Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
az jól hangzik xd
Terawatt
Jaja ott már nem lesz abban a végigjátszásban. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Laza
Ha levered a tetõn akkor nem jön már a ballisztáknál?

Mikor ott jártam elõször leugrottam ijedtemben ... utólag jól tettem 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Terawatt
Na majd a dupla pursuer. <#szomoru1>

Myselor
ng+ last giant pursuer egymást után megvoltak xd kicsit könyebb na.pursuer is egy vicc volt 😄 meglett volna a tetõn is de véletlen leestem és mikor másztam volna vissza már elteleportált a köcsög.na mindegy😊
Laza
Most ebben a részben lehet ám farmolászni rendesen 😊

Én tegnap 2 órán keresztül farmoltam a lyukban a patkány király nevében a gyûrû miatt ... 15 farok meg is lett a 30-ból, de elég lassan dobálja be az embereket ... a laptopon neteztem míg vártam az újabb áldozatokra, elég hamar lekaszáltam a népeket ... akadt 1-2 nehezebb falat, de csak egyszer haltam én 😊

És még kéne farmolni a bell keepreknél is ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Avenger
Egy NPC invader dobálja a set darabokat, de nem volt még erõm kifarmolni. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Fpocok
Ja hogy van ilyen ruha is benne? NEm tudtam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Avenger
Mondjuk csak hasonlít a kis kép alapján a mad warrior sisakra, de semmi lényeges különbség nincs.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Mad Warrior Set a sisak, karmot meg lehet néhány fajtát szerezni, hogy ez melyik azt nem tudom.

Myselor
aha értem már akkor azért 😊
Fpocok
Szerintem mindkettõ mod. A maszk az biztos, azt láttam is nexuson.

nfrequency
A "madár" adott a Petrified Something-ra egy white ringet. Ezzel az erõvel egy csokor virágot is küldhetett volna 😊

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Myselor
aha 😄 meg ezek a karmok.én nem találkoztam ilyesmivel a játékomban 😄
Fpocok
Erre gondolsz?

Myselor
amúgy ez a predátor maszk ez mi a picsa a játékban?😄 láttam már pár pvp-s videóban xd
Fpocok
HOPPÁCSKA. Levették a VAC feliratot a játék fõoldaláról. Ezek szerint most már lehet nyugodtan modolni? <#nevetes2>

Megvan a Ruin Sentinel. 😊 Plusz kinyírtam már azt a három Ogre-t Things Betwixt-nél. Most Sinner's Rise-nál vagyok.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Ez változó, de mindenhova elég a 20-20 INT-FAITH...
Fpocok
Kipróbáltam a nehézpáncélos+faith buildet de nem tetszett. Visszamegyek dex+katana+arrow módba. Vannak vendorok, akik sorci meg miracle spelleket árulnak. Hogy velük tudjak beszélni, mekkora stat kell?

Lunki88
Hát ez marhára ügyes volt! 😄 Ez hiányzik nekem a pc-s verzióból, a szaftos hatemailek miután szemét módon leölsz valakit. xD
Szóval gyorsan belekukkantottam reggel a Player statuszomba, Lv 244 (Ti is a kimaxolás után itt fogtok állni...)
VGR50
END43
VIT50
ATN25
STR38
Dex25
ADP20
INT20
FTH26
Jobb kéz Stone Twinblade +10 / Mundane Avelyn +10
Bal kéz Watcher's Shield +5 / Pyromancy Flame+10
Vért:
Fej: Mad Warrior Mask+5
Test: Steel Armor+10
Kéz: Engraved Gauntlets+5 (Fontos tulajdonsága, g. sûrûn ad kritikus sebzést a harc közben +50% támadó erõ!!!)
Láb: Havel's Leggings+5
Gyûrûk:
Ring of Blades+2 (ez a legfontosabb!!)
Third Dragon Ring
Stone Ring (ez már változtatható)
Chloranthy Ring+2 (ez is változtatható)
+ 999 db. Lightning Bolt
+ Forbidden sun spell (fontos, nagyon jó, mert gyors és erõs spell, nagy területre hat)
+ Great Chaos Fireball (kicsit lassú, de ha betalál... :-) ez egyébként változtatható...)
Egyébként szerintem nem kell semmilyen gyógyító fû, meg semmilyen flame weapon.. ez, így általában elég...)

Sok sikert mindenkinek!!!
Zozo, lehet, hogy ugrani fog az egész heti ebédmeghívásom... :-)
Fpocok

Fpocok

MerlinW
Igaz, hülyeséget írtam. Igazából én is csak olvasgattam róla, sosem használtam.

[merlinw.org]

Terawatt
Ez a szintezés nélküli embereknek van kitalálva úgy érzem.

MerlinW
Magasabb szinten van.

Avelyn +10
Damage: 170 / Scaling: 34 / Total: 204

Mundane Avelyn +10
Damage: 85 / Scaling: 205 / Total: 290

Dagger
Damage: 57 / Scaling: 112 / Total: 169

Mundane Dagger
Damage: 28 / Scaling: 205 / Total: 233

[merlinw.org]

Terawatt
Mundane infusenak van valami értelme amúgy?

Igen, a giantokra meg a tüzes gyíkokra én is azt használtam, de csak idõkímélõ szempontból 😄 Egyébként nekem a magic sebzés jött nagyon be a nagydarab páncélozott ellenfelek ellen...a játék végefelé nagyon jó a magic sebzés, az elején pedig fõleg lightning, aztán fire.
Terawatt
Bossokra mondjuk elég jól jöhet a poison. Rotten elõtti gianteket például azzal sebeztem le. Elfogyott a lightningom azt gondoltam megdobálom õket amivel lehet, és nagyon durván hatott rájuk.

Igen, PVE-re gagyi. Használj inkább elementális sebzést. A mérgezett nyilak és dobókések jól tudnak jönni azért néha😊 Nemrég kitaláltam, hogy majd én az Avelynembõl (ami hármas sorozatot lövõ nyílpuska) majd poison boltokat fogok kilõni és akkor mekkora király leszek...csakhogy poison bolt a játékban nincs. Na jó akkor mérgezõvé tesszük magát az Avelynt...csak hogy ezt meg nem lehetett, úgy látszik számszeríjat nem mérgezhetünk meg. 😄 Szóval tettem rá villámot meg vettem bele kb. 700 lightning boltot 😄
Terawatt
Csak szerintem gagyi pve-re a poison alapú fegyverek használata? Több helyen is a twinbladet ajánlották, mert hogy gyorsan felrakja, de még így is csomót kellett ütnöm bele és a gagyi sebzésével is elõbb döglött meg egy relatívan sok hps mob. Elkezdett tickelni,de már amikor 25% hp alatt volt.

+7 😄
Egyébként én felküldtem õket NG++ ra, de alig bírok velük 😄 Nagyon kemények, Old Dragonslayernél viszont már NG+6 -nál járok 😊
Megmondtam! Az egyik legjobb fight az egészben, nekem is kb. 3-4-jére sikerült, de kegyetlenül jó volt 😄 Egyébként hamar rájöttem, hogy állandóan körözni kell úgy, hogy az egész bagázst viszed magaddal😊 Amelyik nagyon lesebzõdik az már nem támad, csak okádja a tüzet orrba-szájba 😄 Mivel mindet nagyon lesebezted kb begyújtottál magadnak, de a hideg fej gyõzött😊 Így kell ezt, nem szabad pánikolni 😊 BÕVEN lesz még olyan bossfight amiben többen jönnek rád, élvezi fogod 😉 Én sem használok sosem segítõt és némelyik elég komoly kihívást nyújt 😊
Laza
Pf, van aki bejön és inkább leugrik a hídról a vízbe, minthogy férfiként harcoljon ... mindegy, legalább gyorsabban megkapom a rewardom 😄

Laza
Tök jó ez a Lockstone farmolás a patkánylyukban 😊 szerencsétlenek hullanak mint a legyek 😊

Akkor irány a Giant Lord...
tarti19
biztos, hogy nincs:d

Tarti, a Giant's Kinship nálad van, nézd meg légyszi a kulcsok között?
Én amikor, elõször taliztam velük, akkor, még nem volt upgrédelve a játék, és õszintén bevallom, én kértem segítséget, nem tudom hányszori próbálkozás után... , de már a következõ NG-ben egyedül nyomtam le õket, egyébként a Boss(ok) sokkal könnyebben fog(nak) menni, magasabb pályaszinteken, GRATULA!!!
Fpocok
Többször is elolvastam, de továbbra sem értem teljesen 😄 Én egyedül mentem be és nem volt a spawnolással, pedig sárkányt nem öltem meg. Sajnos elsõre le is ment, nagy szar az egész.

tarti19
Akkor megkérdezném hh nem spawnol be az utolsó boss? 2 opcionális boss él még giant soul faló s a sárki? Ahogy belépünka ködbe mindenki megy vissza a saját világába, de elõtte hollowként meg sikerült leölni.

Visszajöttem, újra skáláztam a karimat, megerõsítettem a vértemet és a Poiset!!!, felment a PvP gyõzelmi arányom 85% fölé, nemsoká leírom az új, szinte "mindent elsöprõ tuti karakter skálázásomat".... :-), természetesen azért, lenyomtak egy párszor, így is. Elég jó féle kardot adott a Dragon Cov. 30 dragon scale után, Rang 3. ... megyek egy másik Cov.-ba PvP-ni, megpróbálok egy-két fotót feltenni... MerlinW hogy állsz?
Myselor
közben én elnyomtam a ng+-t és már az elején is meglepetés fogadott.jó lesz ez 😄
Myselor
ugye az nagyon dúrva volt?😄 nagyon élveztem én is.jó kis harc tényleg.egy gondom van néha tényleg van annyira unfair szopatós boss itt az opcionálisokra gondolok nem spoilerezek direkt.biztos az egyben is volt.ilyen 1 hitelõs gecik hát nekem ahhoz nem nagyon van kedvem fõleg amikor undorító helyen kell végig vergödni miattuk.de tényleg jó kis harc a gargolyle-os és asszem ez volt az egyik legélvezetesebb😊
Tinman
Lenyomtam Belfry Gargoyles-eket 4.-re!!!

1. Feltérképezés. Hamar szétkapott a 2 Gargoyle.

2. Páncélban, szokásos szettben. Kiismerés céljából történõ látogatá. WHATTAFAKKOLÁS, mikor 3-an lettek :-DDDD

3. Oké 3-an vannak, de tüzet hál égnek nem fújnak... nem a lófaxt nem. :-D

4. Na baxátok meg! Meztelenül(!), hollow mód, mint mindig, 100-as pajzs, gyûrûk fent, regeneráló gyûrû le, fizikai védelmet adó gyûrû fel. Gyertek parasztok!

Qrva hosszú harc volt gyerekek, szerintem simán 10 perc... a szívem majd kiszakadt a mellkasomból, úgy koncentráltam, leverem õket 3/4-ig, erre anyám érdeklõdik, hogy "minek baszom el a szabimat holnap?"

2 mp-en belül bekaptam egy akkora maflást, hogy lement 30%-ra az életerõm. Na mondom ilyen k. jól állok és miatta megdöglök ég nem is tudom hova fogom elküldeni... hál égnek a "Semmi közöd hozzá + nem tudsz te semmit Havas Jon!"-ra szó nélkül kiment -.-

Ekkor már csak 1 estusom volt, pedig 6 db-al jöttem! Az az igazság, hogy ha már 60% alá esett az életem kényszeresen gyógyítottam magam. Nagy souls tapasztalatom, hogy boss-ok ellen nem érdemes spórolni, hanem ki kell használni, ha az ember tudja magát gyógyítani. Mondjuk 2x is belecsaptak az Estus ivászatomba ezek a mocskok :-/

Szóval, csak jönnek ezek a köcsögök, kinyírok egyet, jön még egy, kínosan gyakran vannak egyszerre 3-an a placcon. Egyik tüzet fúj, a másik felugrós támadást nyom, a 3. meg kerget. Na jó, de mikor fogok én visszaütni heh?

Sokáig tartottam úgy a helyzetet, hogy védekeztem, evadeltem, nem vesztettem HP-t... na de mondom, ezt így meddig lehet bírni?

Elkezdtem úgy mozogni, hogy egymásba picit elakadjanak, az elõrenyomuló elsõ mindig egy balra csapós támadást tol, többnyire a hátsó tüzet szokott fújni... utána egy pillanatra az elsõ sebezhetõ, szóval kizárólag mindig csak egy gyors csapást, de kapott! Igen ám, de mindig más volt az elsõ, mindig cserélõdtek. ARGHHHH!

Baxa meg a k. élet, úgy vertem le szinte chip dmg-elve az életüket, hogy folyamatosan 3-an voltak. Fááááááák -.-

Aztán fogalmam sincs mi történt velük, mert amikor olyan 25% körül lehetett az életük, nagyon bedurvultak, mocsokul elkezdtek tüzet fújni én meg ott állok 1 szál faszba, tûzvédelmem annyi amennyit a pajzs tud, se gyûrûm, se varázslatom a károk enyhítésére és egyszerre kettõ is gyakran fújja a tüzet.

Ez a rész nagyon mocsok volt... megértem mindig akkora távot tartani, nehogy szénné égessenek, mert a pajzs mögött is 40% HP veszteség ért, ha csak hozzáértem a lánghoz.

Végül tényleg úgy haltak meg, hogy kettõnek egy lehelet életereje volt, a másiknak meg 30% körül... ekkor már tudtam, hogy ezt nem szabad elbaxni, odarohantam az egyik gyengéhez és tudtam, hogy kapni fogok, de bevittem egy nagy és lassú ütést, mondom hátha a közeli másikat is eltalálom... hát nem, azt nem találtam el, de az egyik kidõlt + kaptam is egy bevédetlen ütést.

6 estus, 3 life gem elment. Mondjuk utóbbi nem gond, mert valami mocsok sok van nálam, sehol máshol már napok óta nem használok.

Összességében egy nagyon, de nagyon érdekes és igazán kihívást nyújtó harc volt! Meg kell mondjam cefetül élveztem... minden másodpercben észnél kellett lenni, hiszen itt TÉNYLEG 3 felé kellett figyelni + a stamina.

Én azt mondom, aki ezt segítséggel tolja le az saját magát csapja be és egy cefet nagy katarzistól fosztja meg magát.

Kb. 15 perce volt a harc, de még mindig a hatása alatt vagyok, folyik rólam a veríték. :-D

Dark Souls. Köszönöm!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
El se engedi úgy indítani a PS3 a játékot, hogy nem updatelek :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő