8811
Dark Souls II
-
#4645 értem köszi jól hangzik ez a cucc:) -
berci73 #4644 Mielőtt belelépsz a lávába pattints el egy nagy lifegemet, így tuti menni fog... :-) -
Zozo0122 #4643 Olvasd el a legutóbbit, és equipmenten belül nézd az értékeket :) Így már a felszereléssel összevonva mutatja ugye? -
berci73 #4642 Meg egy érdekesség a jobb kezemnél látod a Mundane Avelyn+10-es számszeríjat, amely 85+235 öt sebez egyszerre 3 lövedéket lő ki a lightning boltokkal 1 lövéssel 1000-1100-akat sebzek!!! mundane miatt extra sebzést kapsz a Ring of Blades+2 től, csak az ADP-től skálázódik !!!! ugyanez a helyzet a Mundane Santer Spear + 5-el is, ez sem skálázódik sem a Dextől sem a Strtől, ezért ilyen alacsony a dext és az str szintem, így másra tudtam fordítani az Lv szintelosztást!!!!! ez fontos!!! -
#4641 Próbáltam mindkettőt. Azért köszi, hogy próbálsz segíteni.
Amúgy úgy veszem észre, hogy megvan a védőérték, csak nem látom. Mert, ha például meghempergőzöm a vízben, utána érezhetően lassabban megy le az életem a lávában... Attól függetlenül, hogy ugyanúgy 117-et mutat. Bár azért így is elég gyorsan csökken, de gondolom ez normális. -
Zozo0122 #4640 De várjál...amit te linkeltél azon a saját értékeid vannak amiket nem ruhából kapsz hanem alapból. Az nem változik, csak szintlépésnél ha például adaptabilityre teszel stb...
Az itt látott értéket vesd össze azokkal, amiket az equipmentnél látsz. Szal az equipmenten belül nyisd le oldalt a panelt és ott nézd. Nem lesz ezzel gond...:) -
Zozo0122 #4639 Nem tudom mi okozhatja:( Talán ha meghalsz helyreáll...vagy ha átváltozol emberré. -
berci73 #4638 Berserker blade van a kezemben.. ez is nagyon finom tud lenni...:-) -
berci73 #4637 Felraktam még egy két látványos fotót, egyébként a Moon Butterfly felszerelés inkább látványos, mint hasznos... a 6 slotot, mint ahogy látod úgy osztottam el, h. 2 hely Resonant Weapon, 2 hely Great Resonant Soul, 1 hely Great Magic Barrier, 1 hely Great Heal, az összest tudom így egy!! chimeval kezelni, ez a Dark Chime of Want+5... na ennyi... most már elég jól ismered a karimat... :-)
https://onedrive.live.com/?cid=07CDC2AC38CDDD26&id=7CDC2AC38CDDD26!116&v=3
-
#4636 Iron Keep-ben a rámpás résznél, a teknőcök után rögtön jobbra van egy ajtó és egy Pharros. Ott jutsz át. pár phantom lesz ott némi loot-al, de első sorban PvP terület. -
#4635 KÉP1, KÉP2
Nem tudom egyáltalán, hogy lehetséges ez, hogy semmit sem mutat. :(
Ami volt backup mentésem azzal ugyanez van. -
#4634 Nincs fent semmilyen mod. Megpróbáltam amit mondtál, de semmi. Minden érték ugyanaz maradt, mintha beragadt volna.
Több, mint 60 órám van a karakterben, tökön szúrom magam, ha újra kell kezdenem. :( -
berci73 #4633 sajnos a parry ellen nem jó arra vigyáznod kell!!! -
Zozo0122 #4632 Tegnap néztem egy videót, nagyon jó varázslópárbajokat lehet nyomatni, nekem azért tetszettek meg a mágusok :) Nézzétek meg ezt 1:22-től, nagyon jó, alig bírnak egymással, szépen beindulnak :D
-
#4631 ühüm értelek.köszi a tippeket majd még építek ezekre is:) -
berci73 #4630 A Jester mellény fontos mert a kritikus támadásokat alapból blokkolja, backstab... no meg magas az összes mágia védelem... -
Zozo0122 #4629 Az úgy nagyon kevés, legalább 300-400ig fel kellett volna ugornia :( Próbáld azt, hogy teljesen meztelenre vetkőzöl és újraindítod a játékot, hátha utána jó lesz. -
berci73 #4628 Most kicsit nagyképűnek fog hangzani, de szerintem PvE-re NG++ NG+++-ig bőven jó, no meg a PvP-ben is elég jól lehet vele szakítani, nézd meg nem túl nehéz, a cast speedre figyelj oda min. 220!!! poise min 70-80 legyen, mert azonnal megtántorítanak!!! a védelmed ezer körüli, a slotok száma legyen 5-6, utána talán már nagy gondok nem lesznek a slottokat még elküldöm... egyébként sajnos még így is tudnak meglepit okozni, főleg a nagyon gyors mágusok, de ha már ott vagyok végük illetve ha van időm elnyomom a csaták előtt a great magic barriert és blokkolom a támadásukat.. nézd majd meg a slot kiosztásomat... -
Zozo0122 #4627 Van fenn valami mod? -
#4626 Próbáltam és nem mutat semmit. Például a Fire DEF 117. Bármit csinálok ugyanennyi marad.
Szerintetek mit lehet ezzel kezdeni? :O -
Zozo0122 #4625 Nekem sosem volt ilyen, mindig helyesen mutatja...próbáld ki azt, hogy
[spoiler] Ájronkípben belefetrengsz egy víztócsába vagy feltörsz egy vizeskorsót. Ha nem ugrik meg azonnal a tűzvédelmed akkor gáz van. Bár ha a gyűrűknél se mutatja a dolgokat, akkor is az van :( [/spoiler -
Rony94 #4624 Szerintem az nem bug. Alapból ilyen. -
#4623 aha sikerült,ez most pvpre van így felöltözve ugye?:) -
#4622 kemény :D -
berci73 #4621 Myselor, sikerült megnyitnod a 4620-as üzit? -
berci73 #4620 https://onedrive.live.com/?cid=07CDC2AC38CDDD26&id=7CDC2AC38CDDD26!113&v=3
-
#4619 én facebookra feltölttem a képeket,onnan másoltam ki a linket,kép beszúrása és úgy:) -
#4618 Ti tapasztaltok olyan bug-ot, hogy a defense értékeket nem mutatja helyesen a játék?
Hiába veszek fel más cuccokat, tűz/méreg/villám sebzés elleni gyűrűt, az értékek ugyanazok maradnak a karakterlapon. Az a vicc, ha leveszem az összes cuccom, akkor is ugyanaz marad. Kivéve a jobb szélen a fizikai sebzés/fizikai védelem részt, mert az jól mutatja. -
berci73 #4617 na ez nem jött össze... -
#4616 Képet akarsz? Csak mert olyat kell ami nyilvánosan bárki meg tud nyitni. Legegyszerűbb, ha van facebookod, akkor saját magadnak elküldeni a képet és annak a linkjét felhasználni a kép beszúrásnál. -
berci73 #4615 https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=39409fc955&view=att&th=1460efefa8562bb2&attid=0.1&disp=safe&zw&saduie=AG9B_P-CFvNkpqH1lcdhhbwSqy_T&sadet=1400411095430&sads=tAPbhfKGY6kdBjqKlEJRH4H7aMA
-
#4614 Mármint még az én képemen. Nem tudom,hogy editelted-e, de elsőre nem láttam ezt a csudálatos horrorisztikus portrét róla. -
#4613 új profilképem :D -
#4612 Ha már a szája. Nézd azt a képen és egyből nem olyan ronda. Olyan vidámnak tűnik.
Emlékeztet a Futuramás hypno toad-ra. :D -
berci73 #4611 Segítsetek, hogy lehet képet feltölteni? Az enyém 2,5 megás, de ez csak 20kb enged... -
#4610 Szája feletti kis fehér pöttyök, két oldalt
-
#4609 Seggében van még szeme? -
Rony94 #4608 Belfry Gargoyle-ok és Old Iron King legyőzve. Még mindig semmi tűzvédelmi cucc. Beszarok! >.<
A Belfry Gargoyle-ok másodjára meg lettek. Ezek még durvábbak voltak olyan szempontból hogy akár NÉGYEN is ellened lehetnek, ellenben az első résszel ahol ugye csak maximum 2-en vannak ellened és ha elég gyors vagy, akkor mindig csak 1 ellen vagy. De itt mindig többségben voltak. Élvezetes volt nagyon.
Az Old Iron King harc az olyan felemás volt. Nekem nem volt olyan élvezetes. Mindig az volt a taktikám hogy gyorsan bebújok a fal mögé, benyomja a tűz támadását, aztán mikor látom hogy lecsapja a kezét a földre, gyorsan odaszaladok és bumm, belé vágok vagy 3-at. Utána vissza a fal mögé.
Ezen kívül még annyit hogy egyre több gray spirit invade-el. És legtöbbször KETTEN egyszerre. Volt vagy 4 invade-elésem, ebből a 4-ből 3x haltam meg és egyszer győzedelmeskedtem, de ez csak annak köszönhető hogy annál az egy harcnál külön harcoltunk, tehát 2 gray spirit invade-elt egyszerre, de az egyik meg várta hogy az aktuális harc véget érjen. És tényleg megvárta. Az elsőt legyőztem, utána jött a másik és őt is legyőztem. Kérem szépen, nagyon furcsa érzés fogott el ennél a percnél. Ez egy tisztességes harc volt és 4-ből 1-szer bejött.
Egyébként mik ezek a gray spirit-ek? Nem értem. -
#4607 alapbol harcosként nyomulok,mostanában időnként átveszem a mágus ruhát és a fegyvert felrakom a gyűrűket,pár bosst már lenyomtam így.tetszik nagyon :) -
#4606 na én nekem ilyen a karim :)