Mass Effect: Andromeda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
A Kiszel Tunde is evente kiadja a "csuda" naptarjat es az is csak elfogy. Izlesek es ficamok.

A gond a paranoiaval van, nem az izlessel.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én is azt néztem. Berakja Ellie-t, meg Aloyt mint bűn rondákat. Kek.
MerlinW
Ha szerinted a linkelt két "hölgy" bűn ronda, elég magányos lehetsz😊 Vagy csak ízlésficamos. Eleve ilyeneket írni/mondani, ízlésen, szépségen vitatkozni butaság.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.02.19. 18:59:53

[merlinw.org]

Még mindig kíváncsi lennék az asszony képére...
TBTPumpa
Ez most komoly?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Witcher az nem nyugattól(értsd UK vagy USA) származik ahol a feminácik uralkodnak. Egyébként a Witcher 3 jó példa lett volna mint kivétel és igen ott kiváló volt a dizájn.

Viszont Aloyon nem tudok elmenni hogy csinosnak tartod....
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Egyébként meg
Yennefer
Triss
Lara
Faith
Evie
Emily

Kövér nők, meg PC-ség, mi? Ugyan, kérem. Van erőltetett PC-ség a játékokban, de pont nem ezen a területen. A jó nők a játékban növelik az eladásokat, ez pedig kőkemény biznisz. Ezt a fejlesztők tudják a legjobban.
Hagyjuk már ezt az SJW baromkodást... Tény, hogy beszivárgott a játékiparba a PC "kultúra", de amit te mondasz, az már a súlyos paranoia esete. Főleg annak fényében, hogy beraktál két tök csinos karaktert (főleg Aloy a vicces, megnézném, mikor találtál volna te ilyen nőt ősemberéknél), mondván ezek bűn rondák. Na ezért mondom, hogy akkor mutass már egy képet az asszonypajtásodról, hogy neked mi a jó nő, mert általában azoknak szokása két kézzel dobálni a sarat a jó nőkre, akik még életükben nem szagoltak alulról Ibolyát...
Tipikus SJW érvelés mutatsz fel "get girlfriend etc" , tehát mégegyszer a játék célja a szórakoztatás a minimum az lenne hogy a lehető legjobb dizájnt nyújtják és nem a legjobb szivvel is átlagon alulinak nevezhető karaktereket amelyet nézve rossz érzés kerülgeti az embert.
Arról van itt szó hogy nyugaton már nem PC(politikailag korrekt) szép női karaktereket szerepeltetni mert akkor az SJW szarrá húzzák a játék értékelését mondván hogy tárgyként kezelik a nőket meg unreális mert bombanő nem lehet jó harcos etc...

De már egy plakát sem lehet akármilyen nyugaton, gondoljunk csak a beach ready plakát botrányra mikor a dagadék ronda nők felháborodtak hogy szerintük unreális szép külsejű nő szerepelt a plakáton etc etc
Utoljára szerkesztette: Nirz, 2017.02.19. 17:56:45
Érdekes volt az biztos. Mondjuk aki életszerűt akar annak ott van pl. SWTOR, abban lehet pl. dagadt állat kommandóst is generálni (fetrengtem a röhögéstől amikor ilyeneket megláttam), amúgy szerintem ahány ember annyi féle "normális" van, pl. riói olimpián is voltak csomóan akik az izmosabb női atlétákon, úszókon stb ki voltak akadva, és voltak akiknek bejött. Egy biztos én nem problémázok vele, mondjuk mivel kajakozás során volt alkalmam összefutni 1-2 "orosz úszónővel" is, így attól sem akadok ki.

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

"senkit nem érdekel de ha nem totál ronda nőt szerepeltetni mernek akkor az már kóser, nem tudják magukat beleélni a játékosok... "

Azért remélem te is érzed, mekkora baromságot mondtál.

Egyébként meg neked ezek rondák? Mutass már egy képet a barátnődről/feleségedről (már ha van) 😊 Bár van egy olyan érzésem, hogy nincs...
életlenszerütlen akart lenni XD , de igen, marajdunk az illúzióromboló-nál 😄
Jaja tök mindegy hogy mennyire életszerűtlen a játék mondjuk ujjból lézert lövö sárkány etc... senkit nem érdekel de ha nem totál ronda nőt szerepeltetni mernek akkor az már kóser, nem tudják magukat beleélni a játékosok...
@Evoluti0N
Az érdekes mégis te mire gondolsz?
Én ilyeneket láttam mostanság: (NSFW bűn ronda vigyázat)
Aloy
Ellie
Szerintem baromi illúzióromboló volt, de ízlések és pofonok 😄
vágom értem, nem kötözködéskép mondom, de szerintem attol valami nem lessz valótlanabb csak mert csucs bigék vannak benne, a történetre sok kihatása nincs , inkább szemet gyönyörködtetőbb a látványa, ha a karaktered nem egy mosott szarként nézki, még is csak sokat látod a játék alatt. Például kifejzetten tetszik az is ha igaz hogy a női karakternek, a mozgás animácioja, ezutla nem a férfi mozgás animácioját kapja mitn a mass effect 2 és 3 ban. Kifejezetten vicces volt vagy inkább " életlenszerü" ahogy femshep szét terpesztett lábbakkal ücsörgött, és olyan mozgása volt mint a maleshepnek
Attól még, hogy egy játék sci-fi, nem kell életlenszerűnek lennie. Persze kinek mi, de én akkor szeretek egy történetet, ha bele tudom élni magam, ehhez pedig bizonyos fokú realizmus szükséges.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.19. 17:31:04
Nem tudom. Mostanában elég sok játékot játszottam, amiben nő a főszereplő és szépek szoktak lenni. Senki se akar ronda nőket nézni. Amúgy meg lesz benne karaktergeneráló, szóval nem kell ronda Sheparddal játszani,.
De ez egy játék, pont az a lényege hogy életlenszerü, akár csak a filmek. Ott van Geralt , izmos sármos csávo, már már sérető hogy nem egy hájas alkoholista diszno, XD. és ő sem a Mangalicákat prögette meg, hane az össze csucs bigét várgta gerincre.
Érdeks modon a kritikia és a sexizmus csak akor jön szóba ha a nőket ábrázolják sexy nőknek, rendre modon ezek a kritikák mindig a kevsébé vonzo nőktöl jönek féltékenyséből,
Ha azt vesszük a Mass effect inkáb votl sérőt azért hogy Femshep nem agy top 10-es bige volt, aki minden mozgo dolgot ugyan ugy megfektethet mint a férfi shepard. A 2-ben mien sértő volt már hogy egy csajszival sem 69-ezhetett. Kelly nem számít, mert ő Sztriptáncol neked akár ki vagy XD

Mesélj még. 😊

Why so serious?

PiszkosFred
Egyetertek.

Seth
De a testek meg jók. Mirandának is lófeje volt

PSN ID.: Beegabor

A "femináci" kifejezés puszta használata is indokolatlanná teszi a 'vélemény' elolvasását.

Fene tudja, nekem inkább ez, mint hogy csak és kizárólag topmodell alkatú csajok mozogjanak a játékban. Az aztán rohadt életszerűtlen. Már Mirandánál is mindig csak a szememet forgattam, annyira érdektelen volt emiatt a túltolt "tökéletes nő" vonal miatt (tudom, génmanipulálás, apuka ilyenre tervezte, blablabla).
NSFW egy közeli "női" arckép a femináci Bioware alkotásában

@Pares a nyugati játékokban az elmúlt évek során csak ronda női karakterek lehetnek, az SJW és feministák nyomására ugyanis ha vmi normális kinézetűt alkotnak a fejlesztők az szexista.
Seth
Hát az idegen csajok dekoratívabbak,az biztos 😄

Seth
Brad Pitt lett a muksóból ? 😄

BoneDragon
Brr, még mindig kiráz a hideg ha ránézek a női karakterre. Borzalmas.

Hát a nőci egy cseppet sem hasonlít rá, amúgy mit értesz SJW alatt (tudom, hogy mit jelent, de hogy jön ide)?
Kicsit off: Nyugdíjas Shepard.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.02.19. 12:32:10

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A pontos évszám nem ismert, viszont tesz az első részben egy olyan kijelentést, hogy a génfaló számára sokkal személyebb, mint a későbbi kroganok számára - ebből arra lehet következtetni, hogy már élt amikor bevetették ellenük. Később a Novérián meg lő egy olyat, hogy sose látott még személyesen élő rakni harcost, tehát a rakni háború idején még nem élt.

A rakni háború i.u. 300-ban végetért, a génfaló bevetése i.u. 710-ben következett be. Ebből kiindulva valamikor a két időpont között jöhetett a világra, magyarán kb. 1500-1800 éves a ME trilógia idejében.

De egyébként ha emlékezetem nem csal, akkor a ME2-es Okeer hadúr idősebb Wrexnél a maga 2000 évével.
Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.02.18. 15:18:37
Ki kérte, hogy mondja el bárki is "újra" nekem? Tisztában vagyok vele, hogy mikor indulnak az űrbárkák a sztori szerint, pont ezért fejtettem ki hogy érdekes lesz látni a krogan álláspontot. Ne mondja már nekem senki, hogy az összes krogan csak lövöldözni utazik 600 évet. Még véletlenül sem lehet szó arról, hogy egy új galaxisban tiszta lappal szeretnének indulni, ugye?

Olvasd el mégegyszer az előző írásomat az okoskodás helyett. Azt valahogy nem veszi be a gyomrom.
Nem találtam erről semmi infót, de szerintem minimum 3-400.

Wrex mennyi idős volt? Nem rémlik.
Öszintén egy majd 2000 éves krogantől aki azt évezi, hogy minél több ellenfelet pumpálhat tele ólommal és minél több koponyát fejelhet szét (várjunk csak minden krogan ezt élvezi<#idiota>), attól azt várjuk, hogy majd futkorásszon génfaló gyógyszer után? Én nem hiszem, sokkal inkább valami Zaeed féle bosszú alapú küldetésre számítok tőle, esetleg az elvesztett becsület visszaállítása (ha nem is az övé akkor 1 klántársáé) lesz majd feladat. Egy biztos én nem szólnék be neki.<#awink>

olyan vicces hogy milliárdszor kell urja meg ujra elmondani, de nem ? XD.
Mivel az ME2 idején indultak a hajók, így teljesen oké, hogy képben van. Igen kíváncsi leszek itt is lesz-e krogan gyógyszer keresés... Remélem nem 😊
Nakmor Drack-re visszatérve azért érdekes dolog lesz az, hogy ebben a játékban a génfaló még mindig képben van - attól függetlenül hogy Shepard a harmadik részben meggyógyította Mordinnal vagy sem. Nem tudom, hogy kezdeni akarnak-e ezzel valamit is a fejlesztők, vagy marad a "reménytelen krogan klánok keresik az új hazát az ezerből egy csemetének" szituáció. 😊
Nem a nyílt játéktérrel volt a gondom, hanem annak minőségével. A Mako, mint jármű, tetszett, a gond az az eszméletlenül retardált terep volt. Meg a változatosság teljes hiánya (gondolok itt a bázisokra).

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Engem se zavar.

Nekem se tűnt fel. 😊 Mondjuk nem is különösebben érdekel.

Why so serious?

Lehet hogy tényleg így marad, valamit ezen is változtattak... Am nem jutott eszetekbe még, hogy az lehet S.A.M kijelzője, és neki ők csak "platformok" valószínűleg, nincs rá semmi indoka, hogy arcképet rakjon ki neked a társaidról, elég azt tudnod, hogy férfi v nő, illetve, hogy milyen fajú arra meg bőven jó ez is.

PiszkosFred
Ha nem szoltok, en sem veszem eszre. 😊

Azt hittem majd javítják de csak így marad. Nem látok ebben logikát, szerintem a 2.-3. részben tökéletes volt ez a fajta megjelenítés a társaknak, ezt a gyerekes rajzot nem tudom hova tenni, komolytalan, jellegtelen
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2017.02.17. 22:21:46

BoneDragon
Én észre se vettem... Tényleg elég vicces.

Mi a tököm az a portré a társaimnál? valami óvodás rajzolta poénból? ME2-ben élethű fényképet raktak be az arcukról ráadásul színes is volt, most meg tök kék az egész hud meg fénykép helyett betettek valami karikatúra fejet? sokkal "személyesebb" volt a "valódi" arcukat látnom, ez szar.

Han shot first XD. A Combat tényleg jo lessz, remélhetőleg megfelől jo kis sztori is leszs mellé, tetszik a cucc eddig igen csak, legyen jo hosszu, addig meg tolom végre a Vörs hajo Ribancos Shepardommal, a trilogiát XD.
Ezt valamelyik videoban el is mondják, hogy a Pathfinder egyszerre katona, tudós, és felfedező, ők a felderítő csapat, nyilván ha valami végtermékbe tenyerelnek van aki segítsen nekik, plusz kaptak ők is olyan kiképzést hogy ne csak sikoltozva futkorásszanak körbe-körbe. Egyébként meg ki mondta, hogy az agresszív véleménycsere tiltott dolog? Maga a multi is erre fog épülni, a single-ben meg nem hinném, hogy letenné az ellenfél a fegyvert ha felolvassa a karakter az 1001 éjszaka meséit....

Ők kezdték. 😊

Why so serious?

Vraaanyek
Amúgy....😄 😄 😄 "we're explorers, not an army..." és közben meg minden lehetséges módon széjjelkurjantanak mindent, ami mozog 😄 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX