8811
Dark Souls II
  • Myselor
    nekem is megvan de amikor ideértem már nem ezt használtam :)
  • Lunki88
    Nekem az nem tetszik benne hogy látni a karakter arcát. Sokkal menőbb lenne ha csak sötétség lenne a rostély mögött. :D
  • Lunki88
    Én én, mi olyan meglepő benne? :D
  • Zozo0122 #4602
    Hogyhogy eddig senkin sem láttam a Drangleic settből a sisakot? Majdnem mindenki azt használja a játékban legalább egy kis ideig, de szerintem a sisak a játék legszebb darabja, azt mégse látom soha :D Aki esetleg szeretné megszerezni annak leírom spoilerbe :)

• Myselor
    mindjárt megmutatom amúgy hexeket használok :)
  • berci73
    Myselor, milyen harcos vagy? Hexes, miracles, varázslós v. full harcos? töltsd fel a karidat...
  • Myselor
    jaja jó lenne :)
  • berci73
    De jó lett volna egy egymás elleni PvP, kár, hogy külön platformon vagyunk...
  • berci73
    Ja, tegnap megnéztem, a PS3 Európai szerverén a halálozások száma meghaladta a 250 milliót... azért ez egy szép szám... :-)
  • Myselor
    én tegnap elértem a lv225-t :))
  • berci73
    Egyébként, már ezen a szinten nagyon profik a játékosok, talán hatszor szummingoltak be segítségként a Gargoylokhoz NG++, NG+++ -os v. magasabb szinten, egyszer halt meg az a játékos aki behívott, én hál istennek egyszer sem haltam meg.. :-) Lv255-on vagyok, itt már egy szint lépéshez több mint 320k lélekre van szükséges...
  • Myselor
    jah én tuti ilyenbe mennék xd de jó is lenne ez a szobámba :D
  • berci73
    Snake, honnan veszed 2 másodpercen belül ezeket a fotókat, hihetetlen... :-)
  • Myselor
    jaja :D
  • Myselor
    jó lenne,ezt össze lehetne hozni.köszönjük:))
  • Solid Snake
    Estus legyen bőven.............
  • berci73
    Mondom, nálunk, szívesen látom a kemény magot egy kerti teraszos sörözésre... gyertek!! :-)
  • Solid Snake
  • berci73
    Snake, szóról szóra így történt... próbáld ki Te is, fontos, hogy mindig légy résen, hiszen a gyűrűket mindig váltogatnod kell, ha bejönnek hozzád vedd le a Bell Keep. kovenantos gyűrűt mert az úgy sem kell, és rakj fel egy erősítő gyűrűt,ez esetben a life protection gyűrű legyen rajtad... h ate mész át rajtad kell, h. legyen a Bell Keeper kovenant gyűrű, de akkor már nem kell a life protection gyűrű, ezért ezt cseréld le, ha segítségként hívak nem kell sem a kovenant gyűrű sem a life protection gyűrű, saját erősítésedet végezd el plusz könnyített felszereléssel mentem be a Gargoylokhoz... ezért állandóan a gyűrűket cserélgettem, a szummingolásoknál a gyors cserék miatt nem is volt időm sokszor üdvözölgetni, a másik játékos csak azt látta, h. cserélem a vértet és már mentünk is be a Bossokhoz a végén hálálkodott és köszöntünk el egymástól, iszonyatosan rövid az idő csak a szükséges felszerelések legyenek nálatok a gyors csere miatt, így is sokszor lecsúsztam egy-egy gyűrű erősítésről... így kellett megvívni a harcokat... kemény munka volt..., de tényleg... próbáld ki majd meglátod... :-)
  • Solid Snake
    Megjelenés a kedvenc ruciban xDDD
  • Myselor
    hát nemtudom :D de tényleg jó lenne egy sörözés jól kibesznélnénk a játékot ^^
  • berci73
    Lunki, ezt tényleg te csináltad?
  • berci73
    Mondjátok el a technikát és akkor megcsinálom.... sőt szívesen látom a csapatot egy sörre Törökbálinton, mondjuk egy szombat este, mert akkor a legaktívabb a WEB...:-) Myselor, MerlinW,Ti vagytok a legaktívabbak mikor lesz már Dark Souls est?????
  • berci73
    Szerintem, tegnap este, jó páran szájukra vették szerencsétlen anyámat... :-)
  • Solid Snake
    Videót ide, vagy kamu az egész
  • berci73
    Sajnos, nem tudom, h. lehet jó minőségű, élvezhető felvételt készíteni, nem ismerem a technikát, lehet, h. nincs is meg a műszaki hátterem, de készíteni fogok, egy két fotót a karimról és feltöltöm...
  • berci73
    Tinman, én is PS3-on nyomom, felvehetlek a barátok közé? Jó lenne esetleg később együtt summoningolni, segítenünk másoknak....
  • Tinman #4578
    Na de miért nem vetted fel videora? :-(

Amúgy tegnap én is sokat voltam ott azon a részen, nyilván sokkal alacsonyabb szinten és más platformon is, mint te, de tényleg rendkívül frissítő élmény... nem mintha az alapjáték nem lenne mocskos jó, de van hová fokozni :-)
  • Myselor
    tényleg? az tök jó nem tudtam :) kemény lehet
  • Fpocok
    PEDIG NEM! Raktam lightningot a halberdre és most tűz mellett lightning is van.
  • Myselor
    nagyon kész van a tag :D úristen
  • berci73
    No, de mesélek a tegnap estémről.... brutális volt a PvP-k PvP-jét játszottam, kitaláltam, hogy full multizni akarok. Eleve bűn van rajtam, tehát folyamatosan beinvédelnek hozzám, direkt nem veszem le magamról, hogy hagy jöjjenek csak a kis mocskok... :-) majd elmentem, a Gargoylos Bell Keeperekhez természetesen beléptem a kovenentba, had jöjjenek csak be hozzám, no és természetesen felvettem, bell keeper gyűrűt is, mondván had akadályozzam még én mások bell keeperes előrehaladását... mindemellett hagytam még a Gargoyle előtt segítő white summoning jelet, mondanom se kell, nemhogy pisálni nem tudtam, de tiszte egy nyugodt percem sem volt, folyamatosan akcióban voltam, 3-3,5 óra alatt több mint 2 millió lelkem lett... A Gargoyloknál kb. 5 ször voltam segíteni másoknak , úgy átlag 4000 HP-je volt egy-egy Gargoyle-nak (nem tudom milyen szintűek lehettek) , egyébként elég kevés lelket adtak, de a legszebb az volt, hogy amikor behívtak segítségként más pályára, így fehér lettem, más gry invéderek azt hittek, hogy én is meg akarom akadályozni a játékos bell keeperes előnyomulását, hát nem.... :-) mivel az én feladatom pont a játékos segítése volt.... nagyon csúnya dolgokat csináltam... :-) érdemes lett volna a tegnap estémet felvenni videóra. Volt, úgy, hogy más pályáján egyszerre négyen voltunk jelen, voltak fehérek, szürkék, pirosak, no meg a szerencsétlen játékos is, akin látszott, hogy azt sem tudta, hogy most mi van, csak menekült... mi (invéderek) végén, már nem is a játékosokkal foglalkoztunk, hanem magunkat, szerencsétleneket sokszor békén hagytuk... a Bell Keeperben sokszor a piros dark invéderek segítik a játékosokat, a szürke invéderekkel szemben!!!! Erre figyeljetek, lehetnek "jók" is a sötét, piros dark invéderek.. Egyébként a vége felé, néha elpattintottam, egy-egy piros Cracked Red Eye Orb követ, beálltam in is piros dark invéderré, próbáltam volna segíteni a játékosnak, a szürke invéderekkel szemben, de majd minden esetben harc lett belőle, hiába magyaráztam, h. segíteni akarok!!! :-))) iszonyatosan izgalmas volt nagyon élveztem, még hogy a játék nem tud mutatni semmit a végigjátszást követően... a francot nem... :-))) próbálja ki mindenki, jó kis adrenalin bomba.... :-)))) Hajrá Mindenkinek!!!
  • Lunki88
    Spoileres kép! Nekem ez jutott eszembe róla mikor először megláttam.
  • Tinman #4572
    Oh... Claymore-om még nincs :-(
  • berci73
    Ja, voltam már én is egy pár ilyenen, az íratlan szabály minden esetben az volt, hogy csak akkor harcolhattam a behívóval, ha lenyomtam a másik dark invédert, mivel nem tudod használni a estust ezért legyen nálad gyógyító miracle, hiszen, így akkor te is 100%-osan tudsz neki menni a fő ellenfél behívónak, egyébként ezt ő meg is várja míg meggyógyítod magad...
  • Lunki88
    Egy lightning claymore! :)
  • Tinman #4569
    Az ott egy lájtnin' Cvájhendör? ^^
  • berci73
    Ez hülye... :-))))) a végén, szerintem örömében még el is sírta magát... nagyon jó volt....
  • Lunki88
    Tegnap csináltam egy kis fight clubot iron keep-ben. Ma estére is tervezek egyet, ha valakinek lesz kedve és 150-es szint körüli akkor jöhet. :) (Meg 4millió soul memory felett legyen másképp nem látni a summonját. )

• wedge31