Az iPhone 5 sem állítja meg az Androidot

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyanra nem is vagyok kíváncsi, kisfiam, akikkel ilyen hangot kell megütnöm.

Veletek is mindig szépen kezdem, aztán kiharcoljátok...

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

"találsz-e olyat, akit ez a nagyképû folyamatos idegenajkúságod nem zavar?"

Nincs benne nagykepuseg. Amugy meg a lanyok imadjak ;)

De engedd meg, hogy parafrazialjam a kerdesed! "Találsz-e olyat, akit ez a folyamatosan tragar es buta stilusod nem zavar?" :)

Nem igazán megy bele a csökött agyadba, hogy elmondtam: nem fogod magyarázkodásokkal megúszni. Minden topikban félrebeszélsz és egy igazi applebuzi köcsög vagy, mit vársz, hazug tróger?

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

profán

nem beavatott; hétköznapi, világi; durva

Mit jelent szerinted a profanitás és találsz-e olyat, akit ez a nagyképû folyamatos idegenajkúságod nem zavar?

Én a 'durva' jelentésébõl kiindulva válaszoltam, de ezen a szálon nem fogod megúszni kimagyarázásokkal, terelésekkel, hogy ostoba és nagyképû voltál.

Megy a root Titanium Backup segítségével felétek? Faszfej...

"Káromkodj inkább, de ne hazudj, mocskolódj, ferdítgess, ok?"

Most akkor bezarult a kor, mivel visszatertunk oda, hogy en itt nem hazudtam. Ha egy kis eszed is lett volna, akkor eszrevehetted volna, hogy ezt a lepest probaltam megsporolni, amikor egybol ennek a bizonyitasat kertem toled... sajnos nem volt.

Tudod mit?

Káromkodj inkább, de ne hazudj, mocskolódj, ferdítgess, ok?

De ha így tennél, akkor megoldódna probléma, mert én se hordanálak el hazug, ferdítgetõ, ostoba szarnak.

Próbáld ki ;o)

Azert otot, mert egynel meg konnyu lenne nevetseges ertelmezesi vitakba keveredni, otnel mar eleg elsopro lenne a bizonyitek. Viszont figyelembeveve, hogy meg egyet is keptelen vagy emliteni, ezert ezt is berakom az 'ismetcsak segget csinaltal a szadbol' fiokba :)

ps: Amugy az is vicces, hogy a profanitas szo jelentessel sem vagy tisztaban, mivel meg a legnagyobb elfogultsagod mellett is nehezen tudsz azzal vadolni, hogy karomkodni szoktam.

Rootoljál TiBi-vel, engem meg hagyjál lógva, okoska, szerinted én fogok egy percet is keresgélni az aljaskodásaid között?

Harapjál az Apple geciségeire inkább. No meg a trolltestvéreidére.

A nyilvánvaló dolgok helyett engem már nem ráncigálsz a szokásos genny ferdítgetéseidbe bele, azt a pöttyöst már régen és sokszor elrúgtad.

Annyit még elárulhatsz, miért ötöt kérsz említeni, egy nem lenne elég? Vicces fiú...

Tudom, hogy nem kene, de harapok ra... Idezz tolem mondjuk 5 dolgot, amiben hazudtam! Termeszetsen ugy, hogy valami forrassal bizonyitod be, hogy ez valotlan volt. Mondjuk a szandekossag meg akkor is ketes eselyu, de kezdjuk az elejen!

Nem voltál profán? Ejjha, de hülyeségeket beszélsz, hazudsz, ferdítesz és a többi, ez persze neked semmi, te tetû?

En soha semmilyen profanitast nem vagtam a te fejedhez es kulturaltan, megfeleloen ervelve vitatkoztam veled. Te voltal az aki tulzo erzelmeket hozott a vitaba, majd onnan autoeszkalacioval extremitasokba lendult.

Viszont a jo hir, hogy vege az utkeresesnek. Vegre megtudtam, hogy mi az eletcelom ;)

Inspiráció kérdése, tudod?

Az a szomorú, hogy vagytok olyan aljas szemetek, hogy kihozzátok az emberbõl....

Persze, az a buta, aki meglepõdik ezen, hiszen nektek, tudás híján ennyi az életcélotok...

"tudok még süllyedni"

Az a szomoru, hogy ezt minden tovabbi nelkul ki is nezem beloled...

Ó, mester, jó diákod voltam, így biztosíthatlak, tudok még süllyedni.
Bármire képes vagyok, hogy elismerj és befogadj, ó nagy trollkirály!

<#eplus2><#mf2>

Amikor azt gondolná az ember, hogy ennél mélyebbre már nem tudsz süllyedni, mindig bebizonyítod, hogy de...
Ugye, azért nem leszel öngyilkos?

Kár.
<#kocsog>

És akkor mi van?

Hát majd root-olod Titanium Backup-pal?

Vagy firmware-t cserélsz vele?

<#mf1>

Latom tavolletemben ismet csunyan leszerepeltel, de erre a hirre ujult erovel indult be a fap-fap-fap az asztal alatt :)

http://www.fosspatents.com/2012/12/us-patent-office-declares-steve-jobs.html

Jaja, meg az Android-ról...

<#taps>

Mit tudsz te a jóérzésû emberekrõl?
Annyit mint a magyar nyelvrõl? :-)
Mondjuk, amit te tudsz, arra jóérzésû ember nem kíváncsi, de csak hajrá!

<#wave>

Úgy van, igazad van.

Úgy van, igazad van.

Na végre! Látod megy ez! :-)
Csak próbállak tanítani! De sajnos elég nagy az ellenállás! :-)
És?

<#mf1>

Persze, persze... igazad van. ;o)

Okos vagy és az is maradsz, persze kérdés, ki szerint...

Azt is tudjuk, hogy keresésben is küzdesz kihívásokkal, hát segítek:

"És"-sel kezdhetünk mondatot!

"Néhány nyelvi babona, avagy nem létezõ nyelvi szabályok:

„Kötõszóval nem kezdünk mondatot.” Ez a feltételezés egyszerûen helytelen! Ilyen szabály nincs a magyar nyelvben! Így az „és”-sel, sõt akár „hát”-tal is kezdhetünk mondatot. Ez a nem létezõ szabály, még az általános iskolában terjedhetett el, amikor minden gyerek úgy írja, meséli el mi történt vele, hogy: „És a hétvégén voltunk a nagymamámnál és ott finomat ettünk. És aztán elmentünk pecázni és fogtunk halat is. És…” Ez viszont a szóismétlés kategóriába tartozik, nem pedig egy nem létezõ szabályéba.

...

Forrás: Dr. Bencédy József – a nyelvtudományok kandidátusa"
Úgy van, igazad van.

Úgy van, igazad van.

Ismerd meg a 'szinte' szó jelentését! :-)
"mindenki csinálhat hibát, de rám nemigen jellemzõ."

Valóban, rád a mérhetetlen tudatlanság a jellemzõ, és ezért még az esélye sincs meg, hogy bármilyen hibádat felfedezd vagy elismerd.

Lásd a magyar nyelvi ismeretek tárgykörben is erõsen hiányos mivoltodat... :-)
Tudod az a bizonyos ajánlás a szép fogalmazásokra, az nem úgy szól, hogy 'és'-sel, hanem hogy kötõszóval nem kezdünk mondatot.
Na akkor most olvasd vissza csak az elsõ pár hozzászólásodat... :-))) kapnád rá a körmösöket! :-)))
Tudjátok, mit?

Nyertetek, feladom.

Ilyen tetvekkel én nem tudom és nem is kívánom felvenni a harcot.

Hazudozzatok, ferdítgessetek bátran, fejtsétek ki a véleményeteket nagy pofával olyasmikrõl, amirõl fingotok sincs, szopkodjátok egymást, trollok, tiétek a pálya.

Eddig tartott ki az igazságszeretem táplálta energiám, innentõl hagylak sötétnek, mert rengetegszer bizonyítottátok, hogy micsoda ártányok vagytok, csak az ember nem akarja elhinni, hogy ilyen létezik, hogy valakik ennyire utálják a tényeket és az igazságot.

Bátran szidjatok bármit, holott nem ismeritek, csak a vallásotokká vált mantra jön folyamatosan...

<#action>

Hát, ezt elég nehéz lenne bizonyítanod, így maradjon ez az egymást szopkodásotok bizonyítéka, öcskös...

Vicces, hogy érdemi válasz nem születik, csak terelés...

„Persze, ezek foleg a sokat hozo alkalmazasok, mivel ott megeri. „

„Termeszetesen a leghiresebb alkalmazasok - nagyreszt - minden platformon megtalalhatoak es szinten szinte minden feladatra van mindket platformon megoldas, bar atlagban szerintem meg mindig igenyesebbek az iOS appok.”

Erre írtam:
„De a Titanium Backup, vagy a PhoneMyPc eleve nincs iOS-re és mégis prémium minõségûek és ezek nyomán van olyan véleményem, hogy bizonyítottan nem nagy kunszt Android-ra is komoly alkalmazást írni, csak jó programozónak kell lenni.”

Tehát, elmondom lassan, hogy te is értsd: azért említettem, hogy ezek pl. nincsenek iOS-es, mert az volt a magyarázat, hogy kábé azért vannak prémium progik Android-on, mert iOS-rõl portolták azokat. Na erre kitûnõ ellenpélda ez a kettõ. Érthetõ?

Az tényleg szomorú, hogy õ csak félig magyar, nem ez az anyanyelve és mégis sokkal jobban ismeri és használja, mint Te. Még ékezetek nélkül is! :-)
Kötelezõ?

Újabb vicc, gratulálok!

Az mennyire zavar, hogy magad is elismered, van ilyen elõírás, elvárás, de csak azért is ellentmondasz, persze, ha trolltestvéred mondaná, mellette csaholnál...

Szánalmas vagy.

"Most tõled is idézhetném tucatjára, hányszor 'vétettél' csak ezen az oldalon a nem létezõ szabályod ellen."

Hát, ez érdekes lenne, mert nem hinném, hogy 'és'-sel valaha is kezdtem mondatot, de egyet hadd szögezzünk le: mindenki csinálhat hibát, de rám nemigen jellemzõ.
Így ezen a téren inkább maradj csendben, mert amíg az én írásaimon igencsak érezhetõ, hogy igyekszem ( és elég jól sikerül is ) helyesen és szépen írni, addig tesókádon kellene köszörülnöd magad inkább...

Aztán, lehet, hogy ha meglennének nyelvtan tankönyveim, abban megtalálnánk ezeket a szabályokat. Akkor szívesen letolnám a torkodon a könyvet, bár ne a könyvet bántsuk, jó ötlet volt az a péklapát... élével...

na, állj, én használom, nem pedig kiguglizom a felsorolást a leírásából, öcsi!

Ciki az, hogy azt se tudjátok, mit tud, de okoskodtok, hogy nem is kell.
Mennyire nevetségesek vagytok...

Szépen kérlek, ne ferdíts megint.

Ezzel én eltereltem a szót?

"miért látok teljesen jó programokat én Android-on, ha ennyire 'ócska' rendszer"

Viccelsz, biztosan. Rendszerrõl beszélek és azt kérdezem, miért próbáljátok lehúzni állandóan, mikor nem kellene.

Tény, hogy szóba jöttek a programok és ez talán természetes, hiszen az ökoszisztéma része a rendszer és a programok is.

Nincs itt straw man, csak általad, aki olyat tulajdonít nekem, amit nem írtam.
Ezért kérlek, hagyd ezt abba!

Becsmérelni pedig addig foglak, ameddig megérdemled, tekintve, hogy hiába próbálsz megint másról beszélni, hülye vagy az Android-hoz, bebizonyítottad.

Idézem magam:

"Nézzük, mivel égeted magad:

- belém kötsz a most említett módon
- eltereled a szót, hogy trollkodhass
- játszod a tapasztaltat, de akkora ostobaságot írsz, hogy az fájdalmas
- ezek után még neked áll feljebb, ha leugatnak
- követeled a saját ostobaságod megmagyarázását, ahelyett, hogy utánanéznél
- az sem tetszik, ha megkérlek, használj ékezetet és ne bántsd a magyar nyelvet
- straw man-t kiáltasz, holott te követted el
- azt kegyesen folyton figyelmen kívül hagyod, hagyjátok persze, amikor a Három Troll Király (néha több, mielõtt rám szóltok, ;o) ) a nagy kapkodásban egymás szavát üti, ami aztán még mulatságosabb."

Továbbra is megmarad ez az állás, hiszen minden így történt.
inkább tanulj és csak akkor szólj bele, ha nem hülyeséget beszélsz, mint a Titanium Backup esetén!

"Nem is volt ez sohasem a celom. Sot, elarulom neked, hogy csak felig vagyok magyar, de facto nem is ez az "anyanyelvem" ;)

Ja, es "De mar kifejtettem egyszer, hogy mennyire szanalmas, amikor mar csak a stilisztikaba tudsz belekotni! Abba is butan...""

Büszke lehetsz, ha nem is célod "büszke magyar"-nak lenni, de ezzel miért nem hazai pályán dicsekszel?

A nagy baj pedig ott van, hogy messze nem csak a stilisztika a probléma, hanem a nagyképû, hülye dumád, amikor te torkollnád le a másikat, csak kurvára nem is vagy képben, koma. Hol kell a TiBi, meséld csak el megint, okoska?!

"Nagy különbség van viszont az oprendszer elõre telepített szolgáltatás csomagja és egyetlen, kvázi célirányos program között."

Ez oké, de te citáltad ide, hogy lám egy profi program, amit nem adtak ki iOS-en.

Erre írtam én, hogy jogosan nem, mert ott nehéz eladni az ilyeneket, ez a része elég jól és hülyebiztosan meg van csinálva a rendszernek.
Bármi mást viszont érdemes, mert azokból a gyáriak nagyon gyengék, mint például a naptár, térkép, óra, videólejátszó, fényképezõ... szinte az összes.
(megint az egy bites gondolkodásod)

Nyugi, nem fogsz találni olyan nyelvtani szabályt, ami tiltja ebben a szép magyar nyelvben a kötõszavak mondat eleji használatát. Mert nincs.

Létezik egy stilisztikai elõírás, ami alapján valóban kerülendõ komoly(nak szánt) dokumentumokban, ezért mondták a tanárok is: így kell szépen fogalmazni.

De a beszélt nyelvben meg szinte kötelezõ a használata, így tartható fenn a beszélgetés ritmusa. Emlékszel még mennyire rossz volt a Szomszédok címû filmsorozat párbeszédeit hallgatni?

Most tõled is idézhetném tucatjára, hányszor 'vétettél' csak ezen az oldalon a nem létezõ szabályod ellen.
Hát tudod én értem az angolt, így el tudtam olvasni.
És szerintem mind hasznos is, de reméltem kiemeled a legfontosabbat.

De nálad nagyon úgy néz ki, mintha valamit állandóan takargatni próbálnál. És ez ciki. :-)
Szinte idáig hallom az egybites gondolkodásod reléinek csapkodását. :-)

Vannak az ilyenek meg az olyanok. Ha ilyenek, akkor...
Pont magad idezted a #16-ot, ahol ez hangzik el: "miért látok teljesen jó programokat én Android-on, ha ennyire 'ócska' rendszer"

Magyarul te tereled a programok iranyaba a kerdest, holott nem is arrol volt szo, hanem az OS-rol. Ez a strawman! Errol beszelsz utana vegig... sorolod az ellenpeldakat a 'profi' programokra, holott ezt senki nem is vitatta. Felfogtad vegre? Ezzel persze kifogtam a szelet a commented maradekabol is, mivel kizarolag erre epitetted fel az ujabb becsmerlesemet...

"A mondatkezdésre vonatkozóan egyelõre nem találtam valóban a szabályt"

Mivel nincs is ilyen, jobb ha hozzaszoksz es megtanulod.

"Egy biztos, ahogyan te írsz, az nem méltó egy büszke magyarhoz."

Nem is volt ez sohasem a celom. Sot, elarulom neked, hogy csak felig vagyok magyar, de facto nem is ez az "anyanyelvem" ;)

Ja, es "De mar kifejtettem egyszer, hogy mennyire szanalmas, amikor mar csak a stilisztikaba tudsz belekotni! Abba is butan..."

Biztos én vagyok a vicces...

Szerintem, te vagy az, aki beégett csúnyán, de tovább vergõdik...

ÉS trollkodik. ;o)

Nem teljesen világos még, de nagyon gyanús, hogy teljesen hülye vagy, hiszen ezt kértem: "ne keverd a költõi szabadságot a nyelvtannal"

Ez milyen olvasatban eredményezi ezt: "Akkor te azt mondod, hogy Jozsef Attila nem tudott helyesen magyarul"?

Iszonyatos, hogy mennyire inkorrekt tudsz lenni...

Na, menjünk tovább: straw man...

Kerestem neked egy magyar leírást, mert rád fér, hiszen bár állandóan angolul trollkodsz, kurvára nem is érted azokat sem, amiket magad citálsz ide, így azt se veszed észre, ha mást vádolsz vele, miközben te teszed...

"Angolul „straw man”, magyarul szalmabáb érvelésnek nevezzük, amikor nem a másik fél álláspontját cáfoljuk meg, hanem annak egy szándékosan elbutított, eltorzított változatát, amit sokkal nehezebb megvédeni. Eközben persze azt a látszatot próbáljuk kelteni, hogy az eredeti érvet cáfoltuk meg. Talán ez a hiba fordul elõ leggyakrabban a hétköznapokban és ezt lehet a legkönnyebben észrevenni."

Ezt írtad: "Arrol meg mar ne is beszeljunk, hogy az egesz egy hatalmas strawmannel indult, nevezetesen, hogy Androidra nincsenek 'profi' alkalmazasok, holott ezt senki sem vitatta"

Az igazság pedig, hogy senki nem mondta, hogy valaki is olyat mondott volna, hogy nincsenek profi progik. Itt ferdítesz, a straw man fogalmát kimerítve és innen indult a flame, mert elindítottátok.

Kérdés: ha linkelem a #16 -ost, miért nem veszed a fáradságot és olvasod el?
Hagyd abba a magad égetését, mert unalmas már.

Nézzük, mivel égeted magad:

- belém kötsz a most említett módon
- eltereled a szót, hogy trollkodhass
- játszod a tapasztaltat, de akkora ostobaságot írsz, hogy az fájdalmas
- ezek után még neked áll feljebb, ha leugatnak
- követeled a saját ostobaságod megmagyarázását, ahelyett, hogy utánanéznél
- az sem tetszik, ha megkérlek, használj ékezetet és ne bántsd a magyar nyelvet
- straw man-t kiáltasz, holott te követted el
- azt kegyesen folyton figyelmen kívül hagyod, hagyjátok persze, amikor a Három Troll Király (néha több, mielõtt rám szóltok, ;o) ) a nagy kapkodásban egymás szavát üti, ami aztán még mulatságosabb.

Hát, gratulálok, ennél nehéz mélyebbre süllyedni, de valószínûleg még megkísérled...
Ha meg egyedül nem megy, akkor jön a segítség, várhatóan...

A mondatkezdésre vonatkozóan egyelõre nem találtam valóban a szabályt, így egy fórumon talált hozzászólást tudok idézni, kb. ennyi a véleményem nekem is:
"Nekünk ezt tanították, már alsóban.:) Nincs mindegyik szónál külön szabály, egy szabályban foglalják ezt össze.

„11. Mondatkezdés
Milyen szavakkal nem kezdünk mondatot?
És, de, vagy, mert, így szavakkal nem kezdünk mondatot.
Bizonyos esetekben kivételt képezhetnek a párbeszédekben elhangzó mondatok.”

A neten sajnos egyfolytában azt dobja ki, hogy ha háttal nem kezdünk mondatot, akkor, hogy kezdjük azt, hogy háttal nem kezdünk mondatot.-.-" Azaz a nyelvtanból is viccet csinálnak.
Ennek ellenére nekem két nyelvtan tanárom is így tanította, és ez a könyvünkben is le volt írva annak idején.
Igaz, hogy ma már az újságírók és a költõk sem foglalkoznak ezzel, oda is írtam, hogy a szabály ellenére sokan írnak így. Ettõl függetlenül nem egy olyan szabály van, amit a hétköznapokban senki sem tart be, még a legmûveltebbek is megfeledkeznek róla. Mégis, amikor keresztanyukám csinálta a disszertációját, minden egyes ilyen apróságot figyelembe kellett vennie. "

Egy biztos, ahogyan te írsz, az nem méltó egy büszke magyarhoz.
Ezen el is gondolkoztam: tehát, neked szabad ;o)

"Hasonló, de te ferdíted el, na akkor te vagy a strawman?

Fogalmad sincs, hogy mit jelent a strawman, ugye?

"És (csak neked, ismét): ne keverd a költõi szabadságot a nyelvtannal, könyörgöm, evvel megint csak magadat égeted le."

Akkor te azt mondod, hogy Jozsef Attila nem tudott helyesen magyarul? Mert errol van szo.
De legyen, idezz barmilyen nyelvtankonybol, mely ezt explicit tiltja!

"Nincs egész lista, mert megmondtam, nem foglalkozom veletek, ostobák és nagypofájúak vagytok."

Megis ot kulonallo commentben folytataod a hulyesegedet, ad infinitum... vicces srac vagy te ;)

Ezek jó dolgok, tetszik is.

Nagy különbség van viszont az oprendszer elõre telepített szolgáltatás csomagja és egyetlen, kvázi célirányos program között.

Tehát, kár keverni azokat, én nem is ezt kezdtem el az elején.

Ezt írtam a #16 -ban:

"Javarészt egyetértek, csak azt nem értem, hogy miért látok teljesen jó programokat én Android-on, ha ennyire 'ócska' rendszer?

Elfogadom az érveket, melyek szerint könnyebb a warez és több tudást kell belefektetni az optimalizálásba, de amíg olyan vérkomoly progik léteznek rá és nem tegnap óta, addig én pont azt mondom, hogy komoly programozónak azért annyira nem nagy a különbség. Pl. a Waze, akinek a fejlesztõi szerint egy-két hónap pluszt jelent a dolog és tádámmm, megy mindenen. Tény, hogy jó ötlet benne, hogy a tervezés a szerveren megy, így a gyengébb cuccon sokat könnyít, de maga a progi bõven van olyan komoly, hogy összehasonlítási alap legyen. De van egy rakat további példa is és köztük rengeteg olcsó, sõt ingyenes is.

Ellenpéldát is tudok persze, az a szemét Smurf's Village, ami miatt tényleg többször majdnem vettem páromnak egy iPad-et."

Elkanyarodtunk kissé, nem?

Persze, tudom, miért...

Nincs egész lista, mert megmondtam, nem foglalkozom veletek, ostobák és nagypofájúak vagytok.

Ahogyan most te is újra. Vicces, hogy akkora baromságot írtál, hogy inkább kussolnod kellene, de továbbra is magyarázol, ahelyett, hogy beismernéd, lebuktál, okoska.... Nem úgy érzem, hanem teljesen fingod nincs róla!

És (csak neked, költõ uram, mondat elejére) egyszer is elég, ha bebuksz, nem? Természetesen további tévedéseid is vannak, de minek írjak többrõl, ha egyet sem ismersz be?

"Arrol meg mar ne is beszeljunk, hogy az egesz egy hatalmas strawmannel indult, nevezetesen, hogy Androidra nincsenek 'profi' alkalmazasok, holott ezt senki sem vitatta."

Ne kamuzz, nem ez volt a téma. Hasonló, de te ferdíted el, na akkor te vagy a strawman? Bezony!

Na és a kedvencem megint: hadd kössek bele a stilisztikába, mert ha már elvakultan, ostobán és aljasul érvelsz, akkor legalább a magyar nyelvet ne gyötörd, kérlek.
És (csak neked, ismét): ne keverd a költõi szabadságot a nyelvtannal, könyörgöm, evvel megint csak magadat égeted le.

A tiszteleted pedig nem kell.
Légy korrekt és õszinte, ez kell.
Írj szépen, helyesen, ez kell.

Oldal 1 / 4Következő →