Az iPhone 5 sem állítja meg az Androidot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõt, azóta többször.
Többször, mint kellene, mert piti hiány, csak annyiból vicces, hogy azt meg milyen egyszerû linkelni, hogy a Play-n mennyi van...
Pont erre irányult a dolog, ami csapdaszerû és direkt kerülte mindenki, mindenféle módon terelve a szót és játszva a hülyét...
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
De mi az a hiba, írd már le értelmesen!
"Érthetõ volt, amit írtam, mégis kenegetitek a dolgot."
Nem, pont hogy nem érthetõ amit írsz, szét vagy esve!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ami hiba, az hiba, hiába kevertek.
Köszönöm annak, amelyik néha tud normális is lenni, hogy néha meg is tisztel vele egyébként.
De ez vajmi kevés akkor, ha továbbra is a hülyét játssza a kényes résznél.
Érthetõ volt, amit írtam, mégis kenegetitek a dolgot.
Arra hívtam fel a figyelmet, hogy messze kimerítitek a troll fogalmát avval, hogy ha találtok ( illetve sokszor csak azt hiszitek, hogy találtok ) hibát Android-ban, azon ugrándoztok és nem zavar meg ebben semmi titeket.
Sem az, hogy nem is hiba, sem az, hogy kérlek, értsétek meg, butaságot beszéltek, sem az, hogy azt kérem, akkor ródd fel hibának ezen az oldalon, ha nem létezik, vagy ne adj Isten, nem még inkább létezik azon az oldalon.
Ekkor azzal jöttök, hogy nekem kell bizonyítani? Ennyi fér ki belõletek?
Az az én hibám, hogy újra, meg újra megpróbállak emberszámba venni titeket és tisztázni a dolgokat, de ez egy szélmalomharc és én vagyok az ostoba valóban, mert erõltetem...
Inkább azt kéne csinálnom, amit ti, de erre én alkalmatlan vagyok.
Vagy azon kellene mulatnom, hogy idõnként velem vitatkozva egymásnak mondtok ellent, mint itt is lejjebb...
Témánál maradva: #16
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
"A PhoneMyPc-nek meg hiába van iOS-en akár százezer megfelelõje, akkor is vérprofi marad."
- ERROR 629 "Hijában van tíz pöttyös labdátok, az enyém akkor is pöttyösebb, bibibi!"
"Ráadásul nincs megfelelõje, csak hasonló és félek, hogy nem akad olyan, amelyik tud annyit, mint az."
- ERROR 411 "Az én apukám akkorisserõsebb mint a tijedé, be!"
- CONTINUE? - YES /NO
Nyugodjál most már le, mert igazából senki nem bántotta az imádott Androidodat!
<#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya><#nezze>#nezze>
Bezzeg te... mint marha a vagohidra 😉
" egy roppant apró hiba, hogy web-en nem lehet keresni a Store-ban, de a minimális korrektség sem volt meg bennetek, hogy ezt elismerjétek"
"itt tudsz iTunes nelkul alkalmazasokat nezegetni: https://itunes.apple.com/gb/genre/ios/id36.
Itt ugyan keresni nem tudsz" #67
Khm...
"Ugyanez volt az Android-os hibajelzésekkel, ami totál nyilvános, na azt tudtátok linkelni, ugyanilyet Apple-tõl már nem"
Miert varod el, hogy mas vegezze el a te feladatodat helyetted? Te akarsz valamit bizonyitani, neked kell ehhez forrasokat talalni!
"A PhoneMyPc-nek meg hiába van iOS-en akár százezer megfelelõje, akkor is vérprofi marad."
"Senki sem mondta, hogy nem verprofi, mivel az. " #42
"Ráadásul nincs megfelelõje, csak hasonló és félek, hogy nem akad olyan, amelyik tud annyit, mint az."
Most mar kivancsiva tettel. En ezt hasznalom (iSSH) es en ezzel tenyleg mindent meg tudok csinalni, ha szuksegem van ra. Mivel tud tobbet ennel a PhoneMyPC? Mi az amit hianyolni kenyszerulok?
Amugy megint sikerult a comment eleg nagy reszet szemelyskedessel megtoltened... pedig "újra mondom: nem ez volt a téma, dedós!"
ps: "Utáltok is érte kellõképpen" - En egyaltalan nem utallak teged, inkabb szorakoztatonak talallak... word! 😉
Nem értem egyszer sem ezt kérdezted. Valóban ha neten akarsz keresni arra, hogy mi van itunes-ban (appstore nincs a neten!!!) akkor azt google-ben kell megtenned. Ezt akkor felróhatod egy hibának, hogy csak googleben (vagy más netes keresõben lehet keresni.). Kicsit mondjuk értelmetlen a dolog mert ugye letöltéshez, vásárláshoz itunes kell (számítógépen vagy telefonon) ezt meg eddig is tudtad. Nem igazán értem még mindig, hogy ebbõl mit akarsz kihozni.
"Összegzésképpen: sokadszor bizonyítottátok, hogy ugatjátok csak a dolgokat,"
Levente ne haragudj, de te megint "csapdát állítasz" meg provokálsz és amikor senki nem sétál bele (hint: azt sem tudtuk értelmezni, hogy mi a kérésed) akkor meg kiakadsz mint a kakukkos óra! Biztos jól van ez így?
"Android-ban egyáltalán nem vagytok otthon, de mégis tele pofával szidjátok."
Hmzz szerintem most sem volt ilyen; megemlítették, hogy annak a bizonyos alkalmazásnak iOS esetében nem sok létjogosultsága lenne (ezért gyak. nem is nagyon van ilyen app), te ezt szidásnak értelmezed, de azt nem veszed észre, hogy közben az iOS-t pocskondiázod.
"Tudom, most narumon mondja majd, hogy õ aztán nem is állította, hogy otthon lenne benne, M2 ismét ócska poénkodással próbálja elütni a dolgot, Pinakulo meg tudományoskodik majd megint."
Valóban. Mondjuk ha legelsõ alkalommal azt írod, hogy szeretnél kérni egy google találatot appstore programokról akkor azt adjuk, mert ne haragudj de ha hárman írjuk, hogy nem értjük mit szeretnél akkor miért nem lehet elhinni, és miért kell trollkodással vádaskodni?
"Arról ugattam, hogy egy jó programozónak nem gond, hogy komolyabb követelményeknek kell megfelelni, emiatt igenis vannak vérprofi alkalmazások Android-on."
Ki mondta, hogy gond. No ezt nem hogy én, DE SOHA SENKI NEM ÁLLÍTOTTA, HOGY GOND! Sõt azt sem állította soha senki, hogy nincsenek vérprofi alkalmazások androidon. Miért ne lennének??? Komolyan miért van az minden forumnál, hogy egy idõ után olyanokat állítasz ami nem történt meg? Komolyan miért?
"Meg is említettem kettõt, azóta azon trollkodtok, hogy azok feleslegesek, meg mire valók, miközben NEM EZ VOLT A TÉMA."
Tévedsz. M2 vagy papichulo rögtön elismerte, hogy PROFI alkalmazás, csak annyit jegyzett meg, hogy iOS-en nincs ilyen alkalmazás mert nincs értelme. Ha lenne értelme akkor ne félj már írtak volna. Azt meg senki nem írta, hogy androidra felesleges lenne!
"Ráadásul csak beégtetek, mert nem is ismeritek azokat a progikat, épphogy tudtok valamit róluk, de beismerni azt már nem vagytok hajlandóak..."
Én beismerem, hozzá sem szóltam.
"Amit Titanium Backup tud, azt RÉSZBEN tudja iOS és ismétlem, nem ez volt a téma, dedós!"
Oké de még egyszer; többen is kérdezték én is megkérdezem mi az ami miatt szerinted kellene ez a program iOS-re? Mit tud ami nagyon kellene? Erre nem válaszoltál. Ha leírnád akkor tudnánk róla. Ez olyan mintha én felhoznék egy iOS szoftvert amit nyilván nem ismersz és elkezdenék vagdalózni, hogy ez mennyire király, de nem tudnád mirõl beszélünk mivel ugye nem ismered. A TÉNYEK EDDIG: van néhány backup segítõ alkalmazás fõleg Cydiában, de egyébként nem nagyon vannak ilyenek mert az iOS ide vonatkozó GYÁRI része nagyon jól meg van írva, nem nagyon tudnak olyat írni hozzá amire szükség van és nem tudja alapból! Ugye azon a szinten már túljutottál, hogy azért nem írnak iOS-re ilyen (vagy bármilyen szoftvert amire szükség van) mert CSAK! Hidd el ha kell akkor írnak rá. (Csak nehogy úgy járjanak mint a flash böngészõvel, amire a fél android közösség veri a mellét (mármint hogy flash így meg úgy), erre valaki megírta iOS-re és minimális letöltést sem tud felmutatni - egyszerûen nem kell senkinek!)
Elhiszem. Van sok százezer android app miért ne lennének vérprofik közöttük? Oda sem csak hülyék programoznak!
Tök jó akkor örülni kell neki! Nem is tudok ellentmondani, mert még csak nem is kerestem hasonló témájú programot iOS-re. Van fent a telcsimen és ipadon is egy logmein (Pc-n is ezt használom) évente egyszer kétszer jól jön, hogy belépjek a PC-mre. Amit ez tud annak nekem a tizede bõven elég, ezért nem is kerestem más programot. (A logmein-t meg gondolom ismered)
"Úgy szeretnék egy korrekt Apple rajongóval csacsogni, akinek nem dõl össze a világa, ha kényes a téma és elismeri, ha valahol lyukas a zokni.
Olyanért csak megbecsülésre számíthat a korrekt ember, ettõl ti oly messze vagytok."
Ehhez mondjuk az kell, hogy leírd, hogy SZERINTED hol lyukas a zokni és ne azt várd, hogy te az mondod, hogy LÁB és én majd kitalálom, hogy lyukas zoknira gondolsz. Azért ez is hozzátartozik a korrektséghez!
"Ezt továbbra is tartom, mert ti csak szánalmas és ostoba trollok vagytok, sajnálatos, hogy ilyen szennyek reprezentálják itt az Apple táborát..."
No ezt fordítva is mondhatnánk - szerinted amit ti csináltok az miben különbözik? Õszintén!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Vagy ennyire szánalmas és aljas troll vagy?
Nem ez a kérés, te dedós.
Persze, ha elolvastad volna és értelmezni is tudnád, amit írtam, akkor nem égnél megint....
Hoztad az elvártat, kiscsillag... <#mf1>#mf1>
Voilá! Fart Appok csak neked! :-)
Eleinte csak a csapda volt, amibe direkt nem akartatok besétálni, aztán meg játsszátok a hülyét. Ha Android hibát kívántok elõhozni, amirõl a szaros életetek szól, azonnal képesek vagytok, de ha már Apple bibi van, akkor csak a trollkodás megy. Igen, ez egy roppant apró hiba, hogy web-en nem lehet keresni a Store-ban, de a minimális korrektség sem volt meg bennetek, hogy ezt elismerjétek, inkább szemétkedtek, mert az jobban megy. Ugyanez volt az Android-os hibajelzésekkel, ami totál nyilvános, na azt tudtátok linkelni, ugyanilyet Apple-tõl már nem, mi, gyökerek? Ráadásul, ott hemzsegtek az ostoba user-ek jelentései, ami messze nem hibákat jelentettek, de ezt meg nem is értettétek, mert nem akartátok.
Összegzésképpen: sokadszor bizonyítottátok, hogy ugatjátok csak a dolgokat, Android-ban egyáltalán nem vagytok otthon, de mégis tele pofával szidjátok.
Tudom, most narumon mondja majd, hogy õ aztán nem is állította, hogy otthon lenne benne, M2 ismét ócska poénkodással próbálja elütni a dolgot, Pinakulo meg tudományoskodik majd megint.
Folyamatosan TI trollkodtok és kenitek a dolgokat szét.
Arról ugattam, hogy egy jó programozónak nem gond, hogy komolyabb követelményeknek kell megfelelni, emiatt igenis vannak vérprofi alkalmazások Android-on. Meg is említettem kettõt, azóta azon trollkodtok, hogy azok feleslegesek, meg mire valók, miközben NEM EZ VOLT A TÉMA.
Ráadásul csak beégtetek, mert nem is ismeritek azokat a progikat, épphogy tudtok valamit róluk, de beismerni azt már nem vagytok hajlandóak...
Amit Titanium Backup tud, azt RÉSZBEN tudja iOS és ismétlem, nem ez volt a téma, dedós! A PhoneMyPc-nek meg hiába van iOS-en akár százezer megfelelõje, akkor is vérprofi marad. Ráadásul nincs megfelelõje, csak hasonló és félek, hogy nem akad olyan, amelyik tud annyit, mint az. No meg, ha nem is érted, "mi a tökömért akarja bárki telefonról vezérelni a pécéjét???", akkor aztán megint nem itt kellene ugatnod... Elég sokszor használom én is, de biztos, hogy nem vagyok vele egyedül. Ha nem érted, mire jó, akkor aztán tényleg meg tudod ítélni... Nem kizárólag geek-ek szórakozása, hidd el nekem itt és most inkább, mert megérteni nem fogod, az látszik...
De újra mondom: nem ez volt a téma, dedós!
Hozom az elvártat, annyiban, hogy rátok szólok, mikor maszatoltok, hazudtok, alaptalanul és tudatlanul okoskodtok, így igaz. Utáltok is érte kellõképpen, de ez így van rendjén.
Idézem magam:
"Úgy szeretnék egy korrekt Apple rajongóval csacsogni, akinek nem dõl össze a világa, ha kényes a téma és elismeri, ha valahol lyukas a zokni.
Olyanért csak megbecsülésre számíthat a korrekt ember, ettõl ti oly messze vagytok."
Ezt továbbra is tartom, mert ti csak szánalmas és ostoba trollok vagytok, sajnálatos, hogy ilyen szennyek reprezentálják itt az Apple táborát...
Hát látod azt jól teszed! :-)
"holnap kikérdezlek a mai témákból: TiBi, PhoneMyPc, stb..."
Felesleges, túltárgyaltuk: egyiket iOS alapból tudja, másik meg egy minimál geek réteg szórakozása, semmi több (mi a tökömért akarja bárki telefonról vezérelni a pécéjét???). Mellesleg van iOS-en több tucat megfelelõje.
"Addig ne okoskodjatok, csak, ha engedem!"
Háppersze Ketteske! Gyógyszer! :-)
"Ja, meg az iOS és miliõje hibáira is kitérünk újra"
Jajj, akkor megint leírjátok, hogy sok rá a fingós app és mi megint be kell linkeljük az Androidos listát? Nemár! :-)
"mert kíváncsi leszek, tudjátok-e kezelni a gondot, hogy léteznek, kicsi trollok!"
Megint széjjel trollkodtál egy topikot és nem láttunk tõled se tárgyi tudást, se linket, se észérvet, se logikai képességet - semmit. Tudtál viszont személyeskedni, dedós módjára 'titkolózni', sokat 'tévedni' és fröcsögni.
Igazából hoztad a tõled elvártat... :-)
Nem akarok beleszólni igazán (isten ments, hogy megint nekem ess), de már büdös kíváncsi vagyok mirõl van szó. Megmondom õszintén amíg nem linkeltek egy képet úgy voltam vele, hogy csinálok neked róla egy képet. Node itt egy google link hátha megfelel:
https://www.google.hu/#hl=hu&safe=off&tbo=d&sclient=psy-ab&q=fart+itunes&oq=fart+itunes&gs_l=hp.3..0i30j0i5i30l3.1989.3777.0.3870.11.11.0.0.0.0.100.711.10j1.11.0...0.0...1c.1.LQOpSpqEs8M&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=3d887928c4bc4611&bpcl=39468505&biw=1097&bih=541
Addig ne okoskodjatok, csak, ha engedem!
Ja, meg az iOS és miliõje hibáira is kitérünk újra, mert kíváncsi leszek, tudjátok-e kezelni a gondot, hogy léteznek, kicsi trollok! ;o)
Dedó, mi? Magadat hogyan jellemeznéd, kicsirigó?
Akkor miert cimezted nekem? "Válasz 'Papichulo' üzenetére (#79)"
Te ezt félreértetted és megszólítva érzed magad...
Hiba...
Persze, a sunyításon kapott trollok mindig ezt csinálják.
Magadat járatod le megint.
Természetesen jogod van elszórakoztatni magadat és kollégáidat, csak aztán kár csodálkozni, hogy szarba vesznek, mert sok értelmeset megint nem tudtatok mondani, de a csapdába ismét belesétáltatok és az ostobaságotok sokadszor bizonyítást nyert.
Úgy szeretnék egy korrekt Apple rajongóval csacsogni, akinek nem dõl össze a világa, ha kényes a téma és elismeri, ha valahol lyukas a zokni.
Olyanért csak megbecsülésre számíthat a korrekt ember, ettõl ti oly messze vagytok.
Ezutan nem is ertem hogyan szamolsz el magadnak, magaddal 😊
A hülyeség nálam nem megy el érdemi válasznak... sajnálom.
Ezek szerint el sem szoktad olvasni a hozzaszolasaimat... 😊
Mikor válaszoltál érdemben?
Dehogy várom el....
De legalább egyszer te is bele tudsz kötni joggal valamibe, koma ;o)
Ok, nem háromszázezer, csak potom kettõszáz-hetvenezer. Vagy legalább kettõtíz...
Jujj, kettõszáz-tízezer...
Ja, nem, csak 207...
Nem drága, á, dehogy, ennyi kell a Facebook-hoz....
Nekem mindegy, hogy hülye vagy, hazug, vagy ezek kombinációja...
Eloszor is 'haromszazezer' es 'feature', ha mar nagyon elkezdtel itt naciskodni... 😉
Masodsorban nagyon atverhettek teged, ha ennyiert ajanlottak...
Harmadsorban meg akinek mindossze ennyi elvarasa van egy smartphone-tol, hogy talan, jo esetben lehessen szamitogep nelkul, SD-kartyara backupolni a teljes rendszert, annak tenyleg felesleges iPhone...
Szerintem még most sem tudjuk, de persze Ketteske igaza van, csak vegye már be azt az esti pirulát! :-)
Ok, nem kell, de azt egy alap Android-os is tudja, nem háromszáz ezerért, nem?
Szálljatok magatokba és látni fogjátok, mennyire igaz ez.
Minden kritika esetén. De ti inkább a másikat próbáljátok lejáratni. Teljesen világos volt, amit kértem és direkt tereltétek a szót, aztán meg jön a nagy duma megint....
A legnagyobb védõi alapján megítélhetem?
Nagyképû, ostoba, tanulatlan és tapasztalatlan szájhõsök ugatnak a fennhatóságáról. Már ennyi is elég amúgy...
De ezen felül talán hamarabb forgattam szifont a kezemben, mint ti és már akkor kialakult egy kép, ami azóta sokat javult, de még így is gyengécske. Fõleg, hogy az Android is sokat fejlõdött, amivel megtartotta az elõnyét vele szemben, ha nem is minden fronton. De számos dologban jobb ma is.
Maradjunk annyiban, hogy amíg nem értetek az Android-hoz, ami számtalanszor kiderült már, addig kisebb arccal ugassatok már rá...
Erdekes, pedig a te keresednek mindenben megfelelt. Ajanlom, hogy probald meg akkor az igenyeidet megfeleloen szavakba onteni, mert ahogy latom egyelore csak a profanitasok mennek.
Valahol vicces, hogy megprobaltal egy teljesen fuggetlen es irrelevans dolgot kigunyolni es te egtel be nagyon csunyan.
"Amint mutatsz egy olyan linket, aminek a segítségével böngészhetek az eredmények közt, bocsánatot is kérek."
Ha elmondtad, hogy mire van szukseged, akkor tudtam volna neked segiteni. Ezek a kormonfont megoldasok, nem valok neked. Egyebkent itt tudsz iTunes nelkul alkalmazasokat nezegetni: https://itunes.apple.com/gb/genre/ios/id36.
Itt ugyan keresni nem tudsz, de figyelembeveve, hogy iOS-en csak az AppStore-on keresztul tudsz vasarolni es telepiteni, ez igazan nagy hatranyt nem jelent. Ha ennek ellenere te ennek a funkcionak a meglete alapjan iteled meg egy OS es okoszisztemajanak a minoseget, akkor szamodra mindenkeppen az Android a nyero 😉
"se egy kurva ékezetet nem képes használni "
Ez igen... most aztan ratapintottal a gyengemre. Jol megmondtad! De azert azt tudod, hogy aki egy vitaban csak ilyen szalmaszalakba tud kapaszkodni, az mit jelent? Elarulom, semmi jot az intelligenciadra nezve!
"Nemtom, hogy ez iOs-nél mennyire szükséges alapvetõ fícsör, mennyire stabil amúgy a rendszer, hogy szükség legyen rá."
Nem is az a fõ célja, inkább lopás vagy elvesztés esetén jön jól. Na meg új készülék vásárlásakor.
Nem felel meg, amit linkeltél, az egy kép, f.szfej.
Retardált itt te vagy a paraszt kollégáddal, egy szánalmas link nem megy? Nem hát, mert a világverõ AppStore még arra sem alkalmas.
Amint mutatsz egy olyan linket, aminek a segítségével böngészhetek az eredmények közt, bocsánatot is kérek.
Addig meg csak ostoba, nagyképû pöcs maradsz, aki csak ugat, de nem ért hozzá és se egy linket nem tud adni, se egy kurva ékezetet nem képes használni avval a nagyszerû iOS-szel...
Szánalmas brigád...
A custom ROM-okból/kernelekbõl kihagynak egy csomó un bloatwaret, meg én is tudom tiltani a rendszer összetevõket. Ha elbaxom a rendszert úgy is recovery-zem az elmentett állapotot, nem fogok a log fájlokban túrkálni, szal a logolás alapból kilõve. Csak ettõl iszonyatosan gyorsult a teló.
Persze aki nem ért ahhoz amit használ, vagy nem akar érteni, vagy foglalkozni vele, az vegyen iPhonet. De az is megoldás, ha nem baxtassa az androidos telóját.
Én nem látok olyan összefüggést, különbséget pl backup tekintetében, amit írsz. Nincs olyan ismerõsöm, aki csak szolídan használja az androidos telóját és bármi miatt is recoveryzni kellett volna!
Nemtom, hogy ez iOs-nél mennyire szükséges alapvetõ fícsör, mennyire stabil amúgy a rendszer, hogy szükség legyen rá.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"adj egy linket, amin látszik, hány találattal jön vissza a keresés 'fart' szóra az AppStrore-ban."
Ezt kerted. Az en linkem mindenben megfelel ennek. Most mar tenyleg neked kene valamit felmutatni, mert eddig nagyon retardalt volt amit muveltel.
Most mar nagyon szeretnem tudni, hogy mit akartal ezzel az egesz bohockodassal bizonyitani!
De nézhetjük a backup részt is:
- egyik rendszeren ahogy megvettem a telefont, kapok vele egy profi backup rendszert, akár már az üzletbõl úgy tudok kilépni, hogy az elõzõ telefonomról minden rajta van és innentõl észrevétlenül teszi a dolgát a háttérben,
- másik rendszeren elõbb rootolnom kell, aztán letöltenem (kifizetnem) egy erre alkalmas programot...
Valahogy számomra az elsõ megoldás vonzóbb.
Ne magyarázkodj, adj egy linket, amin látszik, hány találattal jön vissza a keresés 'fart' szóra az AppStrore-ban. Ennyire nehéz?
Érted? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Azt mar akkor a te dolgod lesz bizonyitani... en megfeleloen alatamasztottam a mondandomat. Most rajtad a sor, hogyha cafolni akarod. Bar nem tudom, hogy egyetlen szamadaton, amivel en kontributaltam, mi a fenet akarsz vitatkozni.
"én mondtam annyit, hogy nem vágod, mit tud, mit nem és mire, hogyan való..."
En elmondtam, hogy en mire hasznaltam. Az intelligens huzas az lett volna a reszedrol, ha kijavitod a mondatomat, vagy meginkabb kiegeszited azt, hogy szerinted mi olyat tudhat, amit egy iOS felhasznalo hasznositani tudna.
De valamiért nehéz... Talán csak nem gondot okoz? ;o)
Senki nem mondta, hogy világmegváltó program, csakis én mondtam annyit, hogy nem vágod, mit tud, mit nem és mire, hogyan való...
Ertem. Itt van ez a vilagmegvalto program, amirol csak nagyarcuskodva tudsz beszelni, de meg ugy sem irtal egy sort sem, de meg arra sem csaptal le, hogy jol beolvassal nekem, hogy hol hibaztam. Kemeny vagy...
"Adj egy linket, ahol láthatom, mennyi fingóprogi van AppStore-ban!"
Nem tudok ilyen linket adni, mivel nem a weben kerestem, hanem - ahogy mar parszor elmondtam - az iTuneson keresztul. Hanyszor kell ezt meg leirnom? Mit nem tudsz ezen felfogni? Nem hiszed el nekem ezt a szamot? Vagy miert nem eleg amit odairtam?
Nagy kérés? Adj egy linket, ahol láthatom, mennyi fingóprogi van AppStore-ban!