Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.02.22. 10:17:30
Mass Effect - The Trilogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Mass Effect
Mass Effect2
Mass Effect3
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
http://i.imgur.com/Ub534F4.jpg
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2017.02.20. 13:49:55
Why so serious?
Mondjuk ez nekem tényleg olyan, mintha egy tudomisén'... Overwatch topikban lennék, hogy majd vagy megveszem valamikor, vagy nem, de ha eleve nem vagyok oda egy játékért, vagy igazánól semmi extra, akkor továbblépek, nem várok értékeléseket, ha eleve nem varázsol el, érdektelen... ahhoz drága az idő 😊
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.02.20. 10:34:24
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.20. 00:02:01
Egyébként nem tudom, mit vártok így pár hónappal megjelenés előtt, hogy miről fog folyni a szó. Amit tudunk, az már ki lett vesézve milliószor, amit nem, arról meg nehéz beszélni.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Why so serious?
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Talán Sera még a legvitathatóbb,benne kétségtelenül van némi kisfiússág, de őt szerintem szándékosan csinálták ilyenre, ez illik a személyiségéhez. Csúnyának nem nevezném, max nem kifejezetten bombázó. Számomra kifejezetten kellemes változatosságot jelentett a sok topmodell NPC után.
De Leliana kifejezetten csinos, maximum az róható fel neki, hogy anno az Origins idején nem volt olyan színvonalon a grafikai megvalósítás, hogy megfelelően megcsinálják. De a DA:I-ben már ugye igen. Cassandra szintén jól néz ki, az, hogy sebhelyes az arca, meg férfiasra van vágva a haja, nem hinném, hogy mérvadó ebből a szempontból.
Cassandra
Sera
Leliana
Bár a románcoknál ütközik ki legjobban. Románcok Férfi főhősként egy nem túl vonzó, de annál feministább lehetőséged van, illetve egy "egzotikus" hisztis picsa. (Mondjuk ezt egy jó barátom mondta, nekem kimaradt a DA:I) Ja meg átmehetsz buziba is de azt inkább hagyjuk.
De ez nem meglepő, hogy a BW-nél ennyire nyomatják ezt a dolgot, mert a fejlesztő brigád nagy része is SJW. Én pl. kiakadtam azon a videón is ahol a két szinkron színész "csipkelődött"...
És nem nyugtatott meg az Andormédához megjelenő kiegészítő könyvek írói listája sem.
NEXUS UPRISING: egyik írója: K. C. Alexander
ANNIHILATION: Catherynne M. Valente
INITIATION: N. K. Jemisin
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"Omega has no ruler and only one rule: Don't fuck with Aria."
XD
Nem nagyon akartam spoilerekbe botlani, de ha jól sejtem, csak egy csókot kaphatunk tőle(?)
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2017.02.19. 19:48:57
Why so serious?