Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Féltem nekiállni mikor 1+ hónapja megjött a 2 konzolos verzió mert:
1. Bugoktól tartottam. PS3-ra 5 patch jött mikor végül betoltam a lemezt a BR olvasóba.
2. Azért ezt egy nagy vállalkozás, nem 1-2 hét, hanem 1-2 ÉVSZAKNYI! Ki akarom maxolni, mind a 3 platformon + WT. Ez úgy szvsz 1000-1200 óra.
3. Semmiképpen sem sietek vele, minden másodpercét élvezem az ismeretlen felfedezésének. Nekem pl. a "kalózós" helyszín eléggé bejött... mocsok jó hangulata volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
amúgy szerintem annyira nem könnyû ha már több is van.de másodszorra nekem is meglett,viszont kitud fogni másokon. a lényeg nem is ez volt csak hogy az elsõbe jobban sebzõdnek talán 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Elsõ körben míg kiismered a terepet addig a "fõ" fegyvereddel toljad, mikor "weapon at risk" üzenetet kapod, válts át a 2. legjobb fegyódra, amit majd csak akkor húzz fel, ha már nagyon nem tudsz mit csinálni a shard-okkal. Ez van felderítéskor.
Már jó ideje így tolom... elõbb fõfegyóval feltérképezés, aztán mikor a boss felé kajtat az ember és tudod, hogy kockáztatod a kard épségét (No Man's tipikusan ilyen hely), akkor a fõfegyó pihen a mellékessel a már kiismert ellenfeleket lazán lenyomod, boss elõtt vagy a húzósabb részeken meg vissza a fõfegyverre. Így semmi gond nincs a durability-vel. Persze, picit kényelmetlen, de szokható.
Jóféle harcnak ígérkezik :-)
Elõtte azok a kis genyó knight-ok azokkal a nagy kardokkal teljesen elmebetegek :-D Nagy gyengeségük, hogy csak jönnek, mint a birkák a vágóhídon így sok ész nem kell, hogy az ember levágja õket.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Akkor tényleg nem igazán tudták felülmúlni az elõdöt, mert nem volt egy nagy mutatvány. Olyan szüneteket tartanak, hogy inkább lifegemekkel healeltem estus helyett xd.
Ráadásul eldobálják a pajzsukat és full védtelenek. Az egyetlen reális veszély, hogy idõ elõtt elfogy a fegyvered durabilityje -.-
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
[merlinw.org]
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Igaz, asszem, rá kell állni felfejleszteni pár extra fegyvert, amíg a fõbökõt fejleszteni tudom. Ehh, a durability rohadt idegesítõ. A "kalózos" pályán 3 fegyvert törtem szét, és vacak sima longsword-dal mentem neki a bossnak, segítséget is kellett hívnom 😞
Pedig a Zweihanderre várok 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!