8811
Dark Souls II
  • benőmenő
    Ti tudjátok. Nekem tetszett, amikor a nagy patkány arccal odacsapásán átgurultam, majd így alatta állva bedaráltam a hp-je negyedét.
  • Tinman #4724
    Amikor láttam, hogy felugrik azonnal elvetődtem tőle. Mindig hagytam annyi END-t, hogy ez ne legyen gond. :-)
  • Avenger
    Nekem is max 8 volt az ADP-m mire a végére értem az alap fokozatnak. A Havel set megtalálása után nem is kellett több, miután lett elég staminám meg egy greatshield-em, azután már nem is használtam a vetődést igazán.
  • Myselor
    őszinte leszek.1x nem vetődtem ennél a bossnál :D köröztem körülötte és hátráltam,nekem is több volt 50%-nál az equip load de nem zavart:)
  • Tinman #4721
    Nekem is alacsony az ADP-m, de forró kés a vajba mászok át mindenen :-D

Mondjuk 13-as érték erősen illene már ezen a szinten!
  • Zozo0122 #4720
    Így így így :)
  • Zozo0122 #4719
    Srácok azt ugye tudjátok, hogy az ADAPTABILITY nagyon fontos tud lenni? Pár pontot mindenképp megérdemel, ugyanis :

- gyorsabban issza tőle az estust.
    - jobban el tudsz gurulni, ez animációban nem nyivlánul meg, de kevésbé kapnak el pl. a Smelter Balrog szemét támadásai...
    - a pajzs felkapásának idejét is csökkenti picit...

Én felhúztam asszem 10-ig és tényleg javultak ezek a dolgok egy csöppet :)

Mikor rájöttem, hogy van egy kis roll delay a játékban, akkor néztem meg a statokat neten, hogy most ez komolyan miért? Aztán láttam, hogy ezt az adaptabilityt nem szabad lebecsülni, igaz 5-10 pont bőven elég lehet rá szerintem :) Mikor először küzdöttem a Pursuerrel sokszor elkapott, most NG+ban szoktam szórakozni vele és sima ügy, lazán gurulok. Úgy, hogy a cuccom csak 70% alatt van, szóval még csak nem is a legnagyobb távolságra.
  • Rony94
    Drangleic armor-t akartam alapból, de azzal már 50% fölé ment volna az Equip burden és azzal rosszabbul vetődtem volna, ide meg NAGYON kell a vetődés. Ennél a harcnál már alapból úgy kell hozzáállni hogy mindig vetődni kell, mivel ha eltalál, elég nagy staminát levesz és akkor hiába védted ki, támadni már nem tudsz mert elfogyott a stamina, Viszont vetődés utána mindig tudtam támadni.
  • benőmenő
    ADP 8
    Mire a karid megemeli a pajzsát már ihatod az estust, hiszen rég eltaláltak.
    Meg persze az extra sérthetetlenségi frémek is hasznosak tudnak lenni guruláskor.
  • Tinman #4716
    Harcos, melee, tank kari vagy... SLVL107-en szvsz ez kevés.

Nyilván van SLVL1-es végigjátszás is, meg lehet merőkanállal is harcolni, de ezt most hagyjuk :-)
  • Myselor
    grat,de amúgy ezzel a páncéllal nem csodálom hogy nehéz volt,és a hpd is tényleg kevés.találhattál ott a lovagoknál jobb tűz ellenálású páncélt meg a drangelic armor is sokkal jobb ennél.de mindenesetre ügyes vagy csak meglett :))
  • Rony94
    Hát IS, meg ugye nem egyszer hibáztam már hogy korábban vagy később vetődtem el. De eddig túlzottan sok bajom nem volt a "kevés" életemmel. De igazad van, ez a 20 VGR már szemet szúróan zavaró. :D Majd feltornázom 30-ra.
  • Tinman #4713
    Szerintem:

Ezen a szinten(!!!) ez a VGR baromi kevés. Az END jó. A STR túl sok, ahogy a VIT is sok.

Szerintem neked az volt a problémád ezzel a harccal, hogy nem voltál elég gyors és hiába bírtad staminával, ezzel a low HP-vel hamar haltál.
  • Rony94
    ÚRISTEN, ÚRISTEN, ÚRISTEN!!!! LEGYŐZTEM A SMELTER DEMON-T VÉGRE!!!!!!

Mondjuk az is igaz hogy (viccen kívül) legalább vagy 100x haltam meg. Nem tudom mennyire számít ez gáznak. Minden esetre itt vannak a cuccaim amiben harcoltam és itt van a statom is.

• Tinman #4711
    Majd meglátod, ha PvP-zel... ivászat = halál.
  • Myselor
    ancient dragon :)
  • Rony94
    Minek oda inni? Jól van, hagyjál már! :'D
  • Laza
    Én itt gyűjtögetek, egy kör 25k lélek, a boss is hamar megvan, szinte már rutinból nyomom. Már két estét végig nyomtam itt, egyszerűen nehéz itt hagyni, mindig mondom, hogy ez az utolsó, vagy ez, de hát olyan jól jön az a lélek :) volt hogy 150k-t innen csak úgy elköltöttem mindenfélére, nyilak, craft alapanyag, stb ... csak úgy elszórtam kis szórakozás gyanánt ... még ha kvák is lennének :D
  • benőmenő
    Meglett patkánysif is verve.
    Az a 4 toxic patkány elég szemét volt. A nagynál pedig most nem volt kard, így miután rájöttem, hogyan kéne a kicsiket ügyesen lerendezni már sima ügy volt.
    Na jó annyira azért nem, de a sokpatkányos bossnál többet haltam.
  • Tinman #4706
    Minek oda inni?

Mikor belépsz kapásból 3 pofont kioszthatsz neki. Utána megy csak arra kell figyelni, hogy 1x csapd meg amikor biztonságos és azonnal evadelj el tőle, mert vagy felugrik és az kap el, vagy a felugrás utáni emit force jellegű támadás kaszál el. Nem szabad nála kapzsinak lenni ennyi a trükk.
  • Tinman #4705
    Van ott láva? ^^
  • Fpocok
    Prepare to anal :D
  • Keveqiah
    :)
  • MerlinW
  • MerlinW
    Ez jó:)
  • MerlinW
    Na, a varázslóm is lvl ~160 lett, már csak a kingship kell Nashandrához:) 50 int, 50 faith, 40 atn, mindenki fekszik:) Kicsit túlfejlődtem az alapjátékot a sok co-op-ozással:) Velstadt előtti csarnokot segítettem kipucolni a népeknek, full soul gyűjtő cuccban, körönként 15-20k lelket hozott:) Ha éppen invader is volt ott akkor az +sok:)
  • MerlinW
    Futtasd a dögöt az arénába előre és hátra. A bejáratnál és a szembe levő részen tudsz vele forogni, nincs annyi láva. Mindig arra gurulj el, amerről üt.
  • Laza
    Melee karik nem tudom mit keresnek PvP-ben min egy felhúzott crossbow, de inkább egy javelin nélkül ... főleg ha a mágusok ellen is akarnak valamit kezdeni :)
    Min egy elektromos vagy egy tüzes fejlesztésű ...

Én is egy +10-esre húzott elektromossal megyek, ha valaki csak távolról okoskodik az kapja a sorozatokat :)
  • Laza
    De az működik, hogy ha gyorsan nyomkodod a estus ivást, akkor egymás után villámgyorsan be tud tolni többet is. Ez jól jön, mikor egy flaska már alig fél életed tölti csak :)
  • Myselor
    ne sajnáld tudsz venni bőven :D
  • Rony94
    Igen, a gemeket gyorsabban használja, de azokat meg nincs szívem elhasználni. :D
  • Myselor
    ez nekem is feltünt,annyira lassan issza amikor olyan harc van hogy tudom nincs nagyon idő tolok gemeket inkább
  • Rony94
    Meg ami nagyon idegesít még, az az, ahogy a hősünk az Estus Flask-et issza. Komolyan példát vehetne Chosen Undead-ről. Nem egyszer emiatt haltam meg.
  • gerey
    Oké, köszi mindenkinek, akkor valamilyen formában benne van a páncél mindkét részben, és valszeg lesznek még jobbak is, jó kis designok vannak, ezt nagyon eltalálták. Meg ami még tetszik az a pálya design. Az ügyesen elrejtett részletekkel, stb. stb.
  • Rony94
    A mai napot feladom. Most az előbb 1 órán keresztül püföltem a Smelter Demon-t, de nem hajlandó megdögleni. Egyszer sikerült levinnem a HP-ját a negyedére és még Estus Flask-ből is volt egy-pár ha jól emlékszem, de aztán egy rossz mozdulat és bumm, ott a baj. Ennél a boss-nál nem igen lehet hibázni.
  • Tinman #4690
    Nekem a pók hamar halál lett, mert eltört a kardom :-(

Majd holnap lenyomom... amúgy szvsz elég erős DeS koppintás az a pók.
  • Tinman #4689
    Rat Covenant 2. helyszín:

Teljesen unbalanced. Ezreket lehet ott legyilkoni és nagyon megerőltetned se kell magad. Toltam kicsit a covenantba, nem sok esélye van a másik oldalnak... víz, csapdák, repülő fejszék, 2 db. dög nagy ellenfél + aprók. Kész csoda, hogy mikor először kerültem ide lenyomtam az ürgét ^^
  • benőmenő
    Az első részben meg lehet szerezni a páncélját.
  • berci73
    Egy hasonló páncélod lesz ha majd belépsz a dragon kovenantba, eléred a 2. szintet kapsz két követ majd az aktiválásuk után nézd meg magadon a cuccot, de ettől még iszonyat messze vagy... így aztán kitartást kívánok, és meg lesz a gyümölcse... :-)
  • benőmenő
    lemaradt:
    Én csak a májusi cserebogártól parázok nagyon, az meg elég ritka játékokban. Mázli :D