8811
Dark Souls II
-
berci73 #4405 Azt ne felejtsd el, h. en is karddal nyomtam vegig az NG, de az NG+ ban ki akartam probalni a maxos Hexes sorcit is, hamar beleszerettem, valoban, szinte rohantam a palyakon, soha nem kertem segitseget... :-) hat ez van.. , de most visszatertem a harcos - kicsit hexes karihoz... szerintem ez az egyik legerosebb PvP kari mix... -
#4404 Ezek után még tetszenek? Fú ne tudd meg én felemlegetem az összes felmenőjét az ilyeneknek. :D Abban mi a skill hogy elnyomok egy 1000-et sebző spellt? Én összezárnám az ilyen sorcikat egy arénába, aztán spammelhetnék egymást a szarjaikkal. -
Zozo0122 #4403 Tényleg brutálisak :) Én is tervezek nemsokára egy mágust, de a végigjátszást nem varázslóra fogom építeni, mert egyszerűen túl erős:D Azzal nem tudom jól bemutatni a harcrendszert, hogy bemegyek egy bosshoz és 15 mp múlva már fütyörészve megyek tovább :D -
#4402 köszi:) igen 210 level vagyok,és majd 1millió lelkem van még :) igyekszem mostmár tényleg csak a mágiára rakni int és faith 20on vannak 1-2 slot van eddig,minden nagyon remekül van most felépítve,fegyvereim armor +10 minden.mostmár csak erre kell rakni,és a mágikus cuccokra,farmolgatok.nagyon jól elvagyok :)) -
berci73 #4401 Myselor, tetszik, amikor szerenyen leirod... "Értelek," ... lassan, mar nekunk kell teged megertenunk... sőt.., ha jol tudom mar boven Lv 200 felett jarsz... :-) -
berci73 #4400 lőttem..., utalom, ezt a kis nyomorek mobil kepernyot ... pedig 5S-en nyomom... a legbrutalisabb sebzest a climax adja a hexebel egy loves max sebzese 5000 HP dark covenant ring, dark chime of want + 5, probaltam, nagyon jo es iszonyat gyors 4 v 5 slot kellett arra mar nem emlekszem, egy nagyon eros sebzeshez kell kb 30k soul.., nagyon sokba kerul, a great resonant soullal 500 soulert kb. 1200-1300 at tudtam sebezni, rengeteget hasznaltam.., -
berci73 #4399 A francba 20 at lőtem el egyre..,, :-( -
#4398 Jaja, az a Dark Storm:) Azzal sétáltam be a sok patkányos bosshoz:) A végén egy Fire/Chaos storm és meg is volt cirka 5 cast-ból:) -
#4397 Volt egy olyan harcom, ahol a hexes sorcit elég csúnyán elkaptam, majdnem meghalt. Elkövettem azt a hibát, hogy elbíztam magam és hagytam egy picit távolodni. Meglehetősen gyorsan elnyomott egy olyan hexet, hogy lement az életerőm 70%-a és mire megtoroltam volna nyomott egy jó kis letérdelős "forgószeles" hex-et és már halott is voltam.
Jó karik, tetszenek :-) -
#4396 Drangelic armor egyelőre elég szimpi, ennél jobbat nem is szeretnék már végig ebben a menetben. Zweihander nekem most nem szimpi, osztom Merlin véleményét a Bastard-al kapcsolatban. Számos PvP harcom volt, ahol Ultra Greatsword-el jöttek ellenem... bohócot csináltam belőlük, rémesen lassúak voltak, sok backstab büntit is kaptak. Ellenben van annyi staminám, hogy sokat tudok vetődni és ezzel a feluppolt Bastard-al nagyon csúnyákat is tudok sebezni GYORSAN. -
#4395 Meg is van az ára:) A great resonant 500 lelkedbe kerül lövésenként, az erősebbek 2000-be, míg a legerősebb annyit, amennyi nálad van. Ha 100k lelked van akkor annyit. Viszont akkorát is üt:) Tehát a Hex inkább endgame, NG+ eszköz. Én is csak a default Dark Orb-ot és néha a Dark Storm-ot (AoE) használom. -
#4394 értelek.hát köszi ezt majd lehet meglesem még én is -
#4393 A WT nálam arról szól, hogy a lehető legtöbb mindent bemutatva, de nem a legkönnyebben kijátszható karival, mégis egy könnyű utat bemutatva menetelni a cél felé.
Ahogy eddig én ezt a játékot látom a Hex alapú sorcik brutálok lettek... elképesztőn erősek és sokoldalúak. Később indítani fogok egy ilyen karit tanulmányozás céljából :-) -
#4392 Minden Resonant Hex erős, mert a lelkeid táplálják őket. Emellett magas dark sebzésednek kell lenni, amihez egy jó kis dark-ra S-es bónuszt adó fegyver sem árt, pl Sunset Staff, vagy amit ő használ a Chime of Want. -
#4391 Nem játszottam ki, szerencsére, mert nálam ismét betalált a játék, tényleg kiélvezem minden percét és nem használok segítséget, így néha bizony sokat kell próbálgatnom dolgokat és hát van ami nem jön be :-)
Rotten-t legyőztem. A játék 50%-nál lehetek elvileg. Most úgy döntöttem, hogy farmolom picit az előtte levő részt, mert a fekete dögöket érdemes ;-)
Senkit nem akarok meggyőzni, csak a saját élmény tudom leírni, de aszerint ugyan olyan remek érzés felfedezni a játékot, mint a DeS-t vagy a DaS-t... leírhatatlanul jól érzem magam a játékban :-) -
#4390 egyébként a videóban látható spell ennyire erős alapbol?vagy hatalmas intellect és faith kell hozzá?:D -
#4389 Most olvasok valami olyat, hogy 10-nél többet nem szabad használni egy spell-re, mert akkor csökken a castok száma. Passz, sosem használtam. -
berci73 #4388 Remelem, holnap le fogom tesztelni, ma videken vagyok.., -
#4387 ilyet én is láttam.pl ez a tag nagyon kemény :)
-
#4386 Usage
Lowers INT requirement of a spell by 1. (Similar to Skeptic's Spice for miracles)
You can use Spice multiple times on the same spell.
Affects all of spell type, not just the single scroll chosen.
Take to Magerold of Lanafir in the Iron Keep to use.
Notes
You can use as many spices as you want on one spell, until the spell only requires 10 int and/or faith.
This does not affect spell efficiency.
Affinity-ből 3-at lőhetsz el alapból. Egyébként sehol sem olvasok olyat, hogy bármilyen negatív hatása lenne. Kisebbet sebez természetesen, hiszen kevesebb int/fth-el használod, de ennyi.
ATN növelésével egyébként növelheted a cast-ok számát. -
berci73 #4385 Hihetetlen, videon lattam a Giant Lord elotti bonfirenel, hogy az egyik jatekosnak 21 es volt a bonfire szintje, ezek szerint az ng20 as szinten, lenyomta (v. lenyomtak) a Giant Lordot, azert ezt a csatat is szivesen meg neztem volna, egyebkent itt lehet farmolni a soul vesselt... -
berci73 #4384 Tudod, ismerem en is a bucklert, rengetegszer hasznaltam, foleg az elso reszben, kulon elvezet ezzel harcolni, de azert megis igenyel egy nem keveske kis rutint, foleg azt, h. mikor vidd be.. -
Zozo0122 #4383 Hát de figyelj, azzal könnyű parryzni :D Bemegy bucklerrel (persze másik kezében ott van a rendes pajzsa is) parry, utána átváltja a pajzsot, hátha kell még. Odaszalad bumm. Utána belever még 1-2t :D Bucklerjük pedig lesz, mert megmutatom nekik hol van, addigra simán megszerezhető. :D -
berci73 #4382 Hat persze, menni fog, ha mar van bucklerjuk akkor minden bizonyara.... :-) 5-10 halal utan... -
Zozo0122 #4381 Tudom, de azt mondom, hogy tudatosan így csinálnám :) Elsőre is így fedeztem fel a Bastillet és szerintem jó ez így :) Miután végeztem a Ruin Sentinelekkel, visszamentem a Pursuerhez, hogy megnézzem mi van arrafelé, de azt hittem, hogy teljesen új részre fogok érni. Aztán meglepődve láttam, hogy a madár hová hozott :D De mondom, na akkor folytassuk a felfedezést :D Ha eszerint a sorrend szerint fogják csinálni a kezdők, akkor mire visszaérnek hozzá, addigra valószínűleg lesznek olyan erősek és gyakorlottak, hogy 5-6 próbából tuti lenyomják. A Lot Bastille egyébként is kész kincsesbánya, rengeteg jó cucc van ott, és tömérdek titkos hely :D Ott mindenki megszedheti magát elég rendesen akármilyen kasztot játszik. -
Zozo0122 #4380 Bucklerrel :) Ott van az erdőben, és azzal nekik is menni fog :)
Kicsit off:
Egyébként, nagyon durva, hogy mennyit lehet tanulni abból ,hogy mást nézel ahogy ezzel játszik. Öcsém elkezdte az első részt. Most tart a Gargoyleoknál hamarosan. Na most eddig 2x halt meg! Egyszer az elején az Asylum Demon megölte, majd később 4 zombi beszorította egy sarokba, de ennyi :D Nagyon sok trükkömet elleste, simán eljött idáig... Na majd a Capra elveszi a kedvét :D -
berci73 #4379 en egy csinaltam meg az ng+ ban , de sajnos egy ido utan mindenhol lezart ajtokba utkoznel en megneztem, mert engem is erdekelt a dolog... :-) -
Zozo0122 #4378 Szerintem a Lost Sinnert lehet :) Vendricket nem tudom, de nála lehet meg se próbálnám :D
-
berci73 #4377 Azert a kezdoket megneznem, hogy hogyan parryzik le a Pursuert!!! :-) -
Zozo0122 #4376 Bár a Pursuernél sosem merném garantálni, hogy nem fog 2-3x megölni :D Bármikor előfordulhat, egy apró védekezési hiba és végem:) Ezért ezt úgy csinálnám, hogy csak a Ruin Sentinels után jönnék hozzá, és utána fedeznénk fel a másik irányból is a Lost Bastillet :) -
berci73 #4375 Perrizd le a Pursuert v. az LGt es ugy ints be neki, ja pld a Lost Sinnert esetleg Vendricket lehet perryzni? -
Zozo0122 #4374 Be lehet neki, a hármas kombója után előfordul,hogy szeret szédelegni ide-oda, olyankor lehet neki mutogatni :D Úgy kéne megcsinálni, hogy bemenni, amíg előjön meghajolni, utána leparryzni, majd odafutni a ballistához, de nem rálőni, hanem csak megmutatni a kezdőknek, hogy ha nagyon nem megy, akkor így csinálják. Ezután kezdődhet a tánc :DDD -
Zozo0122 #4373 Köszi, persze, hogy kíváncsi leszek mindannyiótok véleményére, ha belegondoltok, szinte csak ez az egy komolyabb Dark Souls fórum van magyar nyelven (vagy van még kiemelkedő?) és vagyunk itt vagy 10-15-en állandóan, akik nyüstöljük a Souls játékokat...mindenki véleménye érdekelni fog, de persze a végigjátszás az újoncoknak fog szólni főképpen :) Az lenne a jó, hogy miután elkészül 2-3 különböző végigjátszás, sokan kedvet kapnának még a játékhoz :) -
berci73 #4372 Na ezt nagyon megneznem!!!!! Csinald meg legyszi!!!! intsel be a Pursuernek!!! :-) -
Zozo0122 #4371 Tudom :) Teljesen az övétől eltérő végigjátszásban gondolkodom, és ezzel nem is lenne gond, mert a játékstílusunk nagyon különbözik :) Ő általában nyugodtan és megfontoltan küzd, én viszont azt szeretem, ha epikus a körítés :) Lazán képes vagyok a nagyobb kihívás kedvéért magamra húzni sok ellenfelet, vagy gesztusokkal gúnyolni a bossokat harc közben... nyilván ezt egy iránymutató végigjátszásban csak akkor csinálnám, ha biztos vagyok a sikerben és nem bőgök le) Az is elképzelhető, hogy teljesen "gonosz" karakterként vigyem végig, aki settenkedve + kritikus sebzéseket osztogatva harcol. (parryre gondolok elsősorban, backstab ugye szinte mindenkinek alap + ugye settenkedni úgy kell, hogy sétálva! hátulról odamész az ellenfélhez, 95%-uk nem vesz észre, így akár 1 backstab, vagy egy kombo és máris győztél... persze ez nem PVP-re vonatkozik) Ki lehetne találni olyasmit, hogy fokozatosan megőrül a kari és a végén akár az NPC-ket is lemészárolom a teljesebb végigjátszás kedvéért, megmutatni mit dobnak és hasonlók. Végül is egyáltalán nem mindenki a megmentő lovag szerepét szereti eljátszani, ebben a játékban meg aztán kifejezetten nem :) -
berci73 #4370 Zozo, meg egy dolgot probalok ki, Soul Vessellel felnyomom az Intet mondjuk 35 re es ujra megnezem a karit , igy talan kapok 3-4 dark orbot a 6 bol... -
Rony94 #4369 A Clive Barker-t sikeresen elírtam. Bocsánat, fogyatékos vagyok! :S -
Rony94 #4368 Én is ezt tervezem. Remélhetőleg nyár végére meg lesz az új gépre való és akkor meg próbálok egy igényes, informatív és egyben szórakoztató végigjátszást csinálni az eddigi 2 részből. Az a vicc hogy eddig már 2 végigjátszást elkezdtem régebben (Hitman Codename 47 és Clive Varker's Undying), de mindkettőt félbehagytam, mert egyszerűen túl sok helyet foglalnak a nyers anyagok, meg mire kirenderelem normálisan, az is 2-3 óra, ami nekem sok.
Na mindegy, szeptembertől úgy is lesz időm, mivel csak iskolába fogok járni. De majd szólj ha elkezded a végigjátszást és TUTI megnézem, még véleményt is mondhatok ha kíváncsi leszel rá. :) -
berci73 #4367 Ez fa@a, no akkor erre mindenki figyeljen!!!! Nincs valakinek kedve ezt megirni a Frommnak, hogy ezt a visszaallitasi javitast rakjak bele a kovetkezo upgradbe... mert ez , igy nagy szivas... :-( -
Zozo0122 #4366 Na hát erre nincs megoldás :( Mindenhol azt írják, hogy visszafordíthatatlan, amúgy is főleg nem mágus karaktereknek ajánlott, ha mégis akar varázsolgatni. Viszont a varázslat sebzése alapesetben nem csökken, csak ugye a skálázódás miatt mégiscsak kevesebbet fogsz vele sebezni :(