Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
oksa köszi.remélem megéri 😄
Az nagyon egyszerû, menj el a második létráig és innen ugorj át az Itemhez... ne izgulj, szórakoztam vele én is mire rájöttem...
Tinman
Pont azt írja, hogy ma már letudja, utána törli :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep, ezt fejezd be, már túl vagy a nehezén, innentõl kezdõdik a kánaán... , de tényleg... tök jól nyomod, más, még idáig sem ért el, innentõl kezdve már nincs visszaút.... csináld végig, invédes segítség nélkül!!!!! hidd el menni fog... hajrá...
Myselor
miben szeretnél segíteni?😊 egy cuccot nem tudok megszerezni forest of fallen giantben,amikor felmegyek az elsõ létrán ahol ült a fehér lovag,jobbra kilehet menni és ott van lent egy item ahova nemtudok eljutni azt hogykell?😄
Shep
Közel már az uninstall, érzem, hogy ma már meglesz 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor, priviben segíthetek? Egyébként az NG+ ban még egy 3. helyen is megjelenik, ráadásul háromszor, a már ismert 2 helyen kívül: Forest of Fallen Giants, Iron Keep. Többet nem mondunk el, mindenki tapasztalja meg az NG+ ban, ezért mondtam, h. meg fogtok lepõdni a magasabb szintû újrakezdésnél is... :-)
davidka003
Iron Keep-ben szerintem vicc volt nagyon. Közel is volt a tábortûz is hozzá.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Myselor
pedig ott már nevetséges és le lehet könnyen verni.mivel próbáltad?😊
Laza
Ja

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
milyen pursuer?iron keepben?😊
Laza
Most pihentetem kicsit, felbott 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Csapasd neki mezitelenül :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Na, megint Pursuer ... felbasz ... nem vagyok izzadós tenyerû, de most aztán nagyon ... és hogy a buzi kék ütése vazzeg odaránt magához, az már botrány...

Tinman
Hah! Akkor jól ráéreztem... nagyon jól elvagyok vele és még csak +4-es, de már így is túl erõsnek érzem néha :-D

MerlinW
Nagyobb és lassabb. Viszont magasabb a poise értéke. Ebben a részben a bastard sword viselkedik ugyanúgy, mint a Zwei az elsõben. Meg talán a dragoner kard, ami sebzésben is utoléri, viszont 30 a durability-je.

+10-es regular Zwei 45-ös STR mellett 460-at üt normál ütéssel. Bastard 390-et, viszont gyorsabb, könnyebb.

[merlinw.org]

Laza
Na, megvan a Zwei 😊 mintha most nagyobb lenne ... de egyelõre maradok a jól bevált fegyómnál, majd késõbb kipróbáljuk.

Tinman
Nem gond. Van aki pl. pelenkát is használ just in case.

Ha nem gond én inkább használom mintsem azon idegeskedjek hogy lassan 30ezer lélek kell 1 szintugráshoz és ekkor jön egy ellenfél akit 1 ütés híján nem tudok megfektetni mert az én bicskám fennakad a falon de õ mosolyogva átüt rajta és meghalok // mehetek vissza a lelkekért...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Tinman
Az a gyûrû nem tudom miért kellett bele.

DeS-be oké ott volt a second chance, de azért azt ennyire hamar nem tudtad megszerezni, a kezdõ játékosok meg kb. a létezésérõl sem tudtak.

DaS-ba is volt ilyen gyûrû, de ugye ott eltûnt és nem lehetett javítani.

Casual szar lett már ez is :-(

/viccel... nem használja és teljes a Souls élmény.

Nem csalás, jó az ha van, sok sok idegeskedéstõl mentett már meg....😄
Fõként hogy kettõvel rohangálok, ha az egyik törik jön a másik...😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Laza
És a Ring of Binding helyett simán hordható, mivel arra innentõl semmi szükség 😊

Laza
Hogy is mondjam ... ez a Ring of Life Protection = csalás? 😄

Visszamentem érte, mert nem találtam meg elsõre ... de ez brutál ... és mi az a 3000 lélek a javításáért, mikor 40-50k-val rohangálok? 😊

Myselor
én úgy tudom hogy igen 😊
Fpocok
Aki már járt a memorys helyen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugye az egyik kötelezõ, a többi nem. A többiben csak végig kell menni, felszedni mindent? Boss nincs?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
jah oksa kösz
Fpocok
crossbow hoz a nyilak alatt van két külön hely a boltoknak. Más lõszert használnak.

Myselor
okés köszi.de az íjnál tudom mûködik is.de a crossbow nem
Fpocok
Varázslatokhoz, felülre, píro spellt rakjál. A bonfirenál tudod attumenelni.
Íjnál meg a karakter lapon a torch számláló alá kell elõször berakni a lõszert.

Myselor
srácok azzal a piromancy fegyverrel hogy kell lõni?hiába veszem a kezembe csak ránéz és ennyi, a crossbownál bármilyen nyilat rakok be nem jelzi és csak nyulkál hátra?
Tinman
+1-re feltolt Drake Sword-el nyírtam ki õket. Azt hittem beleõrülök :-D

Az lett volna komoly ha O&S-nél is Longsword-öt használok, de nem így volt. Ott már lecseréltem a Silver Knight Straight Sword-re. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
Na elfeküdt a sárkányka. Belelõttem pár poison nyilat aztán hagytam repkedni 😄

Tinman
:-)

Rony94:

Az komoly! :-D

Tinman
Jól hangzik :-)

Én jól elvagyok a jó öreg Longsword-el is. Anor Londo-ig is végig azt használtam. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Zozo, szerintem mielõtt belelépsz a lávakõbe, érdemes elpattintanod egy nagy lifegemet...
Laza
Én mindenbe belecsapok az eleje óta, mondjuk már inkább csak lövök, mert túl erõset ütök, a faláda összetörik tõle 😊

Myselor
oh köszi 😄 majd meglesem akkor ^^
Tudom, ismerlek... :-)
Avenger
Ezt jó tudni, eddig az összes simát beszívtam, de éppen túlélek egy ilyen találkozást, ha úgy 80% körül vagyok. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Fpocok
Én hajnalban a sárkánynál hagytam abba 3 próba után. Kapjátok be, hogy nem szóltatok, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a vasláda is lehet mimik.

Laza
Nekem valahogy jobban bejön most az Drangleic Sword +1, mert a nagy ütése szúró és elég messzire elér, és abból villám gyorsan tud még egy nagy ütéssel egy visszakezes vágást csinálni. Gurulás + kis ütéssel is villámgyorsan szúr.
Jelenleg 120 staminával 4-es kombót is tudok vele, kis ütés + 3 nagy ütés, amit ha elkezdek nem is hagyok abba, ritka aki nem hõköl meg tõle 😊 ... de a kisebb ellenfelek egy ütéstõl, a nagyobbak kettõtõl fekszenek. Alap sebzése +1 -esen 202 + 100 körüli stat bónusz.

Tinman
Most Broadsword +4-el tolom, elvileg ha hazaérek +5 lesz belõle :-)

Kvázi u.a. az elv, mint a Zwei esetében. Szeretek vele harcolni... full meztelenül, csak a gyûrûk és pusztulgurul minden :-D

Zozo, GRATULÁLOK!!!ezek szerint sikerült leküzdened az Ancient Dragon-t. Én karddal nyomtam le, legalább száz halál után, szólóban, vért izzadtam, de tényleg... felemelõ érzés volt a gyõzelem, a csata után, még legalább 1 percig remegett a kezem...
Tinman, gondolom, már alig várod a jó öreg Zweihandert :-)... jönni fog az, ami késik az nem múlik... :-)
MerlinW, a Hex. használatok közben ha felrakod a Darkdiver Grandahl-tól kapott Abyss Seal gyûrût, akkor az 20% növeli a Hex. castok erejét, igaz minden egyes használat után egy picit csökkeni fog a HP-d, de nagyon jó kis gyûrû... :-)
Solid Snake
Laza <#eljen><#pias>
Fontos, h. megöld a késõbbiekben a Vendricket, mivel így tudod csak felvenni a Király felszerelését illetve a King's Soult.... no meg ha a halála után beszélsz még egy-két NPC-vel adni fognak különleges dolgokat... :-)
igen,meg is néztem mert 1 ponttal talán már lehetett nyitni másik slotot,de mégse vettem észre a bonfirenél hh kell berakni.
még ha nem is 60 de 45 arrowm van.😊
thx a helpet.
egyébként azt vettem észre,h az elleneket csak bizonyos ideig termeli vissza.bonfire töltés után lehet újra ugye leverni õket,de csak max szerintem 10-15x,h ne tudj 1 helyen végtelen soul pontot gyûjteni.
jól ki van ez találva.😊