104
  • M2 #64
    "Én mindíg azon szörnyűlködöm, hogy ezek végülis termékek amit azért veszünk, hogy minket szolgáljanak nem azért, hogy a rabszolgái legyünk"

Egyszerű embereknek mindig kellenek a kapaszkodók az életben, amihez tudja kötni magát. Ha ezekre így tekintesz, nem fog bosszantani. A ma imádott készülék egy év múlva meg ósdi vacak lesz, öt év múlva veszélyes hulladék.

A gyerekemnek is mindig mondom: nem a tárgyak számítanak (játékok), hanem az emberek (barátok). Egy játszópajtás pótolni tudja a világ összes létező játékát (kivéve persze a Lego Rendőrállomás 2192-t :-) ).
  • csimmasz
    Igen sajnos frusztrál ahogy viszonyulnak a tárgyhoz.
    Nem az basztat, hogy elégedetten használja hanem az, hogy agy nélkül gondolkodik(próbál).

Neaggódj a Nokiás, Androidos Vagy wp-s sem jobb, csak anyiban másabb, hogy ott nincs mellé az Apple életérzéses körítés.

Én mindíg azon szörnyűlködöm, hogy ezek végülis termékek amit azért veszünk, hogy minket szolgáljanak nem azért, hogy a rabszolgái legyünk és ne lássuk a valóságot az általunk vagy mások által köréjuk szőtt misztikumtól.

• M2 #62
    "Mikor várható iOldalról a hiányok felszámolása és értelmes ár?"

Erre ne várj, mert:
    - a "hiányok" valójában védelmi vonalak a felhasználói hülyeség ellen. Nem lesznek lebontva,
    - az árat pedig a keresleti oldal határozza meg, és úgy látszik szeretik az emberek a hülyebiztos eszközöket. :-)

Szerintem ezt a két lépéses filozófiát nem tudta magáévá tenni például a Microsoft.
  • M2 #61
    Az iPhone és az iOS hamarabb indult, ráadásul egy cég áll mögötte, így mostanra nagyon összeállt az egész.

Androidon ez a folyamat még javában zajlik és sokkal nehezebb is. Kalandoroknak persze óriási felfedezhető terület, sok-sok élménnyel (pl support közvetlenül a romot fejlesztőtől).
    De aki nem kalandor, csak egy használati eszközt keres, az inkább kerülje. Szerintem.
  • levente68
    "Meg a telefon is gyorsabb. Ami itt nem feltétlenül mondható el. Mert ugye ezeknek az androidos telefonoknak emelik a hardver specifikációit agyba-főbe aki meg marketing számoknak hisz az be is nyalja - de még mindig ott tartanak, hogy a rendszer az csak riceg-röcög rajta. Nem is tudom milyen hardvernél fogjuk elérni, hogy utolérjen egy régi iphone-t smooth-ságban."

Abban igaz, hogy várni kellett sokat, ez tény.

Más rendszerek, más filozófiával. ( Dörmögő Dömötörben erről nem írnak... )

Mostanában ez már megvan Android oldalon.

Mikor várható iOldalról a hiányok felszámolása és értelmes ár?
  • M2 #59
    Nagyjából sejtem mire gondolsz, mert én az első két iPhone-t rettenetesen szar telónak tartottam (elismerve forradalmi újításait). A lúzerek meg boldogan használták. :-)

Gondolom így vagy most te.
  • levente68
    Igen, az átállás idejére nem baj a hardware erősödése. :o)

Olyankor reinventing van.
  • levente68
    Nekem meg a behányásod igénytelen, bár nem szokatlan.

Amúgy, hol volt szó platformról a cikkben? Na, ugye...
  • csimmasz
    Igen az nekem is megvan az kurvajó, bár androidon átszabható, Badán asszem nem.
    De nem arról volt szó még annó hogy valamilyen opció elveszik ha megnyitod a telót, talán az iTunesben valami?

Egyéként hidd el nem könyű a sorsa annak akit apple tulajok vesznek körül, lehet csak nem a megfelelő emberek de kivagyok amikor látom, hogy szenved az iphonjával mert nem kapcsolódik az én routeremhez akkor sem az ö telója a hibás biztos a router, igaz hogy soha senkinek még nem volt gonja a csatlakozással de akkor is más a hibás.
    Ha nem tud megnyitni egy oldalt(asszem pont a nespresso.com-ot kávégépet nézni)
    Akkor sincs semmi, nem mondaná, hogy a fenébe, nem inkább majd megnézi otthon, érted?
    Engem ez üt ki, mint valami szent tárgy.
    Azok akik lemerik szarozni vagy meg merik mondani, hogy igen, van iPhonom de nem vagyok teljesen elégedett, azokat bénának vagy Androidosnak kiáltják ki.

• M2 #55
    "Amugy veled ellentétben más elbírja mondani, hogy pl van megoldás a flash lejátszására az iTelefonon is."

Jól ismerem a flasht, több évig abból éltem. Mégis mobil eszközökön inkább a letiltását ajánlom mindenkinek, nem véletlenül állt le vele az Adobe is.
  • levente68
    Ha jól értelek, nem tudod, hogy az Android-os kütyüket nem KELL, hanem LEHET faragni... nem ugyanaz ;o)

Ahogyan a szifont viszont KELL és LEHET.
    Nem mindenhez, de pár dologhoz igen. No meg nem mindent lehet megoldani úgy sem, de sokat.
  • M2 #53
    "Na te a tipikus vérgőzös nagy keresztes lovag vagy akinek lételeme az Apple védelme."

Pedig ha olvasnál, tudnád, hogy talán én írtam a legtöbb valós negatívumot az Apple-ről, főleg iOS-ről.
    A fejlesztői webes felületüket például utálom, főleg szemben a Google Play totál profi megoldásaival szemben. Mint az utolsó koszos kisbolt honlapja vs. Apple Store.
  • levente68
    "droid guruk évek után is fogják mondani hogy de hát ebben 64 magos proci van.. jobb mint a te 32 magos ájfosod. "

No, tessék, ki is flémel?

Amit meg nem értesz, a vas komolyabb, ha fejlettebb és mindenhol a magok száma hozza egy szint felett a fejlődést, észrevetted?

Egy Android-os gép nem a magok száma miatt jobb, ha jobb (a prémium Android-os jobb), hanem a vas ereje által támogatott rendszer okán. Remélem, nem vagyok bonyolult.
  • levente68
    "Egyszer Steve Jobs mondta egy interjúban, hogy egy idő után senkit nem érdekel mi van benne, a készülék úgy lesz meghatározva, hogy van egy eszköz, ami jó valamire. A processzorok számát, a ramot stb senki nem figyeli egy szint felett...

Ebben kénytelen vagyok igazat adni neki."

Nem is kell figyelnie ezt a felhasználónak, igaza volt.
  • csimmasz
    Na bocs az előbbiértlátom vissza fogódott a hsz akkor én is így teszek
  • M2 #49
    A jailbreak csak hozzáad, el nem veszitesz vele semmit.

Nálam csak azért van a telón, mert szeretem az Androidos jellegű "fentről lehúzom és Wifi, GPS egyebeket egy gombbal elérem" menüt.
  • csimmasz
    Na te a tipikus vérgőzös nagy keresztes lovag vagy akinek lételeme az Apple védelme.

ugye nem gondolod, hogy nekiállok keresgélni olyan oldalakat amit hetekkel ezelőtt nem tudtam megnyitni?

Amugy veled ellentétben más elbírja mondani, hogy pl van megoldás a flash lejátszására az iTelefonon is.

Te nem látsz a szerelemtől nem az androidosok, ráadásul az, hogy valakit aki meg meri szólni az iTelefont azt rögtön Androidosnak kiáltasz ki.

Mondjuk sok alternativa nincs lévén az MS uj softja valami rettenetes, nyomkodtam pár órát de én messzire kerülöm.

És képzeld nekem sem laggol pedig 100+ telefonszámom van egy szaros Badás telefonban akkor most én is pisiljem össze magam, hogy micsoda bravur, hogy ezt egy telefon megcsinálja?

• M2 #47
    Szerintem iPhone5, ha pár hónap (vagy bármennyi idő után) után nem jön be az iOS, akkor még mindig a legjobb áron tudod eladni.

Nagyobb a veszélye annak, hogy megszokod, aztán feljössz, olvasod a sok sületlenséget a készülékedről, reagálsz, és majd rád is mondják, hogy elvakult sznob Apple-fan vagy.
  • csimmasz
    Ja igen de akkor le kell mondanod valami másról, nem?
    Nincs valami hátulütője a jailbrakelésnek?
  • M2 #45
    De a lagolás az jó, és a szarfos iPhone-on még olyan sincs! :-)
  • M2 #44
    "Elvakult marketing etetett birkákkal kell beszélnem, aki védik az androidot mint valami szent grált"

Erről van szó, a többi porhintés. Szerelmesekkel közlöd, hogy kicsit szépséghibás a menyasszony - ezért nem is alakulhat ki érdemi vita. Külső linkek, statisztikák, észérvek? Egy szerelmi kapcsolatban? :-)
  • M2 #43
    "hadd ne keressek most olyan oldalakat"
    - megint tipikus

"Neeeem akkor jön a szokásos, dehát az szar, az iparág ide oda, meg én ugysem használom"

Gondolom akkor a desktop gépünkön is hamar installálnunk kellene, mert Te azt mondod. De nosza, akkor csinálj kedvet hozzá! Mi a legkedvencebb, kihagyhatatlan flash oldalad? Még keresgélned sem kell, biztos tudod a címét fejből.
  • narumon
    Hát igen a zsinór a töltö az egy gond, mármint a legelső alkalommal. Én most így vagyok a standrad mini micro USB kábellel. Mivel soha nem kellett így nincs is itthon, nekem minden ilyen kábel, töltő, autósszett, iphone-ra és ipadra van. Ebből kis túlzással minden polcon van egy :) Egyébként az iphone csak addig kötött amíg nem jailbreakeled, utána már nem nagyon van olyan amit csak androidon tudnál megcsinálni és ezen nem.
  • csimmasz
    Nagyon szemezgettem az 5 ös iPhonnal de nekem elég körülményes egyes dolgai, annak ellenére hogy a rendszer az egyszerű használatra van kihegyezve.
    Sok ismerősömnek van, tényleg sok okos húzás van benne de ott vannak a kötöttségek is, zsigerből gyűlölöm a nem szabványos dolgokat, megint vehetek 29. alkalommal autóstöltőt meg minden vacakot csak mert uj a teló, pedig már egy életre elegem lett belőle.
    Ráadásul félek, hogy megbánnám, egyenlőre nincs nagy kényszer a cserére mert reggeltől estig az irodában vagyok, ugyhogy előtte tesztelem őket , hacsak az uj samu végre szép lesz és hozza a szintet.
    Annó sajna bedőltem a badának a remek külső és a gördülékeny menünek, most se skype, se egy csomó minden, akkor androidot kellett volna vennem vagy iPhon-t bár az majdnem a duplájába került ennek de akkor még sokat melóztam terepen, megöltem volna hamar,de már késő bánat.

Nekem bejönne az iPhon 5 külseje csak nagyobb kijelzővel az android szabadsága vegyítve az almás appok jobb megbízhatóságával.(Márha megbízhatóbbak)
    De akármit veszek tudom, hogy kompromisszum lesz a vége mint mindíg.

• narumon
    "Huh ez szép méretes lett!"

Hehhe, tudod ha belendülök :)

"Szóval először is hadd ne keressek most olyan oldalakat ez egy megfigyelés, miért, mert amikor ujra hózott rendszereknél elfelejtem fölrakni a flast akkor látom, hogy igenis sokszor kelleneés nem reklámokhoz."

Mondom elképzelhető, én még nem vettem észre semmi ilyet pedig mint mondom nekem semmilyen gépemen nincs rajta. Az asztali Core i5-ön sincs pedig az aztán bírná. :)

"Az hogy menyire hasznos az lényegtelen az Alma azt mondja neked nincs rá szükséged és kész, ezzel nem is lenne gond de ahelyett hogy egy olyan szó elhangzana egy Apple fan szájából, hogy igen ez sajan kimaradt belőle de ez van meg kell szokni."

Annyiból nincs ez így mint említettem, hogy létezik iphone-ra flash képes böngésző. Alapból valóban nem tudja, de tudsz letölteni ilyen böngészőt és akkor lesz flash-ed. Viszont azt gondolom (kicsit megfordítva), hogy pont ez a célközönsége az apple-nek. Mármint, hogy ez nem feltétlen úgy néz ki, hogy apple azt mondja nincs rá szükséged, hanem úgy is nézheted, hogy van egy csomó ember (köztük én) akinek a Flash meg a Java csak gondot okozott. És akkor ott egy hardver ami végre száműzi ezeket. Sajnos asztalin a Java-t még nem tudtam kidobni de ez lenne a következő amitől megszabulnék ha lehetne. Fillérekért lehet olyan telefon kapni ami flash képes és java szoftvereket futtat. Nos ezeket én még lehet, hogy az ellenségemnek sem ajánlanám bármilyen olcsó is.

"Egyébként semmilyen fan nem vagyok, egy szaros Badás Wave 1 em van még ami akár hiszed akár nem van olyan gördülékeny mint az iPhon legalább is nem szaggat sosem, igaz egy kalap sz*r a soft ellátottság hozzá."

No látod a Badáról én nem is nyilatkozom mert nem láttam még közelről nincs közvetlen tapasztalatom vele, tehát nem is állok neki belekötni. Egyszerűen amihez nincs tapasztalatom ahhoz nem szólok hozzá. Én csak ennyit várnék el sok androidos "társadtól" is. Akik még leragadtak ott, hogy iphone-on nincsenek UI-k, meg nem lehet vele semmit csinálni.

"De valahogy nem igazán tudtam dönteni, az iPhon nagyon szép pont.
    A note nagyon kényelmes de nem telefonálni, az s3 meg ronda, ugyhogy nem vettem semmit.:)"

Hogy most csúnyát mondjak :)) egy iphone5-öt tuti nem bánnál meg, bár most még drága ahogy nézem.

"Szóval csak anyit látnék végre azt a szentségtörést, hogy egy Apple fan azt írja, hogy ez és ez a hibája a terméknek nem azt, hogy dehát ez meg az és a szokásos vetités."

Ez is mindig előjön pedig én már biztos (és M2-t is láttam már) leírtam, hogy mi a gondom vele. Így van nincs tökéletes telefon az iphone-ban is van ami nem tetszik de ez nálam nem a flash hanem az appok több számítógépes szinkronizációja. Kicsit logikátlan nekem, hogy mikor mit akar mivel lecserélni. Tudom, hogy ez a kalózkodás ellen van, csak azt képtelen (vagyi nem képtelen csak bonyolult) lekezelni, hogy nekem más appok legyenek a notimon mint az asztalin és ne akarja mindig összefésülni őket. Meg lehet csinálni csak az már nem a kényelmes apple szint. Nos azt hiszem nekem jelenleg ez a legnagyobb gondom az iphone-al.
  • csimmasz
    Huh ez szép méretes lett!

Szóval először is hadd ne keressek most olyan oldalakat ez egy megfigyelés, miért, mert amikor ujra hózott rendszereknél elfelejtem fölrakni a flast akkor látom, hogy igenis sokszor kelleneés nem reklámokhoz.
    Az hogy menyire hasznos az lényegtelen az Alma azt mondja neked nincs rá szükséged és kész, ezzel nem is lenne gond de ahelyett hogy egy olyan szó elhangzana egy Apple fan szájából, hogy igen ez sajan kimaradt belőle de ez van meg kell szokni.
    Neeeem akkor jön a szokásos, dehát az szar, az iparág ide oda, meg én ugysem használom, stb.
    Engem ez dühít fel de nagyon, nincs tökéletes telefon csak olyan amilyen a legközelebb áll az egyén elvárásaihoz, ez lehet épp az iPhon ezzel nincs gond, de miért kell a másik szmében a szálkát a sajátjában meg még a gerendát sem?

Amúgy igazad van te nem vagy az az anyázós nem is neked szántam te a nyugodtabbak közül vagy akikkel lehet értelmesen is beszélni.

Egyébként semmilyen fan nem vagyok, egy szaros Badás Wave 1 em van még ami akár hiszed akár nem van olyan gördülékeny mint az iPhon legalább is nem szaggat sosem, igaz egy kalap sz*r a soft ellátottság hozzá.

Most kötöttem az irodába komplett csomagot amibe kérhettem volna iPhon 5 öt is amikor még alig lehetett kapni, vagy samuS3 at vagy akár Samu not2-öt.

De valahogy nem igazán tudtam dönteni, az iPhon nagyon szép pont.
    A note nagyon kényelmes de nem telefonálni, az s3 meg ronda, ugyhogy nem vettem semmit.:)

Szóval csak anyit látnék végre azt a szentségtörést, hogy egy Apple fan azt írja, hogy ez és ez a hibája a terméknek nem azt, hogy dehát ez meg az és a szokásos vetités.

• narumon
    Azért éppen az előbb ismerte el egy társad. Vagy a másik forumban is elismerték, hogy hát igen a telefonkönyv kezelése az még mindig gyenge, gyakran lagol.
  • narumon
    "Hagyjuk már ezt a marhaságot.
    Ha nem raksz flast sok oldalt meg se tudsz nézni."

Mi az a sok oldal? A múltkor is feltettem ezt a kérdést, nem nagyon jött válasz. Linkelj nekem ide 10db hasznos oldalt amit flash nélkül nem lehet megnézni, nem lehet használni. Ne Pista honlapját meg az ezerflashjatekingyenhulyeknek.hu oldalt, hanem normális weboldalt.

"Én 10 perc böngészés után már látom a négyzeteket amiben a hiányzó flash player miatt nem láható egy beágyazott tartalmat."

Ööö csak nem a reklám hiányzik? Valóban flash reklámok nem jönnek flash player nélkül. Gyorsabb is a böngészés. Persze ha mindig reklámot szeretnél nézni akkor rakj fel flasht.

"Persze ha neked az internet 3 honlap meg az appstore látogatása így igazad lehet."

Hát nem hiszem, hogy sokan nálam többet böngésznek, de várom azokat az onlyflash oldalakat!

"Na ezt utálom nehiogy véletlenül azt lehessen mondani igen ez a featur hiányzik belőle, nem meg kell magyarázni!"

Én meg azt utálom, hogy egy "feature" ami nyilván valóan haszontalan, az egész iparág utálja, mindenki hátrál kifelé mögűle, - igen az android is - lassan nincs semmiféle támogatása, mégis valami homályos, ködös marketing indokra hivatkozva erre vered a tamtamot. Egyébként ha ismered az iphonet akkor tisztában vagy vele, hogy telepíthető rá flash képes böngésző - érdekes módon a te indokaid szerint ennek kéne a vezető böngészőnek lennie hiszen nem lehet flash nélkül élni - ennek ellentmond, hogy kb az összes többi böngésző népszerűbb nála, minimális letöltéssel büszkélkedhet - szerintem azt is próbára töltötték le.

"Istenem ez tényleg olyan mint a vallás, de én vagyok a hülye mert egyáltalán foglalkozom ezzeegyáltalán."

Ha így szóba került akkor én pont ezt érzem a másik oldalról. Fura mi? Ugyanazt érezzük mind a ketten. Nekem is mindig azok jutnak eszembe amiket ti írtok. Elvakult marketing etetett birkákkal kell beszélnem, aki védik az androidot mint valami szent grált, alap mondatokat képtelenek megérteni, imádják kiforgatni az ember szavát és teljes tolerancia hiánnyal küzdenek. Ezt most ne vedd magadra ezt úgy általánosságban írtam, sajnos a legtöbbetekre igaz is - örülök amikor már ésszerű eszmecseréig el lehet juni.

"Minden Almásnak üzenem irigyek vagyunk mi többiek, és a péniszetek is sokkal hosszabb tőle, valamint a hajatok is fényesebb és az arcotok is sokkal simább mint nekünk földi halandóknak."

Na pont erről beszéltem! Ezt most miért kellett? Ettől jobban érzed magad? Van ebben bármi féle érv, vagy bármi értelem. Velem lehet vitatkozni ÉRVEKKEL, sőt ha elfogadható az érv akkor én az ELFOGADOM, mint ahogy többször megtörtént már. AZ ilyentől viszont hányok, hogy te állítasz valamit ami szerintem nem úgy van, egyelőre nem is bizonyítottad, hogy úgy lenne - de rögtön elkezdesz mocskolódni. Sajnos ez is az androidosok ismérve. Hány ilyen android felhasználó van itt istenem aki szerint az "almások" köcsögök, sznobok, buzik, meg vallásilag közelítenek, stb stb - és észre sem veszi, hogy ő nyomja ezt. Leírom neked is pedig szerintem olvastad már tőlem ezt.
    Én azt a telefont vettem magamnak ami az én céljaimnak legjobban megfelelt (nehéz elfogadni ugye?), marhára nem érdekelt sem a hype sem az, hogy a szomszéd mit szól hozzá (főleg mivel a 3G volt az első iphone-om és kurvára semmi hype nem is volt még akkor amikor megjelent magyarországon), családos ember vagyok a barátaimnak mindenféle telefonja van valahogy mégsem veszünk össze soha rajta. Üzletfeleimnek is mindenféle telefonja van valahogy mégsem gondoljuk egymásról, hogy valamelyikünk akkor most sznob vagy hülye. Sőt továbbmegyek egy másik vonalon, én BMW fan vagyok - sok kocsim volt régebben, de a BMW-ben találtam meg azt ami nekem egy autóba kell azóta BMW-m van. A Mercedes nem nekem készül, teljesen más réteget szólít meg, mást tud, mást akar, mást biztosít egy szó mint száz nekem nem kéne - de attól még nem hülyézem meg fikázom azokat akik mercit vesznek mert neki azok a dolgok fontosak amit egy merci biztosít. Vagy az egyik legjobb barátomnak Audi-ja van! Még kimondani is szörnyű de annyi pénzt amennyit ráköltött azért egy tök jó BMW-t is vehetett volna, zrikálom is rendesen de ennyi. Elfogadom, hogy neki az tetszik. Olyan nehéz ezt a forumon is megtenni? Miért jön minden ilyen hírhez egy androidos már az elején és osztja le az összes iphone-ost magát az applet, csak nem azért mert kisebbségi komplexusos vagy így akar pénisz méretet növelni (hogy téged idézzelek)? Az összes ilyen flame ezzel kezdődik ha nem vetted volna észre!
    A másik amikor jön egy androidos állít valami blődli nagy hülyeséget az iphone-ról vagy iOS-ről és amikor kijavítjuk a nyilvánvaló tévedését akkor átmegy személyeskedésbe és elkezd fröccsögni! Hm ez miért van? Gondolom téged is idegesítene ha én azt állítanám az androidról, hogy mittomén nem lehet rajta böngészni (mondtam valamit) mert nekem nem sikerült. Nos a másik oldalról ha megnézed a hozzászólásokat tele vannak ilyen dolgokkal. Olyan dolgokat hoznak fel és hiányolnak iOS-ből ami sokszor ALAPFUNKCIÓ tehát azt jelenti, hogy még nem is látott iphone-t közelről. És nekünk ezekkel az emberekkel kell vitázni! Szerinted ez nem fárasztó vagy idegesítő? Ami miatt én mindig kijavítom ezeket az az, hogy hátha bejön még valaki a forumra és látja, hogy ez hülyeséget beszélt, de mivel ugyanaz a mantra újra és újra előjön így nincsenek téveszméim valószínűleg aki beírta a hülyeségét a választ már el sem olvasta!

Elnézést, hogy ilyen hosszú lett!

"Ámen!"

Ámen

"Most lehet anyázni."

Inkább maradnék az értelmes eszmecserénél az anyázásban soha nem hittem, nem is hiszem, hogy helye lenne még akár egy olyan forumon is ahol név nélkül ismeretlenül mindenki azt ír amit akar. Azért maradjunk meg embernek!
  • narumon
    "Most próbálgatok különféle launchereket andrón, az egyik szaggat, mert xar, a másik nem."

Hoppá most elmondtad a lényeget! Kb 1 éve ugyanezt mondtam és cserébe mit kaptam az androidosoktól? Olyan nincs, mert a jó hardveren (akkor még SGS2 minden gyönyörűen smooth ha nem az akkor én vagyok a béna és nem tudom beállítani). Azért örülök, hogy 1 év után végre egy androidos is elismeri ezt.

"Persze ha felraktál valami gyikságot, akkor szaggat. Azonban a letöltések számából ítélve van akit ez kevésbé zavar. "

Így van. Mikor kijön egy telefon stock állapotban akkor szinte biztos, hogy nem szaggat nem lagol. Csak ugye a legfőbb érv a fanoknak az, hogy de eztaztamazt rátelepítem ezerrel jól. És akkor meg én már csak azt látom, hogy haver telefonján néhány szoftver, nagy phonebook és lagol. Nem mondtam, hogy azért mert az alap szar, hanem mert telerakják trágyával (vagy az alapot nem készítették fel rá, hogy még 30 másik szoftvert felrak a user és 400 nevet beír a phonebookba). És a másik felével is egyetértek. Van akit ez nem zavar. Haver észre sem vette a kurva nagy lagolást a phonebooknál amig nem hívtam fel rá a figyelmet - neki az teljesen normális volt, csak mikor átgörgette iphone-on az én telefontkönyvemet akkor nézte, hogy azért van egy pötty különbség.

"Az Almások viszont ezexerint egész nap elpörgetik a képernyőjüket inkább, minthogy mindahoz a tartalomhoz olyan könnyen hozzájussanak, mint az andórsok."

Ez így ebben a formában nem igaz, mert milyen tartalomhoz jutsz könnyebben hozzá?

"Inkább eltévednek az almamap-pel, ökörködnek, hogy az iTunes-on keresztül megszerezzenek egy számot a telóra, ami ott van a PCjük vinyóján, angolul beszélnek a telóhoz, mert nem érti azt hogy Thököly út. Azonban alapból silky-smooth a görgetés.
    Hát valamit valamiért!"

Így van! És akkor most a kérdés! Miért akarja minden androidos minden alkalommal megmagyarázni hogy ez hülyeség? Miért van az, hogy ha valaki nekem azt mondja, hogy ezt meg ezt szeretne telefonon csinálni ami leginkább android specifikus akkor én gond nélkül ajánlok neki egy androidos telefont - míg ha valakinek az ilyen smooth-ság a fontos akkor is képtelenek vagytok az iphonet ajánlani neki. Miért van az, hogy minden ilyen cikknél az első hozzászólások közül valamelyik már az, hogy sznob buzi, agyhalott, stb aki iphonet vesz (soha nem fordítva kezdődik)? Miért van az, hogy ha te elmondod, hogy mire használod a telefont és miért nem jó neked az iphone akkor mi azt megértjük és elfogadjuk (max felhívjuk rá a figyelmet hogy az iphone is tudja), de évek óta képtelen vagy te és a többi androidos felfogni, hogy MI miért választottuk az iphonet? SOk a kérdés és általában kevés a válasz... :(
  • kisedi
    Ismétlem magam, már NEM szaggat az ANDROID többé:
    "Az ANDROID 4.1 tartalmazza a “Project Butter” technológiát ami iPhone-nál gyengébb Androidos hardveren is akadásmentes és stabil futást eredményez."
  • csimmasz
    Hagyjuk már ezt a marhaságot.
    Ha nem raksz flast sok oldalt meg se tudsz nézni.
    Én 10 perc böngészés után már látom a négyzeteket amiben a hiányzó flash player miatt nem láható egy beágyazott tartalmat.
    Persze ha neked az internet 3 honlap meg az appstore látogatása így igazad lehet.

Na ezt utálom nehiogy véletlenül azt lehessen mondani igen ez a featur hiányzik belőle, nem meg kell magyarázni!

Istenem ez tényleg olyan mint a vallás, de én vagyok a hülye mert egyáltalán foglalkozom ezzeegyáltalán.

Minden Almásnak üzenem irigyek vagyunk mi többiek, és a péniszetek is sokkal hosszabb tőle, valamint a hajatok is fényesebb és az arcotok is sokkal simább mint nekünk földi halandóknak.
    Ámen!

Most lehet anyázni.

• NEXUS6
    Most próbálgatok különféle launchereket andrón, az egyik szaggat, mert xar, a másik nem.

Szal szaggat az Andró?
    Persze ha felraktál valami gyikságot, akkor szaggat. Azonban a letöltések számából ítélve van akit ez kevésbé zavar.

Az Almások viszont ezexerint egész nap elpörgetik a képernyőjüket inkább, minthogy mindahoz a tartalomhoz olyan könnyen hozzájussanak, mint az andórsok. Inkább eltévednek az almamap-pel, ökörködnek, hogy az iTunes-on keresztül megszerezzenek egy számot a telóra, ami ott van a PCjük vinyóján, angolul beszélnek a telóhoz, mert nem érti azt hogy Thököly út. Azonban alapból silky-smooth a görgetés.
    Hát valamit valamiért!
    :D
  • narumon
    Nekem sem. Olyannyira, hogy nekem a gépeimen sincs fent. Persze sokan még abban a hitben élnek, hogy a böngészéshez is kell a flash. Egyébként az sem tűnt fel nekik, hogy időközben az android is kihátrált a flash mögül, talán nem véletlenül.
  • M2 #31
    "Látom meddő, partalan vita."

Főleg hogy szellemekkel hadakozol, kitalált dolgokról. :-)
  • csimmasz
    Látom meddő, partalan vita.

Takaróz be a meleg puha Apple életérzéssel, én a többi kívülállóval majd messziről irigykedünk rád, jó?

• M2 #29
    "nehogy már attól más ember legyek mert én nem olyan készüléket akarok mint ami most a trendi."

Ez a másik sablon szöveg. Honnan ugranak be ezek, van valami közös listátok? Merthogy egyetlen ilyen sort sem tudsz mutatni, senkitől! :-)
  • csimmasz
    Én nem tartozom semmilyen táborba de unalmas az almások benyögése a sokmaggal kapcsolaztban mikor többször is el lett mondva ez nem arról szól mint amire ők gondolnak.
    És ne aggódj a habzószáju Droidost vagy Nokiást, WP-s is az agyamra megy.
    Ezek eszközök és nehogy már attól más ember legyek mert én nem olyan készüléket akarok mint ami most a trendi.
  • M2 #27
    Ez mennyire sablon szöveg! Mindig előkerül, mikor egy hiedelmetekkel szembeni ténnyel találkoztok. :-)
  • csimmasz

Szerintem téged is bedarált az Apple gépezet, senki sem állítja, hogy nem lehet nélküle élni, de ez a zsigerbőli lenézősdi elég szar.
    Mintha a sok fikázós nem is pénzért vette volna a vackát, hanem egyenesen ő fejlesztette ki ezért ez a felsőbbrendüség vagy mi.( minden Fan Boyra igaz nem csak Apple)
  • tomcsa4
    Érdekes módon nekem sosem okozott gondot a flash hiánya. De kell a flash lejátszás, igaz még a több magos telókat is térdre kényszeríti, de kell, mert a usernek nagyon fontos. Enélkül nem lehet élni.