4237
-
Sajnalom. Legyunk baratok, oke? Ne hari!! :((((( -
Although #2148 Te figyelj próbáljunk lejutni oda megint nem kommentálod amit írok én se teszem, hülyegyerek. Megint hazudsz, szed már ki az ME:A topicból ami téged igazol. Szar zugfirkász vagy,. -
Mi kell ahhoz, hogy az ember kipróbálja? Origin access, és kész? -
Although #2146 Igen, a te szempontodból. És igaz is. Vannak objektív részei is milyen és mennyi párbeszéd elemet kapott van e személyes küldije. A történet az ami miatt játszok egy rpgvel vagy csak keret a látvány mellé. Hidd el lehet objektíven is értékelni. Csak akkor nem azt kell nézni neked tetszik vagy sem. Tudok olyan rp-t mondani ami személy szerint nekem nem tetszik de jól van megcsinálva.
Edit: Deus Ex nekem nem tetszik történet szerint de látom jól van megcsinálva. A Tyrrany is érdekes. Az Ultima sorozatnak se voltam rajongója de elég jól voltak megcsinálva.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.16. 10:27:26 -
Nem fogja megerteni, ne is foglalkozz vele! El kell fogadni, hogy minden masodik kommentben szidni fog mindent, ami neki a video alapjan (mert megvenni nem fogja) nem tetszik es ha nem ertesz egyet, akkor bekattan es szarra szpemeli ezt a topikot is.
43 gigat szed le, ez valoszinuleg a teljes jatek. De 20 giga kornyeken mar jatszhato, gondolom pont a limitek miatt ezek a kesobbi tartalmak, igy ezt a maradek anyagot jatek kozben szedi le. -
MrAndree #2144 A történet meg a karakterek pont, hogy egy baromi szubjektív értékelési szempont. Szép is lenne ha a jó történet mindenkinek ugyanazt jelentené... -
Ühüm.
Persze attól még lehet valami aprót le kell tölteni később... de igen, az egészet leszedi. -
ttt1 #2142 A trial is letölti a teljes játékot? -
Arcjatekot/mimikat/animacot meg kell szokni, az ketsegtelen. De nem lehetetlen. A vicc az, hogy az elso gameplay video ota szurja a szemem ez a fajta "arcok bizonyos pontjait mozgatunk es az a lipsync" technika, de nagyjabol fel perc utan mar megszoktam, es fel sem tunik.
Az egy masik kerdes, hogy en neha nem ertem / fogalmam sincs, miert neznek teljesen mas iranyba a karakterek. Nem sokszor, nem is veszes az a par masodperc, de ha felmerul jatek kozben a kerdes, akkor az eszreveheto es kesobb akar zavaro is lehet.
Bizonyos parbeszedekben a kamera elegge hulye szogben veszi a sztiuaciot :D Pl beszelgettem a legenyseggel, es ebbol lattam a Ryder vallat, a masik orrat, a harmad felbol meg semmit.
A parbeszedek opcioi tetszenek, jobb mint a "chaotic good" vs "lawfull good" opciok Shepnel.
Minden mas pozitiv csalodas vagy elvart szint egyelore. Azt mar latom kb. 2 oranyi jatek utan, hogy EN (!) marha jol fogok vele szorakozni a jovoben.
Hja, es nem akartam az idot pocsekolni (megis csak 10 ora az 10 ora) a karaktergeneralassal, de tenyleg ugy fest, hogy a default Sara es Scott a legvallalhatobb arc/skin. Hozzateszem, most sem finomhangolni a ket default arcot, vagyis ha customizacio mellett dontunk, akkor az tenyleg egyedi lesz, nem tudunk "csak" hajat cserelni vagy szemeket kisebbiteni, stb. a default tesokon.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.16. 10:11:57 -
Daermon #2140 Annyira nincs baj ezzel, ha telik rá. Egy csúcs kártya jó pár évig jó lesz.
De eddig úgy vettem észre jól lett optimalizálva a játék. Meg majd jönnek úgyis az NVIDIA/Radeon driverek, amik még optimálisabbá teszik. -
Although #2139 Igenis vannak objektív értékelési szempontok. Jól vannak megírva a karakterek, a történet cső vagy összetettebb, milyen a harcrendszer, stb.
Objektíven értékelhető a játék. A rajongás az más kérdés. Mindenkinek van ami fontos egy játékban. Ettől elszakadva 5-6 pont alapján objektíven értékelhető egy játék. A DA:I cső jelegű mellék questjei, Skyrim sivár, élettelen karakterei, Fallout 4 már élőbb karakterei, objektíven értékelhető. Mert látod tettek bele munkát vagy sem. Itt is lehet majd objektíven értékelni előrelépés a DA:I után ez a kísérlet a Bio részéről vagy sem. -
Jobban, mint az ijesztgetések miatt várnád :) Bár evidens volt, hogy arra ment ki, mint mindig, hogy jó páran elszaladtak csúcs VGA-t venni, erre jó volt... -
MrAndree #2137 Én most fogom kipróbálni. Érdekel hogyan fut, arra ez a 4 dolcsi pont megfelelt. :) -
Abszolút objektivitás nincs, ez tény. Ezért is írtam "elfogulatlanabb véleményről". Ez nyilván egy skála. Azok, akik hónapokkal a megjelenés előtt már áradoztak a játékról, hogy milyen tuticsúcsszuper, azok az egyik véglet, a másik meg, akik az ME3 vége óta mindent élből fikáztak, ami Bio.
Én azok véleményére leszek majd kíváncsi, akik valahol a kettő között vannak. De nem várom be a vásárlást velük, mert ez azért nem akkora horderejű döntés szerencsére, nem fáj nagyon, ha 3-4 óra után uninstall lesz a vége. -
MrAndree #2135 Objektív vélemények nem léteznek. A teljesen semleges vagy negatív hozzáállású játékos véleménye pont ugyanolyan szubjektív lesz mint azé aki fan. Az meg már a te dolgot melyiket fogadod el jogosnak. -
Nomad90Hun #2134 Ez így van, vannak elfogult rajongók, én is imádom a mass effectet, de tudok 1 lépést tenni hátrafelé, hogy átlássam a képet.
Tegnap amúgy kimaradtak (fél 4-től fent voltam kissé elfáradtam estére) a multis dobozok.
Futólag ezeket is megmutatták, lesz alaphangon 7 db kb. amiből 1 az csak az elhasználható cuccokat adja (cobra rakéta etc), a többi az eloszlik 5 különböző méretű doboz között amik vegyesen adnak fegyvert, karaktert, felszerelést, lőszercsomagot, etc., és a 7-ik az 1 olyan doboz amit a deluxe-osok kapnak havonta 1-et ingyen ezt nem mutatták meg. Érdekesség, hogy az alap 6 dobozból a 2 legnagyobbhoz 2 dolog kell a creditek meg vmi multiplayer founds, hogy kinyithassuk.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.16. 08:31:26 -
Felőlem nyugodtan rajongj, hát hol tiltottam én azt meg bárkinek is? :) Még szórakoztató is valahol. Egyébként én is bízok benne, hogy nem cseszték el, de azért a DAI után eléggé óvatos vagyok és a RPS preview nem segített eloszlatni a félelmeimet. Ha KOTOR és DAO után lennénk, 100%-os bizalmam lenne a Bio felé. De közben kiszórtak egy DA2-t és egy DAI-t, meg elkapkodták az ME3 végét. Szóval megrendült az a bizalom, ez van.
Objektív vélemények ide is jönni fognak, de majd csak a rajongók ömlengése után. A legtöbb játéknál így van. Ettől még lehet a rajongóknak igaza, de azért azon sem kell megsértődni, ha mások ezt nem fogadják el evidenciaként és megvárnak egy-két elfogulatlanabb véleményt is. -
ChipHazard #2132 a dolgok rendkivül egyszerüek. Vagy tetszik valami, vagy nem tetszik, és késsz. :D
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2017.03.16. 07:51:16 -
Barnez #2131 Itt senki sem állította, hogy objektív véleményt fog közölni. Ahhoz tényleg végig kell tolni legalább 1x a játékot. Viszont amit láttam, a legtöbb aggodalmamat eloszlatta.
- Az optimalizáció nagyon jó lett.
- A harc tényleg gyorsult, de nagyon szépen idomul hozzád, vagyis ahogy játszol. Pl. én többet használtam fedezéket az "első pályán", mert közel sem olyan állat karakterrel indulunk, hogy jetpack-el repülve öljük a népet. :D
- A felújított párbeszéd rendszer is tetszik.
- A nyitottabb terek nem hogy nem zavarnak, hanem tetszik a játékban.
- A karakterek mögött tényleg látszik az írói munka.
Egyenlőre most ennyi jutott elsőre eszembe, de nekem nagyon bejön. És lehet nyugodtan fanboynak nevezni, nem érdekel. Nekem akkor is ez az egyik kedvenc sci-fi univerzumom. Miért ne rajonghatnék érte? :)
Utoljára szerkesztette: Barnez, 2017.03.16. 07:45:24 -
Minden azt igazolja, milyen hasznos és pozitív az, amikor a magyar ember "felnő" meg "kinő".... :) azért is olyan jó ma itthon élni... ;) Sok ilyen ember kellene még, aki ennyire felnőtt, és a jóra figyel! ...de abból még nem nőttetek ki, hogy "fanboy"-ozzatok meg "noob"-ozzatok :D
Na jó, sajnos megint igazolódik, hogy itt se magasabb a színvonal GSO-nál... inkább megyek, és tovább élek :D -
Az objektív véleményekre várnod kell 23-ig. Aki ezért előfizet accessre, az elég nagy eséllyel már eleve fanboy. Egyébként tényleg vicces, ami az elmúlt 1-2 hétben ment ezen a fórumon. :) Valahol azért irigylem ezt a feltétlen rajongást, kb 20 éve kinőttem belőle, de valahol bájos. Mindegy, pár hét múlva lecseng ez is és mindenki szépen továbbmegy. -
Daermon #2128 Na első félórát megcsinálta nálam is Scott. Majd este munka után jobban bele mélyedek. :) -
Nehogy bmeg valaki örüljön is valaminek! Mesélj még, mi a helyzet az élet naptalan oldalán? Remélem ettől a rendkívül jóindulatú megnyilvánulástól legalább a cerka feláll, hogy valami hasznod is legyen belőle ;) objektívan meg az a véleményem, hogy leszarom mások objekrív véleményét...én az én életem élem, van ezer magasabb prioritású dolog, nem vagyok ilyen kocka f.sz, hogy ilyen fanboy jellegű szavakkal éljek, én csak élvezem a játékot, amikor épp arra figyelek, aztán bemegyek dolgozni, elmegyek szórakozni... Neked további pozitív életet ;) -
Tegye fel a kezét aki meglepödött, hogy a fanboyok elégedettek... 
Nincs is ezzel semmi baj, de talán most már majd jönnek objektiv vélemények is. -
no, bő másfél órácska után...az optimalizáció csillagos ötös, a hangulat, a Mass Effect életérzés pedig csillagos 10-es, mondanám, hogy megmondtam, de anno is megmondtam :D :D -
Egyet kell értenem, kellemesen csalódtam, sőőőt.. Árad belőle a ME hangulat.
-
Barnez #2123 Most hagytam abba. Első benyomások pozitívak. Szép a játék, jó a játékmenet, a történet is sejtelmes és izgalmas. Úgy érzem jó lesz ez. :) -
Mondanom se kell, ultra, 60+ FPS... gyönyör...meghaltam és a mennyben vagyok :D :D -
Az első 5 percben :D végig a cutscene alatt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
És már megy is!!!!! :O :O -
BreakDown89 #2119 Új videó, bemutatkozik Drack:
-
bászki ennél még az alap ryder is szebb
-
BreakDown89 #2117 Éééééés..... elindult a műsor! :)
Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.03.15. 22:59:19 -
ZSOOLT2 #2116 Elég jól elrejtették, de csak sikerült elindítanom a Trial letöltését. -
hm mégis megy, boxos verzió biztosan, de ahogy olvasom pcs is -
Reggel 7 elvileg. Azt írták.
A letöltés kezdésében igazuk volt, szóval... -
Atilorn #2113 Azt nem tudjátok véletlenül, hogy az early access-be és az eddig You Tube-ra felkerült videókban szereplő tesztpéldányoknál benne van már a day 1 patch? Ha jól emlékszem azt mondták a fejlesztők, hogy a rossz arcmimikát egy bug okozza amit javít a patch. -
Írják, hogy nem lehet tolni még hiába töltöd le. Holnap este csak valószínűleg
-
Apa kezdődik! -
Barnez #2110 OFF: 1000 Mbit/s T-nél. Azt hittem, hogy sokkal kevesebbel fog jönni originről, de eddig kellemes meglepetés.