Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szóval valamit elszúrtam, vagy így a játék 1/3 - 1/4-nél ez normális? Még egy Heide Knight Sword-om van +2-re felhúzva, amit szeretek, de volt már úgy, hogy a fegyver így sem volt elég kitartó, eltört a nagy üvöltõs harcban - mármint én üvöltöttem, fõleg, mikor a kurva harci szekeret kellett leverni. 😄
Szóval én nézek el valamit, vagy tényleg ilyen nehéz fejleszteni a fegyvert? Titanite slab-em már van LOL 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Na itt van a játék legszebb pillanata 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Parasite Eve 2, best game EVER!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én egy nagylelkû (xD) játékostársat keresek, aki rendelkezik egy fölösleges Bat Staff-al, mert nekem egyszerûen nem akar kiesni... (PC-n)
Köszönöm ha valaki ezt látja és megsegít engem 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A nyomorultja a lag miatt 2x mögémteleportálva backstabelt, pedig vagy 2-3 hit kellet volna, hogy õ feküdjön, amúgy hozzám se nagyon tudott érni -.-
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
Elértem Galvanhoz és annyira megörültem, hogy el tudom adni a cuccaim, hogy megfeledkeztem, hogy egy sell képernyõn vagyok, így abban a tudatban adtam el neki egy titanite slabet és 2 large shardot, hogy azt tõle veszem meg <#falbav>#falbav>
BDSRSTNT!
Legalább tudok most lépni pár szintet, de ez most alaposan visszavetette a kedvemet 😞
Mekkora poise értékkel bírsz ebben a felszerelésben?
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Royal rat authority meg kb a legegyszerûbb boss eddig. A trükk pedig hozzá:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Harmadik próbára vettem ezt észre, akkor meg lement sérülés nélkül. 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Nálam csak a vért s vas számít !!! 😛