Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Wall of Text😊 Sortörések, bekezdések, sokat segítenek😊

Én eddig kétszer játszottam végig offline (warez) NG és NG+-on. Az eredeti példányommal pedig egy SL0-ás karakteremmel és egy sorcival tartok a Sentineleknél😊

[merlinw.org]

Myselor
Ancient dragon lent 😄 kb 5-6 try élveztem nagyoon 😄
Teljesen igazad van, én a DaS1-et, Tinman, videoi által kezdtem el PC-n, sikerült végigtolni, majd jött a DeS az már csak PS3-on volt, így ott vagy 5-6-szor végigtoltam, sikerült kimaxolni. Késõbb újra elõvettem PS3-on a DaS1-et kb. 7-8 szor végigjátszottam, sokat PvP-tem... majd alig vártam már a DaS2-t, még tavaly megrendeltem elõvételben a játékot mivel PS3-n és XBOX-on jelent meg elõször, így a PS3-n kezdtem el játszani, már a megjelenés napján elkezdtem a végigjátszást (2014.03.14., ekkor kaptam az elsõ halálomért az 1. trófeát :-)). Akkor még semmi nem volt fent a hálón, sem videó, sem wiki, semmi, de semmi infó, ..... abszolút 0-n nyomtam végig az 1. játékot, itt csak a DaS1 tapasztalataimra tudtam építkezni. NAGYON FURA ÉRZÉS VOLT EGYEDÜL MENNI A NAGY SEMMIBE, ISZONYATOSAN FÉLTEM MINDEN KÖDFÜGGÖNYBE BEMENNI!!! Esténként, sokszor a kezem lábam remegett, nem volt fórum, nem volt ismerõs akivel tudtam volna egyeztetni, nem volt semmilyen segítség... Elég furcsa érzés volt, az abszolút szûz játékban barangolni, dolgozott az adrenalin rendesen, de alapvetõen, így utólag nagyon jó érzés volt... :-) Az elsõ végigjátszást követõen kezdtek szivárogni az infók, gyakorlatilag, úgy játszottam végig a játékot, h. egy illuzórikus falat sem nyitottam ki, de még véletlenül sem, hiszen abszolút nem tudtam róla, h. van ilyen.. :-) Az elsõ menet igazából a karik és a pályák megismerésérõl szólt.... pld. a Pilgrims of Dark Covennant teljesen kimaradt... , de még így is ez a végigjátszás tartott a leghosszabb ideig, hiszen rengetegszer meghaltam, végig szólóban, 0 infóval nyomtam, késõn tudtam a fegyvereket fejleszteni... stb... Aztán elkezdtem 0-ról újra a játékot, teljesen új karival a kimaxoláshoz elõször varázsló-knight voltam, majd átmentem magas szintû cleric-ké. Úgy végignyomtam másodjára az NG játékot,na ekkor jött elõ sony PSNProfiles Dark Souls 2. platinum trophy guide és el kezdtem sorról sorra nézni, h. milyen trofikat nem csináltam még meg a max.-hoz. Én például ezért csináltam meg (mivel utólag tudtam róla csak) sokkal nehezebb körülmények között az NG+ ban a Lucatieles és a Benhartos küldetéseket. Aztán végig ment az NG+, majd jött az NG++ , mivel néhány pyro és miracle varázslatot csak itt kapcs meg, de ha már itt voltam, így természetesen ezt is végig toltam az, egyedül az Ancient Dragon van még hátra, de már két lélke van nálam az elõzõ részekbõl, nem biztos, h. küzdeni fogok újra vele, illetve már idõközben a karimat átállítottam PvE karakterrõl, PvP karakterre... Ha jól számolok, akkor már 4x játszottam végig a DaS2-t. Tudom, h. hülye vagyok, de ez a játék már csak ilyen, vagy magával ragad és soha nem enged él, vagy örökké eldob... Én, úgy gondolom, hogy a Tinmannal, no meg még jó pár emberrel az 1. csoportba tartozunk... :-)... bocsi a hosszú levélért..
Helyes 😊 Remélem sok szabadidõd van, mert durván függõséget okoz a játék 😄
Ozzyehh
izgalmasnak tûnik, dobok neki még 1 próbát 😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Nézd meg ezt a videót kedvcsinálónak! Itt az egyik legnehezebb boss küzdelem, itt láthatod az ellenfél milyen elegánsan és könnyedén küzd, a játékos meg még gyenge és tapasztalatlan...láthatod a játékmechanikán, hogy kb. idõd sincs leállni nézegetni a grafikát mert bedarálnak 😄

benőmenő
Az is fontos, hogy úgy mozogj, hogy mindig lásd mind a 2-t, így elkerülheted, hogy beférjenek a pajzsod mögé.
Amit meg szembõl rád küldenek abba akár bele is állhatsz, de ha folyton mozogsz, akkor staminát takaríthatsz meg, így egy gyorsabb karddal 2-3 ütést is bevihetsz egy-egy pattern után.
Lényegtelen kb. Némelyik helyszín amúgy kifejezetten jól néz ki, viszont van amelyik egyáltalán nem...nem ez a fontos. Kezdj bele és tapasztald meg milyen érzés lecsapni egy bosst 😊
Ozzyehh
Nagyon sok mínuszt fogok kapni, de 2014-ben ilyen graffal kiadni egy játékot szégyen akárki akármit mond 😄, tudom hardcore gémereknek van, amúgy nem az én világom a játék, de attól még nem szólom le mert az élmény biztos jó, de ez a kinézet mint valami ps2 oldscool gém :/

Lunki88
Hú emberek ez a Grand Lance fejlesztve nagyon op egy fegyver. 😄 Mióta megvan sorra nyerem a dueleket.
Myselor
elsõre fél hpig xd
Köszi szépen, de ahogy az elsõ résznél is, itt sem kell segítség. Próbálok magam rájönni a mechanikára. 😊
Csak ugye eléggé nehéz hogy mindig ilyen pár órácskákat tudok csak játszani.

8-kor felkelek, játszok kb. 2 órát, 12-kor már készülõdöm, megyek dolgozni egészen este 10-ig, mire hazaérek már 11 óra van, beállítom az ébresztõt reggel 8 órára és kezdõdik mindez elölrõl. Lehet hogy már ma megcsinálnám a Ruin Sentinel-t, csak egyszerûen nincs idõm rá. 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Az elsõt nem gond lenyomni, na csak ne ess le.

A 2.-at várd meg (gyógyíts ha kell), míg felugrik, kis távot tarts a peremtõl, szembe várd. Rögtön ütni fog, kivédened sem kell, mert távot tartottál. Utána 2x a legerõsebb csapásoddal szembõl elkapod, majd azonnal legurulsz a platformról.

Ha ez megvan tarts akkora távot, hogy a felugró támadásuk ne találjon be... mindig védekezz, nehogy beszívj egy találatot. Nem feltétlenül kell full meztelenül tolnod, de könnyû cuccokkal érkezz, hogy gyorsan és nagy távra tudj vetõdni.

A 2 rohadék közül ne foglalkozz vele melyiket gyengítetted meg. Mindig azt támad, amelyik a legbiztonságosabb. Van úgy, hogy 4-5. támadásuk eléggé EGYSZERRE történik... na ez a te pillanatod olyankor támadj be! Ne légy kapzsi, egyszerre csak 1 támadás, ha úgy ítéled meg, hogy marad bõven stamina akár 2 vetõdésre, akkor mehet még 1 könnyû, de gyorsan. Mihelyst megvan, azonnal hátrálj/vetõdj. Töltõdj, rövid idõre pajzsot is leengedheted, de az elsõ gyanús mozdulatra hátrálj/vetõdj.

Megint türelemjáték jön, megint támadni fognak, de megint lesz olyan, hogy szinte egyszerre teszik, ekkor megint egyiket támadd, etc. U.e. csináld míg el nem hullanak. Mikor már csak 1 van, az már sima ügy.

Jah és folyamatosan legyél mozgásban! Hátrálj, oldalazz, körözz, etc.

Szerintem kellemes kis harc volt, rá kell koncentrálni, hideg fejjel bemenni és sima menet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Most megint megpróbáltam vagy 6x a három Ruin Sentinel-t, de nem sikerült legyõzni õket. Eléggé szar hogy a héten délutános vagyok. Délelõtt alig van idõm bármire is. Dark Souls-al is csak 2 órát tudok játszani 1 nap. 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

tarti19
Én most kezdek bele😛

Myselor
na lekéne nyomni ma az ancient dragon-t és vendricket is.jaj sokba fog ez kerülni nekem úgyérzem 😄 darklurkert ti megöltétek?jól tudom hogy csatlakozni kell egy covenanthoz?
tarti19
Kimaradt a pont, hogy lásd😛 Na sebaj remélem érted, mit is szerettem volna.

thx.., ahogy a lányom mondaná...
tarti19
Mikor üzenetet írsz másoknak, ott van a láblécben egy "makrók" pont, azon belül rengeteg opció van. Csak a spoiler pedig így néz ki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler szöveg

köszi...
Fpocok
végén meg [] közé rakod, hogy "/spoiler"

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
[] közé rakod a "spoiler" szót, a végén meg [/spoiler]

tarti19
Helyes😛 Nekem az a gondom vele, hogy több mint 10 percig kell verni s hiába van +10-es zwei nálam, 2-3 ütés is 800-1000 sebzést oszt ki, aztán futi s vége felé tuti lankad a figyelmem s oneshotol😛
persze már gondoltam arra, hogy felhúzok 1 zweit +10-re s abból lightningos fakardot varázsolok.
DRagonrider bow meg +5-ön elég kemény:d fõleg poison arrow esetén😛

Berci only pc.

Ozzyehh
most ugrok neki a játéknak, kivi vagyok, remélem a hajamat fogom tépni 😄

Egyébként a segítséget az NG++ ban a Lost Sinnernél kértem volna, mivel mint tudjuk itt már kibõvül a csapat, tudom van gépi summon-ra is lehetõség, de Majulában elcsesztem egy rossz idejû Bonfire Ascetic-elést (, de megkaptam a Moon Butterfly Shield-et és a Moon Butterfly settet), igy nem kaptam gép invédeléses segítséget, a hálón sem kaptam segítséget, így vért izzadva egyedül kellett lenyomnom a bosst...
Lunki88
Ja hát akkor felejtõs, van ps3-am de ott csak a demon souls van meg. 😄 Pc-n nyomom ezt.
PS3-on játszok, Te milyen platformon nyomod?
Myselor
még nekem is hátra van 😄 lehet hogy ma neki esek 😄
Tarti, segíts nekem légyszi, hogy kell spoilert beríni?
Lunki88
Segíthetek ha gondolod, bár még én sem öltem le azt a dögöt. 😄
tarti19
Akkor bizony jöhetsz nekem segíteni az ancient dragonhoz😛

Figyeljetek rá, h. a Gower's Ring of Protection gyûrû, amilyen hasznos, olyan nehéz... 10 kg!!! Ja, még ami fontos, hogy pld. a Co-op Covenantokban pld. Heirs of the Sun megengedett az alacsonyabb pályaszinten játszó játékos segítése. Én pld. NG+ ban sokat segítettem NG+ os és NG-s játékosoknak az Õ adott bossuk legyõzésében így kaptam meg, 30 sikeres co-op-os boss legyõzése után a Sunlight Spear-t, ez is egy nagyon hasznos fegyver, viszont amikor én kértem volna segítséget NG++ ban egy egyik barátomtól aki az NG+ ban játszott, ezt már a gép nem engedte, csak lefele v. a veled egy szinten lévõ játékosnak tudsz segíteni, egyébként ha belegondoltok, ez így logikus... :-) , mennem kell dolgozni...
Avenger
Na igen, messzire elér, de amikor ütöm az ellenfelet, majd gondolom oldalazok kicsit, és erre elkezd ütni a hátam mögé, az nem valami nyerõ 😄 Stamina miatt sem, meg azért oldalaznék, hogy a pajzsom fent legyen, mert üt rám az ellenfél, erre meg odafordítja neki a hátamat és a maradék staminámat is leszívja. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Lunki88
Épp ezért kiszámíthatatlan pvp-ben. Én nem egyszer szívtam már meg, mert alábecsültem a távolságot amilyen messzire el tud csapni vele az ellenfél. Volt hogy kb. egy gurulásnyi távolságra voltam a kardjától és mégis agyoncsapott vele...
Tinman
:-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sziasztok,tegnap este egy kicsit átnyargaltam a PvP-re, NG++ pályán a klasszikus Iron Keepnél. A Dragon Covenatot erõsítettem, kb. 30-40 csatát vívtam átlag 70%-os sikerrel, elég nagy mennyiségû Dragon Scale jött össze, vagy én invédeltem be valakit, v. engem invédeltek be más pályákra, természetesen kaptam egy-két nem várt Dark Invédert is, de ami a lényeg: az Avelyn egy csoda fegyver Mundane kõvel +10 en Ring of Blades+2 mellett, hihetetel mit mûvel, no meg még nálam volt a Stone Twinblade +5, egy kis pyro (Forbidden Sun+Great Chaos Fireball)és kész. Iszonyatosan hasznos volt a Gower's Ring of Protection gyûrû!!!! Egy erõs nagy poisejú harcossal, de nem egy tankkal játszottam. Néha kaptam, de leginkább adtam az ívet másoknak, mondanom se kell, itt szinte mindenki ki volt hegyezve, tudjátok sok õrült van a PvP-ben, átlag 240 és 270 szint közötti ellenfeleket kaptam (én 245-ön vagyok 230 óra játék után), természetesen én is újra osztottam a statisztikámat, de még volna mit finomítani rajta, a legnagyobb gondot a súly jelenti, törekedjetek a gyors stamina visszatöltés miatt a 40% alatti súly tartására... egyébként ez is komoly izgalmakat tud adni... :-) Természetesen, csak egy adott pályaszinten játszó, mehet be az adott pályára, egy NG++ os nem engednek sem az NG-re sem az NG+ ra, és ez visszafelé sem megy. Általában max. +/- 20 levelszint különbségû játékosokat enged össze a gép, ja és azt tapasztaltam, hogy itt is megmaradt, a játék elõtti kellõ tisztelet megadása, a köszönés (persze akadt egy két bunkó is és azonnal támadt...), de a csaták közbeni estuskok (gyógyítók miracl) használata szinte természetes ellentétben a DaS1 irott és íratlan szabályaival... Kívánom, h. mindenki próbálja ki... :-) ha Ti invédeltek valakit magatokhoz, akkor használjátok a Ring of Life Protection gyûrût.. egyébként nem kell, mert ha Ti átmentek egy másik pályára és kikaptok,akkor is a saját pályátokon Humánok maradtok.. hollow formában is tudtok más pályára invédelni!!! Sok sikert mindenkinek!!!
Fpocok

A Zweit elég jól dobják a pókok Brightstone Cove Tseldorában... nálam is van vagy 6...
Avenger
Az összes ultra great sword bugos sajnos nekem is. Lockolt ellenfélnél össze vissza üt, de lehet az autohotkey-es megoldás kavar be neki.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Fpocok
Jsauce 9 órája
Dark Souls II PC Q&A
Now that Dark Souls II is out on PC we (Bandai Namco Games) would like to field any on-going or outstanding questions you have about the game. We see comments, concerns, bug reports, rants, and raves all over. And it's quite difficult to keep up with all the different conversations happening in different places. But we'd like to help you get answers to some of your questions regarding the game. Bear in mind that we are not the developers, that honor still sits with FromSoftware, but we are constantly sending feedback their way. We're committed to making sure your opinions are heard and you have a great Dark Souls II experience.

We'll do our best to answer any questions posted in this thread. If there's a question that we don't know the answer to or can't answer at this time, we'll try to notate that.

If you have questions about ongoing bug reports, cheaters, bans, game functionality, leave them in this thread and we'll update over the next few days with as many answers as possible.

What is the status on the VAC ban issue?
Progress on this issue has been slow-going. FromSoftware and our Bandai Namco Games office in Japan are in contact with Valve and are working through this currently. We hope to have a resolution soon and we'll let you know as soon as we hear more information.

What does Bandai Namco Games or FromSoftware plan to do with potential cheating/hacking in Dark Souls II?
The Dark Souls II server team is constantly monitoring player activity. If a player has stats or weapons that they shouldn't, the server team is tracking that. It is up to the Dark Souls II server team to submit to Valve what they would like to ban, in terms of hacks and cheats, and then VAC will take care of the bans. As we progress, we'll do our best to share what information is provided to us by FromSoftware, but any cheat, hack, or player bans are up to the discretion of the Dark Souls II server team. If you have specific questions about this - You can reach out to our game support:
North/South America: http://support.bandainamcogames.com/
Other Territories: http://www.bandainamcogames.co.uk/support

You can read more about how VAC works (and how to report a cheat) here: https://support.steampowered.com/kb_article.php?p_faqid=370

Any official word on whether or not will trigger VAC on Dark Souls 2?
No official word yet. As FromSoftware starts to define more and more cheats, we have communicated and detailed the harmless mods that some users have been using. In the end we can't say for sure, since that is up to the Dark Souls II server team, but we'll let everyone know what we learn as these conversations progress. Although if there is a thread or an information hub somewhere that has a list of all these mods and how they actually affect game files, that will help as we supply more information to FromSoftware. Thanks for the info - I think we have all the info we need.

Why didnt you guys leave in the original lighting in the pc version since you said you removed it because it was unplayable on consoles PCs would be able to run it no problem. Also why leave all the sconces that need to be lit by a torch if you dont need them since there is no darkness, the game could have had alot more atmosphere if it was left in on pc
The only comment that we have made on this is sharing FromSoftware's response:
"Throughout the game development process, a game is constantly being balanced not only in game playability, but also in the realm of resource management.

A developer is always challenged with creating the most rewarding gaming experience while delivering continuity in graphical quality, gameplay dynamics, and balance within the game. The final version of Dark Souls II displays the culmination of this delicate balance and we’re very proud of the positive media and fan reception for the game."

What is the situation with the PC servers?? Are the conection problems solved or are you still working on it??
We had a hiccup May 2nd and 6th. Servers are currently up and running now, if you are still experiencing more connectivity issues, make sure to get in touch with support so we can help troubleshoot. We hope that everything will be more stable moving forward.

I am still having this crash, any word on when this will be fixed? Frustrating paying $50 for a game and not being able to play it for 2 weeks.
If you are still experiencing a crash at startup (and your system meets the minimum requirements) be sure to get in touch with our support team and they'll walk you through next-steps from there.

Do you have any insight as to why the LGK bosses lightning sword attacks are about a billion decibles louder then anything else in the game?
We do not know why that seems to be the case. We'll follow up with our QA team today though. Thanks for the heads-up!

Is there any chance you could add option to remove mouse delay on attacks? Will you ever fix UI showing pad buttons while playing on mouse/keyboard?
We've read through almost all player feedback on Keyboard and Mouse controls and have passed them along to the developer. If we hear of any changes coming to the controls, we'll let you know.

dear, sometimes my ISP breaks and other unexpected issue like the whole house power off and the game suddenly goes offline without proper shutdown. and when next time when i start to play online in the game , it always says that "Unable to join multiplayer session." i feel this is the most annoying issue! PLZ any explaination. thx
If the Dark Souls II servers detect multiple disconnections or failed connections, you will be temporarily limited from joining multiplayer sessions. You can also try using the 'Bone of Order' item, which will attempt to restore links to other worlds.

Does From Software consider changing some of the not so popular gameplay elements?
This is always possible in the future. We have gathered feedback, read forums, and talked with many community members regarding limited respawns, Soul Memory, etc. In the end these are design choices that are made by FromSoftware, but we are definitely discussing your feedback with them.

Why is there no offline mode ingame?
The integration of offline/on-line gameplay is how FromSoftware has designed the game. If you would like to play completely offline, you can always disable your internet connection.

From what I understand then FromSoftware are monitoring things such as stats. So what (if anything) happens if a save gets corrupted and someone is forced to use an earlier save where the stats are much lower?
When we say FromSoftware are monitoring stats, they are monitoring things like if a character is Soul Level 50, but has 99 Vitality. That can't be accomplished through normal gameplay.

Are there still server issues? Messages are rare for me, and summon signs are literally nonexistant. My roommate has the same SM as my main character, and there's nothing we can to do even see each other. We've tried the name ring too, and nothing works. This has only been a problem since yesterday's server outage
From what we understand, servers should be working properly. If you are seeing weird issues like this and everything was fine before the last server outage, get in touch with our support so we can document the issue and troubleshoot.
North/South America: http://support.bandainamcogames.com/
Other Territories: http://www.bandainamcogames.co.uk/support

Is there anything being done about weapon durability degrading so quickly when hitting corpses?
From what we understand, this functionality is intentional. We've passed along feedback to the developer and it is always possible that this updated in future calibrations.

Tinman
Bazeee! Mekkora szar ez a Greatsword? Pontatlan, iszonyat lassú vicc.

Bastardsworddel DaS1-es Zwei szinten tudok úgy haladni, mint kés a vajban, de ez a Gutts-féle kard egy rossz vicc. Fõleg amikor a 2. combonál hátat fordítva üt, az borzalmas. A belockolt ellenfelet el 10-bõl 4x el sem találja :-D

Nyilván tisztában vagyok vele, hogy Bastardnál sokkal jobb kardok is vannak/lesznek, de még nem tartok ott.

Myselor
hát ja kurva jó lett volna valami misztikusabb lény.am nekem még egy nagy bagoly boss jólesett volna az egyik erdõben 😊)
davidka003
Mondjuk azt én se értettem, hogy vannak törpe és mastodon ellenségek de egy patkány a boss. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Legrosszabb boss...😞 Igénytelen...az elején is a 4 kicsi ott áll szabályos sorrendben elrendezve odalent...meg sem mozdulnak...a nagy is...egy az egyben Sif animációit használja az elsõbõl, de amíg Sif stílusos volt és izgalmas addig ez egyszerûen szar. Különben is minek 2 patkányos boss...ide inkább valami törpkirály boss kellett volna, esetleg valami misztikus fantom ajtókkal mindenhol és sosem tudhatod melyikbõl támad(ugye Doors of Pharros végülis stílusos hely, ha felnéztek marhajól néz ki a rengeteg ajtó )...de nem...egy nagy béna patkány kellett 😞 Az összes többi boss elég szépen rendben van, de ez sajnos nem lett jó.
Várjuk az élménybeszámolót, én azóta is rendszeresen visszajárok oda harcolni 😊
MerlinW
Ne lock-old be. Rohanj mindig a hátsó lábai után😊

[merlinw.org]

MerlinW
NG+-ból😊

[merlinw.org]

Lunki88
Maradj a hátsó lábai között mindig az a titka.
mcwolf
Azt a nagy dög patkányt hogy kell megölni?
Kettõt öklel rajtam,és halott vagyok <#szomoru1>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Lunki88
Ti is jártatok már úgy pvp-ben hogy mindketten meghaltatok? 😄 Elég vicces volt ahogy egyszerre csuklottunk össze.