Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezen a lepkeszárnyon meg még mindig nem tudtam magam túltenni 😄 Jobbnál jobb páncéldarabok vannak a játékban, de ez....😄DDDDDDDD Feldolgozhatatlan .
Az alapelv az volt, hogy minél betegebb szintet hozzak össze 😄 Amúgy ezek a zenék mind a Dragon Ball-ból vannak <#idiota>
Fpocok
Gay kinézethez illõ zene dukál. Gondolom ez volt az alapelv? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na jó...kezdek ettõl a játéktól megõrülni 😄 Lenyomtam Old Dragonslayert NG+7-en, de nagyon idióta módon 😄 Fel is vettem, a végén van a bizonyíték, hogy ez NG+7 volt 😊 Elõre szólok, ami a videóban történik nagyon súlyos...elég nehéz vizsgán vagyok éppen túl, muszáj volt baromkodni kicsit 😄 A gyõzelem pillanatában már a gépem se bírta ezt a szintet, úgyhogy belaggolt kicsit 😄DD Fontos még hozzátennem, hogy alapesetben teljesen máshogy játszok, tisztelni szoktam az ellenfelet 😄 Szegény Orstein...meg sem tudott ütni, csak az elején megszúrt az üdvözlésem közben 😄 Íme:

benőmenő
Az úgy elég lutri. Én is elég béna vagyok, mellé eszméletlen laggok vannak itt is. De ha ez a legegyszerûbb...
Legalább tesztelhetem a legújabb halálos fegyverem a - dobpergés - merõkanalat! <#idiota>
Laza
Szerencsére nem, van itt több lehetõség is.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Most jutott eszembe, h délután levertem a skorpió bosst, de elfelejtettem elõtte behívni segíteni a BlueMoon kardos NPC-t ... akkor most buktam ily módon a kard megszerzését? Le kell verjem?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Lehet, legkönnyebben lent a lyukban ha csatlakozol a Rat King-hez és várod hogy a világodba idézze a gyanútlan játékosokat ... minden kill után kapsz egy követ.

benőmenő
Srácok lockstone-t lehet valahol farmolni/venni?
A bátyus nyanyánál egy volt, azt megvettem, de kéne vagy nyolc xd
Szép kis csapda, gyönyörûen belesétáltam én is, de csodával határos módon túléltem 😄 Ilyenkor mindig az az elsõ gondolatom, hogy ne pánikolj egyelõre mérd fel a terepet mit lehet tenni, mivel 4 sarlósnak nem támadok neki...aztán megláttam fenn az apró szegélyt ahova maximum egyenként jöhettek fel...és akkoriban +5-ös winged spearem volt, szóval onnantól kezdve elõnyben voltam 😊
Tinman
Az sem gond... evadel az ember, jól kiismerte õket a DaS 1-be és nincs gond. Össze-vissza gurulnak, inkább szánik, mint komoly ellenfelek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
<#taps><#vigyor>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Így igaz, eleinte eléggé paráztam, most, hogy újra beleszoktam a játékba már nagyon élvezem, meg nem rettegés minden mp.

Human formba az egész játék során eddig 1x voltam. <#banplz>

Lunki88
Mondjátok hogy velem van a baj, de 5 perce ezen röhögök. <#idiota>
Tinman
Ami kemény volt egy kicsit, az elõtte valamennyivel a 4 dupla sarlós köcsög, egy kis bezárt helyen. Azok 3x azért megszívattak.

Annál a bossnál amúgy tényleg van nehezítés 😊 Engem konkrétan megzabált...(elugrottam de valahogy belerántott a játék a szájába...talán vmi lag lehetett) és utána kiköpött meztelenül 😄DDD Gyorsan elõkaptam egy másik kardot és felaprítottam meztelenül elsõre 😄
Kemény boss, meríti a kontrollert...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
ne haragudjatok nemtom mért lett ilyen kicsi.na utoljára 😊
Myselor
Myselor
nekem ez a kedvenc páncélom és a 2 kedvenc pajzsom 😊)

Tinman
Hát ez lol ^^

Jabba the Hut, akarom mondani Covetus Demon.

Már a méretébõl láttam, hogy ez kb. 1 perces harc lesz, aprófát csinálok belõle.

Aztán az 1. találatom után, a karakterem leengedte a pajzsát magától!!! Megütött és nem tudtam megmozdulni többet... úgy értem semmi, se a kamera, se a karakter nem reagált. 2 ütéssel késõbb meghaltam.

Na mondom fasza, ebben az a nehezítés, hogy ha 1x megüt, akkor véglegesen vége a dalnak.

Bonfire. Nem tudok mozogni... baxa meg a k. élet lemerült a controller -.-

Töltõre dugtam. Utána 8-9 ütés volt, nyilván esélye sem volt.

Az a legszebb az egészben, hogy elõször félve mész be a ködökön, de késõbb annyira jól küzdesz már és annyira belejössz az adott fegyver forgatásába, hogy akár gezstusokra meg sétálgatásra is van idõd közben, kb. egy elegáns párbajt vívtok, fõleg a humanoid bossokkal😊
Terawatt
Ez legyen a legnagyobb bajom. 😊 Már közben túlmentem a területen, de vissza nézek épp Iron keepbe, hogy a láva szintjét hogy lehet csökkenteni még jobban. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Old Dragonslayer +7 -re megkapom?😄 Nagyon jó kis harcokat nyomunk, igazi tánc az egész,ha meg tud ütni akkor szinte biztos, hogy meghalok, de megölöm és felveszem Frapssel, ha áll a meghívás😄 Gargoyleoknál +2nél vagyok, jó harc, de itt már nagyon nehéz, ahhoz hogy õket tovább vigyem erõteljesen kell még költenem a páncélomra és át kell variálnom a Zweihanderemet lightningra 😄
Lunki88
Ott ne is használj fáklyát mert a vízben rejtõzködõ szörnyek rád cuppannak egybõl. 😄
Myselor
szegény.amúgy nekem nem igazán volt egy sötét hely sem a játékban gutteren kívül :"D fáklyát is csak viccbõl használtam . xd
Terawatt
Rájöttem, hogy a 2. bonfire utáni mistnél ahol van lábgomba ott van bonfire. Elsõre túlmentem rajta , meghaltam, majd mérgelõdtem, hogy miért nem volt már bonfire, pedig ezer éve elhagytam. Persze az odaút borzalmas volt. 3x is leestem egy kis gödörbe amit fáklya nélkül baromi nehéz észrevenni az ilyen vizes részeken.

Myselor
én is imádtam nyugi xd oda kell egy bow vagy halott vagy :"D
Laza
Én ott azt szívtam be, hogy a csontikon jobban kopik a kardom, meg már régóta nem ültem le, és mikor kint voltak a kerekesek eltört a kardom .... ott futkorásztam, de mire sikerült elõkapnom egy másikat a menübõl, addig szétgurultak 😊

Terawatt
Ez a shrine of Amana kiborít 😄

Terawatt
Az a bossfight akkor ciki, hogyha vérszemet kapsz és gyorsan megölöd a mágust majd még egyet, mert akkor a 3. plusz az addok, fõleg a kerekes szarok azért meg tudnak ölni 😊

Tinman
Thx :-)

Az a Dark Souls életérzéshez kell, hogy elsõ körben egyedül verd le az adott boss-t muszáj! Ha nem megy, menj el grindelni. Csak így alhat az ember nyugodtan :-)

Tinman
Tulajdonképpen nekem gargoyle-ok 2 hitelõsök voltak, hiszen meztelenül pontosan 2 ütést bírok el, a 2. már halál. Igen, mocsok jó harc volt, sokat gondolok rá azóta is :-)

Tinman
Bizony, a lazaság, a poénre vevés és a hideg fej csodákra képes ebben a játékban :-)

Tinman
Skeleton Lords-ok, ezeket komolyan gondolták?

Átlag mobok voltak a "bossok", a 3 nagyobbat meg összes 6 csapás volt, darabonkét 2.

Hát ilyeneket reggelizek báze' :-D

benőmenő
Sweetfx nélkül már elég könnyen körberöhögtem a kalózokat. A boss sem volt nagy szám, elsõre meglett. Jóval egyszerûbb volt, mint az a rengeteg patkányos bullshit a veremben.
Úgy tûnik, innen minden út Lost Bastille-be vezet.
Laza
Üt vele, lecsapja a földbe és akkor pattan vissza róla a lövedék. Legalábbis a videó alapján.

http://www.youtube.com/watch?v=1gufeD_cgZA

Na csak ugye az a kérdés, hogy mi lesz az átlag, ahol pörög a PvP 😊

Terawatt
Nincs parryje annak a shieldnek, hanem üt vele. Vagy az ilyanoknak is van, csak más gombra?

Soul memory érték változó, hogy mennyi az ideális szerintem, mert vannak olyan itemek, amikket ki lehet tolni azt a határt amivel megtalálhatnak. 12 millió SM után meg már mindegy.

Edit: Summon range calc.

Laza
Most olvasom, hogy a pvp-nél már nem a soul lvl, hanem a soul memory (azaz az eddig összesen összegyûjtött érték) számít ... azaz pl nem érdemes már lvl1-es pvp karit csinálni ... ez tök jó.

De akkor most mi az ideális érték? 😊

Laza
De amúgy parry-val próbáltad? Mert YT-t úgy néztem, h csak úgy mûködik, sima védekezésnél nem.

Terawatt
Kiszedtem a King's Mirror pajzsot, hogy majd milyen jó lesz a Shrine mapon visszaverni a hülye mágusok varázslatát. Jól van meglett, simán átlõnek rajta... Hmmmm. Hát csak PvPben megy a wiki szerint... <#falbav><#nemtudom>

Myselor
hehe.izgalmas harc lehetett 😄
Terawatt
Ng+ra felraktam a Skeleton Lords bossfight területét. Hát mit ne mondjak elég kemény volt. Kezdjük ott, hogy minden monster feléledt, ami még oké, de két nagy kampós piros monster is rámrohant, kiteolgatva a keskeny peremen megöltem õket. Aztán jött az npc invader egy sunyi banditával aki megkarcolta a hátam amitõl úgy frászt kaptam, hogy majdnem lefutottam a szikláról.

Jól van õk is meglettek. Kinyaltam az estus bödön alját is, és gondoltam, hogy vissza kéne menni a bonfirehöz, mert csak great heal csudával nem lesz meg a boss...Fél másodpercnyi gondolkodás után erre jutottam:

Jól van yolo vanik essünk neki így. Végül eltartott vagy 5 percig a fight, mert kiteolni kellett õket rendesen. Könnyû páncélban tolom és a dupla kardos csonti ~~fél hpt üt belém. Végül két great healt kellett elnyomnom, de megérte megpróbálni, mert sikerült és jó móka volt. A drop az +2es cast time csökkentõ gyûrû volt. (1.22 x Base Cast Speed)

Myselor
értem 😊 egyébként ng+-ban sok ilyen gépi invader van.mondjuk értelmét nem látom xd
Avenger
Nem tudom mi lehet az, lehet csak valami érdekesség.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Myselor
aha.látom de amúgy ez mi akar lenni?😊
Avenger
https://www.youtube.com/watch?v=ZHVzHfVUatA
Ebben a videóban látszik, miután aktiválta a bonfire-t, de úgy látom csak elrepül ott a háttérben.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Myselor
én olyannal nem is találkoztam 😮 van róla valami videó?
Myselor
a fenébe vicces lett volna a tetõn leverni,meglepõdtem volna hogy ott már nem jön.bár én úgy éreztem a tetõn sokkal kevesebb a hpja és gyengébb is.kár hogy leestem xd
Avenger
Én, ahogy megláttam, hogy ott jön valami egybõl leugrottam. 😄 Másik ilyen a Sinners rise volt, ahol egy wyvern szerû valami kezdett el közeledni, amikor felértem a bonfire-höz, de gyorsan le is pihentem inkább, mielõtt odaért, persze az sem jött már többé. 😊