199
-
Papichulo #79 "A hülyeség nálam nem megy el érdemi válasznak..."
Ezutan nem is ertem hogyan szamolsz el magadnak, magaddal :) -
levente68 #78 De, ellentétben veletek, akik nem annyira követitek néha a dolgokat...
A hülyeség nálam nem megy el érdemi válasznak... sajnálom. -
Papichulo #77 "Mikor válaszoltál érdemben?"
Ezek szerint el sem szoktad olvasni a hozzaszolasaimat... :) -
levente68 #76 Érdemben?
Mikor válaszoltál érdemben?
Dehogy várom el.... -
Papichulo #75 Ugye nem gond ha erre erdemben nem valaszolok? Csak gratulalni akartam, hogy ismet demonstraltad a toled elvarhato szinvonalat :) -
levente68 #74 Ok, háromszázezer, rosszul írtam, ajjaj...
De legalább egyszer te is bele tudsz kötni joggal valamibe, koma ;o)
Ok, nem háromszázezer, csak potom kettőszáz-hetvenezer. Vagy legalább kettőtíz...
Jujj, kettőszáz-tízezer...
Ja, nem, csak 207...
Nem drága, á, dehogy, ennyi kell a Facebook-hoz....
-
levente68 #73 Maradj tagadásban akkor.
Nekem mindegy, hogy hülye vagy, hazug, vagy ezek kombinációja... -
Papichulo #72 "háromszáz ezerért"
Eloszor is 'haromszazezer' es 'feature', ha mar nagyon elkezdtel itt naciskodni... ;)
Masodsorban nagyon atverhettek teged, ha ennyiert ajanlottak...
Harmadsorban meg akinek mindossze ennyi elvarasa van egy smartphone-tol, hogy talan, jo esetben lehessen szamitogep nelkul, SD-kartyara backupolni a teljes rendszert, annak tenyleg felesleges iPhone... -
M2 #71 "Ott van a baj, hogy mindketten kitűnően tudtátok, mire akarok kilyukadni..."
Szerintem még most sem tudjuk, de persze Ketteske igaza van, csak vegye már be azt az esti pirulát! :-) -
levente68 #70 Az a vicc, hogy állandóan az derül ki, hogy minek annyi fícsör, meg mókolás?
Ok, nem kell, de azt egy alap Android-os is tudja, nem háromszáz ezerért, nem? -
levente68 #69 Ott van a baj, hogy mindketten kitűnően tudtátok, mire akarok kilyukadni, de sunyítással, maszatolással oldjátok meg, ahelyett, hogy egyszer őszinték lennétek.
Szálljatok magatokba és látni fogjátok, mennyire igaz ez.
Minden kritika esetén. De ti inkább a másikat próbáljátok lejáratni. Teljesen világos volt, amit kértem és direkt tereltétek a szót, aztán meg jön a nagy duma megint....
A legnagyobb védői alapján megítélhetem?
Nagyképű, ostoba, tanulatlan és tapasztalatlan szájhősök ugatnak a fennhatóságáról. Már ennyi is elég amúgy...
De ezen felül talán hamarabb forgattam szifont a kezemben, mint ti és már akkor kialakult egy kép, ami azóta sokat javult, de még így is gyengécske. Főleg, hogy az Android is sokat fejlődött, amivel megtartotta az előnyét vele szemben, ha nem is minden fronton. De számos dologban jobb ma is.
Maradjunk annyiban, hogy amíg nem értetek az Android-hoz, ami számtalanszor kiderült már, addig kisebb arccal ugassatok már rá... -
M2 #68 Valakinek itt megint nagyon elgurult a gyógyszere... :-) -
Papichulo #67 "Nem felel meg, amit linkeltél, az egy kép, f.szfej."
Erdekes, pedig a te keresednek mindenben megfelelt. Ajanlom, hogy probald meg akkor az igenyeidet megfeleloen szavakba onteni, mert ahogy latom egyelore csak a profanitasok mennek.
Valahol vicces, hogy megprobaltal egy teljesen fuggetlen es irrelevans dolgot kigunyolni es te egtel be nagyon csunyan.
"Amint mutatsz egy olyan linket, aminek a segítségével böngészhetek az eredmények közt, bocsánatot is kérek."
Ha elmondtad, hogy mire van szukseged, akkor tudtam volna neked segiteni. Ezek a kormonfont megoldasok, nem valok neked. Egyebkent itt tudsz iTunes nelkul alkalmazasokat nezegetni: https://itunes.apple.com/gb/genre/ios/id36.
Itt ugyan keresni nem tudsz, de figyelembeveve, hogy iOS-en csak az AppStore-on keresztul tudsz vasarolni es telepiteni, ez igazan nagy hatranyt nem jelent. Ha ennek ellenere te ennek a funkcionak a meglete alapjan iteled meg egy OS es okoszisztemajanak a minoseget, akkor szamodra mindenkeppen az Android a nyero ;)
"se egy kurva ékezetet nem képes használni "
Ez igen... most aztan ratapintottal a gyengemre. Jol megmondtad! De azert azt tudod, hogy aki egy vitaban csak ilyen szalmaszalakba tud kapaszkodni, az mit jelent? Elarulom, semmi jot az intelligenciadra nezve! -
M2 #66 Igen, ez is nagyon jó dolog az Androidban. Volt időszakom, amikor imádtam volna pakolgatni, ma már inkább az iOS kényelmét igénylem.
"Nemtom, hogy ez iOs-nél mennyire szükséges alapvető fícsör, mennyire stabil amúgy a rendszer, hogy szükség legyen rá."
Nem is az a fő célja, inkább lopás vagy elvesztés esetén jön jól. Na meg új készülék vásárlásakor. -
levente68 #65 Ez mindig változik, annak függvényében, mit is akarnak éppen hazudni... -
levente68 #64 Édasanyáddal beszélj így, tahó!
Nem felel meg, amit linkeltél, az egy kép, f.szfej.
Retardált itt te vagy a paraszt kollégáddal, egy szánalmas link nem megy? Nem hát, mert a világverő AppStore még arra sem alkalmas.
Amint mutatsz egy olyan linket, aminek a segítségével böngészhetek az eredmények közt, bocsánatot is kérek.
Addig meg csak ostoba, nagyképű pöcs maradsz, aki csak ugat, de nem ért hozzá és se egy linket nem tud adni, se egy kurva ékezetet nem képes használni avval a nagyszerű iOS-szel...
Szánalmas brigád... -
#63 Nekem az Android akkor is jobban bejön, szeretem halálra tweakelni azt amit használok, tehát a rootolás így is úgy is meglett volna.
A custom ROM-okból/kernelekből kihagynak egy csomó un bloatwaret, meg én is tudom tiltani a rendszer összetevőket. Ha elbaxom a rendszert úgy is recovery-zem az elmentett állapotot, nem fogok a log fájlokban túrkálni, szal a logolás alapból kilőve. Csak ettől iszonyatosan gyorsult a teló.
Persze aki nem ért ahhoz amit használ, vagy nem akar érteni, vagy foglalkozni vele, az vegyen iPhonet. De az is megoldás, ha nem baxtassa az androidos telóját.
Én nem látok olyan összefüggést, különbséget pl backup tekintetében, amit írsz. Nincs olyan ismerősöm, aki csak szolídan használja az androidos telóját és bármi miatt is recoveryzni kellett volna!
Nemtom, hogy ez iOs-nél mennyire szükséges alapvető fícsör, mennyire stabil amúgy a rendszer, hogy szükség legyen rá. -
Papichulo #62 Appstore link? Te elmebeteg vagy? Vagy csak siman szalonidiota?
"adj egy linket, amin látszik, hány találattal jön vissza a keresés 'fart' szóra az AppStrore-ban."
Ezt kerted. Az en linkem mindenben megfelel ennek. Most mar tenyleg neked kene valamit felmutatni, mert eddig nagyon retardalt volt amit muveltel. -
levente68 #61 Egyre inkább úgy érzem, hogy kitűnően tudod... -
levente68 #60 Ez egy AppStore link? Nem. -
Papichulo #59 https://www.dropbox.com/s/919cwa3wl5nlz3q/2012-12-05%2015.34.22.png
-
Papichulo #58
Most mar nagyon szeretnem tudni, hogy mit akartal ezzel az egesz bohockodassal bizonyitani! -
M2 #57 "Mondok egy számodra furcsát: amit Te akarsz belinkelni, azt Neked kell belinkelni." -
M2 #56 Hajrá! :-)
De nézhetjük a backup részt is:
- egyik rendszeren ahogy megvettem a telefont, kapok vele egy profi backup rendszert, akár már az üzletből úgy tudok kilépni, hogy az előző telefonomról minden rajta van és innentől észrevétlenül teszi a dolgát a háttérben,
- másik rendszeren előbb rootolnom kell, aztán letöltenem (kifizetnem) egy erre alkalmas programot...
Valahogy számomra az első megoldás vonzóbb. -
levente68 #55 .... és nem adtok linket?
Ne magyarázkodj, adj egy linket, amin látszik, hány találattal jön vissza a keresés 'fart' szóra az AppStrore-ban. Ennyire nehéz? -
M2 #54 Mondok egy számodra furcsát: amit Te akarsz belinkelni, azt Neked kell belinkelni.
Érted? -
Papichulo #53 "Ha adnál egy linket, vagy a kollégád, azonnal kiderülne..."
Azt mar akkor a te dolgod lesz bizonyitani... en megfeleloen alatamasztottam a mondandomat. Most rajtad a sor, hogyha cafolni akarod. Bar nem tudom, hogy egyetlen szamadaton, amivel en kontributaltam, mi a fenet akarsz vitatkozni.
"én mondtam annyit, hogy nem vágod, mit tud, mit nem és mire, hogyan való..."
En elmondtam, hogy en mire hasznaltam. Az intelligens huzas az lett volna a reszedrol, ha kijavitod a mondatomat, vagy meginkabb kiegeszited azt, hogy szerinted mi olyat tudhat, amit egy iOS felhasznalo hasznositani tudna. -
levente68 #52 Ha adnál egy linket, vagy a kollégád, azonnal kiderülne...
De valamiért nehéz... Talán csak nem gondot okoz? ;o)
Senki nem mondta, hogy világmegváltó program, csakis én mondtam annyit, hogy nem vágod, mit tud, mit nem és mire, hogyan való... -
Papichulo #51 "Értem, csak te nagyarcúskodhatsz..."
Ertem. Itt van ez a vilagmegvalto program, amirol csak nagyarcuskodva tudsz beszelni, de meg ugy sem irtal egy sort sem, de meg arra sem csaptal le, hogy jol beolvassal nekem, hogy hol hibaztam. Kemeny vagy...
"Adj egy linket, ahol láthatom, mennyi fingóprogi van AppStore-ban!"
Nem tudok ilyen linket adni, mivel nem a weben kerestem, hanem - ahogy mar parszor elmondtam - az iTuneson keresztul. Hanyszor kell ezt meg leirnom? Mit nem tudsz ezen felfogni? Nem hiszed el nekem ezt a szamot? Vagy miert nem eleg amit odairtam? -
levente68 #50 Értem, csak te nagyarcúskodhatsz...
Nagy kérés? Adj egy linket, ahol láthatom, mennyi fingóprogi van AppStore-ban! -
Papichulo #49 "Továbbra is azt kell mondjam, kurvára nem vagy képben TiBi-vel."
Mi lenne, ha leereszkednél arra a szintre, hogy nagyarccal butaság beszélése helyett elmondanad, hogy miben tevedtem?
"A fingóprogikról, amik elérhetőek AppStore-ban még mindig várok linket"
Milyen linket varsz? Mondtam, hogy irdd be az iTunes keresobe azt, hogy 'fart' es ott lesz az osszes talalat. Nekem nem hiszed el a szamot, amit odairtam? Vagy mit erolteted ezt a dolgot? -
levente68 #48 Továbbra is azt kell mondjam, kurvára nem vagy képben TiBi-vel.
Mi lenne, ha leereszkednél arra a szintre, hogy nagyarccal butaság beszélése helyett kérdeznél?
A fingóprogikról, amik elérhetőek AppStore-ban még mindig várok linket, eredetileg valóban nem tőled, de kisegítheted a másik okoskát bátran!
Továbbra se véletlenül kérem... -
Papichulo #47 "Az Android tehát ebben IS megelőzi az iOS-t."
Ez ketseges volt egy pillanatig is? :)
Az android mindenben megelozi az iOS-t! Remelem most mar jobban erzed magad. Vedd ugy, hogy ezt hozta neked a Mikulas tolem :) -
#46 Jesssz!!!!
Az Android tehát ebben IS megelőzi az iOS-t.
Ez van fiúk!
;D -
Papichulo #45 Barmennyire is hihetetlen szamodra, tudom, hogy mit csinal a Titanium Backup, mivel mar en is hasznaltam. Es igenis firmware cserenel/rootolasnal is szukseges, hogy ha valami elromlik a muvelet alatt, akkor vissza tudd allitani a rendszert.
Ezt az iOS alapbol tudja es folyamatos inkrementalis backupot vegez, akar iCloud-ba, akar lokalisan, beallitastol fuggoen. Biztos, hogy ennel tobbet tud a Titanium Backup, de en most hirtelen nem tudnek olyan fukciot mondani, amire nekem szuksegem lenne.
Ennyit az okoskodasrol...
Ezzel a fingoprogram mizeriaval nem tudom mit akarsz tolem, mivel eddig nem irtam semmit ezzel kapcsolatban, de ha mar az okoskodasnal es a tajekozodasnal tartunk, 1 percbe tellett kideritenem (a relevans store keresomezojebe a 'fart' szot beirva), hogy iPhone-ra osszesen 897db ilyen talalat volt, mig a Google store csak annyit mondott, hogy "At least 1000 results"... -
levente68 #44 Itt van a baj, látod, megint beszéltek olyanról, amiről kicsit finoman szólva hézagos a tudásotok:
TiBi-vel nem lehet firmware-t cserélni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Így nem is értem, miért mondod rá, hogy profi...
Viszont egy rakat olyasmit lehet, amit mással nem.
Tessék tájékozódni, utána okoskodni!
Várom a linket (nem véletlenül) az AppStore-ban fellelhető fingóprogikról, nem pedig a maszatolást. Vagy tényleg nem várható más? -
Papichulo #43 "Sokan itt meg is állnak és többet be se néznek az AppStore-ba."
Nekem van olyan baratom, aki kapott a szolgaltatotol ingyen iPhonet es egy eves hasznalat utan meg iTunes accountja sem volt, azzal sem volt tisztaban, hogy lehet alkalmazast telepiteni... mondjuk ez szerintem mar extrem, de ilyen is van. -
Papichulo #42 "Attól még vérprofi a TiBi, másrészt azon is vitáznék, mennyire lenne értelmetlen, ha egyszer korrekt lennél... offline is működik, nem csak a felhővel..."
Senki sem mondta, hogy nem verprofi, mivel az.
Az ertelmerol itt valaki kb. azt mondta, hogy a szaguldo vonaton - ahol nincs net - is tud firmwaret cserelni vele. Erre tenyleg jo...
Azt meg nem tudom mi mondatja veled, hogy az iPhone nem tud offline backupolni. Radugom a gepre es ugyanugy siman megy, vagy akar wifin keresztul. -
#41 Jah ezenk kívül nekem a helyet lényegében a podcastok, zenék foglalják. -
#40 Hát nekem is a viber az első amit felrakok :P (Mármint a Cydia után)
Nomeg a skype.... :P
Egyébként nekem most szolidan van tele a telefonom ilyesmik vannak csak rajta:
Tévé műsor, mindenféle kamera app, Dreamboxhoz (a műholdvevőm) mindenféle util, Google drive, iTalk a diktafon helyett, Rádió app, Wordpress (blog miatt) Igo természetesen a navigációhoz, banki szoftver, iFile (szintén elsők között teszem fel, így bárhol bármikor bármit tudok lemásolni, rámásolni, stb), pár darab hasznos util a telefonhoz (winterboard, Respring, stb), meg 5-6 játék amiből 1-2 multi. Hát nekem most összvissz ennyi van a telcsimen. Persze a játékok cserélődnek, meg a szoftverekből is ha eszembe jut valami, hogy kéne akkor rákeresek, de úgy mondanám, hogy ez a standard.