8811
Dark Souls II
-
#4805 miért kurtad eld?:D -
#4804 ELKÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRTAM!!!! ÁÁÁÁ!!! -
#4803 Karakterlap szerint 627 a fegyóm damage. -
#4802 Úgy nézek ki, mint Smoke... egy baszott nagy halberdel és egy pajzzsal :D
-
#4801 Mivel nem rág a szádba mindent a játék akár még feature is lehet :D -
#4800 Köcsög exploiterek!
-
#4799 oh köszi :D ez nagyon vicces ez a szett xd -
#4798 Hagyma lovag szett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.youtube.com/watch?v=9n-iSJ_sPAo -
#4797 de geci már az első helyezett :D amúgy a duci páncélt honnan lehet megszerezni?:D -
#4796 Pfff, ez is valami?
Rányomja a spellt, utána egy hit, és full havel setben. Gyáva féreg :D
És még én éreztem eddig szarul magam a poise damage gyűrűvel meg az aljasan dobált fire bombokkal.
Egyébként titeket is halálra rémiszt, amikor tök váratlanul +-ozzák amit írtatok és a full csendbe meg sötétbe egyszer csak megjelenik egy felirat meg az a világos aura azzal a hülye hanggal? -
#4795 Pf, az első az brutál :D -
#4794 -
#4793 Valószínűleg nem véletlenül, túl imba lenne :) -
Zozo0122 #4792 Ez nagyon jó :) Az 1. helyezett nagyon durva :DDDD
-
Zozo0122 #4791 Nem lehet :( Nem engedi rátenni. -
#4790 Verd meg Avelyn-t poison stone-al:) -
Zozo0122 #4789 Kár, hogy poison bolt nincs a játékban...Avelynből kilőve instant mérgezés lenne akárminek :D -
#4788 Fent a sárkányos részen farmolta vki a lizardokat bonefire upgradeléssel?
Filózom, hogy fel kéne nyomni, elvileg csak sárkányokat kell ott ölni, akik tök egyszerűek mérgezett nyílvesszővel :)
Jó ez a mérgezés, a nagy óriás páncélosokba is megy 3-4 lövés, lemegy ettől 25% HP-jük, majd az összes többit megeszi a méreg, összeesnek ... harcolni sem kell velük :) -
vajo #4787
-
#4786 Ezt a Guardian Dragont vagy mifenét elsőre miszlikbe aprítottam ... nem volt túl tápos, pedig belépéskor megijedtem tőle :) -
Zozo0122 #4785 Azóta jelentkezett a kihívásfaktor :D Amikor a várban besétálunk a csapdába és ránkrontanak egy csomóan (a vasrácsnál ahol Pate is ül) ott majdnem elkaptak :) Jah meg a Pursuer egyszer lecsapott a tetőn, pedig rendesen megszorongattam :( Ezenkívül egyszer még a kezdőhelyszínen estem egyet és meghaltam. Tehát eddig 2 halál összvissz, pedig már a Giant bossnál vagyok. Próbálom nagyon lenn tartani a halálok számát. -
#4784 Már megint nem megy a szolgáltatás? -
#4783 Why not both? :D
Ez a skeleton lord megint ilyen vicc kategória volt, a chariot kicsit színesítette a repertoárt legalább.
Ez a Galvan meg elképesztő, hogy milyen helyeken vedel! xD -
#4782 Próbáld kormánnyal, vagy tüskés ágyon :-D -
#4781 igen gondoltam :D majd mutass képet ^^ -
Zozo0122 #4780 Ezért lett csaj, mert a legtöbb mágusruha jobban áll a nőkön... -
#4779 csak nem bírtad ki :D amúgy én is gondolkoztam egy mágus csajon,tök jó kis boszorkány ruhát lehet neki szerezni később :3 -
Zozo0122 #4778 Na kezdtem egy új karit, egy máguscsajt :) Eddig a kihívás egyenlő a 0-val, de élvezem :D -
#4777 adjál neki,undorító egy mocsok ^^ -
#4776 Kaja után rámegyek :-) -
#4775 jah,akkor most esel majd neki a dögnek?:) -
#4774 Túlóra vót', most értem haza nem olyan rég :-( -
#4773 Én mikor használtam azt a gyűrűt pvp-ben ami véd a backstab ellen, volt hogy felvett steamre az ellenfél mert biztos volt benne hogy csalok. :D -
#4772 Egyébként még én sem találkoztam cheaterrel.
Mondjuk az majdnem olyan rossz, amikor 6km-ről eltalál a tőrrel, vagy 5-6 betalált ütésem nem számolja a játék, esetleg roll közben backstabelnek szemből. -
#4771 hol tartasz tinman?:) lement a pók? -
#4770 Kár, hogy trippert nem kapnak :-( -
#4769 Kering egy olyan pletyka a neten hogy a csaláson kapott játékosokat egy külön szerverre pakolja a játék, és csak egymást boldogíthatják online. -
#4768 Csak nem az erdős részen a skeleton lords bossok előtt? -
#4767 Jah, csak a többi cheater ;-) -
#4766 Az ok, hogy igazi férfi vagy, hogy beleálltál az 5-ös lövésbe, de nem lett volna egyszerűbb elugrani előle? :-D