8811
Dark Souls II
  • Rony94
    De ezért nézelődtem erre-arra Iron Keep-ben, hátha találok egy gyűrűt vagy valami cuccot ami redukálja a láva sebzést meg ilyenek, de semmi. :( De lehet hogy máshol lehet ezt megszerezni, úgyhogy tényleg most a nagy üreg felé veszem az irányt. De először lefarmolok pár lényt, akkor megveszem már azt a gyűrűt a macskától amivel mélyebb helyekre leugorhatok.
  • wantonly
    Kérdés: egy idő után a gyors utazásnál megjelentek nálam a még fel nem fedezett bonfire-k. Ez valami update? Vagy egy idő után magától megjelenik? Korábban nem mutatta.
  • Tinman #4483
    Slvl 110 Smelter-t bepróbáltam... én csak annyit mondok, hogy próbálkozz előbb másfélé, mert a wiki sorrend itt tényleg rossz.

Érted, harcolj a tüzes döggel miközben tűz elleni védelem nincs nálad... nem véletlenül mondom, hogy egy picit másfelé próbálkozz. A szinted simán elég lenne a Smelterhez, csak egy aprócska dolog hiányzik, amit kb. 2 percen belül jelenleg meg is tudsz szerezni.
  • Fpocok
    PC: Theory on cheaters secretly being moved to a private server.
  • Myselor
    hát igen de a boss is az xd
  • Myselor
    akkor még kevés vagy oda igen:)
  • Rony94
    89-es szintű vagyok jelenleg.
  • Terawatt
    "ne ess bele a lávába"

Szívtelen dög a gravitáció
  • Myselor
    nemtudom hanyas vagy,de annyira nem dúrva mint elsőre tűnik a smelter demon.old ironking jóval hönyebb csak megkell figyelni a támadásait, akkor kb el se tud találni a lényeg hogy ne ess bele a lávába
  • Myselor
    jah már rájöttem dúrva :D
  • Fpocok
    Ja emlékszem már, kérdeztem is...
  • Fpocok
    Pedig mosolyog.

Bazz... akkor vak vagyok, sry.
  • Terawatt
    Talk to Magerold of Lanafir in the Iron Keep to use.

Ott írta ahol linkelted :)
  • ratgab
    De kérlek Capratgab a becsületes nevem nem fazon...
  • Tinman #4471
    Oda van írva :-D

Beszélj azt Iron Keep-es merchant-al, ott van az opciók között...
  • ratgab
    Egyelőre kitart, de a Sötét Lélek azért már befészkelte magát az agyába, de még kitart....
  • Lunki88
    Lehet az avatarod teszi, de mindig olyan morcosnak tűnsz.
  • Terawatt
    O&S... FUUU
  • Fpocok
    Ezt hogy a faszba kell használni?
  • Tinman #4466
    Amúgy rájöttem a DaS 2 legszemetebb nehezítésére:

Nincs végtelen respawn!

Eleinte még mondogattam is magamban... vah, milyen casual, milyen light lett, hogy nincs respawn, de most, hogy szeretnék farmolni xy helyeken, most már zavar :-(

Tudom Bonfire Ascetic, na de nem akarom megszívatni NG+-okban.
  • Tinman #4465
    Hát nemtom... nekem elsőre is elég laza volt. O&S után herevere volt, boldog voltam, hogy csak csontik vannak, meg Nito előtt az a pár szerencsétlen.
  • Tinman #4464
    ...párszor :-D
  • Solid Snake
    Igazából itt tört meg :)
  • Rony94
    Én Skull Lantern-el mentem végig ott. Beraktam a pajzsom mellé és így váltogattam őket. Nem mondom hogy nem volt kihívás, de meglepően könnyű rész volt.

Mi, SG fórumos Souls rajongók, fogjunk össze és vegyük rá ratgab-ot hogy kezdje el újra a DaS-t. :)
  • benőmenő
    Tegyük hozzá, hogy elég szemét hely azért az is, csak mire odakerül a karakter már eléggé táp. Nekem is sok fejfájást okoztak a csontikutyák ott, pedig a halberd messzire elért és a világítós fejfedő is megvolt.
    De azért ott feladni már nagyon nagy butaság szerintem is.
  • Rony94
    Gondoltam már rá hogy meg kéne látogatnom Blighttown 2.0-t. Délután meg is próbálom.
  • Tinman #4459
    Ratgab nekem a DaS játékosok közül a legnagyobb csalódás.

Tomb of Giants-ig elvitte és ott feladta.
  • Tinman #4458
    Optimális? Pont úgy, mint a DaS 1 esetében, ahol szintén célszerű volt megkutyulni a wiki szerinti sorrendet, mert ha aszerint mentél még több jutott ki a szívásból.

Earthen Peak után én pl. a The Pit, Gutter és a Black Gl. felé vettem az irány és NAGYON jól tettem. Az ott beszerzett cuccokkal, JÓVAL könnyebb most nekem az Iron Keep.
  • Lunki88
    Ő volt a capra demonos fazon? :D
  • Zozo0122 #4456
    Üdv közöttünk! :) Kapcsolódnak egymáshoz, de több ezer év telik el a 2 rész között, szóval szinte csak visszautalások vannak az első részre. Jó játékot ! Jó egy újat látni :)

Erről jut eszembe, emberek, hol van ratgab?:D Ebbe már bele se kezd, vagy mivan? :(
  • Rony94
    Az optimális sorrend az nekem már nagy segítségnek számít.
  • Fpocok
    Csak annyi van mögötte, hogy le van írva egy optimális sorrend. Csak a helyek nevei. A térkép alatta van, de azt meg sem kell nézni.
  • Terawatt
    Nem a víz a hülye ha a kacsa nem tud úszni. :)
  • Fpocok
    Magától rakta elé. Szar ez a fos.
  • Terawatt
    Megint elé raktad az sg.hu-t. Figyelj oda ^^
  • Rony94
    Bocsika, de ezt meg nem nyitom. Ha az 1-et kijátszottam, akkor csak kijátszom ezt is.
  • Fpocok
    Optimális sorrend.
    Ha nem e szerint mentél...
  • Terawatt
    Old Iron Kingnél ha kiismered a lehetséges mozgásait akkor szerintem egyik legkönnyebb boss. Gyorsaság fontos ott, pajzsot ki is veheted a kezedből. Mosd meg az arcod, hozz egy kávét és jobb lesz. :)
  • Rony94
    Iron Keep-ben a Smelter Demon-t próbálgatom mindig leütni, de sose sikerül. Mikor a kardját felturbózza fire damage-el, onnantól végem van. Szerintem én még kevés vagyok oda....vagy csak simán nem tudom a megoldást.

Mivel Smelter Demon-hoz kevés vagyok, gondoltam továbbmegyek, lehet hogy ez a helyes út. Hát kurvára nem, mert az Old Iron King még a Smelter Demon-nál is rosszabb.

Aztán eszembe jutott hogy Huntman's Copse-nál még kihagytam egy részt, így elmentem oda és végül Undead Purgatory-ba kerültem. Ott megláttam egy fantomot, akit másodjára sikerült is leverni. Bementem a ködön és bumm, belém hajtott az Executioner's Chariot.

Itt ki is kapcsoltam a játékot, egyelőre próbálok megnyugodni. Istenem, már is visszajönnek az emlékek Anor Londo-ról. :'(
  • Fpocok
    Azon a részen, ahol a maradat kell kiszabadítani, ott van a darkos tolókocsis. Elsőre nem volt elég intem azt hiszem és nem beszélt velem. Most visszamentem és eltűnt. Hol találom meg?