8811
Dark Souls II
-
#4765 Fú ezen a hunters mianevén van egy olyan crystal lizard...
Már egy szál karddal rohanok utána ( és három mob közé), de így sem érem el már sokadszorra. -
#4764 Mindkét részen van olyan terület, ahova csak onnan tudsz menni, szóval érdemes mindkettőt. -
#4763 Ott melyik irányból érdemes inkább elindulni? A hajó vagy a varjú felől, vagy igazából mindegy?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A plusz soult adó gyűrűt már korábban megtaláltam itt, amikor a pursuer után idehozott a madár :D -
#4762 A legmagányosabb játékos:) Senki sincs azon a szinten, hogy invade-elje, vagy hozzá csatlakozhasson:) -
#4761 Ő már végzett a játékkal :) -
#4760 Hát, Nashandra nem egy ártatlan virágszál:) -
Zozo0122 #4759 Én meg a következőn nem nevettem az előbb jót:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az előbb öltem meg a miracle-ös csajszit. Jelzett a Crushed Eye Orb mikor a közelébe mentem (el is feledkeztem amúgy erről az itemről) és beinvadeltem hozzá. Na hát ritka szar harc volt... full életképtelen a nő, de rengeteg élete van, és ha nem tartom fel a pajzsom vagy ugrok el akkor onehitel!!! Egy támadással, ha meg feltartom a pajzsom meg sem érzem. 2x megölt így...aztán elegem lett belőle és most figyi: +10-es magic zweihanderből kellett neki 7 vagy 8 backstab mire meghalt!!! Oké. -
Zozo0122 #4758 -
#4757 lol,ezen így én is jót nevettem :D -
Rony94 #4756 Oké, ezen jót nevettem (biztonság kedvéért spoiler-be rakom):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Közel mentem a festményhez, erre majdnem elkaptam a curse-t. Ez a nő tuti hogy gonosz. :'D
-
#4755 De ciki videót kellett néznem -.-
A fast travel miatt nem vettem észre, hogy a nyerészkedő miracle-ös szuka lemászott a toronyból -
#4754 Varázslóm:
-
Rony94 #4753 Csak várd ki a Lost Bastille-en tartózkodó boss harcot. Nem annyira nehéz, de van ott kihívás és ez a kihívás pont akkora hogy még szórakoztató marad a harc. -
#4752 Volt szabad egy-másfél órám, szóval kipucoltam No Man's Wharfot. Hangulatos hely volt, a szellem hajóval, hanrangozással stb. De a vendor evés/ivás hangjai hoztak a legjobban zavarba. Nem tudtam elképzelni, milyen dög ólálkodik mögöttem, erre benézek a lyukon, hát nem ott tömi a fejét. :D
A Boss sajna elég gyengus volt. -
#4751 Karakterem jelenleg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#4750 Najkát vagy 100x megöltem co-op-ban:) Mikor cast-ol (elég sok idő), messzebb szaladsz tőle, majd mikor kilövi őket, lock kikapcs és sprint körbe az arénában. Sosem talál el:)
Mint varázsló, a skeleton, a 3 varázslós (nem emlékszem a nevükre), sok patkányos, egyéb apróságok által kisért bossoknál az AoE spellek csodálatosak voltak:) Beálltam középre és cast-oltam a fire/chaos/dark storm-okat:) Ők meg csak jöttek felém és hullottak, mint a legyek:) -
#4749 Engem a varázslatokkal tudott szivatni a skorpió nő(ahhoz az ötös lövéshez nem volt elég nagy a pajzsom mágikus védelme még), a nagy csápjaival sosem talált el, sőt az volt a kedvencem, mert sokáig lehetett ütni utána. De legalább könnyű flaskát inni abban a harcban.
A nagy patkánynál én jó harcos módjára 3 körbepörgő csapással leütöttem a kicsiket, mire a nagy leugrott. :D
Petrify meg nem is vagyok biztos benne, hogy ment e 50% fölé valaha. :D
-
#4748 Nekem most a nagy patkánynál a kicsiktől a halálaim háromnegyede toxic miatt volt, illetve a skorpió spinétől is kaptam párszor. Kb. 3 mp-en belül halál.
Petrify-t is könnyebb gurulva kerülgetni akárki akármit mond.
pvp-ben is általában át tudok gurulni a varázslatokon, egyedül a pyro tud elkapni, ha tol egy aoe-t. De általában a pyrok olyan gyávák, hogy bebújnak egy ajtó/sarok mögé és annyira nem akarnak előjönni, hogy simán fel tudom rakni a fire def gyűrűt. -
#4747 Ebben a részben nem kell 50% alatt tartanod harcos karakterként. 70% alatt tartsd és pakolj egy ~15-20-ast ADP-re. 50% alatt a mágusoknak kell tartaniuk. Én pl 30 alatt tartom. De tankként 70%-ig tökéletes minden ha van agility-d. -
#4746 Valamiért kevertem Rottennel xD Késő volt:) -
#4745 Van az a szint, ahol már nem számít, főleg ha van rajtad 1-2 hasznos gyűrű, mint pl a second dragon ring, meg egyéb cuccok. Mondjuk én már levettem a ring of life +1-et is, mert van elég HP-m, hogy ne érdekeljen (1800 körül).
De az elején azért számítani tud :) -
#4744 Akkor ezért szidom én a gurulást ebben a részben, nem is használom úgy, mint az első részben ... de ez a fegyveren való átgurulás azért durva ... tehát ha szúrnak felém én meg szembe gurulok vele akkor ugyan már találjon is el ... -
Rony94 #4743 *rögtön jobbra
Írni se tudok. -.- -
Rony94 #4742 Ismerős. Iron Keep-ben annyiszor meghaltam már, hogy szinte üres az egész. Az első épületben, a lépcső tetején van egy Alonne Knight meg a merchan-t. Kiérve a nyílt terepre, ott is csak az íjász van rögtön balra, a többi ellenfél meg teljesen eltűnt. Tök magányos hely lett belőle. :( -
#4741 jójó értelek,de amúgy a curse képes hpd feléig levinni a cuccot,ha nincs rajtad a gyűrű:) -
#4740 értem én, mondjuk én nem bánom hogy így lett,annyi lélek bőven belefér majd:))de én is szeretek farmolni,nálam ironkeepben vannak így a mobok,első végigjátszáskor forest of fallen giants nálam is kihalt volt xd -
#4739 Hollow? Mindig Hollow vagyok... mi értelme emberi alakban lenni?
- Beidézni? Minek? Nem vagyok én női nemiszerv :-D
- Szaros 25% életerőért? Pff... az egy fél csapás egy normálisabb boss-nak, az nem előny.
- Azért, hogy invadeljenek? Így is invadelnek pár helyen, meg így akkor PvP-zek amikor én akarok. -
#4738 De én nem akarok lelkekért Chunkot :-)
A Bell Covenant-hoz sincs mindig kedvem... ha nagyon ráérek beállok PvP-zni, de valamikor csak nyugis fejlődős/farmolós témát akarok. Itt ilyen nincs!
Ha béna vagy farmolás nélkül is simán megérheted azt, hogy egyszer csak felébredve a tábortűznél már nincs ellenfél 1 db sem! A Forest of Fallen Giants felé már nagyon sokszor mentem... na ott már nekem keresnem kell nagyítóval az ellenfeleket, mert már annyiszor leöltem őket. -
#4737 de várj,bindinges ring fent van?:D amúgy alapbol azért köcsög mert hollow leszel -
#4736 Boss-októl sosem kaptam semmi státusz effektet, bleedet egyszer, amikor három great bow lovaggal kellett megküzdeni egyszerre. Poison néha befigyelt, de az is csak akkor ha elbambultam és nem tartottam fel a pajzsomat. :D
Ja de, a royal rat vanguard(a kicsi) az két ütéssel tudott rám mérgezést rakni.
-
#4735 de hát lehet kapni majd chunkot,minek akarsz többet farmolni :D -
#4734 Pont tegnap röhögtem rajta, hogy benne állok percek óta a Curse ködbe (köcsögök) és semmi nem történik. Persze jön megy egy csík, hogy jaj mosmilesz' cursed vagy, de mi lenne? SEMMI! 75%-on megáll az életerőm azzal ezreket pusztítok el :-D -
#4733 én a curse-t utálom egyedül,az annyira mocsok dolog a többivel nem volt gondom,egyszer kaptam toxicot a skorpió ribancnál ,bleed meg nem sok hatással volt rám:) -
#4732 Az hagyj ám, de nincs respawn!
Farmolni akarsz egy helyen craft cuccokért? Cirka tíz kör és szevasz! :-(
Black Gluch-ot laza 20 perc alatt totál lefarmoltam, ha arra megyek már csak köpködős szobrok vannak... ellenfél sehol, így Chunk se :-/ -
#4731 Aztán, ha jön a bleed/toxic/stb. finomság, akkor meg lehet dobálni a kontrollert -
#4730 Nekem elég illúzióromboló a fegyvereken átgurulni sérülés nélkül, mint pl a Neo vs pursurer videó lentebb. :) A rotten volt az utolsó boss, ahová kevés volt még a pajzsom, a hármas ütése pont leütötte minden staminámat, és ha nem volt maxon, akkor az utolsó ütést bekaptam belőle, de az alapból mozgalmas harc az elkapása miatt. Kiismerve, gurulás nélkül, 80%os terheléssel is megcsinálható úgy, hogy ne találjon el. De utána nem sokkal már tudtam használni a havel pajzsot, és nem igazán volt boss ami letudta ütni a staminámat, kisebb szörnyek meg max 2-3 pixelt tudtak leütni belőle. -
#4729 Ahhoz képest, hogy azt mondták könnyebb lesz a kezdőknek, csak ott lett nehéz a játék.
Low ADP, és estus sincs, cuccod törik, mint a ropi.
Míg később már úgy gurulsz, mint az egyben, minden bonfire ad 7-8db estust és a szintlépés után maradt szotyiból kipengeted a javítást/repair powdert. -
#4728 én csak mentem hátra fele nem ért el :D -
#4727 Low ADP = nem fasza.
-
#4726 +
Rottennél sem kellett pajzsot használni, mert elég lassan csapkodott még az én extra lassú reflexemhez is.