8811
Dark Souls II
-
#4245 Old Whip az amelyik 230 körüli alapsebzéssel indul. Vendrik-et jól el lehet vele fenekelni:) -
#4244 hát igen ezt én se értem.méreggel együtt meg kezdetben nem igazán győzöd le.aki erre rájött hogy kell magától annak nagy gratula:) -
#4243 Kár h nem olyan, mint a patkányos, ahol a megtámadott fél is kap jutalmat ha ő végzett a támadóval. -
#4242 Saját magadtól szerintem rájönni erre kb lehetetlen. Én soha nem gondoltam volna, hogy kimásszak oda és oda fáklyát is vigyek. :D -
#4241 Szerintem nem olyan nagy gáz ez ... azért vannak :) mivel a játék semmilyen instrukciókat, iránymutatásokat nem ad, szerintem belefér, hogy néha így tájékozódjon az ember ... az ominózus fáklyás dolgot magam is így vettem észre, de egy percig nem bánkódtam, erről (is) szól a játék :) -
Rony94 #4240 Asszem már van ostorom. -
#4239 Ez a bell keeper covenant nagyon vicces! Már van vagy 15 titanite chunkom :D
Viszont nem szabad a toronyban maradni, mert a covenant többi tagja ugyan úgy beinvadelhet téged is xd -
#4238 Játék elején a fészekbe dobva x cuccot (nem spoilerezek, látom nem szereted :D ) van esély arra, hogy kapsz ostort. Tessék megszerezni és csapkodni magad. ^^
Első végigjátszásra nem gáz az ilyen. :) -
Rony94 #4237 Úristen, gyerekek. Elkövettem egy nagy hibát. Earthen Peak-ben elolvastam egy write message-t és csak így sikerült legyőznöm Mytha-t. Ilyenkor olyan szarul érzem magam. :( -
berci73 #4236 Sziasztok, majd 1 órába telt elolvasni az 1-2 nap tartamát a videókkal együtt, a Soul Vesselt is lehet farmolni... -
#4235 okés köszi,akkor nem kicsit lehet farmolni így is:) -
#4234 Mer szereti a változatosságot....... azok a fejek. -
#4233 Hogy egy klasszikust idézzek...
-
#4232 Persze, minden újra ott lesz. -
#4231 hát ezt aullah barátunktól kérdezd meg ő nagyon szeret mindig újat kezdeni xd -
#4230 Na én most már megkérdezem.
Mija bánatos medveherének kell új karit kezdeni, amikor a játék 40%-ig cirka 3 Soul Vessel esik? Visszamész Things Betwixt-be és újraosztod a pontokat nem? -
#4229 egy kérdés amiket a memory-kban felszedünk azokat újra fel lehet?ng+ban nem vagyok még ott.itemekre gondolok,felszeded homeward bone és újra -
#4228 Ezzel arra akartam utalni, hogy célszerű több fajta fegyvert istápolni és nem feltétlenül kell új karaktert kezdeni az elején emiatt:) -
#4227 Ja erről hallottam valamit. Kard jobban sebzi a húst, a kalapács meg az armort... -
#4226 Egyik fegyver sem multifunkcionális... A club hatásos pl. a nehézpáncélosok és csontvázak ellen, de ahogy neked is, minden ellenfélnek megvan a maga védelme a tompa, szúró, slash, egyéb támadásokra. -
#4225 Most a deprive-al Clubot használok, de nem tetszik. Azt hiszem kezdek egy új karaktert és halberdre speckózom. -
#4224 Más harcstílust követel, hozzá kell szokni. Egyébként erős és hatásos eszközök. Hosszúak, nem kell olyan közel menni az ellenfelekhez, könnyebben védhetők az ellentámadások. -
#4223 Ez is marha jó lett! :D
-
#4222 Ebben a Bastard, mert majdnem akkorát üt és még gyors is:) -
#4221 Halberdek milyenek ebben a játékban? Vélemény? -
#4220 zweihander az igazi férfi cheater fegyvere :D -
#4219 köszönöm megnézem majd így zweihanderrel -
#4218 Párszor már írtam. A tank build rém egyszerű. 40-50 str, 30-40 vgr, 30 end, 20-30 adp és annyi vit amennyi kell. a továbbiakban meg mehetnek pontok int és faith-re az elementál ellenállás és sebzés érdekében.
Választasz magadnak egy nehéz/ultra kardot, valami nehézpáncélt, amit tudsz hordani 70%-os terheltség alatt és annyi. -
#4217 rendben oké.köszi :) akkor egy jó kis buildet írhatnál hozzá.azt megköszönném -
#4216 egyébként van egy könyebb és gyorsabb megoldás a 4 nagy lélek összegyűjtésére.lehet hogy nem mindenkinek új de hátha valakit érdekel.bonfire ascetic-el felhúzod az old iron king bosst és leölöd ahány nagy lélek kell még és mehetsz a dranleic kastélyba:)
-
#4215 Azt warezzal futtatom, és nincs most telepítve semmilyen képlopó, de majd egyszer:) -
#4214 arrol is tolhatnál egy képet:) -
#4213 Vannak boss-ok amiket nehéz közelharcban lenyomni, vannak akiket távolságival nehéz. A tank karakterem is üt +10-es Zwei-el 600-700-at ha bekenem valamivel. -
#4212 úristen.azért ez durva xd mondjuk már az 1000 körül is tetszene a dolog.de azért ez elég op.meeleből soha nem csinálsz ilyet.abból mekkora a legnagyobb sebzés egyébként? -
#4211 Na azért ezt jó nagy baromságnak tartom hogy ilyen erőssé tették a sorcikat. Hol van itt a balansz? Jó igaz hogy 200+ lvl feletti a karakter de jóval alatta is tudnak nagyokat sebezni. -
#4210 Az a nagy soul spear + staff amit használ + 80 int sebez 1000 körül, ha a tag érzékeny a mágiára.
Resonant Hex-el még nagyobbat lehet sebezni, viszont az eszi a lelkedet. Amelyik 2000 lelket eszik lövésenként az is erős, de van amelyik az összes lelkedet felhasználja. Az 30-40k lélekért cserébe 2-3k-it sebezhet. -
#4209 amúgy ezt a srác hogy csinálja?:D
#4119 nemértem -
#4208 értelek:) szerintem én is ha mágussal akarok játszani majd kezdek egy újat.nem jó a hybrid valahogy hozzákell szokni:) -
#4207 Kb ugyanannyi, mint karddal. Ha a megfelelő elementált használom, akkor 200-300 között sebzek. -
#4206 jólnézki.kemény lehet :)) a bossok kb hány lövés?:D