Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terawatt
És még nemis kormánnyal toltad. <#vigyor3>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Shep
Hát a legtrógerebb boss nekem eddig a kocsis volt, ami leginkább a kamerakezelésnek köszönhetõ.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Köszi Zozo, priviben megsúgták... :-)
Myselor
hát nekem pl a postakocsi elsõre lement,sinner többször kelelt neki futni ,hát kinek mi 😄
Srácok ezt olvastátok?....

http://sg.hu/cikkek/105096/uj-projekten-dolgoznak-a-dark-souls-ii-fejlesztoi
Berci73!

Az Avelyn egy titkos ajtó mögött van, méghozzá...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...az Undead Cryptben.
MerlinW
Egyszerûen csak túl jó irányban haladsz😊 Lesznek majd nehezebbek is. Én - röhögni fogtok -, de a "postakocsival" szívtam a legtöbbet😊
Amivel meg más izzadt, mint pl. a Sinner, azt elsõre levertem😊

Lesz viszont még könnyebb. Sajnos 4-5 is, ráadásul az egyik az great soul... (pókica)

[merlinw.org]

Myselor
hát az nagyon béna boss volt tényleg.nem volt vele gond 😊
Myselor
jah.lol 😄
Tinman
75% alap élet, 2 estus, elsõ próba = Flexile Sentry elhullt.

Középen az árborúdat a jó ég áldja meg :-D

Eddig úgy éreztem még sok is az endurance... egy csapát beszívtam eltûnt a semmibe az END. Aztaq! Na utána már tisztes távot tartottam és úgy már nem volt nehéz.

Eddig nem Porsuer volt a legnehezebb, arra olyan 6/10-et kiszórnék... ott és akkor, azzal a felszereltséggel persze.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Ja, én a nagy kapuhoz mentem, a kicsit amúgy észre sem vettem, mert a Sentrynél nem tûnt fel oldat az ösvény, ezért jó, hogy ilyen bámulatos a grafika 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Azt értem... de hogy hogy most bukkantak csak fel? Eddig nem láthattam õket. Nem hiszem, hogy nagy dolgot csináltam volna a várban.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
jaj te xd akkor rossz fele mentél?😊
Shep
Na mindegy bementem az erdõben az ajtón, az oltárnál, az egyik kolléga megsúgta, hogy oda kell menni 8)

Shep
Igen az nekem is úgy volt, fel is vettem.

Myselor
bocs piros.és itt van nézd meg a video végét 😊
Igen, még ezen a területeken nem jártál... minden rendben, hajrá...
Myselor
a lélek akkor sincs meg,azzal a kék genyóval kéne valamit a földön csinálnod a póknál
Fpocok
Nálam most hirtelen megjelent egy csomo csomó kiszürkült bonfire teleport ??? hely. Ez normális? Eddig nem voltak ott azok.

Shep
Megvan a 4. bonefire is de ugyanúgy zárva a kapu.

köszi... :-)
Myselor
értem.hát a kettö közt maradhatott volna bár nem rossz így sem.csak na 😊
MerlinW
Ha nincs az inventory-dban Effigy, human formába változtat.

[merlinw.org]

Shep
Na akkor visszamegyek megnézem. Kösz.

Terawatt
Pedig volt. Balra hátul

Laza
A fények miatt tûnik annak, sötétebb is, meg van rajta valamilyen fényes bevonat a karaktereken, falakon 😊
Néhol meg kevesebb/csúnyább, ami most részletesebb.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
hát én nekem is csak annál kellett nem hiszem hogy rosszul emlékszem
Shep
Na jó most akkor elakadtam, elmentem az erdõbe a királykapuhoz de semmi nem történik, olvastam 4 primal bonefire-rõl de én nem találtam meg csak 3-at a Rottennél nem volt.

Myselor
hát nem csodálom,mondjuk az hogy annyira sötét minden hely nem mondom hogy tetszik.de a többi szebb ovlt sokkal amúgy ja a szörnyek is máshogy voltak,ja meg a sárkányos helyen a híd 😄 most nemtom nekem most is furcsa volt mikor mentem át rajta de ilyen nem történt.lehet gyors voltam 😄
Fpocok
TALÁLTAM EGY S SKLÁZODÓ ÍJAT A VÁRBAN WOOHOO!

Terawatt
Fõleg a fényeffektek butításán hördültek fel az emberek. Vidi 5:40nél. 😄 haha. Élesben már nem is az a monster van ott. 😊

Myselor
azért ez durva,nem kicsit csunyább lett meg más is .pl sok jó dolgot kihagytak belõle
Shep
De egyébként nem volt a földön és a többinél sem kellett felvenni semmit simán berakta az inventoryba, bár az tény ,hogy a póknál volt valami kék ködszerû a földön de nem csinált semmit, nem jelent meg interakcióra utaló jel.

Myselor
komolyan?hát pedig ott ilyen kéken világito valami volt és azt vettem fel és úgy adta meg
Shep
Visszamentem de most csak valami kõizé van ott és ha megvizsgálom valami Alasról hadovál.

Fpocok
Az történt, hogy konzolokra is megjelent sajna.

Myselor
itt amúgy csak szerintem sokkal szebb a játék?mitörtént?😮 mért lett más?
Zozo, spoilerben megírhatnád a helyét, v. legalább azt a világot, ahol keressem...
Rise of the Dead-ben a tûznél történõ imát használta már valaki?
Myselor
te hülye az ott volt a földön utána xd fel kellett volna venni.menj vissza hátha ott van még 😄
Shep
Hát ez az, de a pókért miért nem adta meg, csak kicsi fehér lelke van, nem olyan narancs, mint a másik 3nak.

Igen! Nagyon király fegyver, bár szépen el is van rejtve...
Terawatt
Old sinner, old Iron king, Rotten, Duke's Dear Freja(a pók)

Shep
A szart, csak 3 van meg de nem értem miért. Ki a 4. A bûnös azt vágtam elsõre, a pókot másodjára, a Királyt harmadjára meg most a Rottent és a pókért csak kicsi van nem olyan piros.

Srácok ti fel tudtátok valahol venni az Avelynt?, mert én nem találkoztam vele, de volt olyan invéder, aki ezzel támadott meg?
Aha. Így már értem. Köszi a felvilágosítást.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Terawatt
Nekem a 3. volt. Pókos bosst öltem meg utána. Ebben a sorrendben haladtam (lista nem teljes, csak a 4 great soulig):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

World Locations
Things Betwixt
Majula
Forest of Fallen Giants
Heide's Tower of Flame
Cathedral of Blue
No-Man's Wharf
Lost Bastille
Belfry Luna
Sinner's Rise
Huntsman's Copse
Undead Purgatory
Harvest Valley
Earthen Peak
Iron Keep
Belfry Sol
Grave of Saints
The Gutter
Black Gulch
Shaded Woods
Doors of Pharros
Brightstone Cove Tseldora

Shep
Hát mert akkor megvan a 4 😊

Amúgy rohadtul nem értem a játékot, hogy az esetek nagy részében a bosshoz nehezebb eljutni, mint a dögöt legyõzni.

Tinman, az illúziós, trükkös falakat se felejtsd el kinyitni..
Myselor
de ,miért?😊