4237
mea.jpg
  • Vraaanyek
    Azzal nem lenne baj, amúgy se szoktam aludni éjfél-1 előtt soha...a nagyobb baj, hogy úgy elkezdeni, hogy reggel melózni kell... :/
  • PiszkosFred
    10 orad lesz a trialban, ne kezdj bele faradtan, amikor mar alig latsz. Inkabb holnap, "tiszta" fejjel.
  • Vraaanyek
    Atyaég, milyen neted van? :D nekem egy óra sajnos, 12-13 megánál nem megy feljebb, de ahhoz képest, amire számítottam, egy szavam sincs :D na, asszem ma se fekszem 2 előtt...jó lesz f6-kor kelni
  • Fpocok
    Töttöm.
  • Atilorn
    Megvan a bibi. Maestro kártyám van, ami nem szerepel a fizetési módoknál. Ennyit arról, hogy a hétvégén kipróbáljam.
  • Barnez
    Na elindult a töltés. Úgy tűnik 1 óra múlva lent is lesz! :D

Szerk.: 20 perc, fent maradok úgy érzem
    Utoljára szerkesztette: Barnez, 2017.03.15. 22:32:14
  • FartingSquirrel
    Na, tölthető...
  • Fpocok
    Akkor nem jó fajta a kártyád.
  • Nomad90Hun
    Nah kb. végignéztem a multi streamet mondtak 1-2 érdekességet.

A fedezék rendszer automata lesz, és a karakter magától beáll ahova lehet,
    A meccs közben felhasználható cuccokból lesz 4 (pajzs plusz élet töltö, cobra rakéta, lőszer pack meg még vmi most passz mi volt az ).
    5 pálya és 24 karakter lesz megjelenéskor, ami nem volt egészen tiszta, az mintha most már minden karakter külön szinteződne.
    A mapok szép nagyok, és nem éri meg egy helyben ácsorogni meg egyedül kommandózni ahogy néztem.
    Jah és ha felmész valahova ne hidd hogy védve vagy .

Nekem ennyi volt amit kiszúrtam, ha valakinek volt még valami amit észrevett jöhet.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.15. 22:27:58
  • Atilorn
    Nem megy. Az origin accountomnál is próbáltam de nem fogadja el.
  • Fpocok
    Nem lehet hogy elírtad? Pár napja csináltam és emlékszem, hogy csak beírtam számokat. Lehet más a gond, név vagy valami.
    Vagy lehet olyan kártyád van, amivel nem tudsz neten fizetni.
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.03.15. 22:14:52
  • Atilorn
    Próbáltam úgy is, de nem fogadja el.
  • Fpocok
    Csak írd folyamatosan a számokat, nem kell szóköz.
  • Atilorn
    Valaki meg tudja mondani, hogy a tökömbe írjam be az origin access-be a kártyaszámom? Ugye négy darab négy számjegyű számsor, és nem enged szóközt, vagy kötőjelet írni és egybe sem fogadja el.
  • Barnez
    Nem kell újra letöltened. Itt tárgyalták ki:
    https://www.reddit.com/r/masseffect/comments/5zd4vn/no_spoilers_origin_access_coverage_and_general/
  • FartingSquirrel
    Mellesleg most, hogy belegondolok, ha van egy Deluxe verzióm, és lesz egy külön Trialom, amit most majd letöltök, akkor nem a meglévő Deluxe-ot fogom letölteni... Azaz jövő héten még egyszer le kell töltenem a játékot, hiszen két elem van a könyvtáramban(?)
  • PiszkosFred
    Fel ora, addig nezz meg egy reszt vmelyik heti sorozatodbol :)

Par embernek - szandekosan vagy veletlenul, franc sem tudja - sikerult elkezdenie letolteni a cuccost, de a tobbiek (tobbseg) majd csak most tudjak ezt megtenni. Addig pedig, turelem.
  • Fpocok
    Sehogy. MÉG NINCS SEMMI. Türelem.
  • Vraaanyek
    Eskü én vagyok a hülye, de valaki árulja már el, hogy lehet a saját librarymhoz adni a trialt fizikailag, úgy, hogy originen nem rendeltem elő? Nekem csak az acces-en belül a Learnd More jelenik meg, de sehol semmi más ezzel kapcsolatban... :O
  • Ainz
    Gyors volt!
    Mass Effect: Andromeda-CPY
  • BoneDragon
    Kövesd Cartman példáját, fagyazd le magad. :D
    Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2017.03.15. 21:39:12
  • PiszkosFred
    Ket demizson keritesszaggato hajdusagi rettenet (aka. kiba eros vegyes palesz)?
  • Nomad90Hun
    igen az mádzsár időben 22:30.

Én meg most 2 napíg kb. ösök lepukkant laptojáról leszek.

Azt a 10 órát érdemes felezni szerintem,és a multit is megnézni közelebbről. Bah nincs valakinek valami altatója amivel jövöhét csütörtök reggel 8-kor kelek csak fel???
  • FartingSquirrel
    Hát nagyon remélem. De akkor hogy lehet, hogy másnak már napok óta ott a Trial?
  • TBTPumpa
  • Barnez
    Sajna valszeg csak 22.30 után fogod tudni hozzá adni az accountodhoz... :(
  • FartingSquirrel
    Nekem nincs ott a Trial verzió. Hol adom hozzá?...
  • PiszkosFred
    Vagy szandekos, es hullamokban lesz csak elerheto/toltheto.
  • Fpocok
    Ne csináljátok már... aki nem találta, hol kell letölteni, mutatom képpel:
  • MrAndree
    Március 17. 6 PM. Március 15. van. :)
  • Barnez
    Szerintem pedig az Origin bénázása ez. Többen is jelezték ezt a hibát, még azok is, akik előrendelték.
  • Vraaanyek
    Szerintem ez csak akkor él, ha tényleg már megvetted, originen... erősen agyalok, de nagyon akarom a steelbook case-t :D
  • Evoluti0N
    Csak Learn More. Nem is ez a bajom. Másfél órába nem halok bele, meg nem is vagyok annyira felhájpolva. Vagyis az bajom, h nem értem, h egyeseknek miért van már most preload, másoknak miért nincs. Főleg, h nem attól függ, h előrendelt-e már valaki vagy se. Az zavar, h nem értem. Zavar, ha nem értek valamit. :D
  • Barnez
    All other games között nézd. Ott a trial. Valamiért a Deluxe esetén két külön játéknak kezeli a trial változatot és a Deluxot.
    Utoljára szerkesztette: Barnez, 2017.03.15. 21:11:00
  • Evoluti0N
    És neked is 6 PM a preload. Nem értem...
  • PiszkosFred
    Masfel ora, addig bird ki! :)
  • Barnez
    Nekem még napokkal ezelőtt nem Learn More volt ott, hanem Get it. :/ Ott a trial a játékok között.

Evoluti0N: Igen, elméletileg játszható fél 11-től, de nem tudom, hogy mikorra szedi le, a szerverek terheltségétől is függ. Még talán egy órát várnék, hogy kipróbáljam, hogy mennyire jól fut a vasamon.

Utoljára szerkesztette: Barnez, 2017.03.15. 21:09:47
  • Evoluti0N
    De be van sózva mindenki. :D
  • Vraaanyek
    Hozzáadtad? Az mit jelent? Megvetted originen a játékot, és azt adtad hozzá, várva a trialt vagy hogy érted? Itt még csak learn more van, semmi hozzáadás, vagy ilyesmi.. :(
  • Evoluti0N
    Ugyanaz a release date is. Akkor ezek szerint rögtön töltés után már játszható is?