8811
Dark Souls II
  • berci73
    Koszi, de azt tudod, h. a Tinman kozepes, inkabb konnyu felszerelessel nyomul, a gyors stamina utantoltes es az ugralasok miatt. Inkabb az eros pajzsban es az eros fegyverben hisz... :-)
  • Zozo0122 #4364
    Próbálok megoldást találni neten :) Wiki nem írt erről semmit, hogy vissza lehetne ezt forgatni...
  • berci73
    Lehet, hogy az Item boxba ki kellet volna pakolnom a felesleges spelleket, meghagyva az eredeti allapoton es csak 1 el odamenni a kereskedohoz? nem tudom...
  • Zozo0122 #4362
    Annyira szívesen összedobnék egy teljes végigjátszást mindkét Dark Soulsnak...de sem időm, sem tárhelyem nincs jelenleg hozzá :( Eltervezgettem már ezt párszor, részletes lore elmeséléssel, teljes részletességgel és minden cuccos felszedésével bemutatva az egész játék, adott esetben wikiből kiegészítve elmondanám, amit nem tudok esetlegesen bemutatni, gondolok itt például covenant bónuszokra amiket az adott karakterrel nem szándékozok csinálni stbstb. Na majd egyszer :) Jah és persze nem egy tank buildet raknék össze, mert valószínűleg Tinman azzal fog nyomulni a végigjátszásában az első részhez hasonlatosan. Valószínűleg kicsit kevert karit csinálnék, Dex alapú fegyverekkel és pyromágiával. Persze az ilyesmire elő kell készülni tárhely meg időügyileg főleg...egyelőre megmarad jövőbeli tervnek :D
  • berci73
    termeszetesen csak az adott affinyt csokkentette le, de abbol automatikusan mind a 4 et ami nalam volt, ezek szerint vigyazni kell vele!!!
  • berci73
    sajnos nem megy a tobbi spellet is lecsokentette, meg amit felveszek az is automatikusan csokken... :-(
  • Zozo0122 #4359
    Szerintem ilyen esetben nem tudsz mit csinálni, annyit esetleg, hogy újra megszerzed az adott spellt. Lőjj el egy asceticet azon a helyen, ahol az adott spellt találtad és újra ott lesz :)
  • berci73
    Ja, es mint egy lorugas akkorat kapsz tőlük ha betalálnak..
  • Myselor
    már ng+ba is alap sebzés szart se ért nálla mert hívta a barátait, és elfogyott a flaskából a nedű,kellett krém a fegyverre és egy pajti is,nagyon felbaszott,rage uninstall volt tegnap miatta :"D
  • berci73
    Azert a bossok vedelme is jelentosen megno, nezd meg a Looking Glasst NG3+ on orakig sebezheted alig megy le egykis HP...
  • Fpocok
    Blade Symphony
  • davidka003
    Ez milyen játéK?
  • Fpocok
    Ezt a maszkot már az első részben is imádtam. Örülök, hogy újra hordhatom :D
  • berci73
    Sajnos nem erre gondoltam, mert ez egyertelmu, de ha elmesz Iron Keep-be a kereskedohoz, mondjuk lecsokkented nala a spellhez tartozo pld. INT szintet, csak ezert, hogy ezt a spellt fel tud venni, akkor ezt, a spellnel hogyan tudod visszaallitani a normal szukseges INT szintre, mert, igy sajnos nagyon legyengult a spellem? Peldaul az affinitynel levittem az INT 40 rol 20 ra, igaz, igy mar fel tudtam venni, de a dark orb felhobol csak 1 van felettem a normal 6 db hoz kepest, ha jol emlekszem 6 db..,? koszi, ha valaki megirja...
  • Rony94
    Akkor nem hiába van Anor Londo érzésem Iron Keep-ben. :D
  • Lunki88
    Annyi a kapcsolat hogy az egykori Iron King az Lord Gwyn lelkének a hordozója. Ezzel is csak ezt akarták érzékeltetni szerintem.
  • MerlinW
    WUT? xD
  • Fpocok
    Csináltam új karaktert basszátok meg. Mit szóltok hozzá? Ezt a kardot még nem próbáltam, de aki már használta, azt mondja, hogy nagyon durva és nagyon addiktív.

• Myselor
    tuti nem játszotta még ki tinman sem szerintem :D bár érdekelne hol tart:)
  • Rony94
    Olyan rossz hogy így le vagyok maradva. Tinman is biztosan kijátszotta már azóta. :D

Amúgy kíváncsiságból megkérdem hogy mikor egy Alonne Knight-ot megölünk, annak nem tök ugyanolyan halálhörgése van mint egy Silver Knight-nak az első részben?
  • Myselor
    hát most gyorsabb igen :D de így is volt kb 40-50 óra :D sokat farmoltam. meg minden
  • Lunki88
    Akkor nagyon gyors voltál, nekem úgy van 100 órám a játékban hogy még csak 1x vittem végig. :) Mondjuk az is igaz hogy csak pvp-zek azóta.
  • Myselor
    voltak ugye ilyen 2 nagy pajzsos genyók a kriptában is,de szerettem őket xd
  • MerlinW
    Betereled az elllenfelet egy szűk helységbe, teledobálod poison/toxic mist-el és két pajzzsal feltartod, ütögeted, hogy ne tudjon gyógyulni :D
  • Terawatt
    Van olyan monster ami dupla pajzzsal akart megölni. Életképes PvEre?
  • MerlinW
    Igazából nem nehezebb, mert a karaktered és te magad is fejlődsz az első végigjátszás folyamán. Kicsit több életük van az ellenfeleknek (nem sokkal), kicsit nagyobbat ütnek, de alapvetően nem annyival, mint amennyit fejlődtél. DaS 1-ben az NG+ könnyebb volt, mint az első végigjátszás, és csak NG+++.ban lehetett érezni, hogy nehezebb valamivel. Itt ezt úgy oldották meg, hogy bedobtak új ellenfeleket, több ellenfelet és sok-sok fantomot mindenhova:) Egyébként többnyire így sem egy nagy vasziszdasz. Max a boss-ok mellé bedobott fantomok amelyek borsot törhetnek az orrod alá, ami alapvetően zseniális ötlet, mert ezáltal teljesen új taktikát követelnek meg a harcok:)
  • MerlinW
    Wiki-n nem láttad a videót (linkeltem már ide is) amiben a srác Havel pajzzsal verte le Vendrick-et?:)(
  • MerlinW
    Sikeres Boss harcért ~6000 lelket kapsz, a mob-okért pedig vagy ugyanannyit mint normálisan vagy picivel többet, azt nem figyeltem soha.
  • MerlinW
    Spellek visszaállításáról? Újratöltésre gondolsz?

- leülsz a bonfire-höz
    - teljesítesz eg co-op menetet (boss, vagy mászkálás - Duty Fulfilled - és még a humanity-det is visszakapod ha hollow-ként idéztetted meg magadat)
    - van vagy 10 féle növény/ital, amelyek újratöltik a spelleket.
  • mcwolf
    Közben megtaláltam a megoldást.
  • Myselor
    köszi:) hát igazán nem lett nehezebb 1-2 bosst leszámítva.mirror knightal nemtudom mi történt de nagyon op lett.sebezni alig bírtam csak ha kentem a fegyveremre aromaticot és hát ugye mikor invaderezik szopó volt rendesen.kellet egy kis help a többi boss rendszerint szépen lement :)
  • Terawatt
    Grat :) Kicsit úgy érzem, hogy olyan ezt az n+ozgatás, mint a Diablo 2 Normal, nightmare és hell fokozata :D
  • Tinman #4333
  • Myselor
    na végigvittem ng+ban is.pedig úgy voltam vele hogy jó még játszok egy kicsit,erre csak végigvittem megint xd nashandra most már nem szivatott be :D jó volt.nagyon addiktív a játék most tartok 115óránál kb:) és még mindig van kedvem játszani vele ^^
  • mcwolf
    Drangelic Castle-nél hogy lehet az első nagy kapun bejutni?Kinyitni nem tudom, csak bal oldalt van egy befalazott járat,ahonnan folyamatosan újraspawnolnak ezek a páncélos kö**ögök :-(
  • Terawatt
    Jaja, vagy Drangleic castleban, ott van egy nyakig érő. Bele fingassz és jacuzzi is lesz. ]
  • Laza
    Ja, pucéran :) tudsz is magadnak ilyet csinálni a patkányos lyukban :)
  • Terawatt
    Még esetleg sárga tócsában úszkálás hamar betörhetné. :)
  • Keveqiah
    :)
  • Myselor
    az olyan nem normális xd grat neki komolyan :D