Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem ez meg nem Bligjtt.... maj kesobb jon..
Rony, a gyuru hasznalataval, a mergezes lassabban veszi le a HP det..
Folyamatos beszamolot kerunk.. mar ujra bizsereg a verem el kellene kezdenem az 5. vegigjatszast valami trukkos modon v . nyomok ujra egy kis DeS ...
A Skeleton Lord most elsõre meglett. Meglepõen könnyû volt. Egyetlen flaskát használtam el öszz-vissz. Viszont azt hiszem elértem Blighttown 2.0-t, azaz Earthen Peak-et. Viszont lehet tévedek, mivel Majula-ban is van egy nagy üreg, lehet hogy az Blighttown megfelelõje. Mindegy, a lényeg hogy eléggé szívatós helynek tûnik Earthen Peak meg Harvest Valley.

Azok a nagy gólemek eléggé lassúak és könnyen halnak, de ha bekapok egy magic attack-ot, akkor az életem 3/4-e lemegy, tehát vigyázni kell vele is. A hammer-es, pocakos takony ellenfél is levert már egy-párszor. A poison resist-es gyûrû meg most micsoda és minek lett berakva a játékba? Semmi változást/javulást nem vettem észre. Nagyjából ugyanolyan gyorsan kapom el a poison-t és ugyanolyan lassan telik is le.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tuti, h. lesz 1-2 amit nem fogsz kimaxolni.,. 1000 PvP gyozelem.., stb
MerlinW
Sentineleket öltem ma meg vele, most indulok majd vele Bastille-ba. Lassan de haladok, három karaktert ápolgatok😊

[merlinw.org]

Lunki88
Hát ezen a kis irományon jót derültem, de így elolvasva egyet tudok vele érteni. 😄 Benhart of Jugo the most badass character
MerlinW
Tegnap nálam 5-en jöttek, mikor lvl40-es sorcival rohangáltam velük😊 Másodszorra sikerült😊

[merlinw.org]

ez jo... :-)))))) remelem, meg mindig Lv1-es...
Laza
És azt kihagytam, hogy most valóban van értelme a pvp-nek, mert nagyon jó kis rewardokat ad ... mint pl a Bell Keepereknél minden gyõzelem után kapsz egy Titanite Chunkot ... Rank 1-en egy Titanite Slab-ot is, meg késõbb péncélszetet.
A patkányoknál mindegy gyõzelem után egy Pharos követ, 30 patkányfarok után megkaphatod a sunnyogó gyûrût, stb ...

Most kb mindegyik covenant ad valami jó kis dolgot, tervezem is, hogy mindegyiken végig megyek, mert most van értelme 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman, en az elso jateknal sajnos a jatek kb. 50 %nal tudtam meg, h. hol van a Bind gyuru, egyszeruen nem vettem eszre, addig azert eleg sokat elpattintottam, egyebkent igazad van...
Solid Snake
Dehogy, tuti még mindig csak lvl 1-es <#idiota>
Estere irok egy ket dolgot a Mad Warriorrol, most indulok vissza Debrecenbol, Torokbalintra... nyomjatok, nyomjatok, Merlin az Lv1el haldsz?
Egy ido utan, tulsagosan batorra es vakmerove valsz a jatekban.. sajnos..
Myselor
akkor lehet itt is az volt a gond most ,mindegy biztosra mentem 😄
Tinman
<#eljen><#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Örülj neki ha nem tudod 😄 (Call of Duty)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lunki88
Nekem már sima ng-n is jöttek 4en, mert túl lassú voltam. 😊
Myselor
amúgy a 3sentinelnél nemtom mit bénáztam össze tegnap de elõször meghaltam,ma meg elsõre lement az is.van azért némi nehezítés ng+ban bár annyira nem tûnik fel eddig
Myselor
gargoyle-ok ng+ban elsõre 😄 élvezetes volt 4en is jöttek xd akkor kicsit megijedtem 😄
Lunki88
Szegény cikkírót látom savazzátok rendesen. 😄 Így jár az aki tájékozatlanul értekezik valamirõl.
Tinman
Hát kb. errõl beszéltem. 75%-os gyûrû a játék 5-8%-nál megvan, aztán utána már nem sok haszna van az Effigy-nek. Tudjátok mi lenne a jó? Ha From patchelné olyanra, mint a Humanity-t, hogy gyógyítson is fel fullra! Nem szimpi, hogy elpattintom és ott állok 75% életerõvel, ha van gyûrûm, vagy 50%-al, ha nincs.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Az szép! Én már 1-2 szintre való lélekkel visszaspurizok fejleszteni/lvl uppolni. Elég fájó amikor pár óra "munkája" elvész.

Tinman
Bithu/ncore wrz szekció torrentje alatt.

Tinman
NPC summon? Na jó, majd ha a kislányom játszik vele õ kérhet segítséget :-D

Laza, mar bocsi, de mi az a CoD-ozas..?
Ez ku. va jo ... :-)) meg most is rohogok, szivesen beleolvasnek meg, esetleg atkuldod a topic elerhetoseget, koszi, udv. B.
Mindenre, de foleg arra, hogy eld tul, ... :-) nyugi menni fog, az ev jatekaval jatszol,. hajra... majd ha elakadsz, segitunk...
Te jo eg, ertem mar, Tinman, ebben a cikkben pont a lenyeg egy fasz.sag, Te jo eg, ki irta ezt?? Õ még nem jatszott ezzel a jatekkal, szomoru...
Fpocok
PRAISE THE SUN

Parasite Eve 2, best game EVER!

igen...
Fpocok
Simán használj el egy human effiny-t.

Tarti, mindent ami neked fontos maxolj ki, esetlegesen farmolj v vegyelj nyersanyagot, minden bosst gyozz le meg az opc is, meg rengeteg dolgod van, ne kapkodd el!!!
Ozzyehh
hogy tudom v issza nyerni az emberi alakomat? elég sokszor meghaltam most az elején xD

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

na ezt sem tudtam, koszi.. meg meg mi mindent nem tudunk, a posonos bossnal max poison ellenallas mellett vert+gyuru viszonylag konnyen abszolvalhato a csaj, egyebkent en a Chariot lovaknal magasabb szinten mar nem hasznaltam a kapu zarast, hanem egy gyors lighting spearral operaltam, nagyon erdekes a lovak halala, direkt nem irom le, probaljatok ki, nagyon meg fogtok lepodni.. :-)
Fpocok
NG+ ban is tudod estust fejleszteni.

tarti19
Nos akkor mit ne csináljak, hogy ng+-t kezdjek?
1 estus shardot valahol meg kell találnom illetve 1 égetni valót is mert most csak +4-es😛
Továbbá még van 2 opcionális bossom😛

Tinman , en egyszer 193k lelket veszitettem el, a szivem szakadt meg.. de tul lehet elni... :-)
egyebkent, nekem is van 187 db. humanitim, hiszen miutan elertem a 99db beraktam az Item boxba a bonfirenel, es gyujtottem tovabb, szivesen adok barkinek ha kell, ill. irjatok meg kinek mire van szuksege, ha tudok segitek... bocsi, de csak PS3on..
igen, mint ahogy irtam, en , igy csinaltam meg, de a Tinman, meg irt, egy extra leereszest, amirol en nem tudok, egyebkent a lotyi raadasul meg meg is fog lelassit... valamint nem tudsz ugrani, gurulni, elvetodni... siralmas, jo olvasgatni, igy visszamenoleg a hetvege uzijeit..
Tinman, ezt nem ertem, ugy gondolom ez nalam kimaradt, de mindegy..
Myselor
ja igen meg npc summolás😊
Tinman Te is, tudod, hogy csak human formaban tudsz summon segitseget invedelni, hidd el, sokan elnek vele..
Myselor
hát csak arra ha nagyon sokat meghal valaki,és már csak félig van a max hpja amit visszakap eltol egyet és max lesz megint.másra nem 😊 elsõ körben ha sokat meghalsz bosson arra jó.😊
Sajnos en nem tudtam a legelejen errol a trukkrol, igy kb 8 jara sikerult lenyomnom szloloban a mergezos lassitos boss fightban, jelentos nehezites foleg egy harcos eseteben aki nem tud gurulni ez a boss fight, de abszolut kivitelezheto...
Tinman
Tényleg, a human effigy amúgy mire jó? Azon kívül, hogy azt a szaros 25% HP-t visszakapom, meg ha elégetem, akkor nem invadelnek.

Annyi van belõle, mint a szemét, nélküle is remekül lehet haladni.

Myselor
hehe.bezony ez ilyen 😄 tényleg még az a lényeg ne halj meg ha lehet,human effigy-t ne pocsékold.nézz körbe mindenhol 😄
Laza
Most mit vársz azoktól, akik simán letöltik, mert 'megjelent egy új játék és ki kell próbálni', aztán minden féle szívbaj nélkül törlik ... aztán mennek vissza CoD-ozni 😊

Laza
Nekem is baromira bejön ez a rész ... voltak akik riogattak, hogy a végére csalódni fogok benne, de ez egyáltalán nem így van ... és lehet 1-2 boss nem túl acélos, ettõl függetlenül ugyanúgy megvan az a pár szívatós, az elsõ részben is csak pár nehezebb volt. Ráadásul a terepen is tudnak szívatni, illetve a pályadesign sem olyan egyszerû, mint amilyennek elsõre tûnik ... mondjuk nekem azért a minden össze van kötve mindennel DS1 típus jobban bejött, de ez is jóféle, DeS szerû.

A pvp is most jobban bejön, sokkal jobban átgondolt ... a bell keeperek, akik meg akarják akadályozni hogy végigmenj a pályaszakaszon, vagy a patkány király és 'tower deffense' szerû elemei, mikor a te világodba idézik a játékosokat, ahol 10 perce van, hogy végigmenjen a pályán, amiken mindenféle csapdákat tudsz bekapcsolni ... baromi jó 😊 arról nem beszélve, hogy a Steam rendszerével jóval stabilabb.

Szóval jó kis játék ez 😊

Tinman
Olvasgatok más DaS 2 topikokat, ez a legjobb hsz:

"na, a dagadt ogrét könnyebb megölni mint a három szipirtyó cselédjét...
remekbeszabott AI kb fél órát nyomtam, aztán shiftdel 😄"

Phászmek, hihetetlen, hogy az ilyen agyhalottak pl. szavazati jogot is kapnak, meg jogsit, meg ellátást a kórházban :-(

Nyilván nem kell, hogy mindenkinek tetszen a játék, de néhányan annyira fogalmatlanok, mintha anyámat ültetnem le PDTI motort megszerelni, majd már a motorháztetõ felnyitásakor közölné, hogy ez a motor a legalja, nem ér semmit.