Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
köszi 😊 am az alonne greatbow jó lenne,majd farmolom kicsit õket hátha kidobják 😊
Shep
Figyeljetek már nem a Rotten a 4. nagy lélek?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Hunter's Blackbow E/S STR/DEX bónusszal (Drangelic), vagy Alonne Greatbow C/C (Iron Keep).
Vagy válogass😊

Mondjuk a Bell Keeper bow is jó cucc, csak DEX-re kell gyúrni, hiszen az íj már csak olyan fegyver.

[merlinw.org]

Myselor
ja és bow nincs másik valami jobb?eléggé nem szeretem a crossbowokat xd
Myselor
hehe.az jó és az hol van?várj majd youtube xd am grat 😊 elég köcsög volt nashandra nem?
Terawatt
<#wilting>hát én errõl nem tudtam. <#banplz> nem baj, mert nem mérgelõdtem azon a pályán. Kiélveztem, ahogy a baszott nagy Zweihanderem szeleteli a szobrokat. <#hehe>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Crossbow...az Avelyn 😄 Az elõtt lõttem szét vele a fõbosst, kb. csak azzal meg tudtam volna ölni. Na szóval végivittem én is 😊
Myselor
bocsi 😊
Myselor
hehe 😊 az is egy jó megoldás 😊 varázslatot egyet se toltam még el.különben van valahol egy jó kis bow?mert ugye lélekbõl nemtudok venni eltoltam a dragonrider-ért aztán mást nemtaláltam csak ilyen lightingos de az gyenge és nemtudom használn ia durvább lövedékeket se vele😊
Shep
Inkább Superman 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Kérlek, használjuk a spoiler-t😊

[merlinw.org]

Myselor
majdnem a bossnál van egy kis elrejtett barlang jobb oldalt onnan indulj ki és csak futás xd
MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szaladj át a boss fele, majd a második kukac után amint tudsz fordulj jobbra. Lesz egy vékony ösvény a szikla szélén. Hopp, egy bonefire...😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem az STR, END volt 50-en, a többi 20 körül. most tologatom fel a VIT, ADP, VGR, FTH és INT-et is. Aztán ezermester leszek😊

[merlinw.org]

Shep
Hát de kurva vicces, ez a bossig vezetõ mérgezõs, felzabálós rész.

Myselor
aha 😊 virget feltoltm 50re többi 40körül van.tényleg nincs nagy változás már akkor 😊
MerlinW
Én most mindent tolok fel 50-re, aztán meglátom. 50 és 99 között már minimálisan dobja a bónuszt. STR pl 50-ig emeli a HP-t, afelett nem. Valamint 50 felett már csak 0.6-0,8 damage bónuszt ad szintenként, vagyis két szinlépés után kapsz kemény 1 pontot (+fegyver/páncélbónusz). S ez így van minden statnál. Tehát 50 felett már csak finomhangolás van😊

Miután a Souls sorozatot lvl0-án, egy bicskával is végig lehet játszani, ha van az embernek türelme hozzá, így az 50 pont a statokon már csalásnak számíthat😊

[merlinw.org]

Myselor
akkor te se fejlödsz már 150 level után?😊 én is úgy gondoltam semmi értelme és szükség sincs rá 😄
MerlinW
NG+-on lvl 150 felett már csak ammo a lélek😊 Semmi szükség szintezni. Így is az erõsebb mobok két-három ütésbõl halnak. Egyébként logikusan NG+, NG++ stb egyre több lelket dob. Tehát az, hogy ellõsz 40-50k-t az nem számottevõ. A boss-ok egyébként 100-200k körül dobnak, mondjuk sosem figyeltem😊

[merlinw.org]

Alcíme Push it to the metal lenne gondolom.

Jaja. Igazi férfi. Beleáll az ütésbe, mert az ütés elõl nem tudja eltekerni a kormányt...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Betegek ezek a japánok is, én mondom.

Shep
A semmibe vezetõ létrák is viccesek azért 😊

Shep
Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy a belockolt ellenféltõl miért fordul el és vág a háta mögé meg mellé, meg ki tudja még hova csak az ellenre nem.

Shep
Igen csak nem tudtam ,hogy azok köpökdnek, na és az elsõ köd még nem is az a köd, a francba, de legalább az élien királynõt bosszúból levágtam 😊

Solid Snake
Így milyen lehet egy speedrun. Ez az igazi férfi <#idiota>
Erre nincs jobb szó! Ez az ember beteg...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Most itt megakadtam hirtelen. Mi az, hogy megeszi? Elfogy a lélek? És az úgy gyakorlatialg miért éri meg? Többet kapsz a bossért? Mondjuk ez feltételezi, hogy mindig kell, hogy legyen pár ezer nálad nem? Világosítsál már fel légyszi.

Myselor
én nagyon rühetlem és a tüzeket odabent,meg az elkapos támadását 😄
Myselor
szét tudod verni azokat a köpködö szarokat xd
Terawatt
Abszolút nem nehéz csak melós a bossig eljutni. Boss maga egy zseniális lény. Imádtam a kinézetét.

Myselor
úristen ez nagyon kész xd
Shep
Már majdnem eljutottam a ködig erre lemérgeztek, pedig amúgy nem egy nehéz helyszín (eddig 😊)

Terawatt
Kis hülye szobrok azok 😊 Amíg nem jöttem rá a legkényelmesebb útra addig hülyét kaptam. 😊 kitartást jó lesz az 😊

Shep
Hát ez állat 😄

Shep
Gutterban ki és honnan mérgez le, marhára nem látok semmit, csak köpés és már fogy is az életem, hiába van a legerõsebb mérgezõs szettem összerakva, meg még a dudvát is megettem, szódát nem ér.

MerlinW
Dark Storm, Scraps of Life. (40-50-es Int, Dark Sunset Staff +5). Az ultimate spell pedig a Climax, ami megeszi az összes nálad levõ lelket, de ha van 20-30ezer nálad, akkor 2-3000-et sebez. Ami a legtöbb boss életének több, mint fele😊

[merlinw.org]

Melyik hex ölte a skeleton bosst? És a bossok is 4tõl haltak vagy csak a minionok.

Myselor
én jártam ott elõtte és volt valami kiírás ami utalt rá hogy mi kell.😊
Terawatt
Két napja pihen a játék és pont a kastélynál vagyok. Valamikor folytatom csak mindig van valami más. 😊 várom már a sárkányos részt.

Shep
Arra szerencsére emlékszem merre van 😊

Terawatt
Hát nálam nem volt egyértelmû, de a kastélyt kell keresni az erdõn át ahogy egy npc mondta így shaded woods felásása volt utána. 😊

Shep
Amúgy ha meglesz a 4 fõ lélek akkor kapok majd valami jelzést, hogy mit kezdjek velük, merre menjek, vagy a rohadjál meg hülyegyerek gyere rá lapot játsszák ki?

Shep
Ja, hogy ti arról a kútról beszéltek ahol a vérdisznók lebzselnek 😊

Shep
Én azt a "kis" kutat most csinálom, a végére hagytam, biztos ezért is volt vicc a patkányos rész, na de a Gutterba még bemenni sincsen kedvem.

Shep
Hát úgy ok, de én kardos pajzsos vagyok mindig úgy meg ugye ... 😊

Myselor
jaja úgy van 😊
Terawatt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mellette van egy kis kút. Azon egy kavics amit meg kell ütni.

Myselor
nem a nagy lyuk van egy kút lesd csak meg😊
Tinman
Az a nagy lyuk? Oda még nem mertem lemenni :-)

Myselor: No man w. még nincs kimaxolva.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.