-el, és azt is lehet ám suhogtatni.
Laza
Ahhoz képest itt ez a kis dagger szépeket sebez a videóban 😊

Laza
DS1-ben nyomtam LVL1 karit, de ott ugye volt Pyro is ... emlékszem amivel a legtöbbet szívtam talán a pók boss volt, mivel õ fire reses volt, pyro semmit sem sebzett rajta, a kis baltácskámmal kellett apránként levagdosni, és egyébként is aranyosan köpködte a tüzes pocsolyákat 😊

Myselor
hát na. 😄 kihívás tudod
Shep
Hát akik nagyon ráérnek 😊

Myselor
láttam már smelted demon ellen is 😄
Shep
Jó hát a legkönnyebb boss ellen 😊

Solid Snake
"a zsebkéssel való szurkálással nem sokra megyek.😊"
no no nem úgy van az pl:
<#hehe>
Laza
Azt sem tudom az megvan e, de ahogy nézem már meg kellett találnom ... baromi sok a gyûrû 😊

Nálam a Ring of Binding meg a Life Ring ami állandó, és akkor erre jönnek még a Chloranthy Ring, Royal Soldier's Ring, Ring of Blades, Poisonbite Ring (az ismert területen hasznos 😊 ), Covetous Silver Serpent Ring, Silvercat Ring ... helyzettõl függõen 😊

Terawatt
Én úgy vettem ki, hogy ng+ra már lehet mást is szépen húzni és kell is, ahogy mondod. Én majd str-t akarom kihúzni 40ig miután még rakok 8 pontot a faithre.

Black knight halberdet ajánlom, mert annak kicsi a reqje, Raw infusionnel nagyokat sebez plusz pajzs mögül is lehet vele szúrkálni. Heavy attack 2handen baromi nagy aoe és sebzés.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

a sorcererel elég húzós neki vágni az amúgy is nehéz játéknak.
távolról jó sebezni de közelharcban nagyon gyenge.
ha csak nem a strenget + dexterityt is tápolom.
a zsebkéssel való szurkálással nem sokra megyek.😊
Terawatt
Amikor beraktam a life protection gyûrût elmorzsoltam egy könnycseppet amikor ki kellett vennem egy másik hasznos gyûrût. <#sir><#nyes>í

Ajánlom, hogy próbáljátok ki, mert így mindig max hpn leszel, több hibázási lehetõséget kapsz plusz nem égeted el vele a humanity készleted. Amikor meg meghalsz nem dobsz hullát, hanem nálad marad a pénz, így amit elbasznál a második halállal azzal lazán kifizeted a javítását.

Shep
Irigykedsz? 😄

Laza
Most azért sokkal több és hasznosabb gyûrû van, nehéz választani melyiket is használjam, folyamatosan cserélgetem õket 😊

Ált pl hordom a Royal Soldier's Ring (ala DS1 Havel ring), de itt az alap nem annyira hasznos, mint az elsõ részben ... viszont a +2-est már bírnám 😊

Laza
Csak mindenen hisztizik ... mint a 4 éves kislányom ... de neki még elnézzük mert gyerek 😄

Shep
Ja, én is félek az oroszlántól 😄

Shep
Mert volt benne valami ami az elsõ részben is és amit azóta sem tudok megmagyarázni, csak itt már kezd az a valami eltûnni és érik az uninstall (már vagy 3 napja 😊)

Terawatt
fail

Solid Snake
<#law><#pias>
Csak vicceskedik ám! <#nevetes1>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Passz. Kb. ötödjére. Pár napja próbálkoztam többször is, inkább hagytam a francba. Most megpróbáltam megint és elsõre sikerült.

Jelenleg Huntsman's Copse-nál tevékenykedek. Hárman invadeltek eddig. Az elsõt majdnem legyõztem, elég kevés élete volt, egyet kellett volna belcsapnom és vége, de elkapkodtam és én haltam meg. A második ember egyszerûen leesett a szakadékba. <#idiota> A harmadiknál meg én haltam meg, pont akkor írta ki az invadelés mikor leestem egy magas helyrõl, gondolom ilyenkor automatikusan megadja neki a pontot. Hát igen, ilyen szerencsétlen is csak én lehetek. :'D

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Ezt most nem értem.

Hetek óta látom, hogy úgy tolod mintha muszáj lenne, ha ennyire nem jön be, miért függtél rá megint?

Shep
Nem, az igazi férfi el sem kezdi ezt a szart. 😊

Tinman
Egy igazi ffi ilyet nem tesz... inkább szentségel és már kínjában összetöri a controllert :-)

Amúgy olyan 8. halál körül már párom is jól odaszólt: "Mi van Dark Souls?!
Te akartad, élvezd!" :-D

Shep
Én csak bementem leparryztam és a többi amit leírtál 😊

Solid Snake
Ja elírtam, balliszta term. <#pias>
Solid Snake
Pursuer taktika, csak ha már sehogy sem megy <#nezze>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amint belépsz, spuri balra a sarokba. Kis buta odajön, akkor spuri a közelebbi katapulthoz. Többi már adja magát/ bumm a fejbe / meghajlás, és jobbra el.<#idiota>

Tinman
Hányadikra sikerült? :-)

Hasznos az most is, emeli a sebzést. Harc után már dobtam is fel a karimra.

Jól van, csak kijutottam. 😊 Pursuer-t is legyõztem. Remélem a gyûrûje hasznos lesz majd.

Lunki88
A spelleknek csökkenti a stat korlátait. Tehát ha egy varázslathoz mondjuk kell 20 int, akkor kevesebb kell majd utána, de ez azzal is jár hogy kevesebbet tudsz castolni belõle.

Amúgy iron keepben ott a bonfire közelében az egy ilyen duel zóna, mert sokan odarakják a summon jelüket pvp-re. A szürke jelek azok a dragon covenantosoknak a summonjai asszem.
Fpocok
Valaki majd írja meg mit akar az iron keepben a vendor az incense (vagy mi) alatt?

Parasite Eve 2, best game EVER!