8811
Dark Souls II
  • Zozo0122 #4845
    Ruin Sentinels lecsapva :) Marha jót küzdöttem velük, tetszik ez a mágus kari :D Bár csak 3. próbálkozásra lettek meg :(
  • Lunki88
    Ez rendben van, annyira nem néztem utána a dolgoknak de kinézet alapján nem mondanám meg a Faraam set-ről hogy könnyű páncél csak ha megnézem a statját. :D
  • Lunki88
    Nálam az első rész olyan magasra tette a lécet hogy a "folytatás" valahogy nem tudta túlszárnyalni. Kicsit ötlettelennek éreztem sok helyszínt (Shaded woods, Earthern peek), meg ha már a páncél setekről beszélgetünk szerintem azon a téren is kicsit visszalépés ez a rész. (Itt most nem a Faraam setre gondolok. :D) Mintha ott ötletesebb és szebb design jellemezte volna őket. Meg a pályatervezésbe is bele tudnék kötni. Pl. Earthern Peek-ből egy lifttel mentünk fel Iron Keep-be ami egy lávába süllyedt kastély ugyebár. Egy kicsit sem gáz, na hát... :D A másik ilyen agymenés a No man's wharf helyszín volt. Miért? Hát mert Heide-ből jutottunk le oda, ami ha megfigyeltétek egy tengerbe süllyedt ősrégi város volt.

Ettől függetlenül megérte az árát a játék, és még sokszor elő fogom venni, de bennem még mindig erősen él az első rész varázsa.
  • MerlinW
    BK szett jófajta tank páncél volt. A Faraam szett pedig egy jófajta kétkezes szett, ahol ugye a pajzs hiánya miatt előny a könnyűsége. Ebben a súlykategóriában nagyon jó. Tehát ne a nehézpáncélokkal hasonlítsd össze, mert nem az.
  • Zozo0122 #4841
    Egyébként szerintetek sikerült túlszárnyalniuk az első részt? Elég sokan végigvittük már, szóval gondolom kialakult mindenkiben egy kép. Szerintem nagyon király lett ez a rész is, de az első részt nem múlta felül. Ha az első rész 10 pontos, akkor ez 9.5 :)
  • Lunki88
    Az első részben ugye a black knight setet reklámozták a borítón, na az nagyságrendekkel jobb volt ennél szerintem. :)
  • Myselor
    hát igen,nekem nagyon bejön:) a lovaggal azt hordom ^^ jobbat nemtaláltam és nagyon tetszik külsőre is:)
  • Myselor
    nem olyan rossz az :) +10en jó szerintem
  • MerlinW
    Azért a harmatgyengétől messze van:) A chest-nek A-s STR bónusza van, és +10-en 250 felett van minden fizikai védelme. Emellett pehelykönnyű. Egyébként a kétkezes kaszt páncélja.
  • Lunki88
    Nekem az a set elég nagy csalódás volt. Végig azt vártam hogy mikor találom már meg végre, aztán meg kiderült hogy harmatgyenge statokkal rendelkezik, no de legalább jól néz ki...
  • Myselor
    legjobb titanite slab hely :D
  • Tinman #4834
    Pont ott vagyok :-D

No panic, mert a kis szarosok mindig visszajönnek bonfire után, szóval az ő lelkükkel tuti nyitható az ajtó.

Amúgy HÁROM Titanite Slab-et dobtak gyerekek!!! El sem hiszem!

Meg nem találtam meg a tábortüzet, basszus már 3 kardom törött lett, meg 1 pajzsom... persze időben cseréltem őket, de már lassan kezdtem fakarddal csapatni :-D
  • Myselor
    jaja úgy kell :) nagyon jó kis szett nekem az a kedvencem +10es ^^
  • Laza
    Ehh megoldottam ... a hátsó gólemek mellett kell ütni a kis katonákat, akkor az szívja fel a lelkeket és az nyitja a hátsó ajtókat.
  • Myselor
    bonfire ascetic :D nemtom.hogy maradt zárva?nincs már lovag?
  • Laza
    A Faraam setet nem tudom már összeszedni, ha a bal hátsó ajtó zárva van? Most éppen nyitva van már mind, de azt nem toom kinyitni :(
  • berci73
    nagyon komoly munka... ez igen...
  • Fpocok
    ITT AZ ÖSSZES RUCI!
  • berci73
    jó ez a videó..... :-)

http://www.theguardian.com/technology/video/2014/feb/25/peter-serafinowicz-dark-souls-ii-game-video
  • Myselor
    old dragonslayer 2x megölt utána simán megvolt azért ezek az odaugros támadásai szarok tudnak lenni pajzs nélkül na :D
    lost bastille-ba értem én is :D
  • Myselor
    hehe,nyugi nekem is így volt legelőször :D
  • Laza
    Ha egyszer átérek NG+ba és nem coop-al és pvp-vel cseszem el az időt, nekiugrok ott ... mikor anno elkezdtem és ledobta a madár úgy megijedtem, hogy leugrottam onnan egy szinttel lejjebb ... ma már belátom, jól tettem :D
  • Myselor
    nem baj majd legközelebb,mért én ng+ban másikkal leestem a tetöröl pedig meglett volna xd
  • Myselor
    hát igen tuti hogy ezért könyebb :D
  • Laza
    Azt a kart én is meghúztam ... elég érdekesen van ez a dolog 'elrejtve' :)
  • Zozo0122 #4820
    Jaja ott könnyű a harc vele, de engem elkapott a rohadék...:D Gurultam egyre hátrébb és egyszer csak ott volt a fal...ledarált :D Kb. negyed élete lehetett még.
  • Laza
    Egy cseppet tágasabb az a hely :)
  • Myselor
    már a tetőn lenyomtam 2x talált el :D nagyon szépen elgurultam előle gyorsan megvolt és eskü itt könyebb vele a harc mint ott a rendes helyén :D
  • Zozo0122 #4817
    Már a tetőn lecsaptad a Pursuert vagy elmenekültél?:D
  • Myselor
    hát nem bírtam ki :D nagyon tetszik,én nekem ott van még az old dragonslayer aztán megyek én is no mans wharfba,én eddig 1x haltam leestem xd aztán lost bastilee-ban folytatom.viszont nekem kell egy olyan pajzs amivel tudok rendesen védekezni úgy érzem :D
  • Myselor
    nem vagy béna,tényleg elég genyó tud lenni,legutobb engem is felbosszantottak rendesen ng+ban:)
  • Rony94
    Nagyon béna lehetek, de nekem a Double Dragonrider harc rendesen fejfájást okoz. Igen, "okoz", azaz még nem győztem le őket. Pedig sokféleképpen próbáltam már.
  • Zozo0122 #4813
    Jah meg most nagyon betáraztam varázsaltokból Carhillionnál, úgyhogy a Ruin Sentineleknek esélyük nem lesz :D Remélem...
  • Zozo0122 #4812
    Te sem bírtad ki akkor :D Én is ugyanígy sorcerer csajjal nyomulok most...hát marhajó:D Most értem Last Bastille-be No Man's Wharf felől...eddig összesen 3x haltam meg :D 1x a legelején leestem, egyszer a tetőn a Pursuer ölt meg , meg egyszer a Dragonrider...1 minimális csíkja volt már csak de valahogy elért :D Marha jó eddig a mágus, de elég könnyű is. Bár hozzátenném, hogy van kiegészítésnek egy nagyon gyenge pajzsom + Fire Longsword is, a gyenge mobokra nem lövök mágiát mert pazarlás most még amikor nincs sok növény :D
  • Myselor
    amúgy mágusként nemtudok hozzászokni hogy pajzsal nem tudom blockolni az ütéseket xd szokni kell :D
  • Myselor
    jah hogy azt úgy is megadja,aha aha :)
  • MerlinW
    Senkit sem kell megölnöd, csak a tárgyakat megmutatnod neki. A tárgyakat pedig mindegyik NPC odaadja neked, bizonyos feltételek mellett.
  • Myselor
    közben indítottam egy sorcerer csajt nagyon bejön,pursuert a tetőn nagyon megszívattam :D
  • Myselor
    jah :D de mondjuk ha megölöd emeraldot akkor hogy fejlődsz tovább?:D
  • Fpocok
    Rosszul csináltam és nem tudom megcsinálni már az assassination küldit :S