8811
Dark Souls II
  • Myselor
    gutterben van :D
  • benőmenő
    Én is néztem, hogy mi az a dög, erre csak úgy van elrettentésnek, nehogy fel merd venni a kincseket :D

Tinman:
    Én is értetlenül állok. A furalány után én is lenyomtam azt rakás szerencsétlenséget, ami a fene tudja miért kapott hosszú csíkot, illetve a nagy páókot, ami szintén egy vicc volt...hálistennek, mert 18k lélekkel trappoltam át a fog gaten :D #yolo
    De basszus mégis csak egy great soul, erre meg pff...
  • Seth
    Ez hol van? Nem emlékszem hogy találkoztam volna vele
  • Myselor
    semmi nincs arra 1-2 item,és undorító egy dög xd
  • Fpocok
    100 óra után találtam még új helyet. Kibaszott élet, hogy nem megyek arra... arachnafobiám van vagy mi. Mi van arra?
  • berci73
    a DS1-ben meg tudod venni... :-)
  • Myselor
    lehet viszont hasonlót szerezni majd,ja és sok boss fegyvert pajzsot is megszerezhetsz majd:) tradelni tudod majd a lelkeiket npc-kel
  • gerey
    Kár mert eléggé tetszik a páncélja.
  • Myselor
    sajna nem,majd talán egyszer:) de őszintén ez jobban is tetszik,helyszínekre meg hangulatra is.és sok mindenben
  • Lunki88
    Akkor nem magyarázkodom tovább, egyszerűen béna voltam. :D Én az a típus vagyok aki nehezen tanul a hibáiból. :)
  • Tinman #4675
    Megmertem volna rá esküdni, hogy toltad ^^
  • Myselor
    nem én csak megnéztem utolag a videóidat.én nem tudtam játszani az 1-el:)
  • Myselor
    gratula,nekem is először párat kellett próbálkozni nála,de utána szépen lement.sajna az ő páncélját nem lehet megvenni majd,de sok bossét meglehet majd:)
  • Tinman #4672
    De... de hát ti is lenyomtátok DaS 1-et nem? :-)
  • Tinman #4671
    Igazából egy gagyi alap bow-m van, abba 3 sima shardot beletoltam és ennyi. 2 lövés vele egy olyan patkány. :-)
  • Myselor
    itt sokat számított akkor már hogy ismerted a mozgását,nekünk elég szenvedősen ment először :D
  • Lunki88
    Na nekem ez volt a probléma hogy nem volt olyan nagyot sebző íjam amivel gyorsan kinyírhattam volna a dögöket. Meg nekem nem volt ilyen nagy rutinom Sif-el, szóval egy párszor egyedül is kicsinált a boss mire rájöttem hova kell állni.
  • Tinman #4668
    Beértem ugye a nagy terembe, boss-t vártam. Ehelyett látom, hogy a távolba 3 patkány van. Hmmm... jó. A középsőt becéloztam kettőt belelőttem, megdöglött. Közben a másik kettő odaért, egyet suhintottam a kardommal -könnyű csapás, félköríves- és meg is haltak.

Ekkor lépett színre a nagy darab. Na mondom, From-éknál kiürült az ötletláda ez itt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sif, csak megrohadt. Ok, akkor u.a. kell csinálni, mint Sif-el nem? De. (Sif-et vagy 15x már biztos kinyírtam.)
    Könnyű és gyors halála volt :-)
  • Lunki88
    El nem tudom képzelni hogy lett meg elsőre neked, de tényleg. Nekem az is vagy 10 próbálkozás után jött össze hogy megöljem gyorsan a hülye kis minionjait mielőtt a boss odaért és rám ugrott volna. Na de nem vagyunk egyformák. :)
  • Tinman #4666
    Nah, lenyomtam elsőre
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sif-et... ill. ami maradt belőle
    .

Mekkora egy rohadék volt... a végén kidobta a taccsot az a kis köcsög és 22000-es kárt okozott! -.-

Prowling Magus and Congregation boss harc is term. elsőre meglett, de őket nem is értettem. Volt nagy életerő csíkjuk, de nagyon komolytalanok voltak.
  • gerey
    Beakarom szerezni az első részt is mindenképpen.

A boss maga eléggé meglepett amikor egyből rámugrott :D Főleg, hogy a Dragonrider kezdő souls játékosként lement elsőre, eléggé vicc az a boss.
    Ezzel szemben a Dragonslayer már egész jó kis boss volt. De ha az első részben még jobb lesz akkor alig várom. :D

Azt sajnáltam, hogy a páncélját nem dobta, az nagyon tetszik, főleg az oroszlános sisak.
  • Tinman #4664
    Régóta maxon van :-D

Nekem most 33 a STR, +Ring of Blades +1-es gyűrű... nem panaszkodom :-)
  • berci73
    Gerey, nézd meg majd légyszi a Dark Souls 1-ben a Dragonslayert, no meg a barátocskáját, szerintem a játéktörténelem egyik legszebb, legnehezebb csatájába vennél részt... és ez abszolút nem túlzás, de tényleg... :-) ki kell, h. próbáld azt is. Szerintem, csak viccnek szánták itt a DS2-ben, már ilyen korán a jó öreg Dragonslayert, pedig ez a kari nem ezt a csatát érdemli meg, sokkal nagyobb tiszteletet vívott Ő ki magának a DS1-ben, ezt most megmondom... :-) , de szerintem mindenki osztja a véleményemet...
  • benőmenő
    Egyébként neked hogy áll a bastard sword?
    Én találtam egy large shardot, utána volt 30 chunkom a bell keeperkedésből, szóval már +10-es. Így sebez 210-et, plusz 60, amit a strengthből kap.
  • berci73
    Egyébként a tegnapi multis ámokfutásom után, most olvasom a beérkezett angol leveleket... ilyenek... WTF? (gondolom, mi fa@sz volt ez? .. :-) ) meg, You're an idiot... amikor a segítő piros dark invédert rutinból megtámadtam a bell keeperben... , de akiknek segítettem néhányan küldtek egy thx-et is... szóval vegyes a kép... :-)
  • gerey
    Nah meglett az Old Dragonslayer is, nem volt vészes, csak ki kellett ismerni a mozgását, utána már 6-7 ütés volt a +4-es bastard swordel. Komolyan mondom csak ennél a bossnál sokat fejlődtem a kontroller kezelésében is. :D

Közben rájöttem, hogy a Cardinal Towerben egyik ajtót nem nyitottam ki, ahol kiderült még egy jókora terület maradt. Pursuer után a fészek is eléggé meglepett :D , de legalább találtam egy jó kis gyűrűt, de úgy érzem tovább itt még nem haladok. Van még 2-3 irány ahova tudok menni, szóval nincs gond.
  • berci73
    Bejelentem Mindenkinek, mostantól, Tinman Mesterrel hivatalosan is barátok lettünk a PS3-on... :-)
  • berci73
    Tinman, Te is tudod, h. nem a szint számít, engem is simán le tudna nyomni akár egy 130-as szintű egy ügyes játékos is... :-)
  • benőmenő
    Akkor most már tuti, hogy valami teljesen nyilvánvalót kihagytam, mert jóval előttem jártál eddig xD
  • Tinman #4656
    Persze! "Tinmanhu", ha jól rémlik nem nézegetem :-D

Mondjuk én még csak n00b 130-as szint körül vagyok, szóval a közeledbe se :-/
  • Tinman #4655
    Nagyon egyszerre haladunk. Kb. 30 perce vertem le, 2.-ra sikerült :-)

Nyilván én is benyaltam a "fás" trollkodást :-)

Doors of Phaross-on csapattam át, mikor beidézett egy patkányos arc. Minden csapda éles volt, bent a vízben ott küzdöttem 1 elefántszerű lénnyel, 1 ilyen törpeszerű genyóval és persze őfelsége is beszállt. És elsőre nyertem, pedig holt idegen terep volt és vízben küzdöttünk végig :-)

Aztán most már Brightsone Cove-ba nyomom :-)
  • Zozo0122 #4654
    Smelterhez kéne egy olyan gesture, hogy "You shall not pass! " és így beleverne a fegyverrel a földbe :D Aztán a padló beszakad és zuhanás közben bunyó
  • Zozo0122 #4653
    Velem is ez volt... miután a legnagyobb fegyverrel se bírtam szétverni a fát rájöttem, hogy a bossnak kellett volna szétütnie. Megnéztem wikit : olyan kis tüzes lepkék vannak ott amivel be lehet gyújtani a fáklyát. Nem nagy veszteség, rengeteget lehet még találni.
  • berci73
    ó bocsi, már látom Myselor is megtapasztalta...
  • berci73
    igen, de hagyd a francba, semmi értékes nincs ott.... szerintem, ez is egy kicsit trollkodása a játéknak...
  • Myselor
    grat:)
    amúgy igen vele kellett volna ng+ban kitörte nekem,nyugi semmi jó nincs ott:)
  • Rony94
    Tettem egy látogatást Shaded Forest-be. Nem is tettem rosszul, hiszen szereztem egy jó pár hasznos gyűrűt, beleértve a Flame Quartz Ring-et és a Chloranthy Ring-et. A második bonfire-nél pedig ugye van három elágazás. Én ott kapásból elmentem balra. Rohadtul nem kellett volna, mivel Drangleic Castle még rohadtul nem az én műfajom. :'D Aztán elmentem középre, ahol meg egy nagy kapu állja az utamat (ilyen kaput láttam már Forest of Fallen Giants-nél is, ott szintén nem nyílt ki). Aztán már csak egy út maradt hátra, így elmentem jobbra. Ha engem kérdeztek, hangulatos kis erdőcske az. Rohadt nagy köd, ahol 90%-ban láthatatlan ellenfelek vannak akiket még lockolni sem lehet (ellenben az első résszel). Meg volt bennem az az érzés hogy "most valaki tuti figyel és mindjárt hátba szúr, óó jajj". Amennyire tudtam, kipucoltam azt a helyet, remélem nem hagytam ott semmit.

Ezek után már tényleg nem nagyon tudtam hova menni, így újra Iron Keep-be mentem hogy beszóljak Smelter bá'-nak. Most meglepődtem, mert úgy tűnik hogy rájöttem a technikájára. Tudom hogy mikor hova kell vetődnöm és mikor kell hátrálnom. Ennek eredményeképpen sikerült is levinnem az élete felét ami nálam már fél siker. :D
  • benőmenő
    Végre sikerült leverni Quelaag 2-t!
    Megfingatott rendesen.

Ezt hogyan kéne leszednem onnan? A bossal kellett volna leüttetni?
  • Zozo0122 #4647
    Na akkor megoldódott, minden rendben :) Szerencse, hogy nem törölted a karit :D
  • wantonly
    Akkor most elszégyellem magam, hogy milyen béna vagyok. :)

Én tényleg azt hittem, hogy ott kellene mutatnia. Köszönöm szépen, így már a normál értéket látom!