Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Melyiket? Mindkettõnél annyi a trükk, hogy ha felrepül, te elfutsz, mikor a földön fúj, odaszaladsz és ütöd. Semmi extra.

[merlinw.org]

Myselor
ancient dragonra gondolsz?
Tinman
Wait!

Akkor a másik mérgezõs edény az azért volt???

OMG! Nem is értettem, hogy a 2. poisonos edényt leengedni mi értelme volt. Akkor ezért?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lunki88
A süsüt valahogy nem olvasom senkitõl hogy verte le egyedül. 😊 Én vele szívok napok óta már.
Avenger
Áá az a méreg, én kétszer úgy mentem be, hogy biztos az a normális, aztán olvastam hogy lehet trükközni, meg is lett utána egybõl. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

benőmenő
+4-es bastarddal elit knight + dragnleic set, heide knight sisakkal, illetve silver kite shielddel nyomulok.
A fog gate elõtt lecseréltem a bastardot +5-ös broadswordre, nehogy eltörjön, illetve volt még 3db +1-es estusom a 6-ból. Ebbõl a boss alatt 2-t kellett ellõni, mert közben hozzászoktam a hosszabb kardhoz, meg siettem is kicsit, látva mekkora nyominger.
Fpocok
Ja nem is, hazudtam. Nem a soulmennyiség növelõset, hanem az item find +2-t dobott.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Gondoltam adok még egy utolsó esélyt a gargoylenak, mielõtt hagyom a picsába, most lement elsõre és adott egy "plusz soulokat adó gyûrû +2-t". Nice.

Myselor
én 1x haltam meg nálla.bele sétáltam a fullánkjába xd jó volt.utána már nem dõltem be neki 😄
Tinman
Neeem, arra figyeltem :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Terawatt
Legalább a méregben táncoltál vele?

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Tinman
3.-ra lett csak meg a Mytha The Baneful Queen. Van egy olyan támadása, amivel full stamina mellett is felöklel, + benyaltam a távolsági mágikus sebzését is.

Hát evvan, 3.-ra ismertem csak ki :-/

Laza
A lordok elég lassúak, lehet õket egyesével szedni. Ez a harc, ahol nagyjából nem is kell használni a lockolást. Na meg szerencsére ott vannak a nagy kupacok, amik mögé el lehet bújni, és várni hogy a gyorsabb kis csontik jöjjenek, majd szaladni a következõ buckához.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Avenger
Azt én is úgy csináltam: Elõször a két nagy kardos, a varázsló elõl elbújni, aztán a kicsik, majd végül a varázsló, és utána a kerékbetörtek. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Myselor
én balról kezdtem a skeletonokat.leütöttem az elsõt aztán a csontikat.aztán tovább a varázsló maradt utoljára.mikor feljöttek a gurulos vackok kapták egybõl idejük nem volt megmozdulni 3 lent volt.aztán 1 maradt asszem.nem egy nehéz tényleg csak mindig kikell szedni a dögöket 😄
Én is pont most ütöttem le. Elõször nagyon alábecsültem, be is darált rendesen. De másodjára már gyerekjáték volt.

Viszont a Skeleton Lord-okkal szopok rendesen. Még próbálgatom hogy hogyan kéne leütni õket, az biztos hogy az nekem nem fekszik hogy kapásból leütöm mind a hármat, egyszerûen túl sok skeleton lesz a teremben. Ahogy néztem, a varázslót se nagyon szabad eleinte, mert az õ halála után jönnek létre azok a wheel skeletonok amik rohadtul idegesítõek. De mivel megint elment az idõ, így ma már nem tudok tovább játszani. Majd holnap folytatom.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
jó kis harc volt.nem volt túl nehéz de bejött 😊
Avenger
Most végeztem a looking glass knight-al, a kalapácsommal valamiért nem tudtam szembõl sebezni, aztán ráment az összes flaskám a kiismerésére, szóval csak másodjára lett meg. 😊

Laza
Elõször én is megijedtem tõle, fõleg az odavezetõ út genya ... aztán jó szokásomhoz híven a pajzsom mögé bújva nézegettem mit csinál vagy 3 percig, majd mikor láttam, hogy ez lótúrót nem tud, levágtam, mint a vasárnapi csirkét 😊
Azóta is a maszkjában rohangálok, jóféle 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
nem mindenkinek volt olyan könnyû elsõre :"D mondjuk most kiváncsi leszek második találkozásunkkor mit reagálok majd én is rá 😄 talán könyebben megy majd xd
benőmenő
Emberek ez a Lost Sinner most így mi volt? <#wilting>
Most rántom a májat ebédre és nagyságrendekkel durvább Dark Souls feeling 😄
Myselor
hehe köszi 😄 levágtam a trollokat én is bár nem mentem visszautána a merõkanalas jutalomért.de majd meglesem köszi xd
Tinman
<#taps><#hehe>

"Ki fog merõkanalas végigjátszást készíteni???"

Challenge accepted!

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Fõleg! Ha nem toljátok végig vele a játékot kislányok vagytok!!!

benőmenő
És 8 ütés után törik. <#nezze>
Tinman
Elsõ kardommal rögtön a játék elején levágtam õket, meg is kaptam kanalat.

Mondjuk gyanús is volt, hogy kicsit nehéz velük elbánni, de há' mondom Dárkszósz, ez ilyen :-D

Ki fog merõkanalas végigjátszást készíteni??? Végül sebez vagy 20-at, erre lehet alapozni ;-)

benőmenő
Things betwixten meg kell ölni a 3 nagy dürhõt (1 a ház elõtt a lábnyomokkal, meg kettõ a sexchange koporsónál), majd a fire keeper felvigyázó kötényes asszony odaadja, hogy hálánk jeléül merõkanál 😄
Én úgy mûvelem ezeket a támadásokat, hogy defaulton az erõs támadás a G betûn van, a gyenge meg a H-n. így amikor ezeket akarom alkalmazni akkor csak a W és a G vagy Hra tenyerelek egyszerre. Megszokható és akkor az egérrel se kell bûvészkedni 😄

Positive Mental Attitude

Myselor
oksa köszi 😊 jó ivást ^^
Errol majd meselek... csak most videken iszunk a haverokkal...
Latom, van meg mit tanulnom... :-)
Zozo, ezen meg gondolkodok... :-)
MerlinW
Én alapvetõen utálom a PvP-t és most még béna is vagyok benne, hiszen az elsõ sorci karakterem. A 800HP-m két ütés a nehézkardosoknak😊
A tetõn a törpéket úgy vágtam le, hogy közben ketten rohangáltak körülöttem. Az utolsó leheletemmel húztam meg a kart. Kicsit sem izzadtam le😊

Ó, ha itt lenne a warezos lvl200-as tankom😊 Még jó, hogy opcionális terület, így az SL1-es karakteremmel elkerülhetem a helyet😊

[merlinw.org]

Lunki88
Ja ott megy a gangbang rendesen. 😄 Szinte mindig ketten invadelnek be egyszerre, az a rossz benne.
MerlinW
Basszus órák óta görcsölök a Blue Cathedral-ban. 20x indultam a Gargolye-okhoz, és 1x sikerült bejutnom a b**i invade-erek miatt. Lehet átmegyek offline-ba...

[merlinw.org]

Myselor
nem hát próbálkoztam velük de nemsok sikerrel.jó ez így 😄
Myselor
értem hát köszi akkor maradnak a szokásos harc modjaim xd
Amúgy te ezek nélkül vetted végig? Nekem elsõ dolgom egy játéknál, hogy kikísérletezem, hogy mit hogyan kell mielõtt rárontok az ellenségre 😄
A backstab úgy, hogy mögé állsz és kis ütés. Az ugrásból támadás elõre + nagy ütés, a pajzs félreütése elõre + kis ütés. Van még parry is, a megfelelõ idõben a pajzsoddal hárítasz, és mikor elesik az ellenség, akkor kis ütés. Jó dolog ezeket beépíteni a harcmodorodba, de sajnos az ugrásból támadás meg a parry jóval nehezebb, mint az elsõ részben volt. Remélem jön még patch a mouse delayre, a roll delayre meg az ugrásból támadás javítására, mert néha nem érzékeli, annyira pontosan kell lenyomni a kettõt...vagyis én inkább úgy vettem észre, hogy 1 tizedmásodperccel elõbb kel nyomni az elõre gombot.
Myselor
az sem rossz ötlet 😊 am én se tolom már szerintem full végig. a mágust én is meglesem majd érdekelni kezdett 😄 amúgy backstabelni meg ugrásból ütés az hogy mûködik?a második néha sikerül magától :"D és pont amikor nem kéne nem jövök rá. xd
Én nem megyek rendesen NG+ ba, inkább csak asceticcal erõsítem fel amit szeretnék 😊 Ha kifogyok az asceticbõl és megunom a karit, akkor kezdek majd egy újat 😄 Szerintem egy mágust fogok majd nemsokára.
Myselor
értem.hát én inkább csak úgy megyek ng+-ban és amit van kedvem leölök és haladok is kicsit,ma elsõ 4bosst levertem kicsit grindeltem is.az invaderek is jopofák 😊)
Jó kis csata ez, de sajnos a legkevésbé sincs esélye, a Gargoyleok meg mindig is nagyon kemények lesznek, oda járok rendszeresen, de most új kihívás kell 😊 Elkezdtem a SPOILER lehet sokaknak! - tükörlovaggal meg a végén lévõ dupla bossal kötekedni NG+ ban😊 Ezek is marha jók ám 😊
Myselor
értem xd hát egyikkel pedig még dumáltam is.na mindegy 😄
A banyák adják, ha visszalátogatsz hozzájuk 😄
Laza
PvP-ben az csalónak számít, h valakinek mindig fullon mutatja a HP-ját? De érdekes mód néha mégis iszik estust ... vagy csak vmi multi bug?

Myselor
a merõkanál honnan?xd
Myselor
hát én is így vertem el ma.de csak ng+ban 😄 1x se ért hozzám persze
Fpocok
Akkor a karaktered nagyon bátor lehet... mert állandóan mersz 😄