Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terawatt
Ez a shrine map tetszik. Jó sok twinkilinki esett amibõl fel is nyomtam +5re a black knight halberdem. Akkorát üt mint a busz. Raw infusionnel 515 a sebzése ha lazán hozzá adjuk a fizikai és a tûz sebzést. Viszont úgy érzem, hogy elég hamar törik szerencsétlen. Majd használom a jó öreg Zweihandert és bizonyos helyzetekben ezt. Negyedik halál a boss kapuja elõtt elég volt mára. Volt egy jó adag progresSÜN! amivel már elégedett vagyok. Jó kalandozást nektek az este folyamán ! 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Laza
Pf, most vertem le a patkányt a kútban .... még ez, észre sem vettem h megjelent a boss csík, csak a végén 😊 elsõre meglett, de szerencse h volt nálam egy rakás firebomb, mert azzal dobáltam õket halálra és csak futkorásztam a terem két vége között 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Nagyon jól sejted, éppen Sinner elõtt találtam egy követ, de ma már nem megyek vissza ugyanis KÉT Pharros "arcot" is találtam, jó volna még 1 kõ... na majd késõbb biztos szerzek :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem 😊 A Sinner nagyon gyenge 😊 Kell neked egy Pharros lockstone - biztos megtaláltad a helyét a bonfire alatt...csak gondolom kifogytál belõle és majd ott átjutsz egy új helyre 😊 Pontosabban egy új szárnyába a várnak.
Tinman
Lost Sinner?

Benéztem hozzá armorban, párszor megcsaptam, de már fáradt vagyok, 2x próbáltam aztán kiléptem, hosszú volt a nap.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
2 estust használtam, de 1-el is megoldhattam volna, csak tartottam tõle, hogy nem fogom HP-vel bírni, ha betalál egy ütés.

Õszintén szólva én már egy ideje a szintem sem nézem. A lényeg, hogy gyorsan tudjak evadelni, meg baromi nagyokat sebezni. Gyakran meztelenül tolom :-)

Könnyû, bár élvezetes kis harc...majd a következõ 😊 Na az már a nehéz kategória, de talán a játék legélvezetesebb harca!
davidka003
Gyenge szinten nekem nem ment.
Kicsit táposodtam, elmentem más fele. +20 szint úgy már könnyen ment a 3 sentinel. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Ez a 3 Sentinel nem is volt annyira vészes... igazából csak kettõ. Erre tényleg volt aki helpet hívott? Nemá' gyerekek :-D

O&S harc milliószor jobban szívatott anno elsõre, igaz ott gagyor fegyverrel is mentem nekik.

Laza
Dõl a lélek a pvp-bõl, jó kis móka ez 😊 csak akkor tudnak megszívatni ha ketten jönnek a genyák 😊

Nem jön vki oda?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
nagyon szexi ez a pillangó szárny xd
Laza
Fire bombbal nem kell eltalálni, elég ha mellette robban 😄

Most sok új dobófegyver van még, nem csak firebombok meg dobókések 😉 Elég hasznos újdonságok vannak.
Ez így még betegebb😄 Mindenféle különleges holmi, laza kirándulószett 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Laza
Azért megtalálta most is a fire bomb felhasználási módját, pvp-ben kva jó ... kerülgetnek a kölkök mint a forró kását, aztán kapnak 1-2 bombát máris kényszerhelyzetbe kerünek 😊

Majulában azért kiöltözök a falu lakóinak 😊 Ez a nagyestélyim 😄DD Atyavilág miket találok...

tarti19
ÚHHH de finom ez a bow😛
Ráadásul az npc egészen jó dolgokat árul·· Itt be kell fektetni néhány furcsa dizájnba 😛

tarti19
jah sokkal jobb lett, mint az elõdöknél😛

Laza
Nálam az íj mindig jobban bejött mint a varázslás ... olcsó és többet lehet elsütni ... most is áll 999 nyilam van 😊

Laza
Kapok azért valamit ha halomra ölöm Iron Keep tetején a Harang õröket? 😊
Kb 5:1 arányban irtom õket, baromi jó PvP terület, nagyon élvezem ... fõleg mikor a tetõn vagyok és keresgélnek, aztán csak kapják a nyilat a hátukba 😊

tarti19
Dragonrider bow faja lesz, csak kell hozzá dragon stone😛 Viszont +5-ön epix:d
Szóval ezt most ki is veszem s fel is rántom 5-re😛

lightning zweihander mennyire baxó( pioson sebzésû fgyverek mindenkire felpakolják az immunisokon kívül a dotot?)?

Köszi a helpet😛
Akkor nem most fogok varázsolni😛

Lunki88
Én néha meg szoktam nézegetni a vértócsákat hogyan haltak meg néhányan és marha jókat tudok rajtuk röhögni mikor beszopják a "jump here!" és hasonló üziket. 😄
Laza
Az utóbbi pár napban figyelgettem, hogy alakulnak az össz halál számok ... a hétvégén 49 millió volt, tegnap elõtt este talán 55 milla, most meg 61 millió 😊

Myselor
hát én egy helyen kezdtem el használni jobban.én is jól sebzek már.ng+ban kiveszem majd az íjat én is lehet😊
Laza
Amúgy a lightingeset még csak most kaptam meg (Iron Keep), ezt meg már nagyon régóta használom 😊

Laza
Én rengeteget használom az íjat ... szépen, biztonságosan haladok, ha nem muszáj nem keveredek nagyobb csetepatéba 😊 egyébként is jól sebzek vele, fel van húzva +2-re.

Lunki88
Leülsz bonfire-nél és attune spells. Viszont kell legyen legalább 10 ATN pontod ahhoz hogy legyen 1 slotod. Mondjuk ha nincs neked ennyi akkor ott van a Southern Ritual Band nevû gyûrû amit ha viselsz akkor kapsz egy slotot.
Myselor
hát eddig én se használtam de már ugye végigvittem és csak farmolgatom a lelkeket,nemtudom még mire költsem õszintén 😄 még van 2 opcionális boss.aztán utána kezdek egy ng+-t😊
Lunki88
Én sosem halmozok fel 50k soulnál többet, egybõl megyek elköltöm valamire. A gyûrût nem szeretem használni mert kicsit csalás szaga van a dolognak az elsõ rész után. Ugye ott ha eltört akkor nem tudtad megjavítani mert eltûnt az inventoryból.
tarti19
Ezt most nem vágom, kezembe vágtam a piro kesztyût s sehogy sem tudok spellt becserkészni a tábortûznél😛 Soha nem varázsoltam még, az elõdökben sem😛 Szóval mit bénázok el?

Myselor
hehe.na ja fura 😊 meg nekem amúgyse jön be.én már jóideje nem vagyok hollow 😄 gyûrûk miatt.mondjuk most a 228k soult védem is rendesen😊
Lunki88
Jaja épp most próbáltam fel de hát többnyire hollowként szaladgálok és kicsit visszataszítóan nézek ki benne. 😊
Myselor
jah.ez nekem is feltünt am megkaptad tõle az ajándék armort?😊
Lunki88
Amúgy nekem elõször nem volt egyértelmû, hogy ez a csóró néger Majulában akinél armort lehet venni, késõbb ilyen jó cuccokat is fog árulni. (Általában a legyõzött bossok után ugye.) Mióta tömöm a sok soullal a zsebét már tisztára beképzelt lett. xD
Myselor
az inventory-ban lesznek a lelkek use-olod.lost bastille-kovácsnál tudsz majd ha megszerezted neki az ember flame-t 😊)
tarti19
van egy, ahol nem lehet, mert idõre kell leölni, vagy fadel az egész történet😛

mcwolf
A boss-okból kinyert lelkeket hogy lehet felhasználni?
Hogy lehet tuningolni a fegyvereket? Nem a sima tuningra gondoltam, hanem pl. a tûz,mágia sebzésre.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Myselor
hát igen.meg alapbol honnan a kettõ zweinhander?😄
Myselor
én kiszoktam kerülni õket xd
tarti19
Ezek e a giant soul vadászatok brutálisak... akkorákat ütlegel némelyik , hogy elfogy a full staminám s hozzá az 1600 életem😛

Lunki88
Engem attól ráz ki a hideg amikor olyat látok hogy mindkét kézben zweihander van ( vagy valami más ultra nagy kard). Annyira hülyén néz ki hogy arra nincsenek szavak, arról nem is beszélve amikor elkezd vele a karakter felváltva idétlenül csapkodni.
Myselor
ez a kard nagyobb nem is lehetne már 😄
Fpocok
Én amit magamtól találtam legdurvább bow az a Hunter's Blackbow és a dragonlik kastélyban találtam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

tarti19
Szerintetek milyen alap mágiát érdemes használni? Mivel minden statom ami ehhez köthetõ 10 alatt vabn, így csak nagyon alapokra telne, de ugye még semmit se izzítottam be neki😊 milyen fegyver kell hozzá?
Illetve hol találok nagyon durva bow-ot, mert a poison arrow eszméletlen bacó:d

Fpocok
Új karakter. Egyelõre ezzel megyek. Most van miracle meg sorcery cuccom is. Mondjuk fegyvert elfelejtettem fejleszteni NG-ben, majd most meg kell csinálnom. Ezenkívül be van rakva még egy Avelyn is, ha olyan kedvem van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Ahhoz nálad kell hogy legyen az 5 giant lélek, hogy normálisan sebezd.

[merlinw.org]

Myselor
én is nagyon utálom azt a kriptát fuj xd
tarti19
Jah bocsánat, az egy másik boss lelke😛
Szóval nekem a "soul of Velstadt" kékes feketés színben tündököl.
Amelyik bossról én beszélek az a Vendrick😊 Szóval abba a bossba max 5-10 sebzést tudok belevágni. majd a játék végén visszanézek ide, mert nem a kedvenc helyszínem😄

MerlinW

Agdayne-t be tudod hívni magaddal. Ott a jele az egyik szobornál. Egyébként a villámra allergiás. Ha távol mész tõle néha elkezd varázsolni valamit, olyankor odaszaladsz és 4-5 ütést is be tudsz vinni. Majd ismét futás.

[merlinw.org]

Lunki88
Akkor jó! 😄 Ez meg a másik amirõl beszéltem. Nyugi azt nem lövik le hol található. 😉