Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Azt pont tegnap vettem fel :-)

STR-ben kevés vagyok még hozzá. Fúúú de utálom azt a házat, ha oda kell menni... azok a mocsok Stalkerek -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lunki88
Itt is megvan, de itt jobban hasonlít rá , tehát nem egészen ugyanaz a kard mint az 1-ben. A kalózos résznél azt mondtad jártál már, pont ott lehet megtalálni egy ládában.
Tinman
DaS 1-ben? Az a Gwyn lelkébõl készíthetõ kard nem igazán keltette fel a figyelmem.

DaS 2-be is megvan? Akkor kicsit sok lesz már az ismétlésbõl t. From Soft.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
manga?van belõle?
Lunki88
Tinman, Guts kardját megtaláltad már? 😄 Állítólag még a mangában lévõ kardja is benne van, legalábbis erõsen hasonlít rá.
Myselor
az tényleg jó.bár én azt se szedtem ki,ahol használok íjat nem sok hely és oda tök jó ez a lightinges is.kicsit toltam fel rajta 😄
Myselor
hát igen lehetséges😊
Lunki88
Ez számomra is rejtély, szerintem elírás az vagy rosszul fogalmazott. 😊
Laza
Azért a Dragonrider íját kiszedtem, az jóféle, azt használom 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MerlinW
Ez olyan, mint a japán horrofilmek. Kemények és jók, aztán jön az amerikai remake, ami könnyû és fogyasztható. Lásd pl. "A szem", vagy "A kör" c. mûveket😊

[merlinw.org]

Myselor
én is így gondolom.megnéztem az összes boss fegyvert pajzsot,nem mondanám hogy nagyon odalennék egyikért sem 😄 szóval nem kellenek😊
Terawatt
Ki próbáltam a csont kaszát de az elég szar pvere. Sok fegyver PvP re jó szerintem.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

MerlinW
A sima fehér lelkeket törd össze, másra nem jók. A boss-ok lelkét lehet ugyan cserélgetni, de elsõ végigjátszás alkalmával törd össze azokat is nyugodtan. A boss fegyverek nagy része inkább jópofa, mintsem hasznos és teljesen kihasználni úgyis csak NG+-ban tudnád.
A boss lelkek 6000-25000 lelket adnak.

[merlinw.org]

Myselor
érdekes.sima kardal jól kéne csapkodnod.én nekems is volt pár kék lelkem vagy fekete?😄 kinek mi.már csak azt nem értem leölés nélkül hogy kaptál tõle 😄
tarti19
fire longsword, zwei, broadsword, meg ligtningos knight karddal:p
Elsõre még szépen csapkodtam le a hp-ját, de meghaltam s utána kb. sebezhetetlen volt😛
igazából kék színû soult még nem láttam.

Myselor
én +10es bastardal ütöttem le elsõre.odajutni nehezebb volt.mivel prótáltad?és hogy kaptál tõle lelket?😊
tarti19
most már mindegy, kaptam tõle 1 kék színû lelket, pedig nem öltem le.

Lunki88
Nála emlékszem mikor sikerült leverni nyomtam egy "double fuck you"-t a monitornak örömömben. xD Igazából az odajutással voltak problémáim amíg meg nem találtam a köcsög harangozót. 😊
Köszi... :-) több cég tartozik hozzám, nagy családdal, de úgy látom van itt sok fiatal aggilis harcos, hátha akad egy bátor jelentkezõ... :-)
nem... és ez így szép....
Tinman
Szervezd meg :-)

tarti19
Van egy kis gond.
Valstadtot csak minimálisan tudom sebezni😞 ráadásul még segítõt sem tudok behívni magam mellé...

Laza
Kérdés, hogy ott lehet e behívni segítõt 😊 mert az Iron Keepeshez nem lehet 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Még egy adalék a Pursuerhez... Az NG+ ban van egy terem, ahol egyszerre 2 magas szintû Pursuerrel kell megküzdeni egy adott idõpontban, na õk a Pursuer ikrek.. ez is egy szép kihívás lesz mindenkinek... :-)
Laza
Leitatjuk, utána esélytelen 😊

Terawatt
Pursuer lesz a díszvendég 😄

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Laza
Milyen estre gondolsz? Kocsmai találka? 😊
Mondjuk kirr lenne egy DS Fesztivál ... prepare to die festival... aki eljön készüljön a halálra, bármi megtörténhet 😄

Akkor mondjuk úgy, hogy a Lords of the Fallen lesz a Darksouls Light... persze erõs túlzással...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Laza
Nem akarjuk ahhoz hasonlítani ... a játék erõlteti ránk 😄

Hirtelen ez a reklám jutott róla eszembe ... az eredetit és egyébként jót másolni mindig nehéz 😄

Tinman, v. valaki igorjon neki légyszi, a pénz másodlagos, hidd el összedobjuk, én, úgy gondolom, hogy inkább idõszûkében vagy... sajnos...
Ha itt most elkezdtek mindent DS-hez hasonlítani, akkor nagyon ritkán fogtok bármivel is játszani az adott stílusban...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Vigor, Endurance és Strength?😄 Érthetõ amúgy😊 Ha már itt tartunk én is szívesen összefutnék innen a srácokkal egy kis Dark Souls kibeszélésre! 😊
Tinman
Sok tervem lenne, de mindegyikhez pontosan az a 3 dolog kell, mint ami egy háborúhoz. Rossz helyre születtem, ez van.

Shep
City játék szóval csodát azért nem kell várni bár azért fejlõdnek a srácok de a legtöbb termékük még mindig bugoktól hemzseg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok, Tinman, nem tervezel egy Dark Sols rajongói, fan club estet? Szívesen megismerkednék egy-két sráccal... biztos lennénk jó páran...
A boss tényleg eléggé könnyûnek tûnik. De hátha ez csak az easy mód volt. Nekem amúgy tetszik. És lesz PC-re is úgyhogy....majd meglátjuk. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
nekem a boss kicsi ütése volt amibe beletudnék kötni eddig xd de amúgy tényleg jónak tûnik😊
Laza
Kíváncsi leszek ... jól néz ki, jó nagy copy-paste DS, amivel még nem is lenne baj, de ha a mechanikája nem lesz ugyanolyan minimum, akkor csak egy mázas másolat próbálkozás marad 😊 már most is bele lehetne kötni 1-2 dologba, de várjuk meg az E3-at 😊

Próbálj nagyon idõzítetten ugrani...én sem értem, szerintem csak bug miatt tudunk oda beugrani...nekem kb. 30 próbából 3x sikerült...használd az ajtót, az kényelmesebb 😄
Shep
IDCLIP 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
menj be az ajtón,vagy cat ringel ugorj le xd
Fpocok
Az elõbb sikerült beugranom oda, de most már 5 perce nem megy. Egy csomó lelkem van ott wtf mi a trükk?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Azért arra nem.

Myselor
jaj tegnap jártam én is itt.fuj xd nagyon undorítóak D: lenyilaztam õket,meg ketõtt jól pofán vertem xd
Bár látom elég fejlett a karid, szóval valszeg megvan már a kulcs is az ajtóhoz ami ide visz, nem kell itt beugranod, mert nekem sikerült párszor ezen a lyukon is beugrani.
😄DDDDDDDDDDDD

Ráérsz késõbb visszamenni 😊 Vigyél poison nyílvesszõket😄
Fpocok
Hiba volt.

Fpocok
Semmi. Bejutottam.

Fpocok
Ide hogy megyek be?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Avenger
Az elsõ néhány órán kívül nekem sosem volt gondom a fegyverekkel, bár nem is igazán van fejlesztett fegyverem, mert mindig váltogatom õket.
De szerintem 2 bonfire között bõven elég 2 fegyver(egy gyors kis fegyver meg egy lassú de messzire elérõ). A bossok elõtt meg általában mindig van nem messze bonfire. A kovács kalapácsot használom amúgy szinte mindig, sosem került még törés közelbe, és elég nagyokat lehet vele odasózni. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu