Mass Effect: Andromeda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vraaanyek
Vót' egy ilyen hírdetés facebook-on, bár már törlődött 😄 😄 Az mi? 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

PiszkosFred
Regi nagy kedvenc a nota, Gav egyik legjobb dala.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ezt kocsiba is kiraktam mp3-ban 😄
Azért még mindig... méééég miiindiiig ez a csúcs. 😊
Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.02.22. 10:17:30
Ha már Mass Effect hangulat videó 😊
Mass Effect - The Trilogy
Oh, Vetra is románcolható XD . Csávó szedi össze az infokat és analizálja öket,
Vraaanyek
Kereken egy hónap van a megjelenésig, azért most már elkezdhetnék dobálni a szenet a "Hype-vonat" kazánjába... 1-2 naponta screenshotok, 2-3 naponta ha csak fél-egy perces is, de videók, trailerek... gépigény esetében van rá példa nem egyszer, hogy 1-2 héttel megjelenés előtt adja ki a fejlesztő, de a jelenlegi infó"áradat"nál már többet várnék...

Meg a gépigény... meg a béta... meg bármi egyéb.<#circling>
Vraaanyek
lassan érhetne az újabb Briefing... <#fejvakaras>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#eljen><#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Elkészült a mű, azaz a teljes ME széria története összeollózva. Így akik úgy érzik hogy felelevenítenék a történetet megtehetik, mielőtt befut az Androméda. Szóval azt hiszem nincs más hátra mint várni az Andromédát, és elmélkedni hogy hány kiló festék lesz a csajokon. 😊
Mass Effect
Mass Effect2
Mass Effect3
Értem. Mondjuk lehet, hogy Jayde Rossi így néz ki három kiló festék alatt <#banplz>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ryder csaj kb ugyanilyen, a másikat nem lettam azóta egy videóba sem.
A legelső trailerek egyikében, amikor a női Ryder tenyérbemászó vigyor közepette kicsavarja egy turián kezéből a pisztolyt, a vele szemben lévő nőneműnek túlságosan is babarca volt.

http://i.imgur.com/Ub534F4.jpg
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2017.02.20. 13:49:55
Hát nem tudom mire gondolsz. Ki/mi volt babaarcú?
Még mindig bűn rondák/babaarcúak a karakterek, vagy már változtattak rajtuk?
Vraaanyek
Szerintem meg Te vagy a ló túloldalán, de tényleg nem kötekvés, csak helytelen szót használsz, teljesen tévesen kategorizálsz. Ezeknek megvan a maga definíciója, azért mert van benne közelharc is, és lehet gyakni még nem lesz egy teljesen más kategória. Ez olyan, minta az autóvezetést küzdősportnak említenénk, mert hogy "taposni" kell a pedálokat... Tényleg nem szavakon lovaglás vagy kötekedés, egyszerűen csak nagyon nem mindegy

Hát oké. Azért lövöldén alapuló játéknál akkor is furcsán hangzik. Nekem is inkább a Diablo ugrik be elsőre, nem a Dead Space vagy a Mass Effect. 😊
Jesszus nem kell ennyire a szavakon lovagolni nekem ez a harcrendszer pattogás meg kaszabolás, tehát hack&slash<#smile>

Engedd el, ő ilyen... 😊

Why so serious?

Vraaanyek
Hack and slash?? 😄 😄 😄 Na ez érdekes, így még nem hallottam ME-ről 😛 Van egy csapatós harcrendszere, az tény, de inkább csak színesebb, mint az eddigieké, de ettől még egy történetorientált, akció-rpg 😄 Én személy szerint utálom a mezei Hack and slash játékokat, mert borzasztóan semmitmondóak, de erre a játékra utoljára modtam volna ezt...
Mondjuk ez nekem tényleg olyan, mintha egy tudomisén'... Overwatch topikban lennék, hogy majd vagy megveszem valamikor, vagy nem, de ha eleve nem vagyok oda egy játékért, vagy igazánól semmi extra, akkor továbblépek, nem várok értékeléseket, ha eleve nem varázsol el, érdektelen... ahhoz drága az idő 😊
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.02.20. 10:34:24

PiszkosFred
Mar sokadjara nem vagy tisztaban a fogalmakkal. Hack n slash az Andromeda? Szuper, akkor a Diablo micsoda, repulogep szimulator? 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szerencsére nálam ennél a játéknál fel se merült a virágboltos változat. Azt ugyan még mindig nem tudom, hogy első napos vétel lesz-e, de az tuti hogy meglesz a polcomon eredetiben. 😊
Vraaanyek
Én is úgy tudom, hogy az lesz, de itt nem látszik a listán...nekem mindenesetre tényleg mindegy 😛

Minden EA játék denuvos. Ez is az lesz. Hack and slash jeleg miatt továbbra is, leértékelve érdekel majd 😄

Biztos, hogy az lesz, az összes EA játék Denuvo-t használ.

Why so serious?

Vraaanyek
Hát...anno elég határozott hírek voltak róla, hogy Denuvo-s lesz a drága... 😉 egyelőre denuvo wiki-n még nem írja, pedig már áprilisig listáz, lehet mázlid lesz 😄 Nekem már az évekkel ezelőtti első hírek óta 100%-os előrendelés 😄

Nem várok én semmi nagy eszmecserét, ha egyszer nincs miről beszélni. Kibékülök a két napos csenddel is, csak ne szóljon a fórum teljesen más játékok főhősnőiről.
Elnézve a harcról a videot, rosszabbra számítottam. Ettől még nem fogok rohanni megvenni, megvárjuk az első értékeléseket. Az biztos, lesz sírás rívás ha nem lesz hozzá két nap múlva törés 😊

23-24-25re szabit vettem ki, csak ne tologassák 😄
Vraaanyek
Hát-hát...ismételve magam, 5 évük volt rá, és a mesterek már twitteren is kihangsúlyozták, hogy nem jelentették volna be ezt a dátumot, ha nem lenne sziklaszilárd, ezért is jelentették be viszonylag későn, de nagyon nagy gebasznak kell törnténnie, hogy utolsó pillanatban toljanak pl. 2 hónapot... na akkor tolnám én meg a szakadékba magam 😄 😄

Na azért csak várjuk ki a végét, hogy nem lesz-e itt valami lastminute delay 😊 Nem sokkal ezelőttig még megjelenési dátumunk se volt.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.20. 00:02:01
Vraaanyek
Pár hónappal? 😄 na még csak az kéne, most már beértünk a zéró-határhoz, T Mínusz 1 hónap 😛 Az Origin Access-es 10 óráig már annyi se 😛 Jeeejeee

Miért, mikor arról ment a szó, hogy melyik NPC-t hányszor és hogyan lehet majd megdugni az Andromédában, az épületesebb volt? Akkor senkit nem láttam panaszkodni <#whatever>

Egyébként nem tudom, mit vártok így pár hónappal megjelenés előtt, hogy miről fog folyni a szó. Amit tudunk, az már ki lett vesézve milliószor, amit nem, arról meg nehéz beszélni.
Vraaanyek
Nem, nem a sör, teljesen jól látod 😄

Elolvastam az utolsó 40 hozzászólást és... jézusom. Lehet hogy a három üveg sör beszél belőlem 16 óra munka után, de kajak nincs jobb téma? 😄 Ennél még a pangás is jobb.
Doom 4
Morrigant nem véletlenül nem linkeltem, Leliana valóban nem vészes. De Cassandra egyáltalán nem szimpi, nem nőies, de ez már ízlés, felesleges is ebben vitatkozni 😄

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

És ez miben nyilvánul meg? Mert kb ugyanaz van mint a régi játékaikaikban. Csak most ugye erre mindenki kiakad, mert ahogy erősödik a political correctness úgy erősödik az ezt mindenbe beleképzelők tábora is. 😊 De ez mindig is így volt.

Why so serious?

Kinézeteket félretéve, azt kár tagadni, h a Bioware nagyon nyomja az utóbbi játékaikban a SJW-t.
Plusz ugye Cassandra "férfias" megjelenése illik a karakterhez. Szerintem az emberek nagyon túltolják ezt az SJW őrületet és belelátják mindenhova lassan... 😊 De olvasni szórakoztató.

Why so serious?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Abban egyetértek, hogy a BW a játékipar PC Principal-ja (versengve ezért a címért az EA-vel). De hogy ez a ronda női NPC-kben nyilvánulna meg, az szerintem nettó marhaság.
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nem akarok kötekedni, de szerintem ezek a karakterek is kifejezetten dögösek voltak...

Talán Sera még a legvitathatóbb,benne kétségtelenül van némi kisfiússág, de őt szerintem szándékosan csinálták ilyenre, ez illik a személyiségéhez. Csúnyának nem nevezném, max nem kifejezetten bombázó. Számomra kifejezetten kellemes változatosságot jelentett a sok topmodell NPC után.
De Leliana kifejezetten csinos, maximum az róható fel neki, hogy anno az Origins idején nem volt olyan színvonalon a grafikai megvalósítás, hogy megfelelően megcsinálják. De a DA:I-ben már ugye igen. Cassandra szintén jól néz ki, az, hogy sebhelyes az arca, meg férfiasra van vágva a haja, nem hinném, hogy mérvadó ebből a szempontból.
Hát ez így nagyon nem fair. Emlékszem, volt valami csávó, valami kis porbafingó, aki reszelgette Ariát, mert... nem is tudom, miért. De Aria mondta is, hogy nem akarja még egyszer elviselni. (Asszem meg akarta öletni velem.) Na, és akkor a nagy Shepard nem elég jó egy pásztorórához...? 😄 (Pun intended)
Doom 4
Hát igen ezek elég szar példák lettek. Szerencsére nem minden stúdióban van jelen ennyire ez az SJW vonal, DE sajnos a BW fullba tolja a kretént ilyen téren. Sokkal jobb példának fel lehetne hozni, egy másik BW játék női karaktereit.
Cassandra
Sera
Leliana
Bár a románcoknál ütközik ki legjobban. Románcok Férfi főhősként egy nem túl vonzó, de annál feministább lehetőséged van, illetve egy "egzotikus" hisztis picsa. (Mondjuk ezt egy jó barátom mondta, nekem kimaradt a DA:I) Ja meg átmehetsz buziba is de azt inkább hagyjuk.
De ez nem meglepő, hogy a BW-nél ennyire nyomatják ezt a dolgot, mert a fejlesztő brigád nagy része is SJW. Én pl. kiakadtam azon a videón is ahol a két szinkron színész "csipkelődött"...
És nem nyugtatott meg az Andormédához megjelenő kiegészítő könyvek írói listája sem.
NEXUS UPRISING: egyik írója: K. C. Alexander
ANNIHILATION: Catherynne M. Valente
INITIATION: N. K. Jemisin

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Igen csak egy csok van és az is Renegade opcio, mert :
"Omega has no ruler and only one rule: Don't fuck with Aria."
XD
Ariát meg lehet döngetni a 3. részben?

Nem nagyon akartam spoilerekbe botlani, de ha jól sejtem, csak egy csókot kaphatunk tőle(?)
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2017.02.19. 19:48:57
Igen, nem az a baj, hogy neki ez a két karakter ronda (ízlések), csak a mögé rakott érvelés vicces. 😊

Why so serious?