8811
Dark Souls II
  • Rony94
    Rotten és Executioner's Chariot kiiktatva. Egész jó boss-ok voltak a mai nap. Egyetlen szint választ el a LvL 100-ig. Most happy vagyok. :)

Most már csak azt kell kitalálnom hogy merre tovább.
  • Myselor
    hehe :D én külön nem hiszem indítok.ez így most pont jó.durván lehet varázsolni ilyen buildel :D
  • Zozo0122 #4523
    Lehet nem bírom tovább és ma én is indítok egy mágust...:D
  • Myselor
    igazad van,csak gondoltam megkérdzem :D
  • Afe
    Jó ez a GeDoSaTo akármi, csak nálam hót sötét lesz tőle minden pálya. Mit kell átírni az .ini-ben, hogy visszatérjen a normál fény?
  • Fpocok
    Halberdel elsőre meglett a nagy patkány. Becsaltam az összes kis szarost, kétkézbe fogtam a fegyót és nyomtam két spin to win-t.
  • Myselor
    köszönöm :)
    am nálam szerencsére megszüntek a lagok,volt egy kis upgrade és jó lett.nemtom idegesítő a dolog én is tapasztaltam korábban
  • Zozo0122 #4518
    Hát nemtudom, én nem fejleszteném nagyon. Lélekpazarlás. Ha mágussal vagy, akkor a közeledbe sem érhetnek a mobok. :D Tereld őket össze, aztán zúdíts rájuk valami brutálisat :D
  • benőmenő
    Grat hozzá!

Egyébként észre vettem, hogy patkányéknál sokkal durvább lag van, mint pl. a gargoyleok előtti toronyban.
    A toronyban max 1-2 ütést nem érzékel, vagy kicsit messzebbről is betalál az ellenfél, míg lenn a gödörben simán backstabelnek roll közben...szemből
  • Myselor
    hehe :D akkor jó.
    egyébként srácok érdemes a mágus ruhákat fejleszteni?vagy az csak a védelmet adja és felesleges igazából?a fegyvereket húzom megvolt ma az első full mágikus boss killem :D iron old king ng+++++-ban :D jóvolt
  • benőmenő
    Tárgytalan!
    Van még egy hely a curse-ös -ökkel, amit skippeltem, mert nagyon bedaráltak.
    Akkor marad a pvp, amíg lépek még pár szintet
  • benőmenő
    Ettől féltem, akkó' most merre? :D
  • Myselor
    csak black gultch felé lehet menni:)
  • benőmenő
    Srácok elakadtam!
    The Gutterből csak Black Gultch felé lehet menni?
    Ez az utolsó tippem, hogy ott hagytam ki valamit, mert mindenhol máshol ez a king mianeve ajtók vannak, amiket nem tudok még kinyitni, vagy zsákutca.
    Illetve a bell keeper covenant néha belfry sol-ba rak be, de ott sem jártam még, csak belfry luna-ban, onnan meg sehová nincs út, csak vissa lost bastilleba.
    Előbb valaki írta, hogy a 8x-es lvl alacsony a Rottenhez, ezt cáfolnám, mert nekem 85-ön viszonylag hamar megvolt, amint rájöttem, hogy olyan lassan csapkod, hogy közel 60%-os burdennel is simán el lehet gurulni minden csapása elől.
  • MerlinW
    Ha a GeDoSaTo-ról beszélsz, csak be kell rendesen konfigolni. Sweetfx nem csinál semmit csak játszik a fényekkel, színekkel. GeDoSaTo pedig komplett downsampling-et végez, akár 4K-s felbontásról, ha bírja a géped.
    Elég csak ránézni Tinman és a te képedre.
  • Andriska86
    A külön telepített sweet fx és a dsfix nem kompatibilisek egymással, el sem indul a játék. Ezt mondjuk leírhatta volna a helpben.

A dsfix szerintem még nagyon alfában van, tesztelgettem és nálam meg sem közelítette a sweetfx segítségével elérhető minőséget. Aztán lehet, hogy néhány főváltozat múlva már jobb lesz.
  • benőmenő
    Az ugyan úgy megmaradt.
    A changelog szerint kapott a játék HDR és bloom effekteket, szebb ssao-t és egy alternatív sweetfx profilt az eddigiek mellé.
  • Andriska86
    Nemtom, nekem nem jött be az új dsfix...

Nekem jobban tetszik a sweet fx kombó megnövelt belső felbontással :)

• Tinman #4507
    Uhh gyerekek... az dsfix új verzióját látni a PS3-as után olyan, mint trabiból mercibe ülni ^^

Pl:

• Lunki88
    Annyi előnye van még a ps3-asnak hogy ott lehet kedves üzeneteket küldözgetni a játékostársainknak. Pl. mikor 3an rámugrottak tegnap iron keep-ben ott lett volna mondanivalóm a számukra...
  • Tinman #4505
    Előbb a ronda verzióval akartam kezdeni, mert a PC-s után játszani a konzolossal... hát izé, más kategória.
  • Lunki88
    Azt hittem a pc-s verzió prioritást élvez. :D
  • Tinman #4503
    Hogyne lenne, most is nyomtam ~10 PvP meccset... egyelőre PS3. Tudod, itt is ki kell maxolni, meg még 2 platformon ezen kívül :-D

Old Iron King elsőre lement :-) Szvsz ő meg Ceaseless Discharge-ot idézte :-)
  • Lunki88
    Te most pc-n nyomod tinman? Nincs kedved pvp-zni valamikor? :)
  • Tinman #4501
    Laza!

Asszem én is belefutottam a csókába! Iron Keep-ből nyíló harangos részen volt. Nagyon takony egy ember, mert éppen 2 másik gépi ellenféllel küzdöttem mikor elkezdett csépelni, ki is nyírt, de kb. 20 perccel később ismét összeakadtam vele, de immár 1:1-ben. Elhullt csúnyán :-)
  • Tinman #4500
    Nem vészes hely, könnyű ellenfelek, csak fáklya a kézbe, ha nincs más. Hamar ki lehet pucolni, igaz a full takarítás nekem 3 kör volt ^^
  • Tinman #4499
    Köszi :-)

Flamelurker-es harcot idézte nekem DeS-ből. Az sajna keményebb volt, mert elég low levelen ér oda az ember és érik ott csúnya meglepik.

Ez persze semmit nem von le a boss értékéből... tetszett, kihívást is nyújtott rendesen!
  • Rony94
    Na, lent vagyok a Gutter-ben. Rohadt jó hogy nem látni semmit, de legalább nem szaggat és viszonylag könnyű ellenfelek vannak ott. A patkányos boss harc kifejezetten tetszett. Üdítő változatosság volt még ha baromi könnyű is volt.

Volt két invadelésem is. Először egy grey spirit hívott át az ő világába ahol természetesen lenyomott engem, aztán az én világomba invade-eltek ahol szintén kinyírtak. PvP-ben cseszett béna vagyok.
  • ratgab
    Smeltert már szerencsére elspoilereztem magamnak....
  • Terawatt
    Kíváncsi leszek 1-2 év múlva milyen lesz a következő rész. Remélhetőleg már next gen graffal és kihívással.
  • Myselor
    úgy kell azt,grat :) én is így csináltam kb ^^ nem szabad mohonak lenni:)
  • Tinman #4494
    Lenyomtam, esélye nem volt :-)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- tűzvédelmes gyűrű
    - pyro izzadós varázslat
    - legtűzállóbb könnyű páncélom
    - legtűzállóbb, de 100% fizikai sebzést elnyelő pajzs
    - 2-es combo után mindig távolságtartás, semmi kapzsiság csak 1x csapás

Next pls :-)
  • Fpocok
  • Myselor
    ilyet láttam egy srácnál kb 3x ragadt a falhoz,geci az ilyen.szerencsére velem nem történt ilyen még:)
  • Tinman #4491
    Nyilván lvl50-en is elverhető, csak nem árt ha van tűzvédelmed, amiből a 2 megoldás kemény 4600 lélekbe fáj, ami ugye semmi :-)

Amúgy pedig A QRVAAAAAAAAAA ÉLETBEEEEEEEEEE!!!

Smelterhez odamentem a 2 megoldásommal, sima ügy volt, volt az életéből kb. 20, csapott egyet belökött a FALBA, beszorultam és nem tudtam onnan kijönni, evadelni, semmi... lenyomott.

Dark Souls = When a boss can't kill you a bug will -.-
  • Zozo0122 #4490
    Nyugi, itt nincs Capra, van viszont helyette Pursuer meg Smelter Demon
  • Zozo0122 #4489
    magától
  • Zozo0122 #4488
    Na jó akkor segítek picit, nyugi csak egy apró trükk, nem nagy spoiler:) Nehéz rájönni, szóval:

Verd szét a vizeskorsókat és hemperegj meg benne, vagy aktiváld a Pharros medencéket és fürödj meg. Utána nézd meg a tűz ellenállásodat :) Aztán futás öldökölni, mert csak pár percig tart.
  • Zozo0122 #4487
    Magával megjelenik miután bezsélgettél a nagyasszonnyal.
  • Laza
    Én bőven lvl100 alatt voltam mikor a Smeltert öltem ... többet szívtam ott utána a Pursuer no2-vel :)