Mass Effect: Andromeda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóval egy játékban ahol a multi eleve totál mellékes és még csak nem is PVP, lehet venni olyan dobozokat valódi pénzből is amiből esnek cuccok, mindezt úgy, hogy megveheted játékbeli pénzből is csak lassabban? Na most ez a fajta mikrotranzakció az amivel nemhogy gond van, de még én is beleraknám. A sok türelmetlen hülye fizessen csak ha ennyi pénze van.

Why so serious?

lwb
Witcher 3

Vraaanyek
Na! Nem kötekedni! Trialra várni! 😄 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

PiszkosFred
Tessen ertelmezni a kerdest, annak a szovegkornyezetet es ivet, legkozelebb, mert most sajnos minden tekintetben irrelevans valaszt adtal.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TBTPumpa
"Manapság már nincs játék ilyesmi nélkül."

Erre válaszoltam. Fölösleges kiforgatni és átszínezni a dolgokat.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
3ban is volt, nincs meglepetés.

Parasite Eve 2, best game EVER!

PiszkosFred
HZD-ban es U4-ben van csapatos progress/leaderboard/taktika alapu multi? Szuper!

Vraaanyek
Tök más jellegű játékok, eleve ebből kettő PS4 exkluzív, és nem multi, itt is a multihoz kell, az meg nekem úgyis hétvégi 2-3 órás hülyülés az öcsémmel, ahogy a 3 esetében is volt, arra meg jó lesz hypergigabrutálgalaxisharcos pack-ok nélkül is 😛
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.14. 12:03:13

nem tartanak pisztolyt senkinek a fejéhez. A kiskorút kell védeni aki meg felnőtt vállaljon felelősséget a tetteiért.

TBTPumpa
Horizon Zero Dawn-ban nincs, meg az Uncharted 4-ben sincs. Sőt még a Mirror's Edge Catalyst-ban sincs. Hogy is van ez?

lwb
Dehogy nincs.

Már a 3-ban is ott volt a mityrótránzákcijó, aki akarta megvehette a pakkokat valós pénzen is (nem mintha akkor jobb itemek jöttek volna belőlük). Manapság már nincs játék ilyesmi nélkül.

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

TBTPumpa
ty EA

Nekem egyelőre Jaal egy Garrus 2.0-nak tűnik első blikkre. Persze nem a második/harmadik részes szerethető, abszolút lojális best friend Garrus, hanem még az első részes "vívódok az érzelmeimmel" féle Garrus. 😊

Liam egyelőre nálam sem túl szimpi, bár én Jacobot sem bírtam egyáltalán az ME2-3-ban. Szó sincs arról, hogy rasszista lennék: egyszerűen nem volt jól kidolgozva a karaktere. Nem fogott meg. Jelenleg Liamel is kb. így állok, azzal a különbséggel, h őt eddig csak videókból ítélhettem meg.

Cora-t is támadták rendesen, viszont nekem eddig bejön a csajszi. Plusz a Harper vezetéknév még mindig nagyon fúrja az oldalamat. 😊

Drack tuti hogy nagy kedvencem lesz, Vetraról viszont még egyelőre nem nyilatkoznék.
PiszkosFred
A hetvegi loyality kuldetesrol keszult stream alapjan Liam (a magyar, hasonlo nevu cukorka nevevel megegyezo jelzodet inkabb nem minositenem, minosit az teged) eleg jo arcnak tunik szamomra. Szinte biztos, hogy lesznek meg gondok vele, mert elegge ontorvenyunek tunik a paxos gameplay alapjan.

Viszont a tegnap bemutatott tars az tenyleg egy "meh" igy elso blikkre nekem is, de hatha kellemesen csalodunk majd es fontos es erdekes karakter lesz belole 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.14. 10:24:32

Igen nekem is olyan fura volt, az meg szép-szép, hogy hogy miket mondanak ezekben a videokban de a lényeg, hogy kinek melyik npc gogy jön be majd úgyis csak élesben derül ki.

Jaaról mi a véleményetek? Nekem annyira nem lett szimpi, szerintem a lojalitás küldetésén kívűl nem
Nagyon fogok vele foglalkozni. Olyan meh érzést keltett bennem egyrészt, néhol meg szegény ember klingonját.
Még a negro csávóval vagyok igy... Az meg olyan néger klissésnek tünt.
Persze majd játékközbe jobban kiderül és változhat a véleményem.
Zegi Norbi HUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnos ebben a kapzsi korban ez nem is fog változni. Más helyen is ugyanezt látni, minél többet és többet. Az is lehetséges egyébként, hogy a Bioware nem is ezt az utat követné, de mivel az EA a kiadó(amiről tudjuk milyen) ezért sok választásuk nincs. A CDPR-nek ilyen szempontból szerencséje van, mert ők maguk adják ki a játékaikat. Szerintem ennek is köszönhető a játékos orientált hozzáállásuk 😊 A videóban a Bioware is erre hivatkozik(jó a kapcsolatuk a rajongókkal és meghallgatják őket stb), mikor az EA a jövőbeli DLC tartalmakról kérdez 😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Igen ,köszi a pontosítást 😊 Azért jópofa jelenet volt 😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Kár, hogy nem volt olyan opció Cirinél, hogy: Who is your daddy? 😄 (jó nem illett volna bele a sztoriba, de akkoris 😄)
Igazuk van, a fasz kivan már álandoan a faszikkal, mutassan végre Jó nőket. Withcert-sem játszom mert Gerald a főszereplő és nem Ciri , őt szívesebben elnézném a kis bőrnacijában akárhány orán keresztül XD
Nem véleményként volt előadva hanem tényként, azért gondoltam. 😊 A véleményeket ismerem a dologgal kapcsolatban, nem értek egyet velük, de itt diskurálni róla valóban értelmetlen lenne.

Why so serious?

Nem. Nincs kedvem. Csak vita lenne belőle. Meg magyarázás egymásnak. Meg áh.. Semmi hangulatom hozzá. Már a #1952 hozzászólást se kellett volna leírnom. Ha nem vetted észre, h így van vagy nem láttál millió véleményt, videót a játékosok részéről ezzel kapcsolatban, akkor keress utána. Vagy ne. Mindegy.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.14. 01:37:24
Na és mit is jelent az SJW a Bioware esetén? Fejtsd ki please, tényleg érdekel.

Why so serious?

Szó sincs itt hisztiről. Csak mondom, h mi van. Ez van.
Illetve azokat is akik folyton hisztiznek az SJW miatt. 😊 Az egész olyan szépen túl van lihegve mindkét részről, hogy már ettől válik rendkívül szórakoztatóvá...

Why so serious?

SJW játékfejlesztők SJW játéksorozata vonzza a SJW-ket. Micsoda meglepetés. 😄
Éppen ezek miatt örülök, hogy a paragon/renegade rendszert úgy ahogy van kivágták az Andromedából.

Why so serious?

Vraaanyek
igen, volt, aki állította, hogy BF1 esetén így volt, ergo 99%, hogy itt is így lesz, aztán már csak a kulcs kell és a day1. patch 23-án 😊

A harcrendszer egyértelműen javult, ezzel abszolút egyetértek. Nem ezzel volt a baj, hanem hogy ezzel párhuzamosan egyre több és erőltetettebb lövöldözős rész került a játékba, a végén már egy-egy küldetés alatt egy kisebb magánhadseregnyi gethet/cerberusost/anyámkínját tettünk el láb alól, kezdte elveszteni a realitását az egész, és átmenni TPS lövöldébe. Ez még hagyján, de közben az RPG vonal ezzel párhuzamosan butult, a paragon/renegade rendszer még a második résznél is primnyákabb lett, és átment egy ilyen "indokolatlanul agresszív paraszt / nyálas überfilantróp" dologba. Azé' ne má'. Már az eleve baromi ciki volt, hogy a meggyőzés meg a spéci válaszlehetőségek mechanikáját elegánsan elintézték azzal, hogy ha konzisztensen mindig csúnya gonosz, vagy aranyszívű emberbarát vagy, akkor automatikusan megkapod az ezekhez tartozó válaszlehetőségeket. Azért ez már így 2010 után elég hurkagyurka rendszer egy AAA RPG-ben.
De EA Access esetén lejön a full ugye? Mert akkor lehet rádobom azt az 5 dolcsit és letöltöm 21.én vagy 22.én, megelőzve a tömeget.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.13. 23:14:48

Why so serious?

Vraaanyek
Ezzel csak annyi a baj, hogy nem létezik lemez 😞 mindenkinek le kell húznia mind az 55+ gigát... 😞 csak egy letöltő kulcs lesz a dobozban is...

A Mass Effect szvsz nem torzult hanem végre normális shooter mechanikát kapott amitől a harc végre tényleg élvezetes lett, ellentétben az első részes "lövöldözök mert muszáj" megoldásával.

Why so serious?

PiszkosFred

Doom 4
Tudom, tudom, szőrszál hasogatás, de azért na. Az eddigi ME-k ben is voltak hasonlók (mint pl. aria nyaka a kettőben) , de azért promó anyagba ilyet megengedni? Valami kezdő animátor csinálta a videókban a pózokat, or what? <#buck>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

A végén Iannek mondja, hogy ne törődjön a sráccal, aki leoltotta, mert jól játszott. 😊
A BF1-ről már ne is beszéljünk, az csak a legújabb a merényleteik sorában. A tartalom hiányára és a mocsok kapzsi üzletpolitikára már szemem se rebben, de ráadásul a BF-et is sikerült egy rohadt casual CoD utánérzéssé degradálniuk, nem véletlenül van szabadesésben a játékosszám hónapok óta. De ugye a Mass Effect is azért torzult a harmadik részre fasza sztorijú Gears of War-rá, mert drága EA kezelésbe vette a franchise-t. A BF sorozatot sem volt kis feladat tönkretenni, de hát az EÁ-nak ez is sikerült.
"hogy 10-ből 9-szer szarrá változik, amihez hozzáérnek"

Hát azért ezzel a részével nagyon nem értek egyet.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Zegi Norbi HUN
Én sem kedvelem őket túlzottan, mert a legkapzsibbak közé tartoznak ezen a bolygón és az ilyenektől én személy szerint undorodom. De azért jönnek ki egész jó játékok a támogatásukkal szerintem(még ha nem is sok). Viszont akkor is kib*szott kapzsiak.Újabb példa a BF1 season pass is, amiben a főbb nemzetek másik része csak pénz kicsengetése után jön természetesen. És nem, nekem a jelenlegi tartalommennyiség nem felel meg.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.03.13. 20:56:11

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Pedig abban igaza van a humorheroldnak, hogy az EA megérdemel minden savazást. A játékipar történelmének leggusztustalanabb maffiája, arról nem is beszélve, hogy 10-ből 9-szer szarrá változik, amihez hozzáérnek. Reméljük az Andromeda lesz a kivétel.
Zegi Norbi HUN
Ezt amúgy láttátok? 😊 Van benne a végén Q&A is. 42:58-tól kérdez egy srác, aki ördögszarvakat visel, van egy kaszája, a hátán meg egy nagy kör alakú tábla "EA" felirattal és természetesen "EA" névvel mutatkozik be <#vigyor> A végén egy másik kérdező mondja a Bioware stábnak, hogy ne is törődjenek az EA-vel, mert nagyszerűek és amit csinálnak az is 😄
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.03.13. 20:42:11

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Doom 4
1:17 bél az a csapat kép 😄 Bal oldalinak milyen szép láthatatlan fegyvere van, de más bug is van a képen <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Doom 4, 2017.03.13. 20:27:42

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

De van.
Elküldöd a sivatagba homokszemet számolni....<#idiota>

Voltan
A feminácik soha nem az egyenlőséget propagálják. Halvány közük sincs hozzá, még érintőlegesen sem.

Ugyanaz az idióta banda, mint az extrém green peace-es, meg peta-s idióták.
A kedvencem az volt a hetekben, mikor tiltakozó levelet írtak a Games Workshopnak, hogy a WH40k univerzumban a Space Wolf astartes rendház harcosait ne ábrázolják farkasprémekkel. Érted, egy fiktív univerzum, fiktív harcosai fiktív állatok bőrét hordják, és ez is szúrta a szemüket 😄😄

Komplett idiotizmus ellen nincsen orvosság 😄
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.03.13. 20:08:13

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Flame/SJW rant
Megjelent a Launch Trailer, és vele együtt a feminácik is, akiknek nem tetszik, hogy Sara Ryder "csak" az alternatív Launch Trailerben kap helyet, mert hát micsoda hímsoviniszta elnyomás ez, ugyebár.

De most komolyan... olyan karaktert csinál, amilyet akar, telerakták a játékot fontos női karakterekkel, az eddigi videókban legalább fele-fele arányban volt Scott és Sara, erre van még pofája ilyen szarságért sírni? Kibaszottul torz elképzelésük van az egyenlőségről...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

PiszkosFred
Egy het mulva, marc 20 delutanig NDA van ervenyben, igy addig sehol, legalabbis ezt biztos nem 😊 Most keszul a review, ez a ket spoilermentes kep csak keresre volt berakva, mutatva az esetleges lehetosegeket azoknak, akiknek a "selyemfiu" es a "kacsacsoru playmate" (ertsd, a default) arcberendezes nem jon be es emiatt aggodtak.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.13. 19:45:53

Nézegetve így redditen a gépigényes dolgokat, meg hozzászólásokat kifejezetten pozitív a dolog, az az i7 ezek szerint tényleg csak "véres kard" volt, ramból se kell majd maxhoz ezek alapján 16 giga olyan 12 max 14 inkább.

Ez az "új" Ryder csajszi fejben inkább emlékeztet valami kacsacsórű playmatere kb. Engem legalábbis.

Én arra lennék kíváncsi, hogy meg lehet-e találni ezt a videót a neten?

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Komolyan nem értem még mindig, miért csúnya ez. Itt mindenkinek Scarlett Johansson főzi a csiripörit esténként?