199
  • M2 #119
    "alapelve a ködösítés és zavarkeltés"

Ez pont Te vagy. Ott van, most már tudsz listát használni, megmutattam hogyan kell keresni. Ott a vágyott Fart program listád, lépjünk végre egyel tovább és tudjuk meg végre mi a büdös francra is kellett ilyen dedós módjára sunyin hátulról kinyökögnöd.
  • M2 #118
    Mert egy ilyen buta emberrel mint Te csak az emberek 99.99999999999 százaléka foglalkozik. Mi is csak röhögni járunk ide. :-)
  • M2 #117
    Én még most sem értem: hiba az, aminek van negatív hozadéka.

Az AppStore-t nem turkáljuk netről, de ez nem hiba, mint ahogy az sem nevezhető hátránynak, hogy netes fórumon garázdálkodó idiótáknak így nem lehet belső listákat linkelni.
    Főleg, hogy a netről meg kereshető a publikus App oldalak miatt, tehát bizonyos majmoknak csak el kellene viselniük, hogy Google listát látnak - de úgy látszik ez sem sikerült nekik.
  • levente68
    Mire kérsz bizonyítékot?
    Hogy marhaságot írtál a Titanium-ról? Hogy sunyítottál, mint egy darab szar, aztán csak bevallottad, hogy tudtad, mi a pálya?
    Hogy a kollégád is tök hülye az Android-hoz és trollkodni képes csak?

Itt van a bizonyíték mindenre, olvass vissza!
  • Papichulo
    Vadak, vadak, vadak... bizonyitekok?

Amugy vicces mindezt a te szadbol hallani :)
  • levente68
    "De te most komolyan azt hiszed, hogy az ellened ervelok ("mi") IRL egyeztetunk, hogy hogyan forgassuk ki a szavaidat? Komolyan ilyen elmeleteket gyartasz magadnak?"

Nem hiszem én azt, hiszen látható, hogy egymásnak még ellent is mondtok néha, persze azon gyorsan tovalendültök. Nem egyeztettek és nem is vagytok képesek korrekt vitára, csak csapkodtok, hazudtok és ferdítgetitek a dolgokat. Hozzászokhattam volna, de nem megy... Annyira vagytok csak képesek, hogy mindenáron ellentmondjatok, most éppen nekem, de általában bárkinek, aki a hamis vádaskodásotokra reagál, vagy merészel hibát látni a kedvencetekben.
  • levente68
    Nem annyira és látod, megint visszakozol, holott már beismerted, hogy tudtad, mire megy ki a játék.

Kétségbeesett ember vergődése? Vicces, mikor éppen megint ti, igen, falkában, TI vagytok azok, akik kétségbeesve kapkodtok minden témához, csak hogy ne kelljen beismerni a nyilvánvalót.

Unalmas ám, hogy újra, meg újra el kell(ene) magyarázni...
  • Papichulo
    "amíg erősen összefogtok itt ellenem"

De te most komolyan azt hiszed, hogy az ellened ervelok ("mi") IRL egyeztetunk, hogy hogyan forgassuk ki a szavaidat? Komolyan ilyen elmeleteket gyartasz magadnak?

Hidd el, hogy egyedul is kepes vagyok az "erveleseidet" a porig rombolni ;)

"pont azért, hogy kirekesszük azt, aki elvtelenül vitázik."

Itt Vol Jin kepzelte magat a helyi sheriffnek, de meg ebben az onjelolt szerepeben is nagyon besult.
    Ha ugy erzed, hogy valaki vet a forum szabalyai ellen, akkor szolj egy mod-nak es az intezkedik.
    Ha meg csak a te vilagnezeteddel, ertekrendeddel vagy lelkecskeddel nem osszeegyeztetheto valaki megnyilvanulasa, akkor azt egyszeruen hagyd figyelmenkivul. Ne valaszolj ra! Ne is olvasd el! Ez is az onszabalyozas egyik igen gyakori es bevett esete.

"De mint magad is bevallottad, tudtad, miről van szó és mégis hagytad újra elfajulni a dolgokat."

En mar a #67-ben leirtam azt, amire te vegig vartal. Ezekutan mar tenyleg nem tudtam, hogy vegulis mi a celod. Mire vagytal meg? De komolyan!
  • Papichulo
    "Fejtsd már ki, miért hülyeség"

Azert mert neked...
    nem volt eleg, hogy ab ovo, neked kellett volna megnezni, ha ezzel akartal volna valamit bizonyitani...
    nem volt eleg a szavam, holott eddig meg itt nem hazudtam...
    nem volt eleg, hogy ra tudtal volna keresni te is az iTunes-ban...
    nem volt eleg, hogy csinaltam neked egy screenshot-ot...
    ...neked mindenkeppen egy browserben megjelenitett - live - kereses eredmenye kellett.

En ezt extrem sziutacionak - egy ketsegbeesett ember vergodesenek - latom, mely igy kimeriti szamomra a hulyeseg definiciojat.

Szoval ezert ;)
  • levente68
    Ahha, értem. Sőt, meg is értem.
    Csakhogy addig, amíg erősen összefogtok itt ellenem és a letámadás alapelve a ködösítés és zavarkeltés, addig ezen kár csodálkoznod, hiába van igazad benne valóban némiképp.

Szerintem amúgy érdemel a téma szót, pont azért, hogy kirekesszük azt, aki elvtelenül vitázik.
    De mint magad is bevallottad, tudtad, miről van szó és mégis hagytad újra elfajulni a dolgokat.
  • narumon
    Szerintem (nem papichulo nevében beszélek) azért mert a célközönség eléri enélkül, sőt egész pontosan csak enélkül tudja elérni. Tehát a webes elérés nem iOS tulajoknak készülne. A külsősök nyalánkságára meg elég jó az oldal most is (toplisták, chartok, ajánlott programok, zenék stb) Ettől persze gondolom 5 perc programozás lenne beletenni a keresést csak szerintem pont a külsősök szerver terhelését akarják minimalizálni, de ez csak szigorúan SZERINTEM vélemény.
  • Papichulo
    "A többiben is lehetne értenünk egymást, de ehhez a stílusnak változnia kell."

Nem erdemel ez a tema igazan sok szot, de azert arra felhivnam a figyelmedet, hogy a profanitas (name calling) altalaban nalad kezdodik. Azonkivul oszinten az a velemenyem, hogy nem tudsz logikusan ervelni es akar hiszed, akar nem az allitasokat tenyleg az allito felnek kell bizonyitania. Arrol mar nem is beszelve, hogy teljesen fuggetlen emberek "egy kalap ala vetele" egyetlen - altalad ismert - tulajdonsaguk szerint, iszonyatosan serto. Mint mondtam en is a te eszreveteleidre reagalok es nem 'Arrakistor'-kent kezellek, csak azert mert te is androidot hasznalsz. Holott te ezt csinalod.

De tenyleg csak a #93-ra tudok hivatkozni, melyre erdemben ismet nem tudtal valaszolni...
  • levente68
    Fejtsd már ki, miért hülyeség, kedves egy személyben mindent eldöntő uraság!?
  • Papichulo
    Ez szerintem sem tekintheto hibanak, ez egy koncepcionalis dontes eredmenye. Logikus, hogy a Google, mint a vezeto webes ceg, sokkal nagyobb hangsulyt fektet a webes jelenletre, foleg meg az ottani keresesre - ha mar o a Google ugye.

Az Apple meg ugyis csak az iTuneson keresztul engedi meg a telepitest es vasarlast ezert neki az egvilagos semmi erdeke, hogy a Google szintu Play store-t megprobalja duplikalni. Arra a mostani is eleg, hogy linkelni lehessen adott programokat, tobbre meg egesz eddig nem ereztem volna, hogy szukseg lenne... most is csak egy hulyeseg miatt.
  • narumon
    Akkor te előrébb jártál mert én tényleg nem értettem :o
    Viszont nem is értem a kérdést, mivel nincs netes appstore így hogy akar a neten appstore-ban keresni? Tudtommal is annyi van, hogy az appstorenak van egy butafelülete a neten (Én is csak gondoltam, hogy az appstore adatbázisából szedhet valamit).
  • levente68
    El bizony, a többi miatt.

Köszönöm az őszinteséget, eléggé nagyra becsülöm, még ha ennyire nem is jött magától... ;o)

A többiben is lehetne értenünk egymást, de ehhez a stílusnak változnia kell.
    Nem, nem csak az enyémnek, főleg, hogy kulturáltan kezdtem itt is, aztán felbosszantottatok.
  • Papichulo
    Na jo, bevallom, hogy mar az elejen is sejtettem es aztan kesobb bebizonyosodott, hogy tenyleg arra gondolt, hogy a webre renderelt Appstoreban nem lehet keresni, de olyan vicces volt, hogy a rossz megfogalmazasabol adodoan, ezt a kis sikert is el tudtam venni tole egy kepre mutato linkkel.

Amugy tenyleg nem ertem miert porgott ezen a dolgon annyit, mivel kesobb - de facto - le is irtam, hogy nem tud ilyet. Ez viszont nem volt eleg neki, mivel lenduletben volt, mint egy lendkerekes auto... innen eszkalalodtak a dolgok.
  • levente68
    Ne viccelj már...
  • narumon
    Hol van leírva segíts már, nem bírjuk a gondolat menetedet követni. Senki nem érti amit írsz NEM ÉRTED?
  • levente68
    Neked elég sok minden nem érthető.

Egyszerű és aljas trükk a hülyét játszani, aztán meg csodálkoztok, hogy a provokációra jön is, amit provokáltok...
  • levente68
    Ha figyeltél, régen leírtam, mert untam a köntörfalazást...
    Sőt, azóta többször.
    Többször, mint kellene, mert piti hiány, csak annyiból vicces, hogy azt meg milyen egyszerű linkelni, hogy a Play-n mennyi van...
    Pont erre irányult a dolog, ami csapdaszerű és direkt kerülte mindenki, mindenféle módon terelve a szót és játszva a hülyét...
  • M2 #98
    "Ami hiba, az hiba, hiába kevertek."

De mi az a hiba, írd már le értelmesen!

"Érthető volt, amit írtam, mégis kenegetitek a dolgot."

Nem, pont hogy nem érthető amit írsz, szét vagy esve!
  • narumon
    Node akkor végre kertelés nélkül leírod, hogy arra gondolsz, hogy szerinted az a hiba, hogy iOS alá tartozó szoftvert neten csak keresőmotorral tudsz keresni? (Jó lenne már érteni, hogy itt milyen hibára gondolsz!)
  • levente68
    Nehéz dolog három troll-al harcolni, főleg, ha pont arra megy ki a játék, hogy összezavarjátok a dolgokat.

Ami hiba, az hiba, hiába kevertek.

Köszönöm annak, amelyik néha tud normális is lenni, hogy néha meg is tisztel vele egyébként.
    De ez vajmi kevés akkor, ha továbbra is a hülyét játssza a kényes résznél.
    Érthető volt, amit írtam, mégis kenegetitek a dolgot.

Arra hívtam fel a figyelmet, hogy messze kimerítitek a troll fogalmát avval, hogy ha találtok ( illetve sokszor csak azt hiszitek, hogy találtok ) hibát Android-ban, azon ugrándoztok és nem zavar meg ebben semmi titeket.
    Sem az, hogy nem is hiba, sem az, hogy kérlek, értsétek meg, butaságot beszéltek, sem az, hogy azt kérem, akkor ródd fel hibának ezen az oldalon, ha nem létezik, vagy ne adj Isten, nem még inkább létezik azon az oldalon.

Ekkor azzal jöttök, hogy nekem kell bizonyítani? Ennyi fér ki belőletek?

Az az én hibám, hogy újra, meg újra megpróbállak emberszámba venni titeket és tisztázni a dolgokat, de ez egy szélmalomharc és én vagyok az ostoba valóban, mert erőltetem...

Inkább azt kéne csinálnom, amit ti, de erre én alkalmatlan vagyok.

Vagy azon kellene mulatnom, hogy időnként velem vitatkozva egymásnak mondtok ellent, mint itt is lejjebb...

Témánál maradva: #16
  • M2 #95
    - Dedó tracer ON -

"A PhoneMyPc-nek meg hiába van iOS-en akár százezer megfelelője, akkor is vérprofi marad."
    - ERROR 629 "Hijában van tíz pöttyös labdátok, az enyém akkor is pöttyösebb, bibibi!"

"Ráadásul nincs megfelelője, csak hasonló és félek, hogy nem akad olyan, amelyik tud annyit, mint az."
    - ERROR 411 "Az én apukám akkorisserősebb mint a tijedé, be!"

- CONTINUE? - YES /NO
  • M2 #94
    Én csak annyit látok, hogy a dedósból most lett hisztis-dedós.

Nyugodjál most már le, mert igazából senki nem bántotta az imádott Androidodat!
  • Papichulo
    "Eleinte csak a csapda volt, amibe direkt nem akartatok besétálni"

Bezzeg te... mint marha a vagohidra ;)

" egy roppant apró hiba, hogy web-en nem lehet keresni a Store-ban, de a minimális korrektség sem volt meg bennetek, hogy ezt elismerjétek"

"itt tudsz iTunes nelkul alkalmazasokat nezegetni: https://itunes.apple.com/gb/genre/ios/id36.
    Itt ugyan keresni nem tudsz" #67

Khm...

"Ugyanez volt az Android-os hibajelzésekkel, ami totál nyilvános, na azt tudtátok linkelni, ugyanilyet Apple-től már nem"

Miert varod el, hogy mas vegezze el a te feladatodat helyetted? Te akarsz valamit bizonyitani, neked kell ehhez forrasokat talalni!

"A PhoneMyPc-nek meg hiába van iOS-en akár százezer megfelelője, akkor is vérprofi marad."

"Senki sem mondta, hogy nem verprofi, mivel az. " #42

"Ráadásul nincs megfelelője, csak hasonló és félek, hogy nem akad olyan, amelyik tud annyit, mint az."

Most mar kivancsiva tettel. En ezt hasznalom (iSSH) es en ezzel tenyleg mindent meg tudok csinalni, ha szuksegem van ra. Mivel tud tobbet ennel a PhoneMyPC? Mi az amit hianyolni kenyszerulok?

Amugy megint sikerult a comment eleg nagy reszet szemelyskedessel megtoltened... pedig "újra mondom: nem ez volt a téma, dedós!"

ps: "Utáltok is érte kellőképpen" - En egyaltalan nem utallak teged, inkabb szorakoztatonak talallak... word! ;)
  • narumon
    "Igen, ez egy roppant apró hiba, hogy web-en nem lehet keresni a Store-ban, de a minimális korrektség sem volt meg bennetek, hogy ezt elismerjétek, inkább szemétkedtek, mert az jobban megy."

Nem értem egyszer sem ezt kérdezted. Valóban ha neten akarsz keresni arra, hogy mi van itunes-ban (appstore nincs a neten!!!) akkor azt google-ben kell megtenned. Ezt akkor felróhatod egy hibának, hogy csak googleben (vagy más netes keresőben lehet keresni.). Kicsit mondjuk értelmetlen a dolog mert ugye letöltéshez, vásárláshoz itunes kell (számítógépen vagy telefonon) ezt meg eddig is tudtad. Nem igazán értem még mindig, hogy ebből mit akarsz kihozni.

"Összegzésképpen: sokadszor bizonyítottátok, hogy ugatjátok csak a dolgokat,"

Levente ne haragudj, de te megint "csapdát állítasz" meg provokálsz és amikor senki nem sétál bele (hint: azt sem tudtuk értelmezni, hogy mi a kérésed) akkor meg kiakadsz mint a kakukkos óra! Biztos jól van ez így?

"Android-ban egyáltalán nem vagytok otthon, de mégis tele pofával szidjátok."

Hmzz szerintem most sem volt ilyen; megemlítették, hogy annak a bizonyos alkalmazásnak iOS esetében nem sok létjogosultsága lenne (ezért gyak. nem is nagyon van ilyen app), te ezt szidásnak értelmezed, de azt nem veszed észre, hogy közben az iOS-t pocskondiázod.

"Tudom, most narumon mondja majd, hogy ő aztán nem is állította, hogy otthon lenne benne, M2 ismét ócska poénkodással próbálja elütni a dolgot, Pinakulo meg tudományoskodik majd megint."

Valóban. Mondjuk ha legelső alkalommal azt írod, hogy szeretnél kérni egy google találatot appstore programokról akkor azt adjuk, mert ne haragudj de ha hárman írjuk, hogy nem értjük mit szeretnél akkor miért nem lehet elhinni, és miért kell trollkodással vádaskodni?

"Arról ugattam, hogy egy jó programozónak nem gond, hogy komolyabb követelményeknek kell megfelelni, emiatt igenis vannak vérprofi alkalmazások Android-on."

Ki mondta, hogy gond. No ezt nem hogy én, DE SOHA SENKI NEM ÁLLÍTOTTA, HOGY GOND! Sőt azt sem állította soha senki, hogy nincsenek vérprofi alkalmazások androidon. Miért ne lennének??? Komolyan miért van az minden forumnál, hogy egy idő után olyanokat állítasz ami nem történt meg? Komolyan miért?

"Meg is említettem kettőt, azóta azon trollkodtok, hogy azok feleslegesek, meg mire valók, miközben NEM EZ VOLT A TÉMA."

Tévedsz. M2 vagy papichulo rögtön elismerte, hogy PROFI alkalmazás, csak annyit jegyzett meg, hogy iOS-en nincs ilyen alkalmazás mert nincs értelme. Ha lenne értelme akkor ne félj már írtak volna. Azt meg senki nem írta, hogy androidra felesleges lenne!

"Ráadásul csak beégtetek, mert nem is ismeritek azokat a progikat, épphogy tudtok valamit róluk, de beismerni azt már nem vagytok hajlandóak..."

Én beismerem, hozzá sem szóltam.

"Amit Titanium Backup tud, azt RÉSZBEN tudja iOS és ismétlem, nem ez volt a téma, dedós!"

Oké de még egyszer; többen is kérdezték én is megkérdezem mi az ami miatt szerinted kellene ez a program iOS-re? Mit tud ami nagyon kellene? Erre nem válaszoltál. Ha leírnád akkor tudnánk róla. Ez olyan mintha én felhoznék egy iOS szoftvert amit nyilván nem ismersz és elkezdenék vagdalózni, hogy ez mennyire király, de nem tudnád miről beszélünk mivel ugye nem ismered. A TÉNYEK EDDIG: van néhány backup segítő alkalmazás főleg Cydiában, de egyébként nem nagyon vannak ilyenek mert az iOS ide vonatkozó GYÁRI része nagyon jól meg van írva, nem nagyon tudnak olyat írni hozzá amire szükség van és nem tudja alapból! Ugye azon a szinten már túljutottál, hogy azért nem írnak iOS-re ilyen (vagy bármilyen szoftvert amire szükség van) mert CSAK! Hidd el ha kell akkor írnak rá. (Csak nehogy úgy járjanak mint a flash böngészővel, amire a fél android közösség veri a mellét (mármint hogy flash így meg úgy), erre valaki megírta iOS-re és minimális letöltést sem tud felmutatni - egyszerűen nem kell senkinek!)

Elhiszem. Van sok százezer android app miért ne lennének vérprofik közöttük? Oda sem csak hülyék programoznak!

Tök jó akkor örülni kell neki! Nem is tudok ellentmondani, mert még csak nem is kerestem hasonló témájú programot iOS-re. Van fent a telcsimen és ipadon is egy logmein (Pc-n is ezt használom) évente egyszer kétszer jól jön, hogy belépjek a PC-mre. Amit ez tud annak nekem a tizede bőven elég, ezért nem is kerestem más programot. (A logmein-t meg gondolom ismered)

"Úgy szeretnék egy korrekt Apple rajongóval csacsogni, akinek nem dől össze a világa, ha kényes a téma és elismeri, ha valahol lyukas a zokni.
    Olyanért csak megbecsülésre számíthat a korrekt ember, ettől ti oly messze vagytok."

Ehhez mondjuk az kell, hogy leírd, hogy SZERINTED hol lyukas a zokni és ne azt várd, hogy te az mondod, hogy LÁB és én majd kitalálom, hogy lyukas zoknira gondolsz. Azért ez is hozzátartozik a korrektséghez!

"Ezt továbbra is tartom, mert ti csak szánalmas és ostoba trollok vagytok, sajnálatos, hogy ilyen szennyek reprezentálják itt az Apple táborát..."

No ezt fordítva is mondhatnánk - szerinted amit ti csináltok az miben különbözik? Őszintén!
  • levente68
    Te tényleg retard vagy, továbbra sem érted?

Vagy ennyire szánalmas és aljas troll vagy?

Nem ez a kérés, te dedós.

Persze, ha elolvastad volna és értelmezni is tudnád, amit írtam, akkor nem égnél megint....

Hoztad az elvártat, kiscsillag...
  • M2 #90
    Ha nem tudsz keresni az interneten, akkor azt mondjad és segítünk! :-)

Voilá! Fart Appok csak neked! :-)
  • levente68
    Hát, aki nem értette a ddolgokat, az vagy retard, rólatok ezt se nehéz elhinni, vagy egy tetű troll, na ezt meg tudjuk már rólatok...

Eleinte csak a csapda volt, amibe direkt nem akartatok besétálni, aztán meg játsszátok a hülyét. Ha Android hibát kívántok előhozni, amiről a szaros életetek szól, azonnal képesek vagytok, de ha már Apple bibi van, akkor csak a trollkodás megy. Igen, ez egy roppant apró hiba, hogy web-en nem lehet keresni a Store-ban, de a minimális korrektség sem volt meg bennetek, hogy ezt elismerjétek, inkább szemétkedtek, mert az jobban megy. Ugyanez volt az Android-os hibajelzésekkel, ami totál nyilvános, na azt tudtátok linkelni, ugyanilyet Apple-től már nem, mi, gyökerek? Ráadásul, ott hemzsegtek az ostoba user-ek jelentései, ami messze nem hibákat jelentettek, de ezt meg nem is értettétek, mert nem akartátok.

Összegzésképpen: sokadszor bizonyítottátok, hogy ugatjátok csak a dolgokat, Android-ban egyáltalán nem vagytok otthon, de mégis tele pofával szidjátok.
    Tudom, most narumon mondja majd, hogy ő aztán nem is állította, hogy otthon lenne benne, M2 ismét ócska poénkodással próbálja elütni a dolgot, Pinakulo meg tudományoskodik majd megint.

Folyamatosan TI trollkodtok és kenitek a dolgokat szét.
    Arról ugattam, hogy egy jó programozónak nem gond, hogy komolyabb követelményeknek kell megfelelni, emiatt igenis vannak vérprofi alkalmazások Android-on. Meg is említettem kettőt, azóta azon trollkodtok, hogy azok feleslegesek, meg mire valók, miközben NEM EZ VOLT A TÉMA.
    Ráadásul csak beégtetek, mert nem is ismeritek azokat a progikat, épphogy tudtok valamit róluk, de beismerni azt már nem vagytok hajlandóak...
    Amit Titanium Backup tud, azt RÉSZBEN tudja iOS és ismétlem, nem ez volt a téma, dedós! A PhoneMyPc-nek meg hiába van iOS-en akár százezer megfelelője, akkor is vérprofi marad. Ráadásul nincs megfelelője, csak hasonló és félek, hogy nem akad olyan, amelyik tud annyit, mint az. No meg, ha nem is érted, "mi a tökömért akarja bárki telefonról vezérelni a pécéjét???", akkor aztán megint nem itt kellene ugatnod... Elég sokszor használom én is, de biztos, hogy nem vagyok vele egyedül. Ha nem érted, mire jó, akkor aztán tényleg meg tudod ítélni... Nem kizárólag geek-ek szórakozása, hidd el nekem itt és most inkább, mert megérteni nem fogod, az látszik...

De újra mondom: nem ez volt a téma, dedós!

Hozom az elvártat, annyiban, hogy rátok szólok, mikor maszatoltok, hazudtok, alaptalanul és tudatlanul okoskodtok, így igaz. Utáltok is érte kellőképpen, de ez így van rendjén.

Idézem magam:
    "Úgy szeretnék egy korrekt Apple rajongóval csacsogni, akinek nem dől össze a világa, ha kényes a téma és elismeri, ha valahol lyukas a zokni.
    Olyanért csak megbecsülésre számíthat a korrekt ember, ettől ti oly messze vagytok."

Ezt továbbra is tartom, mert ti csak szánalmas és ostoba trollok vagytok, sajnálatos, hogy ilyen szennyek reprezentálják itt az Apple táborát...
  • M2 #88
    "Na, én lepihenek"

Hát látod azt jól teszed! :-)

"holnap kikérdezlek a mai témákból: TiBi, PhoneMyPc, stb..."

Felesleges, túltárgyaltuk: egyiket iOS alapból tudja, másik meg egy minimál geek réteg szórakozása, semmi több (mi a tökömért akarja bárki telefonról vezérelni a pécéjét???). Mellesleg van iOS-en több tucat megfelelője.

"Addig ne okoskodjatok, csak, ha engedem!"

Háppersze Ketteske! Gyógyszer! :-)

"Ja, meg az iOS és miliője hibáira is kitérünk újra"

Jajj, akkor megint leírjátok, hogy sok rá a fingós app és mi megint be kell linkeljük az Androidos listát? Nemár! :-)

"mert kíváncsi leszek, tudjátok-e kezelni a gondot, hogy léteznek, kicsi trollok!"

Megint széjjel trollkodtál egy topikot és nem láttunk tőled se tárgyi tudást, se linket, se észérvet, se logikai képességet - semmit. Tudtál viszont személyeskedni, dedós módjára 'titkolózni', sokat 'tévedni' és fröcsögni.

Igazából hoztad a tőled elvártat... :-)
  • narumon
    Én roppant mód várom mit akarsz írni mert csatlakozom a többiekhez az még nem derült ki, hogy miről van szó. Miért nem jó neked egy itunes kép?
  • narumon
    "Ott van a baj, hogy mindketten kitűnően tudtátok, mire akarok kilyukadni, de sunyítással, maszatolással oldjátok meg, ahelyett, hogy egyszer őszinték lennétek."

Nem akarok beleszólni igazán (isten ments, hogy megint nekem ess), de már büdös kíváncsi vagyok miről van szó. Megmondom őszintén amíg nem linkeltek egy képet úgy voltam vele, hogy csinálok neked róla egy képet. Node itt egy google link hátha megfelel:

https://www.google.hu/#hl=hu&safe=off&tbo=d&sclient=psy-ab&q=fart+itunes&oq=fart+itunes&gs_l=hp.3..0i30j0i5i30l3.1989.3777.0.3870.11.11.0.0.0.0.100.711.10j1.11.0...0.0...1c.1.LQOpSpqEs8M&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=3d887928c4bc4611&bpcl=39468505&biw=1097&bih=541
  • levente68
    Na, én lepihenek, tanuljatok, holnap kikérdezlek a mai témákból: TiBi, PhoneMyPc, stb...

Addig ne okoskodjatok, csak, ha engedem!

Ja, meg az iOS és miliője hibáira is kitérünk újra, mert kíváncsi leszek, tudjátok-e kezelni a gondot, hogy léteznek, kicsi trollok! ;o)

Dedó, mi? Magadat hogyan jellemeznéd, kicsirigó?
  • M2 #84
    Dedó - sajnos nincs jobb szó rád.
  • Papichulo
    "Te ezt félreértetted és megszólítva érzed magad..."

Akkor miert cimezted nekem? "Válasz 'Papichulo' üzenetére (#79)"
  • levente68
    Hát, pont arról beszéltem, hogy nem az itt trollkodó surmókra vagyok kíváncsi.
    Te ezt félreértetted és megszólítva érzed magad...
    Hiba...

• Papichulo
    Otletem sincs, hogy itt mirol beszelsz, mit akartal bizonyitani vagy mire varsz valaszt... ez a post ugy ahogy van nonszesz.
  • levente68
    Látod, továbbra sincs érdemi válasz.
    Persze, a sunyításon kapott trollok mindig ezt csinálják.
    Magadat járatod le megint.
    Természetesen jogod van elszórakoztatni magadat és kollégáidat, csak aztán kár csodálkozni, hogy szarba vesznek, mert sok értelmeset megint nem tudtatok mondani, de a csapdába ismét belesétáltatok és az ostobaságotok sokadszor bizonyítást nyert.

Úgy szeretnék egy korrekt Apple rajongóval csacsogni, akinek nem dől össze a világa, ha kényes a téma és elismeri, ha valahol lyukas a zokni.
    Olyanért csak megbecsülésre számíthat a korrekt ember, ettől ti oly messze vagytok.