4237
-
Azzal nem lenne baj, amúgy se szoktam aludni éjfél-1 előtt soha...a nagyobb baj, hogy úgy elkezdeni, hogy reggel melózni kell... :/ -
10 orad lesz a trialban, ne kezdj bele faradtan, amikor mar alig latsz. Inkabb holnap, "tiszta" fejjel. -
Atyaég, milyen neted van? :D nekem egy óra sajnos, 12-13 megánál nem megy feljebb, de ahhoz képest, amire számítottam, egy szavam sincs :D na, asszem ma se fekszem 2 előtt...jó lesz f6-kor kelni -
Töttöm. -
Atilorn #2105 Megvan a bibi. Maestro kártyám van, ami nem szerepel a fizetési módoknál. Ennyit arról, hogy a hétvégén kipróbáljam. -
Barnez #2104 Na elindult a töltés. Úgy tűnik 1 óra múlva lent is lesz! :D
Szerk.: 20 perc, fent maradok úgy érzem
Utoljára szerkesztette: Barnez, 2017.03.15. 22:32:14 -
FartingSquirrel #2103 Na, tölthető... -
Akkor nem jó fajta a kártyád. -
Nomad90Hun #2101 Nah kb. végignéztem a multi streamet mondtak 1-2 érdekességet.
A fedezék rendszer automata lesz, és a karakter magától beáll ahova lehet,
A meccs közben felhasználható cuccokból lesz 4 (pajzs plusz élet töltö, cobra rakéta, lőszer pack meg még vmi most passz mi volt az ).
5 pálya és 24 karakter lesz megjelenéskor, ami nem volt egészen tiszta, az mintha most már minden karakter külön szinteződne.
A mapok szép nagyok, és nem éri meg egy helyben ácsorogni meg egyedül kommandózni ahogy néztem.
Jah és ha felmész valahova ne hidd hogy védve vagy .
Nekem ennyi volt amit kiszúrtam, ha valakinek volt még valami amit észrevett jöhet.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.15. 22:27:58 -
Atilorn #2100 Nem megy. Az origin accountomnál is próbáltam de nem fogadja el. -
Nem lehet hogy elírtad? Pár napja csináltam és emlékszem, hogy csak beírtam számokat. Lehet más a gond, név vagy valami.
Vagy lehet olyan kártyád van, amivel nem tudsz neten fizetni.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.03.15. 22:14:52 -
Atilorn #2098 Próbáltam úgy is, de nem fogadja el. -
Csak írd folyamatosan a számokat, nem kell szóköz. -
Atilorn #2096 Valaki meg tudja mondani, hogy a tökömbe írjam be az origin access-be a kártyaszámom? Ugye négy darab négy számjegyű számsor, és nem enged szóközt, vagy kötőjelet írni és egybe sem fogadja el. -
Barnez #2095 Nem kell újra letöltened. Itt tárgyalták ki:
https://www.reddit.com/r/masseffect/comments/5zd4vn/no_spoilers_origin_access_coverage_and_general/ -
FartingSquirrel #2094 Mellesleg most, hogy belegondolok, ha van egy Deluxe verzióm, és lesz egy külön Trialom, amit most majd letöltök, akkor nem a meglévő Deluxe-ot fogom letölteni... Azaz jövő héten még egyszer le kell töltenem a játékot, hiszen két elem van a könyvtáramban(?) -
Fel ora, addig nezz meg egy reszt vmelyik heti sorozatodbol :)
Par embernek - szandekosan vagy veletlenul, franc sem tudja - sikerult elkezdenie letolteni a cuccost, de a tobbiek (tobbseg) majd csak most tudjak ezt megtenni. Addig pedig, turelem. -
Sehogy. MÉG NINCS SEMMI. Türelem. -
Eskü én vagyok a hülye, de valaki árulja már el, hogy lehet a saját librarymhoz adni a trialt fizikailag, úgy, hogy originen nem rendeltem elő? Nekem csak az acces-en belül a Learnd More jelenik meg, de sehol semmi más ezzel kapcsolatban... :O -
Gyors volt!
Mass Effect: Andromeda-CPY
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kövesd Cartman példáját, fagyazd le magad. :D
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2017.03.15. 21:39:12 -
Ket demizson keritesszaggato hajdusagi rettenet (aka. kiba eros vegyes palesz)? -
Nomad90Hun #2087 igen az mádzsár időben 22:30.
Én meg most 2 napíg kb. ösök lepukkant laptojáról leszek.
Azt a 10 órát érdemes felezni szerintem,és a multit is megnézni közelebbről. Bah nincs valakinek valami altatója amivel jövöhét csütörtök reggel 8-kor kelek csak fel??? -
FartingSquirrel #2086 Hát nagyon remélem. De akkor hogy lehet, hogy másnak már napok óta ott a Trial? -
-
Barnez #2084 Sajna valszeg csak 22.30 után fogod tudni hozzá adni az accountodhoz... :( -
FartingSquirrel #2083 Nekem nincs ott a Trial verzió. Hol adom hozzá?... -
Vagy szandekos, es hullamokban lesz csak elerheto/toltheto. -
Ne csináljátok már... aki nem találta, hol kell letölteni, mutatom képpel:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!umad?
-
MrAndree #2080 Március 17. 6 PM. Március 15. van. :) -
Barnez #2079 Szerintem pedig az Origin bénázása ez. Többen is jelezték ezt a hibát, még azok is, akik előrendelték. -
Szerintem ez csak akkor él, ha tényleg már megvetted, originen... erősen agyalok, de nagyon akarom a steelbook case-t :D -
Evoluti0N #2077 Csak Learn More. Nem is ez a bajom. Másfél órába nem halok bele, meg nem is vagyok annyira felhájpolva. Vagyis az bajom, h nem értem, h egyeseknek miért van már most preload, másoknak miért nincs. Főleg, h nem attól függ, h előrendelt-e már valaki vagy se. Az zavar, h nem értem. Zavar, ha nem értek valamit. :D -
Barnez #2076 All other games között nézd. Ott a trial. Valamiért a Deluxe esetén két külön játéknak kezeli a trial változatot és a Deluxot.
Utoljára szerkesztette: Barnez, 2017.03.15. 21:11:00 -
Evoluti0N #2075 És neked is 6 PM a preload. Nem értem... -
Masfel ora, addig bird ki! :) -
Barnez #2073 Nekem még napokkal ezelőtt nem Learn More volt ott, hanem Get it. :/ Ott a trial a játékok között.
Evoluti0N: Igen, elméletileg játszható fél 11-től, de nem tudom, hogy mikorra szedi le, a szerverek terheltségétől is függ. Még talán egy órát várnék, hogy kipróbáljam, hogy mennyire jól fut a vasamon.
Utoljára szerkesztette: Barnez, 2017.03.15. 21:09:47 -
Evoluti0N #2072 De be van sózva mindenki. :D -
Hozzáadtad? Az mit jelent? Megvetted originen a játékot, és azt adtad hozzá, várva a trialt vagy hogy érted? Itt még csak learn more van, semmi hozzáadás, vagy ilyesmi.. :( -
Evoluti0N #2070 Ugyanaz a release date is. Akkor ezek szerint rögtön töltés után már játszható is?