8811
Dark Souls II
-
Rony94 #4525 Rotten és Executioner's Chariot kiiktatva. Egész jó boss-ok voltak a mai nap. Egyetlen szint választ el a LvL 100-ig. Most happy vagyok. :)
Most már csak azt kell kitalálnom hogy merre tovább. -
#4524 hehe :D én külön nem hiszem indítok.ez így most pont jó.durván lehet varázsolni ilyen buildel :D -
Zozo0122 #4523 Lehet nem bírom tovább és ma én is indítok egy mágust...:D -
#4522 igazad van,csak gondoltam megkérdzem :D -
#4521 Jó ez a GeDoSaTo akármi, csak nálam hót sötét lesz tőle minden pálya. Mit kell átírni az .ini-ben, hogy visszatérjen a normál fény? -
#4520 Halberdel elsőre meglett a nagy patkány. Becsaltam az összes kis szarost, kétkézbe fogtam a fegyót és nyomtam két spin to win-t. -
#4519 köszönöm :)
am nálam szerencsére megszüntek a lagok,volt egy kis upgrade és jó lett.nemtom idegesítő a dolog én is tapasztaltam korábban -
Zozo0122 #4518 Hát nemtudom, én nem fejleszteném nagyon. Lélekpazarlás. Ha mágussal vagy, akkor a közeledbe sem érhetnek a mobok. :D Tereld őket össze, aztán zúdíts rájuk valami brutálisat :D -
#4517 Grat hozzá!
Egyébként észre vettem, hogy patkányéknál sokkal durvább lag van, mint pl. a gargoyleok előtti toronyban.
A toronyban max 1-2 ütést nem érzékel, vagy kicsit messzebbről is betalál az ellenfél, míg lenn a gödörben simán backstabelnek roll közben...szemből -
#4516 hehe :D akkor jó.
egyébként srácok érdemes a mágus ruhákat fejleszteni?vagy az csak a védelmet adja és felesleges igazából?a fegyvereket húzom megvolt ma az első full mágikus boss killem :D iron old king ng+++++-ban :D jóvolt -
#4515 Tárgytalan!
Van még egy hely a curse-ös -ökkel, amit skippeltem, mert nagyon bedaráltak.
Akkor marad a pvp, amíg lépek még pár szintet -
#4514 Ettől féltem, akkó' most merre? :D -
#4513 csak black gultch felé lehet menni:) -
#4512 Srácok elakadtam!
The Gutterből csak Black Gultch felé lehet menni?
Ez az utolsó tippem, hogy ott hagytam ki valamit, mert mindenhol máshol ez a king mianeve ajtók vannak, amiket nem tudok még kinyitni, vagy zsákutca.
Illetve a bell keeper covenant néha belfry sol-ba rak be, de ott sem jártam még, csak belfry luna-ban, onnan meg sehová nincs út, csak vissa lost bastilleba.
Előbb valaki írta, hogy a 8x-es lvl alacsony a Rottenhez, ezt cáfolnám, mert nekem 85-ön viszonylag hamar megvolt, amint rájöttem, hogy olyan lassan csapkod, hogy közel 60%-os burdennel is simán el lehet gurulni minden csapása elől. -
#4511 Ha a GeDoSaTo-ról beszélsz, csak be kell rendesen konfigolni. Sweetfx nem csinál semmit csak játszik a fényekkel, színekkel. GeDoSaTo pedig komplett downsampling-et végez, akár 4K-s felbontásról, ha bírja a géped.
Elég csak ránézni Tinman és a te képedre. -
Andriska86 #4510 A külön telepített sweet fx és a dsfix nem kompatibilisek egymással, el sem indul a játék. Ezt mondjuk leírhatta volna a helpben.
A dsfix szerintem még nagyon alfában van, tesztelgettem és nálam meg sem közelítette a sweetfx segítségével elérhető minőséget. Aztán lehet, hogy néhány főváltozat múlva már jobb lesz. -
#4509 Az ugyan úgy megmaradt.
A changelog szerint kapott a játék HDR és bloom effekteket, szebb ssao-t és egy alternatív sweetfx profilt az eddigiek mellé. -
Andriska86 #4508 Nemtom, nekem nem jött be az új dsfix...
Nekem jobban tetszik a sweet fx kombó megnövelt belső felbontással :)
-
#4507 Uhh gyerekek... az dsfix új verzióját látni a PS3-as után olyan, mint trabiból mercibe ülni ^^
Pl:
-
#4506 Annyi előnye van még a ps3-asnak hogy ott lehet kedves üzeneteket küldözgetni a játékostársainknak. Pl. mikor 3an rámugrottak tegnap iron keep-ben ott lett volna mondanivalóm a számukra... -
#4505 Előbb a ronda verzióval akartam kezdeni, mert a PC-s után játszani a konzolossal... hát izé, más kategória. -
#4504 Azt hittem a pc-s verzió prioritást élvez. :D -
#4503 Hogyne lenne, most is nyomtam ~10 PvP meccset... egyelőre PS3. Tudod, itt is ki kell maxolni, meg még 2 platformon ezen kívül :-D
Old Iron King elsőre lement :-) Szvsz ő meg Ceaseless Discharge-ot idézte :-) -
#4502 Te most pc-n nyomod tinman? Nincs kedved pvp-zni valamikor? :) -
#4501 Laza!
Asszem én is belefutottam a csókába! Iron Keep-ből nyíló harangos részen volt. Nagyon takony egy ember, mert éppen 2 másik gépi ellenféllel küzdöttem mikor elkezdett csépelni, ki is nyírt, de kb. 20 perccel később ismét összeakadtam vele, de immár 1:1-ben. Elhullt csúnyán :-) -
#4500 Nem vészes hely, könnyű ellenfelek, csak fáklya a kézbe, ha nincs más. Hamar ki lehet pucolni, igaz a full takarítás nekem 3 kör volt ^^ -
#4499 Köszi :-)
Flamelurker-es harcot idézte nekem DeS-ből. Az sajna keményebb volt, mert elég low levelen ér oda az ember és érik ott csúnya meglepik.
Ez persze semmit nem von le a boss értékéből... tetszett, kihívást is nyújtott rendesen! -
Rony94 #4498 Na, lent vagyok a Gutter-ben. Rohadt jó hogy nem látni semmit, de legalább nem szaggat és viszonylag könnyű ellenfelek vannak ott. A patkányos boss harc kifejezetten tetszett. Üdítő változatosság volt még ha baromi könnyű is volt.
Volt két invadelésem is. Először egy grey spirit hívott át az ő világába ahol természetesen lenyomott engem, aztán az én világomba invade-eltek ahol szintén kinyírtak. PvP-ben cseszett béna vagyok. -
ratgab #4497 Smeltert már szerencsére elspoilereztem magamnak.... -
#4496 Kíváncsi leszek 1-2 év múlva milyen lesz a következő rész. Remélhetőleg már next gen graffal és kihívással. -
#4495 úgy kell azt,grat :) én is így csináltam kb ^^ nem szabad mohonak lenni:) -
#4494 Lenyomtam, esélye nem volt :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- tűzvédelmes gyűrű
- pyro izzadós varázslat
- legtűzállóbb könnyű páncélom
- legtűzállóbb, de 100% fizikai sebzést elnyelő pajzs
- 2-es combo után mindig távolságtartás, semmi kapzsiság csak 1x csapás
Next pls :-) -
#4493 -
#4492 ilyet láttam egy srácnál kb 3x ragadt a falhoz,geci az ilyen.szerencsére velem nem történt ilyen még:) -
#4491 Nyilván lvl50-en is elverhető, csak nem árt ha van tűzvédelmed, amiből a 2 megoldás kemény 4600 lélekbe fáj, ami ugye semmi :-)
Amúgy pedig A QRVAAAAAAAAAA ÉLETBEEEEEEEEEE!!!
Smelterhez odamentem a 2 megoldásommal, sima ügy volt, volt az életéből kb. 20, csapott egyet belökött a FALBA, beszorultam és nem tudtam onnan kijönni, evadelni, semmi... lenyomott.
Dark Souls = When a boss can't kill you a bug will -.- -
Zozo0122 #4490 Nyugi, itt nincs Capra, van viszont helyette Pursuer meg Smelter Demon -
Zozo0122 #4489 magától -
Zozo0122 #4488 Na jó akkor segítek picit, nyugi csak egy apró trükk, nem nagy spoiler:) Nehéz rájönni, szóval:
Verd szét a vizeskorsókat és hemperegj meg benne, vagy aktiváld a Pharros medencéket és fürödj meg. Utána nézd meg a tűz ellenállásodat :) Aztán futás öldökölni, mert csak pár percig tart. -
Zozo0122 #4487 Magával megjelenik miután bezsélgettél a nagyasszonnyal. -
#4486 Én bőven lvl100 alatt voltam mikor a Smeltert öltem ... többet szívtam ott utána a Pursuer no2-vel :)