Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Why so serious?
120-as SSD-n cska rendszer van fent, bent a cégnél találtunk egy másfél éve nem használt szekrényben bontatlan 240-es HyperX SSD-ket 😄 de sajnos le kellett adni őket...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.02.27. 10:49:46
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De előtte nyomom a 10 órás trialt, remélem, hogy utána csak aktiválni kell majd és nem újra letölteni... elég lesz a 1 day patch-el szívni...
Bar hozzateszem, nekem semmi bajom az eddig kapott ME:A anyagokkal, lattam mindent, tudom, hogy mire szamithatok (elolvastam minden cikket ami megjelent az elmult 1-2 evben, na nem a magyar napra(nem)kesz gamer sajto gugli forditasait), az pedig kulon orom, hogy vettek a faradtsagot a Briefing videok osszerakasara, es kapunk elozetesen nemi hatteranyagot.
0day patch pedig mar a megjelenesek velejaroja, a fejlesztes nem er veget azzal, hogy aranyra kerul a cuccos. Sot, akkor van baj, ha nincs 0day patch, mert 99%-ban mindig szukseg van ra. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
De az Nvidia köztudottan híres arról hogy Game Ready Drivereket alkot, akár a megjelenés napjára, vagy hamarabb pár nappal.
A Biowarénak a story volt az erőssége de az ugye nem megítélhetö így elöre, a harc meg a szokásos katyvasz lesz mindenki lö mindenkire felesleges minden stratégia de ez nem róható fel nekik mert igy többet tudnak eladni.
A társak viszont kinézetre nem szimpik mintha direkt sportot üznének ebböl így legalább nem kell románcolni már a DA.I-ban is olyan rusnyák voltak, hogy ott se volt kedvem hozzá.
Sose gondoltam volna, hogy ennyire hiányozni fog Tali, öt legalább olyannak képzelte el az ember amilyenek csak akarta a személyisége meg a legszerethetöbb volt az összes csaj közül.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én lezártam ezt a témát, mert te ezt már rég eldöntötted fejben.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.02.26. 10:57:50
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
Why so serious?
Ha én vagyok a hülye, akkor hülye az ex-bios fejlesztő is, aki az egész furcsaságot kiírta twitterre az E3 prezi után azonnal. De ja, csak másképp csinálják, nincs itt semmi látnivaló, tessék szépen oszolni.
Legyen igazad, de az 100%, hogy ez nagyon gyanús. Valami itt nem oké.
Am nem tudom game debate-ben mennyire lehet bízni, de megnéztem és a leendő új gépem a weboldal szerint lazán vinni fogja medium-high beállítások mellett. Nyilván árnyékok stb terén kell némi kompromisszumot kötni.
Why so serious?
Utolsó hónapokat? Ki van zárva, hogy hónapokat töltsenek ezzel. Ez a fejlesztéssel párhuzamosan zajlik, már úgy általában. A kiadás előtti utolsó hónapban valószínűleg még bőven dolgoznak a játék bizonyos részein, jelenetein. Legalábbis a Witchernél pl. így volt, és a CDPR ugye állítólag pont az a fejlesztőcsapat, amelyik nem kapkodja el a dolgokat...
Egyébként is, a bugmentesítés tulajdonképpen a tesztelők feladata, mármint a hibák felkutatása. Aztán az már a fejlesztőkön múlik, hogy javítják-e. De ha a kiadás előtt is még komoly munkák vannak a játékkal, akkor jó eséllyel leszarják. (Gyakran előfordul, hogy a tesztelő hiába jelenti a hibát...)
Nehéz elhinnem, hogy épp most jött volna meg a józan eszük. Nem. Valami oka biztosan van, hogy a legnagyobb game show-n egy képkockányi gameplay-t nem tudtak megmutatni. Az én tippem: rohannak, hogy kint legyen márciusban, ami relatíve nyugodt hónap amúgy is a játékiparban és akkor még tényleg nem volt semmijük. Ez pedig nem megnyugtató. Alig fél évvel a megjelenés előtt még nincs bemutatható játékmenet egyáltalán, az nem oké. Az utolsó hónapokat a bugmentesítésre és a teljesítmény-polírra kéne fordítani optimális esetben.
Ennyi, most már érted, hogy miért is aggódunk páran.
Why so serious?
1080p 30FPS PS4-en, 900p 30FPS BoxOne-on.
1800p 30FPS PS4 Pro gépen.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.02.25. 19:16:21
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egyébként meg nekem is pont ez a legnagyobb félelmem a játékkal kapcsolatban.