8811
Dark Souls II
-
pikman #4565 Igen így elsőre meglett a pajzs teljesen levédi a tüzsebzését, köszi a segitséget. -
#4564 60 órája tolom PS3-on 55% körül vagyok :-D -
#4563 Kicsit igyekezhetnél már Várom a videókat -
#4562 Ha majd elfogyott:
#4494 -
pikman #4561 34 str-en állok jelenleg és megvan a pajzs is de eszembe se jutott kiprobálni, mindjárt ránézek mert már vészesen fogy a türelmem. -
#4560 Hogyne lenne! Kimaxoltam PS3-on már repülök is PC-re.
A PS3-as tapasztalatok alapján PC-n nagyon gyorsan fog menni a haladás, hamar ott leszek :-) -
Rony94 #4559 Ja de várjál, most jut eszembe hogy te PS3-on tolod. Na mindegy akkor. :( -
Rony94 #4558 Ha már úgy is (nagyjából) párhuzamosan haladunk, NG+-ban nem lenne kedved pár boss harcot együtt letoltni? :) -
#4557 Ez az csak férfiasan állj a dolgokhoz...
A legjobb megoldás a Gyrm shield ami 100% tüzvédelmet ad, így már nem fogja leégetni rólad a húst.
Egy viszonylagos hátránya van, hogy 32 str kell hozzá...de alacsony szinten nem is ajánlott boss, szvsz. -
pikman #4556 Én is most a Smelter Demonnal szívok nem tudom olyan gyorsan lenyomni, hogy ne gyújtsa be a magát, utána meg ha közel megyek hozzá szénné éget.
Segitséget nem szoktam kérni mert elég pussy dolognak tartom, no offenz. -
#4555 +1
Másik játékost akkor hívunk be, ha szeretnénk a hátába tolni valami acél alapú eszközt :-) -
Rony94 #4554 Soha nem hívok segítséget. Én úgy akarom kijátszani hogy magam csináltam meg mindent. Az első részt is így csináltam, ezt is így fogom. -
#4553 Nem vagy oda kevés, mert én smelter démont 80 alatti szinten öltem le, egyszerűen csak be kell invelni 1-2 játékost magad mellé:)
Szerintem majd ng+-ban lesz igazán értelme egyedül ölni a bossokat, bár akkor sem von le az érdemekből semmit, ha besegítenek neked. -
#4552 A 8. percig nem használja a lockot, illetve néhány véletlen alkalmat leszámítva (akkor nem is találják el) konokul ignorálja a roll-t, mint mechanikát. Minden egyes ideg összeroppanást magának köszönhet szvsz.
Az estus hangeffekt viszont epic!
Várom az O&S videóját :D -
#4551 Ha jól tudom nem a nagyok a valódi szemei :D
MerlinW: Most már akkor érdekelne hogyan jutokn el belfry solba, mert a gargoyleok lunában vannak, onnan meg semmi átjárót nem találtam másik helyszínre.
Keressem tovább? Egyáltalán jó helyen keresem?
Nem túl vicces úgy nézelődni, hogy közben 3 percenként 2 covenant társam begankel és seggbe rak a legközelebbi sarokban :D
-
#4550 Thai nyelven nyomja:) -
Zozo0122 #4549 Apró off / 1. rész. Úristen. Ez a videó...elképzelni nem tudom, hogy kerültem ide, nagyon fáradtan böngészgetek és ráakadtam :D Az 5. perctől fogva 10 perc netto szerencsétlenkedés a Capra Demonnal...azt sem tudom, milyen nyelven vakerázik, de azok a hangok amiket kiad :D Minden kis ütést kommentál + a hangeffekt amit előad magából amikor Estust iszik azok külön sírtam :D A végén az örömvonyítás se semmi
-
#4548 hehe :D tényleg kicsit olyan xd -
#4547 Most esik le, hogy az utolsó része a mondatodnak kb olyan, hogy
"-kíváncsi leszek kisfiam, hogy mit fogsz majd szólni a laptophoz, amit születésnapodra tartogatunk anyuddal." -
#4546 aha,ez a titka :D akkor jó sebzést választottál :) -
#4545 Meglepően jól sérült a lightningra. :) -
#4544 az kemény xd kicsit kemény mágus lehetsz :D -
#4543 Fél percig tartott. Kapott 5 great lightning spear meg 2 kicsit azt csókolom. -
#4542 aham arra gondoltam szép harc lehetett :D és igen nagyon szép a következő hely ^^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kurva ogrék engem is beszarattak először rámszakították a falat xd mostmár átbasztam őket szépen :D -
#4541 A boss sarira? :) Emlékszel a Ds1 intróra mit kaptak szerencsétlen sárkány a villámok miatt? Hát piece of cake volt, de nagyon jól nézett ki meg az utána lévő rész is szép. :)
[spoiler]
ELőtte még az ogre rész kurva jó volt. Szart is ki ijesztette belőlem :D Oh shit oh shit be a balra lévő szobába, majd azt is beütötte....ááááh :DD -
#4540 szegény :"D amúgy a legjobb helyen jársz most :D kiváncsi leszek mit mondasz majd a sárkányra :D -
#4539 Ez nekem fájt
-
#4538 grat.én old iron kinget öltem meg még 3x asszem ng+8ban vagyok ott:D -
#4537 Progressün! Meghót a boss ^^ Végülis csak az az apróság volt, ami miatt szemétség volt oda jutni, de így viszont jó farm hely lehet. :) -
#4536 hehe :D -
#4535 azt még nem találtam meg :D kösz a tippet bár utálom a helyet nem teszem be a lábam oda többet xd -
#4534 KÖzben találtam jobbat
[spoiler]Ahol bejössz abba a nagy terembe, lemész egy lépcsőn. Mögötte volt az a rohadt undead aki kongatott. :D -
#4533 :DD igen ez egy rossz vicc de amúgy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!beérsz a folyosóra jobb oldalt a cuccok közt oszlopok talán ilyen kocka vackok azok mögött elrohansz a végéig,majd kiszaladsz át a lovagok közt a bejárantál átgurulsz köztük enter the fog :D ennyi -
#4532 Ez ugye rossz vicc. :D Undead crypt. Tele végtelenségig respawnoló monsterekkel a folyosó lovagokkal karöltve. Védig a ködöt, úgy, hogy az előtte lévő két lovagot el sem lehet csalni. Mielőtt agyvérzést kapok ezt spoilerbe lelőheti valaki :DD -
#4531 le szerintem :) -
#4530 Ha egy tüzes kardra rárakok lightningot, akkor a tűz leesik? -
#4529 Nincs, csak a gargolye-ok. Akkor irány a következő great soul:) -
#4528 A Rottent már elvertem, ott már nincs semmi.
Bastilleben pedig nem tudom melyikre gondolsz.
A gargoyleokat már leverte, de akkor van más is, ahol azzal lehet tovább jutni? -
#4527 Belfry sol-ba vezető utat Pharros lockstone-al tudod megnyitni a Bastille-i bonfire (le a létrán) területén. Ott is van egy opcionális boss (szeretni fogod:)).
Black Glutch-ban pedig egy great soul boss van, tehát oda mindenképpen le kell majd nézned (a chunk farmolásról nem is beszélve). -
#4526 Postprocessing type