8811
Dark Souls II
-
#4445 Sacred Chime kell neki.
Nekem most olyan chimem van, amivel miraclet és hexet is tudok tolni. -
#4444 miért nem tudok castolni resonant soul spellt?a leírás alapján és a játékban is megnéztem van elég int és faith hozzá,soul is van nálam több száz ezer sunlight staffal probáltam.dark orb és a többi megy
http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Resonant+Soul#.U3cyfHYvmZI
-
#4443 Még a playerek ellen is jó, mert nagyon eszi a staminát annak a blokkolása :) -
#4442 Nekem főleg a Heide's Towerben vált be a knightok ellen. Érezhetően jobban fájt nekik mind a kard. -
#4441 jaja,igazából bossokra nagyon durvákat sebez láttam videóban.a mérgezős picsát 2 macel ütötte a tag és stunnolodott tőle,1helyben ált a csaj megmozdulni nem bírt komolyan :D -
#4440 Főleg kezdetben nagyon erős amikor még kb fél pucér az ellenség a zúzó sebzés miatt. Szerintem nagyon jókat üt, de kicsi ívben csap így csoportokra nem jó. (one hand macere gondolok most :) ) -
#4439 jó választás knight vagyok és én is azzal tolom :D de maceket nem nagyon próbáltam még. -
#4438 Knight, a bastard sword eléggé tetszik, nagyot üt, és meglepően gyors a méretéhez képest, úgyhogy most azt használom. Illetve a mostani területen lévők ellen mace-t, mert érezhetően jobban sebzi őket. -
#4437 szia,ne aggodj én is így kezdtem aztán azóta több mint 100 órám van a játékban már 2x végigvittem és még annyi minden van a játékban amit lehetne csinálni és a mágust még nagyon ki sem próbáltam.tényleg nagyon addkiktív játék nem is kell sietni haladj kényelmes tempóban ahogy neked jó .egyébként milyen karakterrel tolod?:) -
#4436 oh hát oké majd dumálok vele :) köszi -
#4435 Nem maradsz le semmiről. Csak nagyon lazán kapcsolódnak. -
#4434 Történetileg mennyire függ össze a kettő? Nem maradok le valamiről sztori ügyileg a 2-ben, ha nem ismerem az első részt?
De terveztem én is, hogy majd beszerzem, mert elég hamar beszippantott az univerzum, őszig meg amúgy sem lesz olyan játék ami érdekelne. -
Rony94 #4433 Tessék, itt beszéljük hogy nincsen új ember, erre itt is van egy. Üdv a Souls közösségben. :)
Majd szerezd be az első részt is. -
#4432 Ááá... a két dragonslayer. :) Ha befejezted a játékot, ajánlom az első részét. Már olcsón be lehet szerezni PCre :D -
Metontour #4431 vettem észre a melltartót -
Metontour #4430 Oda vissza változtat a koporsó.Én először belefeküdtem kiírta hogy you changed levettem a sisakot akkor láttam hogy megborotválkozott a karakter mondom oké ez ilyen borbély koporsó.Később vettem csak a melltartót mikor nekivetkőztem egy ugráshoz így mentem vissza és megint férfi lett a kari. -
#4429 Üdv emberek, gondoltam beköszönök, kb. egy hete beszereztem ezt a remek kis játékot, aztán két nappal később egy kontrollert is. :D
Ez az első souls játékom, de azt veszem észre, hogy nagyon addiktív. Kezdetben kissé nyögve nyelősen ment,de azért lassan már belerázódom az irányításban. Főleg, hogy a játék mellet a kontrollert is tanulom. :D Naponta csak pár órát játszom, minden zugot átkutatva, mindent felszedve/elolvasva, így nem haladok gyorsan. De az egésznek van valami utánozhatatlan hangulata, a lore is érdekes, már amit eddig kihámoztam, megtaláltam belőle.
A boss harcokat meg egyenesen imádom. Valamelyik pofon egyszerű, másik megizzaszt rendesen. Igaz eddig csak a Last Giant, a Pursuer, és a Dragonslayert öltem meg, most kóstolgatjuk egymást az Old Dragonslayerrel. -
#4428 Itt az ideje egy új karakternek -
#4427 90 óra játék idő után megvettem első hexemet. Mindegyik soult fogyaszt?
A bögyös maca mikor ül le Bigyulába? Most végeztem a medúzával. -
#4426 Ha van 20 int és 20 faith-ed akkor neked adja ingyen + a szuper sunlight staff-ot is hozzácsapja:) -
#4425 nagyon köcsögök lehetnek ezek :D gondolom ezt sikerült leverned ^^ -
#4424 Próbálta az előbb egy másik emberke ugyanezt, csak két knuckleval, de ott nem ment ... tuti azért kell a fatuskó, mert az hosszabb és az pluszban megfog ... a két knuckle is kemény ha egyszer elkezdi, de abból még ki lehet mászni :) -
#4423 kellemes lehetett.:D szegény -
#4422 Újabb noob pvp technikával találkoztam, nem kellett hozzá más, csak egy knuckle meg egy sima fatuskó ... felváltva ütött az ember a kettővel, és konkrétan folyamatosan visszahőköltem tőle, nem tudtam megmozdulni ... nem sebzett sokat, de eleget, hogy végigverjen vele és én mozdulatlan vagyok. -
#4421 srácok.láttam ugye majulából kiágazó barlangban a mágust aki mindig a sötétről beszél,sokan abban a szettben nyomultok .megöltétek vagy máshonnan is beszerezhető a gearje?:D -
Rony94 #4420 Valahogy sejtettem hogy a Pokolban mindenkinek valamelyik Souls játékkal kell játszania, akár tetszik neki, akár nem. -
#4419 Nagyon kreatív nevekkel találkozni kérem szépen.
-
#4418 Én sem, nekem is ez az első mágus karakterem :) Nem olyan élvezetes, mint a közelharc, de a látvány és a másfajta harcstílus kárpótolja:) Miután 10 grammos rongyokban vagy, alapvetően nem igen pakolsz 5-10 pontnál többet a VGR-re, így óvatosabban kell játszani.
Persze könnyű, hiszen távolról tudsz lövöldözni, de csak addig amíg nem vagy szűk helyen, nem gyors az ellenfeled illetve nem immunis mindenféle elementálra (mert ilyenre is van példa), viszont gyakorlatilag majdnem mindenki 1-2 hitel, ha közel engeded magadhoz.
-
Rony94 #4417 Nem mondom hogy rossz lenne egy-két új arcot látni, de azért valljuk be, meg van ennek a bája hogy ebben a közösségben ilyen kevesen vagyunk. -
#4416 amúgy tényleg tök jó lenne ha minél többen jönnének ide a fórumra új arcok is :) -
#4415 ez nagyon kész xd különben ha befekszünk a koporsoba nők leszünk,majd újra akkor pasi?vagy cska egyszer működik?:D
-
Zozo0122 #4414 Okés, ha kell segítség szólj, nem spoilerezünk neked ;) Elég kicsi ez a közösség, már nagyjából tudom ki hogy szeret játszani :D Azért én bírnám, ha ez a játéktopic is úgy pörögne, hogy naponta tűnnének fel új arcok:) Minél többen megismerik a Dark Soulst, annál jobb. El sem merem képzelni hányan kipróbálják és utána sikítva törlik... -
Rony94 #4413 Nem, még nem jöttem rá. Gondolom ehhez is valami gyűrű kell, de nem biztos. -
Zozo0122 #4412 Elsőre nagyon szemét hely az az Ájronkíp, de egész jók a bossok :) Meg hát eléggé Anor Londo feeling a hely :D Rájöttél már, hogy hogyan tudsz belemenni a lávába? Trükkös :) -
#4411 iron keep elsőre nagyon mocsok tud lenni de szidtam én is,mostmár kiismertem nagyon szeretem azt a helyet :D -
Rony94 #4410 Ha már legalább egyszer véletlenül írtam hogy ez a rész már könnyebb lett, akkor visszaszívom. Már a hajamat tépem. Többször is gondoltam már kontroller kínzásra. Jelenleg Iron Keep-ben vagyok. -
#4409 Ezzel én is tisztában vagyok, csak egyszerűen az első rész óta kialakult bennem a gyűlölet irántuk. :) Soha nem is játszottam knighton kívül mással én így a tiszta 'melee' harcokat szeretem.. -
Zozo0122 #4408 Helyes :) Hamarosan belekezdek a mágusomba :) Depriveddel :D Gift nélkül :D -
#4407 Mágusként is csak a játék eleje könnyű, a Sentinelek után már nehezebb lesz jó ideig, mint karddal, lévén az akkor hozzáférhető spell-ek a szinted mellett alig fognak 100-at sebezni. Ráadásul az elején lassan is cast-olsz.
Balanszolva van ez rendesen. -
#4406 Megfelelő pajzzsal, mindent tudsz hárítani. Ha egy mágus ellen játszol, értelemszerűen nem a fizikai sebzésre hatásos pajzsot használod. A másik, hogy a mágusok érzékenyek az acélra, 4-5 ütésből meg lehet őket ölni (most nem a magas szintű hibridekről beszélek). Én ha látom, hogy fire buff-ot használ valaki, akkor fire def pajzsot veszek elő, ha mágiát használ, akkor mágia def-eset. Egy buff-olt kard is sebez akkorát, mint a mágia. Egyszerűen más stratégiát követel mindkettő. A mágusokhoz közel kell menni mindig és noszogatni, hogy ne tudjanak cast-olni.