Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most éppen van Sale az EA-nél, tehát érdemes becsengetni rá, több játékra is... Így vettem meg 8 euróért a Mirrors Edge Catalystet is. aminek kulcsos oldal ára 10-11 euró most!
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.04. 19:58:49
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Néztem originen de 69 eu ami kb 22000 a delux , több helyen láttam steelbook kiadást de nem találtam infót hogy az egy az egyben a delux csak fizikai formában vagy ilyen átmenet formában.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"A Tempest nevű hajó utasaként 600 év hibernáció után térsz magadhoz, ám a számításokba hiba csúszott, hiszen senki sem gondolt arra, hogy az univerzum ezen részén már él egy meglehetősen erőszakos faj, akik nem örülnek a kényszerkolonizációnak..."
Nem tudom milyen speciális eszközökkel lőtték be a legtutibb települési zónát (az arany világok ugyebár) - gondolom hasonló alapelvel, mint ahogy a valóságban is figyelik a csillagok elhalványulásának gyakoriságát -, de azért nem hiszem hogy ki lehet zárni majd valaha is egyértelműen, hogy "itt tuti nincs egy másik faj". 😊 Ha tudják hogy lakható, akkor gyanús hogy lehet van ott valami, ami nem biztos hogy örülni fog a vendégeknek.
Mind1, ezt most így nem tudtam magamban tartani. 😊
Egyebkent en is kivancsi lennek, hogy miert nincs multi beta. Nem ertek hozza, de lehet hogy nem kulon kliens kezeli a multit, vagyis a betaval lejott volna a teljes 23-ai (0day patch nelkul) cucc, vedelem nelkul, es egy, a mai adatbanyaszok aranykoraban nem akartak kockaztatni, ketto, par jatek megjarta a denuvo (vagymiarak az) vedelem nelkuli betas kliens kozreadasat.
Mindenesetre a GDC-n ott van a multi, es tudtommal ki lehet probalni, es ki is probaltak mar az emberek. Bar ennek most nem neztem utana pontosan,c sak twitteren olvastam ezzel kapcsolatban par szosszenetet.
A facial animatonnel szerintem nem sok gond van, egyedül akkor érdekesebb egy kicsit, amikor valamilyen "csücsörítős" betűt mondanak, de engem ez sem zavar. 😊
Ha nagy gondok lennének a játékkal, akkor nem lehetne 5 nappal előtte kipróbálni, nem hiszem, hogy amiatt kaszálták el a multi bétát.
Én személy szerint szerettem a DAI-t, egyedül a fetch-questekkel volt bajom, de elvileg tanultak a hibájukból. Legalábbis ezt állították, szóval én bizakodó vagyok. 😄
Why so serious?
Why so serious?
Jó-lesz-ez!
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.03.04. 10:54:58
Parasite Eve 2, best game EVER!
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ami meg a másik, hogy tényleg mindenen a jajveszékelés meg előre megmondás megy...basszus,attól, hogy átemelnek dolgokat korábbi játékokból, még nem lesz ugyanaz a játék más csomagolással... Valószínű sokat tanultak, és minden ismerős elem fejlesztve, jobbítva lesz beillesztve... de a lottó számokat is megmondhatnátok, ha már itt tartunk.. 😉
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.04. 10:47:56
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Eldőlt a dolog, előrendelem. Sejtettem, hogy a legjobb videók a vége fele futnak majd be, de úgy voltam vele akkor sem török meg. De ezzel a két videóval most meggyőztek.
Why so serious?
Why so serious?
Lényegében ez az Eladdeen v mi bolygó ez akár a Hissing Wastes is lehetne. Vagy a Hinterlands. A túlélők tábora a Krogan legénység, a Remnant meg mondjuk a red templarok. A power pontok helyett meg százalékokat gyűjtünk és Haven vagy Skyhold helyett meg az Andromeda állomást fejlesztgetjük.
Eh... Most kezdtem el aggódni 😞
A saját életet élö npc-k egyszerüen életet lehelnek a játékba mert totál bénán néz ki ha valaki hetekig egy helyben áll...az, hogy dolgoznak az egy dolog de amikor például, este összegyülnek a kocsmába és elkezdenek beszélgetni az nagyot dob a játék hangulatán, ezek a néma lebetonozott npc-k már rég idejétmúltak.
Persze ha valaki csak szaladgálni szeret két lövöldözés között azt az ilyesmik egyáltalán nem érdeklik.
Ennek a rendszernek a megvalósitásához persze egy full open-world játék kéne de a BW olyat még sose csinált, ez se lesz az
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mass effectben viszont szerintem ez hozzá tartozik a világhoz, hogy az NPC-k, azok fixek. Nekem valahogy fura lenne egy Wticher 3 fajta megoldás.
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2017.03.03. 19:24:26
Why so serious?
Am ez eddigi legjobb trailer....Most már meggyőztek. mert eddig csak a bizalom volt meg részemről, meg a franchise márka iránti minőségi hírneve.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.03. 18:52:57
Ettől függetlenül tetszik, a bolygók terén változatosság az lesz úgy fest.
Why so serious?
Tessék itt egy másik 😊
The First 13 Minutes of Mass Effect Andromeda (4K 60fps) - IGN First
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition