199
-
levente68 #159 Szépen kérlek, ne ferdíts megint.
Ezzel én eltereltem a szót?
"miért látok teljesen jó programokat én Android-on, ha ennyire 'ócska' rendszer"
Viccelsz, biztosan. Rendszerről beszélek és azt kérdezem, miért próbáljátok lehúzni állandóan, mikor nem kellene.
Tény, hogy szóba jöttek a programok és ez talán természetes, hiszen az ökoszisztéma része a rendszer és a programok is.
Nincs itt straw man, csak általad, aki olyat tulajdonít nekem, amit nem írtam.
Ezért kérlek, hagyd ezt abba!
Becsmérelni pedig addig foglak, ameddig megérdemled, tekintve, hogy hiába próbálsz megint másról beszélni, hülye vagy az Android-hoz, bebizonyítottad.
Idézem magam:
"Nézzük, mivel égeted magad:
- belém kötsz a most említett módon
- eltereled a szót, hogy trollkodhass
- játszod a tapasztaltat, de akkora ostobaságot írsz, hogy az fájdalmas
- ezek után még neked áll feljebb, ha leugatnak
- követeled a saját ostobaságod megmagyarázását, ahelyett, hogy utánanéznél
- az sem tetszik, ha megkérlek, használj ékezetet és ne bántsd a magyar nyelvet
- straw man-t kiáltasz, holott te követted el
- azt kegyesen folyton figyelmen kívül hagyod, hagyjátok persze, amikor a Három Troll Király (néha több, mielőtt rám szóltok, ;o) ) a nagy kapkodásban egymás szavát üti, ami aztán még mulatságosabb."
Továbbra is megmarad ez az állás, hiszen minden így történt.
inkább tanulj és csak akkor szólj bele, ha nem hülyeséget beszélsz, mint a Titanium Backup esetén!
"Nem is volt ez sohasem a celom. Sot, elarulom neked, hogy csak felig vagyok magyar, de facto nem is ez az "anyanyelvem" ;)
Ja, es "De mar kifejtettem egyszer, hogy mennyire szanalmas, amikor mar csak a stilisztikaba tudsz belekotni! Abba is butan...""
Büszke lehetsz, ha nem is célod "büszke magyar"-nak lenni, de ezzel miért nem hazai pályán dicsekszel?
A nagy baj pedig ott van, hogy messze nem csak a stilisztika a probléma, hanem a nagyképű, hülye dumád, amikor te torkollnád le a másikat, csak kurvára nem is vagy képben, koma. Hol kell a TiBi, meséld csak el megint, okoska?! -
M2 #158 "Nagy különbség van viszont az oprendszer előre telepített szolgáltatás csomagja és egyetlen, kvázi célirányos program között."
Ez oké, de te citáltad ide, hogy lám egy profi program, amit nem adtak ki iOS-en.
Erre írtam én, hogy jogosan nem, mert ott nehéz eladni az ilyeneket, ez a része elég jól és hülyebiztosan meg van csinálva a rendszernek.
Bármi mást viszont érdemes, mert azokból a gyáriak nagyon gyengék, mint például a naptár, térkép, óra, videólejátszó, fényképező... szinte az összes. -
M2 #157 (megint az egy bites gondolkodásod)
Nyugi, nem fogsz találni olyan nyelvtani szabályt, ami tiltja ebben a szép magyar nyelvben a kötőszavak mondat eleji használatát. Mert nincs.
Létezik egy stilisztikai előírás, ami alapján valóban kerülendő komoly(nak szánt) dokumentumokban, ezért mondták a tanárok is: így kell szépen fogalmazni.
De a beszélt nyelvben meg szinte kötelező a használata, így tartható fenn a beszélgetés ritmusa. Emlékszel még mennyire rossz volt a Szomszédok című filmsorozat párbeszédeit hallgatni?
Most tőled is idézhetném tucatjára, hányszor 'vétettél' csak ezen az oldalon a nem létező szabályod ellen. -
M2 #156 Hát tudod én értem az angolt, így el tudtam olvasni.
És szerintem mind hasznos is, de reméltem kiemeled a legfontosabbat.
De nálad nagyon úgy néz ki, mintha valamit állandóan takargatni próbálnál. És ez ciki. :-) -
M2 #155 Szinte idáig hallom az egybites gondolkodásod reléinek csapkodását. :-)
Vannak az ilyenek meg az olyanok. Ha ilyenek, akkor... -
Papichulo #154 Pont magad idezted a #16-ot, ahol ez hangzik el: "miért látok teljesen jó programokat én Android-on, ha ennyire 'ócska' rendszer"
Magyarul te tereled a programok iranyaba a kerdest, holott nem is arrol volt szo, hanem az OS-rol. Ez a strawman! Errol beszelsz utana vegig... sorolod az ellenpeldakat a 'profi' programokra, holott ezt senki nem is vitatta. Felfogtad vegre? Ezzel persze kifogtam a szelet a commented maradekabol is, mivel kizarolag erre epitetted fel az ujabb becsmerlesemet...
"A mondatkezdésre vonatkozóan egyelőre nem találtam valóban a szabályt"
Mivel nincs is ilyen, jobb ha hozzaszoksz es megtanulod.
"Egy biztos, ahogyan te írsz, az nem méltó egy büszke magyarhoz."
Nem is volt ez sohasem a celom. Sot, elarulom neked, hogy csak felig vagyok magyar, de facto nem is ez az "anyanyelvem" ;)
Ja, es "De mar kifejtettem egyszer, hogy mennyire szanalmas, amikor mar csak a stilisztikaba tudsz belekotni! Abba is butan..."
-
levente68 #153 Biztos én vagyok a vicces...
Szerintem, te vagy az, aki beégett csúnyán, de tovább vergődik...
ÉS trollkodik. ;o)
Nem teljesen világos még, de nagyon gyanús, hogy teljesen hülye vagy, hiszen ezt kértem: "ne keverd a költői szabadságot a nyelvtannal"
Ez milyen olvasatban eredményezi ezt: "Akkor te azt mondod, hogy Jozsef Attila nem tudott helyesen magyarul"?
Iszonyatos, hogy mennyire inkorrekt tudsz lenni...
Na, menjünk tovább: straw man...
Kerestem neked egy magyar leírást, mert rád fér, hiszen bár állandóan angolul trollkodsz, kurvára nem is érted azokat sem, amiket magad citálsz ide, így azt se veszed észre, ha mást vádolsz vele, miközben te teszed...
"Angolul „straw man”, magyarul szalmabáb érvelésnek nevezzük, amikor nem a másik fél álláspontját cáfoljuk meg, hanem annak egy szándékosan elbutított, eltorzított változatát, amit sokkal nehezebb megvédeni. Eközben persze azt a látszatot próbáljuk kelteni, hogy az eredeti érvet cáfoltuk meg. Talán ez a hiba fordul elő leggyakrabban a hétköznapokban és ezt lehet a legkönnyebben észrevenni."
Ezt írtad: "Arrol meg mar ne is beszeljunk, hogy az egesz egy hatalmas strawmannel indult, nevezetesen, hogy Androidra nincsenek 'profi' alkalmazasok, holott ezt senki sem vitatta"
Az igazság pedig, hogy senki nem mondta, hogy valaki is olyat mondott volna, hogy nincsenek profi progik. Itt ferdítesz, a straw man fogalmát kimerítve és innen indult a flame, mert elindítottátok.
Kérdés: ha linkelem a #16 -ost, miért nem veszed a fáradságot és olvasod el?
Hagyd abba a magad égetését, mert unalmas már.
Nézzük, mivel égeted magad:
- belém kötsz a most említett módon
- eltereled a szót, hogy trollkodhass
- játszod a tapasztaltat, de akkora ostobaságot írsz, hogy az fájdalmas
- ezek után még neked áll feljebb, ha leugatnak
- követeled a saját ostobaságod megmagyarázását, ahelyett, hogy utánanéznél
- az sem tetszik, ha megkérlek, használj ékezetet és ne bántsd a magyar nyelvet
- straw man-t kiáltasz, holott te követted el
- azt kegyesen folyton figyelmen kívül hagyod, hagyjátok persze, amikor a Három Troll Király (néha több, mielőtt rám szóltok, ;o) ) a nagy kapkodásban egymás szavát üti, ami aztán még mulatságosabb.
Hát, gratulálok, ennél nehéz mélyebbre süllyedni, de valószínűleg még megkísérled...
Ha meg egyedül nem megy, akkor jön a segítség, várhatóan...
A mondatkezdésre vonatkozóan egyelőre nem találtam valóban a szabályt, így egy fórumon talált hozzászólást tudok idézni, kb. ennyi a véleményem nekem is:
"Nekünk ezt tanították, már alsóban.:) Nincs mindegyik szónál külön szabály, egy szabályban foglalják ezt össze.
„11. Mondatkezdés
Milyen szavakkal nem kezdünk mondatot?
És, de, vagy, mert, így szavakkal nem kezdünk mondatot.
Bizonyos esetekben kivételt képezhetnek a párbeszédekben elhangzó mondatok.”
A neten sajnos egyfolytában azt dobja ki, hogy ha háttal nem kezdünk mondatot, akkor, hogy kezdjük azt, hogy háttal nem kezdünk mondatot.-.-" Azaz a nyelvtanból is viccet csinálnak.
Ennek ellenére nekem két nyelvtan tanárom is így tanította, és ez a könyvünkben is le volt írva annak idején.
Igaz, hogy ma már az újságírók és a költők sem foglalkoznak ezzel, oda is írtam, hogy a szabály ellenére sokan írnak így. Ettől függetlenül nem egy olyan szabály van, amit a hétköznapokban senki sem tart be, még a legműveltebbek is megfeledkeznek róla. Mégis, amikor keresztanyukám csinálta a disszertációját, minden egyes ilyen apróságot figyelembe kellett vennie. "
Egy biztos, ahogyan te írsz, az nem méltó egy büszke magyarhoz.
Ezen el is gondolkoztam: tehát, neked szabad ;o) -
Papichulo #152 "Hasonló, de te ferdíted el, na akkor te vagy a strawman?
Fogalmad sincs, hogy mit jelent a strawman, ugye?
"És (csak neked, ismét): ne keverd a költői szabadságot a nyelvtannal, könyörgöm, evvel megint csak magadat égeted le."
Akkor te azt mondod, hogy Jozsef Attila nem tudott helyesen magyarul? Mert errol van szo.
De legyen, idezz barmilyen nyelvtankonybol, mely ezt explicit tiltja!
"Nincs egész lista, mert megmondtam, nem foglalkozom veletek, ostobák és nagypofájúak vagytok."
Megis ot kulonallo commentben folytataod a hulyesegedet, ad infinitum... vicces srac vagy te ;) -
levente68 #151 Ezek jó dolgok, tetszik is.
Nagy különbség van viszont az oprendszer előre telepített szolgáltatás csomagja és egyetlen, kvázi célirányos program között.
Tehát, kár keverni azokat, én nem is ezt kezdtem el az elején.
Ezt írtam a #16 -ban:
"Javarészt egyetértek, csak azt nem értem, hogy miért látok teljesen jó programokat én Android-on, ha ennyire 'ócska' rendszer?
Elfogadom az érveket, melyek szerint könnyebb a warez és több tudást kell belefektetni az optimalizálásba, de amíg olyan vérkomoly progik léteznek rá és nem tegnap óta, addig én pont azt mondom, hogy komoly programozónak azért annyira nem nagy a különbség. Pl. a Waze, akinek a fejlesztői szerint egy-két hónap pluszt jelent a dolog és tádámmm, megy mindenen. Tény, hogy jó ötlet benne, hogy a tervezés a szerveren megy, így a gyengébb cuccon sokat könnyít, de maga a progi bőven van olyan komoly, hogy összehasonlítási alap legyen. De van egy rakat további példa is és köztük rengeteg olcsó, sőt ingyenes is.
Ellenpéldát is tudok persze, az a szemét Smurf's Village, ami miatt tényleg többször majdnem vettem páromnak egy iPad-et."
Elkanyarodtunk kissé, nem?
Persze, tudom, miért... -
levente68 #150 Nincs egész lista, mert megmondtam, nem foglalkozom veletek, ostobák és nagypofájúak vagytok.
Ahogyan most te is újra. Vicces, hogy akkora baromságot írtál, hogy inkább kussolnod kellene, de továbbra is magyarázol, ahelyett, hogy beismernéd, lebuktál, okoska.... Nem úgy érzem, hanem teljesen fingod nincs róla!
És (csak neked, költő uram, mondat elejére) egyszer is elég, ha bebuksz, nem? Természetesen további tévedéseid is vannak, de minek írjak többről, ha egyet sem ismersz be?
"Arrol meg mar ne is beszeljunk, hogy az egesz egy hatalmas strawmannel indult, nevezetesen, hogy Androidra nincsenek 'profi' alkalmazasok, holott ezt senki sem vitatta."
Ne kamuzz, nem ez volt a téma. Hasonló, de te ferdíted el, na akkor te vagy a strawman? Bezony!
Na és a kedvencem megint: hadd kössek bele a stilisztikába, mert ha már elvakultan, ostobán és aljasul érvelsz, akkor legalább a magyar nyelvet ne gyötörd, kérlek.
És (csak neked, ismét): ne keverd a költői szabadságot a nyelvtannal, könyörgöm, evvel megint csak magadat égeted le.
A tiszteleted pedig nem kell.
Légy korrekt és őszinte, ez kell.
Írj szépen, helyesen, ez kell. -
levente68 #149 Akár mindegyiktől.
De te meg jelöld be azt, amelyikről tudod, mit jelent!
Vagy akár azt, amelyik szerinted egyáltalán hasznos ;o)
Az a bibi. hogy egy idézetet bárki be tud rakni, attól még neked, sőt nektek továbbra sincs lövésetek sem a dolgokról, most pl. bizonyítottan erről a programról.... -
levente68 #148 Na most, a te tudatlanságod és tájékozatlanságod mennyire fakul azzal, hogy engem tartasz hülyének?
Persze, tőlem nyugodtan, de ettől még a dolgok nem változnak. -
levente68 #147 Igen, ahogyan le is írtam, létezik és vállalom.
Ilyenek mást nem érdemelnek. -
Papichulo #146 *nagyon gyorsan erodalodott -
Papichulo #145 Ok, szoval ez az egesz lista? Minden ellenvetesed velem szemben? Ami miatt "lehulyeztel", "lebarmoztal", "leseggeztel", "leszaroztal", stb... ?
Ugy erzed, hogy nem tudom mit csinal pontosan a Titanium Backup es ezert voltam mindez, plusz hazug, meg gerinctelen, meg majom, esatobbi.
Meg a hatarozott keresem ellenere sem probaltad megmagyarazni, hogy az altalam - egyebkent jogosan es tobb helyen ajanlottan - hasznalt funkciokon kivul mit tud az - egyebkent szinvonalasnak minositett - program, inkabb elkezdtel tragaran szemelyeskedni. Majd megsertodsz masok stilusan? Te? Mindezek utan???
Arrol meg mar ne is beszeljunk, hogy az egesz egy hatalmas strawmannel indult, nevezetesen, hogy Androidra nincsenek 'profi' alkalmazasok, holott ezt senki sem vitatta. Minden tiszteletem ami volt is iranyodba nagy gyorsan erodalott mindezek utan. Tenyleg sajnalom az embereket, akiknek veled kell leelniuk az eletuket, nem lehet konnyu nekik...
ps: "Egy fontos: és-sel nem kezdünk mondatot! Pláne nem "Es"-sel, bakker..."
Akkor ezt magyarazd el Jozsef Attila-nak is:
"És elkezdett az eső cseperészni,
De mintha mindegy volna, el is állt
És mégis, mint aki barlangból nézi
A hosszú esőt - néztem a határt."
Vagy Pilinszky-nek:
"És fölzúgnak a hamuszín egek,
hajnalfele a ravensbrücki fák.
És megérzik a fényt a gyökerek.
És szél támad. És fölzeng a világ."
Jobb ha inkabb te tanulod meg, szabalyos es elfogadott 'es'-sel mondatot kezdeni ;)
De mar kifejtettem egyszer, hogy mennyire szanalmas, amikor mar csak a stilisztikaba tudsz belekotni! Abba is butan... -
xSethx #144 Egy éve váltottam symbianról androidra, de nem tudok azonosulni ennek az elmebeteg leventének az agymenésével.
Én trollt csak egyet láttam itt, őt,és meg lennék lepve ha nem lennék pszichés gondjai a real worldben is.
Egyébként csekkoltam ezt phone my pc vagy minyavaja programot, mert felkeltette az érdeklődésemet, aztán vakargattam a fejem, mert nehezen tudtam elképzelni azt a szituációt amikor szükségem lehet rá, szóval még ingyen sem kellene, nem értem mire fel a hype, hogy azt a kurva istenit, de mekkora ász alkalmazás már és iosra nincs is ilyen. -
M2 #143 És akkor hogy miben tud többet az iCloud:
iCloud Features
Párat kiemelnék:
- ingyenes,
- gyárilag telepített,
- desktop gépről is elérhető minden adata (mekkorát élveznél egy ilyentől Androidon),
- webről is elérhető,
- több eszközt élőben szinkronizál, például a könyvet ott folytathatod, ahol a másik eszközön abbahagytad,
- térképen jelöli a telefonod helyét, ha ellopták vagy eltűnt, távolról üzenhetsz rá, lockolhatod, törölheted róla a bizalmas adataidat
Valami ilyen listát várunk a másik oldalról, ha menne, akkor kulturáltan. -
M2 #142 Viszont hogy így kitrollkodtad magad, bökj rá arra a funkcióra, ami előtt fejet kellene hajtanunk:
"[✔] Multiple backups per app
[✔] 0-click batch restore
[✔] Backup/restore SMS,MMS,calls,bookmarks,Wi-Fi AP as XML
[✔] Multi-user support for some apps! (eg: games)
[✔] Batch verification
[✔] Backup apps without closing them!
[✔] Create your own update.zip containing apps+data!
[✔] Restore individual apps+data from non-root ADB backups!
[✔] Restore individual apps+data from CWM backups!
[✔] Restore individual apps+data from TWRP backups!
[✔] Hypershell speed
[✔] Migrate system data across different ROMs
[✔] Market Doctor (relink apps to Market)
[✔] "Destroy all Market links" feature
[✔] Apps freezer (incl. batch support)
[✔] Market "auto updating" manager
[✔] Convert user apps <=> system apps
[✔] Encryption
[✔] Unlimited schedules
[✔] Sync to/from Dropbox (manual/scheduled)
[✔] Sync to/from Box (manual/scheduled)
[✔] Sync to/from Google Drive (manual/scheduled)
[✔] Load/Save a Filter and use it in Widgets/Schedules
[✔] Change the device's Android ID, restore it from a backup or after a factory reset
[✔] Protect backup against deletion
[✔] Send backup (to e-mail/cloud) and import it in 1 click
[✔] Backup→Verify→Un-install an app in one shot
[✔] Freeze/defrost/launch apps in a single click
[✔] CSV export any app DB (e-mail or Google Docs)
[✔] Brand the app with your name
[✔] Bloatware Melter (experimental)
[✔] Convert app data to/from faster WAL DB format
[✔] And more!
More Memory:
[✔] Dalvik cache cleaner
[✔] Integrate system app updates into ROM
[✔] Move apps into ROM
[✔] Integrate Dalvik cache system elements into ROM" -
M2 #141 "fingod sincs
ez a hülye duma
ez egy igazi barom dumája
legyek kulturált ilyen seggekkel
egy ilyen nagyképű majom, mint te, seggre esne
hordalak el minden szarnak titeket"
Tehát, való igaz: "A levente68 stílus" létezik. -
levente68 #140 Na, legyen neked egy:
"Barmennyire is hihetetlen szamodra, tudom, hogy mit csinal a Titanium Backup, mivel mar en is hasznaltam. Es igenis firmware cserenel/rootolasnal is szukseges, hogy ha valami elromlik a muvelet alatt, akkor vissza tudd allitani a rendszert.
Ezt az iOS alapbol tudja es folyamatos inkrementalis backupot vegez, akar iCloud-ba, akar lokalisan, beallitastol fuggoen. Biztos, hogy ennel tobbet tud a Titanium Backup, de en most hirtelen nem tudnek olyan fukciot mondani, amire nekem szuksegem lenne.
Ennyit az okoskodasrol..."
Egy fontos: és-sel nem kezdünk mondatot! Pláne nem "Es"-sel, bakker...
Kb. fingod sincs, mit csinál a Titanium Backup!
Se firmware cserénél, se root-olásnál nem szükséges és nem tudsz vele rendszert visszaállítani.
Olyan messze vagy attól, hogy tudd, mire való, hogy az elképesztő és mégis nagy arccal okoskodsz...
A kedvenc okoskodások egyike meg ez a hülye duma:
"Biztos, hogy ennel tobbet tud a Titanium Backup, de en most hirtelen nem tudnek olyan fukciot mondani, amire nekem szuksegem lenne."
Komolyan beszarás, nem tudod, mit tud, de azt azért tudod, hogy nincs rá szükséged... ez egy igazi barom dumája.
Közötök nincs a témához ezerszer bizonyítva, de én linkeljek, meg legyek kulturált ilyen seggekkel, mi? Nem, sajnálom, ezt ne is várjátok!
Tehát, való igaz: "A levente68 stílus" létezik. A stílus, ami a hülyét hülyének nevezi, ezt vállalom is.
Jó pénzért megtanítalak néhány funkciójára a TiBi-nek, mindet én se használom, de garantálom, hogy egy ilyen nagyképű majom, mint te, seggre esne, ha felfogná, miket tud. Ha felfogná...
Na, erre nincs esély, hogy az ilyenek felfogjanak valamit, amit ugyanis NEM AKARNAK, na ezért hordalak el minden szarnak titeket. Mert ezt érdemlitek.
Nem ám utána néznél, mert bizony olyan dolgokat is tud, amit akár iOS-en is lehetne használni, neeeeem, te beböfögöd, hogy te ismered, lol, mert használtad. Kevered, komám, de nagyon!
Az a vicc, hogy tényleg narumon az egyetlen köztetek, aki legalább nem szól bele, ha fingja nincs róla. (Ritka kivételektől eltekintve... nem, nem fogok linket tenni ;o) )
Ráadásul én itt csak két progit említettem meg, holott még egy tucat hasonlóan "must have" prémium alkalmazás legalább van, aztán a nem "must have" kategóriában is van sok ám... -
Papichulo #139 "mindegyik megvolt, amit emlegetsz"
Akkor nem kell ujra osszeszedni, eleg csak egy link is erre: "minden iranyomba felmerult kritikadat szedd ossze egy listaba es mindegyikre hozzal konkret peldat, idezettel"
Ha mar megvolt... ;) -
M2 #138 Ez az amit hívhatunk úgy is: "A levente68 stílus". -
levente68 #137 mindegyik megvolt, amit emlegetsz, miért gondolod, hogy nektek nem kell korrektnek lenni, de a másiktól követelhetsz érvelést, mi? Amit utána falkában, mocsok módon támadtok meg? Hát, nem, kis barátom. -
levente68 #136 Figyelmen kívül itt ti hagyjátok a tényeket és az igazságot, ne játszd az agyad, igen, leszarom a pofátokat, mert inkorrekt és szemét bagázs vagytok.
Mivel erőlködtél? Avval, hogy szarba tiporj minden korrekt hozzászólást. Mit vársz cserébe? Rászóltál a tapló barátodra, ne trollkodjon? Nem. Szóltál a másikra, hogy nincs képben? Na, akkor...
A saját magadra szólást nem fogom kérni, baj?
Három hülye... -
Papichulo #135 Bejott: "ugyis valami velt serelemmel - vagy a klasszikus, figyelmen kivul hagyassal - el fog sikkadni ez az egesz... Akkor meg minek erolkodjek en is!?" -
levente68 #134 Ti miért beszéltek félre? Megint... Mindig... -
Papichulo #133 Nem, nem... itt csak te vadaskodsz, anelkul, hogy barmivel is alatamasztanad az allitasaidat. Ez mar igy eleg faraszto nekem. Mint mondtam, keptelen vagy ervelni. Most mondanam azt, hogy minden iranyomba felmerult kritikadat szedd ossze egy listaba es mindegyikre hozzal konkret peldat, idezettel, de ugyis valami velt serelemmel - vagy a klasszikus, figyelmen kivul hagyassal - el fog sikkadni ez az egesz... Akkor meg minek erolkodjek en is!? -
M2 #132 Hát jó, nézzünk egy példát:
Ezt írtam:
"Viber, Facebook, böngésző.
Ennyi kell az átlag Androidosnak."
Amikre alapoztam:
- személyes tapasztalat, ismerősök, általában hűségakcióval olcsón vett készülékek, a fentieken kívül tényleg nincs is szükségük egyéb dolgokra. Van aki a desktop gépét sem használta másra és a telefon annyira bevált, hogy a pc-t el is adta (már otthon is a mobilján netezett, facebook-ozott).
- statisztikai adatok: itt vannak a cikkben is, de ezer helyen: sokkal több eladott Androidos készülék, mégis sokkal kevesebb Store használat.
- elemzői cikkek: ezekből más témáknál linkeltem is egy párat, ahol kivesézik a témát és okait, esetleges következményeit.
- színtiszta logika: az embereknek tetszik a mobil net elérés és ugyanazt akarják csinálni mobilon is, mint a desktop gépükön: böngészés és facebook. Ha még mellé ingyen és egyszerűen tud beszélni, üzenetet küldeni, az még jobb. Nem fog ezekért egyből 200 ezret kitapsolni egy iPhone-ra, amikor 30 ezerért ugyanazt megkapja.
--------------------------
Most olvasd el, milyen hülyén reagáltál rá... :-) -
levente68 #131 Milyen érdekes a falka, amit kifogásolok, azt elmagyarázzátok úgy, ahogyan leírtam a kifogásaimat... nem látjátok tényleg?
Narumon, olvass vissza, mert nem láttad tehát, amikről beszélek, így kár megint hülyeségeket írnod, miszerint én költök...
M2, te is hozod a formád, pontosan az általam leírtak szerint...
Papichulo, te is inkább engem támadsz újra, ahelyett, hogy elemeznéd, mi ment itt, azokat is, ami már másik oldalra került. A flegmaság pedig csak ront a megítéléseden... -
Papichulo #130 Ez a post mar olyan szinten szurrealis, hogy valasz helyett egy jobb pszichiater felkereseset tudnam csak javasolni... vagy leallast a designer drogokrol ;)
ps: Ezt most jo szandekbol es komolyan mondtam... -
M2 #129 Sajnos komoly szellemi és lelki problémáid vannak, amikhez szerintem nekünk semmi közünk, pláne nem dolgunk rendbe hozni vagy kezelni azokat.
Tényleg remélem, hogy semmi komoly szervi elváltozás, csak valami miatt ki kell engedned a gőzt.
Sajnos értelmes vitára alapból alkalmatlan vagy, mert mindig kilépsz a normális érv-ellenérv folyamból, ezt így nem lehet űzni.
Nagyobb baj, hogy ha leírunk egy sor állítást, ahhoz valami defekted miatt hozzáköltesz másik tucatnyi általad képzelt sort, majd elkezdesz ezekkel hadakozni. Sokadszor kötsz bele olyan dologba, amit sehol és senki nem írt.
Mi csak a célpontjaid vagyunk, az igazi démonjaid ott vannak a fejedben. -
#128 "Muris volt hármótoktól három féle mentegetőzést olvasni egy ilyen piti, egyértelmű és szánalmas hiányra."
Szerintem meg ebből látszik, hogy nem droid módjára bólogatunk hanem, hogy mindenkinek más a véleménye egy-egy dologról. Mentegetőzést tőlem meg biztos nem olvastál.
"Linkeltél a Splashtop-ra egyet és AZON az oldalon VAN kereső, de magára a Splashtop-ra se talál rá, szerintetek ez normális, sőt helyes."
Senki nem mondta, hogy helyes, sőt többször írtuk már, hogy nincs kereső, de azért neked azt az apró tényt is fel kéne fogni, hogy NINCS WEBES APPSTORE! Ezt valahogy nem vagy képes értelmezni.
"Sőt, ez az a hozzáállás, amitől maga Apple is azzá válik."
Ez abszolút nézőpont kérdése. Külsősök nem terhelik a szervert ezért itt nem nagyon van ilyen, hogy aki valóban használja az appstoret az bármilyen gondot tapasztaljon. Tehát még egyszer mert nem értetted NINCS WEBES APPSTORE. Akkor meg miért kellene webes kereső meg mittomén még mi hozzá?
"Apró hiba és ahelyett, hogy beismerné valaki, körmeszakadtáig védi inkább, sőt TI egymásra licitálva magyarázzátok és aki nem ért egyet, az hülye."
Ezt megint te költötted már. Nézd már meg mit írtam...
"Ahogy igenis kamu, hogy a programok szarabbak Android-on, mint iOS-en! "
Ezt meg nem én állítom hanem elemzők. (Tudom ezek mind apple bérencek szóval ezen lépjünk is túl)
"Ha mégis így van (valóban sok esetben), az NEM az Android, hanem a tróger programozó hibája. "
Nem is mondta senki, hogy az android hibája, miért lenne az?
"Amit szintén nem tartok korrekt vitának, hogy amikor az ember példát hoz arra, hogy van prémium program, akkor inkább az a cél, hogy az említett programot, mint érvet kilőjétek hülye tereléssel, ahelyett, hogy belátnátok, igaz az állítás."
Ezt megint TE KÖLTÖTTED, ugyanis az egyetlen ember aki ismeri a programot és hozzászólt az ELISMERTE, HOGY AZ EGY MINŐSÉGI PROGRAM! Akkor mi is a bajod?
"Az a másik, ti annyira kenitek-vágjátok az Android-os progikat, hogy akkora elemi baromságokat tudtok állítani, pl. hogy TiBi KELL az oprendszer újratelepítéséhez,"
Ezt megint te költötted a fejedben, nézd már meg ki mit írt!
"de azt, hogy a rengeteg funkciója közül melyikek azok, amik igen hasznosak és akár iOS alatt is azok lennének, azt nem tudjátok, de állítjátok, nincs ilyen."
Én azt hiszem korrektül kérdeztem azóta sem válaszoltál akkor miről beszélünk?
"Természetesen szimpatikus az Android, de semmi komoly kötődésről nem beszélhetünk, a problémát az okozza, amikor butaságból, vagy aljasságból, véletlenül, vagy sokszor inkább szándékosan KÉT LÁBBAL TIPORJÁTOK AZ IGAZSÁGOT. "
Mint ahogy te is a legtöbbször teszed iOS esetén.
"Ezt sose tűrtem és nem is fogom, sajnos. Okosabb lenne rátok hagyni, de én ilyen hülye vagyok, valóban."
Ezért válaszolok én is mindig. A hülye lelkiismeretem miatt. -
levente68 #127 Muris volt hármótoktól három féle mentegetőzést olvasni egy ilyen piti, egyértelmű és szánalmas hiányra.
Linkeltél a Splashtop-ra egyet és AZON az oldalon VAN kereső, de magára a Splashtop-ra se talál rá, szerintetek ez normális, sőt helyes.
Na, ez az a hozzáállás, amivel magatokat annyira unszimpatikussá teszitek.
Sőt, ez az a hozzáállás, amitől maga Apple is azzá válik.
Apró hiba és ahelyett, hogy beismerné valaki, körmeszakadtáig védi inkább, sőt TI egymásra licitálva magyarázzátok és aki nem ért egyet, az hülye.
Erről szól az Apple vallás igen régen: a hiányt előnyként KELL feltüntetni.
Bezzeg, ha faszalfonz a guglinak beírja, hogy valami nem jó, de a kérdésében benne van a válasz, sőt aki ért hozzá, azonnal vágja, hogy főzött ROM gondjával kurvára nem a Google-hoz kéne fordulnia, akkor azt nem lehet veletek megértetni.
Ahogyan azt sem, hogy teljesen mindegy, mennyi ócska progi van, amíg megvan a szükséges profi program mindenre. Ahogy igenis kamu, hogy a programok szarabbak Android-on, mint iOS-en!
Ha mégis így van (valóban sok esetben), az NEM az Android, hanem a tróger programozó hibája.
Amit szintén nem tartok korrekt vitának, hogy amikor az ember példát hoz arra, hogy van prémium program, akkor inkább az a cél, hogy az említett programot, mint érvet kilőjétek hülye tereléssel, ahelyett, hogy belátnátok, igaz az állítás.
Ekkor aztán jön a szemétkedés, hogy mondjam el, mit tud jobban, mit tud többet, mi értelme, stb.... , tehát bármi, csak korrektnek ne kelljen lenni.
Az a másik, ti annyira kenitek-vágjátok az Android-os progikat, hogy akkora elemi baromságokat tudtok állítani, pl. hogy TiBi KELL az oprendszer újratelepítéséhez, de azt, hogy a rengeteg funkciója közül melyikek azok, amik igen hasznosak és akár iOS alatt is azok lennének, azt nem tudjátok, de állítjátok, nincs ilyen.
Összegezve, néha tudtok kicsit korrektek lenni, de ez inkább csak a szabályt erősítő ritkaság, mert inkább tudatlanul és elvtelenül támadva az Android-ot és védve az iOS-t működtök.
Aztán avval jöttök, hogy nem kell sírni azért, mert bántja valaki a kedvencünket.
Elárulom, erről szó nincs.
Természetesen szimpatikus az Android, de semmi komoly kötődésről nem beszélhetünk, a problémát az okozza, amikor butaságból, vagy aljasságból, véletlenül, vagy sokszor inkább szándékosan KÉT LÁBBAL TIPORJÁTOK AZ IGAZSÁGOT.
Ezt sose tűrtem és nem is fogom, sajnos. Okosabb lenne rátok hagyni, de én ilyen hülye vagyok, valóban.
Itt ezért bocsánatot kérek attól, akit ok nélkül bántottam, de sajnos több olyan volt, aki igencsak megérdemelné azt a péklapátot...
Akinek a baráti körében valószínűleg van egy hozzám hasonló, akivel nem beszélhet ilyen aljas módon egy orrba vágás begyűjtése nélkül, ezért itt éli ki a szánalmas hajlamát... -
levente68 #126 Nem előidézni, te genny?
Mert azt csinálod, mivel a témához hülye vagy... -
M2 #125 Amúgy pontosan lehet tudni, hogy Leventénél mikor és hol szakad el a cérna: mikor olyan érvvel találkozik, amit megtámadni nem tud (mert mondjuk tényeken és adatokon alapul) de elfogadni sem.
Ilyenkor agyalapjából előtörnek a sarokba szorított vadállat érzelmei és elkezd látványosan hadakozni. Vicces ezt a folyamatot sokadszor végigkövetni. :-) -
M2 #124 "Na most, te egy kis szar lévén hiába mondod, mert egy szardarab véleménye szintén csak egy szardarab."
A visszavágások Nagy Mesterét olvashattuk! :-) -
M2 #123 Én nem szeretnék emberi elbánást, pláne Tőled nem, nem is várom. Megint honnan szedtél elő egy hülyeséget.
Mivel ez a topic már döglött, lehet rajta valóban trollkodni.
Nézzünk akkor téged. Szerintem korunk korcs szüleménye vagy, egy félrenevelt, elkényeztetett, buta kis emberke. Semmihez nem értesz, így semmit megkeresni sem tudsz, ezért várod mindig tőlünk, hogy helyetted linkeljünk. Lehet valamikor régen még fényesre nyalták a segged, és most furcsa számodra, hogy néhány idegen nem ugrál a te kedved szerint.
De szerencsére nálad a butaság hihetetlen kitartással és szorgalommal párosult, így mindig hosszan szórakoztatsz minket. Igaz nem Veled nevetünk, de Rajtad. :-) -
levente68 #122 Az a fontos, hogy figyelembe kell venni, ki mondja.
Na most, te egy kis szar lévén hiába mondod, mert egy szardarab véleménye szintén csak egy szardarab. -
levente68 #121 Igen, ez világos, csak azt nem értem, hogy egy vihogó hiénahad miért szeretne emberi elbánást... és miért csodálkozik, ha nem kap, mert nem érdemli. -
M2 #120 Amikor már sokan mondják rád, hogy szamár vagy, akkor fogadd el és kaptass fel szépen a csomagokkal a hegyre. :-)