4237
-
Nomad90Hun #1989 Én eleve nem a 4k-t célzom meg, ha a 720p nekem meglesz már örülök, mondjuk érdekes tesztként megnéztem az elöbb Skyrim spec. edition-t aminek az ajánlott gépigénye:
Op. rendszer: Windows 7/8.1/10 (64-bit Version)
Processzor: Intel i5-2400/AMD FX-8320
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GTX 780 3GB /AMD R9 290 4GB
Tárhely: 12 GB szabad hely
Ezt röhögve viszi az aláírásomban látható gép, full ultra-ban stabil 60 fps-el és andromeda nem lesz ettől sokkal durvább szerintem (meh, legyen már 23-a...)
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.14. 15:00:14 -
Hát a proci nem nagy bummnyi diffi, de az 1080 azért ütősebb...mondjuk nem annyival, mint amennyivel drágább :P eleve 1060-ban gondolkoztam, de nem bántam meg, hogy legalább az 1070-et megléptem :P de nem volt kedvem bő 2/3 havi fizetésem egy kártyára költeni :D Albi is sokat visz egyedül.. :/ ...viszont senki nem szól rám, amikor 10 órát tolom a ME-t :D
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.14. 14:39:38 -
20assal több a cpum, 10essel több a vgam :D -
Akkor mégsincs annyira majdnem ugyanaz a gépünk... :D :D maradok FullHD Ultránál :P
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.14. 14:35:20 -
Okes, nem tudtam. Fasz voltam, de legalabb ma is tanultam valamit, koszonom a felvilagositast. -
Dev: Mass Effect Andromeda Not a Port on PC; 1080 Ti Should Allow 4K@60+ at Ultra Settings
Szvsz akkor itt nálam is meglesz 4k60fps -
Evoluti0N #1983 Aszongyák, h US store-ban már tölthető. -
Ilyenkor irigylem magam, hogy telibesz.rom az ilyen piszlicsáré hülyeségeket :D legyen már péntek este.... :O -
#demásstílusújátékúgyhogynemszámít 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.14. 14:00:58 -
Evoluti0N #1980 U4-ben van. Kérdés? :D -
MrAndree #1979 Szóval egy játékban ahol a multi eleve totál mellékes és még csak nem is PVP, lehet venni olyan dobozokat valódi pénzből is amiből esnek cuccok, mindezt úgy, hogy megveheted játékbeli pénzből is csak lassabban? Na most ez a fajta mikrotranzakció az amivel nemhogy gond van, de még én is beleraknám. A sok türelmetlen hülye fizessen csak ha ennyi pénze van. -
Witcher 3 -
Na! Nem kötekedni! Trialra várni! :D :D -
Tessen ertelmezni a kerdest, annak a szovegkornyezetet es ivet, legkozelebb, mert most sajnos minden tekintetben irrelevans valaszt adtal. -
"Manapság már nincs játék ilyesmi nélkül."
Erre válaszoltam. Fölösleges kiforgatni és átszínezni a dolgokat. -
3ban is volt, nincs meglepetés. -
HZD-ban es U4-ben van csapatos progress/leaderboard/taktika alapu multi? Szuper! -
Tök más jellegű játékok, eleve ebből kettő PS4 exkluzív, és nem multi, itt is a multihoz kell, az meg nekem úgyis hétvégi 2-3 órás hülyülés az öcsémmel, ahogy a 3 esetében is volt, arra meg jó lesz hypergigabrutálgalaxisharcos pack-ok nélkül is :P
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.14. 12:03:13 -
Although #1971 nem tartanak pisztolyt senkinek a fejéhez. A kiskorút kell védeni aki meg felnőtt vállaljon felelősséget a tetteiért. -
Horizon Zero Dawn-ban nincs, meg az Uncharted 4-ben sincs. Sőt még a Mirror's Edge Catalyst-ban sincs. Hogy is van ez? -
Dehogy nincs. -
Nomad90Hun #1968 Már a 3-ban is ott volt a mityrótránzákcijó, aki akarta megvehette a pakkokat valós pénzen is (nem mintha akkor jobb itemek jöttek volna belőlük). Manapság már nincs játék ilyesmi nélkül. -
ty EA -
Daermon #1966 Mikrotranzakciós árak -
BreakDown89 #1965 Nekem egyelőre Jaal egy Garrus 2.0-nak tűnik első blikkre. Persze nem a második/harmadik részes szerethető, abszolút lojális best friend Garrus, hanem még az első részes "vívódok az érzelmeimmel" féle Garrus. :)
Liam egyelőre nálam sem túl szimpi, bár én Jacobot sem bírtam egyáltalán az ME2-3-ban. Szó sincs arról, hogy rasszista lennék: egyszerűen nem volt jól kidolgozva a karaktere. Nem fogott meg. Jelenleg Liamel is kb. így állok, azzal a különbséggel, h őt eddig csak videókból ítélhettem meg.
Cora-t is támadták rendesen, viszont nekem eddig bejön a csajszi. Plusz a Harper vezetéknév még mindig nagyon fúrja az oldalamat. :)
Drack tuti hogy nagy kedvencem lesz, Vetraról viszont még egyelőre nem nyilatkoznék. -
A hetvegi loyality kuldetesrol keszult stream alapjan Liam (a magyar, hasonlo nevu cukorka nevevel megegyezo jelzodet inkabb nem minositenem, minosit az teged) eleg jo arcnak tunik szamomra. Szinte biztos, hogy lesznek meg gondok vele, mert elegge ontorvenyunek tunik a paxos gameplay alapjan.
Viszont a tegnap bemutatott tars az tenyleg egy "meh" igy elso blikkre nekem is, de hatha kellemesen csalodunk majd es fontos es erdekes karakter lesz belole :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.14. 10:24:32 -
Nomad90Hun #1963 Igen nekem is olyan fura volt, az meg szép-szép, hogy hogy miket mondanak ezekben a videokban de a lényeg, hogy kinek melyik npc gogy jön be majd úgyis csak élesben derül ki. -
Daermon #1962 Jaaról mi a véleményetek? Nekem annyira nem lett szimpi, szerintem a lojalitás küldetésén kívűl nem
Nagyon fogok vele foglalkozni. Olyan meh érzést keltett bennem egyrészt, néhol meg szegény ember klingonját.
Még a negro csávóval vagyok igy... Az meg olyan néger klissésnek tünt.
Persze majd játékközbe jobban kiderül és változhat a véleményem. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnos ebben a kapzsi korban ez nem is fog változni. Más helyen is ugyanezt látni, minél többet és többet. Az is lehetséges egyébként, hogy a Bioware nem is ezt az utat követné, de mivel az EA a kiadó(amiről tudjuk milyen) ezért sok választásuk nincs. A CDPR-nek ilyen szempontból szerencséje van, mert ők maguk adják ki a játékaikat. Szerintem ennek is köszönhető a játékos orientált hozzáállásuk :) A videóban a Bioware is erre hivatkozik(jó a kapcsolatuk a rajongókkal és meghallgatják őket stb), mikor az EA a jövőbeli DLC tartalmakról kérdez :) -
Igen ,köszi a pontosítást :) Azért jópofa jelenet volt :D -
Daermon #1959 Kár, hogy nem volt olyan opció Cirinél, hogy: Who is your daddy? :D (jó nem illett volna bele a sztoriba, de akkoris :D) -
ChipHazard #1958 Igazuk van, a fasz kivan már álandoan a faszikkal, mutassan végre Jó nőket. Withcert-sem játszom mert Gerald a főszereplő és nem Ciri , őt szívesebben elnézném a kis bőrnacijában akárhány orán keresztül XD -
MrAndree #1957 Nem véleményként volt előadva hanem tényként, azért gondoltam. :) A véleményeket ismerem a dologgal kapcsolatban, nem értek egyet velük, de itt diskurálni róla valóban értelmetlen lenne. -
Evoluti0N #1956 Nem. Nincs kedvem. Csak vita lenne belőle. Meg magyarázás egymásnak. Meg áh.. Semmi hangulatom hozzá. Már a #1952 hozzászólást se kellett volna leírnom. Ha nem vetted észre, h így van vagy nem láttál millió véleményt, videót a játékosok részéről ezzel kapcsolatban, akkor keress utána. Vagy ne. Mindegy.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.14. 01:37:24 -
MrAndree #1955 Na és mit is jelent az SJW a Bioware esetén? Fejtsd ki please, tényleg érdekel. -
Evoluti0N #1954 Szó sincs itt hisztiről. Csak mondom, h mi van. Ez van. -
MrAndree #1953 Illetve azokat is akik folyton hisztiznek az SJW miatt. :) Az egész olyan szépen túl van lihegve mindkét részről, hogy már ettől válik rendkívül szórakoztatóvá... -
Evoluti0N #1952 SJW játékfejlesztők SJW játéksorozata vonzza a SJW-ket. Micsoda meglepetés. :D -
MrAndree #1951 Éppen ezek miatt örülök, hogy a paragon/renegade rendszert úgy ahogy van kivágták az Andromedából. -
igen, volt, aki állította, hogy BF1 esetén így volt, ergo 99%, hogy itt is így lesz, aztán már csak a kulcs kell és a day1. patch 23-án :)