8811
Dark Souls II
-
berci73 #4325 Képzeljétek el láttam egy Vendrickes videót, NG7+ on , a srácnál nem volt egy giant soul sem!!! és szólóban, úgy 23 perc után sikerült lenyomnia... hihetelen.., de igaz.. -
berci73 #4324 Valaki kb. ennyire felnyomta (én csak segítő voltam), 3-an voltunk rá, eléggé jól áll a karim (Lv250) , de egy-egy támadásnál alig ment le a HP-je... kb 7 perc volt hármonknak... de már az óriások HP-je is kb 6-7000 volt -
#4323 Nagyon változó. Volt hogy csak 10k, de olyan is megesett hogy 40k-t kaptam. Mondjuk azt lehet akkor adta amikor sikerült mind3 delikvenst kinyiffantani. :D Ők nagyon bénák voltak. -
#4322 Sima játékban baromi sokan jönnek, alig teszem le a jelet már hívnak át :)
Valaki leverhette szegény Licia of Lindeldt-et, mert a boss bejárata előtt egyszer invadelt, és ugye csak akkor jön ott invader ha meghal a csaj :) -
#4321 Ott mennyi jön egy körből? -
#4320 NG+10 ? Ennyire fel van már nyomva?
Tegnap fél este csak segítettem másoknak Velstadtot mészárolni, egy kör a kinti katonákkal együtt 25000 lélek, és megvan 10 percen belül.
összeszedtem így 300+k lelket, kellett már egy kicsit húzni a karin, 120-as voltam és nem dőlt már elég lélek ezen a szinten a szintlépéshez (most tartottam a Kings Ring megszerzésénél).
Közben rajtam volt a Bell Keepers ring is, így néha oda is behívott egy kis chunk farmolásra :)
Nem tartott sokáig elverni ennyi lelket ... de most már minden statom, ami kell fel van tolva, úgyhogy a többi mehet mágiára, egyebekre. -
berci73 #4319 Probálkoztam én is ott, jelenleg NG++ -on vagyok az Looking Glassom meg NG+++ os itt már nagyon ritkán hív be az LG segítségnek, tegnap vártam kb. 20 percet egyszer sem sikerült, többnyire hozzám jöttek be v. én mentem be más játékosokhoz... -
#4318 Én tegnap inkább a Looking Glass Knight boss-nak segítettem leölni a játékosokat. :D Csak akkor haltam meg amikor 3-an voltak és még át se vehettem az irányítást de már elkezdtek ütni minden irányból. :) 200k soult farmoltam össze. -
berci73 #4317 így utólag már köszi... :-) -
berci73 #4316 MerlinW, a spellek visszaállításáról, nyialtkozz légyszi, ne feljtsd el... előre is köszi, egyébként élvezetes volt a tegnap esti játékom, fehér fantomként segítettem más játékosoknak a mob-ok kitakarításában illetve egy egy boss lenyomásában.. érdekes volt látni, hogy hogyan rontanak ész nélkül mások pld. az óriásokra Heide's Tower Of Flame-ben vagy jó volt lenyomni közösen az Old Dragonslayer-t NG+10 en... :-) próbáljátok ki, élvezni fogjátok... :-) -
#4315 Annyira op hogy hivatalos fórumokon rendszeresen megy a rinya miatt, hogy nerfelni kéne. Na meg igazi noob fegyverré vált pvp-ben. :)
Amúgy forest of fallen giants első bonfire, ott összetereled a hollow katonákat és ha leölöd őket a hullájukat végtelenségig ütheted vele, és kb 2 perc alatt el lehet törni a lándzsát. -
berci73 #4314 én kb. 30 percig vertem a kőfalat... :-( -
berci73 #4313 sokkal jobb ez a fegyver, annál, mint ahogyan ez a faszi kezeli... -
#4312 Elég OP fegyver. :D
-
#4311 Köszi :)
Amúgy nekem nem jutott volna eszembe összetörni. Ha meg csak simán megyek vele,akkor soha nem törik el,mert mire megtörténne tuti hogy lecsüccsenek egy tábortűzhöz és megjavul. Közben néztem már videót, a macskát ütögetve a leggyorsabb leamortizálni, mert halhatatlan a drága :) -
#4310 megvan csak már nemtudtam honnan :D -
berci73 #4309 Doors of Pharros-ban van elrejtve egy kőfel mögött, már a pálya eljén, használj Pharros követ... fontos fegyver!!! -
berci73 #4308 Összetört állapotban ez a játék legjobb fegyvere!!!!!!!!!! + 5-ön, Mundane kővel, Ring of Blades+2 gyűrűvel, no és megspékelve egy kis Resonant Weapon spellel... :-) a két kezes kivitel nagyon finom, ezt a fegyvert mindenkinek ki kell próbálni, de tényleg... iszonyatos.. -
berci73 #4307 Srácok, tudja valaki, h. hogyan lehet visszaállítani a Simpleton's Spice-szal lehúzott spell értékeket eredeti állapotra? -
Psychedelic #4306 Van 2 is, kb 2 perc összetörni amúgy.
-
#4305 Santier' Spear?nekem ez megvan ennek 500 a durabilityje:) ne kérdezd hol találtam már xd -
#4304 Van a játékban egy törhetetlen lándzsa, megtalálta már valaki? Egy betontömb szerűség van a végén és 500-as durability-je van. Viszont ha eltörjük(500 elég soká kitart, nem szabad tábortüzet sem használni),akkor letörik róla a burkolat és egy ezután törhetetlen lándzsát kapunk -
#4303 Hát ez így fasza... ennyire durvával még nem találkoztam.
-
#4302 na meg is lett.lehet hogy a puncik kérnek segítséget de grat aki ezt egyedül letolja.nekem pont ennyi segítség kellett:) -
#4301 nem még.köszi meglesem .egyszerűen nem érdekel már ng+ban hatalmas köcsög lett a mirror knight,meglesem vele -
#4300 Jugo-val beszéltél, miután a kővé vált csajt kiszabadítottad? Mert ő csak az után ajánlja fel a segítségét, azaz csak az után lehet idézni. -
#4299 merlin te tudod hogy mikor lehet mirror knightoz meg idézni npc-t?nincs ott a jele pedig ott kéne.drangleic kastélyban ott van jugo?vagy valahol máshol kell dumálni vele hozzá? -
#4298 -
#4297 lol.ez meg mi a fene?:D -
#4296 Mozi is készül a játékból :D
-
#4295 És ez?
-
#4294 Az nagyon szovjet xD -
#4293 jah a legjobb lemaradt ugye mindig summolgatja a faszfejeket ,megöltem azt a kurvát erre a kis katonája megölt oké köszönöm és akkor már meg se adta.nagyszerű -
#4292 Ott amúgy próbálta már valaki "beidéztetni" magát a bossal? Nekem soha nem jön össze mert mindig játékosok hívnak be. -
#4291 engem a mirror knight geci készített ki ng+ban .nevetséges komolyan ez a szint különbség hirtelen -.- az ilyet nagyon gyűlölni tudom.egyszerűen kúrva anyját aki ezt így csinálta meg nnincs szebb szavam hozzá -
Rony94 #4290 Eljutottam a Smelter Demon-ig. Ott abba is hagytam. :'D -
#4289 Na az ilyen arányoktól frászt kapok. :D Akkora ez a sarló mint a karakter... -
#4288 Sikerült megint majdnem megríkatnia ennek a fosnak. A lovacska 10edikre ment le. Viszont legalább lett új szerzeményem:
-
#4287 Majd, miután kinyitottad a királyok kapuját (a nagy fekete kapu). -
#4286 Később.