Mass Effect: Andromeda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én egyáltalán nem aggódom. Ha ilyen téren hozza azt a minőséget, ami a Mass Effect trilógia volt (de a DA:I-val kapcsolatban sem emlékszem, hogy kifejezetten bugos lett volna), akkor nem lesz gond.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Day0 és Day1 és Day2 patch confirmed 😄
lwb
A sok fanyalgó azért előbb megvárja a megjelenést, hogy milyen is lesz az, aztán mondja majd meg, hogy tévedett-e.

Legyen igazad, de ez engem nem nagyon győzött meg. :/
Nincs linkem (szerencsére Tinman kisegített), saját tapasztalat, hogy Bethany és Carver több esetben is másképp nézett ki az én karakteremtől függően. De nem voltak nagy változások, gondolom Andromeda esetén ennél több lesz.

Why so serious?

Most ismét eszembe jutott a sok fanyalgó, akik azt mondták nem is olyan régen, hogy "úgy sem jön ez ki 2017 tavaszán". 😊 Bár lefogadom, hogy a nagy részük most meg olyat gondol, hogy "jó-jó, de úgy is szar lesz, mert gyanúsan kevés még mindig a gameplay videó".

Én meg pont a "megmondtam előre hogy igazam lesz" fajta csávó vagyok. Úgy látszik mindenki cipeli a saját keresztjét. De én legalább elismerem, hogy ilyen vagyok. 😊
T -26 nap.
Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda
Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.02.25. 09:51:44
lwb
Pedig jól írja. Mondjuk 3-4 féle verzió volt csak, de tényleg függött a karaktered megjelenésétől a család megjelenése is.

Itt egy link.

De van több is, google a barátod.

Prince23
Én bármennyire is változtattam a főhős(eim) kinézetét férfi Hawkeben, a hugicám ugyanolyan maradt. meg az anyja is és a nagybátya is....

Nem tudom honnan szeded ezt, ha adsz egy linket erről, akkor bebizonyosodott hogy már akkor volt ilyen features a BW játékában.

Doom 4
Hát akkor meg amire válaszoltam komment, teljesen felesleges, mert úgy is hasonlíthatna a defaultba csinibb lenne 😄

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Ez már a Dragon Age 2ben is így volt, a Hawke família arcberendezése változott valamennyire, attól függően, hogy a karaktered milyen volt.

Why so serious?

Doom 4
Az apát is testre lehet szabni, mint a tesódat is, sőt ha jól emlékszem valahol azt mondták, ha a saját arcon állítasz akkor automatikusan változik a másik kettő is egy kis mértékben.

Amúgy

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS

Intel Core i7-4790

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van új briefind videó is. 😊
Ryder62
Valóban a hivatalos gépigény. Ugyan ez van kiírva Originen a játék adatlapjára.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Rayden02
Hivatalos gépigény
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS

PROCESSOR: Intel Core i5 3570 or AMD FX-6350
MEMORY: 8 GB RAM
VIDEO CARD: NVIDIA GTX 660 2GB, AMD Radeon 7850 2GB
HARD DRIVE: At least 55 GB of free space
DIRECTX: DirectX 11

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS

PROCESSOR: Intel Core i7-4790 or AMD FX-8350
MEMORY: 16 GB RAM
VIDEO CARD: NVIDIA GTX 1060 3GB, AMD RX 480 4GB
HARD DRIVE: At least 55 GB of free space
DIRECTX: DirectX 11

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

ez oké, na de ahhoz a fejlettségi szintjükhöz, adjál hozzá +50000 évnyi kutató munkát.
durvább lehet a különbség, mint a jé tűz, meg a jé fúziós erőmű között. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A Protianokat az lepte meg, hogy a Fellegvár is egy kapu, és azon jöttek be a Kaszások, és a központjukat le is tarolták így. Valamint a Protianokat több száz évbe telt kiirtani és Ilosz még is megmaradt... Logikus, hogy - főleg a sztázis kamra technika miatt is -, hogy indíthattak hajót valamikor.
nope, ez teljesen logikátlan, legalább annyira, mint a "600 évig utazunk és nem előz meg minket senki" koncepció.
A Protianok már 50 ezer évvel ezelőtt megfejtették a térkapuk titkát, ha egy tucat tudósuk túlélte egy másik galaxisban, akkor a szart is kiverték volna a Reaper flottából, amikor beugranak a Tejútrendszerbe.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Az egy dolog, hogy tudták volna, ha nem akarták. Nem értem mit kell ezen kiakadni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tegnap 14:45 😛
Nah igen a családra is hasonlítani kéne (az a fránya genetika), arcokkal én sose problémáztam, nekem sokkal rosszabb ha pl. a szinkron nem illik a karakterhez.

Amúgy meg nem láttam eddíg itt, de kijött a combat video 2-ik része

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Hasonlít az apjára, gondolom ez sem mellékes.

Vraaanyek
Erről már volt itt kisebb elmélkedés, elég logikus lenne és valószínű is 😊 Minden esetre lehetne vele szép csavarokat csinálni, eléggé kézenfekvő

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Szerintetek lesznek esetleg valahol az Andromedában Protian kolóniák? Vagy korábbi ciklusu faj?
Mert furcsálnám, ha magasabb fejletségű fajok akik elbuktak a Kaszások ellen, azok ne probálkoztak volna ezzel.
Doom 4
De nem arról van szó, hogy szupermodell legyen valaki vagy nem, főleg, hogy testre szabható a kinézet, de az arc akiről mintázták sokkal szebb, mint a kész változat, ezen nincs mit szépíteni. És szerintem meg tudták volna szebbre is csinálni.

Így teljesen vállalhatóan néz ki. Szerintem is valótlan is illúzió romboló lenne, ha mindenki szupermodell lenne.

Rayden02
+ interjú

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

TBTPumpa
Furcsa az a hajmodellezés (női Ryder haja). Mindez 4 évvel ezelőtt - 2013-ban! egy másik játékban: <#idiota>

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.02.23. 21:04:17

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nem lenne ő annyira vészes, csak a szájformája olyan fura. Vagy én bírom a randa nőket. 😊 De nála szebb:

Why so serious?

TBTPumpa

Ajjajjaj
Nagyon OFF mindig beteszem ezt a videot. hátha vannak akik, megértik. A morrowind karakterei nem voltak szépek. De a története abban az időben az egyetlen volt ami megközelítette a Biot és a black islet. Sokkal maradandóbb tud lenni mint bámulni egy csili-vili fénylő valamit. Ez a játék, miért játszol arról szól. Lehet az életben nem. Ez maradandó a csili-vili csak pillanat. Már ha valaki az rpg-t azért szereti amiért kitalálták.
https://www.youtube.com/watch?v=HFcJSwyE2U0

Utoljára szerkesztette: Although, 2017.02.23. 20:42:47

TBTPumpa

Ez két kölyök akik az apjukkal elindulnak. Rosszul látom? A többiek sem modellek. Olyanok amilyenek akik vállalják a rizikót. Persze mit is csodálkozok a sok szart bámulva ami a nexuson van "mod" címszó alatt. Egyébként ez szubjektív és könnyen "javítható" erre céloztam szemben a sztorival és a megírt karakterek szintjével. Mindenki olyanra szabja ahogy akarja. Itti s ahogy a bethnél is örülök az utolsó lépcső még nincs áttörve. Még nem buzik, filléres modellek és egyéb érdekességek néznek vissza a "gyáriból". Szerettem a Morrowindet és a Bethet is ezért . Meg a Biot is. A különbség azok között aki a sztoriért és a karakterekért játszanak vagy a külsőségekért mint Fred bácsi a mutatott ábra szerint. Hogy vissza is lőjünk.

Hozod a formádat 😄 A bizonyítványt is magad állítod ki 😊 Kis zugfirkász.

Inkább az arcmimika problémás, nem a kinézet (az relatív), előbbi valahogy Biowarenek sose ment. Úgy látszik továbbra se.

Why so serious?

Jó hát Sera nem volt szép 😄 De azért itt MEA-ban Cora nem rossz külsőre. 😊
PiszkosFred
Make love, not war 😊 Mindenki dugni akar (van aki ronda novel is, mindegy neki, csak vegre lyuk legyen mar, lasd lentebb), nem harcolni, akkor meg minek ide AI? Ott van, lenyomod, agyonvered, lelovod, aztan irany vissza a Tempest parancsnoki kabin.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.02.23. 19:17:25

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TBTPumpa
Nextgen Mass Effect pls Pre-order me

+ a böhöm állat elleni harc a másik videóban az mi? ott sétálgat, 0 ellenállás, talán egyszer nekünk futna de ennyi. simán lelehet lőni. ennyire buta az ai?

t

Még mindig az egyik kedvenc képem a témában. 😄 Habár ez a DAI-ről szól, de itt se jobb a helyzet.
Illenek a játékhoz? Mik? A ronda arcok?
0:20-tól elég gáz az arcmodellezés. 0:22-nél azt se tudom hova néz. nem csak sara rydert cseszték el hanem úgy tűnik ez jellemző lesz az összes karakterre?
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2017.02.23. 17:21:33

t

Nekem tetszenek. Illenek a játékhoz. Persze ha szupermodellekkel akarsz játszani. Akkor majd letöltesz egy skin készletet. Gondolom lesznek frankó koreai skinek is.

"Less impressive are the faces, which as with the previous trilogy often have something strangely uncanny about them." Hah, tudtam, hogy nem fogják/akarják megváltoztatni a csúnya arcokat.
oh, megrománcolom, ha lehet XD ( Natalie Dormer )