Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Nem maradt ki, sok tojást kell szétcsapni és ugyanúgy leszáll egy a hídra és kettészedi

PSN ID.: Beegabor

Shep
Nem, a fõbosshoz már nem volt idegzetem, nyilván sikerült volna sokadjára de bõven elég volt nekem ebbõl ennyi. Egyébként a játék elsõ felét még élveztem is de egy idõ után nagyon fárasztóvá vált és a sok béna helyszín csak tovább rontott a helyzeten. Szerintem az elsõ rész valahogy változatosabb volt, meg hát ugye a kevesebb néha több. Itt volt millió 1 helyszín, na de minek, lett volna fele ennyi de jobban kidolgozva, meg egy normális történet sem ártott volna, mert a vége videonál a fejemet fogtam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Voltan
Valaki tud tanácsot adni nekem? A Harvest Valley-ben vagyok és eddig azt hiszem, kitakarítottam mindent a Drangleic páncéllal nyomulok, és egyelõre ez a legjobb poison ellenállást adó védelem, a többi szart sem ér, és ez is kevés. Azonkívül a Bastard Sword-ot fejlesztettem fel már +6-ra, ezzel elhasználva az egyetlen titanite chunk-ot, amit találtam.

Szóval valamit elszúrtam, vagy így a játék 1/3 - 1/4-nél ez normális? Még egy Heide Knight Sword-om van +2-re felhúzva, amit szeretek, de volt már úgy, hogy a fegyver így sem volt elég kitartó, eltört a nagy üvöltõs harcban - mármint én üvöltöttem, fõleg, mikor a kurva harci szekeret kellett leverni. 😄

Szóval én nézek el valamit, vagy tényleg ilyen nehéz fejleszteni a fegyvert? Titanite slab-em már van LOL 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Myselor
lol 😄 na grat akkor te is végigvitted 😄
amúgy ja ez is kimaradt belõle 😄
tarti19
trükkös kis kastély ejnye-bejnye😛 DE nem jár túl az eszemen😛

Shep
Hát akkor az biztos kimaradt a véglegesbõl, ahogy a jó grafika is 😄

Na itt van a játék legszebb pillanata 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Fõboss event elsõre lement úgy, hogy nem tudtam, mire számíthatok...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
volt benne olyan 😄 a demoban mikor játszanak.rászáll a sárkány és leszakad a híd a srác meg zuhan le a picsába xd
Shep
Persze de a többihez képest remekmû 😄

davidka003
A sárkányos jó csak pl jó lett volna bele olyan, hogy mikor mész át a hídon akkor rászáll a sárkány vagy valami. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
Egyébként a játék legjobban kidolgozott és leghangulatosabb része az a sárkányos, nem értem ,hogy a többi része miért olyan semmilyen.

Sziasztok!

Én egy nagylelkû (xD) játékostársat keresek, aki rendelkezik egy fölösleges Bat Staff-al, mert nekem egyszerûen nem akar kiesni... (PC-n)

Köszönöm ha valaki ezt látja és megsegít engem 😊

Shep
Hát szart nem ér a gyûrû. de a fõ hogy kapni lehet 😄

tarti19
Kastélyban a 2 fáklyás óriásnál kipucoltam a termet, de nem nyílt meg az átjáró? miérT?

Myselor
nincs mit,igaz én nem próbáltam.de cska jó valamire amúgy nagyon köcsög lett az a boss így amúgy nem lenne nehéz .de ez paraszt a full hpból pár mp alatt szar se marad😊
Shep
Na megnézem azt a gyûrût, kösz.

Myselor
az úgy szép 😄 hát megnézném .dúrva lehet
Myselor
hát elég geci nagyon ügyesen kell csinálni és bírni a curse-t van egy gyûrû iron keepben a merchantnál 9kért cursed ellenállást ad.amúgy meg maradj távol a cuccoktól.de elég nehéz szerintem 😊
Shep
Bementem a fõbosshoz de még csak rá sem néztem már leátkozott és azon nyomban meg is haltam, ánéztem a cuccaimat nincs semmi értelmes cursed ellen. Akkor most mi van, menjek keresni valami csecsebecsét ami jó ellene, vagy mi a túró?

Nem lép szintet. 0-ás szinten játssza végig a játékot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
az milyen?😊
Fpocok
Haragszik a nyavalya. Látom priviben is írtál, köszi.

MerlinW
Leülsz egy kívánt bonfire-höz (amelyik terület szintjét akarod emelni/reset-elni), majd burn menü és hajrá. Egy +-al emel mindig, a következõt akkor tudod ellõni, ha az area boss halott.

[merlinw.org]

Lunki88
Ezt leírnád hogy mûködik pontosan? Mármint van ascetic-em de még nem használtam egyszer sem. Bejön egy menü ahol megadod hogy milyen szintûre akarod emelni a nehézséget vagy ilyesmi?
MerlinW
No, elkezdtem itt is egy SLVL 0 végigjátszást😊

[merlinw.org]

megnéztem, sajnos nem, túl szép lenne... :-)
MerlinW
Ne legyél agresszív, körözz nagy ívben a teremben. Ha befejezi a 4 támadásábol az egyiket odaszaladsz ütsz, visszavonulsz. Elvileg meg sem karcolhat a csóka akkora területen😊

[merlinw.org]

ne haragudj, de másoknak válaszoltam, ígérem, meg fogom Neked nézni..
benőmenő
Egyébként megvolt az elsõ pvp élményem és legalább olyan szar volt, mint az elõzõ részben.
A nyomorultja a lag miatt 2x mögémteleportálva backstabelt, pedig vagy 2-3 hit kellet volna, hogy õ feküdjön, amúgy hozzám se nagyon tudott érni -.-
Sajnos ez nem az én karim, bár meg van az összes felszerelésem, kimaxolva ami szükséges ehhez a karihoz, srácok a poise iszonyatosan fontos ebben a játékban is, ugyan úgy, mint a DS1 ben, errõl majd késõbb írok, ha érdekel benneteket... , de kezdek fáradni, illetve szeretnék másoknak is teret engedni, ezért lassan a háttérbe helyezem maga, a család már így is kezd kiakadni (van egy 12 és egy 10 éves lányom, még át kell, hogy nézzem a leckéjüket.. bocsi... :-))
Fpocok
Úgy látszik kamu valóban az S skálázódás, felére esett a bónuszom :S

Myselor
ne aggodj elõfordul az ilyen, a titanite slabot mondjuk nem volt szerencsés eladni,de lesz még belõle azért pár.én mondjuk így is tartok magamnál feleslegben.a kardom és a pajzsom is +10.twinking titanite-bõl is van 15 nekem darabot nem használtam még xd
nfrequency
Valaki tudna nekem linkelni warrior character sheet-et olyan 30-40 körüli szinten. Érdekelne milyen buildek vannak a játék elején. Abszolút melee-re gyúrt pure buildek érdekelnének. Sehol nem találok ilyet és borzasztóan érdekelne, hogyan érdemes az elsõ körben befolyó, nagy nehezen megszerzett pontokat elosztogatni.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Ne vegye vissza kedvét a sztori, mivel rengeteg Titanite slabot tud farmolni Drangleic Castleben, nekem még most is van legalább 25 db. pedig igazából nem is gyúrtam rá...
én a Manikin Clawsokért nagyon sokat küzdöttem, viszont a Mad Warriortól a Berserker Blade relatíve könnyen jött...
benőmenő
Azt hittétek párszor, hogy akkora bakit más soha nem csinált volna, mint ti? Ezt olvassátok!
Elértem Galvanhoz és annyira megörültem, hogy el tudom adni a cuccaim, hogy megfeledkeztem, hogy egy sell képernyõn vagyok, így abban a tudatban adtam el neki egy titanite slabet és 2 large shardot, hogy azt tõle veszem meg <#falbav>
BDSRSTNT!
Legalább tudok most lépni pár szintet, de ez most alaposan visszavetette a kedvemet 😞
Myselor
én is így csináltam ,tök egyszerû volt aztán már 😊
tarti19
pvp-re ez korrekt😛 lehet i is farmolom a cuccokat, csak elõbb még kijátszom a játékot😛
Mekkora poise értékkel bírsz ebben a felszerelésben?

Terawatt
Hát ez úgy hangzott, hogy MINDENED legyen magas és jó lesz. 😄

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Avenger
Iron king mekkora egy köcsög. 😊 El kellett ugranom néhány mérgezõ nyílvesszõért, utána már csak a falon átlövõ lézersugara lepett meg egyszer.
Royal rat authority meg kb a legegyszerûbb boss eddig. A trükk pedig hozzá:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad targetelni, mert akkor mindig fejbe vág, hiába van pajzs, mivel hátulról üt, de a target a feje lesz(így a lábait is kész mûvészet eltalálni). Target nélkül viszont gyerekjáték, mindig felemelt pajzzsal át kell szaladni az elsõ lábai közt és ütni a hátsókat, ha ugrik, akkor egybõl fordulni utána és szaladni át a lábai közt.

Harmadik próbára vettem ezt észre, akkor meg lement sérülés nélkül. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

sajnos én még nem régen regisztráltam, így mindig várnom kell 90 másodpercet, kicsit várj megnézem a fegyver skálázását a játékomban...
tarti19
Nyomnám én is a streamet csak itt a titkos 29-es körzetben maximálisan 1,5 megás feltöltés érhetõ el😛

igen...
Nézd meg a ma feltöltött Predatoros videomat, Te egy Predator vagy... 3256 os üzi...
Fpocok
Ha encsantolok és visszacsinálom, akkor ugyanúgy +10 marad a fegyó?

Fpocok
Az lehetséges, hogy a blacksteel katana encsant után is S marad? Wiki szerint nem, de nekem S-t ír.

Szerintem jó, magas HP kell, magas Dex. magas stamina, elég magas ADP és elég magas Str. kell, mivel gyakorlatilag nem lesz védelmed, itt is kiemelten fontos a mozgékonyság, de a gyorsaságod valamint a támadási bónuszod gyakorlatilag max. lesz, elég nagy a kockázata ennek a karakternek, de egy gyakorlott kéz, tudás, csodákra képes... nekem pld. amikor 2 Blacksteel Katana volt a két kezemben, a kari elég lassan, vitte be a támadásokat, mindenféleképpen, könnyû gyors fegyvereket használj!!!
tarti19
Semmilyen varászlatot nem használok😛 Mindig hívok be segítõket😊
Nálam csak a vért s vas számít !!! 😛

Tarti, Te hihetetlen vagy, ezt nem hiszem el, az a kis mókus ha eléred a The Bell Keepers 2. rangot, akkor egy nagyon jó kis sorcery varázslatot adott volna, de sebaj, van másik kis törpe... Õneki azért kegyelmezz meg.... :-)
Terawatt
Két egykezes kardal jó játszani? 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram