4237
-
multi stream -
Barnez #2068 Game Library-ben nem jelent meg neked? Én még múlt héten adtam hozzá a trialt, és most ott virít, de fél 11-ig nem engedi letölteni. :( -
Nálam még mindig csak a Learn More gomb van... -
Barnez #2066 Az origin mindig az adott időzónához írja, így nekem is az előtöltést, meg magát az időt amitől játszható a trial a mi időzónánk szerint írja.
Szerk.: Nem értem ezt az előtöltés, hogy másnak miért engedi, másnak pedig miért nem. Amúgy én originen rendeltem elő a digital deluxe-ot. Mindegy, addig hallgatom a soundtracket. :)
Utoljára szerkesztette: Barnez, 2017.03.15. 20:49:05 -
CET az :) ott a kep lentebb. -
Szerintem az sajnos amcsi idő szerint... :/ -
Ma este fél 11kor már azt írják tolható -
Barnez #2062 Sziasztok!
Nekem sem engedi még tölteni :( Kár pedig még ma kipróbáltam volna... Na mindegy, majd holnap, munka után :(((
-
BreakDown89 #2061 Hát nagyon bízom benne, hogy jövőhét csütörtökön a futár padlógázzal hozza majd nekem is a steelbook-ot. :) -
De Te originen rendelted is elő? Mert simán access-el szerintem csak kora reggeltől lesz tölthető, én itthon veszem, steelbook-ban :P -
FartingSquirrel #2059 Neked már lent is van? Nekem még nem is tölthető. De ha ma este el is kezdem, talán holnap estére lejön. :D -
Lenn van. My body is ready. -
MrAndree #2057 Ja még nekem se tölthető, most néztem. -
Evoluti0N #2056 Mondjuk ha időzónához kötött, akkor lehet, h itt csak 23 perc múlva tölthető. Majd akkor lecsekkolom. -
Evoluti0N #2055 Az van. Nem a "Play First Trials" alatt kéne lennie? Nekem a MEA esetében csak "Learn More" opció van. -
Origin Access kell. A másik tabot nézd. -
Evoluti0N #2053 Nálam nem tölthető. Vagy elő is kell rendelni ahhoz, h reggel 7 előtt tölthessem?
-
BreakDown89 #2052 -
TÖLTHETŐ ORIGIN-EN KERESZTÜL. Reggel 7kor élesedik. -
Lyaranie #2050 Nem tudom, hogy mindenkinek működik-e, vagy csak azoknak, akiknek minimum a Deluxe Edition van meg, de itt le lehet tölteni pár -vagy az összes- soundtracket.
Soundtracks
Utoljára szerkesztette: Lyaranie, 2017.03.15. 18:55:08 -
Atyaég :O :O ha ilyen minőségűek lesznek a zenék a játékban, lesz merevedés azt hiszem... :D :D :D -
hogy a töménytelen fikatenger mellett valami értelmes is legyen
-
BreakDown89 #2047 Nem értem mire fel van ez a nagy szapulás a bugok végett. Most komolyan, más AAA játékban nem fordult ilyen elő? Könyörgöm, várjuk már meg amíg kijön hozzá vagy két patch. Nagyon jól tudjátok, hogy a fejlesztés nem áll meg attól, hogy aranylemezre kerül egy játék: sajnos ilyen világot élünk.
Egy halom vloger csak erre van kiélezve, hogy "találtam egy újabb hibát, töltöm fel jútyúbra". Az Androméda az első játék, ahol bugot találtunk? First Bug Contact vagy mi a sz*r? Tököm eldurran már ezektől a videóktól meg képektől. -
Előrendeltem a játékot a cdkeys.com- om. Az életemben nem rendeltem onnan semmit előre, csak egy játékot vettem eddig tőlük, de azt is azonnal megkaptam. Igaz jóval a megjelenés után.
Valaki elő-rendelt már cdkeystől? és ha adjáka kulcsot emailt kell nézzem, vagy milyen felületeten tudom lekövetni majd? -
Nomad90Hun #2045 Ilyen bugok vannak, Me3.ban is volt nem kevés.
Mellesleg report ahogy ígértem Majdnem full full high minden bár árnyékokból levettem meg 1-2 dolog le lett véve még kicsit, de fallout 4 eldöcög stabil 60 fps-el, egész szép graffal, az aláírásomban lévő masinán. -
Nagyon érdekes :D Inkább poén, de van ilyen :) Most épp Witcher 3-al játszom, fél pillanattal ezelőtt belement egy szarvas a fába, Roach meg rendszeresen a tengelye körül pörög, meg fákon landol... :D Ettől még isteni játék, és a ME:A is az lesz :P -
Pares #2043 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
-
Neogaf szerint Downgrade történt
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.15. 13:29:01 -
Lehet. Bár jelenleg felértékelődött az alap Sara arc :D
Igazából, nagyon várom már a játékot, és valószínűleg nagyon fogom élvezni. Zavar a dolog, de amúgy annyira nem izgulok, most ránéztem Nexusmods-on a DA:I oldalára, és teljesen megnyugodtam, lesz mod bőven.
-
-
Daermon #2038 Angryt kedvelem én is. Viszonylag hiteles, de azért tud furcsán értékelni (pl DAI 9/10 :D) -
Nomad90Hun #2037 Nézzük majd meg az AngryJoeReview-t az lesz hiteles, a többi ugorjon fejest a grand kanyonba.
-
Pares #2036 Az egyik azért áradozik róla, mert megvették, a másik azért szarozza, mert a többiek áradoznak róla. Vicc az egész. -
Pares #2035 Hát azért hozzá kell tenni, hogy kibaszottul túlreagálod te is a dolgot, és olyan dolgon baszod fel magad, amit csak te képzelsz bele. A CC teljesen jónak néz ki, az, hogy némelyik videóban a végére bohócot csinálnak a karakterből, nem azért van hogy a retardált SJW-knek hízelegjenek, hanem hogy bemutassák, miket lehet csinálni. Ha valaki kisminkelt szőke néger "férfival" akar buzulni, hát tegye. A lényeg, hogy én is tudok árja németet csinálni, ha akarok. -
Nomad90Hun #2034 Pláne hogy ha akarsz pc-n 1 rakat modot is rá tehetsz majd (ha lesz, és engedik).
Én pl. napokban gondoltam feldobom a skyrim special editiont kicsit lepadlóztam mennyit gyúrtak a látványon (ultra stabil 60 fps), most rakom majd fel fallout 4-et elvben ajánlott az i7-es ott is közel andromedaval azonos a gépigénye, meglátom mit tudok a jelenlegi gépemmel aztán nyilatkozok, tesztnek jó. -
jogos... :D -
Evoluti0N #2032 Ez mikor nincs így? -
Látva a PC vs. XBOX1 vs. PS4 Pro videót... szerintem megegyezhetünk, hogy PC-n a legélesebb, legszebb, és ez most tényleg teljesen elfogultság nélkül, beismerném, ha pl. PS4 Pro lenne a győztes (XONE elég esélytelen lenne eleve... :D), de határozottan PC a szebb :) -
Nomad90Hun #2030 Beleolvastam én is, háát vicces, ilyenkor felmerül bennem a kérdés, az ilyeneknek fizetnek, hogy ilyen bűn rossz kritikát írjanak, ahol szapulnak mindent, vagy túl sok "párlat" került a pocakba a cikk elött? 
Másik meg kommentek megint marha jók azok meg az inquisition-t szapulják 90%-ban 1 normális admin már kivágta volna őket a francba.
Alkalmazom én is a "sajtózárlat" elvét és megjelenésig már semmi videót semmit nem olvasok / nézek meg.