Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kalózos helyszín király és lesznek még hasonlóan hangulatosak, de sajnos lesz egyetlen rész ami kivételesen igénytelen lesz, azt nem is értettem miért kellett...egyébként nagyjából rendben van a többi, sõt némelyik nagyon durván jól kidolgozott. Trailereket néztél a játékról? Mert ha igen, akkor abban már láthattad például a

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sárkányfészket, na az marhajó 😄
Tinman
Nem, még nem... PS3-on tolom.

Féltem nekiállni mikor 1+ hónapja megjött a 2 konzolos verzió mert:

1. Bugoktól tartottam. PS3-ra 5 patch jött mikor végül betoltam a lemezt a BR olvasóba.

2. Azért ezt egy nagy vállalkozás, nem 1-2 hét, hanem 1-2 ÉVSZAKNYI! Ki akarom maxolni, mind a 3 platformon + WT. Ez úgy szvsz 1000-1200 óra.

3. Semmiképpen sem sietek vele, minden másodpercét élvezem az ismeretlen felfedezésének. Nekem pl. a "kalózós" helyszín eléggé bejött... mocsok jó hangulata volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nekem is úgy tûnt, de imádom ezt a harcot😄 Tegnap már majdnem gyõztem NG+2 ben ellenük, de végül legyûrtek 😄
Myselor
pedig annyira nem lett spoileres direkt nem írtam konkrétan le.de bocsi.xd
amúgy szerintem annyira nem könnyû ha már több is van.de másodszorra nekem is meglett,viszont kitud fogni másokon. a lényeg nem is ez volt csak hogy az elsõbe jobban sebzõdnek talán 😄
Fpocok
De te már végigtoltad, nem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Köszi!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szerintem amúgy könnyûek, és a legélvezetesebb csata lett kb, folyamatos és intenzív bunyó 😊😄
TINMAN NE OLVASD EL AMIT MYSELOR LEGUTÓBB ÍRT HA JÓT AKARSZ ! 😄 Ha még eddig nem spoilerezték el amúgy is mi következik a 3 Sentinel után😄
Myselor
azok a knightok tényleg nagyon bambák de nagyokat ütnek 😄 ha szépen eltalálnak 2-et akkor megtudnak õk is lepni jó sokan jönnek ott.nehezebb eljutni a bossig kb mint maga a fight 😄 ja amúgy elkezdtem nézni a Dark Souls végigjátszásodat,azért látom téged is van hogy kicsinálnak a kisebb dögök is xd és ami feltünt a bossok az elején nem valami durvák sõt talán jobban is sebzõdnek mint itt.pl a gargoyle-ok itt nem csak 2 jön egyszerre és összesen sem,kevesebbet lehet ütni belé,a dark soulsban az nem valami kemény😊 és még van pár amiben könyebbnek láttam
Tinman
Szerintem sokan túllihegik ezt a kérdést.

Elsõ körben míg kiismered a terepet addig a "fõ" fegyvereddel toljad, mikor "weapon at risk" üzenetet kapod, válts át a 2. legjobb fegyódra, amit majd csak akkor húzz fel, ha már nagyon nem tudsz mit csinálni a shard-okkal. Ez van felderítéskor.

Már jó ideje így tolom... elõbb fõfegyóval feltérképezés, aztán mikor a boss felé kajtat az ember és tudod, hogy kockáztatod a kard épségét (No Man's tipikusan ilyen hely), akkor a fõfegyó pihen a mellékessel a már kiismert ellenfeleket lazán lenyomod, boss elõtt vagy a húzósabb részeken meg vissza a fõfegyverre. Így semmi gond nincs a durability-vel. Persze, picit kényelmetlen, de szokható.

Tinman
Tegnap találkoztam a 3 sentinel-el. Próbaharc alatt levertem másfelet. Utána még 3x mentem, de olyan bagatell hülyeségek miatt haltam (legurultam magasból és azért haltam, beleevadeltem pont az ütésbe, elakadtam a szinte semmiben), hogy már 21 óra elõtt kiléptem... majd pihent fejjel.

Jóféle harcnak ígérkezik :-)

Elõtte azok a kis genyó knight-ok azokkal a nagy kardokkal teljesen elmebetegek :-D Nagy gyengeségük, hogy csak jönnek, mint a birkák a vágóhídon így sok ész nem kell, hogy az ember levágja õket.

Myselor
elég jónak tûnik kicsit olyan mint a DS de túl kicsiket sebez a boss xd
Tinman
Ez igaz a játékra is nem? <#eplus2>

tarti19
Hmm, ez a játék máris bekerült a látómezõmbe 😛

Fpocok

Fpocok
Ne törjed. Van két NPC is, akik cserébe adnak speciális fegyvereket. A listát itt tudod megnézni.

benőmenő
A három csicska bastilleban? 😮
Akkor tényleg nem igazán tudták felülmúlni az elõdöt, mert nem volt egy nagy mutatvány. Olyan szüneteket tartanak, hogy inkább lifegemekkel healeltem estus helyett xd.
Ráadásul eldobálják a pajzsukat és full védtelenek. Az egyetlen reális veszély, hogy idõ elõtt elfogy a fegyvered durabilityje -.-
a lost soulokat össze kell törni v. másra is lehet majd használni?
Fpocok
MEGHALT A STEAM, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Fpocok
Olyanom nincs <#rinya>

Terawatt
A plusz heal jól tud jönni. Általában azt használom.tipp: Saint set sapija ad plusz 1 faithet és spell uset 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Fpocok
Azt hiszem végü lis faithel megyek, kombinálva azzal, amit mondtál.

MerlinW
Bastard, majd Zwei. Lesz két 2 stabod mire Keep-be érsz, addig pedig fel fogod tudni húzni a Bastard-ot is 10-re. Péncél pedig értelemszerûen Drangelic és Vengarl szettek, ahogy jobban kijössz teherbírásban. Tankként sem árt a 70% alatti terheltség.

[merlinw.org]

Laza
Jöjjenek csak, én kifejezetten csak röhögök rajtuk ... a Bastile-ból nyíló harangtoronyban is jönnek folyamatosan, még nem vertem le a monsztát, tök jól lehet mulatni ahogy szenvednek és vagy megunják vagy meghalnak vagy elmenekülnek 😊 ..... azért néha 1-2 halál becsúszik, de a védelmem sokkal erõsebb mint a támadásom 😄 a piros jeleseket is be szoktam hívni, hadd szenvedjenek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
harvest valleyben beszélsz vele az elsõ bonfire közelében.aztán ha végigmondta amit akart,elmegy majulába 😊
tarti19
Az melyik, hol, mikor szabadítom ki õt?😛

Fpocok
Bögyös csajnál a városban korlátlan lesz majd.

tarti19
Elfogyott a sima upgrade titanite shardom😛 Hol tudok még szerezni ? 😛

Fpocok
Ja tényleg. Vak vagyok 😄

tarti19
zweihander😛 írja is😛

Fpocok
És fegyvernek?

Myselor
kemény a tag,nagyon felvan pörögve xd
MerlinW
Akkor csinálj DaS féle pyro-t. 40 str, 30 end, 25vgr, 10 atn, 30vit, 20adp legyen a cél. Így tudsz full drangelic szettben zwei-el rohangálni😊 ATN-t pedig opcionálisan tologasd, függõen hány spell slotot szeretnél magadnak.

[merlinw.org]

MerlinW
A nagy ütés eszi a fegyvert nagyon. Amikor lehet használd a normált és tovább tart minden😊

[merlinw.org]

Fpocok
Azt hiszem mégsem sorcit csinálok, hanem egy STR tankos buildet. Valaki tudna segíteni? Szeretnék mellé egy fajta varázslást és nem tudom a három közül melyik legjobb... vagy mit kéne.

Lunki88

Hát ez jó példa mondjuk hogy miért nem jó randomokkal a voice chat. <#vigyor2>
tarti19
Akkor majd egy vállalkozó szellemû arcot beinvitálnék😛 azt hiszem most 113-as soul lvl vagyok.

Lunki88
Ha mindkét félnek be van kapcsolva akkor mûködik rendesen, csak sokszor vissza kell venni a többi hangeffektbõl ahhoz hogy hallani lehessen a másikat. Én arra lennék kíváncsi hogy pvp-ben mûködik-e, mert eddig hiába pofáztam angolul az invadereknek válasz soha nem jött szóval szerintem ott nem megy... 😄
tarti19
voice chat rendesen mûködik a játékban? tesztelte már valaki?

Myselor
hát túl lehet élni 😄 én egy humanity-t is eltoltam 😄
Lunki88
Én csak segítettem eddig másoknak legyõzni, de úgy vettem észre ha benyomsz egy lifegemet úgy simán megúszod az ilyen cursed dolgokat, csak legyen nálad sok belõle. 😄
Myselor
hát a chunkból elég kevés van sajna.de lehet szerezni késõbb 😊 különben én nekem nemsokszor tört el a kardom,sokat visszamentem bonfire-höz meg sok is van 😄
Voltan
Nem is a shard a probléma, hanem a chunk.

Igaz, asszem, rá kell állni felfejleszteni pár extra fegyvert, amíg a fõbökõt fejleszteni tudom. Ehh, a durability rohadt idegesítõ. A "kalózos" pályán 3 fegyvert törtem szét, és vacak sima longsword-dal mentem neki a bossnak, segítséget is kellett hívnom 😞

Pedig a Zweihanderre várok 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Myselor
aha.hát grat nekik 😄
Shep
Hát vannak fanatikusok akiknek millió óra idejük van a játékra és mindent kipróbálnak 100x végigviszik és így lesz a cochapik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
igen láttam már.de am erre hogy jön rá valaki hogy akkor szedi szét a sárkány a hidat?😊
Shep
Na de nem mondtam igazat a legszebb pillanat az volt mikor a 3 nyurgát megvertem, meg a sárkányvidék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na akkor tényleg az a legkidolgozottabb helyszín.

Shep
Nekem mindig volt annyi titanite shard ami kellett még sok is, pedig én nem nagyon kutakodtam csak ami kézenfekvõ volt azt szedtem össze, twinklingbõl volt kevesebb így nem is tudtam a drangelic kardot nagyon fejleszteni, pedig az volt a kedvenc fegyverem.

Seth
Na találtam is videót

PSN ID.: Beegabor