Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ozzyehh
köszi 😄 bekészíttettem vizet sört, csipszet, kajak függõséget okoz ez a játék 😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Laza
Hogy ne halj meg 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
kard és pajzs ,mindig figyeld meg az ellenfeleid,ne ess le.ne kapkodj lassan haladj megtanulod pár óra alatt a játékot😊)
Ozzyehh
Knight-al kezdtem egyenlõre még az elején vagyok :d

Terawatt
Attól függ, hogy milyen stílusban játszol.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Ozzyehh
Jól jönne egy két tanács, hogy mire figyeljek oda 😊!

Ozzyehh
Adtam még egy esélyt a Ds2-nek, mert elsõre nem jött át, de emberek ahogy egyre kezdtem mélyebbre menni atya ég... kurva nagy 😄

benőmenő
Az elsõ fele annyiban nyilvánul meg, hogy hollow formban kopaszodunk, a második fele pedig nettó hülyeség 😄
Tinman
"emberségünk is állandó csökkenésben van, ami nem csak kevesebb életerõt jelent, hanem azt is, hogy amennyiben eléri a nullát, a játék véget ér."

<#ticking><#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
Már az elsõ mondata f@szság 😄
benőmenő
Megvolt a gargoyle fight, illetve valahonnan (talán smooth & silky stoneból) guberáltam egy ilyen furanevû ágat, így gagyilovag felé levettem az átkot a pyro nénirõl. Egész jó helyszín van arra, fõleg a ködös erdõ. Viszont késõbb a curse-ös, baltás bullshitnél úgy döntöttem, hogy ez így nekem nem hiányzik (curse nélkül is 2 ütésbõl halál, még ha egyenként pullolom a szemeteket akkor is dög nehéz). Úgyhogy eltéve késõbbre, maradt a Gutter. Fáklya nélkül (tehát a sweetfx-rõl ismét le kellett mondanom).
Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de inkább blighttown 100x! <#falbav>
Tinman
SG fõoldali cikk Dark Souls 2.

Meglepõ és mulatságos :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Tegnap lenyomta 2 boss-t.

Az Executioner Chariot többször is megszívatott, de nem a boss, hanem a csontikat becsültem alá, aztán a szgk alá keveredtem :-D Ez a ló meg nem vak, hanem vakmerõ :-)

A patkányos Royal Rat boss harc nagyon száni volt. Mikor megláttam mirõl van szó, a szemöldököm a tarkómig szaladt. Nem is tudom... talán 3 ütés volt az a szerencsétlen, pedig már napok óta nem húztam semmit a kardomon.

Ettõl függetlenül mocsok jó a játék, továbbra is nagyon tetszik, remek helyszínek frankó és változatos ellenfelek és TENGERNYI boss harc. Hát naponta lenyomok 2-öt alsó hangon :-D

Myselor
hát az van,rendesen 😄
Laza
Biztos nem egyszerû ... de legalább van kihívás 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
A szobája elõtt lévõt is, illetve szembe a túloldalon egy kis folyosóban lévõt is ... ez mind az.

Nem tudom melyik karokra gondolsz, de az elõzõ boss után van kettõ, azok csak felemelgetnek 1-1 bödönt ott mellettük, a szélmalom kerekénél lévõ meg egy szobában emeli a padlót, ami alatt van cucc eldugva (a daráló melletti szobában). Több karról nem tudok.

De az tuti, hogy a fent írtakat (kis átjáró, boss elõtt és bossnál) a szélmalom ereszti le, mert ezt min 5 embernek el kellett mutogatni, és a felgyújtás után tûntek el ezektõl.

Myselor
lehetséges.te is úgy próbáltad elõször?vagy úgy ölted meg?😊 egyébként nézem a dark soulsos walktrough videódat jó nagyon 😄 köszi én is hogy nézhetem
Myselor
hát akkor majd ng+ban 😄
Myselor
hát nemtom elõször persze én is úgy töltam 😄 egy darabig bírtam is.lehet megölhetõ úgyis de nem könnyû fõleg mert gyógyítja is a méreg 😄
Laza
Én elsõ próbára úgy nyomtam, akkor még nem vettem észre a leeresztést ... gondoltam is magamban, h mekkora szopatás 😊
Szerintem le lehet, ha feltolod a méreg ellenállást ... nekem fel volt tolva, lehetett bírni, de persze nem árt ha van mérgezés gyógyító ... nálam 5db volt, el is ment mind ... de persze elsõ próba volt, úgyhogy halál ... nekem 😊

Megpróbáltam...elnyomtam egy asceticet...de a mérgezést nem kaptam vissza 😞 méreg nélkül meg könnyen legyõztem, szóval nincs mit tenni, majd következõ végigjátszásban tudom megpróbálni.
Tinman
Poisonbite gyûrû felszedhetõ elõtte, szóval szerintem igen.

Myselor
hát nemtom szerintem baszhatod így is xd de próba meg 😄 itt durván megy le a hp poisoned alatt .de hát próbáld meg majd mond mi lett 😄
Tinman
A boss szobában igen... na de akkor mire is jó a 2 kar? :-)

Elfogadom a kihívást! 😄 Biztos megoldható, de a méreg gyógyítja õt, ez 100%, szal igyekezni kell 😊 Be kell menni és alágyújtani szépen + tüzes vesszõkkel Avelynnel odapörkölni. Ez az elsõ stratégia amit ki tudok találni 😄 Ha nem jön be, ki kell találni valami mást + jól fel kell nyomni a méregvédelmet.
Myselor
le lehet nyomni amúgy méreggel teli szobában is?én nem hiszem van idõ annyit gyógyítani magad meg mindenre figyelni
Laza
És ez azért is 100%, mert nekem is csak attól ment le, meg 15x voltam legalább ott segíteni a bossnál (medált gyûjteni), és akinek nem volt leeresztve, mindnek a felgyújtást mutogattam el, és úgy ment le.

Laza
Amúgy nem is sav, hanem mérgezõ lötty ... a sav az a tárgyaidat marja szét, késõbb lesz olyan.

Laza
A savat nem a karok engedik le, hanem a szélmalom felgyújtása.

Köszi a tippeket. Sajnos továbbra is csak a "BlackScreenOfDeath" jelenik meg, úgyhogy szerintem megpróbálom majd egy frissen telepített Windows -ra felrakni a játékot. A jelenlegin már eléggé sok minden volt telepítve.
benőmenő
A drivert is kilõném a hibaforrások közül.
Eddig 13.12-vel ment, most raktam fel én is a 14.4-et és azzal sincs gond.
A játék _CommonRedist mappájában lévõ cuccokat próbáld manuálisan telepíteni rendszergazdaként. Hátha. Magát a játékot is rendszergazdaként próbáld indítani.
Biztos semmi külsõs géming program nem fut? Akár fraps, afterburner, xfire?
wedge31
Nem kell nézni, ha akarod ha nem frissiti magát.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Steam -be valahogy meg lehet nézni, hogy frissítve van-e már a játék?
Eredeti a játék, nem használok semmilyen külsõ programot. Catalyst 14.4 van fent ami a legfrissebb.
MerlinW
Akkor kevertem. Én a malomról beszéltem, az picit késõbb lesz.

[merlinw.org]

Tinman
Nem tudom...

Tovább kerestem és emlékeztem, hogy nem mertem Harvest Valley után szinte azonnal, de az Earthen Peak-hez tartozó savas részen továbbmenni (földszint, savas köcsögökkel van tele és 2 dag is van ott nagy kalapáccsal), mert egy csomó véres tócsát láttam ott. Messzirõl pedig láttam, hogy zsákutca, de a végén van egy fényes tárgy egy hullánál. És most onnan eltûnt a sav!!! Estus Flask Shard volt ott!!!

Szóval, akkor a 2 kar amit meg lehet húzni ott az 2 helyrõl engedi le a savat:

1. Mytha The Baneful Queen boss elõtti helyen a 2 õr elõtt.
2. Harvest Valley - Earhen Peak közelében levõ zsákutcánál.

Ergo amit most írtál az nem tudom mi lehet, de ezek szerint akkor még valami elkerülte a figyelmem, pedig már csomószor bejártam az egészet :-(((

benőmenő
Sok minden okozhatja.
Az ilyen külsõ programokat (radeon pro, enb, sweetfx, GeDoSaTo, stb.) kilõve sem hajlandó elindulni?
Driverbõl melyik van fent?
Eredeti a játék?
MerlinW
Ha nem eredeti, akkor telepítsd a patch-et.

[merlinw.org]

MerlinW
Ha továbbmész a kar után, van ott egy liftplatform. Fel is mehetsz vele ládáért, és alá is mászhatsz miután felemelkedett loot-ért.

[merlinw.org]

Sziasztok!

Sajnos nekem nem hajlandó elindulni a játék. Egy fekete képernyõ jelenik meg és így is marad amíg manuálisan be nem zárom a programot. Próbálkoztam már többféle hibamegoldással: gpu scaling bekapcsolás, ablakos módba indítani a játékot, lecsatlakoztatott monitorral elindítani, próbáltam újratelepíteni, mindhiába.
A konfigurációm a következõ:
AMD Radeon R9 270X VGA
Asus VW193DR monitor, 1440 x 900 felbontás VGA csatlakozással
Windows 7 oprendszer

Valakinek volt már esetleg hasonló problémája?
Please help!
Tinman
Azt azt hittem azért kell felgyújtani, hogy ne mozogjanak a gépek.

Na akkor gõzöm sincs, hogy a 2 kihúzós kapcsoló ami volt a falon, azok közül a másik mit csinál. Az egyik az leengedi a savat a boss bejárata elõtt, ahol a 2 õr is áll, ez 100%, ezt tapasztaltam. Hogy a másik mire jó azt nemtom :-/

Seth
Én pedig úgy csináltam meg. 4-5 próbálkozásból így is meglett egyedül. Meg szerencse az is, hogy a boss bejárat felett van egy titkos tábortûz, így baromi gyorsan lehet újrapróbálkozni

PSN ID.: Beegabor

Avenger
Ott konkrétan:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nem gyújtod fel a szélmalom kereket, akkor végig méregben állva, és konstans megmérgezve kell megküzdeni vele, utána már sima ügy.

Poison edényeket én nem lökdöstem ott. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Fpocok
Simán el lehet futni minden mellett.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
de az a baj tudom hogy kell.de valahogy mégis mindig belém ért a kard. akkor meg baszhatom.de nem is az volt a gond már nem volt kedvem utálom azt a helyet elfutni odáig meg vissza.amúgy mikor 2-3 csap mindig ott szívtam be akkor lehetek a háta mögött .nem érdekel ez a boss õszintén ahogy a darklurker se
Tinman
Ehhh... de rohadt messze van a tábortûz az Executioner Chariot-tól :-/

Elõre a bejáratnál jobbra mekkora trollkodás az a rohadt mézes madzag (2 felvehetõ cucc). Odaugrás ment, vissza is ugrottam de eltolt a fal, halál.

Utána megyek 23k lélekért, akkor meg visszaugráskor tolt el. Fáááááákkk -.-

Lunki88
Na most nem tudom mi történt, valószínûleg marha nagy mázlim volt de egyszer sem repült fel csak maga elé fújta a lángot. Én meg ott maradtam a feje alatt és az elsõ lábait ütöttem. Így sikerült végre el se hiszem. 😊
MerlinW
Pedig csak jobbra kell forogni vele (simulva) és csapkodni. Egyedül arra kell figyelni, hogy ne legyél pont a háta mögött, mert akkor hátraüt.

Ezt nézd meg.

[merlinw.org]

Myselor
pedig elég egyszerû és egyedül könyebb mint mással.az csak bezavar😊 én vendricket hagytam a faszba.nekem ez nem élvezet amikor tényleg egyszer megcsap és haltam.undorító a kripta és különösebb okom sincs megölni .elfér 😊
Lunki88
Persze hogy az ancientre. Hát nem tudom én akkor biztos rossz irányba futok mert mindig utolér a rohadt tûz.