Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
Én levágtam a gargoyle elõtti kalapos mókust😛 Egyszerûen irritált a kis kerti törpe😛

Jó, hogy mondod, ide még nekem is vissza kell mennem... a francba elfelejtettem valamit...
A sin, bûnt jelent, akkor válsz bûnössé, hogy ha egy natural személyt megölsz, pld. egy segítõ NPCt pld. kovács Majulában... innentõl kezdve vadásznak rád a világhálón, mivel bûnössé váltál..
Myselor
értem kösz srácok én nem igazán tervezek megölni senkit 😊 am dragonshrine-t most jártam végig újra jó kis cuccokat találtam ott😊)
benőmenő
Pl. a blue mianeve covenant, akiknek a katedrálisában van az öreg sárkánymészáros direktbe a "bûnösökre" utazik, és invadelik õket.
Barátságos NPC-k gyilkolásával pl. bûnt követsz el.
Fpocok
Kék fantomok tudnak invadelni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
mit jelent a sin?mi változik?
davidka003
Amúgy köcsög a játék.

Azt mondtam biztos nem nyomom NG+-ban.
Aztán nagyon bennem van, hogy ránézek majd. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ez így van, én is így tudom,amikor lenyomtam a Licia of Lindelt azonnal bûnössé váltam, de sajnáltam a sin levételére kiadni a Cromwell the Pardonernek 150k soult, érdekes módon a 2. részben miután lenyomtam jó pár a más világból érkezõ dark invédert a sin-em eltûnt...
Az NG+ ba átviszitek magatokkal az összes nálatok lévõ fel nem használt lelkeket, ezért nem muszály elhasználni õket, fõleg meg nem a Giant Soulokat 5 db., amit elvesznek az összes kulcsot, valamint az összes Fragrant Branch of Yore-t, az esetlegesen megmaradt Pharros' Lockstone-okat át tudod magaddal vinni az NG+ ba ez FONTOS!!!
Fpocok
Úgy tudom, hogy ha npcket ölsz, akkor a sineket viszed magaddal... és akkor készítheted az ánuszodat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tarti, el tudom képzelni... :-)
Ez így van minden, szó szerint, de szerintem az NPC közül elég kinyírni a "Kill Licia of Lindelt using the Crushed Eye Orb from the Undead Crypt" a fontos miracle miatt, amit dob, egyébként nagyon nem könnyû lenyomni, majd meglátjátok miért, itt is lesz egy két halálotok, NG++ ban szinte lehetetlen lenyomni... higyjétek el...
tarti19
Nekem csak az hiányzott a platinához😛

Bár úgy emlékszem, h. az Neked könnyen ment, mint, úgy általában, minden..
davidka003
Dark Souls II NG+ Checklist

Kill all NPCs and purchase their armor from the Merchant Hag Melentia at Majula
Kill Licia of Lindelt using the Crushed Eye Orb from the Undead Crypt
Buy all items that are obtainable only in limited quantity:
Human Effigies
Bonfire Ascetics
Elemental & Twinkling Titanite
Petrified Dragon Bones
Buy all upgrade materials that you think you'll need in NG+
Buy all Boss Weapons, Armor, and Spells while you still can
Farm all the enemies that drop items that you want until they despawn
Learn all gestures from NPCs
Kill the Ancient Dragon, Darklurker, and any other optional bosses you may have missed
Collect all Giant Souls and kill Vendrick:
Memory of Giant Orro
Memory of Giant
Memory of Giant
The two giants located under Black Gulch
The Ancient Dragon
Obtain Vendrick's soul and armor in Shrine of Mana (hug the left ledge after the second bonfire, must be human)
Farm the Giant Memories for souls, Twinkling Titanite, and Bonfire Ascetics

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Bár egyszer-egyszer ledorgált a Tinman, hogy ne farmoljak ennyit, fõleg a DeS-ben, de sajnos muszáj volt a platina szint eléréséhez. Tinman, emlékszel még a Adjudicator Archstone-ban lévõ, Dual-katana Black Skeleton Pure Bladestone dobására... :-))))
Jah, és nem bill+egér vagy joy, hanem KORMÁNY + pedálok + nyomógombok és 5%-ra levett fényerõ a monitoron 😄 Na jó ez már túl beteg.....<#idiota>
Vagy mondok jobbat 😄 Ancient Dragon NG+7 fejlesztés nélküli sima tõrrel, gyógyítás nélkül, fele élettel hollowként. Berci ehhez mit szólsz?😄 Na ez az esélytelen!
Na akkor jöhet egy Pursuer NG+20 😄DDDDD
Laza
Most bementem és elsõre lefeküdt szunyálni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nem, nincs korlátozva, csak azért írtam a 7-et, mert a 3273-as üzidben, 7 + írtál... :-)
Tudod, ez is opcionális Boss, de természetesen, mind a 3 alkalommal szólóban lenyomtam õket, NG, NG+, NG++, Tinman, engem is évekkel ezelõtt teljes megfertõzött, és sajnos v. nem sajnos, de én is kicsit fanatikus, maximalista lettem... :-)
Amúgy meddig vannak a New Game + ok? Mennyi a legmagasabb fokozat? 7?
Te meddig csináltad meg õket? NG++?
Tudom én ezt mind, úgy hogy nem véletlenül írtam ezt le, de lehet, hogy nem lehetetlen... :-)
Kemény lenne NG+7 en 😄 Amúgy meg fogom próbálni 😊 És én mindig szólózok, nem kell nekem segítség 😄 Annyi a gond, hogy csak akkor enged tovább, ha megölöm õket NG+ ban, akkor mehetek NG++ ra érted...szóval már az is idõbe fog telni, hogy egyáltalán megpróbálhassam NG+7 en. De rájöttem, hogy hogyan tudom majd bizonyítani mindezt : a bonfire travelnél jelzi alul egy szám minden világban, hogy hányadik +os 😊
Zozo, ha NG-ben megcsinálod, szólóban a Bonfire Ascetic segítségével NG7-t ezen a pályán, akkor én fizetem az egész heti ebédedet, a barátnõdével együtt... :-)
benőmenő
Nem lehetetlen nélküle, de sweetfx-el korom sötét és nehéz tájékozódni.
Illetve az ellenfelek - legalábbis az elején - nem indokolnak túlzott pajzs használatott, akkor meg inkább lássa az ember merre megy.
Tinman
"kalózöböl"

De oda minek fáklya? Nem spoilerezek, de nélküle is könnyen megoldható, plusz elég hamar lehet nem mondom meg mit tenni és akkor még könnyebb.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza, 2834-es üzenetem....

Egyébként üzenem Mindenkinek, h. Shrine of Amana kiemelten fontos!!, mivel itt tudtok farmolni Human Effigyt ill. Twinkling Titanite-ot, ezért szinte kötelezõ használni a magasabb luck-ok miatt a Covetous Gold Serpent Ring+2 t ha van v. +1 et, Jester's Cap+10-et, Prisoner's Tatters+10, + Rusted Coint
Megpróbálkozok vele és elmegyek addig amíg bírom, aztán felveszem 😄D Lehet, hogy a végén +++++++ lesz 😄DD
Egyébként itt tudsz könnyen farmolni Titanite Chunkot...
Shep
Nem elég ideig ha csak ilyen pályadesignra futotta 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sheeeeep, úgy látom, Te már tényleg nem fogsz megváltozni... :-) eszedbe ne jusson feladni, gondolj bele, hány ember hány évid dolgozott ezeken a best of évtizedes játékokon, DeS, DaS1, DaS2....
na erre nagyon kíváncsi leszek... gratula....
Shep
Visszaút az már tényleg nincs. Egyébként volt egy tûrhetõ helyszín a játékban, az a vizes pálya néhol egész jól festett, meg a nagykapu utáni kúriaszerûség kintrõl tûrhetõen nézett ki és ennyi, bent ugyanaz az igénytelenség fogadott 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Most húztam fel ascetic-el NG+ ra a

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gargoyleokat...simán gyõztem😄 Felküldöm NG++ ra 😄

benőmenő
Na megvolt a három mimóza is második próbálkozásra 😄
Itt már kellett healelni rendesen. Elég száni, hogy ez egy esemény és triplaboss kell, hogy elõjöjjön :/
A durability meg nevetséges. A broadswordnek van 60, de simán eltört volna ennél a bossnál az odaúttal együtt. Másodjára már spóroltam és a bastarddal aprítottam a népet feléjük menet.
Ja és kezdenek idegesíteni ezek a kõvé vált embörök. Elõször a gagyilovagnál, most meg egy bonfire-t zár el <#boxer>
Valami azt súgja elõbb szét kéne nézni másfelé, jó hír, hogy valahonnan megint lett negyedóra fáklyám így jöhet a kalózöböl most már tényleg.
Srácok még egy fontos dolgot vettem észre tegnap este, ha megnézitek a Mace of the Insolent fegyvert, amelybõl kettõt is ajánlott egyszerre használni a két kézben(pajzs nem szükséges, hiszen alapvetõen támadunk.. :-)). Ez a fegyver nem csak brutálisan erõs tud lenni fõleg két kézben Ring of Blades+2 gyûrû alkalmazása mellett, hanem azonnal tudod Miracl castokat és a Hexesz chimeket használni. Gondoljátok végig felhúzzátok még a már +10 es macekat pld. 1-1 Resonant Weapon Hexevel (igaz 2000-2000 lélekbe kerül) no meg még mondjuk berakjátok a Great Resonant Soul hexet, amelyet ugyan úgy tud kezelni ez a fegyver hozzáadva az Abyss Seal gyûrû, szerintem alacsonyabb szinten ( <level 150) nincs az a világotokba betörõ dark invéder akit ne tudnátok lenyomni... :-)
Majd lesz még abból is bõven 😊 Lesz itt alapanyag, konkrétan az egyik hely kb. ezüstgyík aranybánya!
NEM! Ez máshol van, csak nem lehetséges, hogy nem jártál itt? Az A.Dragon még nem volt meg õt és Vendricket kihagytam mert nem bántottak, de visszamegyek hozzájuk, hogy én bántsam õket😄 Majd megírom ha szétcsaptam õket is 😄
Laza
Mondjuk rengeteg hulladék is akad, ami nem alternatíva azok mellett amit amúgy is a szádba nyomnak ... persze biztos akad aki így sem talál meg mindent ... nem beszélve arról, hogy most már a gyilokon túl nem kell extrán megdolgozni a boss weaponokért, simán odaadja vendorból.

Oké, értem én, hogy az életben nem találom ki magamtól mit hogy lehet megcsinálni a DS1-ben, ráadásul +10-re kellett ott húzni 1-1 alap fegyót hozzá ... mondjuk ezt lehet megtartottam volna, így túl 'olcsó' ... bár most meg upgradelni nem lehet egyszerûen, kb alapanyag hozzá (twinky titanite) az nulla, talán 1-2-t találtam eddig.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

áá hülye vagyok, ha figyelembe vesszük a soul fegyvereket is, bõven 250 felett járunk...
na ja errõl beszéltem... :-)
Myselor
értelek .hát mondjuk odakell figyelni rá.de meglesz az bezony😊
Myselor
nem érte meg xd
Laza
Kb 230-akat karcolok rá, attól bolhafingot mozdul a HPje ... de már majdnem megvolt 2x, csak aztán pont a legrosszabbkor kap el a bugos kék ütésével ... meg nagyon nem vagyok kibékülve ebben a részben a gurulással ... pucérra vetkõzve és lassú, a DS1-ben sokkal gyorsabb volt ... ráadásul itt simán beleütnek, sokszor kiszámíthatatlan ...

Szóval 1x eltört a pajzsom, 2x bebaszott a bugos kék ütés, és 1x pont akkor parryzott, mikor nem kellett volna, így majd este megcsinálom 😊
Szerencsére közel a tûz 😊 meglesz az, nem parázok 😊

Tinman, nézd csak ezt a kasztot... hihetetlen mit tud a Manikin Claws, Stone Twinblade, no meg egy kis Forbidden Sun pyro, no és a Mad Warrior set... azért van élet a Zwei-on kívül is :-), iszonyat, hogy mennyi fegyver van ebben a játékban szerintem, bõven százötven feletti... egyébként épp most próbálok ki, tesztelek egy hasonló dex. kaszt.. :-) aztán uccu adjad neki...

http://www.youtube.com/watch?v=7ZWzE1Rvdao
Nem akarlak letörni, de....