4237
-
Nem is szabad :) Direkt azert linkeltem be ezt, mert ez a masik veglet, es mivel az elmult napokban ide az SG-re is begyuruzott ez a PC-nek nevezett faszsag (komolyan, pont mi magyarok tesszuk szova egy magyar forumon, haha), gondoltam nehogy szo erje a haz elejet... :)
-
Evoluti0N #2028 Jah, ezt olvastam. Redditen azzal érvelnek, h a fickónak tetszett a ME3 befejezése és utálta a Witcher 3-at és emiatt nem számít a véleménye. 
Patricia Hernandez meg mindent szeret, ami eléggé SJW. Szal marad az Origin Access, mivel ezek közül egyiket se tudom komolyan venni. -
Ha mar a kotakunal szerettek, akkor itt van az RPS cikke is, amely szerint az egesz egy rakas szar, amator fos munka, felejtos.
-
Ma reggel meg nem volt. -
Evoluti0N #2025 Amúgy nem lesz erre az Origin Access-re preload? -
"Akkor az új részben már nem lesz lehetőség kódot beírni, mint ez előzőekben? "
Holnap mar eloben kiprobaljuk paran, akkor megmondom, de a videokban en lattam import, export jellegu feliratokat. Ha nem kodokkal fog mukodni, akkor lehet fileokat kell majd toltogetni es cserelgeni - lasd mondjuk a Bethesda jatekaiban a face exportokat - vagy esetleg egy kozponti felhobol lehet majd valogatni, nem tudom. Holnap 16 es toltheto, probalhato, tesztelheto :) -
Although #2023 Ja de az originen is vannak akciók, néha 33% is :D Megvárjuk. -
Arra várhatsz. Előző részek sem jelentek meg az "összes dlcvel". -
Although #2021 Szerintem is. Tipikus reakció egy-két fénykép alapján ítéletet alkotni. Mind olyan amilyennek lennie kell egy ilyen misszióban. Már várom egy év múlva minden kieggel, féláron megvehessem :D -
Teljesen vállalható a default női Ryder is:
Nekem tetszik ez is, szóval nem fogom módosítani. :)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.15. 09:40:23 -
-
ChipHazard #2018 Nem rossz :) és vissza fejtetted a kodját az 2. meg az első részhez? -
Akkor az új részben már nem lesz lehetőség kódot beírni, mint ez előzőekben?
Azokban ezek a paraméterek voltak az alapok 751.17k.c11.h11.eb1.55w.4qd.833.ie6.113.2g5.376 , aztán még finomítottam rajta kicsit és ez lett a végeredmény:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Remélem majd valahogy sikerül összehozni az új részben is :) Annyira megszoktam ezt a karaktert, hogy nem tudom elengedni :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.03.15. 09:11:52 -
ChipHazard #2016 Cora az egy Pink, és Ruby Rose keverék, de inkább utobbi-ra hajaz szerintem, csak más hajszínel XD
Egyébként viszont igen, elég nagy kihívás lesz atraktiv nőt kreálni, megint ugyan az van amugy mint a trilogiánál, a male kidolgozott a female meg nem, mert Sara Ryder inkább egy csimpánzra hajaz néha egyy egy jelenetben mint egy emberre, sajna, bár néha meg kifejezetten türhető egy egy villanás erejéig.
a férif karakter viszont , simán vállalhato kinézetü figura.
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2017.03.15. 09:13:49 -
Most nem azért, de Cora pont nem úgy néz ki, aki ilyen vállalkozásra adná a fejét. Úgy néz ki, mintha egy 90-es évekbeli punk lánybandából szalajtották volna. A seregben az első dolog az lett volna, hogy a haját lenyírják. -
Although #2014 Úristen, úristen, most mi lesz. Gyorsan szaladj keress egy helyre kis koreai mmot és gyárts le pár csinibabát :) És máris helyre áll a lelki békéd :)
A két kölyök olyan amilyen, mint a gyerekek. Nem szupermodellnek születtek, de majd lesz mod és azt csinálhatsz belőlük!!
Bírd ki addig, kérlek, ne kövess el öngyilkosságot :) Cora is olyannak tűnik aki ilyen vállalkozásra adja a fejét. Mind olyan, igaz ,nem szupermodellek. Az a szemét Bioware :) -
Megnéztem a karakter kreálós videókat meg a hajasat. Hát nem tetszik amit látok. Oké nem kell bele Witcher 3, vagy Tomb Raider minőségű haj, de amik itt vannak a videóba, valami okádékok
Remélem hamar jönnek majd a módok...
A másik meg a karakter generálás. Hát az egy dolog, hogy normális arcot nehéz lesz csinálni, de viszont milyen szép, atlantiszi békaember SJW/LMBTQWQENJHAIOFNSANF karaktereket lehet kreálni, az valami fantasztikus. Már csak hab a tortán, hogy az alap fejeknél, nincs egy európai vonásokkal+bőrszínnel megalkotott se. És a bőrszín csúszkája... egy negyede fehér a 75% meg a barna különböző fokozata...
De hát nincs mit tenni, ez így elég PC. -
FartingSquirrel #2012 PC vs X1 vs PS4 Pro -
Kivéve, hogy már csináltak ilyet. -
Pares #2010 Ez kérdéses volt? Ez is csak azokat izgatta, akiknek nincs más dolga, csak a hülyeségekbe való kötekedés. -
kotaku elozetes: az elso 5 ora jatek tapasztalatai, spoilerekkel es egy 20 perces elso missionnal szorostul-borostul
Ket aprosag, spoiler mentesen:
"Combat is more intense and kinetic, largely because of the added mobility. I can run, I can dash, I can get in the enemy’s face. On normal, the game seems harder, too - I’ve died in the tutorial mission / first real mission, which I’ve never experienced in a Mass Effect game before."
"The female Turian I’ve met seemed more kickass than Garrus (!)."
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.14. 21:15:11 -
helyes. -
BryceHUN #2007 Időközben befutott a cáfolat: volt a BioWare-nek engedélye. -
Szerencsere megtartottak az import-export dolgot, konzolon legalabbis van, remelem ezuttal is lesz lehetoseg cserelgetni es valasztani jobb arcokat a webrol (lasd Masseffectfaces.com) egy sokadik vegigjatszashoz. -
Nomad90Hun #2005 Háát a karakterkészítős videót elnézve megint el lehet majd szöszölni órákat a karakterrel :D -
Van itt video is a kepessegekrol es azok kombinaciojarol, amolyan csepp a tengerben osszegzes.
-
Ugy fest, hogy megint "csak a szokasos" Bioware noi arcokat kapjuk. :) Meg a vegen kiderul, hogy az eredeti Sarat valasztja mindenki.
Hozzateszem, most picit jobbnak tunik a helyzet, mint a ME triologianal vagy a DAI eseteben. Nem sokkal, de talan jobb - a videok alapjan.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.14. 18:27:39 -
Lyaranie #2002
-
Evoluti0N #2001 Jah, ez már hagyomány. -
MrAndree #2000 Minden bioware játéknál az úgy fest. :) -
Evoluti0N #1999 Kihívás lesz szép női karaktert csinálni. :D -
ha esetleg valaki lemaradt volna rola, itt az emlitett video
-
Hmm, schmecht. -
Lyaranie #1996 Nézte már valaki az új CC videót?
Ti mit gondoltok?
Számomra elég nagy csalódás volt, remélem a "Custom" alatt több lehetőségünk lesz annál, mint ami az alapértelmezett arcoknál van.
Utoljára szerkesztette: Lyaranie, 2017.03.14. 18:10:29 -
Már elő is rendeltem a 1080ti-t. Két hét és elvileg itt van az országban. Mondjuk nem akarok 4k-t, de 100-120 fps jó lenne fullhd-ben. Vicces, de olcsóbb, mint anno a 980ti-m volt. -
Evoluti0N #1994 Faszányos. ME3 multijába is belevittem rengeteg órát. Az mondjuk nekem is feltűnt, ahogy a videó alatt is említette valaki a hozzászólásokban, h a multis női karakterek szebbek, mint single-ben a csapattársak. :D -
Nomad90Hun #1993 Jó lesz ez, Me 2 óta megy a "DAT ASS" szóval itt se lesz gond 
Multira kitérve, már a 3-ban is rühelltem az ilyen "én vagy a szuperkatona" hozzáállású embereket mikor kirohantak a wave elé és 2mp alatt lepadlóztak, aztán ment a nyivákolás h szedjé má fel... Még jobb mikor ők a host-ok és beidegelnek azon h nem kaprják fel öket azonnal és lelépnek.. Kíváncsi leszek az Ar-es human infi buildem hogy fog működni itt. -
ChipHazard #1992 4:28 Sara Ryder Segge, nyami nyami, kicsit lejjeb kellet volna helyezni a kamera szögét, de ez nálam nem lessz gond XD.
Egyébként jo video, még filozom hogy megvegyem e a multiért, de a 3. multiját és igen igen élveztem -
Sold.
-
FartingSquirrel #1990 Azt elfelejtetted kiemelni, hogy Early Access-ben mar benne lesz a day1 patch.