4237
-
Valószínű Ő olyan Mass Effect fan, aki nem elvakult és nagyon zavarja ez. Annyira dühíti, hogy így adja ki magából. Így nyomatékosít. Sajnos ez van és szerintem ez a legtöbb emberrel így van alkalmanként.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.18. 20:12:19 -
Akkor meg keddtől, de semmiképp sem péntektől. -
MrAndree #2427 Persze én is visszaszólok ha kell, de jobb úgy véleményt cserélni ha közben nem kell szénné anyáznunk egymást. :D -
Engem a stílus sosem zavar. Csak a gyengéket és az elvakult(!) fanboyokat szokta, mert ami igaz az igaz és itt tényekről van szó. Maximum visszabeszélek. :D
(Amúgy ebben a stílusban még nincs akkora durvaság szerintem.)
A mondanivaló a lényeg. Viszont ha az sincs ilyen stílus mögött, csak a szimpla szapulás, akkor már zavar. :D
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.18. 20:12:32 -
Akit berántott a játékmenet azt ugyse érdekli vagy ha igen akkor is túlteszi magát rajta, mindenesetre bosszantó mert ahogy olvasom ezt már nem is nagyon lehet javítani. -
Sok helyen elmondták, hogy ez könnyedebb hangvételű játék lesz, mint a trilógia volt, de azért remélem itt is lesz jó pár epic rész, fordulat, árulás és komolyság a történetben -

erre találták ki a VPN-t. -
Csütörtöktől. -
Ezt most kurvara elbaszta a BW, mert tenyleg fapados es botoxolt fejuek tarsalgasa az animacio a legtobb esetben, amely tenyen a jatekosok egy resze nem tud tullepni. Emiatt a tehetetlen duh miatt most orjong es magabol kivetkozve ki akar nyirni valakit, valamit. Mert muszaj levezetni valakin, valamin, olyan nincs, hogy legyint es hagyja, a mai megosztasra epulo tarsadalmakban nem lehet, mert vagy utalod vagy szereted. Lasd a naci pjudajpaj (vagy mianeve), aki szinten csinalt egy videot errol ugy, hogy percet nem jatszott vele, de a redditrol osszeollozott vicces es szanalmas (megiteles/oldal kerdese) gifek alapjan mondott egy velemenyt.
Az a baj, hogy ez az animaciokon valo porges elnyomja magat a gameplayt, az elmenyt, mindent. Ez persze nem gatolja meg azokat a szorakozasban, akik pentektol folytatjak a kalandokat, de a forumokat erdemes lesz elkerulni a kovetkezo idoszakban, mert ez a szar nem hogy csokkeni fog, hanem meg most jon majd a java, amikor az osszes media beszall, mert kell neki is egy szelet a tortabol :D
Fasza hetek ele nezunk.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.18. 20:03:18 -
-
Mondjuk az nagyjából már mindegy is, hogy EA vagy BW, egykutya. -
FartingSquirrel #2418 lol, akkor benéztem. -
MrAndree #2417 De a linkelt kép szerint meg EA alkalmazott. De ott sem BW hanem EA. Szóval fura nekem ez az egész nagyon. -
i-vel nem y-al:
https://twitter.com/allierosemarie -
Ez a valódi -
FartingSquirrel #2414 Hát igen, ez a valódi @allierosemary Twitter fiók... -
Végignéztem és nemcsak az ő nevét nem találtam, hanem konkrétan senki sem volt facial animation-ért listázva. Csak a végén van, hogy valami OC3 entertainment (vagy mi) csinálta a facial animation-t. Simán lehet, hogy outsource-olták az egészet.
Egyébként a csaj írta ki magáról ezt a twitteren, de lehet hogy csak viccelt. -
MrAndree #2412 Pedig... Bioware-nek ez a dolog sose ment az a baj, hogy most megpróbálkoztak vele. Nem kellett volna. :) -
Én nagyon remélem, hogy ö az mert ha egy vér profi 20 éves tapasztalattal rendelkezö ember felelös ezért az sokkal égöbb lenne. -
Ertem, akkor a tobb szaz creditsben szereplo nev nem, de egy linkedin profil a mervado :) Ma is tanultam valamit. -
MrAndree #2409 Viszont Andromedán nem dolgozott. Legalábbis a creditsben nem szerepel a neve. Szóval én is kezdek arra gyanakodni, hogy ez valami unatkozó netező általá kidobott pletyka. Vagy megírta a kanadai blikk. :)
Én nem találtam meg: https://www.youtube.com/watch?v=u3zSdu2mp9A
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.18. 19:44:46 -
A fene nézi végig a creditset, amikor amúgy is csak 10 óra van. De linkedin profilja alapján az, akinek a lenti cikk írja. Google a barátod. -
Hát, nem gondolom, hogy itt is a hatalmas animációs szakértelme volt a döntő. Ma 24 éves, 2013-tól dolgozik a Bionál, ami azt jelenti, hogy kemény 21 évesen lett Lead Facial Animator. :) Eredeti szakmáját tekintve meg pin up modell.
Klasszikust idézve: Önben kinek a f.rkát tisztelhetjük? :D -
Csak kerdezem, latta valaki a nevet a kibaszott hosszu es reszletes stablistaban? Mielott itt is lekurvaznatok az illetot, mint minden mas forumon? Vagy nem szamit, eleg ha a hircsarda megirja es kesz is? :D -
Akkor titkárnönek kellett volna felvenni és nem animációs vezetönek, mert ahhoz szemmel láthatóan nagyon nem ért. -
Ha a pénzed lenne a tét, nem alkalmaznád, hidd el:) Anélkül is vehetsz nőt, hogy tönkretennéd vele a cégedet:) -
Mondjuk nem rossz anyag. Ha én lennék, én is inkább őt alkalmaznám, mint valami kaporszakállú, pocakos, zokni-szandálos fejlesztőt. :D -
Most akkor kirol, mirol beszelunk? A rasszista videorol vagy az animator csajszirol? -
Köszönöm, de kibírom nélküle:) Majd egyszer. -
MrAndree #2400 Nem magyaráztam félre, aki ilyen stílusban fogalmaz egy idióta. Erről szól az egész. A többi meg csak a mögé rakott hiszti, hogy neki nem jön be ergo szar. Szerintem az animációkkal való problémát mindenki megemlítette, viszont vannak akiket ez kevésbé zavar, ők megveszik. Baj van ezzel? Nincs. Akit zavar az meg nem veszi meg. Ennyi. Persze lehet megmondóemberkedni, végülis erre van az internet. :)
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.18. 19:30:09 -
Engem nem ez zavar a legjobban, tőlem aztán utálhatja az összes fehér embert, de ne csodálkozzon ha kölcsönös a dolog. Azért hoztam, hogy adjak egy kis háttér infót a MerlinW által linkelt képre. -
Na azért ne magyarázzátok félre.
A lényege, a mondanivalója az, hogy aki az animációs team vezetője volt, annak a szakmai tapasztalata és háttere a pozícióval kapcsolatban enyhén szólva közelít a nullához és egy ilyen címhez Őt bízták meg. Az animációk pedig valóban nevetségesek. A fanboyság pedig arról szól, hogy rengeteg van aki nem hajlandó ezt észrevenni vagy elismerni, mert a Mass Effect 1-3 az Ő icipici kis kedvence. És inkább hülyére veszi magát, mint hogy elismerje. Tovább arról, hogy a fanok már a látottak hallottak ellenére is meg fogják venni elővételben ahelyett, hogy megvárnák a tényleges játék reviewit az előzetes negatívumok alapján. Megemlítve azt, hogy az EA éppen azért adhat szart a fanok szájába, mert a hasonló elvakult fanok miatt (is) gazdasági siker lesz. EA-t pedig csak ez érdekli, semmi más. Teljesen igaza van. Aki okos/nyitott szemű fan az ne vegye magára természetesen az ott írtakat, de az amúgy se tenné. Nem igaz?
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.18. 19:24:49 -
Pares #2397 smudboy... kösz nem kérek abból az idiótából. -
Lyaranie #2396 Azért elég gyenge indokai vannak.
Az egyetlen normális, az, amit kiemeltél, nyilván zavaró sokaknak, hogy pár szélsőséges nézetű is dolgozik közöttük, de valószínűleg elenyésző számban. Én sem értem, hogy pl. a nyíltan rasszista miért dolgozik még ott, de ha valaki CSAK ezért nem veszi meg, az csak a normális, többi dolgozót bünteti ezzel.
Az meg külön vicces, hogy bojkottálni akarja, de le fogja tölteni, mert kell neki/játszani akar vele/ki akarja próbálni. -
MrAndree #2395 Arra gondoltam, hogy a felsorolás után az illető odavág 3 sort arról, hogy ez tényszerűen egy szemét szar játék és fasz mindenki aki megveszi. Mint Te. Vagy én. Ilyenekkel nyilván nem áll le az ember vitát folytatni mert úgy ostoba ahogy van, semmivel sem jobb mint a rasszista ember akiről említést tesz. -
Szegeny Kanada, meg a vegen kiderul, hogy megsem mi vagyunk a vilagon a legrasszistabb, -utalkozobb, -osszeferhetetlenebb, -kozonyosebb es -egoistabb nemzet :D
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.18. 18:43:12 -
Én is fogok vele játszani, túlságosan szeretem a világot, hogy kihagyjam :( Csak arra akartam rávilágítani, hogy nem csak "ostoba héterkedés", van alapja a dolognak... -
MrAndree #2392 Csak, hogy tisztába tegyük a dolgokat. Nem érdekel. Őszintén. Ha szórakoztat a játék akkor játszom vele, ha nem akkor nem. Felőlem kisgyereket és szüzeket felzabáló elmebeteg gnómok is csinálhatják. -
Hát mondjuk, a kép szövege eléggé korrekt...
Neves lista: A lényeghez tekertem. -
MrAndree #2390 Kéred? Még van kb 3 órám és most Bloodborneozok és már nem fogom elhasználni megjelenésig. :D
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.18. 18:35:12