Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Mikor ott jártam elõször leugrottam ijedtemben ... utólag jól tettem 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Én tegnap 2 órán keresztül farmoltam a lyukban a patkány király nevében a gyûrû miatt ... 15 farok meg is lett a 30-ból, de elég lassan dobálja be az embereket ... a laptopon neteztem míg vártam az újabb áldozatokra, elég hamar lekaszáltam a népeket ... akadt 1-2 nehezebb falat, de csak egyszer haltam én 😊
És még kéne farmolni a bell keepreknél is ...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
VGR50
END43
VIT50
ATN25
STR38
Dex25
ADP20
INT20
FTH26
Jobb kéz Stone Twinblade +10 / Mundane Avelyn +10
Bal kéz Watcher's Shield +5 / Pyromancy Flame+10
Vért:
Fej: Mad Warrior Mask+5
Test: Steel Armor+10
Kéz: Engraved Gauntlets+5 (Fontos tulajdonsága, g. sûrûn ad kritikus sebzést a harc közben +50% támadó erõ!!!)
Láb: Havel's Leggings+5
Gyûrûk:
Ring of Blades+2 (ez a legfontosabb!!)
Third Dragon Ring
Stone Ring (ez már változtatható)
Chloranthy Ring+2 (ez is változtatható)
+ 999 db. Lightning Bolt
+ Forbidden sun spell (fontos, nagyon jó, mert gyors és erõs spell, nagy területre hat)
+ Great Chaos Fireball (kicsit lassú, de ha betalál... :-) ez egyébként változtatható...)
Egyébként szerintem nem kell semmilyen gyógyító fû, meg semmilyen flame weapon.. ez, így általában elég...)
Sok sikert mindenkinek!!!
Avelyn +10
Damage: 170 / Scaling: 34 / Total: 204
Mundane Avelyn +10
Damage: 85 / Scaling: 205 / Total: 290
Dagger
Damage: 57 / Scaling: 112 / Total: 169
Mundane Dagger
Damage: 28 / Scaling: 205 / Total: 233
[merlinw.org]
1. Feltérképezés. Hamar szétkapott a 2 Gargoyle.
2. Páncélban, szokásos szettben. Kiismerés céljából történõ látogatá. WHATTAFAKKOLÁS, mikor 3-an lettek :-DDDD
3. Oké 3-an vannak, de tüzet hál égnek nem fújnak... nem a lófaxt nem. :-D
4. Na baxátok meg! Meztelenül(!), hollow mód, mint mindig, 100-as pajzs, gyûrûk fent, regeneráló gyûrû le, fizikai védelmet adó gyûrû fel. Gyertek parasztok!
Qrva hosszú harc volt gyerekek, szerintem simán 10 perc... a szívem majd kiszakadt a mellkasomból, úgy koncentráltam, leverem õket 3/4-ig, erre anyám érdeklõdik, hogy "minek baszom el a szabimat holnap?"
2 mp-en belül bekaptam egy akkora maflást, hogy lement 30%-ra az életerõm. Na mondom ilyen k. jól állok és miatta megdöglök ég nem is tudom hova fogom elküldeni... hál égnek a "Semmi közöd hozzá + nem tudsz te semmit Havas Jon!"-ra szó nélkül kiment -.-
Ekkor már csak 1 estusom volt, pedig 6 db-al jöttem! Az az igazság, hogy ha már 60% alá esett az életem kényszeresen gyógyítottam magam. Nagy souls tapasztalatom, hogy boss-ok ellen nem érdemes spórolni, hanem ki kell használni, ha az ember tudja magát gyógyítani. Mondjuk 2x is belecsaptak az Estus ivászatomba ezek a mocskok :-/
Szóval, csak jönnek ezek a köcsögök, kinyírok egyet, jön még egy, kínosan gyakran vannak egyszerre 3-an a placcon. Egyik tüzet fúj, a másik felugrós támadást nyom, a 3. meg kerget. Na jó, de mikor fogok én visszaütni heh?
Sokáig tartottam úgy a helyzetet, hogy védekeztem, evadeltem, nem vesztettem HP-t... na de mondom, ezt így meddig lehet bírni?
Elkezdtem úgy mozogni, hogy egymásba picit elakadjanak, az elõrenyomuló elsõ mindig egy balra csapós támadást tol, többnyire a hátsó tüzet szokott fújni... utána egy pillanatra az elsõ sebezhetõ, szóval kizárólag mindig csak egy gyors csapást, de kapott! Igen ám, de mindig más volt az elsõ, mindig cserélõdtek. ARGHHHH!
Baxa meg a k. élet, úgy vertem le szinte chip dmg-elve az életüket, hogy folyamatosan 3-an voltak. Fááááááák -.-
Aztán fogalmam sincs mi történt velük, mert amikor olyan 25% körül lehetett az életük, nagyon bedurvultak, mocsokul elkezdtek tüzet fújni én meg ott állok 1 szál faszba, tûzvédelmem annyi amennyit a pajzs tud, se gyûrûm, se varázslatom a károk enyhítésére és egyszerre kettõ is gyakran fújja a tüzet.
Ez a rész nagyon mocsok volt... megértem mindig akkora távot tartani, nehogy szénné égessenek, mert a pajzs mögött is 40% HP veszteség ért, ha csak hozzáértem a lánghoz.
Végül tényleg úgy haltak meg, hogy kettõnek egy lehelet életereje volt, a másiknak meg 30% körül... ekkor már tudtam, hogy ezt nem szabad elbaxni, odarohantam az egyik gyengéhez és tudtam, hogy kapni fogok, de bevittem egy nagy és lassú ütést, mondom hátha a közeli másikat is eltalálom... hát nem, azt nem találtam el, de az egyik kidõlt + kaptam is egy bevédetlen ütést.
6 estus, 3 life gem elment. Mondjuk utóbbi nem gond, mert valami mocsok sok van nálam, sehol máshol már napok óta nem használok.
Összességében egy nagyon, de nagyon érdekes és igazán kihívást nyújtó harc volt! Meg kell mondjam cefetül élveztem... minden másodpercben észnél kellett lenni, hiszen itt TÉNYLEG 3 felé kellett figyelni + a stamina.
Én azt mondom, aki ezt segítséggel tolja le az saját magát csapja be és egy cefet nagy katarzistól fosztja meg magát.
Kb. 15 perce volt a harc, de még mindig a hatása alatt vagyok, folyik rólam a veríték. :-D
Dark Souls. Köszönöm!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.