Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Akkor a másik mérgezõs edény az azért volt???
OMG! Nem is értettem, hogy a 2. poisonos edényt leengedni mi értelme volt. Akkor ezért?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
A fog gate elõtt lecseréltem a bastardot +5-ös broadswordre, nehogy eltörjön, illetve volt még 3db +1-es estusom a 6-ból. Ebbõl a boss alatt 2-t kellett ellõni, mert közben hozzászoktam a hosszabb kardhoz, meg siettem is kicsit, látva mekkora nyominger.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Hát evvan, 3.-ra ismertem csak ki :-/
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Viszont a Skeleton Lord-okkal szopok rendesen. Még próbálgatom hogy hogyan kéne leütni õket, az biztos hogy az nekem nem fekszik hogy kapásból leütöm mind a hármat, egyszerûen túl sok skeleton lesz a teremben. Ahogy néztem, a varázslót se nagyon szabad eleinte, mert az õ halála után jönnek létre azok a wheel skeletonok amik rohadtul idegesítõek. De mivel megint elment az idõ, így ma már nem tudok tovább játszani. Majd holnap folytatom.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Azóta is a maszkjában rohangálok, jóféle 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Most rántom a májat ebédre és nagyságrendekkel durvább Dark Souls feeling 😄
Challenge accepted!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Mondjuk gyanús is volt, hogy kicsit nehéz velük elbánni, de há' mondom Dárkszósz, ez ilyen :-D
Ki fog merõkanalas végigjátszást készíteni??? Végül sebez vagy 20-at, erre lehet alapozni ;-)
Positive Mental Attitude
A tetõn a törpéket úgy vágtam le, hogy közben ketten rohangáltak körülöttem. Az utolsó leheletemmel húztam meg a kart. Kicsit sem izzadtam le😊
Ó, ha itt lenne a warezos lvl200-as tankom😊 Még jó, hogy opcionális terület, így az SL1-es karakteremmel elkerülhetem a helyet😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]