Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Illetve az elején ami belebújik bogárszerû lény, az a bed of chaos-os féreg miniatürizált változata
Amúgy le lett már gyengítve. Ha igazi férfi vagy nem tettél fel javítást 😄
PSN ID.: Beegabor
A végén már kezdtem sajnálni, szegény ott abban a nagy börtönben egyedül, az a sok lánc, még a padlót is teleírta... én meg odamegyek és elveszem a lelkét.
Szar ember vagyok :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Majd este és kikapcsolt sweetfx-el is megnézem, mert már nagyon unom.
[merlinw.org]
Az orromig sem látok, pedig már találtam egy pilácsot, de még így is rohadt sötét. A 15 perc fáklyám kb. mintha soha nem is lett volna.
Legalább lehetne venni vmelyik vendortól fáklyát -,-
[merlinw.org]
Merlin, hogy megy? Hogy állsz, érdekel a LVL1-es állásod, játékod... lehet, h. még a végén kipróbálom én is... :-) , de már annyiszor meghaltam, nem akarok még többször... egyenlõre felejtõs.... :-)
Aki a PS3-as játékállását módosítja, majd azt visszatölti. Az olyanok nem játékosok, hanem senkiházi nullák.
A 3-4 nap is kicsit erõs. Egy játék melyrõl semmit nem tudsz és elsõre simán 60 óra játékidõ és 3-4 nap alatt kimaxolta. Hát persze ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Találtam már 3 ilyen halott fát, de ha rányomok, nem csinál semmit.
Azt a rejtõzõs varázslatot eskü befogom szerválni ;-)
Majd akkpr PVP-zek, ha ÉN AKAROK és nem amikor MÁS akarja...
Talán szentimentális vagyok, de én a játék öröméért, a felfedezésért és persze az ép elméjû kihívásért játszom... aztán majd talán év végére 66783.-ként kimaxolom.
Mit jelent az, hogy valaki 1.-ként maxolta ki? Számomra semmit. Hogy lehet élvezni IGAZÁN valamit, amit hetek alatt szinte kényszeresen, rutinból tol valaki?
Abban vért izzadtam egy kisebb ellenféltõl is már az elsõ fél órában (például egyszerû páncélos, pajzsos dárdás ellenféltõl, aki állandóan lehárított mindent és nagyon kellett trükközni vele, vagy kakukk)... Itt meg halomra ölöm az ellenfelek javát...
A minap feltettem a DS1-et, akkor szembesültem vele hogy kimaradt, kevertem a DeS-el. Elkezdtem azt is tolni, abban is valahogy nagyobb a kihívás, már az elsõ pajzsos KIS ellenfelek állandóan védekeznek okosan. Itt 10-bõl 9-szer inkább csak dísz az ellenfél kezében a pajzs...
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
másik srác magyar srác CountofHell_HUN aki ápr. 9.-én maxolta ki a játékot.. 2316.-ként ... én a magyarok között szerényen :-))) a 3. lettem ápr. 30.-al, összességében a 4361. vagyok..
Egyébként ezt a játékot a játékosok 13% maxolja ki, a legnehezebb megszerezni az összes pyro és miracle varázslatot, na ennyit a statisztikákról, befejeztem... még mielõtt nekem ugranátok.. :-)
(ebben a statisztikában, csak a Sony szerverén regisztrált játék tulajdonosok szerepelnek...)
http://psnprofiles.com/Lord_Mortanius
http://psnprofiles.com/CountofHell_HUN
http://psnprofiles.com/berci73
[merlinw.org]
:-D
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑